Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10897)

dorinastoica14 11.10.2010 19:31:16

Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva!

Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.
Cei care nu dorinți să lăsați numele pe public puteți să-mi scrieți pe privat
Do:6:rina

Mtcrysty17 11.10.2010 19:52:15

Dumnezeu, Fecioara Maria si Sfanta Parascheva sa-ti dea sanatate si putere. faci un lucru minunat pentru noi, cei care nu avem timp, posibilitati si sansa sa mergem la iasi. indraznesc cu smerenie sa ma inscriu cu numele primit de la Dumnezeu, desi nu merit nici macar o privire de la sfanta. robul lui Dumnezeu, Titu-Cristian. Doamne ajuta!

Rodica50 11.10.2010 20:19:14

Dumnezeu sa-ti ajute! Rodica

coralina 11.10.2010 20:22:47

Multumim mult Dorina, Domnul cu tine! :6:
Mirela

carmina 11.10.2010 20:23:44

Te rog, multumeste-i si din partea mea! Carmen.
Domnul sa te ajute!

cristiboss56 11.10.2010 20:28:35

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 296140)
Știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la Sfânta Moldovei - Cuvioasa Paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la Iași și nădăjduiesc să mă ajute Dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele Sfintei și ale Sf.Maxim Mărturisitorul.

Cristian Stefan , Stela , Alexandru .:11::53:

Nicole_Alma 11.10.2010 21:07:37

Multumim pt aceasta initiativa!
Dumnezeu si Sf Paraschiva sa va rasplateasca insutit efortul!

Nicoleta, Viorel, Ana Maria

Carmen FUNIERU 11.10.2010 21:34:55

Aș vrea să mă scrii și pe mine. Carmen.
Sfânta Parascheva să te ajute.

dana-v 11.10.2010 21:49:13

Dumnezeu sa-ti ajute.Nicolae si Dana.Multumesc

eu-cristina83 11.10.2010 22:00:32

Cristina- Cornelia cu familia. Multumesc din suflet.

dorinastoica14 12.10.2010 11:19:46

Voi scrie câte zece nume pe fiecare pomelnic.
Nu voi uita nici pe cei de la Umanitate care au nevoie de mila și ajutorul lui Dumnezeu și a Cuvioasei Maice Paraschiva pe acei care au rupt din puținul lor pentru a ajuta un om în suferință și în nevoie,și nici pe prietenele mele de departe.

talida 12.10.2010 12:11:26

Multumim,asa este nu toti avem bucuria sa putem ajunge la Cuvioasa Parascheva.Cu voia lui Dumnezeu pomenestene si pe noi:Costinel,Mirela,Talida-Liliana.

IOLANDA 12.10.2010 12:35:52

Doamne....ce ideie aducatoare de bucurii duhovnicesti,ai avut draga mea...o sa-ti urmez exemplu si o sa pun pomelnice la Sfanta nostra Episcopie,la slujba de vecernie pe 13.10.2010.Episcopia noastra are hramul "Sfanta Parascheva"...si avem o parte din vesmintele EI,la noi spre inchinare.Am sa te rog,sa-mi trimiti si numele membrilor familiei tale,sa va pomenesc aici la noi,iar pe ceilalti ii voi lua de aici de pe forum.Doamne Ajuta!!Sfanta Cuvioasa,ajuta-ne si ne miluieste pe noi toti pacatosii!!!!

cerberus 12.10.2010 12:39:05

Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Citat:

Multumim din suflet,ne faceti un mare bine,sunt convins ca o sa ne simtim ca si cand am fi prezenti acolo,mare bucurie!
Cristian,Rodica,Marco-Ionut.
Doamne Ajuta!

dorneanul 12.10.2010 12:45:56

"Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul"

"Doamne Iisuse Hristoase,ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi,ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel,tinand la mine,sa Te pierd pe Tine"!(sfantul Arsenie Boca)Fericiti sunteti cei care ajungeti la Sfanta Cuvioasa Parascheva,Dumnezeu sa va rasplateasca efortul si dragostea!

anca_1979 12.10.2010 13:31:27

sa iti ajute Dumneze

Citat:

