Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13534)

cocacoc 10.08.2011 09:49:13

Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook

http://www.allfacebook.com/fox-news-...hreats-2011-08

"Pagina Facebook Fox News a primit peste 8000 de amenintari cu moartea postate pe peretele paginii , dupa ce Directorul de Comunicatii al grupului Atei Americani, Blair Scott , a aparut la emisiunea retelei Fox, America Live, discutand despre procesul in instanta al grupului pentru a opri ridicarea unui crucifix in World Trade Center Memorial.

Administratorii paginii Facebook au lucrat intens la stergerea comentariilor rauvoitoare ,dar nu inainte ca blogger-ul XXXXX sa faca niste capturi "

Eu zic sa-i omoram pe toti si sa vada cu ochii lor ca exista Dumnezeu

Impusca-i . Trage sa omori.

Pentru toti ateii, muriti si mereti in iad haha daca as putea v-as impusca pe toti in cap cu o carabina

Usor, ii impusti .

Ii impuscam, macar stim unde ajung , risipa de oxigen

Ii rastignim pe crucea aia...

Cred ca ar trebui sa-l spanzuram pe lider...

Ei is atei asa ca nu conteaza daca ii omori

II omori.

Uite solutia mea, ii omori...glumesc ...poa' sa se duca in iad, o stai, se duc.

Atei stupizi , sper ca Dumnezeu sa-i omoare pe toti.

http://www.allfacebook.com/wordpress...1/08/xians.png

DragosP 10.08.2011 09:53:30

Și asta demonstrează ce? Că ăia sunt creștini? Că ăia sunt atei deghizați în creștini? Că ăia sunt sau nu întregi la cap?
Ce?

Daniel_7 10.08.2011 10:21:11

In primul rand a fi crestin ,nu e intotdeauna in regula.Daca esti protestant si apartii nu stiu de ce secta , e altceva.

Ortodocsii nu ar face asa ceva.

florinbv 10.08.2011 10:22:44

Una e sa te declari crestin si alta este sa fii intr-adevar crestin... e o mare diferenta.

ai2 10.08.2011 10:39:59

Citat:

În prealabil postat de florinbv (Post 387753)
Una e sa te declari crestin si alta este sa fii intr-adevar crestin... e o mare diferenta.

Sa-nteleg ca aia 85% ortodocsi pe care se bazeaza justificarea BOR pentru constructia catedralei sunt de fapt multi mai putini? Atunci ce rost mai are?

florinbv 10.08.2011 10:44:56

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 387759)
Sa-nteleg ca aia 85% ortodocsi pe care se bazeaza justificarea BOR pentru constructia catedralei sunt de fapt multi mai putini? Atunci ce rost mai are?

Aici ma refeream la faptul ca nu toti duc o viata adevarata de crestin, nici macar eu. Este adevarat ca din cei 85% care s-au declarat, probabil ca putini sunt traitori, iar restul simpatizeaza cu BOR, asa ca tot se justifica. :10:

Nenumitul 10.08.2011 11:16:16

heaven 10.08.2011 11:17:00

Sa inteleg ca Facebookul e "cartea de capatai" al autorului topicului de crede orbeste tot ce se scrie acolo...

Lavrentiu 10.08.2011 11:19:58

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 387775)
Sa inteleg ca Facebookul e "cartea de capatai" al autorului topicului de crede orbeste tot ce se scrie acolo...

Nu vad cum ar putea un crestin sa scrie comentarii de genul "Shoot to kill". Ori e facatura ori acei oameni nu sunt crestini (decat poate cu numele)

ioanna 10.08.2011 11:26:25

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 387732)
"Pagina Facebook Fox News a primit peste 8000 de amenintari cu moartea postate pe peretele paginii , dupa ce Directorul de Comunicatii al grupului Atei Americani, Blair Scott , a aparut la emisiunea retelei Fox, America Live, discutand despre procesul in instanta al grupului pentru a opri ridicarea unui crucifix in World Trade Center Memorial.

