Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Intre viata si moarte? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1258)

MARIUS_DANIEL 17.01.2007 11:01:04

Vreau de la inceput sa precizez ca aceasta nu a fost un vis sau o inchipuire,ci o traire adevarata.Azi dimineata,pe la ora 7.00 nu eram treaz,dar mai auzeam ce se intampla prin casa.Deodata am avut o traire foarte puternica,nu stiu cum sa explic mai bine,ca si cand duhul meu ar fi vrut sa iasa din corp,ca si cand ar fi fost atras in afara lui.In acel moment parca as fi fost paralizat,nu stiam ce se intampla cu mine,dar m-a infricosat totodata,mai ales ca simteam ca sufletul ar fi vrut sa iasa prin cap,dupa cum povesteau si unii ce au trait N.D.E(near death experience).Aceasta traire bizara nu a durat mai mult de cateva zeci de secunde,dar mie mi s-a parut mult.Acum ma intreb oare ce a fost asta,a mai intalnit cineva asa ceva,sau a auzit macar?

06dec 17.01.2007 16:06:54

Interesanta chestie.Ateii i-ar spune halucinatzie.Dupa descriere seamana cu experientze yoghine.Experientze de genul acesta li se intāmpla la oameni de oriunde ar fi ei.Eu nu i-as spune halucinatzie.I-as spune o realitate.Precum trupul e o realitate,asa si sufletul este.Personal nu am trait asa ceva.Parerea mea e sa nu uitzi ce tzi s-a intāmplat,sa nu mai spui la o gramada de persoane,sa te grabesti sa spui la duhovnic,daca ai.

cristiboss56 18.01.2007 21:55:41

Citat:

Īn prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Vreau de la inceput sa precizez ca aceasta nu a fost un vis sau o inchipuire,ci o traire adevarata.Azi dimineata,pe la ora 7.00 nu eram treaz,dar mai auzeam ce se intampla prin casa.Deodata am avut o traire foarte puternica,nu stiu cum sa explic mai bine,ca si cand duhul meu ar fi vrut sa iasa din corp,ca si cand ar fi fost atras in afara lui.In acel moment parca as fi fost paralizat,nu stiam ce se intampla cu mine,dar m-a infricosat totodata,mai ales ca simteam ca sufletul ar fi vrut sa iasa prin cap,dupa cum povesteau si unii ce au trait N.D.E(near death experience).Aceasta traire bizara nu a durat mai mult de cateva zeci de secunde,dar mie mi s-a parut mult.Acum ma intreb oare ce a fost asta,a mai intalnit cineva asa ceva,sau a auzit macar?

Asa ceva am trait si eu in urma cu vreo 3-4 ani. Culmea eram lungit pe canapea si eram treaz. Nu am putut reactiona cu nimic. Teama si frica m-au pus stapinire. Scena nu am uitat-o niciodata si nici nu am povestit-o nimanui. Este prima data cind o pomenesc aici.

consuela 19.01.2007 11:31:42

eu am iesti din corp si am bantuit in mod frecvent de cand eram mica. O data m-am intors din vis si am intrat prin geam apoi m-am vazut pe mine (corpul fizic) fata-n fata. In camera era bezna iar eu vedeam tot pe intuneric ca pe inserat. M-a atras corpul incet (gradat) si cand m-am apropiat de corp mi-am auzit inima batand de la distanat ade cativa cm de corp, apoi am intrat si nu am mai vazut nimic (era bezna in camera) si am inercat sa ma misc, eram f amortita. Tot ce am vazut din afara corpului era real: eram invelita cu un capod verde, usa inchisa si se facuse intuneric. Eu cand m-am culcat era inca lumina in camera, nu ma invelisem cu nimic si usa era deschisa.
Alta data m-am vazut in pozitia in care m-am culcat era lumina in camera am vazut usa inchisa, am zburat intr-o fract de scunda la use si am incercat de 3 ori sa apuc clanta si mana mi-a trecut prin clanta de fiecare data . Atunci m-am gandit la mine (ceva de genul ce se intampla cu mine) si m-am simtit aspirata de corp mergend in viteza cu spatele fara sa vad ce e in spate vedeam numai inainte unde ma uitam. Apoi nu am mai vazut nimic si m-am simtit in pozitia in care ma culcasem, am inceput sa simt mainile picioarele tot era iar intuneric aveam ochii inchisi si m-am dezmortit cam greu. Iarasi cand ma culcasem era usa deschisa si cand m-am trezit am gasit-o inchisa exact ca in vis adica era real tot ce vazusem din afara corpului.
A mai fost un caz cand eram in stare de veghe si l-am bantuit pe bunica-miu prin toata casa mergand in urma lui iar cand m-am oprit in fata lui a trecut prin mine.
Au fost mai multe.
Nu am facut niciodata exercitii yoga sau alte nebunii ca mi-e frica. Si mi s-a mai intamplat frecvant sa ma duc in vis in locuri cunoscute sa vad ce e acolo exact in momentul ala in care visez si cam ma gandesc la mine apar in camera si vad corpul fizic, care ma trage inapoi. Apoi verific daca e real ce a vazut. Mereu a fost real.

