![]() |
Ar o greseala enorma.
|
Citat:
|
Citat:
Dar si asa nu stiu daca este bine. Daca tu ai primi un tablou religios eretic (nu ma refer la vulgaritati), care sa-L prezinte pe Iisus, l-ai arde? |
Foarte inteligent sondaj, colaps, nu am ce zice. Tu ii intrebi pe oameni ce sa faci? Iti vor raspunde in functie de sentimentele lor personale, asa cum si tu ai votat condus de ceea ce te mana. E mai bine sa-l intrebi pe Dumnezeu; asta daca vrei un raspuns corect dupa care sa te ghidezi.
|
Citat:
|
Ar fi usor sa il intrebi pe Dumnezeu. Dar daca intrebarea nu ar ajunge acolo? Neoprotestantii au acelasi dogme? E adevarat ca la un moment dat ca la o comanda data de sus aceste biserici au inceput sa aiba semnul crucifixului care pana atunci il considerau element al rusini dar aceasta comanda a venit cu adevarat de sus dar de la o persoana sau conducere lumeasca! Trebuie sa fi orb sa nu vezi acest lucru! Atunci cand ii ceri lui Dumnezeu sa te lumineze dar tu nu faci parte din biserica si te mana curiozitatea sa afli lucruri noi de la noi veniti atunci cand nu esti bine pregatita sa intrebi deoarece nu ai smerenie etc etc intrebarea ajunge cred in alta parte. Pai crezi ca penticostalii aceia care se tavalesc pe jos nu il intreaba pe Dumnezeu? Il intreaba dar Dumnezeu nu poate actiona(asa zic eu) asupra unor oameni pacatosi!...Aici cititi cartea :Religia Viitorului de Serafim Rose! Pe scurt nu poti sa ceri ajutor de la un om (sau de la Dumnezeu) cand tu esti beat si nu vrei sa te schimbi!
Intr-o zi o adventista a plecat in strainatate( pe vremea lui Ceausescu deoarece erau prigoniti...) si mi-a dat imaginea lui Iisus (ea cei drept a fost ortodoxa). Aceea imagine am vazut-o aici la un catolic dar drept sa spun imi pare un Iisus care te hipnotizeaza! Daca stiti un fel de David Gahan solistul de la Depeche Mode cand inca consuma droguri! Sper sa nu avem aceasta icoana si noi si Dumnezeu sa imi ierte impresia mea daca ea nu este adevarata! |
nu e cazul sa intrebam pe Dumnezeu chiar orice ! avem minte si instruire crestina, putem gandi ce este bine si corect si singuri.
|
Nu e chiar asa Medusa ! De aceea s-a faramitat biserica ca unii sau considerat mai destepti! Orice facem trebuie sa cerem Domnului dar eu am observat ceva. Protestantii fiind convinsi ca nu ei fac faptele lor ci Domnul care lucreaza in ei , in acel moment la ei nu mai poate sa existe smerenie si nu numai! Orice fapta care o fac ei o considera de la Domnul venita iar ei nu sunt devina cu nimic si nu au voie de nimic. Se cred imbracati dar sunt goi!
|
Am citit din "n" surse ca orice carte, chiar Biblie, daca nu are binecuvantare, ca de exemplu "carte tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului" sa o arunci sau sa o dai pe foc ca nu e pacat.
Acum fac si eu ca Dumitru, daca primesc o statuie, ca nu e icoana, care o infatiseaza pe Fecioara Maria (sunt din alea cu fosfor), ce sa fac cu ea? |
Si Biblia ortodoxa a suferit modificari in decursul timpului. Oare sa-i dam foc?
