![]() |
cultul Fecioarei Maria in ortodoxie
buna tuturor. sunt un tanar care sa nascut la neo protestanti.acum la maturitate dupa multe framantari si indoieli am ales de buna voie si nesilit Ortodoxia.Nu stiu de ce nu pot sa accept in totalitate invatatura bisericii ortodoxe despre fecioara Maria.
poate sa mi explice cineva cat e de credibila invatatura bisericii si anume ```pururea fecioara Maria`` si k a fost inaltata trup si suflet la cer.Vreau sa mai spun k am destul de bune cunostinte biblice zic eu si stiu din biblie k doar trei oameni au fost inaltati la cer..Enoh...profetul Ilie tisbitul...si Iisus Hristos. am fost la biserica luni de praznicul adormirii maicii domnului si am vazut oameni care se rugau la Icoana Fecioarei Maria...eu pur si simplu nu am putut sa fac asta ..si nush dak o sa o fac in viitor.Eu am fost invatat sa ma rog la SFANTA TREIME. SI stiu din epistolole pauline k este un singur mijlocitor intre omul pacatos, decazut si Dumezeu Tatal si anume Omul Iisus Hristos.sincer eu nu vreu sa ispitesc pe nimeni as vrea doar niste pareri avizate . |
Nu stiu care parinte a rostit aceste cuvinte,dar suna cam asa"Ortodoxia numai cu Dumnezeu si fara Maica Domnului este,in esenta,o alta religie".Maica Domnului e a doua Persoana dupa Dumnezeu.Cum poate fi Ea pururea Fecioara?Doar la Dumnezeu toate sunt cu putinta!Incearca sa te rogi Ei,ea o sati ajute nemijlocit in toate.Ea e mijlocitoare pt toti inaintea Tronuli Preasfintei Treimi.Daca Te rogi Ei din suflet,de cele mai multe ori curg lacrimi...incearca!
|
Citat:
Cum s-a produs intoarcere asta mai exact? |
nush se poate. eu nu sunt familiarizat cu Sfanta Traditie.al neo-protestanti tinerii sunt incurajati sa studieze in principal doar Biblia . despre Sfanta traditie ei afirma k sunt doar povesti nascocite k sa dea credibilitate bisericilor dominante
|
1. CA sa fie idolatrie cum spune Protestantismul trebuie ca sa crezi ca cel la care te rogi sa fie egal sau mai mare ca DUmnezeu. In ortodoxie nu e nimeni mai mare sau egal cu Dumnezeu deci nu are cum sa fie idolatrie.
2.Rugaciunea pe care o facem sfintilor este in mare parte ca sa intervina la Dumnezeu sa ne ajute. Sfintii sunt aproape de Dumnezeu si pot sa intervina sa ne ajute. Pana la INVENTIA Protestanta toti crestinii se rugau sfintilor si Maicii Domnului. |
Bine ca ai revenit sa nu ai probleme aici: FEMEIA CARE TRECE DE VAMA E ORTODOXA
Vama a nouăsprezecea: A ereziei După aceasta am ajuns la vama ereziei,unde se cercetează raționamente asupra adevăratei Credințe Ortodoxe, lepădarea de dreapta Credință Ortodoxă, hulirea, blasfemia... Acolo se întreabă gândurile nedrepte și socotelile strâmbe față de Credința Creștinească, a adevăratei credințe, neîndeplinirea făgăduințelor și indatoririlor creștinești, îndoirea în credință, hulele asupra Sfințeniei și altele asemenea acestora. In vremea minuțioaselor cercetări, pe care mi le făceau arapii infernali ai acestei vămi, mi-au apărut în minte luminoasele hotărâri Divine, însoțite de sfaturile apostolești și părintești din Dumnezeieștile Scripturi și din cărțile Bisericești: „Păziți-vă de proorocii mincinoși, care vin Ia voi îmbrăcați în piei de oi; iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. După faptele lor îi veți cunoaște". „Eu am venit în numele Tatălui Meu și voi nu mă primiți pe Mine. De va veni altul (Antihrist) în numele său. pe acele îl veți primi”. „Mă tem ca nu cumva, precum șarpele a amăgit pe Eva cu vicleșugul său, așa să se strice și înțelegerile voastre de la credința in Hristos. Că de ar propovădui cel ce vine, pe un alt lisus, pe care n-am propovăduit, sau de ați lua alt duh, care n-ați luat, sau altă Evanghelie, care n-ați primit, bine l-ați suferi (Mt. 7.15; loan 5. 43: 2 Cor. 11, 3-4). Dar acea vamă am trecut-o fără ispitire, pentru că în viață având și păzind dreapta Credință, nu m-am aflat vinovată. Și așa de acolo am mers înainte, apropiindu-ne de porțile cerești. |
in principiupot sa spun k nu am fost botezat deloc.pana de curand. la inceput am crezut k calea neo protestantilor e cu adeva rat `````cea stramta``dar de vreo 3 ani am inceput sa am indoieli .nush am cautat sa ma uit un pic si in stanga si dreapta .dak intelegi.nush era tutul prea frumos acolo si de multe ori simteam k sunt prea fanatici .in fine mai multe chestii.am inceput sa frecventez si biserica ortodoxa din localitate
la inceput liturghia mi se parea hilara.felul cum se canta si multe altele.oircum a fost un proces care a durat cam 2 ani pana ce mam hotarat sa primesc botezul |
Pana la urma ai fost botezat ortodox sau protestant?
