![]() |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir
stiu ca rugaciunea colectiva ajuta foarte mult si de aceea va rog ceva. cine intra si citeste acest subiect, nu este nevoie sa scrie nimik, doar daca poate si daca vrea, sa zica in gand :
1. Doamne ajuta ca Teo Trandafir sa isi revina, sa se faca bine si sanatoasa, sa o ajute Dumnezeu sa invinga boala. si, daca nu va suparati, pentru cineva drag mie, 2. Doamne ajuta ca Dumnezeu sa o ierte de pacate pe Georgeta, sa ii aline suferintele si durerile pe care le are, sa se faca bine. Va multumesc. ca sa fie actualizat subiectul am sa mai pun cateva melodii. |
Teodora e numele de botez al lui Teo Trandafir.
|
Citat:
Fie ca demersul dvs. sa aibe un folos dar prin ceea ce faceti transformati iubirea si purtarea sarcinilor aproapelui (pe care il cunosti, il sti ca este si el un crestin zelos, ca iubeste si marturiseste drept pe Hristos nu prin ceea ce vorbeste ci prin fiecare fapta a sa , adica cum ca mai intii el este un crestin practicant) in umanismul invadant si necontrolabil a societatii de astazi care de multe ori suna : ,, dati un leu pt. ateneu " sau sa facem un teledon pt. intrajutorarea unor copii bolnavi de ... Spiritul crestin ortodox privind iubirea si grija aproapelui este cu totul si cu totul altceva fata de nebunia prezenta isvorita chipurile din dragoste pt. semenul nostru dar nefundamentata religios . Faptele fara credinta tare nu au nici o valoare (Sf. Iacov ruda domnului !) Nu doresc sa va fiu un antipatic , dar despre Teo se stie ca avea un prieten cu care traia in desfriu si cu care se afisa doar in calatoriile din starinatate , ca traia din sume imense pe care le pretindea posturilor de televiziune ( a se vedea sumele de instalare si indemnizatia de director de programe la televiziuni precum Romantica) , ca epata in toate emisiunile in care avea invitate femei obisnuindu-le sa le ingenuncheze psihologic dupa care incepea sa drege busuiocul ca si cind nu ar fi fost nimic , ca practica birfa mondena , si cite si mai cite , intr-un cuvint numai fapte crestine ! Restul care or mai fi si nu le cunoastem va rugam pe dvs, sa le faceti publice acum pt. a completa sau a intregi portretul unui crestin practicant si a ne motiva cererea ! Ma repet, nu ma intelegeti gresit cum ca as avea ceva cu dvs sau cu ea , dar am tinut sa precizez lucrurile cu care s-a facut cunoscuta Teo de cind a aparut pe piata media . De exemplu, costul exorbitant (de pina la 1.000 euro/zi) pe ziua de spitalizare din Austria de unde credeti ca si l-a permis ? Din pensia tatalui sau a mamei ? Iertati-ma ca sunt direct , in aceste conditii ne rugam pt. sora Teo tot asa cum ne rugam si pt. sora Elena Basescu ca sa ramina in continuare europarlamentar, ca si pt. sora Ritzi pt. ajutor in scleroza sa multipla , ca si pt. doamna Elena Udrea sa ajunga primar de Bucuresti, si ca si pt. Bercea mondialul sa se intoarca sanatos din puscarie deoarece sufera de claustrofobie , s.a.m.d. Pt. viata si bunastarea ta individuala (tu crestine , oricare ai fi ) este mare nevoie ca mai inti tu sa fi un bun crtestin practicant, un exemplu si un nevoitor asiduu pt. mintuire ca in felul acesta rugaciunile ajutatoare ale fratilor sa aiba pe ce sa fie altoite si sa sporeasca puterea rugaciunii tale . Altminteri , ajutorul este dor acela care il v-a hotari D.zeu . D.zeu sa o ierte si sa nu-i socoteasca greselile iar faptele bune savirsite ca pe cite doua sa i le numere , sa o usureze, sa o ajute si sa o izbaveasca cu pace si sanatate ! |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir
"Ultima informare a Spitalului AKH din Viena despre starea de sănătate a deputatei PDL Teo Trandafir este mai pesimistă decât precedentele."
|
Dumnezeu sa o insanatoseasca pe Teo!
|
Daca tot sunteti asa altruisti,ar trebui poate sa va rugati sa se duca mai des la Biserica.
Nu stiu ce valori crestine a spus Teo la tv,de merita atata atentie! |
Am vazut-o tinand de mana o fetita pe care a infiat-o. E o fapta buna.
|
Imi doresc ca daca se va insanatosi si va reveni pe platourile de filmare sa nu o mai invite pe Carmen Hara la ea in emisiune.Cred ca ar face un mare bine atat ei cat si celor care o urmaresc
|
Și dacă la pomelnicul rostit la rugăciune mai adăugăm un nume, cel al lui Teo, doare așa tare?
Doamne ajută! Cu toții... |
Este crestin ortodoxa?
|
Dumnezeu sa-i daruiasca insanatosire! E o persoana care a dovedit omenie in multe situatii.
|
pentru Teo
Sa-i dea Domnul putere sa lupte cu boala,sa-i dea sanatate si inca multe zile aici pe pamant alaturi de fetita pe care a infiat-o!
|
|
Citat:
Nu avem voie sa ne rugam impreuna cu cei de alte religii, dar asta este cu totul altceva. |
Unii oameni prin naturaletea,bucuria de a trai si a darui celor din jur ajung sa atinga inimile oamenilor,in ciuda greselilor si pacatelor lor,in timp ce altii devin nefiresti,impietrindu-si inima in spatele unui zid cladit din principii si dogme,ajungand sa ii puna pe goana pe cei din jur.
