![]() |
Pentru userul SCOTIANUL
Am creat acest topic in speranta ca vei mai citi vreodata pe acest forum si vei vedea topicul dedicat tie.
Regret foarte mult ca ai ales sa ne parasesti dar desigur ca este alegerea ta, ai motivele tale iar eu nu spun decat ca le respect.... Am insa un mare regret ca nu am apucat sa vorbesc mai mult cu tine, sunt sigura ca as fi avut multe de invatat... sa apuc sa iti trimit si eu macar tot atatea lucruri frumoase cate mi-ai trimis tu ca sa imi bucuri viata atunci cand am avut nevoie. Sincer imi vei lipsi draga prietene virtual... Cu toata dragostea si caldura te imbratisez si iti doresc sa ai parte de fiecare data de tot ceea ce tu iti doresti. Hristos si Maica Domnului sa iti calauzeasca pasii spre cele de folos mantuirii. Doamne ajuta!!! |
Intr-adevar, am ramas rau cand am vazut guest-ul langa nick dar, ce sa spun...
Sper sa revii, esti un om de treaba... |
Pentru Scotianul!
Cu adevarat, esti un om cu o personalitate deosebita- nu ti-au lipsit eleganta si bunavointa fata de toti cei care ne aflam pe forum. Si eu am spus ca ma retrag, totusi n-am facut-o.Te asteptam cu mesajele tale pline de optimism!Si mult bine!
|
Unul dintre "protestantii" buni.. Cine l-a banat a gresit.
|
Citat:
|
De ce......?
|
Citat:
|
Mai scotianule, mai prietene, poate din cand in cand ti-o mai fi dor
de unii dintre noi, sa stii ca ai cont deschis aici, iti dau de la mine daca se poate! Eheeei, un om, un crestin, un caracter, un prieten! Saritor oricand si pentru oricine sa ajute: cu o vorba, o carte sau un link. Comentarii cu mult bun simt si uneori pline de verva. Dumnezeu sa-ti lumineze pasii si sa te aiba in paza Sa! Yours old friend, MariS |
Citat:
Scotianul a facut o alegere si cred ca ar trebui ca acest topic sa nu inceapa sa semene cu un necrolog. Personal nu l-am "cunoscut" foarte bine (decat putin pe forum si putin in privat), cred insa ca din orice alegere poate iesi ceva bun daca avem pe Dumnezeu calauzitor. Va rog sa faceti rugaciune pentru fratia sa si astfel, nu pe forum, ci in Duh si Adevar sa-l ajutati. Stiu sigur ca Duhul il indemna spre bine! Domnului sa ne rugam! Doamne miluieste! |
Citat:
|
E ceea ce inseamna pe romaneste- sa lasi un loc pentru"buna ziua".Multa simpatie fata de un om de mare finete- ca sa-l citez pe Cristian!
|
Sunt de putin timp pe forum, dar am descoperit cativa membri ale caror postari le citesc cu placere, printre ei aflandu-se si Scotianul.
God be with you wherever you are! |
Poate daca va mai intra macar de curiozitate aici si va vedea aceste postari sincere care exprima faptul ca a fost iubit si apreciat si regretul ca a ales sa plece...poate isi va schimba gandul daca si viata reala ii va mai permite si va mai avea timp liber desigur.
Noi te asteptam oricum. |
Poate te razgandesti, Scotianule...
|
Fac precizarea si pe acest topic ca user-ul "Scotianul" nu a fost banat; i-am sters contul la cererea sa.
|
Si uite asa avem un exemplu concret despre cum devin oamenii celebri dupa moarte, aka cum devin iubiti dupa ce pleaca de pe forum. Oare de ce asteptam disparitia cuiva ca sa ii spunem cat de mult il iubim si nu o facem cand e langa noi? De ce e atat de greu de rostit un cuvant bun de apreciere? Sunt destui aici pe forum care scriu lucruri minunate dar nu primesc nici o dovada de apreciere sau prietenie care sa le arate ca nu se ostenesc degeaba, ca nu-si deschid inima fara folos si ca cineva e intarit de cuvintele lui.
