![]() |
+Gary Moore+Dumnezeu sa il odihneasca
Ieri a plecat la Domnul unul din marii cantareti de blues Gary Moore.Chiar daca a plecat dintre noi muzica lui va dainui vesnic in inimile noastre.
|
o mare pierdere
Ce mare chitarist rock acest irlandez care a plecat timpuriu dintre noi......ce pierdere ! Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul !
Still Got The Blues......sa ne rasune in memoriam, pret de o clipa in urechi... |
Citat:
|
Citat:
Era ortodox? Cred ca nu.... |
Pentru omu"bun"si eu mi-am facut o anumita impresie faptul ca aveti mintea inchisa cu ochelari de cal incercati sa vedeti si peste alte granite sa vedeti cum este caci daca nu cunosti nu ai cum sa mantuiesti pe altii si plus de asta de ce nu ar fi cazul?asta este chiar un orgoliu inutil.Acum pentru Daniel777 nu toti oamenii sunt ortodocsi pentru anumite motive dar il poti gasi pe Hristos in orice persoana chiar daca ar fi si membrii trupei KISS(exemplu).Si pentru sfarsit de ce comentati fara sa ascultati macar o piesa de al lui?nu este death metal sau altceva este blues...daca nici asta nu va place atunci chiar sunteti habotnici
P.S Ca de obicei voi judecati userii dupa avatar...de unde stii ce persoana sunt eu?Mai bine nu mai judecati si aranjati-va gandurile in minte. Doamne ajuta! |
Citat:
Scuze....ca sa fie un om talentat e musai, musai sa fie ortodox? E o mare ineptie....dar nu tin sa te conving....Nu e genul de muzica pe care il agreez acum, dar mi-a placut si nu ii voi contesta valoarea niciodata... |
Ca un om sa fie talentat nu e musai sa fie ortodox,insa acel talent,izvorand dintr-o fiinta care nu-L cunoaste cum trebuie pe Dumnezeu,pe mine nu ma poate ajuta in nici un fel.
Ba din contra,poate fi daunatoare acea muzica... |
Zis-a Daniel777 cel smerit:76:,frate e greu sa spui Dumnezeu sa il ierte si gata?
|
de unde deduci tu ca nu l-ar fi cunoscut destul pe Mantuitor?...si muzica poate fi daunatoare dar nu era vb de manele sau alte porcarii.....
|
Citat:
|
Citat:
Tie ti se pare ca judec omul. OK, tu zici asta. Gandurile noastre se vor linisti cand vom inchide ochii. Habotnici? Probabil, desi eu nu te numesc roker. Totusi mi-as dori sa fiu nebun intru Hristos, desi e greu sa sper la asa ceva. Eu nu am postat sa te judec, ci fiindca nu vreau ca acest forum sa ajunga un remember pentru rokeri, manelisti, blues-isti si tot neamul lor. Oamenii astia n-au inteles niciodata cu adevarat ce-i Dumnezeu, iar omul tau nu cred ca "a plecat la Domnul", asa cum sustii tu. Daca te-ai simtit ofensat, iarta-ma, te rog. Omul poate face ce vrea muschiul lui, cu sine, dar ca sa-i determini si pe altii ca ceea ce faci este inteligent si ca te duce dincolo de granite, este valabil numai daca ne gandim ca acele granite sunt la limita dintre rai si iad!... |
Citat:
|
Citat:
Cat despre muzica buna si de calitate... Dumnezeu stie cel mai bine ce muzica ii place!... Nu vreau sa-mi imaginez chiar acum unde te poate duce cu gandul ascultarea unui blues, cu atat mai mult daca il mai si dansezi... Dar tocmai spuneam: ale tineretii valuri: am trecut pe-acolo si cunoastem... Cat de "bine" era, acum imi vine sa-mi trag shuturi in fund... Trebuie sa te gandesti ca simpatia pentru acesat gen te va duce (cu voia lui Dumnezeu) sa primesti canoane foarte grele, cand toate ti se vor aseza impotriva. Intelegi oare de ce fac atata caz?? |
Citat:
|
Citat:
|
Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.
|
Trecând pe lângă polemică, omul acesta Gary Moore, indiferent cine era (n-am auzit niciodată de el), a murit. Noi ca și creștini avem datoria să zicem un „Doamne miluiește” pentru oricine.