|
Citat:
Epistola catre Tit>Contextul scrierii: ,,Insula Creta este o fîsie de pămînt lungă de 230 de kilometri ieșită deasupra nivelului apelor acolo unde Marea Mediterană se unește cu Marea Egee. La vremea lui Pavel, cultura populației de pe acele meleaguri era plină de mitologii și curente filosofice păgîne. Tradițional, insula fusese desemnată ca locul de naștere al lui Zeus, patronul panteonului grecesc, și ca rezidență a minotaurului, jumătate om, jumătate bou, căruia regele Minos îi aducea sclavi ca jertfă de mîncare. Evanghelia s-a răspîndit repede printre locuitorii insulei și adunările au apărut pretutindeni în orașele insulei." Pe scurt:in timp ce Evanghelia se raspindea exista pericolul real ca localnicii,tributari vechilor credinte pagane,sa doreasca sa introduca invataturi populare care nu aveau nimic in comun cu invataura lui Hristos.Pavel era strict pe acest aspect.De aceea i-a si numit eretici(si nu sectari)pentru ca a realizat ca unii desi se vor converti nu vor renunta complet la obiceiurile lor.Nu puteau fi secte pentru ca asta ar fi insemnat ca s-ar fi desprins deja de Biserica ceea ce nu era cazul,ei fiind in proces de convertire. Colaps,ar fi frumos sa nu adaugi de la tine acolo unde textul nu spune asta,mai ales cand exista nuante diferite.In rest,folosind KJV,care nu se distribuie in Romania,si intrucat KJV este intr-o engleza mai dificila pe care o mare parte a celor de aici nu o vor intelege,banuiesc ca am scapat de comisia de incinerare.Ouf,i'm off the hook :) |
Aici intervine constinta fiecaruia. Am citit ce spun Sfintii parinti. Daca tu crezi ca o fapta poate insemna un pacat , chiar daca nu esti sigura ca aceea fapta este un pacat, nu mai fa aceea fapta! Cei drept aici e mai greu raspunsul deoarece trebuie sa distrugi statuia! Cred ca e mai bine sa ai curaj sa refuzi acel cadou! Iar daca e impachetat du-l la preot sau la duhovnic! Cred ca nu gresesc :) Scotsman dar ce scri tu nu aduce nici un fel de argument pro sau contra!
|
Citat:
Si apoi, de ce as avea atata incredere in oameni si in Dumnezeu nu? Tatal meu e sursa cea mai demna de incredere si nu ma va insela niciodata. |
Ok. Sa judecam. Crezi ca acei calugari care se roaga toata ziua(unii au rugaciunea inimii care il pomenesc mereu pe Iisus) sunt mai putin ascultati decat persoana ta? Apoi faptele o arata deoarece ati avea acelasi dogme! Dumnezeu v-ar descoperi imediat unde gresiti! Care e ziua de odihna sambata sau duminica... Intelegi? Deci fara smerenie fara ascultare de cei care ne-au propavaduit evanghelia omul nu poate comunica cu Dumnezeu.(cine va primeste pe voi ma primeste pe mine) Deci Dumnezeu nu te poate asculta (aici e si diavolul care spune: pe ce drept cutare persoana poate avea acces la stinta Ta Dumnezeule daca el nu merita asa ceva?) atat timp cat nu te smeresti. De exemplu. Tu te rogi pentru mai marii tarii? Spui rugaciunea Tatal Nostru? Te rogi lui Dumnezeu sa te ierte daca gresesti si esti in intuneric? Te rogi lui Dumnezeu sa te scoata la lumina?
Si hai sa ne rugam toti sa ne trimita Dumnezeu un asteroid pe pamant unde scrie numele bisericii adevarate! Intelegi? |
Citat:
|
Citat:
Nu am nimic de obiectat . |
Citat:
In context se vorbea de arderea Bibliilor. Asta nu o vei gasi in dogmatica BO sau np. Trebuie sa iei o decizie si sa stii ca e buna. Sau vrei sa afli daca sa te calugaresti sau sa te casatoresti [o alta dilema pe care o avea cineva pe forum]. Cum faci? Mergi si intrebi pe unul si pe altul? Cum stii daca parerea lor este si parerea lui Dumnezeu? |