Sa iti ajute Dumnezeu, pentru ideea pe care ai avut-o, anul trecut am fost la Preacuvioasa Paraschiva, la Iasi si m-am rugat pentru ceva anume, cand am ajuns acasa la mine in oras mi s-a implinit ce am cerut, dar eu ca o pacatoasa am gresit. Anul asta nu am putut ajunge din cauza problemelor finanicare, inca o data sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa lumina in suflet si astept sa ne scri cand te intorci.
pentru pomelnic. Anca-Raluca si Daniel

simona 12.10.2010 14:22:40

multumiri pentru initiativa

Citat:

Va multumesc din suflet pentru initiativa,Sfanta Parascheva ma ajutat de foarte multe ori sperand ca nu va deranjeaza liSTA ENUMEREZ,ROBERT-STEFAN,EMILIAN,ION,CRISTINA,PETRUTA,MARIA,SIMONA,I ULIANA,OANA,CAMELIA,RAFAELE,GEORGIANA,NICULAE,NICO LETA,PETRE,JESSICA.DOAMNE AJUTA,SI INCA O DATA MULTUMIRI DIN SUFLET.

simona 12.10.2010 14:29:21

Multumiri din suflet

Citat:

știu că sunt mulți care departe fiind de țară, sau alții care în țară fiind, nu pot ajunge să se închine la sfânta moldovei - cuvioasa paraschiva m-am gândit să vă propun să vă lăsați aici câte un nume pentru a face un pomelnic.
Voi merge miercuri la iași și nădăjduiesc să mă ajute dumnezeu ca și în alți ani să mă închin la moastele sfintei și ale sf.maxim mărturisitorul.
do:6:rina

in speranta ca nu este foarte mare lista indraznesc sa enumerez cateva nume:robert-stefan,emilian,ion,cristina,petruta,maria,iuliana, carmen,constantin,georgiana,niculae,simona,oana,je ssica,camelia,rafaele.soamne ajuta.pe mine sfanta paraschiva ma ajutat de multe ori.sa va ajute si dumneavoastra sa ajungeti cu bine!

horatiu.miron 12.10.2010 14:50:38

Din cate am inteles, cei ce nu pot ajunge la moaste au acces la Sf. Parascheva si prin intermediul Facebook, la http://www.facebook.com/pages/Saint-...1088478?v=wall

inna-inna 12.10.2010 15:33:32

MARIA pacatoasa are mare nevoie de ajutor...

Citat:

Pot sa va rog si eu pentru un singur nume? MARIA pacatoasa are mare nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, cu rugaciunile Sfintei Parascheva, ale Sf.Maxim Marturisitorul si cu ajutorul dumneavoastra, pentru care Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit. Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea dumneavoastra...Domnul Dumnezeu sa tina cont de tot...Doamne - ajuta tuturor! Amin...

monicaflorina 12.10.2010 16:13:25

DUMNEZEU sa va binecuvinteze

indraznesc si eu iulian,stefan,monica, elena-nana,marcela

NEYRA 383 12.10.2010 17:16:24

Domnul sa te rasplateasca

Robert, Claudiu si Maria
Citat:

Andrei_so 12.10.2010 17:29:48

Doamne ajuta!

Dumnezeu sa te ocroteasca Dorina!
Andrei-Octavian

Hartford 12.10.2010 17:52:06

Dorina sora mea ia-ma si pe mine...
Vasilica cu familia in special...fiul meu
Ovidiu-pentru sanatate.
Sf Paraschiva mult folositoare roaga-te si pentru noi si ai grija si de sora noastra Dorina.

Jamaica 12.10.2010 17:56:05

Domnul sa va rasplateasca ! Elena

dorinastoica14 12.10.2010 18:47:09

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 296519)
Dorina sora mea ia-ma si pe mine...
Vasilica cu familia in special...fiul meu
Ovidiu-pentru sanatate.
Sf Paraschiva mult folositoare roaga-te si pentru noi si ai grija si de sora noastra Dorina.

Oricum ești pe pomelnicul meu de suflet Vsia!

