Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cosmin, fiul Lenutei (Nutzy) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10868)

laurschepsis 07.10.2010 23:50:49

Cosmin, fiul Lenutei (Nutzy)

Asta seara m-am cutremurat afland despre Cosmin, fiul sorei noastre Lenuta (se semneaza cu "Nutzy") ca s-a mutat la Domnul in urma unui accident auto, impreuna cu colegul sau, Ionut. Cel de-al treilea ocupant al masinii, George se afla internat la Bucuresti, in coma.

Probabil ca ar fi fost mai bine sa scriu la Umanitare, unde sora noastra, cu inima ei mare si calda, e mai activa. A facut mult si a scris putin. Dar, m-am gandit ca este bine sa aflati cat mai repede, pentru ca iata, am aflat atat de tarziu, si cele 40 de zile aproape ca s-au topit.

Va rog, rugati-va pentru pacea si odihna lui Cosmin si a lui Ionut, pentru insanatosirea lui George, dar nu uitati sa va rugati la Stapana noastra sa ii intareasca pe Lenuta, pe sotul si fata lor. Fiti alaturi de ei in aceste cumplite momente. O vorba buna, un gand bun, o pomenire la manastire sau in rugaciuni, toate conteaza cu izvoresc din iubire.

Dumnezeu sa ii ierte pe Cosmin si pe Ionut si sa ii odihneasca in pace. Mila si iertarea Lui sa se reverse peste sufletele lor atat de tinere si crude. Iarta-l Doamne si pe robul tau George si reda-l inapoi sanatos, alaturi de dragii lui.

Doamne-ajuta!

simona 08.10.2010 01:05:24

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

mara2008 08.10.2010 02:33:18

Cu mare tristete si regret pentru cei doi tineri Cosmin si Ionut ma alatur cu o rugaciune pentru ei si pomeniri.
Dumnezeu sai ierte si sai odihneasca in pace!
Sorei nutzy si familiei ei multa putere si tarie sa mearga inainte.
Doamne ajuta!

Hartford 08.10.2010 02:35:52

Doamne iarta-le toate pacatele lor si ai mila de George reda-i sanatea sa se bucure de viata cu familia. Intareste Doamne si pe Lenuta cu familia ei in asa o mare nenorocire.
Doamne ajuta

Miha-anca 08.10.2010 03:05:18

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei doi tineri Cosmin si Ionut, care si-au lasat tineretile si s-au dus la Domnul. Doamne, aseaza sufletele curate ale acestor doi tineri in loc cu verdeata.

Bunul Dumnezeu sa intareasca familiile indoiate.

cristiboss56 08.10.2010 05:13:28

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 295067)
Cu mare tristete si regret pentru cei doi tineri Cosmin si Ionut ma alatur cu o rugaciune pentru ei si pomeniri.
Dumnezeu sai ierte si sai odihneasca in pace!
Sorei nutzy si familiei ei multa putere si tarie sa mearga inainte.
Doamne ajuta!

Dumnezeu să le odihnească sufletele lor în pace și lumină !

mihaila_alin 08.10.2010 08:02:55

Dumnezeu sa ii ierte si sa-i hodineasca,iar celor vii pace si sanatate sa le daruiasca.

anita 08.10.2010 09:13:43

Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei doi tineri si sa intareasca familiile lor sa poata trece peste acest mare necaz .
Doamne ajuta !

IOLANDA 08.10.2010 10:10:09

Offf.....Doamne ,ma doare sufletul cind aud astfel de vesti triste si din pacate le aud tot mai des,vad la TV...citesc in ziare ...nu inteleg ce se intimpla!!!.Oare chiar nu se pot respecta regulile de circulatie, rugula bunului simt pe soselele din Romania?????? atatea persoane mor zilnic din aceste cauze...nimeni nu face nimic,ptr.a reduce rata acestor tragedii!!! Nici nu-mi gasesc cuvintele ptr.a exprima supararea ce ma cuprinde in astfel de momente.Atat pot spune:Doamne ...Doamne...lumineaza mintile celor ce conduc autovehicole spre a nu mai face erori grave de circulatie,aducatoare de mari suferinte atator oameni nevinovati.Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei doi copiii.!!!!!!Mare durere.....mare pierdere....mare suferinta.......putere multa parintilor ptr .a trece aceasta incercare.

laraG 08.10.2010 11:14:00

Cu profunda tristete transmit condoleante sorei noastre Nutzy,si ma rog Bunului Dumnezeu sa-i aseze pe cei doi copii ,Cosmin si Ionut unde cei drepti se odihnesc.Dumnezeu sa-i ierte!

Rodica50 08.10.2010 17:47:54

Dumnezeu sa-i ierte! Nutzi, suntem alaturi de tine!

dorinastoica14 08.10.2010 18:40:21

Dumnezeu să-i odihnească pe acești copii plecați la Domnul atât de tineri iar pe părinții lor să-i întărească. Mare durere. Condoleanțe Lenuța,suntem alături de tine.

LapetiteMoc 08.10.2010 18:56:52

Dumnezeu sa-i ierte!

Dumnezeu sa-l ierte pe Cosmin, Dumnezeu sa-l ierte pe Ionut... Fie-le tarana usoara!