Sau de amandoua? Ai trecut la ortodoxie ca la protestanti "era totul prea frumos dar erau fanatici"? Fanatici in ce sens? |
Daca ai fost botezat protestant o sa ajungi in iad.
|
Pai uite, ca omul a pierdut viata vesnica si intrare in rai. IIsus a adus botezul ca omul sa intre in rai si Sfanta Impartasanie ca omul sa ia nemurirea inapoi. PROTESTANTISMUL A RENUNTAT LA SFANTA IMPARTASANIE PENTRU VIATA VESNICA.
Foarte bine ca ti-ai pus intrevbari si multi se prind uitandu-se in istorie. IIsus a venit in anul 33 si a infiintata Biserica sa, BISERICA ORTODOXA. IN 1500 au venit oameni ce au infiintat organizatiiile lor ce le-au denumit BISERICI cu multe inventii. Exista multe deosebiri intre Biserica Ortodoxa si inventiile PROTESTANTE. PAI DACA IISUS E SINGURUL MIJLOCITOR INTRE OM SI DUMNEZEU CE CAUTA LUTER SI WHITE SI CALVIN SI ALTII INJ ECUATIE. UNDE SCRIE DE EI IN BIBLIE. DUPA RASTALMACIREA PROTESTANAT DACA NU SCRIE DE EI IN BIBLIE NU SUNT NECESARI MANTUIRII DECI PROTESTANTISMUL CARE NU E IN BIBLIE NU E NECESAR MANTUIRII |
[quote=AlinB;390054]Pana la urma ai fost botezat ortodox sau protestant?
Sau de amandoua? Ai trecut la ortodoxie ca la protestanti "era totul prea frumos dar erau fanatici"? Fanatici in ce sens?[/QUOTE am fost botezat in vara asta in ortodoxie k la neo protestanti nu se boteaza copii mici in multe lucruri invatatura lor era prea brutala uneori intodeauna sincer va spun ieseam de la serica un pic infricosat |
Pai ei nu au avut treaba cu ortodoxia.
Ei erau suparati ca n-au avut Biblie in limba materna. Protestantismul le-a data Biblie in limba materna si le-a luat: -Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica -Sfanta Liturghie -spovedirea pentru iertarea pacatelor si unii s-au intors la uciderea cu pietre pentru pacate mari ca avortul -dreapta credinta -unii au renuntat la Botez ajungand cu totii probabil in iad -le-a luat preotii hirotoniti -le-a luat maslu -le-a luat icoanele -le-a luat ajutorul sfintilor -le-a luat botezul copiilor asa ca copii protestanti morti sunt probabil prin iad sau in alta parte caci in rai ajungi botezat Luter lea dat 5 bani si le-a luat un miliard + de lei asa ca Protestantismul e o pierdere majora si o pacaleala. In ortodoxie existau de atunci Biblii in limbile materne asa ca daca veneau la ortodoxie erau OK. DIn pacate au merg in pacaleala. |
Citat:
Mai treci pe la scoala baietas. |
La scoala eu am invatat de Chiril si Metodiu care au facut limba rusilor si le-au scris Bibliile in noul lor alfabet pe la 900.
