Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doar o rugaciune! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10443)

icamilin 19.08.2010 13:07:38

Doar o rugaciune!

Iata ca am ajuns clipa in care sa va cer ajutorul si pentru cineva drag din familie, este vorba de sora mea CORNELIA, 54 ani, care saptamana trecuta a depistat existenta unui ganglion la san. Dupa analizele de rutina, ieri seara am primit diagnosticul de tumora maligna. Luni , 23 aug.2010 va intra in operatie. Va rog din tot sufletul pomeniti-o in rugaciunile voastre!
Prietena mea din copilarie face azi a doua sedinta de citostatice, e operata tot la san,se simte rau, va rog pomeniti-o si pe ea : STELUTA.
Le admir pe amandoua ca sunt puternice, cu mari sperante ca se vor face bine, nu-si pierd nadejdea ca bunul Dumnezeu le va ajuta, doar ca eu sunt tare, tare deprimata, trista, fara vlaga. Simt ca nu mai rezist sa aud in fiecare clipa ca cineva este bolnav . Iertati-ma!

gabriela8 19.08.2010 14:10:43

Doamne ajuta!

Draga Icamilin, vezi ca avem multe de invatat de la cei aflati in suferinta?

Sa nu deznadajduim!

Dumnezeu, Maica Domnului , Ingerii si Toti Sintii sa le ocroteasca si sa le mantuiasca! Amin.

costache marilena 19.08.2010 15:45:42

Doamne ajuta!

Domnul Iisus Hristos sa le miluiasca pe surorile Cornelia si Steluta aflate in grea suferinta!
Maicuta Domnului cu ale ei sfinte rugaciuni sa le ajute!
Sanatate, credinta si nadejde in Dumnezeu!

mara2008 19.08.2010 17:11:16

Draga mea mama Ica

Te rog ridica fruntea sus,stiu ca durerea e imensa,la tine mama si la fiecare din noi cand stim ca cineva este bolnav,fie din familia noastra,fie un frate sau sora de aici de pe forum sau cineva din viata lor sau din juru nostru al tuturor,dar te rog sa nu uiti ca NU ESTI SINGURA,noi toti ne vom ruga pentru sora ta Cornelia si pentru Steluta ,de asta sant sigura,asa cum si tu maicuta draga te-ai rugat si te rogi pentru fiecare din noi.
Tu sti foarte bine ca rugaciunea tuturor uniti are mare putere si ajuta enorm.
Esti tare,esti puternica ,dar acum o clipa tie sufletul inourat,sant insa sigura ca va iesi iar soarele pe fata ta si in sufletul tau.
Doamne ajuta ,maicuta draga!

laraG 19.08.2010 18:56:03

Pentru Cornelia si Steluta,

Doamne Iisuse Hristoase, Cela ce odinioara la scaldatoarea Videzda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si opt de ani, in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica , i-ai zis :"Iata te-ai facut sanatos, de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie si mai rau".Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica Cananeencei, numai cu cuvantul, pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intru tot milostivule Stapane, insufla si roabelor Tale, Cornelia si Steluta, aceeasi putere de credinta, ca sa preamareasca puterea si dumnezeirea Ta !Iarta-le, Bunule Doamne, pacatele lor stiute si nestiute , ridica-le din patul durerii , vointa lor o intareste, ca sa umble numai intru poruncile Tale si de greseli sa se fereasca.Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre ale tuturor, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau duh, acum si pururea si in vecii vecilor .Amin.
Ica draga, cu tot sufletul sunt alaturi de tine in incercarile prin care treci pentru, sora Cornelia si prietena ta, Steluta.
Maica Sfanta, cu rugaciunile catre Fiul lui Dumnezeu, Hristos Domnul, sa va ocroteasca!

Mtcrysty17 19.08.2010 19:00:10

Dumnezeu sa o ajute. sa nu-ti pierzi nadejdea orice s-ar intampla. Dumnezeu stie ce face. voia lui nu o poate schimba nimeni.

dorinastoica14 19.08.2010 20:04:14

Draga mea prietenă Viorica
Ridică fruntea sus căci sus este Domnul care ascultă rugăciunile noastre și care ne iubește.Toate acestea sunt încercări trimise pentru a ne întări.Sigur că e greu atunci când cineva foarte apropiat este în suferință.Am avut și eu o situație de felul acesta în familie acum doi ani.M-am rugat fără încetare așa cum pentru mine nu m-am rugat nicodată și Dumnezeu mi-a auzit rugăciunile.
Să se spovedească și să se împărtășească și cum o fi voia lui Dumnezeu.

