![]() |
tanara in coma
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...pe-moarte.html
O adolescenta de 14 ani din Timis se zbate intre viata si moarte de o saptamana de cand i s-a facut brusc rau la scoala. S-a dus la dispensarul scolii, unde doctorul i-a facut o injectie care a agravat lucrurile, spun parintii. acum se afla in coma de gradul 4, cum s-a dat din nou la stiri. rog din nou pe cei care intra si citesc acest subiect, si vor si pot, bineinteles, sa se roage pentru recuperarea fetei, sa isi revina din coma, sa se faca bine. pentru un parinte, fie mama sau tata, este ingrozitor sa iti vezi copilul pe patul de spital, in coma. Doamne ajuta ca aceasta fata sa isi revina din coma si sa se faca bine, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate. |
Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa o insanatoseasca!
Maica Domnului, mijloceste pentru sufletul roabei tale bolnave!Amin. |
daca existi ... Doamne, te rog ajut-o!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Atunci imi tin gura... |
Citat:
pentru viata unui copil as da- o pe a mea. cand vad, de exemplu , un copil orb sau fara un picior, ma emotioneaza atat de tare, ca daca as putea, pe loc i-as da ochii mei sau piciorul meu. dar nu pot face asta din pacate. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa aibe mila de acest suflet si sa-i redea sanatatea trupeasca! |
Dramele unui parinte,sa-si vada copilul pe paturi de spital...
Ajuta-i Tu Doamne cu bunatatea Ta! |
Doamne ajuta-i sa - si revina!
|
Doamne ajuta
sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine!
|
http://www.click.ro/actualitate/din_...180682027.html
:( nu a fost sa fie ... :( Dumnezeu sa o aiba in grija si pe parinti sa ii ocroteasca si le aline suferintele ... este ingrozitor pentru un parinte sa ii moara copilul ... cat a suferit si Fecioara Maria vazandu-si Fiul pe cruce, murind ... sa ne pazeasca Dumnezeu pruncii ... |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeule, nici macar nu stiu ca esti Tu, Celui carui ma rog si cer, dar daca esti acolo si daca la Tine e mila si bunatatea si iertarea, ajut'o pe aceasta fetita. Iarta'i pe parintii ei, pacatosii, si da'le voie, ca prin minunea de a'si recapata pruncul, sa'si intoarca iar inima spre Tine. Amin! Daca Dumnezeu e acolo si imi aude rugaciunea, sper sa mi'o accepte, asa pacatoasa si necredincioasa cum oi fi eu. Am sa ma gandesc la biata familie, atat de incercata! Te rog sa ne tii la curent, sa ne spui ce se intampla cu fetita. |
Din pacate, Larisa nu a supravietuit. Dumnezeu sa o odihneasca si sa le dea mangaiere parintilor.
|
Citat:
|
Pt pacatele neamului mor copii pe capete ! Cred ca nu-i meritam !
|
Citat:
da a murit, din pacate :( Dumnezeu sa o aiba in grija si sa o odihneasca ... |
Imi pare nespus de rau pentru parintii, Dzeu s-o ierte pe copila si s-o odihneasca in pace, sper din suflet ca ea sa fie in ceata dreptilor ..."unde nu este durere nici intristare nici suspin!"
Grea incercare pentru parinti; Mantuitorul nostru Iisus Hristos pt.rugaciunile Prea Curatei Sale Maici si ale sfintilor parintilor nostri, sa-i ajute pe acesti oameni greu incercati, sa le intareasca credinta, sa le aline suferinta si sa le daruiasca toate cate le sunt de trebuinta. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:41:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.