Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   cometa ucigasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13742)

steliana-steli 06.09.2011 14:12:56

cometa ucigasa

buna tuturor.ce parere aveti despre ceea ce se spune la tv ca pe 26 luna aceasta va distruge din omenire cometa aceea ucigasa?

Theodor_de_Mopsuestia 06.09.2011 14:23:34

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 397290)
buna tuturor.ce parere aveti despre ceea ce se spune la tv ca pe 26 luna aceasta va distruge din omenire cometa aceea ucigasa?

O flatulenta panicarda obisnuita si ciclica a mass-media occidentala, malefica si zgomotoasa. Nu o sa crape nimeni, nici macar cine merita.

Adriana Cluj 06.09.2011 14:25:24

Citat:

Prostiute!

laviniu 06.09.2011 14:38:19

Unde s-a facut o asemenea afirmatie? Pe ce post , la ce emisiune si la ce ora , va rog?

Takeshi Tikano 06.09.2011 15:05:31

Citat:

Wow, asa ceva s-a dat la televizor si sunt oameni care inca se uita la posturile alea?

ai2 06.09.2011 15:34:12

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 397299)
O flatulenta panicarda obisnuita si ciclica a mass-media occidentala, malefica si zgomotoasa. Nu o sa crape nimeni, nici macar cine merita.

Ca mass-media romaneasca o fi mai breaza!

WhiteChakra 06.09.2011 15:36:43

Iarasi murim ?

maria40 06.09.2011 15:59:18

Citat:

În prealabil postat de WhiteChakra (Post 397325)
Iarasi murim ?

Nu iarasi....din nou!
Inseamna ca in 26 in loc de tort trebuie sa-mi fac coliva

GLAdoS 06.09.2011 16:04:30

Citat:

În prealabil postat de WhiteChakra (Post 397325)
Iarasi murim ?

si ratam si 21122012.... :(

BogdanF2 06.09.2011 16:25:39

Citat:

Eu am mai multe pareri:

1. Nu trebuie sa dam crezare tuturor basmelor si stirilor alarmiste de la TV. Marea lor majoritate sunt aberatii.

2. Viata noastra e in mana lui Dumnezeu si putem fi chemati in orice moment sa dam socoteala pentru ea. Dumnezeu poate folosi pentru a ne chema o boala, un accident, o cometa, etc. Noi trebuie doar sa fim pregatiti in orice moment, cu o viata curata crestineasca. La urma urmei putem muri si inainte de 26 septembrie, de ex. da maine o masina peste noi si am ajuns in fata lui Dumnezeu sa dam socoteala de viata noastra.

3. Exista si alte evenimente care pot cauza prabusirea civilizatiei actuale, prabusire toatala sau partiala. De exemplu un cutremur (cica am avea cate unul mare la fiecare 30 si ceva de ani), sau niste explozii solare de puterea celor din 1859 (http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_storm_of_1859). Daca si cand va fi asa ceva, asta doar Dumnezeu stie. Pacatele lumii cer pedepse...

Bogdan.

EmaSimona 06.09.2011 16:51:32

Nu am auzit, dar no problem, încă n-am ajuns în 2012. Glumesc.
Scrie că nu ne este dat să cunoaștem sfârșitul lumii, deci dacă cineva spune când o să murim, atunci până la acea dată e sigur că nu murim.

Theodor_de_Mopsuestia 06.09.2011 17:01:05

=))

Daca grosul cometei va cadea pe Bruxelles, si alte cateva fragmente pe restul capitalelor tarilor vestice din UE, si eventual o bucatica micuta pe Cotroceni, ma pilesc trei zile.
Glumeam, fireste! Stai linistiti, fratilor! Mass-media e doar un sunet de distragere a atentiei!
Sfarsitul va veni doar cand "astia" vor crede ca ei si reptiloizii/demonii pe care ii slujesc/slavesc au castigat razboiul cu Fiul Omului. Nu ne-am dori, daca suntem credinciosi adevarati, sa fim in viata pe Pamant cand se va intampla sa fie "baietii cu sortul si colanul" la apogeu.

mihai07 06.09.2011 17:12:08

Citat:

În prealabil postat de laviniu (Post 397306)
Unde s-a facut o asemenea afirmatie? Pe ce post , la ce emisiune si la ce ora , va rog?

Probabil la OTV

steliana-steli 06.09.2011 17:24:26

da

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 397375)
Probabil la OTV

la otv si la stiri

GLAdoS 06.09.2011 17:34:46

Ce? Se mai uita cineva la 0TV?

Dumitru73 06.09.2011 17:36:05

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 397387)
la otv si la stiri

care stiri?
dar important nu este cine a difuzat "stirea".
mai important este cine a descoperit ca acest eveniment va avea loc.
ma indoiesc ca este vorba de cineva credibil.

Hector 06.09.2011 17:46:29

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 397332)
Nu iarasi....din nou!

Eu trebuie sa ma imbrac frumos. Doar vine cometa de pe 26! :36::24:

FireSpirit 06.09.2011 21:06:15

De fapt e cometa sinucigasa, ca a cam inceput sa se descompuna...

glykys 06.09.2011 21:30:41

De pe site-ul NASA

I've heard about three days of darkness because of Comet Elenin. Will Elenin block out the sun for three days?
“As seen from the Earth, comet Elenin will not cross the sun’s face,” says Yeomans.

But even if it could cross the sun, which it can’t, astrobiologist David Morrison notes that comet Elenin is about 2-3 miles (3-5 km) wide, while the sun is roughly 865,000 miles (1,392,082 km) across.