Ajută Doamne roabelor tale care sunt în suferință trupescă și sufletească să capete vindecare și iertare de păcate iar suferința pe care le-ai dat-o să fie spre câștigarea vieții veșnice acum și pururea și-n vecii vecilor AMIN

cristiboss56 19.08.2010 21:11:23

Doamna Ica, dragă soră !

Știu foarte bine pe propia-mi piele ce-i suferința, boala, durerea și mai mult decât atât ! Te rog mult să nu disperi și mai ales să nu deznădăjduiești în nici un fel. Ți-o spun deschis , direct : există pentru toți o clipă a sfârșitului din astă lume, o clipă a despărțirii , indiferent care este voia noastră și indiferent de dorința de a prelungi clipa despărțirii . Totul în astă lume are un început și un sfârșit ! Partea cea mai bună și cea mai frumoasă, de pot spune astfel, este că acest sfârșit reprezintă adevăratul început , întâlnirea noastră cu Hristos , credința noastră pusă în fața Adevărului . Înseamnă risipirea durerii , a lipsurilor de orice fel, a vrăjmășiei , a minciunii , a urii , înseamnă un nou început făr de sfârșit ! Dragă Ica , fruntea sus, căci El nu-și trădează adevărații prieteni ! El ne veghează , ne iubește și toate le face spre binele nostru după pronia sa Dumnezeiască . Multă nădejde , suflet bun !

Rodica50 19.08.2010 21:46:57

Preaputernice și slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăință pe cei drepți, ci pe cei păcătoși, și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primești smerita mea nevoință și această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
Mântuiește-l, Doamne, precum știi, ca un bun și iubitor de oameni, și rânduiește Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioși suntem și nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poți pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potolește-i fierbințeala, alină-i suferința, ridică-l din patul durerii.
Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor.
Și dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruiește-i lui răbdare și liniște, alungând de la el toată frica și toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăință și de mulțumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îți sunt păcatele!” Amin.

Cu tot sufletul, rostesc aceasta rugaciune pentru toti cei ce au nevoie de insanatosire grabnica.

sia 19.08.2010 22:27:42

Doamne ajuta !

Draga Ica ,

aceasta boala poate fi invinsa , greu , cu multa suferinta dar se poate.
eu sunt exemplul ca se poate.
Te rog , incearca sa nu fi trista ..sora ta va simti si nu-i foloseste deloc sa vada deznadejde. E tanara si organimul ei va lupta cu boala .
Puneti-va toata nadejdea in Domnul si totul va fi bine.

Doamne , vindeca prin mila si iubirea Ta .

ap2010 19.08.2010 22:30:53

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 279544)
Iata ca am ajuns clipa in care sa va cer ajutorul si pentru cineva drag din familie, este vorba de sora mea CORNELIA, 54 ani, care saptamana trecuta a depistat existenta unui ganglion la san. Dupa analizele de rutina, ieri seara am primit diagnosticul de tumora maligna. Luni , 23 aug.2010 va intra in operatie. Va rog din tot sufletul pomeniti-o in rugaciunile voastre!
Prietena mea din copilarie face azi a doua sedinta de citostatice, e operata tot la san,se simte rau, va rog pomeniti-o si pe ea : STELUTA.
Le admir pe amandoua ca sunt puternice, cu mari sperante ca se vor face bine, nu-si pierd nadejdea ca bunul Dumnezeu le va ajuta, doar ca eu sunt tare, tare deprimata, trista, fara vlaga. Simt ca nu mai rezist sa aud in fiecare clipa ca cineva este bolnav . Iertati-ma!

Citeste acatistul Sf.Nectarie,si voi lasa si eu un acatist la moastele sfantului aflate la biserica din care fac parte.

icamilin 20.08.2010 00:17:25

Sa fiti binecuvantati!