Lasand la o parte comentariile picante de pe facebook, care-s mai mult vorbe aruncate in vant, n-am inteles initiativa acelui domn. Un monument memorial pierde prin expunerea publica caracterul sacru, exhibitionand o forma careia ii sunt atasate semnificatii ulterioare, nefiind el inusi generator de mesaje puternice. “Crucea” nu e un element propagandistic crestin in acest context ,ci e un simbol universal recunoscut de catre toata lumea, care creeaza o aura sacra, asigurandu-se o vizibilitate mai pregnanta la nivelul perceptiei. Memoria are nevoie sa fie activata, deci locurile publice semnalizate prin monument ca situri ale memoriei sunt identificate de cele mai multe ori si ca spatii sacre. Initiativa domnului e deplasata ,probabil organizatia sa simte nevoia de afirmare. Avem si la noi in tara o astfel de organizatie, care mai scoate din cand in cand cate un comunicat inept (ASUR). In orice caz nu el este indreptatit sa decida, mai degraba experti de comisia de monumente, apoi familiile celor ramasi in urma si la urma vox populis.

heaven 10.08.2011 11:40:25

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 387777)
Nu vad cum ar putea un crestin sa scrie comentarii de genul "Shoot to kill". Ori e facatura ori acei oameni nu sunt crestini (decat poate cu numele)

Pai tot facebookul e o facatura si o metoda de a colecta date si a face tot felul de experimente pe utilizatori,de manipulare a maselor....Asa ca aviz celor care aveti profile,ce anume postati acolo si ce date personale lasati,pentru ca totul este monitorizat si bagat intr-o baza de date.Si nu este singurul de acest gen...

informatorul 10.08.2011 11:52:08

eu as spune ca sunt crestini adevarati
crestinii adevarati care citesc Biblia

Deuteronomul
13. Că s-au ivit în ea oameni necredincioși dintre ai tăi și au smintit pe locuitorii cetății lor, zicând: Haidem să slujim altor dumnezei, pe care voi nu i-ați știut,
14. Caută, cercetează și întreabă bine, și de va fi adevărat că s-a întâmplat urâciunea aceasta în mijlocul tău,
15. Să lovești pe locuitorii acelei cetăți cu ascuțișul sabiei, s-o dai, blestemului pe ea și tot ce este în ea și dobitoacele ei să le treci prin ascuțișul sabiei.
16. Iar prăzile ei să le aduni toate în mijlocul pieții ei și să arzi cu foc cetatea și toată prada ei, ca ardere de tot Domnului Dumnezeului tău; să fie ea pe vecie dărâmată și niciodată să nu se mai zidească.
17. Nimic din cele blestemate să nu se lipească de mâna ta, ca să-Și potolească Domnul iuțimea mâniei Sale și să-ți dea milă și îndurare, și să te înmulțească, cum ți-a grăit și ție și cum S-a jurat părinților tăi,

Deutoronomul
12. Iar cine se va purta așa de îndărătnic, încât să nu asculte pe preotul care stă acolo la slujbă înaintea Domnului Dumnezeului tău, sau pe judecătorul care va fi în zilele acelea, unul ca acela să moară.

Cartea a doua Paralipomena
11. Și au adus în ziua aceea jertfă Domnului din prada care o adunaseră: din vitele cele mari, șapte sute de jertfe, și din vitele mărunte, șapte mii.
12. După aceea au făcut legământ între ei, ca să caute pe Domnul Dumnezeul părinților lor, cu toată inima lor și cu tot sufletul lor;

Luca
26. Zic vouă: Că oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are și ceea ce are i se va lua.
27. Iar pe acei vrăjmași ai mei, care n-au voit să domnesc peste ei, aduceți-i aici și tăiați-i în fața mea.

Lavrentiu 10.08.2011 12:01:38

Citat:

În prealabil postat de informatorul (Post 387788)
Luca
26. Zic vouă: Că oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are și ceea ce are i se va lua.
27. Iar pe acei vrăjmași ai mei, care n-au voit să domnesc peste ei, aduceți-i aici și tăiați-i în fața mea.