Acei altii oameni erau oamenii biserici care s-au rugat Duhului Sfant sa-i lumineze! Daca vrei sa vezi ce vei face in viata e normal sa te rogi Domnului ( si sfintilor Lui) dar e normal sa intreb si pe mai marii tai(parinti preoti invatatori). La inceput a fost o biserica si cand luau niste hotarari de credinta alcatuiau un sinod. Cand papa nu a mai tinut cont de sinoade s-a declarat infailibil! Dar si protestantii au devenit infailibili cand au inceput sa interpreteze biblia netinand cont de oamenii bisericii! Pai eu daca vreau sa ma fac pictor si imi spune invatatorul, preotul si poate chiar si parintii(care sunt subiectivi fata de copii) ca sunt antitalent eu ce fac? Mai eu s cel mai tare (din parcare :) ) si tot pictor ma fac... Deci cand hotaram pe ce cale sa o luam ne rugam Domnului, Sfintilor sai, oamenilor care conduc biserica, parintilor(care pot sa spuna ca nu au o situatie materiala in care sa ma sprijine pt cea ce fac)
P.S stiu o persoana care s-a rugat Domnului si a zis asa: arata-mi doamne la ce facultate sa ma duc care e mai buna. Dupa ani si-a dat seama ca facultatea la care s-a dus nu i-a folosit cu nimic pe cand cealalta iar fi adus mult mai multe. De atunci a devenit ateu ! Dar despre asta e nult de vorbit. Se ducea acesta regulat la biserica? Nu prea..P.S 2 Mai stiu o persoana si mai amuzanta. Cand nu si-a gasit servici s-a dus la biserica x ortodoxa. Pac servici. A ramas fara servici iar s-a dus la biserica x (unde se face maslu) pac alt servici mai bun! Pac pac se duce numai cand are nevoie! |
@Doriana
Supuneai : "Copilul isi cunoaste parintele. Un tata a carui parere o poti afla numai prin intermediari nu e tata ci strain. De aceea e bine sa invatam sa relationam cu tatal nostru; altfel vom fi inselati de oameni, care ne pot conduce dupa bunul plac." Si iti dau dreptate. Dar daca te afli printre straini si amintirea Tatalui este doar ceea ce vezi in tine, educatia care ai primit-o de la el, si vrei sa-ti regasesti Tatal, vei merge orbeste est sau vest asa la nimereala? Te increzi numai in simturile tale? Eu cred ca nu, vei intreba omenii, si vei lua in considerarea indicatiile date de cei care iti dovedesc ca iti cunosc Tatal. Asta sunt pentru noi Sfintii Parinti. In ce priveste arderea cartilor, masura este cam aceeasi: daca cartile nu corespund cu invatatura dupa care Sfintii au ajuns la Dumnezeu, invatatura pe care ei ne-o recomanda, e mai bine sa fi precaut si sa te scapi de acele carti. |
Citat:
Sunt de acord cu ce spui tu, insa asta este valabil pentru fiii risipitori [:)], care L-au parasit pe Dumnezeu si au ales caile lumii. Cand fiul se intoarce in casa [Biserica] Tatalui nu mai are nevoie de intermediari. "Deci, dar, nu mai sunteți străini și locuitori vremelnici, ci sunteți împreună cetățeni cu sfinții și casnici ai lui Dumnezeu, " Efes 2: 19 Deci, fiul intors acasa are aceleasi drepturi si privilegii ca si sfintii, caci locuieste impreuna cu tatal si poate sa-l auda. Citat:
Citat:
Cat despre acele persoane, sunt multe de discutat: daca intr-adevar acea facultate ii aducea mai multe sau era doar o impresie, daca acel om nu s-a departat de Dumnezeu in timp si asta l-a facut sa piarda binecuvantarea, daca a fost o incercare pentru el si nu a trecut-o, daca, pur si simplu, nu a asteptat raspunsul lui Dumnezeu si a actionat de capul lui... |
Citat:
Citat:
Citat:
Daca 95% din pagini neinvata sa iubim pe celd e langa noi, sa ne jertfim chiar si viata pentru el, si altele asemenea, iar ultima propozitie spune - "Iisus Hristos nu este Dumnezeu" eu voi arunca cartea respectiva. |
Doamna e axata pe o idee si nu poate sa gandeasca din celalalt punct de vedere.
