![]() |
ajutati-ma va rog... nu stiu ce sa mai fac cu viata mea...
Buna seara!
Sunt noua pe forum, cu toate ca va citesc de mult timp. Sper din tot sufletul sa gasesc aici o alinare, un sfat, o solutie... si sa nu deranjez pe nimeni cu problemele mele. Nici nu stiu cu sa incep. Incerc sa imi descarc putin sufletul. Sunt intr-un punct al vietii mele in care ma gandesc serios sa nu mai traiesc. Chiar daca vreau, chiar daca am sperat nespus intr-o noua sansa la viata, la o schimbare. Nu mai pot. Am acumulat foarte multe datorii. Am pierdut tot. Maine poate ma da afara proprietarul pentru ca nu am bani sa imi platesc chiria. Realistic vorbind, nu am nicio sansa sa imi revin financiar. Job nu am gasit, de imprumutat nu am de la cine. Cu toate ca la inceputul iernii anul trecut, am facut o targuiala legala cu un investitor pe care il cunosc, garantata cu ipoteca. Suma 20,000 euro. Bani pe care nu i-am vazut pana acum. Si nu stiu prin ce minune vor mai veni. Am pierdut masina. Am acumulat alte datorii. Sunt la capatul puterilor. Pe mama si pe bunicul meu i-am stors de bani. In plus de asta, pot spune ca am pierdut 5 ani din viata. In ultimul an din liceu m-am indragostit de un baiat, cu care in prezent am un copil de aproape 2 ani. Am renuntat la facultate. Nimeni nu stie asta. Am fost si logoditi. M-a parasit cand am ramas insarcinata si s-a insurat cu altcineva. M-am sacrificat enorm pentru acest copil si i-am oferit tot ce este mai bun. Dar acum, nu pot pune nici macar o paine pe masa. Nu-i pot oferi nici macar un acoperis de-asupra capului sau dreptul de a merge la gradinita. Nu il invinovatesc pe tatal lui, cu toate ca majoritatea alegerilor mele le-am considerat bune si le-am facut pentru el, dar si el a contribuit foarte mult la acest necaz infinit pe care-l duc zi de zi. Nici nu stiu cum sa ma exprim, cu toata sinceritatea. Mi-este tare greu. Am un duhovnic. Un om minunat. M-a ajutat enorm. Cred in Dumnezeu si cred in minunile lui. Am facut si multe rele si sunt constienta ca doar eu sunt de vina si ca trag din cauza asta. Am fost si la dezlegari, in masura in care am putut merge, am citit acatiste, psalmi, rugaciuni. Imi impartasesc copilul cand pot. Plang zi de zi. Ma rog zi de zi. Fiecare zi este un chin. Chiar daca gasesc un ban la cineva, ma intorc in acelasi loc. Sa-mi fie cu iertare, dar de cand l-am cunoscut pe tatal copilului, rau a fost. Nu stiu ce sa mai fac. Tot ce mi-am dorit a fost un nou inceput, o noua sansa. Asta i-am cerut lui Dumnezeu anul trecut. De asta am cerut un ban investitorului garantat cu ipoteca, sa pot sa ma dreg. Sa merg la o scoala, sa o iau de la capat. Sa fiu un om normal. Tot ce pot sa gandesc acum este ca m-a inselat. Ca o ultima speranta, am tinut 2 marti din cele 9 ale novenei Sf Anton de Padova. dar nu stiu daca mai apuc eu luna martie. Sunt ruinata. Pe tatal copilului inca il mai iubesc, dar intr-o masura mai cumpatata. De cand a cunoscut-o pe respectiva, s-a intors la 180 de grade. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Stiu ca toate se pot cu credinta in Dumnezeu, dar am ajuns atat de disperata, incat nu mai pot spera in nimic. N-am nicio sansa sa ies din acest calvar. Ar fi multe de povestit... Toate cele bune! |
Sa-mi spui te rog numele de botez. Imi pare sincer rau si intr-adevar poate numai Bunul Dumnezeu te poate ajuta. Incearca totusi sa gasesti un job,sau sa stai cu parintii (cel putin o perioada - e greu sa locuiesti cu chirie). O varianta ar fi munca in alta tara,insa e rau cu cel mic...