Cu mare emotie am citit toate mesajale voastre, sunteti minunati, ma simt asa de bine ca va am alaturi, acum cand ceva in sufletul meu se clatina, ceva ce ma face sa imi amintesc ca de obicei in Postul Adormirii Maicii Domnului, trec prin cele mai grele incercari, dar care au sfarsit pana la urma cu bine.
Da, am mare nadejde in bunul Dumnezeu si Maica Domnului, si asa cum v-am rugat pe voi sa faceti o rugaciune pentru sora si prietena mea, asa am trimis pomelnice la manastirile unde am cate o maicuta draga sa le pomeneasca la Sfantul Maslu si am platit cate 40 de sfinte liturghii. Am dat fuga la man.Calugara langa Oravita , vineri la "Schimbarea la fata" si am stat 3 zile rugandu-ma si implorand-o pe Maica Domnului sa aibe mila de ele si de familia noastra. Am fost indrumata sa citim cati mai multi din familie, Acatistul Sfintei Treimi, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Sfantului Nectarie, Acatistul Sfantului Ioan Rusul si Acatistul Sfantului Pantelimon.
Am sa va tin la curent cu starea surioarei mele dragi si a prietenei mele din copilarie. Cu lacrimi in ochi va multumesc si promit sa ma intaresc. Voia domnului sa se implineasca! Doamne ajuta-ne! cu drag va imbratisez pe toti, icamilin

Hartford 20.08.2010 04:04:17

Doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 279824)
Cu mare emotie am citit toate mesajale voastre, sunteti minunati, ma simt asa de bine ca va am alaturi, acum cand ceva in sufletul meu se clatina, ceva ce ma face sa imi amintesc ca de obicei in Postul Adormirii Maicii Domnului, trec prin cele mai grele incercari, dar care au sfarsit pana la urma cu bine.
Da, am mare nadejde in bunul Dumnezeu si Maica Domnului, si asa cum v-am rugat pe voi sa faceti o rugaciune pentru sora si prietena mea, asa am trimis pomelnice la manastirile unde am cate o maicuta draga sa le pomeneasca la Sfantul Maslu si am platit cate 40 de sfinte liturghii. Am dat fuga la man.Calugara langa Oravita , vineri la "Schimbarea la fata" si am stat 3 zile rugandu-ma si implorand-o pe Maica Domnului sa aibe mila de ele si de familia noastra. Am fost indrumata sa citim cati mai multi din familie, Acatistul Sfintei Treimi, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Sfantului Nectarie, Acatistul Sfantului Ioan Rusul si Acatistul Sfantului Pantelimon.
Am sa va tin la curent cu starea surioarei mele dragi si a prietenei mele din copilarie. Cu lacrimi in ochi va multumesc si promit sa ma intaresc. Voia domnului sa se implineasca! Doamne ajuta-ne! cu drag va imbratisez pe toti, icamilin

Draga noastra Ica am inteles necazul tau al surorei si prietenei tale si m-am intristat, caci pe unde merg si pe unde ma duc numai necazuri si mai mari si mai mici. Dar sa nu deznadajduim sa primim ceece ne da Domnul. Maica Domnului si toti sfintii sa ajute pe sora ta in necazul ei si pe prietena ta sa scape cu bine, au mai fost cazuri cu aceleasi probleme si inca sint in viata.
Harul Domnului sa fie cu sora noastra Conelia si Steluta.

mirelat 20.08.2010 08:07:45

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 279779)
Preaputernice și slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăință pe cei drepți, ci pe cei păcătoși, și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primești smerita mea nevoință și această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
Mântuiește-l, Doamne, precum știi, ca un bun și iubitor de oameni, și rânduiește Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioși suntem și nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poți pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potolește-i fierbințeala, alină-i suferința, ridică-l din patul durerii.
Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor.
Și dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruiește-i lui răbdare și liniște, alungând de la el toată frica și toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăință și de mulțumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îți sunt păcatele!” Amin.

Cu tot sufletul, rostesc aceasta rugaciune pentru toti cei ce au nevoie de insanatosire grabnica.

Pomeniti-o va rog la rugaciune si pe prietena mea, Merle.
Multumesc, Doamne ajuta!

Masenka 20.08.2010 08:47:00

Curaj

Mare este puterea lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,dar si a credintei si rugaciunilor noastre.
Va fi bine...ai sa vezi!
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi!
PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi!

Rodica50 20.08.2010 08:47:03

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 279848)
Pomeniti-o va rog la rugaciune si pe prietena mea, Merle.
Multumesc, Doamne ajuta!

