Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

Templier Knight 27.11.2010 21:38:33

ROCK-ul !! = ''Satanism'' =))

Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro

iustin10 27.11.2010 21:43:04

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308238)
Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine

Nimic nu este necurat decat pentru cel care are ochiul necurat (ap Pavel)
Si tot de la apostol: Nimic nu este interzis,dar nu toate ne sunt de folos .
Fa ce iti dicteaza inima ! Caci Dumnezeu are cu fiecare din noi planul Sau

arriel 27.11.2010 21:50:58

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308238)

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro

Nu o sa "arzi in iad" pentru ca asculti rock, in schimb trebuie sa fi atent la felul in care te "regasesti " ascultand rock.

Templier Knight 27.11.2010 21:51:10

Parerea ta ..

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308241)
Nimic nu este necurat decat pentru cel care are ochiul necurat (ap Pavel)
Si tot de la apostol: Nimic nu este interzis,dar nu toate ne sunt de folos .
Fa ce iti dicteaza inima ! Caci Dumnezeu are cu fiecare din noi planul Sau

oricum Biserica Ortodoxa nu vede prea ingaduitor acest gen de muzica , ce sa i faci oricum ma asteptam la pareri contra :))

arriel 27.11.2010 21:52:31

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308246)
oricum Biserica Ortodoxa nu vede prea ingaduitor acest gen de muzica , ce sa i faci oricum ma asteptam la pareri contra :))

Stai linistit,o sa apara acusi parerile contra.

Templier Knight 27.11.2010 21:53:38

salut

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308245)
Nu o sa "arzi in iad" pentru ca asculti rock, in schimb trebuie sa fi atent la felul in care te "regasesti " ascultand rock.

Sa stii ca nu ma imbrac in negru,nu am piercinguri ,merg la biserica .si o mai repet cred in Dumnezeu

colaps 27.11.2010 22:04:06

Asculți Guns 'n' Roses ?

arriel 27.11.2010 22:07:29

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308249)
Sa stii ca nu ma imbrac in negru,nu am piercinguri ,merg la biserica .si o mai repet cred in Dumnezeu

Nu ma refeream la tinuta,crezi ca , cei care au "piercinguri" nu pot ajunge in rai?Ma refeream la acea stare de "bine" pe care o simti atunci cand asculti,poate sa fie inselatoare.Oricum,poti sa asculti ce vrei atata timp cat Il iubesti pe Dumnezeu.Asta cred eu,dar tu sa asculti mai bine sfaturile celor intelepti de aici.

Templier Knight 27.11.2010 22:14:49

MS de opinie

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308258)
Nu ma refeream la tinuta,crezi ca , cei care au "piercinguri" nu pot ajunge in rai?Ma refeream la acea stare de "bine" pe care o simti atunci cand asculti,poate sa fie inselatoare.Oricum,poti sa asculti ce vrei atata timp cat Il iubesti pe Dumnezeu.Asta cred eu,dar tu sa asculti mai bine sfaturile celor intelepti de aici.

Sa stii ca am chef de viata :)) Viata e frumoasa la varsta asta ,e cel mai de pret dar pe care ni L-a dat Dumnezeu

Templier Knight 27.11.2010 22:41:39

Nu prea ..

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 308255)
Asculți Guns 'n' Roses ?

Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii

iustin10 27.11.2010 22:47:22

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308272)
Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii

Mai spune si cate o rugaciune intre 2 melodii si totul e ok ,pentru acum.
Daca Iisus a cinat in casa cu vamesii cei pacatosi,cum crezi tu ca ii e rusine sa stea intre rockeri ?
Orcum,peste ani,vei renunta la rock.Dar la credinta ,niciodata,nici acum,nici in veacul ce vine.

colaps 27.11.2010 23:00:47

Citat:

Nu, eram curios doar.

Don_Juan 28.11.2010 15:29:17

Citat:

Si nu te deranjeaza mesajul anti-crestin al unora din trupele astea (Metallica, Slipknot, Iron Maiden)? Sau nu tii cont de mesajul transmis?

Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica.

Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet.

Erethorn 28.11.2010 17:12:42

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308417)
Si nu te deranjeaza mesajul anti-crestin al unora din trupele astea (Metallica, Slipknot, Iron Maiden)? Sau nu tii cont de mesajul transmis?

Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica.

Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet.

