![]() |
O colega de-a noastra de forum...
Sorinela (solentina) prietena noastră din Catania este grav bolnavă.
Mi-a scris pe privat și sunt îngrijorată pentru ea. Vă rog să o pomeniță mâine la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu. Este o fată de toată isprava, credincoasă și tare sufletistă. Dumnezeu să te ajute să te faci bine draga mea surioară iar Maica Domnului să te acopere cu Sfântul ei Acoperământ. |
Bunul Dumnezeu sa o ridice din patul durerii daruindu-i sanatate si intarind-o in credinta!
Preacurata Maica, mijloceste pentru sufletul roabei tale bolnave!Amin. E grav?:( |
Dumnezeu pentru rugaciunile Maicii Domnului si ale Sfantului Nectarie sa o ridice din patul durerii si sanatate sa ii daruiasca pentru mantuirea sufletului ei!
|
Citat:
|
Dumnezeu sa o ajute!
|
Maica Domnului cea grabnic ajutatoare sa fie cu tine Solentina si sa te ajute in necazul tau.
|
Citat:
Sper din tot sufletul sa nu fie atat de grav pe cat e de speriata. Doamne, milostiveste-Te de roaba Ta, Sorinela! |
Preaputernice și slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăință pe cei drepți, ci pe cei păcătoși, și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primești smerita mea nevoință și această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
Mântuiește-l, Doamne, precum știi, ca un bun și iubitor de oameni, și rânduiește Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioși suntem și nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poți pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea. Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potolește-i fierbințeala, alină-i suferința, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor. Și dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruiește-i lui răbdare și liniște, alungând de la el toată frica și toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăință și de mulțumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îți sunt păcatele!” Amin. |
Domnul sa o aiba in paza si mult curaj familiei ei.
|
Citat:
|
Citat:
Sunt convinsă că este o încercare pe care Dumnezeu i-a trimis-o pentru a o întări în credință. Bunul și milostivul Dumnezeu să te ridice din patul suferinței surioară Sorinela. |
multumiri
Hristos a Inviat!Multumesc dragii mei frati si surori,pentru rugaciunile voastre.Da am fost foarte bolnava,recunosc ca m-am speriat.Sunt o persoana foarte pozitiva si optimista,dar pina acum nu m-am mai intilnit cu o astfel de boala.Acum mi-am revenit cu ajutorul rugaciunilor voastre si a fratilor mei de la biserica care s-au rugat pentru mine am reusit sa depasesc acest moment dificil.Stiu a trebuit sa trec prin astfel de incercare si eu ii multumesc Domnului ca mi-a dat-o.Acum m-am ridicat ca pasarea Pfoenix din cenusa si merg dinou pe drumul credintei.Inca odata va multumesc pentru rugaciunile facute ,ii multumesc din suflet si dragei noastre Dorina un suflet nobil,Dumnezeu sa va aiba in paza Lui pe toti .Sanatate si multa pace va doresc la toti.Iertati-ma .Doamne Ajuta.
Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa.... |
Citat:
Te imbratisez !!!! Bine ca esti pe picioare si te poti ocupa de frumoasa ta familie ! :69: |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Slavă Lui Dumnezeu
Citat:
Abia azi am văzut topicul și mi-a părut rău, însă văzând postarea dumitale și veștile bune, m-am bucurat! Slavă bunului Dumnezeu, Cel ce va ridicat din patul durerii, pentru toate! Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate și drum spre mântuirea sufletului! Doamne ajută! |
Adevarat a inviat! Ma bucur tare mult! Sa ii multumim lui Dumnezeu! :36:
|
Citat:
Sănatate și pace în suflet să ai de la bunul și milostivul Dumnezeu. |
Citat:
|
Hristos s-a inaltat!!!!....desi nu o cunosc pe Sorinela,stiu ce inseamna suferinta,deznadejdia,mila ,credinta si ajutorul Lui Dumnezeu si a tuturor sfintilor bine-placuti lui Dumnezeu in cazul in care esti cazut in "patul durerii"...fiindca am trecut recent prin astfel de "incercari".Ma bucur nespus de mult ca ai reusit ,sa treci cu bine de tot ce-a fost rau.Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti dea putere sa mergi mai departe pe cararuia destul de ingusta spre mantuirea noastra. Doamne Ajuta!!!!
|
Bucuria Inaltarii
Hristos s-a Inaltat!Sunt aici draga mea sora ,ma bucur ca ne cunoastem doar virtual.Multumesc pentru gindurile frumoase si mai ales pentru rugaciuni.Da am fost foarte bolnava ,cu ajutorul bunului Dumnezeu si a rugaciunilor voastre si a celor dragi din familie mi-am revenit.Mai am mici probleme ,dar deja ma pot considera sanatoasa trupeste.Sufleteste sunt ok.Mila Domnului sa fie peste toti .Multumesc inca odata.Doamne Ajuta.
|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:49:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.