![]() |
Planul de atac al SUA impotriva Iranului este PREGATIT
Șeful Statului Major Interarme american a dat asigurări că un plan de atac al Statelor Unite împotriva Iranului este pregătit, dacă Teheranul se dotează cu arma nucleară, însă a declarat că este "extrem de preocupat" de consecințele pe care le-ar putea avea o asemenea ofensivă.
O acțiune militară împotriva Iranului ar putea avea "consecințe nedorite care sunt dificil de anticipat într-o zonă incredibil de instabilă", a declarat amiralul Michael Mullen pentru postul de televiziune NBC. Statele Unite nu pot lăsa însă Teheranul să se doteze cu arma nucleară, a continuat el. "Pentru a fi complet sincer, și o opțiune, și cealaltă mă îngrijorează mult", a recunoscut el. Mullen s-a declarat optimist că eforturile diplomatice ale comunității internaționaleși sancțiunile pe care le impune Iranului vor determina Republica islamică să își abandoneze programul de îmbogățire a uraniului. Totuși, "opțiunile militare sunt pe masă și vor rămâne". "Sper că nu vom fi nevoiți să le utilizăm, dar ele sunt importante și binecunoscute", a adăugat amiralul. Teheranul afirmă că programul său de îmbogățire a uraniului are scopuri civile și pașnice. |
pai daca incep astia.... parca si vad un al treilea razboi mondial.....
|
macar stii ce este aia un razboi mondial? intr-un razboi MONDIAL participa toate tarile paricipante la conflict,deocamdata este intre America si Iran deci nu poate fi vorba de un razboi mondial
|
scuza-ma daca replica a fost putin mai dura dar eu studiez istoria si imi place foarte mult sa explic pe concret ce inseamna un lucru anume din acest domeniu
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nice
Poate avem noroc si ne rade o bomba atomica pe toti sper ca v-ati spus rugaciunile :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Interesant cum SUA nu este deacord ca unele state sa detina arme nucleare in timp ce ei sprijina Israelul,care are atatea bombe atomice! Va iesi urat daca vor ataca Iranul. Iar in caz de atac nuclear al unei tari,e clar ca vor interveni si altele,caci efectele se vor simti,precum si starea de amenintare.
|
Citat:
Hai sa-ti mai adaug cite ceva INTERESANT. http://extratv.warnerbros.com/2010/0...ns_wedding.php Priveste cu cine s-a maritat Chelsea! si ai sa intelegi ceva important despre america Stii cu cine au voie sa se insoare baietii la acest nivel? Oare care crezi ca este asa din familionul Clin(g)tonilor? |
Da,stiu despre acea casatorie. Ce e cu asta? Sincer nu ma pricep si nu inteleg ce vrei sa spui.
Daca te referi ca SUA sprijina Israelul,asta stiu. De aceea Iranul a dat acea replica spunand ca ei sprijina un stat cu sute de bombe atomica (Israel) iar cu Iranul nu sunt deacord sa inceapa un program nuclear. |
Citat:
|
Ce-i cu el? Ca e evreu,stiu asta. Altceva?
PS ii plang de mila,la cat de "frumoasa" e fata lu' Clinton :)) |
vivat america !
traiasca in veci aceasta unica putere mondiala, care fereste globul de conflagratii si razboaie, instaurand pax americana !
