![]() |
Crestinismul
Simt ca, crestinismul e o religie intunecata si nu mai e pentru mine.Ce ma sfatuiti?Va rog ajutati-ma.
|
Roaga-te si vei gasi raspuns. Si Pavel credea ca a lupta impotriva crestinilor, el iudeu fiind, facea un bine. Stim ca pe drumul Damascului, Dumnezeu i se descopera si ii spune "pentru ce Ma prigonesti"? Si Pavel se schimba, din om care ii persecuta pe crestini, devine o persoana care isi da viata pentru Hristos.
Nu din raspunsuri teoretice vei gasi cata frumusete si bucurie aduce Hristos, ci din intalnirea si unirea cu El. Sa auzim de bine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca afirmi asta inseamna ca nu ai gasit dulceata. |
Citat:
|
Citat:
De aceea inca odata iti zic: Cauta sa vezi care e sursa deznadejdii tale,si incearca sa simti frumusetea vietii. Du-te la mare :) ! (scuze, daca nu se potriveste ) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
L-ai rugat pe Dumnezeu sa iti lumineze mintea, sa intelegi adevarurile revelate si nu te-a ajutat? Ai fost sincer cu tine sau cauti explicatii la fiecare cuvintel? Ai un duhovnic? Mi se pare ca dumneata vrei o viata roz si mantuire fara efort, ori Hristos si-a dat viata pentru tine. Viata e o Cruce, o Jertfa, o cale de mantuire! Si cum dumneata aduci in discutie doar VT am niscaiva indoieli in ceea ce priveste afirmatia: "crestin ortodox". Ori ti-e rusine? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pentru mine lucrurile sunt foarte clare! |
Citat:
e ceea ce spui in conformitate cu ceea ce esti tu? |
Citat:
|
Citat:
|
voi 'crestinii' m-ati adus in starea asta... pentru ca nu traiti si nici nu recunoaste-ti valorile crestinismului...
|
Nu va mai bateti pe rai..impartiti-l frateste..
|
Ve-ti da socoteala pentru cum v-ati purtat cu mine pe forum.
|
Citat:
|
atata vreme v-am hranit aci...
|
Citat:
|
n-am mai intrat de mult pe forum.spune mi si mie cu ce te a suparat asa tare crestinismul?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Adevarata ortodoxie si nu cea falsa, prost inteleasa de unii oameni nu este superstitie si frica. Ci este iubire si bunatate. Viata intru Hristos de fapt este simpla. Rugaciune si fapte bune. Rugaciune si iubire. Rugaciune si impartasirea cu Hristos. Atat. Este intunecat asta? Sunt acestea lucruri negativiste? Nu trebuie nici macar sa ne stoarcem mintea sa facem teloghisiri mari, ci doar sa primim bunatatile ortodoxiei, tainele sale. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar idolatria? |
Guru este in duhul "misto-ului" e clar...
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:02:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.