consuela 19.01.2007 11:38:02

am uitat sa-ti zic: sa nu te sperii pt ca se intampla faze din astea fara sa vrei mai ales cand dormi f adanc. Daca te sperii s-ar putea sa ai probl. din pct de ved al sanatatii corpului fizic sau sa nu mai poti intra inapoi . nu incerca sa iesi voit niciodata.

consuela 19.01.2007 11:45:26

a..si mai e ceva: sa nu dormi cu fata in sus ca s-ar putea sa ai un soc.
Eu dorm numai pe partea dr. sau stg. si ma invelesc si peste cap sa nu ma vad in caz ca...pt ca ma sperii.
desi mi s-a intamplat de multe ori nu m-am obisnuit cu ideea si incerc sa evit.

MARIUS_DANIEL 19.01.2007 12:08:25

Citat:

Īn prealabil postat de consuela
a..si mai e ceva: sa nu dormi cu fata in sus ca s-ar putea sa ai un soc.
Eu dorm numai pe partea dr. sau stg. si ma invelesc si peste cap sa nu ma vad in caz ca...pt ca ma sperii.
desi mi s-a intamplat de multe ori nu m-am obisnuit cu ideea si incerc sa evit.

Aici ai dreptate.Si eu in momentul respectiv eram cu fata in sus...si de atunci ma feresc sa mai stau in acea pozitie.Tu spui ca ti se intampla cand dormi foarte adanc...si eu am dormit adanc,dar in cel mai rau caz visam ceva ca si cand as fi trait acea intamplare si atat,apoi ma trezeam,deci nu era o traire ci un vis.Cand am avut aceasta traire,stateam cu fata in sus si eram cumva semi-treaz sa zic asa.

P.S. Nu ai vorbit cu nimeni despre asta,nici macar cu duhovnicul sau un preot,poate stie ce se intampla...???

consuela 19.01.2007 14:58:44

Am vorbit si pe alt forum. Eu nu prea tin pt mine nimic, am zis peste tot .
Nu stiam ce e, imi era frica sa mai dorm. Pe forum mi s-au recomandat carti cu titlul "dedublarea", am citit pe net ca nu am rabdare altfel si am inteles cat am avut nevoie. Faza intre vis si treaz se numeste stare de veghe-in aceasta stare mi s-au intamplat adica ori inainte de a adormi, ori dupa ce se termina visul si inca nu ma trezeam (in amorteala aia). In afara de asta daca dormi f adanc e probabilitate mare cand te intorci sa te intorci mai greu si starea de veghe sa dureze mai mult si creste probabilitatea sa se intample ceva daca starea de veghe e mai lunga.
Sa nu te sperii asteapta sa intri inapoi in corp, corpul te trage automat. Sa nu incerci de buna voie ca e f periculos sunt spirite malefice, care iti trag din energie si au acces la energia ta numai daca gresesti ceva adica daca faci intentionat (religia nu lasa nu degeaba). Daca nu e vina ta ai inger protector nu se apropie nimic. Ingerul nu il vezi orice ar fi cel mult simti o liniste sufleteasca si atat .