Si tu imi dai dreptate ca aici noi vorbim de Protestantism adica de inventia din 1500+ Pai ei nu au avut treaba cu ortodoxia. Ei erau suparati ca n-au avut Biblie in limba materna. Protestantismul le-a data Biblie in limba materna si le-a luat: -Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica -Sfanta Liturghie -spovedirea pentru iertarea pacatelor si unii s-au intors la uciderea cu pietre pentru pacate mari ca avortul -dreapta credinta -unii au renuntat la Botez ajungand cu totii probabil in iad -le-a luat preotii hirotoniti -le-a luat maslu -le-a luat icoanele -le-a luat ajutorul sfintilor -le-a luat botezul copiilor asa ca copii protestanti morti sunt probabil prin iad sau in alta parte caci in rai ajungi botezat Luter si altii le-a dat 5 bani si le-a luat un miliard + de lei asa ca Protestantismul e o pierdere majora si o pacaleala. In ortodoxie existau de atunci Biblii in limbile materne asa ca daca veneau la ortodoxie erau OK. DIn pacate au merg in pacaleala. |
Citat:
Dar nu trebuie sa generalizezi si sa spui ca asta e ortodoxia |
Asta nu insemna ca Luter si Calvin si White si altii au fost rau intentionati neaparat. Poate insemna ca nu au avut scoala si educatie teologica cum e acum si atat au inteles ei din religie atat au facut.
Penibil ca 800 milioane de oameni sufera , pierzand de exemplu VIATA VESNICA Ioan 6:53-54, in loc sa se documenteze. |
Citat:
|
Poate ca Luter si Calvin si altii chiar daca ar fi avut educatie teologica stralucita, li s-au inchis inimile si Protestantismul e pedeapsa lui Dumnezeu pentru unele pacate de pe la ei.
Sa ti se ia VIATA VESNICA, Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica poate fi considerata o pedeapsa. Acuma pedeapsa Protestantismului vine si in Romania si ii apuca pe unii si altii. Si pe mine era sa ma apuce pedeapsa asta si era sa intru si eu in Protestantism. Noroc ca m-am rugat la Dumnezeu si ca mi-a spus ca Ortodoxia e credinta adevarata. |
Uite aici un text magistral despre Maica Domnului. Oricum, nu te bloca dacă nu înțelegi imediat cultul Maicii Domnului. În timp ai să înțelegi tot ce trebuie să înțelegi.
Teotokos Biserica recunoaște în persoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (Theotokos) pe acea făptură care - singura în toată creația lui Dumnezeu, materială și spirituală - a ajuns să împlinească scopul pentru care există întreaga Creație, cea mai deplină unire cu Dumnezeu, cea mai desăvârșită realizare a posibilităților vieții. Consimțământul ei la Întruparea Fiului n-a fost doar armonizarea voinței omului cu voința lui Dumnezeu, ci un eveniment existențial unic, al co-inerenței vieții celor create și celor necreate: Stăpâna noastră a fost socotită vrednică să împărtășească de energia ei firească (energia voinței, dar și a maternității) lucrarea comună a Divinității, adică viața cea mai intimă a lui Dumnezeu. Viața ei fizică, sângele ei, funcționarea biologică a trupului ei, s-a identificat cu viața dăruită efectiv Ipostasului întrupat al lui Dumnezeu Cuvântul. Dumnezeu Cuvântul a trăit ipostatic ca parte a trupului ei; Dumnezeu a trăit înlăuntrul pântecelui ei cu trupul și sângele ei; propria ei energie creată s-a identificat cu energia vieții Celui Necreat. Theotokos nu „împrumută“ doar funcțiunile ei biologice către Dumnezeu Cuvântul, pentru că o mamă nu-și „împrumută“ trupul către copil, ci Îi clădește existența cu trupul ei și cu sângele ei, așa cum îi formează sufletul copilului hrănindu-l, vorbindu-i, îngrijindu-se de el, dăruindu-i