![]() |
caut un duhovnic in jud.Alba
Daca vreunul dintre voi stie un duhovnic in jud.alba, il rog sa mi-l recomande. nu caut doar un spoveditor ci un duhovnic. va multumesc si va doresc o zi minunata!
|
Pr. Irineu Curtescu, M-rea Sf. Nectarie, Comuna Ponor, judetul Alba. (langa Aiud)
|
Parintele Antonie de la Manastirea Ramet-un coltisor de RAI!
|
off topic
Citat:
Eu sunt din sudul tarii dar sunt f. atras de Ardeal (am si legaturi de singe cu el) motiv pt. care fac numerose vizite sau pelerinaje, uneori si de 2-3 ori pe an. Cit bine poti face fara sa iti dai seama, important este inima buna si gindul curat. Multumesc pt.mina de ajutor propusa ! |
va multumesc la toti si va pup cu drag! sa aveti o seara minunata!
|
zaharia, ma bucur ca am bucurat azi un suflet! ma bucur ca te-am bucurat! iti multumesc si eu.
|
antonie, am sa urmaresc sa aflu nr tel al acestui parinte si am sa il caut. iti multumesc.
|
Citat:
lasa telefonul du-te direct si nu vei regreta.dar ar fi bine sa ai si o rezerva de timp sa te poti bucura deplin. te poti ruga la moastele sf.Ghelasie. |
am mai fost la ramet si m-am mai rugat la moastele sf ghelasie...o sa fie totul cum vrea Dzeu. asa sa fie! multumesc frumos alin.
|
sa dea Dzeu sa gasesc duhovnicul pe care sufletul meu il cauta! va multumesc tuturor si va imbratisez cu drag.
|
cat despre timp, cu siguranta imi voi face. multumesc.
|
Citat:
Doamne ajuta! |
ai cumva vreun nr de tel de la manastirea Ponor? multumesc.
|
si eu iubesc zona aceasta...doar sunt de aici...doar ca sufletul meu abia acum incepe sa se trezeasca.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mai este Pr.Staret de la MANASTIREA LUPSA, ucenic fidel al Pr.Arhim.Teofil Paraian! Este un om minunat, cine il cunoaste, il recunoaste in el pe Pr.Teofil....
Sau Pr.IOAN COJAN de la Manastirea Sf.IOAN Botezatorul, un munte de om, mare cat ii turnul Efel... dar e un MARE! |
Mai poti vizita Manastirea Crisan, aici vei gasi si casa memoriala a lui Crisan, la 5 km de Brad, si 40 km de Deva, tot pe drumul Deva-Brad, se afla Manastirea Criscior si schitul Baita. Apoi, Deva-Hunedoara, spre Silivasu de Sus, Manastirea Prislop(aici e mormantul Parintelui Arsenie Boca), apoi la vreo 20 km, e Manastirea Colt. La 17 km de Hunedoara se afla schitul Ghelari. Apoi, Deva-Orastie, mai exact la 20 km de Orastie, se afla schitul Cucuis. Mai este Manastirea Oasa, dar din cate stiu drumul e forestier, si e cam greu sa ajungi cu masina.
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:35:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.