![]() |
Ce credeti ca se intampla cand fiara ce de lumina ce se vede moare?
E fiara care daca o atingi te scutura si te omoara.
Apa in case nu v-a mai veni, mancare in magazine nu va mai fi, rotundele picioare nu vor alerga, caci aurul negru va intepeni si familii vor ramane despartite. Vocea preotului nu se va mai auzi, caci nu vor mai fi microfoane... Vocea omului va fi strigat! |
|
???
Citat:
|
Din cartea intelesurilor...
Si a fost lovita a treia parte din soare, si a treia parte din luna, si a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din lumina sa fie intunecata, ziua sa-si piarda a treia parte din lumina ei si noaptea de asemenea!
Ultima scriere, orele 8:12 Ziua i-si pierde lumina soarelui, dar noaptea...ce lumina poate pierde? Lumina care este dupa chipul si asemanarea celei ceresti. |
cred ca intrebarea nu este formulata coerent
|
Citat:
|
Mersi Adriana, așa mai vii de acasă!:77:
|
Citat:
|
|
Citat:
|
Citat:
|
|
Avem profeti de Internet.
Ultima generatie.. :)) |
Citat:
|
Un prost aruncă o piatră în baltă și zece înțelepți se chinuie să-o scoată.
E doar un fel de proverb, orice asemănare cu o situație reală e absolut întâmplătoare. Sper ca administratorul să steargă subiectul ăsta că suntem de râsul curcilor. |
Citat:
|
Citat:
|
Limpezirea apelor
Citat:
De ma va vedea cineva de la cine sunt cuvintele scrise aici, acum, voi muri negresit. Cel ce are casa asta, unde ne-am intalnit in cuvant si nu in chip, ma cautat si ma vede in chip nemiscat, si nu stie ca nu sunt acolo, ci sunt chiar langa ei. La fel, daca este "fiara cu numar" scrisa in cartea adevarului si eu voi scrie altceva, ma va judeca ingerul sfarsitului: Ioan. Dar sa ma judece Albert sau cei din familia luminii intunecate, nu mi-e frica! Privirea spune ca pamantul este plat, oglindirea ei spune ca este rotunjit, dar eu il vad tot mai gol, pe cand ceilalti il vad tot mai plin. Cum sa poata vedea omul lumina in intunerec, daca nu o are in el, ci o vede peste tot pe a lui? Cereti de la Dumnezeu prin Fiul, cu Duhul curat si nu rastigniti aici cuvintele luminii adevarate. |
Citat:
|
Sigur ca da... asta e si ideea nu te-ai prins?
|
Care e rostul luminii in lume?
Citat:
Poti tu sa spui ce culoare are are puterea ce iese din doi ochi de fier, unul ce da si altul ce primeste, si da lumina? Poti tu sa spui ca lumina unui bec e mai buna ca cea a soarelui, pentru simplu fapt ca o ai cand vrei? Te lumineaza lucrul acesta? |
Poza ta
Citat:
|
raspunsul tau
Citat:
|
Citat:
|
Cum?
Citat:
Deci sus si jos e creatia lui Dumnezeu, pe orizontala, din viata in viata. In stanga si in dreapta e creatia noastra, pe verticala, biserica si stiinta. Eu asa vad crucea. |
1 atașament(e)
Am citit niste eseuri despre simbolismul numerelor in mai multe traditii (iudaice, extrem-orientale), care mi-au mai largit orizontul gandirii , putand face diverse corelari intre reprezentarile grafice din lumea traditionala si ce stiam eu din traditia crestina.