SCORPIUS 26.01.2007 21:25:34

Consuela esti tare ca faci asa ceva, eu am incercat sa fac
asa ceva (proiectie astrala) prin 2002 si am ajuns foarte aproape
de a reusi, dar tot timpul apare o bariera idioata care ma tine in
corp.Cand aveam 2-3 ani mi-s-au intamplat asemenea lucruri fara sa vreau
in special cand dormeam dupa-amiaza, si era superb.Mi-e dor sa mai pot
face si acum asa ceva dar am devenit "greu" sau "dens" si nu mai pot "zbura"???

consuela 29.01.2007 23:14:39

mai dan tu esti turc? nu am zis ca atunci cand m-am culcat era usa deschisa , era lumina si nu eram invelita intr-un capod verde?
cand m-am vazut din afara am vazut usa inchisa, se inserase si eram infasurata intr-un capod. Dupa ce m-am trezit si dupa ce mi-a trecut frica m-am dus sa verific ce crezi ca eu cred toate prostiile ?. Mereu am verificat nu cred fara sa vad , eu asta am zis.
Si nu trebuie incercat cu forta pt ca nu e de gluma sunt spirite rele care abia asteapta sa ne suga din energie. De ce credeti voi ca vrea diavolul suflete? ca sa le traga din energie pt ca tot ce e creat nu dispare, e o sursa de energie.
Eu nu am iesit ca am vrut si nu e de joaca cu astea. In plus mi s-a intamplat de f multe ori si am verificat nu cred in vise si eu eram convinsa ca a fost vis dar tot ce vedeam era real si schimbari petrecute in timpul visului la care nu puteam nimeri daca nu vedeam la momentul oportun, asa ca eu stiu ce am vazut.

consuela 29.01.2007 23:16:48

si nu am zis niciodata ca am iesit contolat, la cerere, au fost niste accidente de care ma feresc, asa ca nu urmaream secrete si investigatii ca nu puteam contola nimic, asa se intampla fara voia mea.

Sylvie 10.04.2007 16:41:39

Si eu am patit ceva asemanator ca Marius Daniel.Eram culcata cu fata in sus ziua,in somn.Cand sa ma trezesc ,ma fortam sa deschid ochii si sa ma ridic din pat,dar parca sufletul se ridica,nu trupul.El parca era amortit;nu puteam sa misc nimic. M-am speriat si am inceput sa strig catre Dumnezeu,dupa care incet, incet,mi-am revenit.
Nici acum nu stiu de ce mi s-a intamlat aceasta,dar nu m-am mai gandit la ea.

Sebastiana 10.04.2007 18:28:34

Sylvie,am trait si eu experiente ciudate si neobisnuite si am sa relatez cateva din cele care m-au intarit in credinta pt.ca sa intareasca si pe altii in credinta si sa fie cei ce citesc acestea cu totul incredintati ca, totul a fost cat se poate de real, iar nu imaginar.Intr-o zi,pe la 3-4 dimineata,simteam cum cineva se juca cu patura cu care eram acoperita si facea vant,se simtea curent in camera si aer rece de la o astfel de joaca iar eu,cand am vrut sa ies din acea stare de veghe, caci nu am precizat ca nici nu dormeam, dar nici treaza nu eram, eram intre cele 2 stari adica in stare de veghe,deci,vreau sa spun ca, nu ma puteam nici macar inchina pt.ca eram ca paralizata si simteam cum ma tine cineva de maini si de picioare,asa ca singura cale de salvare ca sa nu mor in somn a fost sa chem numele Mantuitorului si al Sfintei Sale Maici,Fecioara Maria.Simteam cum trece un curent electric prin mine,si m-am trezit speriata,asa incat am aprins lumina si am incercat sa dorm dar cu lumina aprinsa de data asta.

Sebastiana 10.04.2007 18:37:29

Si am omis,fara sa vreau,ca si auzeam batai in studioul patului in care dormeam, iar cand m-am trezit eram cu fata in sus,spre tavan.Un Parinte,pe nume Inochentie, stia prin ce trec si m-a sfatuit sa nu dorm cu fata in sus ci pe partea stanga, asa incat sa ramana dreapta libera pt.a ma putea inchina,sa nu dorm cu fata la cearsaf,si nici pe partea dreapta ca sa poata sa ramana mana dreapta libera.

Kontroversielll 10.04.2007 19:07:34

Re:
Sbastiana

Yoghinii, te pot invata cum sa dormi in picioare si sa poti sa te inchini ori cand si ori cum si cu dreapta si cu stanga.........:satisfied::satisfied::satisfied::s atisfied:

Sebastiana 10.04.2007 20:39:47

RE:Multumesc pt.sfat dar, nu te supara pe mine ca nu o sa il urmez,nu vreau sa devin yoghina caci am vazut persoane posedate din cauza ca au practicat yoga.Daca tu ai de gand sa te indracesti nu ai decat,problema ta,te priveste numai pe tine,poate deja esti yoghin,sincer nu ma intereseaza acest aspect al vietii chinuite ca dormitul in cap sau in maini.Sfatul meu este:ai grija ce sporturi practici sau ce practici periculoase sugerezi si altora.