Caci si cel rau poate vorbi prin oameni, cum s-a intamplat cu Sf Ap Petru....Unde scrie asa ceva in biblie? Din punctul meu de vedere(si cred ca al bisericii) o biblie primita cadou protestanta daca nu o refuzam din prima nu trebuie arsa deoarece are Cuvantul Domnului in ea ci dusa la preot! Cat despre greselile care mai apar in cartile ortodoxe ele sunt nesimnificative si nu opresc pe credincios de la mantuire! Intelegeti doamna ca multi se roaga Domnului si cred ca fac lucrarea lui. Unii (asa cum ne profeteste si biblia ) au ajuns sa si omoare in numele Lui! Am o intrebare. Dumneavoastra faceti fapte bune? |
Citat:
Citat:
" Voi sunteti impreuna cetateni cu sfintii si casnici ai lui Dumnezeu" Este folosit timpul prezent : "acum sunteti". Cui vorbea Pavel? Bisericii. Iar Dumnezeu poate fi vazut zilnic cu ochii credintei, cu aceiasi ochi cu care Il vom vedea si in cer, decat ca nu ne vor mai impiedica cei fizici cu amagirile lor. De ce nu Il vezi pe Dumnezeu? Eu cred ca Il vezi, altfel nu L-ai mai urma. Ai vazut ca e bun , frumos si sfant si vrei sa mergi dupa El. Numai ca nu constientizezi ca e zilnic langa tine si iti vorbeste si confunzi vocea Lui cu gandurile tale. Si de aceea nici nu ai curajul sa-L intrebi ceva. |
Citat:
Matei 16:23 Ai zis ca nu te superi usor. De data aceasta nici macar nu am incercat sa te supar, e doar o discutie. Deci, relaxeaza-te, nu te ataca nimeni. Si daca te intereseaza mai multe despre persoana mea [caci vad ca intrebarile personale continua] scrie-mi un PM. |
Citat:
"pacatul meu inaintea Ta este pururea" iar altul "tine mintea in iad si nu deznadajdui". |
Fiecare sa faca asemenea faptelor Tatalui Sau sau taticului sau.
Daca Tatal Sau este desavarsit sa faca tot asa, daca taticul sau este fochist, la fel. De la a arde Biblii pana la a frige oameni... Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Doamna eviti intrebarile si nu am chef sa imi pierd timpul. daca dai acel pasaj din Efeseni sa inteleg ca acei locuitori nu mai pot pacatui? Voi(nu tu ca iei foc daca vorbesc espre tine) nu mai aveti pacate si deja sunteti mantuiti?
P.S am incercat sa imi explic mereu dogma protestanta. Pustan zicea ca s-a lasat de fumat (?) rugandu-l pe Dumnezeu sa lucreze in el. Dar vrea Dumnezeu sa ne posedeze? Si apoi de ce au ei idei diferite si mai si pacatuiesc ? |
Citat:
Insa, atunci cand te hotarasti sa te feresti de pacat, nu faci decat sa asculti vocea Duhului Sfant pe care L-a pus in tine si care te indeamna sa nu mai pacatuiesti. Atunci cand, de exemplu, vrei sa treci pe un pod de care nu stii ca e rupt, si te razgandesti in ultima clipa, fara sa stii de ce, e pentru ca ai ascultata indemnul Tatalui tau, care ti-a spus sa o iei prin alta parte. Si sunt sigura ca, privind inapoi in viata ta, vei gasi multe situatii de acest gen. |
Citat:
Ca sa va raspund, pasajul acela l-am dat nu ca sa arat ca noi nu mai pacatuim [nu are nici o legatura], ci ca ar trebui ca orice om care se considera membru al Bisericii lui Hristos [fie el ortodox sau altceva] sa stie ca este deja in casa Tatalui, Tatal sau este mereu langa el si poate comunica cu El, daca doreste. |
Citat:
|
Citat:
|
Cu ultima postare sunt de acord deoarece asta este ideea ortodoxa nu si cea protestanta. Apoi omul care crede cum vrea in Iisus nu are o temelie o biserica! Fara biserica nu ne putem unge cu ulei iar invatatorii falsi pot circula in voie. Rolul pastorului sau al preotului nu mai exista si avem o comuniune de credinciosi care pot sa creada in ce vor si nu vor sa fie pastoriti de nimeni. Aceasta idee este defapt ideea antihristica de a desfinta biserica adevarata! Dezbina si cucereste!
As avea o intrebare pentru toti. Baptistii astia, penticostalii adventistii sunt in numar la fel de mare in toata lumea ca la noi? Sau o alta intrebare :America e o tara baptista sau mai mult protestanta? |
Wowww sunt stupefiat
[quote=colaps;326181]Plecând de la dovezile de erezie și modificare vicleană expuse mai jos, aș dori să știu, voi ce credeți că trebuie făcut cu bibliile eretice și sectante?