De ce rupeti din context? Unii ar putea sa inteleaga ca Hristos le zicea Apostolilor sa-i aduca necredinciosii sa-i taie. Astea sunt 2 versete dintr-o parabola...

informatorul 10.08.2011 12:05:44

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 387794)
De ce rupeti din context? Unii ar putea sa inteleaga ca Hristos le zicea Apostolilor sa-i aduca necredinciosii sa-i taie. Astea sunt 2 versete dintr-o parabola...

spune-mi unde se termina parabola

later edit:
citind biblia in romana nu iti prea dai seama
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=19

m-am uitat in engleza si aici e foarte clar ca nu se terminase parabola
http://www.biblegateway.com/passage/...19&version=NIV

in romana
25. Și ei au zis lui: Doamne, acela are zece mine.
se adreseaza cu Doamne deci am asumat ca vorbeau cu Iisus
in engleza e " 25 “‘Sir,’ they said, ‘he already has ten!’"

in romana e "zic voua" in engleza e "he replied", iar te induce in eroare
celalalte tot raman valide (din punctu meu de vedere)

AndreiM 10.08.2011 13:01:10

Nu suntem noi judecatori.
Mantuitorul a spus sa-ti iubesti aproapele si sa-ti binecuvantezi vrajmasul, cel ce face asta e crestin.

AlinB 10.08.2011 13:58:23

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 387759)

Nene ai o obsesie, mergi si ti-o trateaza.
Pe topicul asta e vorba de cu totul altceva.

AlinB 10.08.2011 14:01:37

Citat:

În prealabil postat de informatorul (Post 387797)
in romana e "zic voua" in engleza e "he replied", iar te induce in eroare
celalalte tot raman valide (din punctu meu de vedere)

Pai cam asa e, pentru cei care il resping pe Dumnezeu, exista un loc special pe masura "performantelor" lor sufletesti..

Acolo vor putea trai in ura si singuratatea cat poftesc.

Ei de fapt nu pe Dumnezeu urasc (caci oricum nu-L cunosc) ci ideea de a se conforma unor standarde morale, de a renunta la pacate, de a urma binele, de a face ascultare fata de bine, etc.

In ceea ce priveste subiectul topicului...pentru cel care mai are un dram de ratiune este mai mult decat evidenta:

1. manipularea - cine poate afirma cu certitudine ca cei care au facut remarcile respective sunt crestini?

2. arata cat de mare este nivelul de in-dobitocire la care s-a ajuns cu ateismul, daca se apeleaza la astfel de forme de manipulare penibila e clar ca cei carora li se adreseaza (atei), cei care fac asta sunt siguri ca au reusit sa-i coboare la nivelul maxim de in-tembelizare.

Binenteles, mai sunt si exceptii dar masele atee..

Templier Knight 10.08.2011 14:12:53

Citat:

Administratorii paginii Facebook au lucrat intens la stergerea comentariilor rauvoitoare ,dar nu inainte ca blogger-ul XXXXX sa faca niste capturi "

Pentru toti ateii, muriti si mereti in iad haha daca as putea v-as impusca pe toti in cap cu o carabina

Usor, ii impusti .

II omori.

Cata rautate , aia nu s crestini sunt FANATICI , si oricum majoritatea, mai mult ca sigur sunt protestanti
''Atei stupizi , sper ca Dumnezeu sa-i omoare pe toti.''>>>>rezulta :Nu crezi in Dumnezeu =esti omorat ? Ce PROSTIE , fiecare are dreptul sa creada in ce vrea .PUNCT

Templier Knight 10.08.2011 14:16:08

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 387751)
In primul rand a fi crestin ,nu e intotdeauna in regula.Daca esti protestant si apartii nu stiu de ce secta , e altceva.

Ortodocsii nu ar face asa ceva.

Exact ,mai mult ca sigur sunt toti protestanti

AlinB 10.08.2011 14:23:19

Vedeti, manipularea functioneaza si la voi vajnici ortodocsi, pica doi dintr-o singura lovitura.