Kontroversielll 10.04.2007 21:32:25

re:
Sebastiana:satisfied:

Eu nu recomand si nici nu sugerez yoghinii si nici satanismul, dar spun ce am auzit si eu de la cineva, care a fost in Germania la un colocviu cu yoghinii, si apoi am vazut aici ce interes deosebit avea pentru acestia si satanisti, cand m-a tras intr-un magazin, numai cu asa ceva.....:satisfied:

Sebastiana 10.04.2007 21:49:39

Am mai auzit eu ca unele animale dorm din picioare dar,vezi tu,eu ma simt fiinta umana cu sentimente si ratiune,asa cum m-a inzestrat pe mine Dumnezeu.Apropos,cu liliecii care dorm cu capul in jos,cum ramane?te pomenesti ca sunt si ei yoghini.Ha,ha,ha.

Kontroversielll 10.04.2007 22:17:13

Re:
sebastiana;)

Muti castana la lilieci.....:dozingoff:
Liliecii au fost haraziti tot de Dumnezeu sa doarma asa cum dorm si cred ca ai ineles bine ca nu refeream la lilieci ca nu acestia pot participa la colocviile internationale ale yoghinilor.....
Eu pusesem in discutie o intamplare , care m-a lasat nedumerit , pa mine si pa multi altii, cum o persoana poate sa joace rollul a doua persoane diferite ; una, cea, evlavioasa si a tot cunoscatoare, si cealalta, cu interesele mai sus descrise, ca nu pot sa cred ca o persoana cu adevarata credinta in Dumnezeu, se inscrie intr-o secta yoghina, numai de dragul unei plimbari afara din tara.....;)

Sebastiana 10.04.2007 23:41:40

Imi place expresia ta"muti castana la lilieci",trebuie sa recunosc,dar sa stii ca era o gluma aceea cu liliecii,nu gusti umorul?nu ai simtul umorului?ca mai imi zicea mie cineva o gluma tot asa, de lilieci, cum ca ei cand sunt beti dorm invers, asa cum imi sugerai tu sa dorm,din picioare.Spune-mi tu,ca vad ca esti in domeniu,tu ai reusit?nu pt. ca m-ar interesa sa fac si eu la fel,ci asa de curiozitate,ai dormit cumva din picioare?Si mai stii ca nu o fi fost vreun liliac pe la colocviile astea ale yoghinilor?

serious_joker 11.04.2007 23:08:56

Am trait si eu experiente similare. Si desi la inceput m-am speriat si m-am gandit ca nu e ceva natural, am avut tendinta apoi sa le pun pe seama unor manifestari clinice, eventual de oboseala (mi s-a mai intamplat cateodata de exemplu sa am stari de ameteala), dar explicatia nu m-a multumit deloc pentru ca nu semana a ameteala si acum cred cu certitudine ca a fost ceva acolo. Cam acum un an a fost o perioada in care foarte des ma trezeam noaptea in acest fel si senzatiile erau destul de asemanatoare: parca o forta coplesitoare ma invaluia pret de cateva secunde, nu puteam sa ma misc (si ca si Sebastiana si eu incercam zadarnic sa ma inchin dar parca eram paralizat) si ma simteam atat de vulnerabil ca si cand viata mea atarna de un fir de ata. Fiindca mi se intampla mai ales sambata m-am gandit ca poate un duh vrea sa ma rog pentru sufletul lui, asa am
vazut-o eu. Cert e ca dupa un timp au disparut subit.(acum cateva zile ce-i drept am mai avut experienta asta dar dupa ff mult timp si nu m-a mai speriat ca inainte) Nu stiu ce a fost exact dar frica aceea parca nu era omeneasca.