Om fara pacate nu exista pe lumea asta,insa oare ce va ajunge mai aproape de Tatal:o inima deschisa ori una impietrita? Dumnezeu sa ii ajute Teodorei sa se vindece,desi starea sa este mai mult decat critica,insa daca El va dori,atunci toate sunt cu putinta! |
Citat:
Nu avem neaparat aceasta datorie.Decat daca ne-ar fi facut un bine personal. Poate ca este frumos,crestineste,insa datoria noastra principala este sa ne rugam pentru noi insine si pentru cei apropiati,nu pentru vedete care traiesc la un nivel material deasupra muritorilor de rand,si ne arata la tv valori preponderent necrestine.... |
Iubiti-va unii pe altii...a cuvantat Mantuitorul....Sa ne rugam si pentru Teo, caci este OM inante de toate , iar despre ce a facut rau ori bun , doar Domnul sa hotarasca...cata vreme sunt convinsa ca intre noi cei de aici , nu este nimeni fara de ...pacate....deci..
Domnul Dumnezeu sa ajute la vindecarea tuturor si a lui Teo Trandafir!:53: |
Citat:
Cum poti spune ca trebuie sa ne rugam pentru altii doar daca ne-au facut un bine? Of Doamne, daca si cand ne ducem la rugaciune ne ducem pentru schimb, tare mult am saracit. Dumnezeu sa-i daruiasca sanatate si sa ne lumineze sa vedem cat de important este orice semen al nostru. |
Eu ma intreb daca ai timp sa te rogi pentru tine....Nu te vad rugandu-te pentru Teo ...
Din cate stiu ,daca e vorba sa ne rugam pentru altii,trebuie sa ne rugam in special pentru conducatorii tarii...,asa spune Biserica.. |
altruism
Citat:
|
pentru Teodora Trandafir
Sfanta Maica Fecioara ,ajut-o pe roaba ta Teodora,sa se ridice din patul durerilor ,ca sa poata Sa-ti dea Slava Tie si Fiului Tau -Iisus Hristos.Poate ,chiar asta este "incercarea "vietii ei ,spre gasirea "cararii"spre mantuirea sufletului.Sa ne rugam pentru ea sa primeasca aceasta sansa de la Bunul Dumnezeu.Doamne Ajuta!!!!!!
|
Citat:
Sincer ,sa facem un sondaj,cati din useri se roaga efectiv pentru Teo...Exista macar unul? |
Citat:
|
Citat:
|
Exista mai multi...Si fii linistit...eu cel putin am in seara o vreme in care ma rog mult mai mult decat peste zi...In plus orice fac, oriunde as fi...rugaciunea inimii o spun....Nu fa aprecieri dupa masura ta mare pt tine si mica pt altii , ca asta chiar nu te apropie macar, de un bun crestin....Numai bine....
|
Sa-i dea putere Domnul, fiecarui suflet aflat in boala si necaz ! Doamne ajuta-le si iarta-ne pe noi ! :25:
|
Citat:
|
Citat:
Cum spunea Zaharia2009 mai devreme,Teo nu a facut decat sa sminteasca ,prin valorile promovate si prin exemplul personal... Sa dea Domnul ca acum cu aceasta ocazie ,sa-si schimbe si viata... |
Daniel, daca nu te poti ruga pentru ea, lasa-i pe cei ce vor, sa o faca. Nu mai aduce diverse motivatii, ca toate acestea sunt fara rost in fata celui ce iubeste.
|
Draga eu nu opresc pe nimeni sa se roage,dar ce e asta ,sa promovam oameni care nu au legatura cu Dumnezeu?
|
Citat:
Draga....NU "promovam"....ne rugam si stii de ce ? Pt. SUNT OAMENI !..... |
Citat:
Pe pagani,eretici si pe cei care smintesc ii las in seama sfintilor,care se pot ruga pentru toata lumea... |
E alegerea ta....Fiecare face cum simte...Si vin si ma repet cu directie : ce surprinsi vor fi unii cand in Rai vor gasi pe cine nici nu gandeau si vor vedea ca lipsesc cei la care nu se asteptau......Judecata este a LUI....nu a noastra ! Pace tie !Orice coment de acum n-ar fi decat bla bla..
|
Citat:
|
Citat:
Daca era o exceptie,da,insa e nedrept cand sunt atatia oameni binecredinciosi in suferinta,sa alegem pe cineva in centru atentiei,care ne-a aratat doar desertaciuni,sau drumul pierzarii... |
Citat:
|
indiferent cum a fost Teodora in trecut, Dumnezeu sigur o iubeste, pentru ca El isi iubeste toti copiii, buni sau rai.
nu o promovez, nu sunt fan "Teo". eu zic sa ne rugam pt ea, pentru ca este un om la suferinta si are nevoie de rugaciune. si va rog frumos, cine vrea si cine poate, sa nu o uite pe Gerogeta in rugaciunile lui. Stiu ca rugaciunea colectiva ajuta foarte mult. |
Sa ne rugam si pentru Ritzi? Am auzit ca si ea e bolnava?
|
Citat:
|
Citat:
Ma infricosez la gandul ca sunt parinti care se roaga chiar si pentru diavoli, iar eu nu ma rog de multe ori nici pentru semeni. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:18:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.