Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutati-l pe Andrei sa zambeasca (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11459)

Nicole_Alma 10.12.2010 01:03:57

Ajutati-l pe Andrei sa zambeasca

Andrei este baietelul unei prietene care in urma cu 3 luni a fost diagnosticat cu tumora renala Wilms, care din nefericire este maligna. Mamica lui Andrei, Irina, este o persoana deosebita si se zbate sa gaseasca modalitati pt a i se vindeca fiul, iar eu i-am vorbit de acest forum si de puterea rugaciunii colective.
Va rog din sufet sa va rugati pt acest ingeras care se numeste MIRCEA-ANDREI!

Nicole_Alma 10.12.2010 01:10:54

Postez mai jos (cu permisiunea mamicii) povestea expusa de Irina pe forumul de mamici pe care activam amandoua.

"Suntem doi parinti pentru care bucuria de a-l avea pe Andrei s-a transformat brusc in tristete si suferinta,lacrimi si rugi nesfarsite ca baietelul nostru in varsta de 1 an si 9 luni sa se vindece si sa-si recapete zambetul curmat brusc de o suferinta chinuitoare in urma cu 3 luni, atunci cand a fost diagnosticat cu tumora renala Wilms,de origine maligna. Operat pentru a i se extrage tumora si aflat acum in tratament oncologic chinuitor (chimioterapie) pentru cativa ani buni,micutul nostru are nevoie de investigatii amanuntite si complexe care in Romania nu se pot face in conditii optime, iar medicamentele le procuram tot din strainatate si au costuri foarte mari pentru posibilitatile noastre financiare. Orice ajutor,oricat de mic poate insemna un pas spre ziua in care Andrei va zambi din nou si va multumi tuturor acelora care i-au fost aproape si l-au ajutat. Tel. de contact 0744754074; 0734031882

Cei ce ni se pot alatura si care ne pot ajuta o pot face in contul deschis la BCR agentia Lacul Tei Bucuresti RO80RNCB0318012306460001 -titular cont Vasilescu Mircea. Contul este deschis pe numele sotului meu Vasilescu Mircea.

Multumim tuturor,fie si numai pentru gandurile de bine la citirea acestul mesaj,si va dorim MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII! "

Alta postare:
"...Optimismul ne luptam sa-l pastram,nu ne e usor deloc,dar...ne rugam bunului Dumnezeu cu credinta! Ne rugam pentru noi,ne rugam pentru toti cei de buna credinta care incearca sa ne ajute fie si doar cu gandurile bune. Bucurati-va de sanatate,fiti sanatosi sa va puteti bucura de viata si de tot ce este frumos si merita trait! Dumnezeu fie cu voi! "

Nicole_Alma 10.12.2010 01:22:50

Aceasta esti o parte dintr-o discutie particurara cu Irina:

"... accept sa promovez anuntul cu suferinta astuia mic oriunde, numai sa ii poata fi de ajutor in vreun fel, si nu obligatoriu material. Ne intereseaza sa gasim oameni cu relatii si posibilitati in lumea medicala pentru a investiga cauze si a gasi cel mai bun tratament, dat fiind ca in Romania interesul pentru aceasta crunta boala este unul aproape inexistent."

Am rugamintea daca aveti cunostinta de persoane care l-ar putea ajuta pe Andrei, sa postati aici sau sa sunati la unul dintre numerele de telefon din mesajul anterior.

Nicole_Alma 12.12.2010 12:55:52

Citat:

În prealabil postat de Nicole_Alma (Post 311830)
Andrei este baietelul unei prietene care in urma cu 3 luni a fost diagnosticat cu tumora renala Wilms, care din nefericire este maligna. Mamica lui Andrei, Irina, este o persoana deosebita si se zbate sa gaseasca modalitati pt a i se vindeca fiul, iar eu i-am vorbit de acest forum si de puterea rugaciunii colective.
Va rog din sufet sa va rugati pt acest ingeras care se numeste MIRCEA-ANDREI!

Le multumesc celor care au inaltat o rugaciune pt Andrei, macar o mica parte dintre cei ce au vizualizat mesajul daca au spus o rugaciune, o sa-i fie de folos micutului!

Maicuta Domnului si Sfinte Nectarie aveti grija de acest ingeras, alinati-i durerile si daruiti-i sanatate pt a se putea bucura de copilarie!

IOLANDA 12.12.2010 19:18:36

m-a intristat foarte tare ce am citit despre ingerasul Mircea-Andrei....ma rog Maicutei Domnului sa aiba grija de acest micut...si de parintii lui....Doamne Ajuta!!!!!o sa-l pomenesc in rugaciunile mele incepind din acest moment,si sunt sigura ca Mantuitorul nostru il va avea in grija...