Eu cred ca Scott a actionat dintr-un impuls de moment; a mai vrut el sa plece de vreo doua ori si atunci din cauza faptului ca s-a strigat contra protestantilor. Este un om demn si a preferat sa plece cu fruntea sus decat alungat. [desi probabil nu ar fi fost niciodata alungat, dar s-a grabit]. Desigur , e posibil sa ma insel si de data asta sa aiba alta motivatie. Sa dea Dumnezeu sa fim mai darnici in aprecieri si zgarciti in acuze. Sa fugim de aruncatul cu piatra si sa iubim mila si vorba frumoasa. Doamne-ajuta! |
salut,doriana
Citat:
atat timp cat nu esti jignit,batjocorit,persiflat si ti se raspunde civilizat chiar daca gresesti,eee, atunci stii ca esti acasa,pe acest forum,dar daca-i viceversa,atunci de bun simt este plecarea |
Citat:
Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit??? Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare... Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici. PS Si pentru ca tot ai pomenit despre acest fapt...eu profit de aceasta ocazie sa-ti spun ca si tu esti una dintre persoanele pe care eu le apreciez aici...pe mine nu ma intereseaza confesiunea (este problema fiecaruia in ce crede, ce imbraca si ce mananca), ma intereseaza OMUL in relatie cu mine, in comunicare, in dialog... |
Citat:
Discutiile cu "scotianul" erau intotdeauna stimulante pentru mine, intrucat argumentele si logica sa necesitau o abordare atenta a subiectului si un raspuns pe masura. Am apreciat foarte mult modul sau de gandire de exprimare si de argumentare chiar daca ne situam pe pozitii diferite uneori (spre exemplu Taina Sfintei Euharistii). L-am felicitat sincer de cateva ori pentru postarile sale, chiar daca dumnealui reprezenta cultul protestant. Cu siguranta a avut motivele sale personale care au determinat acesta decizie de a parasi forum-ul. Regret ca am pierdut un interlocutor de mare valoare. Domnul sa ne binecuvinteze si sa ne aiba in paza. |
care este motivul?poate sa imi relateze cineva intamplarea?
|
poate a vrut sa nu astepte banarea,pentru ca in ultimele zile sunt sterse foarte multe postari ale celor de alta credinta.
bravo sire.. |
Scot, chiar daca forumul asta nu e vreo Castalia Teologica unde un gentleman cu eleganta, cultura ta rafinata si simtirea ta sa-si exploreze potentialul, sper sa te razgandesti si sa-ti faci alt cont.
o mica dedicatie:Lacrimosa din requiem-ul lui Mozart, your fav. http://www.youtube.com/watch?v=KWqvjDX1R6o (poate pune Herbert von Karajan vreo pila pt. noi :65:) cu multumiri, tristete si admiratie :6: God bless you, Scot wherever you are! |
Si mie imi pare rau ca a plecat, era un om de valoare si avea niste opinii destul de ortodoxe, in ciuda confesiunii sale.
Dar nu a murit, oameni buni, doar ca nu mai este langa noi. Sa-l ajute Dumnezeu si Maica Domnului oriunde ar fi! |
Simpatic baiat
Scotianul asta era un individ inocent si chiar prea imatur pentru un forum atat de intens ca acesta. Cred ca in inocenta lui s-a lovit de prea multe bariere si s-a dat batut.