Dumnezeu sa te intareasca! |
:)
Citat:
|
Citat:
|
Eu stiu ca Sf. Nectarie-in afara de ajutator pentru cei bolnavi- este grabnic ajutator si ca sa-ti gasesti de lucru.Roaga-te la Sf.Nectarie.Si sa nu te mai gandesti niciodata "sa nu mai traiesti" oricat ar fi de grea viata...Copilasul tau are nevoie de tine si trebuie sa fii tare pentru el.Scoala nu mi se pare o prioritate acum si in nici un caz scoala pe bani.Fabricile de diplome sunt bune doar pentru cei care au relatii,serviciul le este deja asigurat dar cei fara "spate" raman someri cu diploma...Roaga-te cu credinta si ajutorul nu va intarzia sa apara intr-o forma la care noi nici nu ne putem gandi acum.Am sa ma rog si eu pentru tine.De unde esti?Poate suntem aproape...
|
Doamne ajuta!
Din ce judet sunteti? Intreb pentru ca sunt foarte multe proiecte europene care au grija de someri sau persoane in cautarea unui loc de munca.
Dumnezeu nu ne va lasa si Il rog din suflet sa va intareasca in aceasta incercare. Doamne ajut-o pe Maria! |
Solutii sunt chiar daca noi nu le vedem...
Si daca te consideri isteata apoi cum sa te gandesti ca nu mai vrei sa traiesti? Si daca nu pentru tine macar pentru cel mic. Cu el ce se va intampla? Spui ca ai spala si pe jos (desi asta nu enici o rusine)... E foarte important sa iti depasesti mandria, altfel nu vei putea fi ajutata nici de oameni nici de Dumnezeu. Nu te cert pun intrebari pe care poate ti le-ai pus si tu dar continua sa le pui pana gasesti un raspuns. Daca ne spui in ce oras esti incercam sa vedem cum si unde poti gasi ajutor. Daca nu vrei sa dai detalii public poti trimite mesaje privat. |
"Nimeni nu a ramas cu mine ci toti m-au parasit, dar Domnul a statut langa mine si m-a intarit"
"Si ma va izbavi Domnul de tot lucrul rau si ma ma mantui la Imparatia Sa cea cereasca." - Sfantul Apostol Pavel, desi s-ar putea sa nu fie exact, l-am citat din memorie. Ma voi ruga pentru tine si sper ca preabunul Stapan sa te miluiasca! |
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Sunt din Bucuresti. Cel mic are pensie alimentara de 100 euro pe luna, iar tatal lui are program de vizita la domiciliul copilului. Toate aceste au fost stabilite in instanta. Stiu ca aveti dreptate. Intr-o masura m-am considerat pana acum o luptatoare daca pot spune asa. Dar fiecare zi este un chin, o neputinta. Banii astia mi-au mancat zilele. Investitorul acela mi-a facut cel mai mare necaz. Nici macar un ban nu am vazut pana acum. Din cauza aceasta nu mai am nicio speranta. Sunt cat se poate de realista. Am incercat sa gasesc solutii, am intors problema pe toate partile. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Ce alta solutie sa am daca nu am cum sa supravietuiesc, chiar si cu putin? :(( M-am rugat si Sf. Nectarie. Am si acatistul sfantului, chiar si ulei de la sfanta candela. Ma doare sufletul. Ma rog neincetat. Si nadajduiesc intr-o minune. Dar pana cand acest necaz, ca o sa ne stingem, nu o sa apucam sa supravietuim... Am mai citit pe forum prin alte topicuri ca sa nu dorim niciodata raul nimanui. Sunt perfect de acord. Dar nu am mai putut per si simplu sa ma abtin. De sarbatori i-am dorit acestui investitor sa aiba parte si el de un necaz asemanator. Sa stie ce inseamna sa nu ai niciun ajutor, sa iti rada lumea in nas si sa te batjocoreasca atunci cand ai nevoie de ceva, mai ales de bani; sa nu aiba ce manca si nici unde dormi, si in plus de asta sa mai aiba si un copil mic care sa-i urle de foame si de somn. Imi pare rau pentru ce am spus. Dar nu am mai putut. Nu sunt o persoana rea, din contra. Ajut daca pot si sunt sufletista. Dar la asa necaz ce mi-a facut omul acesta, nu am mai putut sa imi pun frau limbii. Si tatal copilului mi-a frant inima si a plecat atunci cand aveam mai mare nevoie de el. Si cand am nascut mi-a spus ca ma iubeste, dar dupa jumatate de an s-a insurat cu ea. De nerecunoscut. Nu a fost zi de sarcina fara lacrimi. Ce sa fac... toata ziua plang, m-am umilit peste tot, rabd si nadajduiesc ca va fi bine cumva... dar realist nu am nici macar sansa sa supravietuiesc... |
in primul rand ramai in biserica ortodoxa! nu cauta sprijin in afara iei orcat de disperata ai fi( cum ai cautat la antonie de padova)! roagate mai mult si citeste in fiecare zi PARACLISUL MAICI DOMNULUI! o sa te ajute! si daca nu te superi sa ne spui numele de botez si din ce judet esti! bunul DUMNEZEU sa te ajute si sa nu te lase sa cazi!
