![]() |
Ajutor la Rugaciune
Va rog sa il pomeniti in rugaciunile voastre pe tatal meu
Gheorghe care are un cancer avansat la colon. Multumesc, Doamne ajuta, Traian |
Citat:
Ii doresc sa dea Dumnezeu sa-si gaseasca un chirurg priceput care sa-i redea sanatatea pentru inca multi ani de acum incolo! |
Citat:
Si inca Il rugam pe Bunul Dumnezeu, prin mijlocirea PreaSfintei Nascatoare de Dumnezeu si a tuturor Sfintilor din Biserica noastra Dreptmaritoare, sa va intareasca pe voi cei din familie, precum si pe prietenii tatalui tau si ai familiei tale, si sa va aduca mangaiere. Domnului nostru Iisus Hristos ne rugam, ca El e intarirea, scaparea si izbavitorul nostru. Lui slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin. |
Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de el, sa-i dea sanatate si voua celor apropiati din familie sa va dea mangaiere si putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi pacatosii! |
Citat:
|
Doamne, miluieste!
Doamne, ai mila de robul tau, Gheorghe !
|
Dragi Frati si Surori in Domnul,
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente grele pentru familia mea. Doamne ajuta, Traian |
Doamne Iisuse Hristoase Mantuitorul nostru ajuta pe fratele nostru Gheorghe sa scape de boala care il apasa iarta-i lui toate pacatele si daruieste-i sanatate sa se bucure de viata si sa te slaveasca ca tu esti doctorul doctorilor. Ajuta famila sa treaca cu usurinta prin aceasta incercare. Amin
|
Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa aline suferinta si sa vindece boala robului sau Gheorghe!
Sa aveti nadejde si credinta ! Doamne ajuta! |
Maica Domnului sa mijloceasca pentru robul ei Gheorghe!
|
Bunul Dumnezeu sa sal ajute
Domnule Traian bunul Dumnezeu sa va ajute si sa fie alaturi de tatal dumneavoastra in aceste momente, Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa il ajute sa se faca bine sunteti un om minunat iar Dumnezeu iubeste oamenii cu suflet bun si credinta multa in puterea Lui asa este si tatal dumneavoastra si Dumnezeu il va ajuta sii va lua aceasta boala ,Bunul Dumnezeu sa va ajute si va doresc din toata inima mea multa sanate si putere sa treceti peste aceste clipe Doamne ajuta .
|
Dragi Frati si Surori in Domnul,
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Revin cu noutati. Se pare ca miine tatal meu Gheorghe va fi operat. Doamne ajuta, Traian |
Doamne, miluieste!
Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de robul Sau, Gheorghe, cu Mare Mila LUI !
|
Sa-l ajute Dumnezeu si Maicuta Lui! Sa il pomeniti la Sfanta Liturghie si la Sfantul Maslu!
|
va anunt ce s-a mai intimplat; tata s-a trezit dupa operatie si dupa o
perioada de 3 saptamini ar trebui sa inceapa un tratament oncologic; Doamne ajuta, Traian |
Doamne, ajuta !!!
Citat:
Domnul sa te asculte, Maica Sfanta sa vegheze cu lacrimile ei rugatoare la capataiul robului Domnului, Gheorghe ! Sanatate din suflet ii doresc parintelui tau ! |
Citat:
|
Doamne miluieste si tamaduieste pe robul tau gheorghe intru lungime de zile.Amin.
|
Nu dispera!!!!!
Roaga+te cu credinta si cat mai mult Sf Gheorghe.Si eu am avut operatie si mi au zis sa hotarasc ce fac ,era vorba de operatie la sold,trebuia sa hotarasc ddaca la o singura anestezie vor opera ambele solduri sau doar unul,mi au zis k e periculos la ambele.Dupa discutia asta noaptea am plans si m am rugat sa mi zica Sf Gheorghe ce sa fac,sa mi dea cumva un semn.Am intrat in liftul cu care mergeam spre radiologie si acolo era o iconita a Sfantului.Am considerat un semn k tb sa i las sa opereze ambele solduri.asa am facut si dupa operatie m am simtit extraordinar.Nu ma durea nimic!!!!!!!!Ajuta si Sf Nectarie si Maica Domnului !!!Doamne ajuta!!!
|
Sambata aceasta ...