Lenuta, draga, acum am citit. Dumnezeu sa-ti dea putere si sa te intareasca sa rezisti acestei incercari incredibile! Te imbratisez!

coralina 08.10.2010 18:57:58

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca! Condoleante familiei!

heaven 08.10.2010 20:42:05

Dumnezeu sa-i odihneasca in Imparatia Sa si sa ii intareasca pe parintii si apropiatii care trec prin aceasta grea incercare!Condoleante...http://i197.photobucket.com/albums/a...andlelight.gif

antoniap 08.10.2010 21:33:50

Dumnezeu sa ierte pacatele lui Ionut si ale lui Cosmin si sa-i ajute pe cei apropiati sa alunge deznadejdea. Rugaciunile ii vor ajuta mai mult decat lacrimile sa-si gaseasca linistea si cei plecati si cei ramasi.

glykys 09.10.2010 13:46:37

Dumnezeu sa ii ierte pe cei morti si Maica Domnului sa le dea putere celor vii! Pe mine m-a impresionat lunga lista de mesaje din dreptul acestui topic. Dumnezeu nu vor lasa neascultate rugaciunea si gandul atator oameni.

eduardd 09.10.2010 18:59:54

Dumnezeu sa-i ierte! Mare durere trebuie sa fie in inimile parintilor..
Maica Domnului sa va dea putere si rabdare fratilor!
Suntem alaturi de voi cu neputincioasele noastre rugaciuni.

icamilin 10.10.2010 02:03:19

Sincere condoleante!

Draga Nutzy, acum cateva clipe am aflat despre groaznica tragedie prin care a trecut Cosmin si Ionut! Dumnezeu sa-i aseze in randul celor drepti, sa-i ierte si sa-i odihneasca ! Baiatul ce a supravietuit si se afla in coma, sa-i ajute Maica Domnului sa-l ridice din patul durerii, sa se intoarca acasa sanatos !
Tie si familiei tale, va doresc din suflet sa va ajute bunul Dumnezeu sa va impacati cu gandul ca poate avea nevoie de ei, acolo sus...
Nu-mi gasesc cuvintele! Sincere condoleante! putere sa rabzi durerea din suflet si sa-l pomeniti ! Fie-le tarana usoara!

ioan_strainul 10.10.2010 02:12:58

Rugaciune

Bunul Dumnezeu sa aseze sufletele lor in imparatia lui cea cereasca si or ce au fi gresit ei ca niste oameni cu cuvIntul cu lucru cu fapta cu stiinta si cu nestinta sa le ierte si sai aseze unde drepti se odihnesc In Imparatia cerurilor in loc de verdata in loc luminat de ude a ftgit toata intristarea si suspinarea , iar pe cei ramasi sai intareasca in suferinta si sai ajute cu mila lui cea mare amin amin amin
+++ +++ +++ +++

LapetiteMoc 19.10.2010 19:56:32

o luna

Iata ca a trecut o luna...

Offffffffffffffffffffffffffffff, draga mea, ma chinui sa-ncheg din cuvinte o mangaiere pentru durerea asta fara margini si fara vindecare si nu pot ... Iarta-mi, te rog, neputinta si primeste imbratisarea mea !!!

http://storage2.peteava.ro/serve/thumbnail/68392/resize

nutzy 19.10.2010 21:57:46

lacrimi si dor nesfarsit....

Asteptandu-l pe el,au trecut clipele;cu ele a trecut o zi,cu zilele a trecut o luna....Dorul meu nu are sfarsit...el arde mai tare ca focul...

laraG 20.10.2010 19:15:42

Citat:

În prealabil postat de nutzy (Post 298740)
Asteptandu-l pe el,au trecut clipele;cu ele a trecut o zi,cu zilele a trecut o luna....Dorul meu nu are sfarsit...el arde mai tare ca focul...

Fie, ca nesfarsitul tau dor pentru copilul pierdut din acesta viata, sa aiba rasunet acolo sus, in Cerul Sfant si, incet, incet sa se topeasca in marea dragoste a Domnulul nostru Iisus Hristos, Care aduce mangaiere sufletelor intristate !
Cu dragoste si compasiune te imbratisez!Georgeta

anita 21.10.2010 08:37:11

Citat:

În prealabil postat de nutzy (Post 298740)

Draga mea ,cand mi-a murit acum 4 ani o nepoata de 19 ani intr-un accident de masina parintele meu duhovnic mi-a spus "Dumnezeu a adaugat o floare in gradina Maicii Domnului"
Sa te mangai si tu cu scest gand minunat ,un copil nu poate trai decat in loc de verdeata unde nu e durere , nici suspin.
Sa il pomenesti la cat mai multe manastiriu ,la cel putin 3 in acelasi timp si Dumnezeu va avea grija.
Dumnezeu sa il odihneasca si nu plange ca nu ii faci bine.
Gandeste-te ca Dumnezeu te-a cercetat.

LapetiteMoc 21.05.2011 09:21:52

Sfintii Imparati Constantin si Elena

O zi cu liniste in suflet iti doresc, Nutzy ! Sfintii Imparati Constantin si Elena sa poarte grabnic catre Domnul rugaciunile tale! Doamne, ajuta!

o nestiutoare_ 21.05.2011 12:17:43

Fie ca bunul Dumnezeu sa aseze sufletele lor unde dreptii se odihnesc.
Doamne, iarta orice gresala ar fi savarsit cu voie sau fara de voie si le deschide usile Imparatiei Tale!

Maica Domnului, Ceea ce te-ai numit Grabnic Ajutatoare, intru mare milosivirea ta, mijloceste pentru sufletele robilor lui Dumnezeu trecuti la cele vesnice, ca prin rugaciunile tale sa dobandeasca mila si iertare de la Domnul.
Doamne Dumnezeule, Iisuse Hristoase, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, ale Sf.Imparati Constantin si Elena si pentru ale tuturor sfintilor, miluieste-i pe robii tai!Amin.

Dumnezeu sa aiba grija si de cei ramasi, iar familiilor indurerate sa le aline suferinta:(.
In toate e voia Lui...

Doamne, ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:55:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.