Mai întâi de toate, să știm că din biblia sectantă lipsesc 14 cărți ale Vechiului Testament. De la proorocul Maleahi până la Evanghelia lui Matei, următoarele cărți: Tobit, Cartea Iuditei, Cartea lui Baruh, Epistola lui Ieremia, Cîntarea celor trei tineri, Cartea a treia a lui Ezdra, Cartea înțelepciunii lui Solomon, Cartea înțelepciunii lui Iisus, fiul lui Sirah; Istoria Suzanei, Istoria omorârii balaurului Bel, Cartea I Macabei, Cartea II Macabei, Cartea III Macabei, Rugăciunea lui Manase, au scos afară de la pagina 917 la pagina 1097, adică un total de 180 de pagini. Au scos afară! Au rupt, au sfâșiat, nu mai există pentru ei... Și așa și distribuie smintiții aceste �biblii�. Să amintim ce este scris în Apocalipsa 22:19: �Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta.� --- --- --- Biblia Ortodoxă: Psalmi 96:7,8 - �7. Să se rușineze toți cei ce se închină chipurilor cioplite și se laudă cu idolii lor. 8. Închinați-vă Lui toți îngerii Lui; [...]� Biblia sectantă/Cornilescu: Psalmi 97:7 (diferă numerotarea) - �Sunt rușinați, toți cei ce slujesc icoanelor, și care se fălesc cu idolii: toți dumnezeii se închină înaintea Lui.� (hulirea Sfintelor Icoane și la ei cumva îngerii au ajuns �dumnezei�) --- --- --- Biblia Ortodoxă: Matei 1:20 - �[...] Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Maria, logodnica ta, că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt.� Luca 1:28 - �Și intrând îngerul la ea, a zis: Bucură-te, ceea ce ești plină de har [...]� Luca 1:43 - �Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine Maica Domnului meu?� Luca 1:48 - �Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.� Biblia sectantă/Cornilescu: Matei 1:20 - �[...] Iosife, fiul lui David, nu te teme să iei la tine pe Maria, nevasta ta, căci ce s-a zămislit în ea, este de la Duhul Sfânt.� Luca 1:28 - �Îngerul a intrat la ea, și a zis: "Plecăciune, ție, căreia ți s-a făcut mare har; [...]� Luca 1:43 - �Cum mi-a fost dat mie să vină la mine maica Domnului meu?� (în unele variante chiar �mama Domnului�) Luca 1:48 - �pentru că a privit spre starea smerită a roabei Sale. Căci iată că de acum încolo, toate neamurile îmi vor zice fericită,� (hulirea Maicii Domnului!) --- --- --- Biblia Ortodoxă: Tit 3:10 - �De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te,� Biblia sectantă/Cornilescu: Tit 3:10 - �După întâia și a doua mustrare, depărtează-te de cel ce aduce dezbinări,� Alte erori: --- --- --- Biblia Ortodoxă: II Paralipomena 36:9 - �Iehonia era de optsprezece ani când s-a făcut rege și a domnit trei luni și zece zile în Ierusalim. Acesta a făcut lucruri neplăcute înaintea ochilor Domnului.� IV Regi 24:8 - �Iehonia era de optsprezece ani când s-a făcut rege și a domnit în Ierusalim trei luni. Numele mamei lui era Nehușta, fiica lui Elnatan, din Ierusalim.� Biblia sectantă/Cornilescu: 2 Cronici 36:9 - �Ioiachin avea opt ani când a ajuns împărat și a domnit trei luni și zece zile la Ierusalim. El a făcut ce este rău înaintea Domnului.� 2 Împărați 24:8 - �Ioiachin avea optsprezece ani când a ajuns împărat și a domnit trei luni la Ierusalim. Mama sa se chema Nehușta, fata lui Elnatan, din Ierusalim.� (păi ori e 18, ori e 8...) --- --- --- Biblia Ortodoxă: IV Regi 8:26 - �Ohozia era de douăzeci și doi de ani când s-a făcut rege și a domnit un an în Ierusalim. Numele mamei lui era Atalia, fiica lui Omri, regele lui Israel.� II Paralipomena 22:2 - �Ohozia era de douăzeci și doi de ani când s-a făcut rege și a domnit în Ierusalim un an. Pe mama lui o chema Atalia și era fiica lui Omri.� Biblia sectantă/Cornilescu: 2 Împărați 8:26 - �Ahazia avea douăzeci și doi de ani când a ajuns împărat și a domnit un an la Ierusalim. Mama sa se chema Atalia, fata lui Omri, împăratul lui Israel.� 2 Cronici 22:2 - �Ahazia avea patruzeci și doi de ani, când a ajuns împărat, și a domnit un an la Ierusalim. Mama sa se chema Atalia, fata lui Omri.