Care mesaj anticrestin la Iron Maiden ?! Nu mai vorbiti prostii.

padrevicentiu 28.11.2010 17:14:24

Eu unul sunt de acord cu ce spune acest templier conteporan,eu sunt de la seminar si ascult rock.recunosc,si asta pentru ca muzica rock nu este lucrarea celui rau ci este magic si frumos.Mai ales trupe gen Scorpions,Queen,Metallica,Nickelback si ca interpreti imi place Eric Clapton

Don_Juan 28.11.2010 17:48:04

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 308428)
Care mesaj anticrestin la Iron Maiden ?! Nu mai vorbiti prostii.

Aveau ei un album care se numea "The number of the beast" si care a facut multa zarva la vremea respectiva. In unele tari nici macar nu au fost lasati sa concerteze din cauza asta.
Si daca te intereseaza si coperta albumului...
http://viddug.com/images/albumcovers...B000063CP6.jpg

Templier Knight 28.11.2010 18:16:43

Salut

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308417)

Mesajele astea ''ne -crestine''de care spui tu sunt niste metode de a atrage un anumit tip de public si de a da o anumit mister trupei.Ce crezi ca membrii trupei de la Slipknot , Iron maiden se duc acasa si fac ritualuri satanice cum credeti voi , ca danseaza huga-huga in jurul focului=))))),sa fim seriosi :)) .cine e cu mine???

Don_Juan 28.11.2010 18:22:07

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308437)
Mesajele astea ''ne -crestine''de care spui tu sunt niste metode de a atrage un anumit tip de public si de a da o anumit mister trupei.Ce crezi ca membrii trupei de la Slipknot , Iron maiden se duc acasa si fac ritualuri satanice cum credeti voi , ca danseaza huga-huga in jurul focului=))))),sa fim seriosi :)) .cine e cu mine???

Sa stii ca sunt destui care iau mesajele astea in serios. Si sa inteleg ca faci parte din acel public "ne-crestin"?

Templier Knight 28.11.2010 18:28:53

Ai inteles gresit

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308438)
Sa stii ca sunt destui care iau mesajele astea in serios. Si sa inteleg ca faci parte din acel public "ne-crestin"?

Cred ca ai inteles gresit ce am spus ,sa stii ca nu fac parte din acet tip de public ,si o mai repet :cred in Iisus Hristos.M am referit la cei apropiati de varsta mea .

Sanndy 28.11.2010 18:47:55

In primul rand nu este bine venit acest gen muzical de catre Biserica ortodoxa pentru ca este un gen muzical galagios care iti confera o stare agitata si in timp indelungat nu iti face bine. Iar manifestarea care o au artisti si fanii acestui stil de muzica este mult prea haotic si animalic ca si comportament.

Seraphim7 28.11.2010 18:53:59

Eu unul nu ascult rock,dar ce crezi mai templierule despre originea rockului,eu stiu ca este de inspiratie voodo,si aceste ritualuri se faceau pt a invoca diavolul.Nu zic ca toti rockerii sunt satanisti dar cei mai multi au afirmat ca sunt adeptii satanei,si tu care zici ca esti de partea ,,Binelui'' dar te regasesti in ritualuri de invocare a spiritelor diabolice ,,moderne''.Totusi parerea mea este ca ar fi mai bine sa incerci ceva mai ,,de dreapta'' gen muzica simfonica,psaltica etc.totusi daca te regasesti in rock.....

Templier Knight 28.11.2010 18:58:26

Bine..

Citat:

În prealabil postat de Sanndy (Post 308441)
In primul rand nu este bine venit acest gen muzical de catre Biserica ortodoxa pentru ca este un gen muzical galagios care iti confera o stare agitata si in timp indelungat nu iti face bine. Iar manifestarea care o au artisti si fanii acestui stil de muzica este mult prea haotic si animalic ca si comportament.

Ramaneti cu preconceptiile voastre ,eu doar am incercat sa arat ca nu tot rockul e negativist , si ''galagios'' si ''satanist''.Oricum e genul meu preferat si nu as renunta la el .Numai bine

Templier Knight 28.11.2010 19:06:28

Salut

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 308442)
Eu unul nu ascult rock,dar ce crezi mai templierule despre originea rockului,eu stiu ca este de inspiratie voodo,si aceste ritualuri se faceau pt a invoca diavolul.Nu zic ca toti rockerii sunt satanisti dar cei mai multi au afirmat ca sunt adeptii satanei,si tu care zici ca esti de partea ,,Binelui'' dar te regasesti in ritualuri de invocare a spiritelor diabolice ,,moderne''.Totusi parerea mea este ca ar fi mai bine sa incerci ceva mai ,,de dreapta'' gen muzica simfonica,psaltica etc.totusi daca te regasesti in rock.....