N-aveti cea mai vaga idee cine a scris lucrurile respective si daca respectivii au vreo tangenta cu crestinismul (decat poate ca-l dispretuiesc/urasc) dar credeti si voi ce va place, exact ca si ateii.

Ateii prefera sa creada ca au fost scrise de crestini, crestinii ortodocsi ca au fost scrise de protestanti, protestantii probabil de cine stie ce carismatici si tot asa..

Si uite asa pe baza ignorantei voastre si a judecatii pripite marul discordiei da roadele pe care le vor respectivii..

GLAdoS 10.08.2011 14:28:47

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387863)
Ateii prefera sa creada ca au fost scrise de crestini

eu zic ca au fost scrise de un(niste) nebun(i), ca era(u) mai mult sau mai putin crestin(i) nu e chiar asa importnat.

AlinB 10.08.2011 15:04:07

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387865)
eu zic ca au fost scrise de un(niste) nebun(i), ca era(u) mai mult sau mai putin crestin(i) nu e chiar asa importnat.

Sau poate erau mai mult sau mai putin atei care vroiau sa-si bata joc de crestini, dandu-se drept persecutati, varianta asta cum iti surade?

cojanete 10.08.2011 15:15:12

peste 8000 de amenintari facute de crestini

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387865)

Ar trebui sa meditam mai mult la cuvinele Mantuitorului :Mila vioesc nu jerfa.

antoniap 10.08.2011 15:43:12

Citat:

Usor, ii impusti .

II omori.

Cred ca cineva vrea sa-i compromita pe crestini si sa-i socoteasca vinovati de toate relele care vor urma, ca pe vremea lui Nero.

,,- Cine a dat foc Romei?
- Crestinii!!!" - minte imparatul Nero, pentru a-si ascunde fapta cea rea.

Istoria se repeta. Nimic nou sub soare. Crestinii, conform prorocirilor, vor fi din nou prigoniti, ca in primele secole crestine. Mai intai se atenteaza la valorile crestine, apoi crestinii ar putea fi considerati dusmanii omenirii!

catalin2 10.08.2011 16:03:41

Citat:

"Pagina Facebook Fox News a primit peste 8000 de amenintari cu moartea postate pe peretele paginii

Si de fapt sunt 11 comentarii postate la ore diferite, intre cele 8000 de mesaje.

GLAdoS 10.08.2011 16:03:48

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387874)
Sau poate erau mai mult sau mai putin atei care vroiau sa-si bata joc de crestini, dandu-se drept persecutati, varianta asta cum iti surade?

Ce traba am eu daca nu erau crestini, am zis ca nu e importnat, pana la urma nu toti ateii sunt criminali cum nici toti crestinii nu sunt use de biserica. Apropo nu pozau in persecutati ci in persecutori.

cocacoc 10.08.2011 16:30:55

S-a umplul google-ul deja de stire, pe cine intereseaza sa mai citeasca despre, in engleza. Nu erau aia sub acoperire, trebuie sa fii stupid sau neinformat sa crezi asa ceva . De fapt ce s-a intamplat e un fenomen normal pentru unele comunitati online si americane adiacente Fox News si Bill O'Reilly, un faimos ultracatolic ce lucreaza la Fox .

maria32 10.08.2011 17:28:20

MARE MARE ATENTIE cu cele de pe Facebook.

http://blog.shopmania.ro/stirile-spe...ri-periculoase

moldoveanu 10.08.2011 18:09:42

Citat:

Usor, ii impusti .

In primul rand vorbim de america unde sunt tot felul de biserici care-si zic crestine si nu sunt cu absolut nimic crestine. Sa nu uitam ca ei au biserici "crestine" cu pastori homosexuali. La ce sa te mai astepti?
In al doilea rand diavolul a incercat sa infiltreze (uneori cu success) biserica inca din primele secole, cand au aparut unii care crestinau cu sabia in mana prin orientul mijlociu. Acest fenomen continua pe alocuri si astazi.