|
Trebuie sa traiesti pentru ca sa cresti copilul si sa-l vezi la casa lui...
|
Ia-o de la capat !!!!
Maria draga,mintea ta bantuita de furtuna,trebuie sa se linisteasca.Trebuie sa te aduni ca sa poti face pasii mici care sa te scoata la liman.Te afli naufragiata in mijlocul oceanului,ce faci ?bati haotic din brate si urli la luna ?Trebuie sa te aduni.Si eu m-am aflat intr-o situatie disperata.Mi-am lasat grijile in mana lui Dumnezeu si m-am rugat zi si noapte,cu lacrima de sange,sa ma scoata din intunericul in care ma aflam,si-ti pot spune spre lauda Celui Prea Inalt,ca rugaciunea nu a fost zadarnica.Pentru inceput,daca as fi in locul tau as duce copilul la mama pentru ceva timp.Sigur mama se va supara,dar in fata evidentei,in mod sigur nu va arunca copilul la cosul cu gunoi.Apoi as sta inchisa in casa,m-as linisti,nu cu tranchilizante ci cu rugaciuni pe care sa le spui cu vorbele tale ,nu sa le citesti cu mintea halaudind in toate zarile.Daca ai in casa o muzica relaxanta,las-o sa curga zi si noapte,caci vibratiile produse ,vor linisti si energiile tale haotice.Nu te stradui sa cauti solutii,ci doar sa te linistesti.Nu te intreba ce vei manca sau cu ce vei plati chiria,de asta se ocupa Domnul.Gasesti pacea si armonia sufletului in pacea si armonia Cerului,vizualizeaza aceasta si va cobora asupra ta,si odata cu ea vor veni si solutiile.Poti introduce o actiune de stabilirea unei contributii de intretinere a copilului,indreptata impotriva tatalui biologic,numai daca minorul este recunoscut de tata si daca acesta realizeaza venituri.Nu e necesar sa consullti un avocat,te pot invata ce e de facut pe mesaj privat.Daca sinele tau fals nu te impiedica poti cauta si accepta orice munca prin care iti poti asigura casa si masa,mai apoi poti cauta ceva potrivit aptitudinilor si experientei tale.Trebuie sa intelegi un lucru : Dumnezeu te iubeste si Te va scoate din incercarea prin care treci,caci incercare se numeste si nu plata pacatelor. " <Nu exista esec,ci doar experienta >,a spus un intelept si are dreptate.Ai primit o lectie,trebuie sa ti-o asumi,sa inveti din ea si sa mergi mai departe,caci desavarsirea se invata din plans si durere.Ai venit in aceasta viata ca sa te desavarsesti,sa te intorci in casa Tatalui,neprihanita,blanda,iubitoare de oameni.Parcurgi acest drum pentru ca l-ai ales,asa ca asuma-ti parcurgerea si stii ca la sfarsit te asteapta Domnul si Stapanul cu toate darurile.Poate am fost cam pretioasa sau dura,dar trezeste-te,nu esti singura,in jurul tau sant ingeri care abia asteapta sa te ajute.Si ca dovada,raspunsurile ce le primesti pe acest link.Domnul e cu tine,nu uita !!!!!Pace si armonie !!!!!
|
Multumesc.
Multumesc din nou pentru raspunsurile voastre.