Nicole_Alma 13.12.2010 23:46:15

Citat:

În prealabil postat de IOLANDA (Post 312509)
m-a intristat foarte tare ce am citit despre ingerasul Mircea-Andrei....ma rog Maicutei Domnului sa aiba grija de acest micut...si de parintii lui....Doamne Ajuta!!!!!o sa-l pomenesc in rugaciunile mele incepind din acest moment,si sunt sigura ca Mantuitorul nostru il va avea in grija...

Multumesc din suflet in numele mamei lui Andrei. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca insutit osteneala!

Chiar eram trista ca nu am primit niciun feed-back la postarile mele, pt ca o incurajasem pe Irina (mamica lui Andrei) ca aici va primi sprijin sufletesc si n-as vrea s-o dezamagesc.
O rugaciune f scurta, rostita din suflet de cat mai multe persoane, poate face minuni. Haideti sa ne rugam pt. Andrei-Mircea!

Nicole_Alma 14.12.2010 00:09:23

Faceti cunostinta cu Andrei:
http://i689.photobucket.com/albums/v...ulletinphp.jpg

Hartford 14.12.2010 03:55:56

Citat:

În prealabil postat de Nicole_Alma (Post 312945)

Sfantul Andrei si Maica Domnului sa te aiba in grija lor ingeras frumos.:53:

IOLANDA 15.12.2010 10:02:35

mititelul de el...este un dragut sa-l ajute Maicuta Sfanta sa se faca bine,eu ma rog si pentru el ,atunci cind imi fac rugaciunea de seara...

Nicole_Alma 19.12.2010 17:10:03

Va multumesc pt cuvintele frumoase!
Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa va aduca multe bucurii!

IOLANDA 21.12.2010 15:30:38

Multumim de urarile frumoase.Sa dea Bunul Dumnezeu sa avem sarbatori binecuvantate si in liniste sufleteasca.Doresc ca si parintii acestui scump copilas sa aiba nadejdie in Maicuta Sfanta si sa incerce sa citeasca in special ,mamica"rugaciunea pentru copilul bolnav"......are o putere incredibila....Doamne Ajuta!!!!!!!!!!

Nicole_Alma 25.12.2010 14:27:34

Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca multa sanatate si sa faca mai calzi, mai darnici, mai iubitori de cei din jur!

Andrei se simte binisor, acum este intr-o pauza de citostatice pana in ianuare. Va rog sa va rugati in continuare pt el!

I.Calin 25.12.2010 14:36:42

Mântuitorul Nostru Iisus Hristos și Maica Domnului, cu ale sale rugăciuni, să-l aibă în pază.

IOLANDA 13.01.2011 10:57:20

Ce mai face micutul ingeras Mircea-Andrei??ma gandesc la el in fiecare seara cind ma rog Maicutei Domnului. Sper si ma rog din tot sufletul meu sa aud vesti foarte bune despre copilas.Doamne Ajuta!!!!

Nicole_Alma 21.01.2011 22:58:20

Citat:

În prealabil postat de IOLANDA (Post 322848)
Ce mai face micutul ingeras Mircea-Andrei??ma gandesc la el in fiecare seara cind ma rog Maicutei Domnului. Sper si ma rog din tot sufletul meu sa aud vesti foarte bune despre copilas.Doamne Ajuta!!!!

Va multumim din suflet ca va ganditi la Andrei si va rugati pt el, Dumnezeu sa va rasplateasca pe masura sufletului Dvs!
Andrei tocmai a terminat o serie de citostatice, si va urma alta in februarie. Saptamana trecuta dupa ce a terminat cu citostaticele a racit mai grav si a fost iar internat, acum este bine.

Sa ne rugam in continuare la Maicuta Domnului pt sanatatea lui Mircea-Andrei!

IOLANDA 24.01.2011 11:51:31

Doamne Ajuta !!!!!!!! sanatate multa micutului Andrei=Mircea...o sa continui rugaciunea ptr,copilas pina voi auzi vestile bune...multa putere si credinta mare celor ce sunt in preajma lui.

andrutza151 26.01.2011 23:28:59

Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu

Buna seara!am nevoie de un sprijin,nu mai rezist!am 17 ani si cand eram mica am fost diagnosticata cu parapareza spastica ,care s a agravat cu luxatie de sold.Am pana in prezent 8 sau 9 operatii,din care ultima pe 14 dec 2010.Am sanse mari de vindecare,dar mi e teama k nu voi putea merge din cauza durerilor.De 2 ani d zile merg numai in cadru,iar in prezent sunt imobilizata la pat.Mi-as dori din tot sufletul sa continui studiile dupa liceu,as vrea sa devin farmacista,dar din pacate nu stiu cat imi va permite sanatatea.Mi e sufletul distrus,viitorul incert si nu pot merge!va rog din tot sufletul macar o rugaciune sa inaltati pt mine!
Doamne ajuta!Numele meu de botez este Andreea-Maria

IOLANDA 27.01.2011 12:32:35

Sigur...o sa ne rugam si pentru tine Andeia,ca Maicuta Sfanta sa te ajute sa te ridici din patul durerilor....sa te ajute Bunul Dumnezeu sa realizezi in viata tot ceia ce-ti doresti tu..

