![]() |
Rugaminte...
Indraznesc sa va cer un mic ajutor, copilul unei bune prietene se afla la terapie intensiva, in urma unui accident. A fost operat, stare stabila, dar grava. Va rog din suflet sa spuneti o rugaciune pt IOAN ALEXANDRU.
Doamne ajuta Va multumesc |
Doamne , miluieste !
Domnul sa-l ocroteasca pe Ioan Alexandru cu mare Mila SA sfanta! Amin!
|
Dumnezeu sa-l ajute pe Ioan Alexandru sa se vindece repede iar familiei putere sa treaca peste aceasta incercare.
|
Doamne ajuta!
" Ioan-Alexandru, zace in patul durerilor, Maica Sfanta!
Ne rugam Tie, celei bune, care ai nascut pe Dumnezeu, Mantuitorul nostru si Tamaduitorul bolilor, ridica-l din stricaciunea durerilor si pe robul tau Ioan Alexandru. Izbaveste-l din nevoi si din chinuri si intoarce-l acasa sanatos! " |
Maica Sfanta alearga la Ioan Alexandru, este in primejdie ajuta-l sa scape de necazul lui reda-i sanatatea sa poate slavi pe Dumnezeu.Intareste familia lui sa treaca cu usurinta peste asa un mare necaz. Amin
|
Ajuta Doamne pe acest copil nevinovat,Ioan Alexandru si ridica-l din patul durerii! Milostiveste-te si de familia sa si intareste-i sa treaca peste aceasta durere!
|
Care mai este starea copilasului?
|
rugaciune
Ajuta-l doamne pe ion alexandru sa se faca bine si pe parintii lui tine-i tari!
|
Ajuta DOAMNE PE ION ALEXANDRU SI PE PARINTII LUI TINE-I TARI SA TREACA PESTE ACEST NECAZ!
|
Mila Domnului sa fie peste el si peste parintii lui. Doamne ajuta ! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!!
|
Alex e tot la terapie intensiva, inca nu sunt semne evidente de schimbare ...azi s-a spovedit si impartasit.
Va multumesc din suflet! Doamne ajuta |
Doamne ajuta
Dumnezeu sa-l ocroteasca!
|
Doamne ajuta-l sa scape de durerile lui.
|
Citat:
Doamne miluieste , Doamne miluieste , Doamne miluieste !+ |
Alex e mai bine..mult mai bine! A fost mutat de la terapie intensiva, vineri s-ar putea sa-l lase acasa.
Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti care ati spus o rugaciune, fie in scris, fie in gand, fie cu voce tare. Va multumesc in numele mamei. Doamne ajuta |
Citat:
|
Slavă Domnului!
|
Multumim Domnului pentru toate,si sa-l intareasca incontinuare pe Alex sa se bucure de viata.
|
Citat:
|
Slava si multumire lui Dumnezeu pt toate!
Buna ziua si multumesc tuturor celor care s-au rugat pt copilul meu cel mare Ioan-Alexandru...este vorba despre fiul meu cel mare de 15 ani si jumatate...
Copilul o luase intr-o directie gresita....total opusa mantuirii........se incrancena sa-si inradacineze in suflet niste pacate..vicii..rautati...eu aveam deja inima franta de durere...ma rugam la Dumnezeu mai presus de orice sa-i salveze sufletul acestui copil dus din fasa la biserica ...spovedit si impartasit...de la varsta de 6 ani si 8 luni...cu post si rugaciune...dar parca cel rau.."neprietenul"...parea ca avea mai mare spor...intr-o seara ...de august...in ajunul Taieriii Capului Sfantului Ioan Botezatorul Domnului...pe la orele 21-22,00 i-a intunecat..."acela"...mintile si pus de un om fara Dumnezeu...copilul fiind in vacanta la bunici , eu nu eram cu el..pus de "acela"...sa ia caramizi dintr-o constructie in demolare...a lovit cu piciorul in zid si...o parte din zid a cazut peste el...primejduindu-i viata...coaste rupte...aproape toate pe stanga...3 pe dreapta...contuzii pulmonare...hemopneumotorax...hematom epidural...clavicula fisurata..etc.... Slava lui Dzeu...copilul care avea totusi o samanta de credinta sadita in suflet mai mult cu "de-a sila"....de mine...:17:..miscat de suferinta in care se afla...3 zile medicii nu au garantat ca va supravietui..avea contuzie mare la plamanul stang si ceva mai mica la dreptul+ pneumotorox.dr.si hemopneumotorax stang...:(...si-a intors totusi fata catre Ziditorul si Creatorul Sau...a dorit sa se spovedeasca si impartaseasca....a venit preotul de la capela spitatului...dumnezeu sa-l binecuvinteze si rasplateasca pe parintele...si la 24 ore dupa Sf.Impartasanie...copilul a inceput sa-si revina...au inceput radiografiile sa iasa mai bine...sa respire fara masca de ventilatie...sa-si vina in simtiri...! Acum Slava si multumire lui Dumnezeu este mai bine! Este acasa! Dumnezeu sa rasplateasca si sa binecuvinteze pe toti preotii , binefacatorii si prietenii care ne-au stat alaturi in aceasta grea incercare!Au fot multi! Multumesc prietenei mele Mirabela pentru aceasta crestineasca interventie pe forum!Eu nu am avut atunci taria sufleteasca sa scriu...aveam inima incremenita de durere si de spaima ca-l voi pierde. Multumesc tuturor! Mama |
Parintele de la capela siptalui a spus...ca daca Alexandru nu era un copil crescut in biserica...altul era rezultatul...!
|
Slava Domnului ca si-a intors fata catre Alexandru copilul tau, Maica Sfanta ai grija de acest copil sa-si revina din durerile lui sa-l slaveasca pe Dumnezeu cit v-a trai pe pamant.
|
Multumesc!
Citat:
|
Citat:
|
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa povestiti intamplarea, sa inteleaga toti care e puterea rugaciunilor si a postului pentru un copil! |
Citat:
|
Citat:
|
Pentru Mara2008
Va rog nu uitati pe sora noastra Mara2008 inca are nevoie de rugacinile noastre pentru sanatatea ei.
Maica Sfanta ajuta pe Mara sora noastra in necazurile si durerile ei. |
Mara si Gabriela!
Parintele meu duhovnic a facut apel in biserica sa ne rugam si pt Gabriela o fetita pt care s-a pus probabil problema amputarii un picior....
Cine doreste sa spuna o rugaciune si pt Gabriela.... Atotputernice Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila si de roabele tale Mara si Gabriela , pentru ca sunt bolnave. Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca-le pe ele, si ridica-le din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ele si departeaza de la ele durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca au pacate si greseli, iarta-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai mila de ceea ce a zidit mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor. Amin. |
Doamne Dumnezeul milelor milostiveste-te spre roabele tale Gabriela si Mara in marea ta bunatate si varsa Harul Tau peste aceste doua suflete in suferinta si le da lor sanatate.
|
Același nume ca al poetului. E o coincidență?
|
Citat:
In certificatul de nastere am numit copilul Alexandru-Ioan...dar la botez parintele a luat atitutdine si a spus ca il boteaza Ioan-Alexandru deoarece Sfantul Ioan Botezatorul sub a carui ocrotire impreuna cu a Maicutei Domnului este copilul...este mai mare decat Sf.Alexandru...si asa l-a botezat pe copilul meu cel mare Ioan-Alexandru! Doamne ajuta! ...numai bine va doresc! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:00:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.