Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Ce acatist sa faci cand esti acuzat pe nedrept? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11927)

ellamarin 20.01.2011 19:26:52

Ce acatist sa faci cand esti acuzat pe nedrept?

Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc?
Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.

o nestiutoare_ 20.01.2011 19:33:17

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326041)
Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc?

Tine si post...si ai rabdare ca adevarul sa iasa la iveala.

ellamarin 20.01.2011 19:36:38

pentru nestiutoaarea

o sa tin si post. ma rog neincetat si sper sa iasa adevarul la iveaala.

o nestiutoare_ 20.01.2011 19:45:49

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326055)
o sa tin si post. ma rog neincetat si sper sa iasa adevarul la iveaala.

Paraclisul Maicii Domnului este pentru intristarea sufletului:).

mihele_m 20.01.2011 19:52:55

[quote=ellamarin;326041]Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.[/QUOTE

Citeste in continuare acatistele Sf, Mina si Sf . Nicolaie si Paraclisul Maici Domnului toate sunt de un real folos . Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti dovedesti nevinovatia .

ionut stefan 20.01.2011 19:53:22

Citat:

citeste acatistul SF MINA

ellamarin 20.01.2011 19:53:30

nestiutoarea aseara l-am citit si m-am simtit mai bine dupa aceea.

ellamarin 20.01.2011 19:55:10

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 326064)
citeste acatistul SF MINA

Am citit aseara Sf Mina si Paraclisul Maici Domnului. Azi Acatistul Acoperamantul M.Domnului si Acatistul Sf.Ioan Rusu. Dupa ce citesc parca ma simt mai bine

ionut stefan 20.01.2011 20:03:11

Citat:

În prealabil postat de ellamarin (Post 326066)
Am citit aseara Sf Mina si Paraclisul Maici Domnului. Azi Acatistul Acoperamantul M.Domnului si Acatistul Sf.Ioan Rusu. Dupa ce citesc parca ma simt mai bine

mergi si te roaga si la MOASTELE SF MINA daca ai timp

ellamarin 20.01.2011 20:05:03

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 326068)
mergi si te roaga si la MOASTELE SF MINA daca ai timp

Nu sunt din Bucuresti ci din Sibiu.Am fost azi la catedrala aici si m-am rugat la sfintele moaste

George.m 20.01.2011 21:38:48

Roaga-te cu nadejde, Dumnezeu te va ajuta cu siguranta.

Melissa 20.01.2011 21:58:56

Citat:

Recapata-ti calmul.Tu stii ca esti nevinovata.Daca ea nu te crede, E DOAR PROBLEMA EI!Continua-ti viata frumos si lasa ca Dumnezeu intr-un fel sau altul, ii va arata adevarul.

delia31 20.01.2011 22:28:12

Citat:

orice rugaciune.
Poti sa incerci si Acatistul Maicii Domnului la Icoana numita Luminarea Mintii (mintea colegei tale), care se citeste in situatii dificile, incalcite, tulburi, pentru cei care au de luat decizii grele si pt. cei care nu pot invata.

uite aici acatistul si icoana: http://www.crestinortodox.ro/acatist...tii-67106.html

Cu binecuvantarea preotului, e de folos si Psaltirea sau macar anumiti psalmi speciali pentru situatia ta:

Psalmul 3 - Pentru ca răutatea să iasă de la oameni că să nu își mai chinuiască cu nedreptate semenii
Psalmul 16 - Pentru o acuzatie grava si nedreapta
Psalmul 32 - Pentru ca Dumnezeu sa descopere adevarul celor ce sunt judecati pe nedrept
Psalmul 54 - Pentru ca numele cuiva care a fost acuzat pe nedrept sa se refaca.
Psalmul 57 - Pentru ca lucrurile sa se aseze pe o cale folositoare celor ce lucreaza cu intentie buna, ca Dumnezeu sa impiedice orice actiune indaratnica a diavolilor sau a oamenilor necinstiti.
Psalmul 59 - Pentru ca Dumnezeu sa descopere adevarul atunci cand un intreg grup de oameni este acuzat pe nedrept.
Psalmul 110 - Pentru ca judecatorii cei nedrepti sa se caiasca si sa judece cu dreptate norodul lui Dumnezeu

E preferabil sa citesti rugaciunile din carte dar daca nu ai Psaltirea la indemana, gasesti psalmii aici: http://www.bibliaortodoxa.ro/

IOLANDA 27.01.2011 13:24:51

continua cu Acatistul Sf.Mina....si atat.....e sigur ajutator in gasirea celor pierdute sau furate......am trecut prin asta f,recent si am gasit alinarea la El.......ai sa vezi ca am dreptate.....si ai rabdare......si credinta ....

dorinastoica14 27.01.2011 15:01:58

Citat:

Dacă ai o biserică a Sfântului Mina în oraș la tine mergi acolo, roagă-te, dar pune și un pomelinc de 4o zile în care ceri Sfântului să descoere pe cel care i-a furat și să-i descopere nevinovația ta.
Fii sigură că vei primi raspuns. E bine să citești în continuare Acatistul Sf. Minasă mulțumesști lui Dumnezeu pentru această încercare. Gândește-te la sfinți cum erau acuzați de tot felul de lucruri neadevarate și cum au suferit ei
Eu cred că Dumnezeu te încearcă pentru că ești o persoanaă credincioasă, așadar fii tare în credință și roaga-te!

xanixade 14.02.2011 22:17:59

Da intr-adevar, te rogi, dar te rogi si pentru colega ta de camera... si daca poti ajut-o sa-si gaseasca portofelul...

dianagroza 14.02.2011 22:34:32

Roaga-te in continuare, ca sa iasa adevarul la suprafata!
Cu rabdare totul se rezolva.

cristiboss56 14.02.2011 23:16:39

Citat:

În prealabil postat de dianagroza (Post 337823)
Roaga-te in continuare, ca sa iasa adevarul la suprafata!
Cu rabdare totul se rezolva.

Răbdare, răbdare, răbdare, vorba Părintelui Cleopa ! Mereu , cam uităm , de ajutorul Maicii Domnului , și amintesc aici un Acatist extrem de frumos și folositor :"Acatistul Maicii Domnului , Bucurie Neașteptată ". Doamne ajută !+

caty_deea 14.02.2011 23:42:05

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 337834)
Răbdare, răbdare, răbdare, vorba Părintelui Cleopa ! Mereu , cam uităm , de ajutorul Maicii Domnului , și amintesc aici un Acatist extrem de frumos și folositor :"Acatistul Maicii Domnului , Bucurie Neașteptată ". Doamne ajută !+

Si mie mi.a fost de mare ajutor acest acatist.Este f frumos.M.am impacat cu o prietena dupa ce l.am citit odata

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:56:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.