![]() |
Foarte ciudat.
Mi se intampla ceva , care ma uimeste , de fiecare data cand imi propun , planuiesc ,sa fac fac ceva in viitorul apropiat parca cineva tot timpul imi pune bete in roate, de cele mai multe ori nu iese cum vreau eu,de exemplu daca saptamana viitoare imi propun un lucru , mai mult ca sigur ceva intervine si nu mai pot face acel lucru , de multe ori am observat (asta e deja ca o regula )cand ma pregatesc la un obiect pt ascultare , a doua zi proful mai mult ca sigur nu ma asculta , si cand nu ma pregatesc atunci chiar ca ma asculta :))) deci am ajuns sa ma uimesc de toate aceste lucruri. nu stiu ce sa mai cred
|
Citat:
|
Citat:
Mare-i Dumnezeu! |
Eu am avut la un examen de invatat 300 de subiecte.Nu am invatat 3.Mi.a picat unul din acelea 3.
La alt examen am invatat 5 cursuri din 13.Mi.au picat 4 subiecte din 5 exact din ceea ce am invatat Deci cred ca Dumnezeu vrea sa fii perseverent si sa inveti constant.Incercarile astea sunt ca sa te smeresti si ca sa nu iti atribui tie meritul de a lua nota buna cand inveti.Nu.i asa ca te smeresti cand vezi ca te duci mai putin pregatit ,dar iei nota buna? |
La mine e exact pe dos: daca invat doar o pagina,exact ceva legat de ce scria acolo imi pica. Rugati-va inainte de examen si inainte de a citi subiectele.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Acuma cand ma duc la examen, fara sa invat, ma bazez numai pe rugaciunea facuta, nici azi nu credeam ca trec. n-am scris nici o treime bine, nici probleme n-am facut...si am luat, cu rugaciunea facuta miercuri, desigur :) |
No gata!
Toti studentii/elevii pe pozitii.E timpul dezvaluirilor. Care ce a mai patit pe la examene:)). |
Mi-aduc aminte de bac... Doamne,nu am invatat absolut nimic :24: L-am luat cu 9,46. Cea mai mare nota la scris a fost la mate. Desi nu stiam nici primul subiect sa-l fac (da,ala cel mai usor :21: ) am luat 9,80.
|
Si eu vreau:))...
Dumnezeu cu mila!;) |
Citat:
in generala profa de religie ne-a dictat o rugaciune pentru examene si o citesc inainte de examen mereu, sorumea a intrat la cu plata, si noua ne era cam greu sa platim, faceam imprumuturi, i-am dat rugaciunea si acitit-o in fiecare zi. absolut in fiecare zi. si anu asta e la fara taxa, a noua din 10. :) aa... si ea nu copiaza niciodata. |
se zice ca ala nu e scolar care nu a avut toate notele... eu le-am avut pe toate de la 1 la 10....
|
Cinstita fata.
Uite cum rasplateste Dumnezeu stradania!Frumoasa poveste!:) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
*sunteti Inseamna ca elev veritabil ati fost!;) |
Citat:
Ce sincera-i Melissa! Cred ca se mai trec si examene pe ochi frumosi... |
Citat:
|
P.S Aveam note mici la religie... Imi amintesc ca am luat un 3 odata pentru ca am propus sa se tina un moment de reculegere pentru victimele atacurilor teroriste din Spania in urma carora au murit si romani... Profesoara a crezut ca imi bat joc mi-a dat 3 si m-a scos afara din clasa... 3 sau 4 nu mai stiu exact... faza s-a intamplat in liceu...
|
Citat:
|
Citat:
In timpul scolii am avut toate notele in afara de 1. La informatica aveam la un moment dat un 5 si apoi am luat un 2 :21: Numai "peripetii" am avut... EDIT: si eu aveam note proaste la religie. Si la purtare... am avut 7. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
deci miercuri mi-a facut parintele rugaciunea, aveam un proiect in ziua aia, si m-am dus sa scot o coala A2 de pe cd, cand intreb cat e, a zis 3,5 lei, eu ca varza, plecai fara bani de acasa, m-am imprumutat, dar aveam decat 3 lei. si imi luase deja cd ul si nu stiam cum sa fac sa nu ma fac de ras... ii zic sa-l micsoreze, sa-l faca A3, dar persoana ca de ce... si eu pana la urma am zis ca n-am bani, am decat 3 lei, "nu-i nimic" zice. la sfarsit imi impatureste desenu, il perforeaza sa-l bag in dosar si cand sa-i dau si eu 3 lei, zice numai , lasa, ori ii iau pe toti ori deloc... nici nu stiam ce sa-i mai zic... am zis multumesc si am plecat... |
Citat:
1 nu e pentru copiat?? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Atunci"dumneavoastra"sa fiti. |
Citat:
|
Citat:
M-ai binedispus intr-un hal:)):)). |
Citat:
|
si la capacitate am scris alt subiect, aveam carcterizarea unui personaj din roman, adica baltagul, dar eu de nebuna am scris pristanda din o scrisoare pierduta... cand ies, ma intreaba tati, n-o sa uit niciodata, : ati avut baltagul, nu? eu eram asa fericita ca am scris nustiu cate pagini...ce sa ii mai zic, i-am zis "da". parca a cazut cerul pe mine...dar am luat 5,2.
|
Citat:
|
nu mai are nimeni intamplari pe la examene? inseamna ca toata lumea invata, nu ca mine...
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:50:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.