Maria are nevoie de rugaciune. Va rog sa o pomeniti si pe ea!

eu-cristina83 20.08.2010 09:21:58

Dna. Ica nu deznadajduiti. Dumnezeu este bun si milostiv. Aveti credinta ca sigur le va face bine. Este doar o incercare a credintei.Fie ca Maica Domnului si Sf. Nectarie sa le aiba in grija, sa le ocroteasca si sa inalte rugaciuni impreuna cu dvs. catre bunul Dumnezeu pt. a le darui sanatate trupeasca si sufleteasca.

istina 20.08.2010 10:27:18

Dumnezeu sa le fie de ajutor

Dumnezeu si Maica Domnului sai ajute si sa le linisteasca durerea prin care trece sanatate sa le dea Dumnezeu si putere iar dumneavoastra si tuturor celor care sufera alaturi de dumneavoastra intarire sufleteasca si multa rugaciune ,Dumnezeu sa va dea sanatate si va linisteasca .amin.

cristiboss56 20.08.2010 20:33:05

Cornelia , Steluta , Merle si Maria - miluieste , apara , ocroteste si tamaduieste Doamne sufletele si trupurile lor , intru slava Ta , a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh , acum si pururea si-n vecii vecilor ! Amin +

eduardd 20.08.2010 21:43:06

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 279824)
Cu lacrimi in ochi va multumesc si promit sa ma intaresc. Voia domnului sa se implineasca!

Stapana sa va fie alaturi, mama Ica! Sa va acopere cu Sfantul Ei Acoperamant.:6:

icamilin 23.08.2010 13:46:41

Primul pas a fost facut!

Azi dupa ora 8,30 dimineata, sora mea a intrat in operatia de san. Dupa aproape doua ore am primit telefon de la nepoata mea ca operatia s-a sfarsit si sora mea s-a trezit din anestezie. Dupa amiaza voi trece sa o vizitez, dupa ce in prealabil ma voi opri la slujba Sfantului Maslu sa multumesc si sa ma rog sa se insanatoseasca cat mai repede.
I-a fost extirpat tot sanul si dupa doua saptamani vom afla mai multe legate de analizele ce se fac in acest caz. Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi in aceste clipe grele!
Stiu ca rugaciunea colectiva are mare putere! Doamne ajuta-ne!

sia 23.08.2010 17:37:31

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 280774)
Azi dupa ora 8,30 dimineata, sora mea a intrat in operatia de san. Dupa aproape doua ore am primit telefon de la nepoata mea ca operatia s-a sfarsit si sora mea s-a trezit din anestezie. Dupa amiaza voi trece sa o vizitez, dupa ce in prealabil ma voi opri la slujba Sfantului Maslu sa multumesc si sa ma rog sa se insanatoseasca cat mai repede.
I-a fost extirpat tot sanul si dupa doua saptamani vom afla mai multe legate de analizele ce se fac in acest caz. Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi in aceste clipe grele!
Stiu ca rugaciunea colectiva are mare putere! Doamne ajuta-ne!

Doamne ajuta !

Primul pas spre vindecare l-a facut.

Primul pas l-a facut cu Dumnezeu de mana , urmatorii , cu nadejde si cu ajutorul lui Dumnezeu , vor fi mai usori .
Raspunsul de la histopatologic se da dupa doua saptamani , asa se stie cu precizie ce-a fost . CE a fost ! La trecut !
Ica , spune-i ca nu conteaza ce a fost , ca de-aia e la trecut.

Sa fie convinsa ca prin operatie s-a indepartat tot raul si ca tot ce va urma , tratament , chimio ...
trebuie facut pentru ca asa e procedura.

Ea sa nu-si bata capul cu diagnosticul . Ca are cine ; oncologul ! el are o problema cu ce sa-si bata capul ,pacient nou , trebuie sa stabileasca schema de tratament ..si cate altele.
Toti sa fiti incredintati ca totul e bine .Sa va bucurati de ziua de azi sa nu va sperie ziua de maine..

Nu vă îngrijorați dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei. Matei 6:34

Am cunoscut la radioterapie o d-na de 82 de ani , care de 26 de ani era operarata si nu avea un san.Ea venea , de cateva ori pe an , s-o salute pe asistenta care-mi facea cobalto ..asistenta i-a spus ,,d-na , peste sase luni ma pensionez ! ,,...o viata de om , devenisera prietene .
Asa speranta mi-a transmis d-na aceea , ca se poate , ca de fapt e o boala ca toate bolile care poate fi invinsa , incat am plecat din spital cu zambetul pe buze. Si eu doresc sa va transmit speranta , la randul meu.