Nicole_Alma 27.01.2011 20:06:07

Citat:

În prealabil postat de andrutza151 (Post 328718)
Buna seara!am nevoie de un sprijin,nu mai rezist!am 17 ani si cand eram mica am fost diagnosticata cu parapareza spastica ,care s a agravat cu luxatie de sold.Am pana in prezent 8 sau 9 operatii,din care ultima pe 14 dec 2010.Am sanse mari de vindecare,dar mi e teama k nu voi putea merge din cauza durerilor.De 2 ani d zile merg numai in cadru,iar in prezent sunt imobilizata la pat.Mi-as dori din tot sufletul sa continui studiile dupa liceu,as vrea sa devin farmacista,dar din pacate nu stiu cat imi va permite sanatatea.Mi e sufletul distrus,viitorul incert si nu pot merge!va rog din tot sufletul macar o rugaciune sa inaltati pt mine!
Doamne ajuta!Numele meu de botez este Andreea-Maria

Andreea, m-a emotionat f mult postarea ta, cred ca ti-e f greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine.
O sa ma rog si eu pt tine, bineinteles. Maicuta Domnului a facut multe minuni cu cei care s-au rugat ei, si daca ne vom ruga la ea din suflet, Sfanta ne va ajuta.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de tine, copil bun!

Nicole_Alma 20.02.2011 13:35:06

Revin si eu cu o rugaminte: Mircea Andrei urmeaza sa faca din nou o serie de citostatice si e organismul lui e slabit din cauza imunitatii scazute, mai ales in sezonul asta in care nu l-au ocolit racelile. Va rog sa va rugati pt el, sa-i ajute bunul Dumnezeu sa se vindece de aceasta boala cumplita.

Mama lui e optimista si se roaga si ea, acum mai asteapta un copilas si face tot ce poate pt a-i fi bine lui Andrei. Sunt chiar niste oameni deosebiti, ajutati-i cu o rugaciune va rog.

irina78 24.03.2011 15:00:01

Multumiri

In sfarsit am gasit timp sa raspund tuturor acelora care cu gandul ne sprijina,in special pe micutul nostru,cu rugaciunile lor!Nu gasesc cuvinte de multumire altele decat cele cu care ne rugam la randu-ne pentru sanatatea si izbavirea de pacate a voastra,a tuturor care ne sunteti alaturi de greaua incercare prin care trecem.Am gasit in noi,ca dar al lui Dumnezeu,puterea de a sustine cauza lui Andrei,de a spera ca intr-o zi toate vor fi doar in amintirea noastra,de a spera ca surioara lui va fi sanatoasa si ca impreuna ne vom bucura de toate darurile lui Dumnezeu.Inca o data multumiri tuturor,si promit sa revin de fiecare data cand voi putea pentru a impartasi pasi din viata micutului nostru.

Dumnezeu sa va ajute pe toti!

Nicole_Alma 27.03.2011 22:19:10

Citat:

În prealabil postat de irina78 (Post 350091)
In sfarsit am gasit timp sa raspund tuturor acelora care cu gandul ne sprijina,in special pe micutul nostru,cu rugaciunile lor!Nu gasesc cuvinte de multumire altele decat cele cu care ne rugam la randu-ne pentru sanatatea si izbavirea de pacate a voastra,a tuturor care ne sunteti alaturi de greaua incercare prin care trecem.Am gasit in noi,ca dar al lui Dumnezeu,puterea de a sustine cauza lui Andrei,de a spera ca intr-o zi toate vor fi doar in amintirea noastra,de a spera ca surioara lui va fi sanatoasa si ca impreuna ne vom bucura de toate darurile lui Dumnezeu.Inca o data multumiri tuturor,si promit sa revin de fiecare data cand voi putea pentru a impartasi pasi din viata micutului nostru.

Dumnezeu sa va ajute pe toti!

Irina, ma bucur ca ai reusit sa intri aici! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si fetita sa fie sanatoasa!

Andrei merita orice efort, iar acum, in Postul Mare, ii rog pe oamenii cu suflet care deschid aceasta pagina, sa inalte o rugaciune pentru el catre Dumnezeu si Maica Domnului.

IOLANDA 06.04.2011 11:53:58

Abia acum am vazut mesajul.Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te aiba in grija lor pe tine Irina ,si pe copilasii tai....in special pe micutul Andrei care-i bolnavior.O sa -l pomenesc alaturi de nepotelul meu in rugaciunile mele de seara si sper ca Bunul Dumnezeu va auzi rugaciunile noastre si se va indura de micutul tau.Doamne Ajuta-ne pe noi pacatosii pe calea mantuirii noastre.Si inca ceva:iti doresc o sarcina usoara si o nastere fara probleme.Sunt niste rugaciuni speciale si ptr.asta le-am citit cind a nascut fiica mea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:50:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.