![]() |
egipt.bomba cu efect intarziat.ce urmeaza?
si iata,ce era de asteptat,a inceput marea revolta in egipt.vasalul islamic al SUA in tentativa ei de a lua tot ce-i aduce imbogatire,arde.
ma intrebam,cat timp mai poate fi pace in aceasta parte a lumii. ce se va intampla daca actualul presedinte va cadea si un alt sistem ca inlocui vasalitatea actuala?pe scurt,israelul va ataca fara prea mari dureri de cap.si atunci ce se va intampla?oricum,situatia este extrem de grava in aceasta parte de lume,aceasta parte fiind un butoi cu pulbere.un mic scantei trebuie. |
Pai e logic,trebuie un razboi in care Israelul sa biruiasca,altfel cum vor putea darama moscheea de pe locul templului (daca nu doar cu prilejul unui conflict)? Usor usor toate se leaga... periculosi sunt evreii astia.
|
Citat:
|
Depinde....depinde...si nu toti...
|
Eu mărturisesc că nu am înțeles nimic din chestia cu Egiptul. Cine sunt insurgenții și ce vor ei ? Are mass-media darul ăsta de a prezenta știri lipsite de orice claritate.
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Cuviosul Seraphim Rose:
„Scopul meu nu este sa va înspaimînt, ci sa va atrag atentia la ce se petrece în jurul nostru. Cu adevarat ca este chiar mai tîrziu decît credeam cu totii: Apocalipsa se întîmpla chiar acum. Si cît este de trist sa vezi crestini, mai ales tineri ortodocsi, peste capetele carora pluteste amenintator aceasta tragedie incalculabila si care cred ca pot duce mai departe ceea ce ei numesc „o viata normala” în aceste vremuri cumplite, facîndu-se parte integranta din capriciile acestei generatii stupide, care se auto-divinizeaza, absolut inconstienta de faptul ca paradisul nebunilor în care traim este pe cale sa se prabuseasca, absolut nepregatita pentru vremurile de disperare spre care ne îndreptam.” |
Citat:
|
colaps4,citatul este absolut superb.dar cine sa asculte?s-au mai bine zis,cine sa vada?
dar in primul rand,nu stiu care este treaba noastra sa-i "democratizam" pe arabi,mai ales cu forta!de ce noi crestinii?de ce,de la noi din romania,a trebuit sa-i lasam pe stapanii de americani(nascuti din gandirea si frumusetea evreiasca si masonica)sa atace iugoslavia,serbia,irak-ul,afganistanul-ul din romania?credeti ca aceste actiuni nu vor avea repercusiuni asupra viitorului nostru ca natie?de ce trebuie sa-i ajutam pe americani(sau masoni,tot aia este)sa se imbogateasca cu petrulul arab,luat in continuare,zi de zi cu japca? credeti ca arabii,care de ceva ani sunt calcati de de noi crestinii,nu se vor razbuna?sa ne ajute dumnezeu si na ierte |
http://www.mediafax.ro/externe/beijingul-urmareste-indeaproape-si-cenzureaza-evenimen
În acest mesaj, oficialii israelieni subliniază că este "în interesul Occidentului" și "întregului "Orient Mijlociu să se mențină stabilitatea regimului din Egipt", a adăugat cotidianul.
"Trebuie, în consecință, frânate criticile adresate în mod public președintelui Hosni Mubarak", a subliniat acest mesaj, trimis la sfârșitul săptămânii, potrivit cotidianului. Postul israelian militar de radio, care a preluat această informație, a apreciat că această inițiativă constituie o critică la adresa Statelor Unite și țărilor europene, care nu mai susțin regimul președintelui Mubarak. Un purtător de cuvânt al premierului Benjamin Netanyahu a refuzat să confirme sau să dezmintă aceste informații, în timp ce purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe nu a putut fi contactat. Haaretz, citând oficiali israelieni, a anunțat, de asemenea, că Ministerul Afacerilor Externe a emis directive destinate unui număr de aproximativ zece "ambasade-cheie", în Statele Unite, Canada, China, Rusia și mai multe țări europene." deci Israelul vrea echilibru.... Pb pe care mi-o pun este dc chinezii , adica Beijingul are atitudinea pe care o are : "China urmăreaște îndeaproape evoluția situației din Egipt", a declarat, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez al Afacerilor Externe, Hong Lei. "Egiptul este o țară-prietenă a Chinei și sperăm că stabilitatea socială și ordinea publică vor fi restaurate imediat ce este posibil în Egipt", a adăugat ministrul chinez. Cuvântul "Egipt" rămânea, luni, cenzurat pe mai multe site-uri de microblogging în China, unde Partidul Comunist, aflat la putere, care reprimă apelurile la reforme politice și revendicările democratice și se teme de tulburarea ordinii publice, se poate teme de un efect de contagiune. Cenzura este foarte activă în China, pentru a împiedica orice critică la adresa Guvernului sau menționaea problemei drepturilor omului. Accesul pe Internet la site-urile sensibile din punct de vedere politic este interzis. Beijingul controlează îndeaproape comunitatea de aproximativ 450 de milioane de utilizatori chinezi de Internet, pentru a evita ca dizidența să se organizeze sau să se poată inspira din străinătate.".... Mai bine sa nu ne pronuntam ca oricum nu suntem politologi si in plus nu se stie de unde sare , "iepurica"... Doamne ajuta ! |
Ca să știm la cel fel de "democrație" ne putem aștepta în urma acestei mișcări populare, e interesant să vedem datele unui sondaj recent, sondaj care arată adeziunea egiptenilor la practicile barbare ale shariei (legea islamică):
-54% din egipteni sunt în favoarea segregării bazate pe sex la locul de muncă -82% din egipteni sunt în favoarea lapidării celor prinși în adulter -77% din egipteni sunt în favoarea amputării mâinilor și biciuirii pentru hoție -84% din egipteni sunt în favoarea executării celor care părăsesc religia islamică http://pewglobal.org/2010/12/02/musl...llah/#prc-jump Așa stând lucrurile, e greu de crezut că guvernul actual, care nu practica aceste atrocități, va fi mai rău decât cel care va veni. Avem aici de a face cu o revoluție islamică asemănătoare cu cea din Iran. Vai de bieții creștini copți, care vor fi și ei supuși acestor 'legi' sinistre. |
Bunul Dumnezeu sa aiba atunci indurare de bietul popor egiptean !