Va doresc multa , multa sanatate , putere si liniste sufleteasca !

:6:

icamilin 23.08.2010 19:18:38

Doamne ajuta!

Draga Sia, cuvintele tale mi-au mers direct in suflet, esti minunata, simt ca tot ce zici e adevarat, multe persoane care au trecut ca si tine prin aceste evenimente mi-au zis acelasi lucru. Da, am reusit sa ma intaresc, vazand-o chiar pe sora mea ca e puternica. Rugaciune, cat mai multa rugaciune! Asta vom face, toti ai casei, ne vom ruga. Maica Domnului s-o ocroteasca si s-o apere de ce ar putea fi mai rau! Si apoi, cate zile avem atat vom trai. Nu stim clipa cand ne nastem si ma bucur ca nu stim nici clipa cand vom pleca....

dorinastoica14 23.08.2010 21:24:50

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 280906)
Draga Sia, cuvintele tale mi-au mers direct in suflet, esti minunata, simt ca tot ce zici e adevarat, multe persoane care au trecut ca si tine prin aceste evenimente mi-au zis acelasi lucru. Da, am reusit sa ma intaresc, vazand-o chiar pe sora mea ca e puternica. Rugaciune, cat mai multa rugaciune! Asta vom face, toti ai casei, ne vom ruga. Maica Domnului s-o ocroteasca si s-o apere de ce ar putea fi mai rau! Si apoi, cate zile avem atat vom trai. Nu stim clipa cand ne nastem si ma bucur ca nu stim nici clipa cand vom pleca....

Să ne gândim că sunt oameni care sunt bolnavi,sunt săraci dar sunt și singuri.Nu au pe nimeni care să se gândească la ei,să deschidă ușile medicilor, se roage pentru ei.Se sting undeva uitați de toată lumea .
Ce fericită este sora ta că te are pe tine care ai un suflet atât de cald!

icamilin 23.08.2010 22:13:05

Doamne ajuta!

[quote=dorinastoica14;280990]...dar sunt și singuri.Nu au pe nimeni care să se gândească la ei,să deschidă ușile medicilor, sa se roage pentru ei.

Draga Dorina, sa nu-mi fie luate ca lauda vorbele urmatoare, dar sa sti ca de cate ori intru intr-o biserica, de obicei la Sfanta Liturghie, si aprind lumanari pentru vii si adormiti, de fiecare data aprind o lumanare pentru " cei care nu au pe nimeni sa se roage pentru ei " si ma simt tare bine. Foarte rar, pe la diverse slujbe la Sfantul Maslu, mai aud cate un preot care-i pomeneste pe cei care nu au pe nimeni care sa-i pomeneasca. Ar fi bine ca fiecare dintre noi, sa ne gandim si la cei care sunt asa de singuri, de parasiti, de lipsiti de sansa de-a se simti iubiti, apreciati sau stimati.
Multumesc bunului Dumnezeu pentru grija pe care a avut-o fata de parintii mei, fratii si surorile mele ( suntem trei baieti si trei fete ). Parintii ne-au crescut in modestie, cu frica de Dumnezeu si in intelegere unii cu altii. Anii au cam trecut, am imbatranit si noi, fiecare avem copii si nepoti si fiindca tatal meu inca traieste, ne intalnim cu mult drag cu totii la casa parinteasca. Chiar suntem " falosi ", cum zice banateanul ( sau mandri in sensul bun al cuvantului ) cand ne intalnim si povestim cu tata, care anul asta va implini 92 de ani. Multa sanatate tuturor !

sia 24.08.2010 01:08:35

Doamne ajuta , Ica !

De azi va fi totul bine , ai sa vezi .
Are dreptate Dorina , desi m-a intristat adevarul spus de ea ,asa e ..
Bucurati-va ca va aveti unul pe altul , ca formati o familie unita si credincioasa. ce-i drept acum e greu .. dar va trece .
Cornelia se odihneste acum , maine dimineata va fi un nou inceput pentru ea .Dumnezeu s-o ajute !

:6: Ginduri bune si imbratisari ptr ea , de la o sora din Bucuresti .

icamilin 29.08.2010 01:46:27

Doamne ajuta!