� (ba 22 de ani, ba 42 de ani...) --- --- --- Biblia Ortodoxă: Facerea 46:27 - �Fiii lui Iosif, născuți în Egipt, erau de toți nouă suflete. Deci, de toate, sufletele casei lui Iacov, care au venit în Egipt cu el, au fost șaptezeci și cinci.� Faptele Apostolilor 7:14 - �Și Iosif, trimițând, a chemat pe Iacov, tatăl său, și toată rudenia sa, cu șaptezeci și cinci de suflete.� Biblia sectantă/Cornilescu: Genesa 46:27 - �Și Iosif avea doi fii, care i se născuseră în Egipt. - Toate sufletele din familia lui Iacov, care au venit în Egipt, erau în număr de șaptezeci.�� Faptele Apostolilor 7:14 - �Apoi Iosif a trimis să cheme pe tatăl său, Iacov, și pe toată familia lui, șaptezeci și cinci de suflete.� (cum dom'le, de la 9 și 75 s-a ajuns la 2 și 70 odată și 75 altădată ?) [...] puncte puncte, etc. etc. și încă multe alte greșeli smintite... Cuvinte de învățătură ale părintelui Cleopa Ilie despre �Cum să ne purtăm cu sectarii?� �De omul eretic (sectar) după întâia și a doua mustrare depărtează-te� (Tit 3, 10). Pe omul sectar după mustrare îl părăsești și-ți este ție ca un păgân. Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urăști, căci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: �Eu sunt calea, adevărul și viața!�. Iar în psalmul 138 se spune: �Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât� și zice Psalmul: �Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie�. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: �Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!� Ei zic, că sunt frați cu noi. Eu nu sunt frate nici cu lupul, nici cu câinele, nici cu porcii, nici cu lupii îmbrăcați în piei de oaie, nici cu leii, nici cu vulpile, eu sunt prieten numai cu oamenii, voi sectarii nu sunteți oameni. Voi sunteți draci fără de coarne, că voi căutați să distrugeți Biserica și să-i rupeți pe oameni de la ea, ca să-I duceți în iad. Măcar dracii au coarne, iar voi nu aveți deși faceți ca ei. Sunt stupefiat, 14 carti inlaturate ?Doamne asta e deja prea mult, cum deci , penticostali , adventistii si restu nu au acele carti care le ai mentionat mai sus?cu acordul cui le au inlaturat?Cate diferente !! m a enervat faza cu ''inchinatul la icoane''au mers prea departe deci se vede clar ca ataca BO |
Nu bibliile sectante trebuie arse, ci pacatele din noi. Lumea nu se schimba in bine prin ura si rautate, ci prin iubire si bunatate.
|
Daca incepem sa ardem biblii, o sa continuam sa dam foc la bisericile care nu sunt ortodoxe ,la toate casele de adunari sectante si vom termina printr-o ordonanta de urgenta a guvernului care sa oblige fiecare institutie( la fel ca si cu rampele pentru handicapati) sa aibe in dotare un rug, pentru a-i arde pe ereticii si sectantii care indraznesc sa semneze o condica dimineata.Vor urma sa-i starpim din fasha, respectiv vom amplasa mici ruguri la maternitati,crese,gradinite,scoli,etc...apoi urmeaza dotarea cartierelor cu case, cu blocuri,etc...
Daca ne consideram mai buni pentru ca suntem ortodocsi, hai sa fim atunci MAI BUNI. Parerea mea : nu este o solutie arsul bibliilor.Mai mult decat un semn de vandalitate si primitivism, nu imi inspira. Daca tot vrei sa faci ceva Colaps, intaresete-te in credinta si converteste-i in timpul permis de parintele Cleopa(1-2 intrevederi) LA ORTODOXIE! |
Citat:
Cat de usor se constituiesc oamenii in inchizitii...Mai bine sa elimine fiecare "smoala" dintr-ansul si atunci ar fi bine pentru toata lumea! |
O biblie tradusa prost duce la erezie. Traducerea bibliei iehovistilor in care Iisus Cuvantul apare un (simplu) Dumnezeu!! Ele nu trebuie arse ci dat preotului! De exemplu in Isaia cap 66 versetul 3 traducerea protestanta arata ca cine aduce ca jertfa un vitl e ca cel care ucide un om!
|
salut,colaps
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:26:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.