afecțiune. Biserica insistă asupra faptului că Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu nu și-a asumat doar un trup prin Înomenirea Sa, ci un „trup animat de un suflet rațional și spiritual“ (Sfîntul Ioan Damaschinul, Dogmatica III, 46), așa cum este și carnea oricărui fetus uman. Hristos Și-a asumat natura omenească în întregimea energiilor trupești și sufletești care vin să o compună și să o exprime. Iar simbolul Născătoarei de Dumnezeu nu se oprește la constituirea trupului lui Hristos, ci se extinde chiar la ceea ce numim formarea sufletului Său, a psihologiei Lui omenești, de vreme ce mama este izvorul și fundamentul articulării primelor experiențe mentale, primelor sensibilități, primelor cuvinte, fundamentul intrării progresive a copilului în lumea numelor și a simbolurilor, lumea oamenilor. Fiind Maica lui Dumnezeu, Fecioara Maria a identificat astfel, în existența sa, viața celor create cu a celor necreate; a unit în propria ei viață Creația și Creatorul ei. Iar astfel, fiecare făptură, întreaga creație a lui Dumnezeu, află în persoana ei poarta „vieții celei adevărate“, intrarea în plinătatea posibilităților existențiale. „De tine se bucură toată făptura... soborul îngeresc si neamul omenesc“. În limbajul poeziei Bisericii, fiecare imagine care include natura este atribuită Stăpânei noastre, pentru a înfățișa exact întreaga reînnoire a celor create care se împlinesc în persoana ei. Ea este „cer“ și „pământ roditor“ și „munte netăiat“ și „piatra care ai adăpat pe cei însetați de viață“ și „pântece înflorit“ și „brazdă care ai crescut înmulțirea milelor“. Iar inimitabila „semantică“ a iconografiei ortodoxe traduce, atât în tușă, cât și în culoare, ceea ce afirmă figurat aceste imagini. Ea reprezintă pe Născătoarea de Dumnezeu și tronul Dumnezeirii, fie ținând un copil sau rugându-se, sau sărutându-L cu drag pe Prunc sau „așezată“, la Nașterea lui Hristos sau la adormirea sa. Ea e noua Evă care recapitulează natura, nu în acea autonomie contrară naturii și în moarte, ci în participarea ei la Divinitatea care transcede natura și la realizarea vieții de veci. Pentru că voia sa proprie restaurează „sfârșitul“ existențial și scopul creației în general, ea dă sens și dă speranță „așteptării nerăbdătoare a făpturii“ (cf. Romani VIII, 19). Când credincioșii caută mijlocirea Născătoarei de Dumnezeu pentru mântuirea lor, ei nu caută vreun soi de mediere juridică, ci ca voința lor nelucrătoare să fie conținută în voința ei dătătoare de viață, voința ei care afirmă dragostea mântuitoare a lui Dumnezeu întrupat. Cristos Yannaras |
Citat:
Si invers este la fel. Cu totii stim ce inseamna dragostea de mama. Iar dragostea Maicii Domnului, cu totul neasemanata intre oameni, fata de Fiul ei, este de neimaginat sa fie comparata cu ideea ca Fecioara Maria sa nu fi ramas fecioara pana la moarte. Dar acest lucru nu ni-l da Dumnezeu sa-l intelegem rational, ci sufleteste, dupa cum - ma repet - nimeni nu incearca sa inteleaga dragostea de mama din teorie. Roaga-te Maicii Domnului sa iti descopere asta pe cat posibil, si vei simti fara indoiala mangaierea ei. |
Cultul Maicii Domnului trebuie inteles ca cinstirea Maicii Domnului si e in Biblie " Iata, de acum ma vor ferici toate neamurile !"
Problema nu e unde se cinsteste Maica Domnului, problema e unde nu se cinsteste MAica Domnului. |
Citat:
|
Citat:
|
Numai cand spui Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, simti in inima ta ca trebuie sa-ti pleci genunchiul si fruntea.