Iata ca dupa o saptamana de spitalizare, sora mea se afla acasa. Nu a fost externata, va veni mereu la pansat insa nu sunt locuri in spital, doamne , atata lume e bolnava!!! Pe culoarele spitalului ai impresia ca esti in gara, asa un dute vino este. Slava lui Dumnezeu ca e acasa, va dormi in patul ei, va sta mult mai confortabil decat la spital. Se simte bine dupa operatie , la modul general, insa o doare spatele, mana stanga si nu poate sa dorma, e tare ,tare obosita. Ne rugam, o pomenim la Sfinte Masluri si nadajduim ca va fi bine!
Revin cu noutati! Doamne ajuta!

Samy02 29.08.2010 17:25:07

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 283111)
Iata ca dupa o saptamana de spitalizare, sora mea se afla acasa. Nu a fost externata, va veni mereu la pansat insa nu sunt locuri in spital, doamne , atata lume e bolnava!!! Pe culoarele spitalului ai impresia ca esti in gara, asa un dute vino este. Slava lui Dumnezeu ca e acasa, va dormi in patul ei, va sta mult mai confortabil decat la spital. Se simte bine dupa operatie , la modul general, insa o doare spatele, mana stanga si nu poate sa dorma, e tare ,tare obosita. Ne rugam, o pomenim la Sfinte Masluri si nadajduim ca va fi bine!
Revin cu noutati! Doamne ajuta!

D-na Icamilin sa va de-a bunul Dumnezeu sanatate si multa putere sa va ajuta-ti in continuare sora si familia .....Sanatate multa.....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/53.gif

icamilin 10.09.2010 01:30:46

Doamne ajuta!

Dragii mei!
Va anunt ca voi lipsi cateva zile, plec pe la manastiri sa ma rog pentru familie, copii si nepoti si nu in ultimul rand pentru surioara mea bolnava.
Nu am noutati in ceea ce o priveste, se recupereaza dupa operatie, face miscari cu mana stanga, a primit rezultatul analizei la cei 18 buc ganglioni scosi dar din analizele facute, doar unul a fost atacat de cancer.
Desi credeam ca se afla intr-o stare incipienta, doctorul zice ca de un an de zile a inceput sa creasca nodulul, in urma unui soc puternic ( cumnatul meu, anul trecut a facut infarct ), sigur ca spaima era normala la un asemena eveniment, dar cine s-ar fi gandit atunci la ceea ce am aflat acuma.
Nadajduim la mila bunului Dumnezeu, El o poate vindeca!
Pana la noi vesti, va voi pomeni pe toti pe unde voi poposi!
Multa sanatate tuturor si numai ganduri bune, de la icamilin.

Hartford 10.09.2010 02:24:12

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 287215)
Dragii mei!
Va anunt ca voi lipsi cateva zile, plec pe la manastiri sa ma rog pentru familie, copii si nepoti si nu in ultimul rand pentru surioara mea bolnava.
Nu am noutati in ceea ce o priveste, se recupereaza dupa operatie, face miscari cu mana stanga, a primit rezultatul analizei la cei 18 buc ganglioni scosi dar din analizele facute, doar unul a fost atacat de cancer.
Desi credeam ca se afla intr-o stare incipienta, doctorul zice ca de un an de zile a inceput sa creasca nodulul, in urma unui soc puternic ( cumnatul meu, anul trecut a facut infarct ), sigur ca spaima era normala la un asemena eveniment, dar cine s-ar fi gandit atunci la ceea ce am aflat acuma.
Nadajduim la mila bunului Dumnezeu, El o poate vindeca!
Pana la noi vesti, va voi pomeni pe toti pe unde voi poposi!
Multa sanatate tuturor si numai ganduri bune, de la icamilin.

Dumnezeu sa ai aiba grija de tine pe unde mergi si Maica Domnului sa te acopere cu Acoperamantul ei cel Sfint.

icamilin 11.09.2010 03:00:25

Doamne ajuta!

Multumesc frumos Vasilica de urari, am sa va pomenesc cu mult drag pe unde ma voi opri sa las un acatist, sa vars o lacrima, sa ma rog si sa nadajduiesc la mila bunului Dumnezeu!

icamilin 24.09.2010 00:21:06

Revin cu vesti!