Așa că eu nu pot să spun nimic altceva decât Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Dar să nu uităm de „Facă-se voia Ta” mai întâi de toate. |
Dumnezeu sa-l ierte,ca pentru orice om,dar muzica de calitate .....nu...,nu sunt de acord....Talent ....poate,dar cui foloseste? Noua ,nu cred,iar lui....Dumnezeu stie...
|
Citat:
Nu stiu daca Gary Moore a ajuns pana acolo...,daca tot ai facut comparatia... Iar ce a mai cantat Kenneth,cand a mai cantat,a fost muzica cu referire directa la Dumnezeu,nu pot sa spun de calitate,dar avea alt mesaj... |
Citat:
|
Citat:
|
Dumnezeu sa-l ierte!
|
Legendarul chitarist rock, Gary Moore a murit, duminicã, la vârsta de 58 de ani. Artistul s-a stins în somn, în hotelul Kempinski din Estepona, Spania.
Angajații hotelului au declarat pentru Daily Mail că artistul de 58 de ani se cazase recent la hotelul de lux unde venise însoțit de o femeie. Personaj discret și modest, Gary Moore a petrecut mult timp plimbându-se singur pe plajă și căuta mesele cele mai intime atunci când lua masa. Duminică seara a coborât ca de obicei în restaurantul hotelului și a comandat un hamburger și o șampanie. Nu a vrut ceva deosebit pentru că nu se simțea foarte bine. Prietenii îl știau pe Gary Moore, de 58 de ani, un tip cu o constituție robustă care nu se plângea cu una cu două de sănătate. "Era sănătos tun. Era ca o piatră. Nu îmi vine să cred ce i s-a întâmplat", a fost și reacția de ieri a prietenului lui Moore, chitaristul din trupa Thin Lizzy, Eric Bell. După ce a consumat sticla de șampanie s-a retras în camera sa. Aici a mai băut câteva pahare de whiskey. A adormit și s-a înecat în propria vomă. Gary Moore s-a stins în somn, în brațele unei femei frumoase. |
Citat:
Voi uitați că iadul este veșnic. Tocmai de aceea nimeni nu merită, indiferent cât de păcătos a fost în viață, să nu i se zică un „Dumnezeu să-l ierte.” |
Poate mai gasim astfel de "personalitati" pe care sa le comemoram...
Tindem spre valori din ce in ce mai adanci.... |
Este cumva revista "Click"?
Probabil ca relatarea nu e departe de realitate dar pentru o informare corecta ar trebui spus ca postarea lui Daniel777 are drept sursa o revista mizerabila.
|
Citat:
Chiar nu are rost polemica asta, ne pierdem timpul în loc să-l folosim pentru ceva mai util. |
Ce e mai discutabila ,sursa sau subiectul ? Nu puteam sa aflu aceasta stire din ziarul lumina....
|
Citat:
|
Lgendarul chitarist Gary Moore a încetat din viață pe 6 februarie 2011 în timp ce se afla în vacanță în Spania. Moore a fost găsit fără suflare în apartamentul pe care îl ocupa în hotelul de lux Kempinsky aflat pe Costa del Sol.