|
Citat:
Mubarak, asa dictator cum e, a asigurat stabilitatea in zona. In situatia de fata sunt mari sansele, sau nesansele, ca Egiptul sa devina stat condus de fundamentalisti. Nu degeaba Israelul a cerut ajutorul SUA si UE. |
In Egipt e mana americanilor,totul a fost planuit.
|
stabilitatea in orient se datoreaza infuziei de armament si logistica american in egipt dar nu din ratiuni de prietenie si iubiri telenovelistice ci,simplu,pe acolo trece o imensa cantittate de petrol.nimic nu se face fara un interes.cat despre israel?cat timp copilul lui de suflet,america,este multumit iar bastanii iudei sunt la cald prin wall street,atunci e bine.dar cat timp putea sa fie treaba asta?nu la nesfarsit!egiptul este o tara musulmana,dar de 30 de ani unii lideri egipteni,fiind manjiti cu dolari americani,au tacut....iata ca roata sa intors....americanii vor trebui sa-si ia talpasita si s-o intanda in tara lor iudaica numita america
|
si cu siguranta este o lupta surda intre china vs america si rusia pe de alta parte.
|
Citat:
|
Citat:
le este frica sa nu se intample si la ei. nu imi plac dictatorii, dar zic si eu ca Mubarak: mi-e frica de posibilitatea ca Fratia Musulmana o sa ajunga la putere. acestia au cerut anularea acordului de pace cu Israelul. viitorul nu suna bine deloc. |
si nu este de gluma...pt ca romania si o mare parte din europa de est, sta pe un butoi de pulbere.trebuie doar un scantei ca sa se aprinda o europa intreaga.si nici partea vestica nu sta prea bine,pt ca spania,portugalia,finlanda stau f prost.foarte prost!deci,este o situatie destul de urata.
|
|
cel de-al 4 cal apocaliptic apare in revoltele din Egipt
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Acum am vazut ca urmeaza sa se retraga protestatarii... daca nu se va schimba nimic au murit degeaba peste 300 de oameni.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
daca ajung fundamentalistii la putere s-ar putea sa nu fie bine. Fratia Musulmana din Egipt a cerut ruperea acordului de pace cu Israelul. Egiptul este prima tara araba ce a incheiat un acord de pace cu Israelul, inca din '78, daca nu ma insel. ruperea acordului, echivaleaza cu o declaratie de razboi. nimeni nu isi doreste un razboi religios, nici Israelul, nici SUA, nimeni, doar fundamentalistii arabi, al caror principal scop este distrugerea Israelului. |
apropo.....azi au aruncat in aer o biserica in sinai......cine a aruncat?nu se stie.....asta este lupta dintre crestinii care au calcat sistematic in picioare si musulmani.cam asta este situatia
|
Din pacate visul musulmanilor este distrugerea Israelului.....Asta ar insemna inceputul sfarsitului....Cel putin asa inclin sa cred..
|
Citat:
urmeaza islamizarea intregii lumi. am vazut un documentar pe Discovery si m-am ingrozit. se cerea parerea unor lideri religiosi vis-a-vis de atentatele sinucigase. unii nu sustineau, dar altii erau total de acord. cel mai mult m-a ingrozit unul care a spus ca toata planeta trebuie sa treaca la musulmanism. spunea el "de buna voie sau prin sabie". |
Categoric iti dau dreptate...Asta viseaza intreg islamul...Sa ne apere bunul Tata Ceresc !
|
documentar pe discovery......domnule fi serios!la cat manipuleaza acel post.......ma mir ca se mai uita cineva......statul israel este o gluma....un stat inventat de americani ,secolul trecut.....sa fim seriosi.....care stat israel?
|
Citat:
Din ura ta patologică pentru tot ce înseamnă Vest, ai ajuns să vezi în orice inamic al Vestului un prieten. Ești dovada că adepții comunismului sunt motivați de ură. Citat:
|
Citat:
|
Traditie1
Punct ochit, punct lovit!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:27:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.