![]() |
Pasti cu bucurie
Va doresc tuturor un Pasti cu bucurie.
"Am lepadat povara postului, dar n-am lepadat rodul lui, pe care e vremea sa-l culegem. A trecut oboseala nevointelor, dar sa nu treaca ravna faptelor bune. S-a dus postul, dar sa ramana evlavia. Mai bine spus, [...] a trecut postul cel trupesc, dar n-a trecut postul cel duhovnicesc. Acesta e mai bun decat acela, iar acela pentru acesta s-a facut". (Sfantul Ioan Gura de Aur) Spor si rod in tot lucrul. Adrian |
Citat:
|
Multumim frumos Adrian pentru urari si pentru cuvintele deosebit de frumoase ale Sfantului Ioan Gura de Aur!
As dori si eu acum sa iti urez tie Adrian, tuturor prietenilor mei de pe acest forum, tuturor membrilor cu care am avut sau nu ocazia sa conversez aici, tuturor celor aflati in vizita si care ne citesc de pe margine, ca LUMINA SFINTEI INVIERI A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa coboare in sufletele voastre, sa alunge tristetile si supararile definitiv si sa va umple viata de bucurii, sanatate, impliniri, iubire si fericire! Sa aveti un PASTE FERICIT SI BINECUVANTAT alaturi de cei dragi!:53: |
Mă alătur cu bucurie celor care postează pe acest thrend urări de Paște.
Tuturor prietenilor dar și celor cu care nu am avut schimburi de replici din toată inima vă doresc ca Sfânta Lumină a Învierii să vă aducă pace și multă bucurie duhovnicească. Hristos a înviat! |
Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT! Sfinanta Inviere a Domnului sa va aduca bucurii duhovnicesti si multa pace si liniste sufleteasca! |
Vă doresc tuturor un Praznic luminos!
Cuvintele mele sunt prea sărace, așadar mă folosesc de cuvintele Sfântului Ioan Gură de Aur, pe care le vom auzi, oricum, și la noapte: "De este cineva binecredincios și iubitor de Dumnezeu, să se bucure de acest Praznic frumos și luminat. De este cineva slugă înțeleaptă, să intre, bucurându-se, în bucuria Domnului său. De s-a ostenit cineva postind, să-și ia acum răsplata. De a lucrat cineva din ceasul cel dintâi, să-și primească astăzi plata cea dreaptă. De a venit cineva după ceasul al treilea, mulțumind să prăznuiască. De a ajuns cineva după ceasul al șaselea, să nu se îndoiască, nicidecum, căci cu nimic nu va fi păgubit. De a întârziat cineva până în ceasul al nouălea, să se apropie nicidecum îndoindu-se. De a ajuns cineva abia în ceasul al unsprezecelea, să nu se teamă din pricina întârzierii, căci darnic fiind Stăpânul, primește pe cel din urmă ca și pe cel dintâi, odihnește pe cel din al unsprezecelea ceas ca și pe cel ce a lucrat din ceasul dintâi; și pe cel de pe urmă miluiește, și pe cel dintâi mângâie; și aceluia plătește, și acestuia dăruiește; și faptele le primește; și gândul îl ține în seamă, și lucrul îl prețuiește, și voința o laudă. Pentru aceasta, intrați toți întru bucuria Domnului nostru: și cei dintâi, și cei de al doilea, luați plata. Bogații și săracii împreună bucurați-vă. Cei ce v-ați înfrânat și cei leneși, cinstiți ziua. Cei ce ați postit și cei ce n-ați postit, veseliți-vă, astăzi. Masa este plină, ospătați-vă toți. Vițelul este mult, nimeni să nu iasă flămând. Gustați toți din ospățul credinței; împărtășiți-vă toți din bogăția bunătății. Să nu se plângă nimeni de lipsă, că s-a arătat Împărăția cea de obște. Nimeni să nu se tânguiască pentru păcate, că din mormânt iertare a răsărit. Nimeni să nu se teamă de moarte, că ne-a izbăvit pe noi moartea Mântuitorului; a stins-o pe ea Cel ce a fost ținut de ea. Prădat-a iadul Cel ce S-a pogorât în iad; umplutu-l-a de amărăciune, fiindcă a gustat din trupul Lui. Și aceasta mai înainte înțelegând-o Isaia a grăit: Iadul, zice, s-a amărât, întâmpinându-Te pe Tine jos; amărâtu-s-a că s-a stricat. S-a amărât, că a fost batjocorit; s-a amărât, că a fost omorât; s-a amărât că a fost surpat; s-a amărât , că a fost legat. A primit un trup și de Dumnezeu a fost lovit. A primit pământ și s-a întâlnit cu cerul. A primit ceea ce vedea și a căzut prin ceea ce nu vedea. Unde-ți este, moarte, boldul? Unde-ți este, iadule, biruința? Înviat-a Hristos și tu ai fost nimicit. Sculatu-S-a Hristos și au căzut diavolii. Înviat-a Hristos și se bucură îngerii. Înviat-a Hristos și viața stăpânește. Înviat-a Hristos și nici un mort nu este în groapă; că Hristos înviind din morți, începătură celor adormiți S-a făcut. Lui se cuvine slava și stăpânirea în vecii vecilor. Amin!" Paști fericit! Lucian |
Sărbători Pascale fericite tuturor, iar Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să vă pătrundă în case și în suflete și să vă umple de bucurii duhovnicești!