Sebastiana 12.04.2007 09:12:50

Intamplari stranii am mai avut si eu dar altii,poate daca nu au trecut prin asa ceva,nu au cum sa inteleaga, si mai si rad pe deasupra.Dar,eu tin sa precizez ca,nimic din cele ce am scris aici nu sunt imaginatii,fantezii sau minciuni ci purul adevar.Serious_joker,sa stii ca poti scapa de starea aceea de care aminteai tu mai sus spovedindu-te des,impartasindu-te dupa ce te spovedesti cand ai dezlegare si frecventand,cat de des poti tu,Sfintele Slujbe ale Sfintelor Biserici si Manastiri.Numai tinand legatura cu Dumnezeu,Maica LUI si toti Sfintii vei putea sa depasesti aceasta perioada de incercare de la Dumnezeu.Dumnezeu asa ingaduie pt.ca te iubeste si vrea sa te apropii mai mult de EL decat o faci,de aceea te supune la un test de incercare ca sa IL pomenesti mai des in rugaciune. Tot asa a procedat si cu mine si, din aceleasi ratiuni,ma gandesc eu,pt.ca alta explicatie nu am putut gasi.Eu mai simteam si altceva:aveam senzatia ca din intuneric se face si mai intuneric si ca ma scufund intr-o prapastie-de fapt,acea prapastie era iadul-din cauza pacatelor mele si ale neamurilor mele traiam acea stare dar,dupa spovedanie sincera si deasa am trecut cu ajutorul Domnului si peste asta,SLAVA LUI DUMNEZEU si PUTERII LUI si ii multumesc ca am avut parte de asa ceva pt.ca sa IL iubesc mai mult.Doamne ajuta!Hristos a inviat!

12.04.2007 11:34:40

fratilor!!!!!! D-zeu nu are nevoie de "sfinti" pe pamant...Doamne da-mi sa-mi vad pacatele mele!!!!!!!!! citi vietile sfintilor cati dintre ei au avut asemenea "trairi duhovnicesti"sa nwe plangem pacatele si sa lasam cele inalte sfintilor!!!!! noi suntem viermi pacatosi asa cum spunea si sebastiana oare nu suntem Yoghini???Doamne fereste!!! sa mergem cu miluieste-ma inainte nu cu "traire inalta"....iertati jenica

Sebastiana 12.04.2007 13:21:47

Jeny,nu am scris aici decat ca aceasta experienta trista,dar adevarata,s-a datorat pacatelor mele si ale celor 9 noua neamuri,nu ai inteles mesajul,nu am incadrat-o la "traire inalta" si nici la"traire joasa"ci la ceea ce mi-a dat Dumnezeu:un dus rece pt.trezirea la realitate si apropierea de EL.Cat despre yoga nu am practicat,nu practic si nici nu am de gand sa practic,dar nu iti doresc sa treci ca mine prin groaza de a nu ma mai trezi si de a muri in somn,fara lumanare si fara SFANTA IMPARTASANIE dar dupa SFANTA SPOVEDANIE.Tie iti este f.usor sa judeci asa lucrurile odata ce nu ai trecut prin asa ceva :nu iti doresc asta niciodata,adica sa stii ca poti oricand muri in somn,fereasca Dumnezeu!Si sa stii ca citesc VIETILE SFINTILOR si PROLOAGELE si nu ma consider sfanta pt.ca nu sunt,ci sunt mult prea pacatoasa.

Sebastiana 12.04.2007 14:03:33

Jeny,mai adaug faptul si ca treceam prin etapa in care realizam ca,daca mor, ma duc in iad,din moment ce din intuneric, se facea si mai intuneric, si aveam si senzatia ca ma scufund,ca ma duc intr-o prapastie adanca, din care prapastie nu mai putem iesi decat cu strigarea NUMELUI LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI,dar ma trezeam speriata, si, numai rugandu-ma,scapam de starea aceea de amorteala,paralizie,poti sa ii zici cum vrei,era ca si cum as fi fost in transa cred eu,zic si eu,nu stiu,dar realizam tot ce se intampla in jurul meu si eram imobilizata de fortele intunericului asa incat nu ma mai puteam nici macar inchina, de aceea purtam si mai am cruciulita sfintita la gat si crucifixul in mana dreapta,pt.ca nu ma mai puteam inchina.Si te sfatuiesc eu asa:nu ma judeca gresit sau,treaba ta daca o faci,numai ai grija mare sa nu patesti si tu asa ceva,ca nu vreau asta,pt.ca eu nu stiu din ce ratiuni mi-a dat DUMNEZEU asa ceva, eu decat am presupus ca mi-a dat aceasta incercare ca sa ma rog la EL, si sa nu ma abat de la calea LUI, sa nu ma indepartez de EL.De aceea a ingaduit sa vad si demonizati ca sa nu ajung ca ei,din cauza pacatelor mele cele multe,Dumnezeu sa ii miluiasca si sa ii faca bine sanatosi+sa le dea si mantuirea pe care o merita pt.ca au o cruce f.grea de dus,parerea mea personala.Doamne ajuta!