AlinB 10.08.2011 18:50:32

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 387908)
S-a umplul google-ul deja de stire, pe cine intereseaza sa mai citeasca despre, in engleza. Nu erau aia sub acoperire, trebuie sa fii stupid sau neinformat sa crezi asa ceva . De fapt ce s-a intamplat e un fenomen normal pentru unele comunitati online si americane adiacente Fox News si Bill O'Reilly, un faimos ultracatolic ce lucreaza la Fox .

De ce n-ai fi stupid sau neinformat daca ai crede ceea ce iti place tie sa crezi?

AlinB 10.08.2011 18:51:26

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387894)
Ce traba am eu daca nu erau crestini, am zis ca nu e importnat, pana la urma nu toti ateii sunt criminali cum nici toti crestinii nu sunt use de biserica. Apropo nu pozau in persecutati ci in persecutori.

Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..

GLAdoS 10.08.2011 19:16:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387944)
Pai desigur, ca sa dea altora ocazia sa pozeze in persecutati si ca sa justifice ulterior actiunile adevaratilor persecutori: "iata religia este izvorul violentei sociale"..

Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Ca sa fie mai clar, ce doream eu sa zic este: chiar daca sunt un grup de atei, de crestini sau alta religie ei nu se identifica cu restul. Asa ca hai sa nu ii tot aruncam peste gard, asa cum sustinei chiar tu.

AlinB 10.08.2011 20:20:59

[quote=GLAdoS;387956]Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).

Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.

GLAdoS 10.08.2011 20:58:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 387971)
Deci daca cineva poarta un razboi in numele tau, atunci tu esti izvor de violenta.
Halal ratiune atee.

Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.
Halal cunostere crestina.

Soaree 10.08.2011 21:21:19

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387982)
Alo, nenea... in numele religiei... nu inseamna "doar cu numele" ci chiar de catre adeptii ei pentru convingerile lor religioase... Nu mai fa o salata din sensul cuvintelor.

GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?

GLAdoS 10.08.2011 22:24:28

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 387990)
GLAdoS, deci daca ii dau in cap lui AlinB in numele tau, inseamna ca tu esti ala rau, nu eu? Hmmmmm !

AlinB sa te ascunzi bine, ok?

A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?

Soaree 10.08.2011 22:40:03

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 388011)
A tunat si v-a adunat, sau esti alter-egoul lui Alinus?

Atunci schimbam directia. Iti dau tie in cap in numele lui AlinB. Oricum nu voi fi gasit vinovat de nimic din moment ce fapta e facuta in numele lui AlinB. Ce simplu este sa ne motivam urateniile sufletesti in numele cuiva.

AlinB 10.08.2011 23:04:37

Mai nasol cand ne motivam urateniile sufletesti in numele altora care si-au motivat urateniile sufletesti in seama binelui.

Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.

Pai sa stam departe si de fizica si de chimie si democratie si civilizatie etc. ca in numele la toate chestiile astea s-au facut nenumarate prostii.
Si aia care le-au facut chiar au crezut in valorile astea, sau erau "exersati" in domeniu, nu?

Oare de ce nu ne duce exercitiu "ratiunii" atat de departe?

ioanna 10.08.2011 23:07:30

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 387982)
Nu vad de ce trebuie sa demonstreze ceva ce a fost deja demonstrat in trecut (ca religia poate sa fie un izvor de violente - dovada razboile purtate in numele religiei).
.

Spuneti-mi un razboi pentru care e religia vinovata!
p.s Sper ca nu incepeti cu cruciadele … caci atunci n-are sens sa discutam, e clar ca faceti niste gafe majore, confunzand religia, adevarul ei dogmatic, cu ideologiile politice dezvoltate de oameni si (pseudo)fundamentate religios. Halal cunoastere, ignoranta crasa !

GLAdoS 10.08.2011 23:12:31

Si dai si spune Aline, motiveaza-ti explicatia in sensul cum ai inteles tu... nici nu te obosei sa-mi dai mie raspuns.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 388022)
Adica stam departe de religie pentru ca altii invocand religia au facut prostii.

Mama ce logica stralucita..curat murdar.

Am zis eu cumva ca stau departe de religie pt acest motiv? Exceleta deductie Sherlock.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:54:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.