How could such a small object block the sun which is such a large object?
Let's think about an eclipse of the sun, which happens when the moon appears between the Earth and the sun. The moon is about 2,500 miles (4,000 km) in diameter, and has the same apparent size as the sun when it is about 250,000 miles (400,000 km) away -- roughly 100 times its own diameter. For a comet with a diameter of about 2-3 miles (3-5 km) to cover the sun it would have to be within 250 miles (400 km), roughly the orbital altitude of the International Space Station. However, as stated above, this comet will come no closer to Earth than 22 million miles.

I've heard there is a "brown dwarf" theory about Comet Elenin. Would its mass be enough to pull Comet Honda's trajectory a significant amount? Could this be used to determine the mass of Elenin?
Morrison says that there is no 'brown dwarf theory' of this comet. "A comet is nothing like a brown dwarf. You are correct that the way astronomers measure the mass of one object is by its gravitational effect on another, but comets are far too small to have a measurable influence on anything."

http://www.nasa.gov/topics/solarsyst...et_elenin.html

Atunci cand dorim sa aflam ceva, ne informam dintr-o sursa de incredere, nu de la OTV.

sofiaiuga 06.09.2011 21:41:52

Citat:

Nu iarasi....din nou!

vaai de mine ..si eu care mai am atitea de facut pt.mintuire...!!!basca n-as vrea sa mor acuma ..asa nepregatita...:20:

stefan florin 07.09.2011 01:14:19

Citat:

cred ca acesta cometa ucigasa e un nou val al crizei economice! Iar pentru noi romanii, nici nu avem nevoie de acesta cometa, avem si noi cometele noastre ucigase. Una e la Cotroceni, una e la Palatul Victoria si restul sunt la Casa Poporului (astia sunt asteroizi). Daomne ajuta!

ai2 07.09.2011 09:19:43

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 397544)
cred ca acesta cometa ucigasa e un nou val al crizei economice! Iar pentru noi romanii, nici nu avem nevoie de acesta cometa, avem si noi cometele noastre ucigase. Una e la Cotroceni, una e la Palatul Victoria si restul sunt la Casa Poporului (astia sunt asteroizi). Daomne ajuta!

Ce-i drept ca pentru prostia romaneasca (vezi BAC-ul de anul asta) Cotroceniul si Palatul Victoria sunt criminale. Niste droburi de sare cred ca e mai corect!

Theodor_de_Mopsuestia 07.09.2011 09:29:08

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 397544)

Magistral exprimat! Cu asa "conducatori"(a se citi "distrugatori de popoare pusi de masonerie"), ce mai inseamna spectrul unor catastrofe naturale?

Mtcrysty17 07.09.2011 11:28:14

e clara treaba..... trebuie sa-mi pregatesc locul de veci......

ioanna 07.09.2011 11:34:40

Citat:

Asta ai auzit? vom trai si vom vedea :) Am citit si eu o stire, insa nu spuneau absolut nimic de lovirea Pamantului, ci de alinierea ei intre Soare si Pamant, ceea ce va cauza 3 zile de intuneric intre 26sept si 28sept (cica). Privesc cu o anumita rezerva informatiile furnizate de site-uri adepte ale teoriilor conspirationiste si viziunilor apocaliptice, mai ales ca in incheiere precizau ca Elenin(cometa), e de 16 ori mai mare decat Pamantul. In schimb NASA a asigurat ca ea e inofensiva, nici vorba de acele cifre exagerate, ci de o suprafata de 3-5km, iar ea nu se va apropia de Pamant la o distanta mai mica de 35 milioane km.

konijiro 07.09.2011 12:58:58

Citat:

Mai putina televiziune, mai mult timp in biblioteca. Ajuta, am auzit.

DragosP 07.09.2011 18:01:10

Citat:

Nu iarasi....din nou!

Pe stil nou sau vechi?

Mihailc 08.09.2011 04:16:35

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 397642)
Mai putina televiziune, mai mult timp in biblioteca. Ajuta, am auzit.

În sfârșit pot spune și eu măcar o singură dată (dar sincer) că sunt foarte de acord cu tine!

Man Teo 08.09.2011 09:32:42

Credinta...

e ceea de dincolo din ce se vede, dragostea.

daca cine va zice: cade un pamant peste altul, si se va narui lumea
...sa nu creada, ca e de la om!
daca cineva va zice: se apropie, a lovit si alte stele!
...sa nu creada, ca e de la stiinte!
daca cine va va striga: uita ca se vede un foc pe cer!
...sa nu creada, ca e de la cei rai, ce au chemat si primesc!
daca cineva va spune: iese un balaur cu flacari din pamant si ne va arde!
sa fugim dar, in munti!
...sa nu creada, ca sa nu cada pamantul peste voi!

Cand focul va fi langa lumina sufletului,
unii Il vor vedea pe Cel ce este viata,
altii Il vor uita din nou si vor primi moartea.

Adriana Cluj 08.09.2011 11:16:34

Citat:

În prealabil postat de Man Teo (Post 397845)
e ceea de dincolo din ce se vede, dragostea.

daca cine va zice: cade un pamant peste altul, si se va narui lumea
...sa nu creada, ca e de la om!
daca cineva va zice: se apropie, a lovit si alte stele!
...sa nu creada, ca e de la stiinte!
daca cine va va striga: uita ca se vede un foc pe cer!
...sa nu creada, ca e de la cei rai, ce au chemat si primesc!
daca cineva va spune: iese un balaur cu flacari din pamant si ne va arde!
sa fugim dar, in munti!
...sa nu creada, ca sa nu cada pamantul peste voi!

Cand focul va fi langa lumina sufletului,
unii Il vor vedea pe Cel ce este viata,
altii Il vor uita din nou si vor primi moartea.

In sfarsit! Ai spus si pe intelesul meu. Multumesc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:17:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.