O mai repet rockul si cele Sfinte nu trebui amestecate .Si ascult si muzica bizantina gen Theodoros Vasilikos,si Divna ljubojevic ,au o voce minunata , asculta asta

http://www.youtube.com/watch?v=kvVC1x1Q0GA
http://www.youtube.com/watch?v=Y7tKexc4wSM

Seraphim7 28.11.2010 19:19:59

Pai asta iti zic tu le amesteci,caci tocmai eu iti ziceam sa te apleci asupra unei parti,dar totusi asa cum facem fapte bune dar si pacatuim asa si cu muzica....ascultam Psalomodia si Optina si mai discutam si de un Black Sabbath,AC-DC sau Depeche Mode.

PS:Daca muzica asta te defineste sau in ea te regasesti,nu cred ca Iisus te va arunca in foc doar pt asta,cu toate ca prin asta indirect poate il jignesti....

Templier Knight 28.11.2010 19:35:41

Poate ca ai dreptate ..

Dar de ce tot timpul trebui sa tragem o linie de delimitare :asta i bun, asta i rau .Daca ascult rock nu trebuie sa ma limitez numai la asta , ascult si muzica bizantina si ambele imi plac.

Seraphim7 28.11.2010 19:48:10

Si mie imi place diversitatea si sa nu crezi ca sunt un habotnic.,dar vezi ca avem prejudecati si etichetam mereu cu bun sau rau.Dar vezi tu ca exista mereu reguli si daca nu ar fi reguli nu am sti ce e bine si ce e rau,putem defini raul doar raportandu-ne la bine.Eu de exemplu ascult muzica simfonica :Richard Wagner(antisemit),Franz Liszt(socrul lui Wagner),Edvard Grieg etc.Dar vezi tu ca muzica simfonica nu e asa de condamnata,insa cand vine vorba de rock,manele acestea sunt cele mai condamnate.De ce ?(eu unul as alege bucuros rockul dintre cele 2)

Radu32 28.11.2010 20:24:45

rock !

apartin generatiei de dupa anii 90, cand ,imediat dupa revolutie a fost o avalansa de muzica rock ! Tin minte ca ascultam de la metallica si megadeth, la paradise lost, sepultura, king diamond, death,candlemass !
acuma odata cu varsta,rockul metalic l-am parasit demult in favoarea altor genuri muzicale !
As zice ca fiecare varsta are genul ei de muzica, specific !
Si nu e nimic mai frumos, decat ca un tanar-adolescent, aflat la varsta inceputului neclar si confuz de viata, sa asculta rock- o muzica cu intonatii si texte filosofie !

Prin ce o fi rockul stanist, nu stiu, daca prin sinceritatea indoielii si a nesigurantei existentei divinitatii ,si a cautarii ei ,atunci si eu sunt satanist acuma...dar care din noi nu este...caci, care dintre oameni e absolut sigur totdeuna, si nu a avut nici un moment de indoiala, sau o incercare pe care nu a putut-o trece...
deci nu putem da cu piatra in rock ...pentru ca e un fenomen specific modernitatii, societatii care l-a gonit pe dumnezeu, iar rockul e o incercare de a-l cauta pe dumnezeu,fie si prin revolta impotriva lui !

Templier Knight 28.11.2010 20:28:57

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 308451)
Si mie imi place diversitatea si sa nu crezi ca sunt un habotnic.,dar vezi ca avem prejudecati si etichetam mereu cu bun sau rau.Dar vezi tu ca exista mereu reguli si daca nu ar fi reguli nu am sti ce e bine si ce e rau,putem defini raul doar raportandu-ne la bine.Eu de exemplu ascult muzica simfonica :Richard Wagner(antisemit),Franz Liszt(socrul lui Wagner),Edvard Grieg etc.Dar vezi tu ca muzica simfonica nu e asa de condamnata,insa cand vine vorba de rock,manele acestea sunt cele mai condamnate.De ce ?(eu unul as alege bucuros rockul dintre cele 2)