Din pacate, iese din discutie in a duce copilul la mama mea. In primul rand este foarte departe, la sute de km si in al doilea rand ca nu poate si oricum nici nu ar vrea, pentru ca are un servici. Singura solutie ar fi sa il dau la gradinita. Mi-as dori nespus de mult sa se intample ceva bine. Dar nu vad aceasta alternativa. Dupa cum am mai spus, cel mic are o pensie alimentara lunara pe care serviciul tatalui mi-o trimite la posta. De asemenea si un program de vizita, pe care incearca sa il respecte. Am fost in instanta pentru aceste lucruri. Copilul imi este incredintat mie. Si este desigur recunoscut de tatal lui. |
Nu desnadajdui !
Vad ca mesajele vin catre tine si asta e bine,oamenii nu sant indiferenti. Crede cu toata puterea ca lucrurile sant deja rezolvate si se va infaptui.Probabil in acest moment traiesti din pensia copilului,nu te mai gandi la <investitor >,inchide capitolul ca si cand nu ar fi existat,nu te mai imprumuta caci trebuie sa restitui,fa o pauza de ...asa -zise cautari,stai linistita cu tine si sufletul tau,solutiile se indreapta catre tine. Dar trebuie sa crezi din toata fiinta ta,nu lasa nelinistea sa te cuprinda.Si mai ales < nu desnadajdui >. Domnul e cu tine !!!!
|
Dumnezeu ne dă uneori suferințe, pentru a ne ispăși păcatele, ca să nu plătim pentru ele în viața cealaltă. Cred că de aceea suferi tu acum, dar fii bucuroasă, pentru că astfel vei fi iertată de Dumnezeu în viața de apoi. ;)
Luca 17:6 Și Domnul a zis: "Dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați zice dudului acestuia: ,Dezrădăcinează-te și sădește-te în mare', și v-ar asculta. Asta e soluția pentru a scăpa de belele, CREDINȚA. :1: Trebuie să ai credința că vei scăpa, că Dumnezeu te va ajuta. Roagă-te la Dumnezeu ca să ieși din situația aceasta și crede cu tărie că vei și ieși curând. Diavolul îți va da gânduri că e imposibil, îți va sugera piedici existente sau exagerate (deseori face ca un obstacol neted sau cât un delușor să pară un munte). Dar când te gândești la o piedică spune pur și simplu că NU EXISTĂ aceea, e doar o iluzie și nu te mai gândi la ea, scoate-o din minte. Marcu 11:24 De aceea vă spun că, orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit, și-l veți avea. La mine a mers întotdeauna, când am reușit să obțin acel bob de credință. Va merge și la tine :6: |
Citat:
|
Dumnezeu sa te intareasca,iar Maica Domnului sa te acopere cu Sfantul ei acoperamant!
Gandeste-te ca exista si o iesire din situatia asta,iar mai tarziu Ii vei multumi Bunului Dumnezeu ca ti-a dat o asemenea incercare, sa te curatesti,si sa fii mai fericita dincolo:). Tot binele pregatit de El alesilor Sai ti-l doresc,multa sanatate,intelepciune si ajutor sa-ti cresti copilul. Fii fara grija(poate suna stupid),Maica Domnului,Grabnic Ajutatoare,se va milostivi si spre tine! Domnul sa va aiba in paza totdeauna!Amin. |
Multumesc pentru sfaturi si pentru randurile pe care mi le lasati aici.