Rodica50 12.10.2010 19:10:32

Sa ne traiesti, Dorina! Sa ai vreme buna si roade frumoase!

dorinastoica14 12.10.2010 20:05:03

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 296560)
Sa ne traiesti, Dorina! Sa ai vreme buna si roade frumoase!

Cum o vrea Dumnezeu.
Voi încerca să fac pomelnicele.Încep cu cei bolnavi de pe topicele de la Umanitate.
Vii = ALIN, MARIA, VASILE, IULIANA, MARCELA, CORNELIA, STELUȚA, SILVIA-IONELA, Pr DRAGOȘ, DUMITRA, MARIA, RAUL, MARIA, LILIANA, RAREȘ;

Vii = Pr. GHEORGHE, DUMITRU, FLORINA, NICOLETA, VIOREL, ANA_MARIA,CRISTIAN_ȘTEFAN,STELA, ALEXANDRU, RODICA;

Vii = TITU_CRISTIAN, CARMEN, NICOLAE, DANA, CRISTINA_CORNELIA, CRISTINA, IULIANA, MARIA, FLORIN, DUMITRU, ELENA, ADRIAN;

Vii MARIA, IULIAN, ȘTEFAN, MONICA, ELENA_NANA, MARICELA, ROBERT, CLAUDIU, ANDREI_OCTAVIAN , RALUCA_ SOFIA, RADU;

Vii= VASILICA; OVIDIU, ELENA, CULAI, GABRIELA, MIHAI, TEODOR, CĂTĂLIN, DAN_DUMITRU, IOLANDA_MARIANA, RAMONA_GABRIELA, DANA_MARIA, MIRCEA_ȘTEFAN:

Vii COSTINEL, MIRELA, TALIDA_LILIANA, DIANA_GEORGIANA, GABRIEL_DUMITRU, IONEL, LILIANA, TUDOR, CRISTIAN, RODICA, MARCO-IONUȚ,MIRCEA:

Vii = Părintele HRISTODULOS,Părintele CALISTRAT,DELIA, MIRCEA, ALIN,TUDOR, CEZAR, ION, ANCA_RALUCA, DANIEL, ROBERT_ȘTEFAN,ION,CRISTINA, PETRUȚA, MARIA:

Vii = Părintele PROCLU, Părintele IUSTIN, Părintele CRISTIAN, LUCREȚIA_ALINA,ANAMARIA, IOAN_DANIELA, LUCREȚIA_MIHAELA,IOAN_ LUCIAN_DANIELA, CRISTIAN_DANIELA, CRISTIAN_LILIANA, ANDREI_CRINA, LIANA_RAREȘ, SORIN_MIRCEA, CĂLIN_ROXANA,

Vii =RODICA, OVIDIU, ALEXANDRU, RĂZVAN, IONUȚ, DANA,Părintele CIPRIAN,Părintele VASILE, DORINA, GHEORGHE, MIHAI, ELENA, AGRIPINA ,IULIANA_MARINA,SILVIA,ALEXANDRINA.

Vii = GEORGETA, VIORICA, ANCA, OANA,ION, NATALIA, OTILIA, MIRELA , ARIEL, JENICA, EDUARD,GABRIELA, LENUȚA, LAURENȚIU,MIHAI,BOGDAN,ieromonh HRISTOSTOM,

dorinastoica14 12.10.2010 20:13:04

Vii = ROBERT_ȘTEFAN, EMILIAN, ION, CRISTINA,PERUȚA, MARIA, IULIANA, CARMEN, CONSTANTIN, GEORGIANA, NICOLAE, SIMONA, OANA, JESSICA, CAMELIA, RAFAELE.

cristiboss56 12.10.2010 20:32:53

Tinerete fara batranete !