Sebastiana 12.04.2007 17:13:41

Serious_joker,mie mi-au trecut starile acelea de sperietura reala sau ma rog,senzatie reala ca mor in somn si merg in iad, dar m-au tinut 14 ani din"92 pana in 2006,vara anului trecut.Stii cum este:Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului,ci intoarcera lui catre Dumnezeu.E bine sa nu mai povestesti si la altii,ca dupa aceea te judeca si te mai iau si de nebun sau rad de tine, si nu inteleg toate acestea.Eu apreciez curajul tau ca ai scris aici pe Forum,unde nu te cumoaste nimeni,de aceea am scris si eu, ca sa ajut cu un mic sfat pe cei care mai au astfel de manifestari dubioase si care se intampla numai cu voia si ingaduinta LUI DUMNEZEU pt.anumite motive le stie EL decat.Sfatul meu este,din moment ce zici ca mai ai inca si nu au disparut,din voia Divina,du-te la Biserica si gaseste-ti un Parinte Duhovnic daca nu ai,iar daca ai spune-i numai Sfintiei Sale si eventual mamei tale, sau cine s-ar mai ruga pt.tine ca sa scapi de starile astea.Ocupa-te de acest aspect si cu spovedanii si impartasanii dar, mai ales cu voia LUI DUMNEZEU, vei scapa de ele asa cum am scapat si eu.Doamne ajuta!HRISTOS a INVIAT!

12.04.2007 20:03:47

Citat:

Īn prealabil postat de Sebastiana
Jeny,mai adaug faptul si ca treceam prin etapa in care realizam ca,daca mor, ma duc in iad,din moment ce din intuneric, se facea si mai intuneric, si aveam si senzatia ca ma scufund,ca ma duc intr-o prapastie adanca, din care prapastie nu mai putem iesi decat cu strigarea NUMELUI LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI,dar ma trezeam speriata, si, numai rugandu-ma,scapam de starea aceea de amorteala,paralizie,poti sa ii zici cum vrei,era ca si cum as fi fost in transa cred eu,zic si eu,nu stiu,dar realizam tot ce se intampla in jurul meu si eram imobilizata de fortele intunericului asa incat nu ma mai puteam nici macar inchina, de aceea purtam si mai am cruciulita sfintita la gat si crucifixul in mana dreapta,pt.ca nu ma mai puteam inchina.Si te sfatuiesc eu asa:nu ma judeca gresit sau,treaba ta daca o faci,numai ai grija mare sa nu patesti si tu asa ceva,ca nu vreau asta,pt.ca eu nu stiu din ce ratiuni mi-a dat DUMNEZEU asa ceva, eu decat am presupus ca mi-a dat aceasta incercare ca sa ma rog la EL, si sa nu ma abat de la calea LUI, sa nu ma indepartez de EL.De aceea a ingaduit sa vad si demonizati ca sa nu ajung ca ei,din cauza pacatelor mele cele multe,Dumnezeu sa ii miluiasca si sa ii faca bine sanatosi+sa le dea si mantuirea pe care o merita pt.ca au o cruce f.grea de dus,parerea mea personala.Doamne ajuta!

draga mea sebastiana, NU TE-am judecat!!! doar ca sunt lucuruie de care eu ma tem sa vorbesc, asta nu inseamna ca nu te inteleg, iata eu sunty operata de coloana si am treit ceva saemanator cu tine acolo pe masa de operatie dupa ce mi-ai gresit anestezia si am fost in moarte clinica...spun mediicii...de aceea nu te judec dar asa cum si tu ai trait asa si eu am simti spaima mortii si a judecatii!!!!! Maicuta Domnului sa ne miluiasca si sa ne dea timp de pocainta, Iarta te rog cu lacrimi poate nu m-am exprimat corect am vrut doar sa opresc poate acest subiect periculos, cel care a simtit stie..cel care nu ..nici macar nu poate intelege....cu dragsote jenica

