![]() |
Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva!
Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul. Cei care nu dorinți să lăsați numele pe public puteți să-mi scrieți pe privat Do:6:rina |
Dumnezeu, Fecioara Maria si Sfanta Parascheva sa-ti dea sanatate si putere. faci un lucru minunat pentru noi, cei care nu avem timp, posibilitati si sansa sa mergem la iasi. indraznesc cu smerenie sa ma inscriu cu numele primit de la Dumnezeu, desi nu merit nici macar o privire de la sfanta. robul lui Dumnezeu, Titu-Cristian. Doamne ajuta!
|
Dumnezeu sa-ti ajute! Rodica
|
Multumim mult Dorina, Domnul cu tine! :6:
Mirela |
Te rog, multumeste-i si din partea mea! Carmen.
Domnul sa te ajute! |
Citat:
|
Multumim pt aceasta initiativa!
Dumnezeu si Sf Paraschiva sa va rasplateasca insutit efortul! Nicoleta, Viorel, Ana Maria |
Aș vrea să mă scrii și pe mine. Carmen.
Sfânta Parascheva să te ajute. |
Dumnezeu sa-ti ajute.Nicolae si Dana.Multumesc
|
Cristina- Cornelia cu familia. Multumesc din suflet.
|
Voi scrie câte zece nume pe fiecare pomelnic.
Nu voi uita nici pe cei de la Umanitate care au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu și a Cuvioasei Maice Paraschiva pe acei care au rupt din puținul lor pentru a ajuta un om în suferință și în nevoie,și nici pe prietenele mele de departe. |
Multumim,asa este nu toti avem bucuria sa putem ajunge la Cuvioasa Parascheva.Cu voia lui Dumnezeu pomenestene si pe noi:Costinel,Mirela,Talida-Liliana.
|
Doamne....ce ideie aducatoare de bucurii duhovnicesti,ai avut draga mea...o sa-ti urmez exemplu si o sa pun pomelnice la Sfanta nostra Episcopie,la slujba de vecernie pe 13.10.2010.Episcopia noastra are hramul "Sfanta Parascheva"...si avem o parte din vesmintele EI,la noi spre inchinare.Am sa te rog,sa-mi trimiti si numele membrilor familiei tale,sa va pomenesc aici la noi,iar pe ceilalti ii voi lua de aici de pe forum.Doamne Ajuta!!Sfanta Cuvioasa,ajuta-ne si ne miluieste pe noi toti pacatosii!!!!
|
Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Citat:
Cristian,Rodica,Marco-Ionut. Doamne Ajuta! |
"Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul"
"Doamne Iisuse Hristoase,ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi,ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel,tinand la mine,sa Te pierd pe Tine"!(sfantul Arsenie Boca)Fericiti sunteti cei care ajungeti la Sfanta Cuvioasa Parascheva,Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si dragostea!
|
sa iti ajute Dumneze
Citat:
pentru pomelnic. Anca-Raluca si Daniel |
multumiri pentru initiativa
Citat:
|
Multumiri din suflet
Citat:
|
Din cate am inteles, cei ce nu pot ajunge la moaste au acces la Sf. Parascheva si prin intermediul Facebook, la http://www.facebook.com/pages/Saint-...1088478?v=wall
|
MARIA pacatoasa are mare nevoie de ajutor...
Citat:
|
DUMNEZEU sa va binecuvinteze
indraznesc si eu iulian,stefan,monica, elena-nana,marcela
|
Domnul sa te rasplateasca
Robert, Claudiu si Maria
Citat:
|
Doamne ajuta!
Dumnezeu sa te ocroteasca Dorina!
Andrei-Octavian |
Dorina sora mea ia-ma si pe mine...
Vasilica cu familia in special...fiul meu Ovidiu-pentru sanatate. Sf Paraschiva mult folositoare roaga-te si pentru noi si ai grija si de sora noastra Dorina. |
Domnul sa va rasplateasca ! Elena
|
Citat:
|
Sa ne traiesti, Dorina! Sa ai vreme buna si roade frumoase!