|
5 atașament(e)
Sfintele sărbători de Paști să vă aducă liniște în suflet , multă bucurie și sănătate...
|
Mulțumim admin și celorlaltor useri!
Vă doresc tuturor un Paște fericit, sănătate, bucurie și multă multă credință! Și aceluia care în post carne n-a mâncat, dar și-a mâncat frații, îi doresc multă pace și bucurie.
Domnul fie cu voi! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...yxQh3WhOfq&t=1 |
Doresc din toata inima un Paste fericit tuturor prietenilor mei de pe acest forum, Domnul Dumnezeu sa va aiba in continuare in paza Sa :)
|
Bucuria invierii
Pentru toti romanii de pretutindeni santate ,pace in suflete. Dumnezeu sa ne aiba in paza SA pe toti .Iertati fratilor si deseara sa strigam cu toti HRISTOS A INVIAT DIN MORTI CU MOARTEA PE MOARTE CALCAIND.Multumim admin-ului pentru urari.Pace tuturor.
|
Lumina in suflete si PASTE FERICIT!
3 atașament(e)
http://www.youtube.com/watch?v=NRpGK...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DT9bJ...9F8EF5A33057DB UN PASTE FERICIT TUTUROR ! |
Doresc tuturor un Paste luminos, bucurii si sanatate.
|
Lumina a coborat la noi ...
Avand in vedere ca in Sfantul Mormant de la Ierusalim Sfanta Lumina a coborat, va pot spune tuturor HRISTOS A INVIAT !
Sarbatoarea Invierii Mantuitorului sa innoiasca in sufletele noastre cuvintele ce ni le-a lasat ca noua porunca : "Iubiti-va unii pe altii asa cum Eu v-am iubit pe voi!" Doamne, miluieste! |
Sarbatori binecuvantate si Hristos sa va umple inimile in aceste zile si de aici incolo.
"Curățiți aluatul cel vechi, ca să fiți frământătură nouă, precum și sunteți fără aluat; căci Paștile nostru Hristos S-a jertfit pentru noi." 1 Cor 5:7 |
Va doresc tuturor membrilor forumului, Sarbatori Sfinte fericite,multa CREDINTA si sanatate.
Sa ne bucuram fiindca Mantuitorul Hristos a biruit moartea! |
Citat:
|
Paște fericit tuturor! Doamne ajută, fraților!
|
Pana la miezul acestei nopti consider ca nu e cazul sa va spun "Hristos a inviat!", in schimb va pot ura "Paste fericit!", si sa dea Domnul sa ni se implineasca toate dorintele noastre bune, iar inimile celor ce s-au indepartat de noi sa fie luminate de Lumina Iubirii Lui...
|
Paste fericit tuturor, va imbratisez cu drag! Fie ca in noaptea aceasta, cugetele noastre, ale tuturor forumistilor, sa se gaseasca impreuna, la cantarea Hristos a inviat!
P.S. Pentru mine personal, e prilej de bucurie inca de dinainte de Inviere, caci mi-a inviat laptopul atunci cand totul (incluzand datele, proiectele si portofelul) parea iremediabil pierdut! |
Lumina Invierii sa se reverse asupra tuturor si Hristos cel inviat sa dea sens existentei noastre.
|
Paste fericit!
Sarbatoarea de Pasti sa fie momentul cand tainicele sperante sa iasa la lumina si sa devina impliniri...Sa avem puterea sa castigam respectul si iubirea celor dragi...si sa facem lumea un pic mai buna!Paste fericit!!!
|
Vă doresc tuturor să uitați de orice greutăți și să stați cât mai mult lângă Hristos cel Înviat.