Sebastiana 12.04.2007 22:39:22

Jeni,iarta-ma pe mine,dar diferenta intre mine si tine este urmatoarea:tu daca mureai,ai fi ajuns in RAI, pe cand eu eram mereu ingrozita ca mor,pt.simplu fapt ca realizam ca merg in iad si, nimanui nu i-ar placea sa constientizeze cum se duce in iad,nu doresc sa mai retraiesc cosmarurile de a avea mereu senzatia de moarte in somn, si de a avea mereu trairea ca ma duc in fundul iadului,de aceea ii contrazic pe cei care nu cred ca iadul nu exista pt.ca eu tresaream in somn simtind un gol si cazand sau ma rog,prabusindu-ma in neant sau abisul iadului pt.ca ma trezeam cutremurata si mi-era frica sa mai si dorm,adormeam cu lumina aprinsa rugandu-ma,si cred ca ajunsesem intr-o perioada sa ma rog,pana si in somn,de frica,pt.ca numai cu rugaciuni ma mai puteam trezi,altfel nu.

Sebastiana 12.04.2007 22:44:06

Rectific greseala de dinainte asfel:de aceea nu cred pe cei care sustin ca iadul nu ar exista.Exista iadul la fel cum exista si RAIUL.

consuela 13.04.2007 08:40:22

Cred ca exagerezi. Daca adormi cu gandul ca iti cade tavanul in cap probabil ca o sa tot visezi ca iti cade si nu poti sa dormi decat cu un remediu in care crezi cum e si faza cu rugaciunea in cazul tau.
Si de ce crezi ca ajungi chiar in fundul iadului si nu undeva mai la suprafata? ai facut orgii sau nenorociri chiar asa de grave?

Sebastiana 13.04.2007 09:45:59

Poti sa crezi ce vrei,in legatura cu exagerarea,nu ma deranjeaza catusi de putin,cat despre pacatele mele nu mi le expun aici,pt.ca nu ma spovedesc pe net,ci la Parintele Duhovnic al meu.Cat despre chestia cu tavanul,sa nu o interpretezi ca si cu drobul de sare din Povestea Prostului de Ion Creanga,ca nu este deloc asa,starea aceea o aveam cand nici nu ma asteptam, imi aparea din senin,fara sa ma gandesc la ea,pt.ca ma lua direct din somn.Nu cred ca vrei sa experimentezi trairea sentimentului de groaza ca nu te mai poti trezi si,in plus ca,destinatia era precisa si sigura,adica in iad.Poate tu nu esti asa de pacatoasa ca mine,de nu ai trecut prin asa ceva,Dumnezeu a vrut ca eu sa ma schimb,atata tot si nimic mai mult.Doamne ajuta!

13.04.2007 10:55:03

Citat:

Cred ca exagerezi. Daca adormi cu gandul ca iti cade tavanul in cap probabil ca o sa tot visezi ca iti cade si nu poti sa dormi decat cu un remediu in care crezi cum e si faza cu rugaciunea in cazul tau.
Si de ce crezi ca ajungi chiar in fundul iadului si nu undeva mai la suprafata? ai facut orgii sau nenorociri chiar asa de grave?

sa nu ne jucam cu cuvintele consuela!!!!!!!!!!! nu stim noi ce inseamna iadul!! sa ne fereasca D-zeu !!! nu te juca pt ca D-zeu este si Drept nu numai Bun

Lionheart 22.04.2007 20:49:45

Citat:

Īn prealabil postat de jeny
fratilor!!!!!! D-zeu nu are nevoie de "sfinti" pe pamant...Doamne da-mi sa-mi vad pacatele mele!!!!!!!!! citi vietile sfintilor cati dintre ei au avut asemenea "trairi duhovnicesti"sa nwe plangem pacatele si sa lasam cele inalte sfintilor!!!!! noi suntem viermi pacatosi asa cum spunea si sebastiana oare nu suntem Yoghini???Doamne fereste!!! sa mergem cu miluieste-ma inainte nu cu "traire inalta"....iertati jenica