Uite de exemplu o trupa care le combina e ambele :rock si simfonica e mai mult simfonica:Apocaliptyca(sa stii ca nu are nimic satanic in ea in ciuda numelui)eu o ascult cu placere

http://www.youtube.com/watch?v=x97f-...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8ftz06I_j-k

Iti propun sa te uiti sigur o sa ti placa

tigerAvalo9 28.11.2010 20:39:13

Desigur ca nu se intampla nimic daca asculti rock,nu vei avea pedeapsa si suferinta doar pentru faptul ca asculti un gen de muzica.Asta nu e un motiv la Dumnezeu.Dumnezeu nu lucreaza asa.Dar aici depinde,daca versurile instiga la ceva,la ura,la violenta,daca te reprezinta aceste versuri poate ciudate,atunci devine o problema,poate psihica sau chiar si sufleteasca.Muzica e buna pentru oricine dar depind foarte mult versurile dupa parerea mea si modul in care alegi sa te comporti tu,ascultand muzica...
Daca esti credincios si dornic de aflarea mai multor lucruri crestin ortodoxe esti pe drumul cel bun prietene dar trebuie sa stii de ce sa te feresti si sa tii controlul,imediat ai putea cadea dar poate asa usor te vei ridica sau nu,depinde de om.
Felicitari pentru ca ai ales sa fii prezent pe forum si ca crezi in Iisus,un lucru rar in comportamentul si gandirea multor tineri din ziua de azi.

Seraphim7 28.11.2010 20:43:06

Daca l-as vedea fara videoclip as zice ce e simfonica contemporana,eu nu prea ascult rock,cu toate ca m-a tentat uneori,imi place Apocalyptica.Uite it dau si eu Wagner
http://www.trilulilu.ro/oldoxan/88d505fa3949cd

Templier Knight 28.11.2010 20:46:21

rock on!

Citat:

În prealabil postat de Radu32 (Post 308455)
apartin generatiei de dupa anii 90, cand ,imediat dupa revolutie a fost o avalansa de muzica rock ! Tin minte ca ascultam de la metallica si megadeth, la paradise lost, sepultura, king diamond, death,candlemass !
acuma odata cu varsta,rockul metalic l-am parasit demult in favoarea altor genuri muzicale !
As zice ca fiecare varsta are genul ei de muzica, specific !
Si nu e nimic mai frumos, decat ca un tanar-adolescent, aflat la varsta inceputului neclar si confuz de viata, sa asculta rock- o muzica cu intonatii si texte filosofie !

Prin ce o fi rockul stanist, nu stiu, daca prin sinceritatea indoielii si a nesigurantei existentei divinitatii ,si a cautarii ei ,atunci si eu sunt satanist acuma...dar care din noi nu este...caci, care dintre oameni e absolut sigur totdeuna, si nu a avut nici un moment de indoiala, sau o incercare pe care nu a putut-o trece...
deci nu putem da cu piatra in rock ...pentru ca e un fenomen specific modernitatii, societatii care l-a gonit pe dumnezeu, iar rockul e o incercare de a-l cauta pe dumnezeu,fie si prin revolta impotriva lui !

Uite si pe cineva care sustine rockul.ma bucur

Seraphim7 28.11.2010 20:56:34

Chiar imi plac melodiile celor de la Apocalyptica,mai ai alte formatii gen metal simfonic(parca asa li se zice, nu)

Templier Knight 28.11.2010 21:27:11

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 308469)
Chiar imi plac melodiile celor de la Apocalyptica,mai ai alte formatii gen metal simfonic(parca asa li se zice, nu)

Daca vrei sa asculti asa ceva iti propun Nightwish(e cea mai buna trupa de gothic) .Canta mai mult rock gothic si cu influente de simfonic , e prima trupa pe care am ascultat o si inca o inca o ascult cu drag .nu-i judeca dupa aparente

(Nightwish -The phantom of the opera)

http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8

deci solista tarja turunen are o voce super , de fapt e plecata din trupa de 5 ani ,sunt 100%sigur ca o sa ti placa

Seraphim7 28.11.2010 21:37:36

Ma templierule ,ma cam regasesc si eu mai ales in metal simfonic,am incercat haggard,therion da tot apocalyptica e cea mai tare,is buni finlandezii.mersi de acest tip de muzica simfonico-rock,totusi nightwish....nu prea.Succes la muzica simfonica,incearca si tu.