Citat:
Cifra 4 o putem considera un simbol al lumii inferioare (terestre), pentru ca planul terestru e definit prin doua drepte rectangulare orientate catre cele 4 puncte cardinale , deci care formeaza o cruce orizontala (fig.3). Putem spune ca reprezentarea grafica a lumii, prin unirea punctelor cardinale, se inscrie intr-un patrat (cuaternar). De altfel apare in Isaiah 11:12 expresia „cele 4 colturi ale pamantului”, pe care eu asa o percep, deci cuaternaul e un simbol grafic al lumii. Daca trecem axa verticala prin centrul crucii, obtinem o cruce cu 6 ramuri (fig.4), un simbol al spatiului tridimensional, al intregului macrocosmos, ce e reprezentat grafic prin hexagon. Acelasi hexagon, sub forma stelata, se obtine si prin suprapunerea celor doua triunghiuri cu varful in sus si in jos, formand pecetea lui Solomon care in traditia ebraica este simbolul cosmosului si al creatiei. 7 (septenarul) se deduce din numarul precedent (6) la care se adauga si centrul, punctul principial care-l genereaza.In traditia ebraica septenarul reprezinta insasi creatia lumilor, atat sub aspect principial (cele sapte zile ale Genezei) cat si sub aspect cosmic (cele sapte planete) sau ca aspect temporal (cele sapte zile ale saptamanii). In traditia crestina 7 e un numar al plenitudinii, simbolizeaza si cele 7 trepte ale desavarsirii spirituale (treptele urcusului duhovnicesc) ca si treptele manifestarii spiritului, fiind cifra cel mai frecvent folosita in Apocalipsa (de 40 ori). Citat:
|
O parere.......
Citat:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...hatologice-cu/ |
Adriana: daca doriti sa insinuati, sa obiectati sau sa-mi spuneti ceva, caci vad ca mi-ati citat postarea, faceti-o direct, fara indirecte , linkuri spre " atentie la oamenii inselati si pierduti 100%". Probabil acest stil va caracterizeaza pe dumneavoastra, insa mie imi place ca omul sa-si exprime parerea in fata, sa spuna ce gandeste.
|
Citat:
Oare ce se intampla? Nu am facut decat sa postez un link catre un articol (impropriu spus) care vorbeste despre interpretari, inclusiv al numerologiei sa zicem, eu nu vreau sa scriu acel numar..... Nu pot sa fac un rezumat al cuvintelor unui intelept, am preferat sa-l las pe el sa spuna, asa cum a facut-o, pe intelesul tuturor. Scuze pentru deruta. Trebuie sa fiu mai prudenta pe viitor, unde si cui postez, ca ceva nu e in regula..... |
Imi cer eu scuze ca v-am inteles gresit intentia, n-am citit tot articolul respectiv.
|
Multumire
Multumesc ca vad semeni care cauta totusi, pun lumina, langa lumina.
Si inteleg inca o data, ca intunerecul nu e culoare, e lipsa luminii. Combinatia culorilor e chiar albul. Dar albul credintei e stralucitor! |
In gandire
Citat:
Planul Fiului este pentru toata lumea, om, roman si chinez de asemenea. Nu ura credinta celor din urma, ci cauta punti spre lumina lor, caci e scris, ei vor fi primii! Cel mai frumos e cand vedem albul in curcubeul gandirii omului! Poate cineva sa zica ca Fiul e aici mai mult decat acolo, pe celalalt continent? |
Citat:
|
|
Citat:
p.s ati trecut la profil "preot". Faceti parte din cler sau v-ati referit la "omul-preot al creatiei"? |
Gandesc, ca de aia sunt prost
Citat:
Proverbul tau e ireal?! Nu vezi ca prostu are putere mare, caci ti-a aruncat o piatra mica dar grea? Stie ca inteleptul o vede, ca de aia o pune prostul in balta, in trei masuri (ferestre) si lasa doar una afara. Nu vezi ca vreau sa fac o punte...din realitate spre cartea adevarului. Eu te inteleg pe tine, dar tu nu vrei sa te intelegi... Ca sa nu i se vada jumatatea acoperita, cu ochii, ci cu sufletul. Fiul a fost acuzat ca de ce vindeca in ziua de odihna. Omul cate zile de odihna are? Afara sau aici, pe mine omul simplu, ma acuza cineva de ce voi lucra daca mi se va da de lucru, intr-o zi de luni? |
Citat:
|
El a fost trimis in lume
Citat:
Am iesit din tata catolic, botezat apoi ortodox prin voia Domnului, in nume, unde ma mai pot duce? In sus sau in jos? |
Rapunsul tau cere o intrebare?
Citat:
Nu dupa falsa placere? Te increzi in stalpii inalti, ce aduc lumina, mai mult ca si in biserici? |
Ma judeci apoi?
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:41:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.