|
Citat:
Voi încerca să fac pomelnicele.Încep cu cei bolnavi de pe topicele de la Umanitate. Vii = ALIN, MARIA, VASILE, IULIANA, MARCELA, CORNELIA, STELUȚA, SILVIA-IONELA, Pr DRAGOȘ, DUMITRA, MARIA, RAUL, MARIA, LILIANA, RAREȘ; Vii = Pr. GHEORGHE, DUMITRU, FLORINA, NICOLETA, VIOREL, ANA_MARIA,CRISTIAN_ȘTEFAN,STELA, ALEXANDRU, RODICA; Vii = TITU_CRISTIAN, CARMEN, NICOLAE, DANA, CRISTINA_CORNELIA, CRISTINA, IULIANA, MARIA, FLORIN, DUMITRU, ELENA, ADRIAN; Vii MARIA, IULIAN, ȘTEFAN, MONICA, ELENA_NANA, MARICELA, ROBERT, CLAUDIU, ANDREI_OCTAVIAN , RALUCA_ SOFIA, RADU; Vii= VASILICA; OVIDIU, ELENA, CULAI, GABRIELA, MIHAI, TEODOR, CĂTĂLIN, DAN_DUMITRU, IOLANDA_MARIANA, RAMONA_GABRIELA, DANA_MARIA, MIRCEA_ȘTEFAN: Vii COSTINEL, MIRELA, TALIDA_LILIANA, DIANA_GEORGIANA, GABRIEL_DUMITRU, IONEL, LILIANA, TUDOR, CRISTIAN, RODICA, MARCO-IONUȚ,MIRCEA: Vii = Părintele HRISTODULOS,Părintele CALISTRAT,DELIA, MIRCEA, ALIN,TUDOR, CEZAR, ION, ANCA_RALUCA, DANIEL, ROBERT_ȘTEFAN,ION,CRISTINA, PETRUȚA, MARIA: Vii = Părintele PROCLU, Părintele IUSTIN, Părintele CRISTIAN, LUCREȚIA_ALINA,ANAMARIA, IOAN_DANIELA, LUCREȚIA_MIHAELA,IOAN_ LUCIAN_DANIELA, CRISTIAN_DANIELA, CRISTIAN_LILIANA, ANDREI_CRINA, LIANA_RAREȘ, SORIN_MIRCEA, CĂLIN_ROXANA, Vii =RODICA, OVIDIU, ALEXANDRU, RĂZVAN, IONUȚ, DANA,Părintele CIPRIAN,Părintele VASILE, DORINA, GHEORGHE, MIHAI, ELENA, AGRIPINA ,IULIANA_MARINA,SILVIA,ALEXANDRINA. Vii = GEORGETA, VIORICA, ANCA, OANA,ION, NATALIA, OTILIA, MIRELA , ARIEL, JENICA, EDUARD,GABRIELA, LENUȚA, LAURENȚIU,MIHAI,BOGDAN,ieromonh HRISTOSTOM, |
Vii = ROBERT_ȘTEFAN, EMILIAN, ION, CRISTINA,PERUȚA, MARIA, IULIANA, CARMEN, CONSTANTIN, GEORGIANA, NICOLAE, SIMONA, OANA, JESSICA, CAMELIA, RAFAELE.
|
Tinerete fara batranete !
La cata energie ai , se pare ca reantineresti Dorina ! Binecuvantari pentru tot ce faci !:53:
|
Rugaminte
Citat:
Doamne ajuta! |
Da Culai voi corecta.
Ultimul pomelnic. Vii = GHEORGHE, SMARANDA, GHEORGHE_MARIUS, DANIEL, IONUȚ, DANIEL și IULIANA cu familiile lor, CORINA_SIMONA, CONSTANȚA, MARIA, RADU_CRISTIAN, MIOARA, SORIN_IONEL, SORINELA, MIHAI, GABRIEL. |
Drum bun!
1 atașament(e)
Frumoasa initiativa draga Dorina! Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca pasii in drum spre Cuvioasa Paraschiva, cu gandul te insotesc si eu si s-auzim numai de bine!
|
[quote=simona;296443].VA MULTUMIM DIN SUFLET SI ANUL TRECUT A FOST O PERSOANA CU SUFLET MARE CARE NE-A AJUTAT SA AJUNGA NUMELE NOASTRE LA SFANTA PARASCHEVA.BUNUL DUMNEZEU SI SFANTA PARASCHEVA SA VA AJUTE.
|
Nu uitati si de noi
Sunt din Republica Moldova, nu pot sa ajung la mostele sf. Paraschiva, v/as ruga mult de tot sa ne pomeniti si pe noi la sf.
Andrei, Ana, Daria, Elena, Catalin. |
DUMNEZEU sa ne ajute!
am preluat si eu lista si am dus-o astazi la manastirea GHIGHIU, cu toate gandurile cele bune si cu tot sufletul.
|
Multumiri celor care au preluat lista si au dus-o intr-o biserica sau manastire.Aseara la noi in oras a fost vecernie la ARHIEPISCOPIE,unde se sarbatoreste hramul CUVIOASEI PARASCHEVA. Toti cei care au lasat numele aici pe site,au fost trecuti pe pomelnice ,pe care le-am dus aseara si le-am lasat linga racla cu Sfintele Vesminte ale CUVIOASEI,aduse de la Iasi in mod special spre inchinare.Azi se vor pomeni toate acele pomelnice.Doamne Ajuta!! Sfanta Parascheva sa ne ajute cu rugaciunile EI,..pe noi cei ce asteptam mangaierea EI cea Sfanta..!!
|
Iertati-ma !!
Citat:
|
Multumim, OmBun!!
Doamne ajuta! |
Mulțumesc lui Dumnezeu și Sfintei Cuvioase Paraschiva
Acum câteva minute am ajuns acasă.Sunt foarte obosită și îmi este rău dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a ajutat să duc la bun sfârșit ce mi-am propus și toate pomelnicele pe care le-am luat până când am închis calc la oara 22 pe 12 au ajuns la racla cu Sfinele Moaște.V-am purtat în inima mea și în cele 16 ore de nevoință ,
Sfânta Maică Paraschiva și Sfântul Maxim Mărturisitorul să vă asculte rugăciunile voastre și ale mele păcătoasa. Dacă am pus niște linioare sau am greșit ceva iertați-mă dar am încercat să nu omit nici un nume Cei bolnavi i-am trecut în primul pomelnic. Dacă mă va ajuta Dumnezeu să ajung și la Sfântul Dimitrie izvorâtorul de mir voi prelua pomelnicele toate și cele trimise după... Nu vreau mulțumiri ci doar să mă pomeniți și pe mine Dorina când vă aduceți aminte,la Sfânta Liturghie sau la Sfântul Maslu. Voi posta ceva poze pe pagina mea când mă voi odihni . Vă iubesc pe toți. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:19:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.