![]() |
Astazi s-a facut mantuire si casei mele
Dedic acest topic celor care au parteneri de viata eterodocsi. Scopul pentru care l-am deschis este de a-i incuraja prin simpla putere a exemplului.
Pentru rugaciunile multora si datorita faptului ca am urmat sfaturile duhovnicului de a ma impartasi aproape saptamanal, iata ca sotia s-a spovedit pentru prima data in viata in seara asta. Maine vom merge impreuna sa ne impartasim. Multe lucruri s-au schimbat in bine in viata noastra datorita prezentei Lui Hristos si multumita rugaciunilor Bisericii Sale. Rabdare, rabdare, rabdare, ca Domnul lucreaza. Ceea ce ni se pare noua imposibil este cu putinta la Dumnezeu, care asteapta de la noi doar putina vointa. Doamne ajuta in continuare. |
E o realizare extraodinara pentru amandoi!
|
Citat:
Si multumiri pt. ca impartiti cu noi bucuria voastra. Sa stii ca postarea ta este datatoare de speranta. Sper sa mai participe si altii cu exemple personale. Doamne ajuta. |
iertare ca intreb dar ce religie a fost sotia dumneavoastra?
|
Citat:
Sa va dea Dumnezeu numai binecuvantari! As vrea sa te intreb, daca poti raspunde, ce atitudine ai avut: i-ai vorbit desopre credinta sau a devenit ea curioasa vazand ca te duci la biserica? Nu intreb din curiozitate, am un motiv personal pentru a aduna marturii despre acest subiect. |
Citat:
Oricum, ea si-a dat seama ca ortodoxia este o cale nobila de existenta, care merita atentia. Iar eu imi pun mari sperante in sotia mea, deoarece stiu ca samanta semanata a cazut intr-un pamant bun, pe care l-am ales cu grija mai dinainte. Acum ati descoperit un alt motiv pentru care mi-am petrecut timpul tastand mii de mesaje aici. :) |
Citat:
|
Citat:
|
Ma bucur pentru tine frate Ionut.Cand se intoarce un om la Hristos,la credinta adevarata,in Mantuitor,in Dumnezeu e un lucru mare,o minune ca sa zic asa.Dumnezeu a castigat un suflet iar sotia ta a castigat pe Dumnezeu.Asta cred eu
Numai bine |
Citat:
Intrebam pentru ca stiu cazuri cand ravna unuia il indeparteaza pe celalalt de Biserica, chiar daca este credincios - prin opozitie. Sau nu stiu, mi-e greu sa inteleg exact, poate din cauza ca cel care merge la biserica nu respecta in inima lui libertatea celuilalt, chiar daca o respecta cu vorbele. Credinta e o treaba foarte delicata. |
Citat:
Daca acea ravna presupune exagerari si habotnicie, atunci partenerul se va sminti si nu-si va dori asa o existenta. Este de inteles. Cum scrie la Timiseni la manastire, dreapta socoteala este cununa faptelor bune. Ar trebui sa ne-o dorim cu totii. |
Domnul sa va binecuvinteze si iti multumesc
Florin-Ionut, mare bucurie, mare dar, mare dragoste, Domnul sa va binecuvinteze pe amandoi. Iti multumesc pentru postarea ta.
|
Ieri s-a făcut și mai multă mîntuire casei mele. S-a născut Teodora.
|
Să vă trăiască, să vă fericească și s-o creșteți cum se cuvine!:41::77:
|
Nu tu erai, odata, cel de aici ? :) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=4359
Domnul si Maicuta Sa sa va oroteasca, cea mica sa va aduca bucurii pentru ca-i un dar minunat...cel mai minunat :) Laudat fie Domnul intr-u puterea Lui! Laudat fie Domnul intr-u mila si iubirea Lui nemarginita! Doamne ajuta! P.S: Ma bucur mult pentru voi! |
Citat:
Tocmai în asta constă ideea de mîntuire. Acesta este sensul corect al cuvîntului, anume cînd scapi de cîte un drac care s-a instalat în creierul tău. Mîntuire = scăpare = salvare = izbăvire de cel rău. Toate cu ajutorul Lui Hristos, Rațiunea tuturor lucrurilor bune și Creatorul a toată făptura. |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
de aici
Citat:
Citat:
FELICITARI !!!!! Slava lui Dumnezeu pentru toate !!! Doamne, ajuta! |
Citat:
Ce sa zic, am ramas mut de ,,admiratie" , nici nu speram sa aud o nebunie mai ,,serioasa" din gura unui duhovnic batrin, casatorit si mai ales de la catedrala...din oras. Cu asemenea duhovnici da, putem spune ca a cam fost greu drumul de ,,aici' si pina ,,tot aici". Chiar daca sora are o admiratie sincera pt. evolutia spectaculoasa si eu spun ca tot o admiratie sincera am , dar cu totul si cu totul din alt temei . Surprinderea mea este peste masura . Dar de, ce sa facem , nu ne asemanam unii cu altii chiar daca ne-am dori-o ! |
Citat:
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea iubire si intelegere in familie. |
Uraaaa! Sa va ajute Dumnezeu sa pasiti toti trei spre mantuire!
|
Citat:
Binecuvantari !:6: |
Citat:
|
Citat:
Rugaciune pt. copilul nou-nascut Doamne Iisuse Hristoase, Care ai daruit acest copil parintilor ei, randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez. Doamne, daruieste-i sanatate si putere acestui prunc, Tu, Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara. Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat. Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre, ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni. Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez, ca sa devina fiu al Bisericii Tale. Tie ne rugam, Stapane, trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti, ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor. Amin Ce nume frumos i-ati dat! Sa va bucurati de dar! Theo+doros -darul lui Dumnezeu. |
Citat:
Ati vazut ca a fost bine, pana la urma, si cu doctorii si cu anestezia, si cu "spaga", si cu tot? Daca omul are credinta, toate se implinesc pana la urma... |
Intrebare
Citat:
Oricum, felcitari si sa va ajute Bunul Dumnezeu in continuare! |
Citat:
Ma bucur din suflet oentru voi. Domnul sa va dea multa putere sa cresteti sufletul curat care vi s-a dat in grija! Cu drag, Lore |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:05:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.