|
Citat:
Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te sfinteasca si Intelepteasca sa fi un vas ales si placut Lui lucrator In ogorul si via Lui cea sfInta si curata . Dragul meu nu te supara pe mine si Intelege asa cum tile spun lucrurile si nu te grabi sa dai raspuns, noi care suntem oameni din lume si vine unul si arunca vorbe urIte mamelor noatre care sau jertfit pentru noi si nea crescut si alaptat la sInul lor nu ne place si cautam sal pedepsim Intrun fel sau altul atunci IIsus Hristos Fiul lui Dumnezeu care prin voia Tatalui sa Intrupat de la Duhul SfInt si din SfInta Fecioara Maria si sa facut Om si a luat Chipul nostru omenesc si pacatele noastre lea luat cu EL pe cruce si Lea rastignit odata cu El si lea dus cu El In mormInt. Oare El Fiul LUI Dumnezeu nu se supara daca noi nu cinstim Pe aceia prin care EL a venit In lume Ea Find Sfintita de Dumnezeu ca sa fie CURATA ca sa primeasca In pIntecele ei pe cel NeIncaput care a fost Martor la facerea Lumi si la zidirea omului. Cum poate sa spuna cineva fratele meu eu te iubesc pe tine, Insa pe mama ta no iubesc si nu cred ca este SfInta sau ca merita respectul meu este o femeie si atIt,oare nu neam supara noi care suntem oameni sa auzim aceste vorbe , atunci crede cineva ca Fiul Lui Dumnezeu nu se va supara pe noi si nu va Intoarce SfInta lui fata de la noi. Noi avem copii ,oare dac am auzi spunInd cineva copiilor nostri eu te respect pe tine dar nu cred ca mama ta trebuie sa fie respectata de mine cum neam simti??? este o Intrebare fireasca ,cred ca tare rau near cadea,. La rasignirea pe cruce a Lui IISUS nu a spus el Fiul Lui Dumnezeu ucenicului pe care Il iubea la EV: dupa Ioan cap. 19 vers 26 si 27. vezi prin ata sa intelegem ca nea Incredintat si pe noi Mamei Lui si sa o primim ca Mama cum a primito si ucenicul Lui, Sa Intelegem ca rugaciunile Sfintilor sunt aduse la altarul de jertfa Inaintea tronului Slavei Lui Dumnezeu Apocalipsa Lui Ioan cap. 8 vers, 3-4 sa intelegem ca rugaciunile sfintilor sunt ascultate de Dumnezeu , dar atunci rugaciunile aceleia care la purtat la SINUL Ei si la Alaptat cu Laptele Ei pe Fiul Sau si Dumnezeu nostru IISUS HRISTOS oare nu vor fi primite su ce vom zice ca este minciuna Scriptura . oare biserica Primara dupa ce sa GHIDAT In decursul timpului Inainte sa fie scrisa Biblia si raspIndita In Intreaga Lume si propovaduita omeniri , Eu cred ca dupa SF. traditie care sa transmis prin viu grai si Intelepciune de la Dumnezeu din generati In generati si din Parinte In Parinte, si Din Invatator In ucenic si asa mai departe pIna In zilele noastre. Da BIblia este Invataura care trebuie urmata si traita Insa lucrare traditiei In bisreica este regula dupa care oameni sa se Sfinteasca si sa aduca jertfe Bine placute Lui Dumnezeu vezi fratia ta ca Biblia spune si arata cum trebuie sa fie cei ce vor sa fie conducatori si slujitori ai Biserici si lor lisa transmis Darul de slujire al Sfintelor Slujbe de catre Dumnezeu apostolilor si urmasilor Lor care sut Prainti cei TRAITORI DUPA INVATAURA SI PORUNCA LUI DUMEZEU . Slavit sa fie Domnul Dumnezeul Nostru acum si pururea si In veacul veacului amin amin amiN +++ +++ +++ +++ |
Citat:
|
Citat:
despre duhovnic ce sa mai spun tre sa caut unul luminat cu adevarat de DUMNEZEU |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Prin Sfintele Taine (Spovedanie, Impartasanie, Maslu etc.) noi cautam curatirea si primirea Sfantului Duh, fara de care nu putem intelege in duh adevarat aceste taine ale mantuirii. Cauta sa mergi pe drumul drept si batatorit. |
Sf: Fecioara Maria
"""""""@ tara tara vrem ostasi +++++++++++++ Spune-mi dar fratele meu, tie ti-ar place ca cineva sa-ti necinsteasca mama si memoria ei ? Oare Mantuitorul se bucura atunci cand unii o numesc o femeia ca oricare femei, cu mai multi copii cand ea a fost singura gasita vrednica sa poarte in pantece pe Fiul lui Dumnezeu, pe cea in fata carei Gavriil s-a plecat ?
http://calauza-ortodoxa.trei.ro/?item=12[/quote] ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++ Multumim mult pentru stardania fratiei tale de a lumina mintile cele Intunecate de vrajmasul deavol. cu fatarnicia si mIndrie care nu este buna . CIti dinte cei care lupta cu necunostinta se vor stradui sa caute si sa citeasca si sa Intelega ce doresti sa luminezi cu lumina cea adevarata care bucura pe StapInul Hristos??? eu cred ca nu multi de oare ce aici nu sa cauta a se Intelege mai de graba a rastalmaci lucrurile si lamuririle aduse de uni dintre frati In Duhul Dragostei si al BlIndeti cerut de Hristos . Bunul Dumnezeu sa fie milostiv si Indurat cu noi si cu toti frati nostri si sa ne uneasca pe toti In Duhul dragostei de Dumnezeu si de aproapele nostru amin amin amin. Slavit sa fie Domnul Dumnezeul nostru acum si In veacul veacului amin amin amin, |
In ortodoxie, Maica Domnului este nedespartita de Hristos, ea nu devine un mantuitor feminin in paralel cu Hristos dar este o pururea rugatoare, cum frumos se spune in condacul de la Adormire "cea intru rugaciuni neadormita".