Iata ca m-am intors din concediu si din pacate nu am vesti foarte bune referitoare la starea sanatatii Corneliei.
Acum doua zile au ajuns analizele care sunt rele : cancer agresiv
Probabil va incepe tratamentul cu citostatice mai devreme decat era prevazut, chiar daca nu i s-a scos tubul care colecteaza ceea ce se scurge de la operatie.
Ne lasam in grija bunului Dumnezeu, suntem mici, neajutorati, cu dorinta de a trece cu bine peste greaua perioada care se anunta. Dar cu multa rugaciune vom reusi impreuna. Va rog din suflet sa o pomeniti in continuare pe surioara mea Cornelia si pe Steluta, prietena mea din copilarie, care a trecut de cea de-a treia sedinta de citostatice, cu greu, cu dureri dar cu mult optimism in suflet. Doamne ajuta!

heaven 24.09.2010 07:05:46

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 291251)
Iata ca m-am intors din concediu si din pacate nu am vesti foarte bune referitoare la starea sanatatii Corneliei.
Acum doua zile au ajuns analizele care sunt rele : cancer agresiv
Probabil va incepe tratamentul cu citostatice mai devreme decat era prevazut, chiar daca nu i s-a scos tubul care colecteaza ceea ce se scurge de la operatie.
Ne lasam in grija bunului Dumnezeu, suntem mici, neajutorati, cu dorinta de a trece cu bine peste greaua perioada care se anunta. Dar cu multa rugaciune vom reusi impreuna. Va rog din suflet sa o pomeniti in continuare pe surioara mea Cornelia si pe Steluta, prietena mea din copilarie, care a trecut de cea de-a treia sedinta de citostatice, cu greu, cu dureri dar cu mult optimism in suflet. Doamne ajuta!

Dumnezeu sa le aiba in paza si ocrotirea lui pe Cornelia si Steluta,precum si pe tine sa te intareasca sa depasesti aceasta incercare!
Important este sa nu va pierdeti nadejdea si sa aveti credinta ca la Dumnezeu totul se poate!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!

heaven 24.09.2010 07:11:08

Rugăciune către Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu

O, Maică Sfântă a celor ce cheamă cu evlavie numele tău! O, grabnică ajutătoare a neamului creștinesc, nădejde a celor deznădăjduiți! La tine alerg când mă aflu în necazuri și în dureri, așteptând milostivirea ta.
Nici un muritor nu a cunoscut o durere mai mare decât ai cunoscut-o tu, atunci când L-ai văzut pe Preadulcele tău Fiu răstignit pe cruce. Nici o mamă nu a plâns pentru fiii ei cât ai plâns tu pentru căderile și durerile noastre. O, câte icoane ai udat cu lacrimile tale, ca să vădești creștinilor grija pe care le-o porți. Cum ai făcut să izvorască lacrimi din ochii tăi zugrăviți de mâini omenești!
Știind marea ta grijă pentru cei ce laudă numele tău, te rog, Preacurată, vezi suferința mea și neputințele mele, Preasfântă Fecioară, și nu mă lăsa să fiu biruit de ele.
Știu minunile tale, știu dragostea pe care o arăți neamului creștinesc. De multe ori te-ai arătat în chip minunat și ai dăruit vindecare celor dreptcredincioși.
Ajută-mă, Maică Preasfântă, ca simțind că mă acoperi cu sfântul tău acoperământ, să te cinstesc împreună cu toți îngerii și sfinții în toate zilele vieții mele. Amin.

IOLANDA 24.09.2010 09:27:07

Reintoarcerea din cadere-Pocainta nesfarsita

Tu darnica Maica,Povatuitoare de taina Doamna nadejdii,a inserarii albastre, Stapana cu trei luceferi pe haina, Si sfanta Anghira a neputintelor noastre! Catre Tine din nou,iata ,am venit! Rapus sunt de lume,de ganduri robit, Ca dupa sfatul cel sfant si binecuvintare partas m-am facut la mintuirea mea; Hotarare am pus ,indreptata si tare, sa ma silesc toata clipa a ma ruga. Dar idol de tarana cugetul meu nu-mi lasa ragazul sa ma statornicesc sa fac din rugaciune ,cristelnita lui Dumnezeu intru zdrobirea inimii ,spre care ravnesc, Ajuta-ma dara,Ajutatoarea mea si da-mi darul lacrimilor pocaintei ca sa spal cu ele duhul neputintei si invredniceste-ma iarasi sa-ti pot canta: Bucura-te ,bunavointa de roua ce pe credinciosi ii intaresti; Bucura-te ,ajutorinta si in cadere a celor neduhovnicesti; Bucura-te ,acoperamint ce te asterni peste orice slabiciune; Bucura-te .Mireasa urzitoare de nesfarsita rugaciune!!!!.........................ai grija Maicuta Sfanta de roaba ta Cornelia in incercarea ei.