Chitaristul a fost găsit chiar de iubita lui în jurul orei patru dimineața. Aceasta a chemat imediat ambulanța, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru Moore. Deocamdată nu este cunoscută cu exactitate cauza morții, dar, din primele informații, aceasta ar fi survenit după ce vedeta consumase o cantitate considerabilă de alcool. În seara dinaintea decesului, Gary și iubita lui au băut șampanie și whisky la barul hotelului în care erau cazați. Celelate persoane aflate în bar au declarat că artistul părea să se simtă foarte bine în momentul în care a plecat spre cameră, la ora 23.00. Apropiații lui Moore nu își explică cum a fost posibil acest lucru pentru că ei îl cunoșteau ca pe o persoană robustă și sănătoasă. |
Citat:
Dovada ca dupa moartea sa trupa Queen s-a desfiintat. Daca crezi in Dumnezeu cu tarie si esti ortodox nu cred ca asta inseamna ca esti si un foarte bun profesionist la locul tau de munca. Unii cred ca daca sunt credinciosi sunt un fel de zei si reusesc in toate si sunt buni in toate domeniile si ii desconsidera pe ceilalti....pana cand dau cu capul de zid si abia atunci se trezesc si zic au!! asta m-a durut tare!!! Pai, hai, acum sa-ti vad credinta si taria cand te doare nu cand dam sfaturi la unul si la altul. Vedem paiul din ochiul celulilalt si nu vedem barna din ochiul nostru. |
Autoritatile spaniole sugereaza ca artistul a facut STOP CARDIAC....in somn...Deci...nu cum ai afirmat tu Daniel777....A murit precum ziceai , Nichita Stanescu...dar indiferent de modul in care s-a stins , si el ramane un talent genial.....
Dumnezeu sa ierte pe toti cei plecati si pe cei care-i judeca inca ! |
Citat:
|
Dumnezeu sa il odihneasca.
Iar celor care fac speculatii ieftine si rautacioase....ar fi bine sa aiba grija de propriul suflet....ca dupa moarte,la Judecata sa nu aiba vreo "surpriza" neplacuta vizavi de unde isi vor petrece Vesnicia..........pentru ca tare multi vor avea si tare mirati vor fi de asta...... |
Nu cred ca de speculatii ieftine si rautacioase este vorba. Omul este liber sa-si traiasca viata cum il duce capul. Eu refuz sa dau valoare acolo unde sfintii parinti considera non-valoare. Priviti cate replay-uri s-au dat la moartea parintelui Nicodim: Cat de usor trecem pe langa cineva care si-a dedicat toata viata lui Hristos, si cata importanta-i dam unui "artist" care toata viata a facut numai victime. Daca pacatele noastre se limiteaza la viata noastra intima, Dumnezeu va fi mai ingaduitor. Daca "arta" noastra a devenit sminteala altora, ma tem ca nici un milion de lumanari aprinse de fani, nu-l vor salva la dreapta judecata. Oricata mila am avea pentru un sinucigas, (cu atat mai mult daca a fost necopt cand si-a pus capat zilelor) nu putem interveni noi cu nimic. Iar aici este aproximativ asemanator. Daca Dumnezeu se va milostivi sau nu, e greu de spus; depinde de lucrurile bune si de adevarata milostenie savarsita in viata. Noi nu cunoastem nimic in acest sens, iar ca sa ma podideasca lacrimile si sa ma rog pentru pacatele lui cand in jurul nostru sunt suflete disperate care implora rugaciunile noastre, dar nimeni nu spune o vorbulita de mangaiere, mi se pare penibil si absurd. NU MERITA atata importanta, din punct de vedere religios! Asta era ideea!
|
Omule bun....de ce a facut toata viata numai victime chitaristul? Zau, nu te inteleg...Despre morti numai bine !
|
Citat:
As fi intrebat, mai degraba, daca a fost " om "... Din pacate, ortodocsi suntem multi, dar oameni mult prea putini ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
Asa e Ory....ce de lume....si cat de putini oameni....
|
Gary Moor (artistul) nu isi are locul pe un forum unde se discuta despre spiritualitate/suflet! Mortea lui da, ne poate ajuta sa ne ducem cu gandul la moarte si la ideea "in ceea ce vei fi gasit in aceea vei fi judecat", dar talentul lui ca muzician nu isi are locul in discutie. Iar Gary Moore (omul) din exemplul care a fost pentru ceilalti (ceea ce a lasat sa se vada, ce a fost in suflet nu stim) este de fapt un exemplu de - asa nu!
|
Sa nu judecam, ca sa nu fim judecati...
" si ne iarta noua greselile noastre/precum si noi iertam gresitilor nostri".....ca o metafora extinsa.... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:06:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.