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Maica Domnului e cea mai mare mijlocitoare la Dumnezeu, fara Maica Domnului sintem pierduti
|
Nu mai spuneti prostii de genul acesta, ci incurajati acest "fiu ratacitor " care incearca sa gaseasca calea credintei! Si protestantii cred in Dumnezeu, si nu uitati Dumnezeu este Unul pentru toti oamenii, pentru toti crestinii, nu exista un Dumnezeu al ortodocsilor, unul al catolicilor si altul al protestantilor!
Dumnezeu ne iubeste pe toti si a facut auzit Cuvantul sau pentru toti oamenii, credinciosi si necredinciosi, ,insa noi oamenii am creat diverse confesiuni in inima crestinismului, iar protestantismul a aparut in Evul Mediu ca un protest impotriva abuzurilor Bisericii Catolice, ceea ce , tinand cont de contextul politic si istoric nu a fost deloc deplasat! Multe dintre tezele lui Martin Luther vizau organizarea si dogmele bisericii catolice, care la acea vreme se amesteca in treburile politice ale statului, apoi bineinteles a avut ideea de a simplifica viata religiosului prin renuntarea la Sfanta Traditie si de aici pornesc toate problemele cu care ne confruntam astazi: nerecunoasterea Maicii Domnului ca mijlocitoare in rugaciunile noastre, nnerecunoasterea sfintilor, a sfintelor icoane si toate celelalte, sunt multe de spus pe acest subiect... E pacat zic eu..........nu cred ca Dumnezeu a vrut asta pentru noi: ca un crestin sa se ridice impotriva altui crestin, si in plus informati-va bine despre toate aceste noi confensiuni aparute de la Luther incoace, si Dumnezeu ne va arata calea dreptei credinte! E gresit insa sa spunem ca cineva botezat protestant va ajunge in iad, asta nu o stim noi, pacatosii, e posibil ca si unul botezat ortodox sau catolic sa ajunga in iad, botezul nu este suficient pentru mantuirea noastra asa cum spun protestantii! Ceea ce putem noi face este sa facem cunoscuta credinta noastra ortodoxa, chiar dupa modelul protestantilor, care spun ca evanghelizeaza..... |
Citat:
Hristos este Mantuitorul pentru ca El este Cel care prin Intruparea Sa, Invierea si Inaltarea Sa a restaurat si desavarsit firea omeneasca. De aceea nu putem numi pe Maica Domnului co-mantuitoare, cum face teologia catolica, pentru ca intre lucrarea lui Hristos si lucrarea Maicii Domnului este o diferenta de natura, chiar daca avem catre ea o dragoste de mama si simtim nesfarsita ei iubire. |
Citat:
Sa ma ierti te rog dar eu nu pot Intelege nici cum acest raspuns al fratiei tale. Cum adica nu are trecere o mama Inaintea Fiului Ei In rugaciune pentru Neamul omenesc, si cum sa nu fie ascultate sfintelei Rugaciuni pentru noi. Daca Rugaciunile Sfintilor au fost aduse la altarul de jertfa ca dar Impreuna cu multa tamIie si lea primit Dumnezeu atunci oare nu se cheama aceast ajutor pentru mIntuirea noastra ,. Apocalipsa cap. 8 vers.3 , iartama si nu te supara dar eu asa Inteleg ca toti sfinti care sau rugat si se roaga si astazi ca sunt multi care nui cunoaste lumea pentru ca lumea nui merita si Dumnezeu Ii pazeste ca sa fie martori la o vreme ce vine si bate la usa si a si intrat In cas si noi nu ascultam ca si In zilele luiNioe pina vine potopul si ne Inghite . Toti acesti servitori si slugi drepte si nefatarnice lucreaza pentru mIntuirea lor si a noastra , si mai mult Maica lui Hristos care este mai curata de cIt Heruvimi si mai cinstita si far de asemanare de cIt serafimi. Slavit sa fie domnul Dumnul Dumnezeu acum si In veacul veacului amin amin amin |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:26:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.