iar pe noi ne fereste de vecini rai si ticalosi care nu ar pregeta in lipsa jandarmului mondial, sa rupa transilavnia de romania,in 24 de ore, armata romana fiind o gluma in fata determinarii si urii lor de secole ! america e o putere cu bun simt, si masura,si care nu vrea sa faca rau la nimeni ! |
Citat:
|
De data asta e altceva,interesele rusesti sunt atat de puternice incat acum nu vor mai da nici un pas inapoi.Ei vor apara indirect si din toate puterile Iranul de SUA si Israel.Multe din ultimele inovatii rusesti in materie de autoaparare,in principal aeriana sunt deja acolo,toata lumea stie ca Rusia a dat vandut deja Iranului celebrul sistem S-300.Iar cea mai perfida si poate cea mai eficienta arma ruseasca,sistemul club-k care e mai exact un complex de rachete cu o putere de distrugere fantastica,ce poate fi ascuns aproape oriunde,intr-un tir,un vagon de tren,un container de transport pe un vapor(modificate,bineinteles),toate vehicule civile,in felul asta se pot apropia fara probleme,si imposibil de detectat de orice complex inamic,iar cand sunt lansate,e deja prea tarziu pentru a fi interceptate,nu se mai poate face nimic.Iar puterea lor de foc conform tuturor surselor militare,este ca o singura racheta poate distruge un portavion.Imaginati-va zeci (sau sute) de astfel de sisteme ascunse in zeci de trenuri,nave civile de transport,tiruri.Toate,patruland in jurul posibilei viitoare zone de razboi (in cazul asta fiind Iranul).Oare ar risca americanii asa ceva...? Nu cred.
Nu cred ca va fi vreun atac asupra Iranului. |
Citat:
Nu mai poti ascunde nici un virf de ac decit poate sub pamint. |
Citat:
|
Citat:
In ceea ce priveste ..primul om in spatiu, chiar si rusii de rind au dubii, se pare ca si asta este o minciuna la fel de sfruntata ca si primul om pe luna al americanilor in goana lor competitionala Daca cercetezi "cutia de conserve" cu care au "aselenizat" de lamuresti imediat ca este imposibil sa aterizezi cu asa jucarie gen Tom si Jerry. Se afla in display la muzeul de Air &Space din Wash. DC...mori de ris...dar la americani tine!:))) Interesant insa este faptul ca si unii si altii stiu de cacialmalele spatiale reciproce insa vezi ca nu se dau in git ! |
Da asa este,nici eu nu cred chestiile alea cu Luna,desi mi se pare ciudata discreditatea lui Armstrong care e cunoscut ca si-a marturisit public credinta in Iisus Hristos.....ciudat.
Cat priveste armele ,nu inteleg de ce cumparam tehnologie veche de 30 de ani din SUA(cum sunt f-16) in timp ce Europa are,la acelasi pret Eurofighter sau Grippen,noi-noute.Nu mai zic de rusi,care dupa parerea mea au in momentul asta cele mai bune elicoptere de atac (Kamov-k 50/52 ) din lume,cu multe peste Apache.la fel Su-35 Flanker domina toate f-urile americane la toate categoriile.Nu mai zic de Suhoi Pak-Fa stealth rusesc.....greu de inteles. |
Pai daca incepe vreun al treilea razboi mondial, hai sa ne aleam cu SUA ca sunt mai puternici.
|
ok
i-a palit pe rusi in mod subit o mare dragoste de musulmani separatisti, de ceceni, eventual,si de marele stat fundamantalist numit iran, care sustine miscarile teroriste din caucaz,din coasta rusilor !