In principiu, nu am cum sa renunt la partea cu investitorul. Mi-este greu sa renunt la acest gand. Pana la urma, ca ipoteca sa fie ridicata, eu trebuie sa achit acei bani. Sper din tot sufletul ca pana la urma sa mi-i dea si sa nu se ajunga la ceva mai grav. E cam dificil sa ma mut in alt oras avand in vedere circumstantele. Sper, cumva, sa reusesc sa ating macar linia de plutire. Nu stiu prin ce minune. Iti dau un exemplu cam ce inseamna un copil de aproape 2 ani. Cam 200 lei inseamna 2 baxuri scutece si 2 cutii de formula lapte pe luna. Ar mai fi fructe, legume, carne, cereale si lactate. Aici, destul de variabil pentru ca nu gatesti industrial. Dar oricum, trece de 100 lei. Curand o sa scapam si de scutece, si o sa fie mai bine. Incaltamintea si imbracamintea sunt scumpicele. O simpla pereche de pantaloni ajunge la 50 lei. M-am luptat si cat am putut i-am cumparat incaltaminte de piele ortopedica, sa isi formeze planta piciorului si sa calce corect. Si sa nu mai zic de jucarii, unde macar 10 lei trebuie sa ai in buzunar sa-i cumperi ceva simplu. Pana acum, i-am cumparat tot ce este mai bun. Am putut. Sa nu mai zic de gradinita, unde iti trebuie ceva banuti buni. Mai revin pe acest subiect. Si in legatura cu credinta... da, mi se pare foarte mare acel bob de mustar. Cred ca muti muntii din loc daca ai asa ceva. Pe mine sperie cel mai tare faptul ca nu stiu cum sa las aceasta teama deoparte, deznadejdea ce apare, indoiala. Undeva nu fac bine. |
ce intelegere 'legala' a-ti facut de 20.000 de euro? o solutie dupa cum vi s-a mai dat ar fi sa mergeti la parinti(bunici, etc) pana va puneti din nou pe picioare...
|
Citat:
Chiar nu am aceasta posibilitate, sa merg la mama mea. Din pacate. Relatia mea cu familia este una destul de rece si controversata. In plus la cat ajutor am primit din partea lor, mai mult de atat nu vor sa faca si stiu ca nu voi primi. |
Citat:
insista cu parintii... stii cum e.. sangele apa nu se face.. |
Citat:
Nu-i nevoie sa accepti aceste preturi ridicole. Din fericire exista magazinele second-hand unde poti umple un sac de hainute pentru copil cu doi trei lei/ KG!!.. serios, este o adevarata mana cereasca in caz de nevoie. Mai exista posibilitatea de a ruga frumos pe preotul de la biserica ta sa anunte dupa predica daca are cineva hainute de copil - sigur se va gasi cineva si de asemenea poate ca-ti gaseste pe la cineva mai instarit si camaruta unde sa stai cu copilul, cine stie poate chiar la preot acasa , CA MARE-I DUMNEZEU!!!. In privinta copilului, daca nu-l poti plasa gratis la o cresa, ca este prea mititel pentru gradinita, ai putea deocamdata sa-l tii pe linga tine la munca. Noi in bloc am avut timp de multi ani o femeie de serviciu care spala scarile cu un copilas dupa ea, il tinea pe linga ea mereu, tot de vre-o 2-3 anisori, si unde se ducea ea cu mopul venea si el, asa ca se poate! Am vazut si femei in piata cu copii linga ele vinzind verdeturi. In privinta cuminteniei nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece cind vede ca mama munceste si n-are timp de pierdut, o sa invete sa stea cuminte fara sa deranjeze. Doamne ajuta si cu curaj tot inainte! |
Maria, nu dispera! Cere ajutorul lui Dumnezeu dar cu toata increderea ca il si primesti! Tu crezi ca Dumnezeu nu iti stie suferinta? Sufera si El odata cu tine, ai incredere ca nu te va lasa si nu te mai gandi ca nu apuci luna martie. Tu cere de la Dumnezeu si stie Dumnezeu prin cine sa te salveze!
Doamne ajuta! |
Citat:
Rezolva plasamentul copilului la o cresa si cred ca cel mai bine este sa cauti chiar si mai multe servicii, jumatati de norma, diverse combinatii din care sa-ti poti plati restul cheltuielilor. La tara nu ai pe nimeni unde ai putea locui o perioada?...deoarece acolo cheltuielile sunt mai mici! |
"Sa-I dam lui Dumnezeu de bunavoie, ceea ce oricum trebuie sa-I dam."
d-zeu da si el ia asteapta sa ajungem la el vrea sa ne vada ca il iubim macar putin asa cum o face el pentru noi foarte mult
fii tare Maria si fie ca Maica Domnului sa te ajute si sa iti calauzeasca pasi ar trebui si ai tai sa te inteleaga ca parinti si sa te sprijine si asa esste in viata trebuie sa trecem uneori prin iad ca sa gasim raiul Doamne ajuta!!!!!!! "Sa-I dam lui Dumnezeu de bunavoie, ceea ce oricum trebuie sa-I dam." |
Multumesc frumos pentru randurile pe care mi le scrieti. Am plans la fiecare incurajare. Multumesc ca sunteti aici pentru mine.