La cata energie ai , se pare ca reantineresti Dorina ! Binecuvantari pentru tot ce faci !:53:

constantaoana 12.10.2010 20:49:01

Rugaminte

Citat:

Daca nu e prea tarziu,te-as ruga s-o rogi pe CUVIOASA(asa ii spun eu cu drag)sa mijloceasca la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului si pentru mine pacatoasa, Constanta si pentru copiii mei Maria si Radu-Cristian ,cu toti ai casei noastre.
Doamne ajuta!

dorinastoica14 12.10.2010 21:50:34

Da Culai voi corecta.
Ultimul pomelnic.
Vii = GHEORGHE, SMARANDA, GHEORGHE_MARIUS, DANIEL, IONUȚ, DANIEL și IULIANA cu familiile lor, CORINA_SIMONA, CONSTANȚA, MARIA, RADU_CRISTIAN, MIOARA, SORIN_IONEL, SORINELA, MIHAI, GABRIEL.

icamilin 12.10.2010 23:26:32

Drum bun!

1 atașament(e)
Frumoasa initiativa draga Dorina! Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca pasii in drum spre Cuvioasa Paraschiva, cu gandul te insotesc si eu si s-auzim numai de bine!

simona 13.10.2010 00:08:48

[quote=simona;296443].VA MULTUMIM DIN SUFLET SI ANUL TRECUT A FOST O PERSOANA CU SUFLET MARE CARE NE-A AJUTAT SA AJUNGA NUMELE NOASTRE LA SFANTA PARASCHEVA.BUNUL DUMNEZEU SI SFANTA PARASCHEVA SA VA AJUTE.

Aliona-Rafaela 13.10.2010 12:09:12

Nu uitati si de noi

Sunt din Republica Moldova, nu pot sa ajung la mostele sf. Paraschiva, v/as ruga mult de tot sa ne pomeniti si pe noi la sf.

Andrei, Ana, Daria, Elena, Catalin.

monicaflorina 13.10.2010 21:25:28

DUMNEZEU sa ne ajute!

am preluat si eu lista si am dus-o astazi la manastirea GHIGHIU, cu toate gandurile cele bune si cu tot sufletul.

IOLANDA 14.10.2010 10:50:28

Multumiri celor care au preluat lista si au dus-o intr-o biserica sau manastire.Aseara la noi in oras a fost vecernie la ARHIEPISCOPIE,unde se sarbatoreste hramul CUVIOASEI PARASCHEVA. Toti cei care au lasat numele aici pe site,au fost trecuti pe pomelnice ,pe care le-am dus aseara si le-am lasat linga racla cu Sfintele Vesminte ale CUVIOASEI,aduse de la Iasi in mod special spre inchinare.Azi se vor pomeni toate acele pomelnice.Doamne Ajuta!! Sfanta Parascheva sa ne ajute cu rugaciunile EI,..pe noi cei ce asteptam mangaierea EI cea Sfanta..!!

umilul 14.10.2010 13:40:54

Iertati-ma !!

Citat:

Desi am vazut doar acum acest topic, va multumesc pentru gandurile bune si pentru iubirea voastra pentru noi. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!

coralina 14.10.2010 16:20:48

Multumim, OmBun!!
Doamne ajuta!

dorinastoica14 14.10.2010 16:27:44

Mulțumesc lui Dumnezeu și Sfintei Cuvioase Paraschiva

Acum câteva minute am ajuns acasă.Sunt foarte obosită și îmi este rău dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a ajutat să duc la bun sfârșit ce mi-am propus și toate pomelnicele pe care le-am luat până când am închis calc la oara 22 pe 12 au ajuns la racla cu Sfinele Moaște.V-am purtat în inima mea și în cele 16 ore de nevoință ,
Sfânta Maică Paraschiva și Sfântul Maxim Mărturisitorul să vă asculte rugăciunile voastre și ale mele păcătoasa.
Dacă am pus niște linioare sau am greșit ceva iertați-mă dar am încercat să nu omit nici un nume Cei bolnavi i-am trecut în primul pomelnic.
Dacă mă va ajuta Dumnezeu să ajung și la Sfântul Dimitrie izvorâtorul de mir voi prelua pomelnicele toate și cele trimise după...
Nu vreau mulțumiri ci doar să mă pomeniți și pe mine Dorina când vă aduceți aminte,la Sfânta Liturghie sau la Sfântul Maslu.

Voi posta ceva poze pe pagina mea când mă voi odihni .
Vă iubesc pe toți.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:19:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.