Excelent comentariu!Bravo Jeny!Va recomand cu caldura "Despre vise si vedenii"-Parintele Cleopa si "Oameni si demoni"-Parintele Rodion
"Impotriviti-va diavolului si el va fugi de la voi"

veilur 22.04.2007 23:48:12

Cand aveam 13 ani am avut si eu parte de o astfel de experienta, exact cu cea a lui marius_daniel. Eram la tara in vacanta de vara si ma trezisem noaptea dintr-o data cum mi se mai intimpla mie de obicei; numai ca dupa cateva clipe incepuse sa mi se incetoseze imaginea cu un soi de stelute gri-albe foarte contrastate intre ele dupa care am simtit cum ies din propriul corp indreptandu-ma usor pana la peretele vertical al casei(nu spre tavan). Am stagnat acolo cateva clipe de parca ma oprise ceva. Dupa cateva clipe ceva ma impins inapoi pana cand am intrat din nou in corp. Imediat ce mi-am revenit am constatat ca mainile si picioarele imi sunt paralizate, iar cand am vrut sa strig de frica mi-am dat seama ca nu mai aveam voce, gura imi era blocata deasemenea. A durat totul cam un minut ca sa zic asa, dupa care paralizia imi disparuse intr-o clipita si totul era ok. Dupa ce trecuse totul, am stat socat ceva timp dupa care am adormit. Incredibil, dar atat de real...

ilfenomeno1 11.05.2007 19:30:16

Citat:

Nu stiam ce e, imi era frica sa mai dorm. Pe forum mi s-au recomandat carti cu titlul "dedublarea", am citit pe net ca nu am rabdare altfel si am inteles cat am avut nevoie. Faza intre vis si treaz se numeste stare de veghe-in aceasta stare mi s-au intamplat adica ori inainte de a adormi, ori dupa ce se termina visul si inca nu ma trezeam (in amorteala aia). In afara de asta daca dormi f adanc e probabilitate mare cand te intorci sa te intorci mai greu si starea de veghe sa dureze mai mult si creste probabilitatea sa se intample ceva daca starea de veghe e mai lunga.
Sa nu te sperii asteapta sa intri inapoi in corp, corpul te trage automat. Sa nu incerci de buna voie ca e f periculos sunt spirite malefice, care iti trag din energie si au acces la energia ta numai daca gresesti ceva adica daca faci intentionat (religia nu lasa nu degeaba). Daca nu e vina ta ai inger protector nu se apropie nimic. Ingerul nu il vezi orice ar fi cel mult simti o liniste sufleteasca si atat .

interesant

cosmin_lovin 20.05.2007 18:37:39

Citat:

Īn prealabil postat de ilfenomeno1
Citat:

interesant

Ateiii au scris mult despre dedublare, am patit si eu ceva asemanator cand cochetam cu yoga ,m-am cam speriat dar cerand ajutor de la Dumnezeu am iesit din acea stare,solutia cred ca vine tot de la un duhovnic iscusit.Cred ca asemenea fenomene trebuie ocolite fiind nefolositoare si nocive.Doamne ajuta!

PISICUTA35 21.05.2007 11:20:22

Am si eu o intrebare la voi legat de trecerea de la viata la moarte: ati fost prezenti langa o pers. in acele momente? ati vazut ceva? v-a spus ceva, ultime cuvinte, gen ca vad rude etc?

cosmin_lovin 21.05.2007 19:17:25

Citat:

Īn prealabil postat de PISICUTA35
Am si eu o intrebare la voi legat de trecerea de la viata la moarte: ati fost prezenti langa o pers. in acele momente? ati vazut ceva? v-a spus ceva, ultime cuvinte, gen ca vad rude etc?

Am fost alaturi de o bunica,cu o zi inainte,nu puteam s-o supar cu intrebarile dar mi-a raspuns ca "e greu tare" m-a impresionat si o am in fata ochilor desi au trecut ceva ani,ce am inteles eu e ca examenul ce ne asteapta e destul de greu dar mare este mila domnului!

maria55 21.05.2007 19:33:43

Mie mi-a pvestit cineva de un slujitor al Bisericii .
Nu-l stiu ,nu-l cunosc.
Pe patul de moarte vedea Biserica (interiorul) , era cu ochii in tavan si-i intreba si pe cei de fata daca si ei vad. Nu vedeau nimic .

El cauta disperat in acea clipa ceva ce voia sa vada neaparat :"Usile Imparatesti".
Asa zicea , cu ultimul rest de energie cel mai avea . "Nu vad Usile Imparatesti ", era cu ochii atintiti in sus .

Dupa un timp au aparut , si el a rasuflat usurat si a adormit linistit .
Vezi , cui slujesti ,Acela te asteapta !
Sa ne ajute Dumnezeu si noua
cit mai multi sa gasim ce cautam!

maria

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:12:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.