|
Citat:
Oricum au fost si vor ramine in relatii f BUNE cu fostele republici din sud. In schimb cu Iranul, India si China relatiile lor sunt mult mai complexe decit ne imaginam noi privind stirile romanesti pro-americane. |
Citat:
|
Citat:
Ai nota 4, stai jos! |
Citat:
...iar faptul ca Romania este o tara mica si vezi tu are nevoie de "protectie americana" NU este o scuza. Faptul ca am aderat trup si suflet la americani arata exact cit de ortodocsi suntem. Stii tu exact despre ce vorbesc!..iar istoria se va repeta PENTRU CEI CE NU INVATA DIN EXPERIENTELE PRECEDENTE! |
Citat:
Si ce-i? America nu se compara cu Germania. Romania trebuia sa se aleeze su SUA caci ele au invins 1° razboi. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
pune mana pe insemnarile de front ale locotenentului Erwin Romell,in ww1, isi facea veacul prin oltenia in drum spre moldova ! Ceea ce scrie acolo, acest,ulterior devenit celebru ofiter neamt, despre comportamentul ostasilor romani, te lasa putin cu gura cascata ! hai sa nu ne mai indobitocim cu nationalismul idilic comunist,si sa adoptam pe cel critic legionar,care isi asuma mai degraba defectele, pentru a le corecta,decat iluzorii calitati ! |
Citat:
Romania a facut cea mai buna alegere punandu-se sub scutul ocrotitor al marii natiuni americane !!! Cat va dura america ca putere mondiala, si romania va fi in siguranta,la adapost de dusmani fanatici ! Cand va cadea america, vor veni nori negri pe care,intradevar, guvernantii ar trebui sa-i prevada ! de ce amesteci intr-un ghiveci calugaresc, religia ortodoxa cu politica ??? parca ortodoxismul vine de la greci,de la bizant, iar grecii se stie ca au fost mereu filo-britanici,fiind aparat de parasutistii englezi,prin anii 1948,parca, pentru a nu cadea in bratele anticristului rosu !!! |
Citat:
In ultimii ani rusii sunt intr-o disperata actiune de a recupera cat mai mult fata de diferentele in materie de armament aparute in ultimii 40-de ani.iar sistemul club-k e doar unul dintr-e ele.Spre disperarea americanilor,rusii au adoptat tactica: "cat mai ieftin,cu potential de distrugere cat mai mare",in ceea ce priveste constructia de arme..... |
Citat:
Cat despre alianta cu SUA,un lucru este clar :Daca se ajunge la razboi nuclear,nu prea mai conteaza cu cine te aliezi......Oricum,rusii datorita sistemelor anti-balistice S-400 si mai mult ca sigur chiar daca nu e inca oficial S-500,pe langa care sistemele americane anti racheta sunt doar glume,mai au o sansa....... |
Citat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=qdX4koDdXBA
Pentru iubitorii de porcarii americane,care mai sunt si scumpe: Rusescul Su-37 Flanker e fara indoiala,(dupa stealthurile american f-22 si rusesc Su-pak-fa-singurele 2 din generatia a 5-a),CEL mai bun,mai fiabil,mai puternic,mai complex,avion de vanatoare care exista la ora actuala.Avantajele celor 2 stealthuri e ca nu sunt vazute pe radar,altfel Su-37 matura cu ele pe jos.In rest,nu are rivali in aer.Orice expert sau ne-expert in ale aviatiei,care gandeste cu capul lui,nu are cum sa ma contrazica. De asta nu inteleg prostia romaneasca,care a dat o avere pe containerele zburatoare americane f-16.Chiar asa de naivi sa fim,sau exista alte interese la mijloc...? Dar uneori prostia si ogoliul nu au leac.... |
Citat:
Si tot el zicea de aliantele astea: "ca ei ne zic - va aparam noi! - noi cine? dusmanii lui Hristos!" Concluzia o trageti singuri. |
Botezul de foc
...Dupa spusele parintelui Cleopa, botezul de foc este urmare a generalizatului pacat al fumatului, dupa cum si potopul a fost urmare a interesului crescut la vremea aceea, de a intreba pe cel cu care te intalneai daca are apa la el, daca am reprodus bine ideea...
...Americanii s au condamnat singuri si inca mai demult, caci si parintele Arsenie a cautat sa se roage pentru ei, dar i s a aratat cat de departe sunt de Dumnezeu... ...Si parintele Ioan de la R se apucase sa judece Patriarhia de atunci, printr o scrisoare, si a ajuns sa fie anchetat cu tot tacamul de rigoare ( sa fi avut el oare o problema cu mandria ?) si cand a fost sa si aleaga lanturile, le a ales pe cele scurte si usoare, si curand a aflat ce alegere gresita a facut, si a primit si un bonus, samd. ...Judecata divina difera mult de cea umana, rareori smerita cum ne ar sade bine, asa ca tot ce merge prost in tara asta, poate in curand sa ne faca neinteresanti pentru al treilea razboi mondial, cum am citit pe acest forum ca ar fi spus un pustnic din muntele Rarau... |
Al treilea razboi mondial va fi cel mai uimitor spectacol cu focuri de artifici. :105:
Heheheheheeeeeeeee |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:12:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.