Nu am din pacate unde altundeva sa plec. Trebuie sa stau, sa rabd si ies cumva din acest colaps financiar si psihic. Voi incerca sa lupt cu deznadejdea. Dar nu stiu cum sa alung aceasta teama. Vreau sa muncesc, sa imi pot creste copilul si sa imi achit datoriile. Cel mai mult imi doresc sa pot sa o iau de la inceput, chiar daca am pierdut tot. Nu stiu cum. Stiu ca Dumnezeu e totul si ca fara El nu pot face nimic. Ma gandesc ca undeva am gresit. Am atatea intrebari... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
După ce veți realiza că acestea sunt greșeli care Îl supără mult pe Domnul, după ce Îi veți promite și vă veți promite înșivă să nu repetați asemenea erori, ar fi bine să vă spovediți. Străduiți-vă să și îndreptați ceea ce se mai poate îndrepta. Relațiile cu mama pot fi îndreptate. I-ați telefonat de Crăciun ? Dacă nu, nu e târziu nici acum. Spuneți-i cât de mult o iubiți și cât de singură vă simțiți fără ea. Nu numai dv aveți nevoie de un cuvât bun, și mama dv are nevoie. Pe urmă, dacă tot ați întrerupt studiile, lăsați-le, deocamdată, așa, întrerupte: le veți relua când veți avea posibilitatea. Un job vă trebuie acum, studiile nu ard. Fiți loială firmei în care veți lucra și lucrați din inimă. Rareori devotamentul la lucru nu este remarcat. În sfârșit, chestia cu ipoteca și cu împrumutul este mai mult decât suspectă. Dacă ați avut marele noroc să nu luați încă banii, dați înapoi cât se mai poate. În termeni economici, asta înseamnă împrumut pentru consum: curată nerozie. Împrumutul în 90 % din cazuri este nerozie, dar cel pentru consum este astfel în 100 % din cazuri. În nici un caz nu faceți noi împrumuturi ci, doar dacă ați intrat în horă, pândiți o ocazie pentru refinanțare. Cu frățietate în Cristos, M.D. |
Multumesc.
|
Draga Maria, trebuie sa te gandesti, in primul rand la copilul tau. Ti-e greu, dar gandeste-te ca lui i-ar fi infinit mai greu daca nu ar avea o mama langa el. Daca nu ai mai fi tu, ar ramane practic pe drumuri. Deci nu dispera. Cere ajutor material oricui poti. Poti scrie si la ziarul Lumina, ca si ei se ocupa cu asa ceva, difuzeaza in ziar anuntul de ajutor, probabil dupa o verificare a autenticitatii cazului. Daca vrei, cred ca poti posta aici un cont sau o adresa. Daca esti din Bucuresti, du-te la manastirea Cernica, da acatist pe 40 de zile, in care ii pui pe numele de botez pe tatal copilului, pe sotia lui si pe investitor si vei vedea ca se va alege. Acatist, nu liturghie. Sau le poti lasa numele pentru a fi citite la Psaltire, si mai bine. Ai credinta, ca mare putere au rugaciunile acelea.
Pentru problema cu investitorul, poti citi acatistul Sfantului Mina in fiecare zi, timp de 9 zile, cu lumanare aprinsa - il gasesti pe net.Te poti ruga si la moastele sfantului, ca sunt in centrul orasului. Sa te ajute Dumnezeu sa razbesti! |
Citat:
|
Eu ma intreb, nu e nici un avocat pe acest forum crestin-ortodox, care sa o sfatuiasca gratis pe Maria25 ce sa faca in privinta investitorului?
|
Multumesc tare mult pentru reply-uri.