Celor care au râvna să participe în această noapte, la Utrenia Învierii și la slujba Sfintei Liturghii, le doresc multă putere, sănătate și împlinirea rugăciunilor. |
,,Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi, ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei" (II Corinteni 5:15).
Fie ca Invierea Domnului sa va aduca tuturor putere-n Credinta, lumina in suflet, pace in inima iar bucuria cuvintelor Mantuitorului sa va calauzeasca mereu:,,V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea." |
Cel Ce a inviat din morti si a calcat moartea cu moartea Sa, sa va daruiasca Viata si sa va umple inimile cu bucurie netrecatoare! Pasti fericite!
|
Sfintele Pasti cu multa bucurie si luminare!
Îi voi cita pe Înalt Preasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si pe Înalt Preasfintitul Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului:
"Dumnezeu sa va invesmanteze viata cu multa lumina, sa va daruiasca pace in suflet, sa va ocroteasca familia, pruncii, ogorul si tot ce va este drag. Iubirea fata de toti sa va umple de inviere, deoarece cine nu iubeste pe fratele sau ramane in moarte, iar noi stim ca am trecut din moarte la viata, pentru ca iubim pe frati, dupa cuvantul Sfantului Ioan Evanghelistul. Bucurati-va intru Domnul! Raspanditi bunatate in jur! Fiti purtatori de inviere! Marturisiti tuturor ca Hristos a inviat!" ; "Jertfa si moartea pe Cruce a Domnului nostru Iisus Hristos ne determinã sã vietuim în asa fel încât omul cel vechi al pãcatului sã fie rãstignit împreunã cu El, ca sã nimiceascã trupul pãcatului pentru a nu mai fi robi pãcatului (Romani VI, 6). De vom muri împreunã cu Hristos, credem cã vom si vietui împreunã cu El (Romani VI, 8). Dacã suntem pãrtasi mortii Lui, vom fi pãrtasi si Învierii Lui si întru înnoirea vietii vom umbla. Sã purtãm, asadar, grijã de ochiul cel lãuntric al cugetului nostru, cãci, dacã el este curat, tot trupul este curat, dacã el este luminat de lumina lui Hristos, viata întreagã va fi luminoasã, va fi izvor de luminã, de liniste si bucurie pentru toti semenii nostri. De aceea, nimeni sã nu rãmânã în întristare, sã fim cu purtare de grijã fatã de bãtrânii nostri, de cei aflati pe patul suferintei, de cei nevoiasi si fãrã ajutor, de copiii greu încercati, întristati de lipsa dragostei si ocrotirii pãrintesti, pentru ca sã gustãm si sã ne îndestulãm din izvorul bunãtãtii si al bucuriei ceresti. Hristos Cel Înviat, cu harul, cu iertarea si cu iubirea Sa, sã vã cuprindã si sã vã lumineze sufletele si viata. Împãrtãsindu-vã cel mai sfânt si bogat îndemn ce adevereste existenta noastrã în Lumina lui Dumnezeu, Vã întâmpinãm cu bucuria mesajului crestin: HRISTOS A ÎNVIAT!" Sã dãinuim în Luminã, lãsând, în urma noastrã, luminã din lumina sufletului nostru! Pace, sãnãtate, bucurii binecuvântate si împlinirea tuturor bunelor doriri! |
Sfintele paste
Va doresc tuturor Fratilor Intru Hristos ca lumina Sfintei Invieri a Lui Hristos sa va umpla sufletrle si sa va faca mai buni si mai curati si sfinti pe toti amin amin amin.
SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN AMIN AMIN +++ +++ +++ +++ SLAVA TATALUI SI FIULUI SI DUHULUI SFINT AMIN AMIN AMIN |
Bucurați-vă toți: Cristos a înviat !
|
Bucurati-va
Fratilor eu tot timpul sint intirziata ce sa fac sint la sapte ore de voi. Va doresc si eu de aici de peste ocean ca Invierea Domnului sa va umple sufletele de bucurie, sanatate si iatati-ma daca am scris ceva mai dur pe aici.
Hristos a Inviat! |
Frati si surori, Hristos a inviat!
|
HRISTOS A INVIAT va urez la toti membri acestui forum si doresc ca lumina sfinta revarsata de invierea lui Isus sa ne lumineze viata si sufletul nostru
|
Hristos a inviat dragii mei prieteni!Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca viata in intunericul acestei lumi trecatoare.Bucurati-va alaturi de cei dragi!:6:
|
A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului... Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit; sa lasam dragostea, pacea si lumina sa se uneasca in numele Celui ce a ales moartea spre a ne oferi noua viata. Hristos a Inviat!
|
Hristos a inviat! :53:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.