Sfantul Gheorghe sa-l apere si sa-l intareasca pe robul lui Dumnezeu, Gheorghe !
Cum se simte tatal tau, Traian, care este starea lui de spirit ? Nadezde mare in Mare Mila Domnului ! Cand ma coplesesc toate si nu vad iesire, spun doar atat: "Ca un rob pacatos am gresit, Doamne! Ca un Dumnezeu Bun si Milostiv iarta-ma si-ndura-te de neputintele mele ! Amin ! |
tata este in covalescenta dupa operatie; starea lui pare buna
in general (mai sunt momente cind i se face rau); se pare ca rugaciunile au inceput sa lucreze....Multumesc, Doamne ajuta, Traian |
Hristos a Inviat!
Revin cu noutati; tata a fost externat; dupa un timp, cu voia Domnului va incepe chimeoterapia. Doamne ajuta, Traian |
Doamne, ajuta!!!
Citat:
|
Citat:
|
Hristos a Inviat!
tata a inceput de ieri chimeoterapia; este o perioda grea; Doamne ajuta, Traian |
Adevarat a inviat! Sa-l ajute Dumnezeu si sa va dea putere si dvs!
|
Miluieste, Doamne!
Citat:
Doamne, milostiveste-Te de robula Tau , Gheorghe! |
s-a facut o saptamina de cind tata a inceput chimeoterapia;
acum au inceput sa apara efectele secundare, e o perioada mai grea. Doamne ajuta, Traian |
Citat:
|
Citat:
Este incurajator faptul ca a trecut cu bine de operatie! |
Incerc un mic sfat=odata cu tratamentele necesare acestei boli cumplite,familia ar trebui sa se ocupe si de asa -zisa "sanatate sufleteasca"....fara de care cea trupeasca nu se prea poate realiza.In acest sens,ar trebui discutat cu un preot duhovnic,care sa va spuna ce sa faceti ca sa-l ajutati pe cel suferind.Din experienta mea ,va pot spune ca eu am fost sfatuita de un preot deosebit ,sa duc la biserica una din hainele ,pe care le imbraca cel bolnav(in momentul de fata e indicat-un maiou,sau bluza de la o pijama),iar preotul face rugaciuni speciale ptr.cel aflat in suferinta.Doamne Ajuta!!!...multa putere si nadejdie in marea bunatate a Bunului nostru Dumnezeu,a Maicutei Sfinte si a tuturor Sfintilor bine-placuti si cu trecere in fata Lui.
|
Doamne , miluieste !
Cum se simte tatal tau, Traian ! Domnul sa-i dea putere pentru tratament !
|
Multumesc!
Deocamdata pare sa fie binisor; mai sunt dureri... pe 26 mai este programat sa faca (cu Voia Domnului) o perfuzie cu citostatice Doamne ajuta, Traian |
Raspuns
Citat:
|
Sa-l ajute Domnul si Sfanta Fecioara in demersurile lui,multa sanatate si ocrotire cereasca!
|
Multumesc!
este nevoie de rugaciune; astazi a avut o zi mai grea cu stari de greata (probabil din cauza tratamentului cu citostatice) Doamne ajuta, Traian |
Citat:
|
Multumesc!
azi a avut iarasi o zi grea; Doamne ajuta, Traian |
starea tatalui meu nu este buna; datorita tratamentului cu citostatice
nu prea maninca aproape nimic; Doamne ajuta, Traian |
Doamne, miluieste !!!!
Incearca macar cu suc natural de fructe, pentru a se hidrata !
Sa ne rugam Domnului pentru sanatatea robului Sau, Gheorghe ! Doamne, ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:44:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.