Avocatul care m-a asistat atunci la notar si pe parcursul intregului procedeu, ma poate indruma si acum. Ma voi mai interesa. Voi cauta pe internet unde este manastirea Cernica. Presupun, dar nu stiu exact. Voi da si un acatist de 40 de zile dupa cum spuneai. Am citit acatistul Sf. Mina mai demult, cred ca in noiembrie. Acum duhovnicul mi-a dat de citit Acoperamantul Maicii Domnului si Bucuria celor necajiti pentru fiecare zi. Cat despre organizatiile mai sus pomenite, este o idee foarte buna, doar ca ma gandesc ca daca ar trebui sa publice un articol despre asta... nu pot. Risc sa imi fie luat copilul de catre tata. Si nu vreau asta. Iar despre cont si adresa... nici nu stiu ce sa zic, decat ca apreciez si nu am cuvinte... imi vine sa plang. Nimeni nu mi-a dat nimic gratis... Eu v-am cerut o vorba buna, un sfat, o alinare si recunosc ca am primit mult mai mult decat ma asteptam. M-ati incurajat si va multumesc pentru asta. Pot sa las o adresa doar pe PM pentru cine doreste sa faca un asemenea gest, dar va rog din suflet sa ma credeti ca nu am cuvinte de multumire pentru cate randuri de incurajari si alinari am primit de la voi. A va cere bani este ultimul lucru pe care l-as face sau m-as gandi. Multumesc. |
Nu deznadajdui!!!Nu este ceea ce pare!
Citat:
Acum, revenind la cele practice, vreau sa te rog, printr-un mesaj privat, sa-mi lasi numarul tau de telefon si adresa de e-mail, ca sa putem vorbi mai bine pentru a-mi spune ce ai nevoie pentru tine si pentru copilul tau, ca sa stim ce sa-ti trimitem. Astept cu dragoste, raspunsul tau! Doamne ajuta si muuuuulta Intelepciune! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Incerc din rasputeri sa inteleg de ce toate acestea mi se intampla... cum am mai spus am o multime de intrebari... o piatra pe suflet si o povara pe umeri. Voi incerca sa va mai povestesc mai tarziu putin, dupa ce il pun la somn pe cel mic. |
Doamne ajuta!
Citat:
sa nu te aud vorbind asa ,caci lui dumnezeu nu-i place,dumnezeu te iubeste ,pentru ca vede in tine o femeie puternica cu tarie de caracter,ai cazut si te-ai ridicat ,si la fel poate ai sa mai faci, ,,crede si te vei mantui,atunci cand nu te astepti vei gasi solutia salvatoare,caci dumnezeu lucreaza chiar daca acum ,poate, nu iti dai seama,dumnezeu nu da omului mai mult decat poate duce.roaga-te ,rugaciunea inseamna rabdare capul sus si nu dezarma in fata vicisitudinilor vietii, .arata-ti tie insasi ca poti mai mult si mai mult,si stiu ca poti. Dumnezeu te ocroteste si te apara.si nu uita ca,,nimic fara dumnezeu,, |
Maria ... nu sunt nici Becali, nici Patriciu, ca sa te pot ajuta.
dar pot sa-ti spun ca oricat de grea ar fi, viata tot frumoasa este. am avut si eu mari probleme. foarte mari. am cunoscut cea mai de jos treapta a societatii si umanitatii. stiu ce inseamna sa nu te ma stie nimeni, sa nu te mai bage nimeni in seama si ma mult sa se fereasca toti de tine. stiu ce inseamna sa fii urat, batjocorit, scuipat de toti. stiu ce inseamna sa-ti doresti sa nu te fi nascut. dar mai presus de toate stiu ce inseamna sa-ti doresti sa te ridici ... de acolo de jos, de unde toti ma priveau cu dezgust. si mai stiu ceva ... atunci cand te ridici, nimeni si nimic nu iti mai poate sa impotriva. oricat de grea iti este situatia, va veni o zi cand vei zambi iar. va veni o zi cand ve-i spune: uite, m-ati crezut cazuta, dar m-am ridicat. nu deznadajdui niciodata, niciodata. |
Draguta mea, incearca sa te gandesti la copilul tau in primul rand, alt sprijin in afara de tine nu are, alunga aceste ganduri. Nu cauta sa-ti faci rau, ca acel copil e binecuvantare de la Dumnezeu. Sunt femei care se roaga o viata pentru asa o minune, el este ancora ta si tu al lui.
Rabdare, rabdare, rabdare... citeste viata Sfantului Iov, sunt sigura ca te va ajuta (reciteste-o daca o stii deja). Poate este incercarea la care te supune Dumnezeu si nu ar face acest lucru daca nu ai putea sa treci. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:57:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.