![]() |
intrebare
Buna. Sunt un baiat de 17 ani si inca nu am avut niciodata prietena.
Am intalnit recent o fata superba din toate punctele de vedere. E frumoasa, desteapta, credincioasa, prietenoasa etc. De cand am intalnit-o incontinuu la ea ma gandesc. Problema e ca ea sta la peste 100 km distanta de mine si nici macar nu imi pot da seama daca ea ma place. Pur si simplu nu mi-o pot scoate din cap. Poate doar cred ca ea e cea mai potrivita pentru ca e prima pe care o plac "asa", dar chiar tin la ea foarte mult. Mi-ati putea sugera ce sa fac? Sa astept si doar sa povestesc cu ea pe mess de toate? Sa ii spun ce v-am scris mai sus? sa renunt la ea? ce sa fac? Nu stiu ce sa fac. Sincer nu ma cred un baiat potrivit pentru ea fiindca nu ma pot ridica la nivelul ei. Dar totusi cred ca am macar putina sansa la ea. Va rog dati-mi un sfat, daca puteti. Multumesc mult. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Hai sa iti spun o treaba: nu conteaza cat de frumoasa/desteapta/incredibila crezi tu ca e o femeie. Ce e important e cat de frumoasa/desteapta/incredibila se crede ea. Da-i o sansa, s-ar putea sa fie mult mai "umana" decat crezi. Succes! |
Citat:
Restul depinde de tine. Nu te astepta sa te invete cineva aici mai multe. Viata te va invata tot ce trebuie sa stii. Bafta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
si defapt si fetele si baietii vin de la Dumnezeu? :)
|
Citat:
Multumesc |
Citat:
S-a inteles? |
da, s-a inteles, multumesc. Dar tot nu stiu ce sa fac? Ce sa ii spun cand voi vorbi cu ea? Pot sa ii spun ca e frumoasa si chestii din astea, sau ar fi prea devreme?
|
Marius, cred că dacă ai povesti puțin care este raportarea fiecăruia dintre voi față de credință ai putea primi și mai multe sfaturi.
|
Citat:
Succes!:-) |
Au sa mai fie si alte simpatii "la prima vedere".
100km e cam mult pentru o relatie serioasa, chiar presupunand ca vei reusi intr-un fel sa-i atragi atentia. |
Citat:
|
Citat:
Inteleg ce vrei sa spui, dar nu cred ca distanta ar trebui sa fie o bariera intre doi oameni. |
Citat:
|
Faptul ca va aflati la 100 km distanta unul de celalalt eu zic ca e bine pentru tine. Din ceea ce ai scris pari a fi un baiat mai timid, si de aceea in cazul tau e buna distanta.
Pe mess sau prin telefon poti conversa liber fara ca ea sa te vada daca rosesti sau daca te fastacesti. Deocamdata conversati si vezi mai departe daca ceea ce simti e iubire sau doar un foc de paie. Poti din conversatie sa-ti dai seama daca simte si ea ceva pentru tine. Iti vei da seama de unul singur daca e ceva intre voi, daca exista aceea chimie... Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Se ofileste floarea pe drum!:)) |
Citat:
|
Citat:
Edit: daca este cu putinta... intraba-l pe tatal tau daca te poate ajuta in problema cu distanta si pt sfaturi de cucerit. |
Citat:
Va multumesc tuturor de ajutor si daca mai aveti alte sfaturi pentru mine va rog sa le scrieti, le primesc cu placere! |
Eu zic ca e cam devreme sa te indragostesti mai intii vezi cu scoala si cu viitorul tau si apoi la dragoste ca altfel iti consumi energia gindind la ea.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe deasupra acum intra intr-a 11-a si dupa liceu are de gand sa plece din tara. |
ce credeti...sa incerc sa intreb de pretenele ei ce parere au despre posibilitatea ca ea sa ma placa pe mine?
|
Citat:
|
ok. Deci solutia e sa fiu eu insumi si sa o iau cu incetul?? Atat?
|
mah, Marius, daca esti un barbat cu frica de Dumnezeu, n-ai face greseala mea si ai lua toata dragostea asta ca pe o ispita...invata, intra la o facultate, vezi'ti de viitorul tau si stai cat mai mult cu parinti tai. Probabil ai sa ma intrebi DE CE SA STAU CU PARINTII?- De la ei avem inca multe de invatat dar noi nu ne dam seama.. in ziua d azi e la moda sa fii rebel si sa fii certat cu parintii...pastreaza doar relatie d prietenie cu fata si nu te lasa dus d val, crede'ma ca fete mai sunt.. Doamne ajuta!
|
Cati ani are initiatorul topicului?:5:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
De aceea te-ai aprins asa iute si suferi. Fiorii varstei. Este normal. Absolut normal. Stiu ca sfaturile de aici nu-ti vor putea stinge focul din inima si nici nu-ti vor da solutii concrete. Curaj, si nu uita sa ramai tu insuti! Am citit in prima ta postare ca te simti inferior ei. Daca asa te vezi, crede-ma ca nu ai nicio sansa sa inaintezi in inima ei. Fetelor le plac baietii hotarati, care stiu ce vor si stapani pe sentimentele lor (a fi stapan nu inseamna a le da frau liber). Iti doresc sa te maturizezi frumos! Domnul cu tine! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
La 17 ani asta si trebuie sa-l sfatuiesti sa dea curs cat mai repede instinctelor sexuale! Sa treaca cat mai repede de la fiorul primei dragoste la....altceva. Tare as vrea sa te vad cum ai reactiona daca ai avea o fata cum ai reactiona ca daca ai avea un baiat vedem ce sfaturi marete i-ai da! Actioneaza baiete cat mai repede! Pentru ca sunt, din pacate, multi ca tine acum nu mai vedem puritatea si seninatatea in ochii tinerilor insuratei cand se intampla sa participam la o nunta. Acum majoritatea dupa ce stau impreuna cativa ani se decid ca totusi au nevoie de binecuvantarea lui Dumnezeu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:27:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.