cristian67 24.09.2010 09:55:12

rugaciune in vreme de necaz

Doamne,norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc.Dar,desi sufar,nu cartesc impotriva Ta,Preabunule,caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita,pe care sunt intemeiate nadejdile mele.Tu cunosti,Dumnezeule,pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea.Desi sufar,stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza.Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta,nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei,ci ma voi lupta cu curaj si cred ca,avand ajutorul Tau,voi iesi biruitor.Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor,carmuieste si corabia vietii mele,cea izbita de valurile ispitelor,spre liman linistit,intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si fericirii,pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale.Amin.

icamilin 04.10.2010 23:17:40

Doamne ajuta !

Au trecut sase saptamani de la operatie, in sfarsit azi i-au scos tubul de drenaj care o deranja foarte tare si de maine incepe sedintele cu citostatice, vor fi 8 la numar, multe si probabil nu usor de suportat.
Ne lasam in grija bunului Dumnezeu! Important este sa treaca si aceasta perioada si sa nadajduim in vindecare.
Va rog frumos pomeniti-o in rugaciunile voastre, s-a simtit puterea rugaciunii si in perioada cand a mers la operatie, hai s-o ajutam si acum, s-o intareasca bunul Dumnezeu, sa reziste si sa treaca cu bine toate aceste sedinte.
Steluta, prietena mea, a facut deja trei sedinte, mai are trei. Are zile cand se simte bine, are si zile in care o doare tot corpul, nu vrea sa vada pe nimeni, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, apoi iarasi isi revine.
E fara cuvinte! Datorita rugaciunilor, au putere sa treaca peste aceste incercari si sa nadajduiasca la vindecare. Doamne ajuta-le pe ele si pe toti bolnavii !

icamilin 05.10.2010 17:15:55

Slava lui Dumnezeu!

Azi am asteptat cu sufletul la gura, sa sune telefonul sa primesc o veste de la nepoata mea sa aflu cum a decurs prima sedinta de citostaice.
In primul rand, am primit telefonul asteptat cu o veste tare buna: cu o zi inainte i-au facut Corneliei o analiza speciala din sange ( marker ), habar n-am cum se cheama, cert este ca, gradul cancerului este in acest moment la cifra 6, am inteles ca e foarte bine. Sta rau cu anemia si e marit acidul urric, in rest e ok. Sedinta a fost lunga, dupa ce s-au mai linistit apele in aceea clinica de oncologie, m-a sunat chiar sora mea, era mult mai linistita ( duminica a plans intruna ), era mai calma, are o doctorita tanara care e tare draguta, vorbeste frumos, ii explica tot felul, bine ca-i este drag de ea.
Rugaciunile voastre ale tuturor au facut minuni !
Cred cu tarie ca mult, mult au ajutat la starea de liniste pe care a dobandit-o azi, Cornelia, in timpul sedintei de citostatice.
Maine, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vor veni doi preoti de la o manastire din apropierea Timisoarei si vor face Sfantul Maslu, la ea acasa.
Am pus-o la slujbe la multe manastiri, toti o ajutam cu rugaciuni si ganduri bune. Trebuie sa recunosc ca azi mi-am revenit si eu, nu-mi pierd nadejdea insa eram la randu-mi foarte bulversata, trista, lacrimile nu mi le pot controla, insa acum cand am aflat ca acel marker e la un nivel scazut, simt ca va fi bine! Doamne ajuta!
Multa sanatate si numai ganduri bune tuturor celor care ati rostit o rugaciune, o vorba de duh, ori ati avut un gand bun pentru cei in suferinta!

costel 05.10.2010 17:29:39

Suntem alaturi de tine, le voi pomeni si eu in rugaciunile mele.

IOLANDA 07.10.2010 15:03:50

A aparut un licar de speranta!! Dumnezeu cred ca,a intors numai putin privirea spre noi pacatosii care ne rugam pentru surorile noastre in suferinta. Sa aveti grija ca bolnavele care sunt in tratament cu citostatice sa primeasca si ceva ptr.intarirea organismului ,ptr,a rezista acestor dure "sedinte"...as recomanda ,daca mi-e permis:un gel de ALOE-VERA...care e nemaipomenit(protejeaza si ajuta organele interne)....DOAMNE AJUTA!!!!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:39:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.