![]() |
Locul unde sa ne dam Buna ziua
Pentru ca de fiecare data cand intru pe forum simt nevoia sa salut pe cei care sunt virtual aici, m-am gandit ca e binevenit sa existe un thread unde sa ne spunem buna ziua.
Asadar Buna ziua voi cei de pe forum, bine v-am gasit, sper sa avem o zi buna cu totii si sa invatam din nou alte lucruri noi. |
Buna dimineata tuturor!
sa aveti o zi frumoasa! |
Bună dimineața.
Frumoasă inițiativă. |
Buna dimineata,tuturor si o zi buna ,plina de bucurii sa va de-a Bunul Dumnezeu.Aici la noi deja a venit iarna,este superb...pomii imbracati in "hainuta"alba....si inca "cerne"marunt....simt in suflet apropierea Marii Sarbatori a Nasterii Domnului Nostru Iisus Hristos.
|
Citat:
|
Buna dimineata si de aici,din Mures unde a cazut prima zapada din acest an...Sa ne dea Dumnezeu o zi in care faptele noastre sa fie la fel de albe ,frumoase si stralucitoare cum e zapada .Un inceput de week-end minunat va doresc.
|
Salutare natiuneeeeeee!!! Si spor la lucru! :67:
|
neatza.... imi place initiativa asta.... o picatura de fericire intr-un ocean de griji si suparari.... e asa frumos sa te salute cineva fara sa-ti reproseze nimic.... in gorj a nins in muntii.. muntii sunt superbi, albi complet.... simt miros de sarbatori in aer..... toti copii se roaga sa vina zapada mai repede la ei.... Doamne ajuta...
|
Citat:
|
Citat:
|
la mures e zapaaaadaaaaa:4:
|
Doamne Ajuta, buna dimineata
pe la noi a nins bine noaptea trecuta,ce vine de la Domnul e bine primit,[spala-ma-vei si mai virtos decit zapada ma voi albi.ps50]bucurii in suflet,post cu liniste,sarbatori bincuvintate Romanie ori-unde te-ai afla.
|
Buna dimineata din USA, aici ploua cu lapovita,sintem a o doua zi libera dupa sarbatoarea Thanks Giving! va doresc o zi frumoasa si un post binecuvantat.
|
Citat:
|
in Calabria ploua deprimant
va salut si eu Doamne ajuta ! |
Buna seara!
La giurgiu astazi a fost frumos.Astept cu nerabdare primi fulgi de nea.
Un post mantuitor. |
Si la Cluj a nins
|
In Sicilia e cald si frumos.O imbratisare calda de pe aceste meleaguri,pentru toti romanii de pretutindeni.Doamne Ajuta.
|
Citat:
|
Citat:
|
Buna seara tuturor!
Azi a nins prima data in aceasta iarna si timp de citeva ore a fost o atmosfera de basm in oras! Va doresc tuturor suflet curat si luminos ca neaua! |
Buna seara.Ca tot era vorba de ninsoare,in Galati nu ninge,azi a fost chiar vreme de primavara.Mie imi place asa:4:
|
Buna seara, tuturor! Ninsoarea a fost fost frumoasa numai ca zapada s-a topit...
Prima ninsoare deja a trecut... Pace si bucurii! |
Citat:
Da Mariusica sa sarbatorit aici doua zile apoi simbata si Duminica trai si viata iti dai seama. E cald pe aici abia astept zapada. Sanatate si bucurii la toti formulistii. |
Nimic mai frumos si mai linistitor decat un salut sincer !!
Din Zaragoza va doresc tuturor :Noapte buna si vise pe masura !! |
Noapte buna si din Mures tuturor.
|
Buna dimineata forumisti, astazi o noua zi pe aici. Un inceput de weekend placut la toata lumea.
|
Buna dimineata,o zi frumoasa va doresc.
|
Bună dimineața.
La Brașov tot n-a nins :( |
Bună ziua și Dumnezeu să vă ajute!
|
Buna ziua !
este cineva din Roma ? in Calabria tot noros... Doamne ajuta ! |
buna dimineata!
va doresc o saptamana frumoasa si rodnica! |
Buna dimineata!
Buna dimineata!dragi mei frati si surori de suflet,crestini cu suflet mare si de ajutor.
Sa aveti o zi si o saptamana plina de sanatate si cu multe impliniri duhovnicesti si nu numai. Sa fiti mereu asa cum va stiu cu sufletul vostru mare si cald alaturi de cei care,fie dintre noi sau de langa noi,din juru nostru au nevoie macar de o vorba buna, ca sa putem aduce macar un zambet pe fata lor si o raza de soare in suflet. Doamne ajuta! |
Buna dimineata, soare!
caci in timisoara avem parte de ploaie:( zi cu spor tuturor! |
Buna dimineata si o saptamana minunata sa aveti.
|
buna ziua ,tuturor .....o saptamana buna ,bucurii .....vine sarbatoarea "Sf.Andrei".......ii felicit pe toti cei ce poarta acest frumos nume.........la noi a disparut zapada......dar eu sper sa vina din nou....Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
BUna ziua
Buna ziua ! Bine v-am gasit!
|
Citat:
|
buna seara.Cum mai e vremea pe la voi?In Galati e racoare dar tot a fost soare azi..e apropiat de primavara..mie imi place vremea asta..
|
Buna Seara.... !
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:16:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.