Sper sa nu faca vreo prostie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Și acest topic este aiurea.Lasați omul în pace.este liber să facă orice și la cât de discret este nu cred că îi face plăcere să fie în centrul atenției. |
Citat:
Heorhe, ti-as recomanda ca inainte sa pui etichete de genul asta sa lasi la o parte siguranta pe care ti-o poate da numai ignoranta. Oricat de intuitiv ai fi, nu-i stii tu trairile ca sa-ti arogi o asemenea superioritate si sa afirmi ca ar fi imatur emotional. Eu chiar am vorbit mult cu el si am sesizat o sensibilitate sufleteasca, profunzime si finete pe care nu le-am intalnit des. Si nici intr-un caz la imaturi emotionali. Acuma n-o sa-i fac aici un panegiric (dar totusi... sorry Scot), dar poti sa-ti dai seama dincolo de cuvintele unui om si dincolo de modul in care percepe el lumea exterioara cat de dezvoltat ii este universul launtric. Dincolo de inteligenta si rafinamentul lui, pe mine m-a surprins de cateva ori cu niste trairi greu de pus in cuvinte pe care un imatur emotional nici in vis nu le viseaza. Un traitor profund al credintei care a vazut destule la viata lui si a citit mult din domenii foarte diverse a depasit stadiul asta iar eu am mai invatat si din asta cat de nepregatite sunt cuvintele pentru a ne exprima trairile din adancuri. Ca e inocent -cu asta sunt de acord- in sensul ca are o naturalete a celor curati cu inima iar daca atmosfera ar fi uneori mai relaxata pe aici, ne-ar fi aratat poate mai mult si latura asta ingenua: „de nu veti fi ca si copiii acestia inocenti, nu veti intra in imparatia cerurilor”. dar nu confunda asta cu imaturitatea emotionala, cu lipsa de profunzime a trairilor. Prioritatea ta ar trebui sa fie mai degraba ce/cum esti tu si nu cum e sau nu e altul, mai ales daca nu il cunosti decat fragmentar. A piece of advice, Heorhe: Nu lasa o impresie obscura sa decida imaginea pe care ti-o faci despre cineva, pastreaza in inima ta fiecare persoana pt. ca intr-o zi s-ar putea sa-ti amintesti si sa-ti dai seama ca ai pierdut un diamant pentru ca erai foarte ocupat sa aduni pietre. |
Citat:
Uita-te la tara in care traim, la ce conducere avem, nu stie care cum sa fure mai mult. Coruptia se stie in romania, nu degeaba ne-au tot pus cei din ue clauza pe justitie. Dupa tine asta e vina protestantilor si trebuie goniti de pe forum? Citat:
|
Citat:
Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata! Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat :5:! Iarta-ma de indrazneala frate Admin! |
Citat:
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui. |
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta. Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa". |
Pr.Gheorghe
Este f. greu sa fi administratorul unui forum. Enorm de greu, iar Adrian nu are nici moderatori asa ca munca lui e imensa. Practic nu poate citii toate postarile si e si el doar un om care cu siguranta nu se crede atotstiutor asa ca-i nevoit sa reactioneze la reclamatile celorlalti...si uneori o face grabit de situatia expusa.
Acum acest forum eu unul si multi din care ii cunosc ii inteleg ca forum pentru crestinortodocsi! Eu unul fiind mai radical asi fi interzis din capul locului alte confesiuni, religii. Adrian n-a facut-o si e dreptul lui sa admita useri de alta confesiune. La fel cum e dreptul meu , sau a altuia cind este agasat de timpeniile spuse despre ortodoxie sa ceara sa i se stearga contul! Ori nu cred ca-i interesul administratorului sa piarda ortodocsii. Asa ca cei care pierd si sint exclusi sint ingaduitii de alte confesiuni religii. Nu-i nedrept. Au forumurile lor unde pot discuta intre ei. Niciunul nu vine aici sa se convinga ca ortodoxia e calea ci sa convinga ca ortodoxia nu-i calea! Asa ca nu trebuie avut mare ingaduinta cu ei! Parerea mea! |
Citat:
Si cam atat am avut de zis. Sper... |
Citat:
|
Citat:
Apropo, nu înțeleg de ce punctul 12 nu este primul și întâiul punct căci el este cel mai important. |
Pana una alta acest forum este unul ortodox. Mi se pare ca acest lucru este putin mai deranjant pentru unii din membri decat regulamentul si respectarea sau incalcarea lui, atata timp cat de fiecare data cand se ia o masura de catre admin impotriva unui membru de alta confesiune, acesta face apel la contra-argumentul "si ortodocsii jignesc". Stati linistiti fratilor, au fost banati si multi ortodocsi de-a lungul timpului. Doar ca nu erau asa "celebri", vocali si invederati.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:57:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.