Templier Knight 28.11.2010 21:42:28

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 308476)
Ma templierule ,ma cam regasesc si eu mai ales in metal simfonic,am incercat haggard,therion da tot apocalyptica e cea mai tare,is buni finlandezii.mersi de acest tip de muzica simfonico-rock,totusi nightwish....nu prea.Succes la muzica simfonica,incearca si tu.

Ma bucur ca iti place apocaliptyca,na nightwish are si putin hard , da imi plac la nebunie.apropo Apocaliptyca ai ma i ascultat sau de cand ti am zis eu?

http://www.youtube.com/watch?v=5juc6fmgylw(Nightwish _the islander)nu are nimic hard deci e..minunata melodia

larisa maria 28.11.2010 21:51:25

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308443)
Ramaneti cu preconceptiile voastre ,eu doar am incercat sa arat ca nu tot rockul e negativist , si ''galagios'' si ''satanist''.Oricum e genul meu preferat si nu as renunta la el .Numai bine

rocku-ul nu e galagios?:))

Seraphim7 28.11.2010 21:58:01

Mai,eu ascult doar simfonica si bizantina,nu am incercat altceva ti-am zis ca eram tentat si de rock,dar tu mi-ai oferit exact ce vroiam rock simfonic,acum caut pe wiki trupe de metal simfonic,aia de la trans siberian orchestra parca mi-au mai atras atentia,acum ascult estatic fear.E interesant.....

gheorghie 28.11.2010 22:31:04

@Templier Knight, incearca dupa o partida de rock nebun sau pogo sa spui o rugaciune...eu cred ca nu se prea imbina... oricum sanatate si Doamne ajuta! candva ascultam si eu rock, acuma ascult postrock-ul si muzica clasica, e mai linistitor ptu mine...

whitecloud 28.11.2010 23:29:21

e un subiect complex,oricat s-ar dori simplifica.Rock-ul e un punct de pornire.Eu am inceput sa ascult rock dupa ce i-am admirat(mult) pe P.O.D...apoi am aflat dc..au versuri destul de crestine,sa zic asa.Si sunt mai multe trupe crestine.Cred ca si Flyleaf.Auzisem si de Red,da nu mi-a placut. Oricum nu-l diviniza,pt k toate atasamentele astea trec,eu mi-am dat seama ca muzica pe care o ascultam zi de zi lasa mult de dorit,si atunci tre sa ai puterea sa mergi mai departe!
http://www.youtube.com/watch?v=77FX5egtgwg pe la min 4:11

e o fortza extraordinara pe care o sa o admir pentru iiiiincaaa mult timp,rock-ul.o data ce l-ai descoperit nu il mai poti lasa!Dar e mai mult o punte de legatura cu lumea asta!puternica,totusi parca centrata prea mult pe cea de aici cateodata.Mai mult ca alte stiluri iti sugereaza sa fii original.Totusi nu e lipsit de pericol,trebuie facuta o selectie serioasa,vorba aia sa gandesti cu mintea ta(sunt prea multi care se apuca de rock doar sa fie si ei cool ca e la moda).Si punkeri care nu au trait mai mult de 35 de ani din cauza drogurilor,la care urcatul pe scena in ultimu hal de drogati era la ordinea zilei.Si cu putina muzica cool,erau un adevarate modele pentru societatea de viitori tineri la fel de cool.Si culmea ca lasa si opera in urma tuturor viitoarelor generatii!)Biserica invata si impune un lucru:resposabilitatea,cu cat mai rar,cu atat mai pretios,daca ma gandesc asa e exact la antipodul rockerilor.Ar trebui sa se caute mai mult un echilibru,nu stiu dak e posibil.oricum nu poate nimeni sa intervina sa schimbe stilul cuiva,totul depinde de ce semnificatie ii dai tu acelui lucru!
http://www.youtube.com/watch?v=WqVJVZdSZ0s

whitecloud 28.11.2010 23:35:22

cateva saptamani numai filme cu rockeri,punk,etc..la mine s-au resimtit timp de un an.Dar e ok,ca sa discerni mai bine,stiind "cu ce se mananca",mai renuntam la naivitate.Deci cu mai multa personalitate sa ne impunem asupra ce se canta/aude,etc.!

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:52:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.