Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROMANI AM NEVOIE DE AJUTOR (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1423)

mirelat 22.02.2007 07:13:56

Draga Catalina, poti sa ne spui pe scurt despre ce este vorba si ce fel de ajutor astepti de la noi?
Nu de alta, dar cred ca cine intra pe site-ul asta cauta un pic de liniste si nu sta sa citeasca istorii de procese... si sa nu te simti trecuta cu vederea... :|

ancah 22.02.2007 21:06:25

Cred ca e cazul sa o sprijinim pe Catalina financiar, caci un proces de durata implica multe cheltuieli.
Fiind intr-o perioada de post, cand rugaciunea se imbina cu milostenia, sa facem fiecare cate un gest de omenie.
Catalina, sper ca nu mi-o iei in nume de rau, dar banuiesc ca ai mare nevoie. Te rog sa ne comunici unde sa trimitem, fiecare cat poate. De la noi mai putin, de la Domnul mai mult.
Doamne ajuta!

mirelat 23.02.2007 04:56:09

Scuza-ma, Anca, eu am citit putin pe diagonala postarea Catalinei si nu am vazut sa se zica nimic acolo despre bani... cred ca altfel de ajutor ar fi mai potrivit, sa ne spuna ea care! sau altii care au vreo idee viabila in sensul asta. Doamne ajuta!

Catalina 23.02.2007 08:31:22

Romanii mi se pare umilitor ca am ajuns in aceasta situatie . Nu imi sta in caracter sa mint sau sa imi bat joc de oameni . Suntem o familie de oameni cinstiti si nu facem rau la nimeni . Cei care ne-au batut pe strada nevinovati sunt niste infractori de cea mai joasa spetea , toti sunt recidivisti . Se ocupa cu fel de fel de infractiuni ,care mai de care mai periculoase . De cazul familiei mele a luat la cunostinta insasi presedintele Romaniei Traian Basescu . I-am trimis o noua petitie in care i-am povestit modul de solutionare a plangerilor mele catre instanta Curti de Apel si despre modul in care a decurs acest proces . Am facut acest lucru pt al informa cinstit si nu sa primeasca informatii nereale . I-am cerut sa ma ajute trimitand o echipa de investigatii ,aici in Petrosani ,sa cerceteze cazul ,ca numai asa poate constata ca acuzele mele sunt fondate si de asemeni i-am cerut sa informeze de acest caz pe d-na ministru al justitiei Monica Macovei ,DIICOT , DGA si DNA . Eu ii iert pe toti pentru tot ce ne-au facut ,dar sa recunoasca ca au gresit si sa lase ca adevarul sa iasa la suprafata . Dar dansii nu o fac ,pt ca este vorba de prestigiul unor persoane importante si a recunoaste ca au gresit , le poate strica reputatia . Eu nu am incotro , trebuie sa parcurg etapele cerute de lege ,pentru a ajunge la Strasbourg ,la Curtea Europeana pt Drepturile Omului ,pt a mi se face dreptate . Noi sa respectam legea ,dar legea noua drepturile noastre de om , nu . Cum sa avem o viata mai buna daca infractionalitatea creste pe strazi , iar cei care trebuie sa ne apere de infractori si sa lupte impotriva acestora ,ii favorizeaza si ii sprijina ? Noi traim dupa urma muncii cinstite si incercam sa ne descurcam ,asa cum oputem . Ajutor financiar am primit de la mama mea ,care imi trimite din putinul ei ,atat cat poate , Este o femeie singura ,bolnava de 71 de ani . Fratii , sora nu au posibilitati de a ma ajuta ,din cauza vietii grele din tara , traiesc si ei asa cum pot ,asa cum traiesc majoritatea romanilor . Dar eu am nevoie financiara pentru a putea parcurge etapele cerute de lege ,pt a ajunge la Strasbourg . Cum as putea sa ma opresc aici ? A ma opri inseamna ca fiul meu sa intre in inchisoare nevinovat si pt acest fapt sunt in stare sa ma umilesc in fata orcui . El este sigura mea bucurie si singurul meu sprijin pe lumea asta . Si daca credeti ca eu am mintit cu ceva cercetati si o sa vedeti ca ceea ce am scris eu este adevarat . Va multumesc pentru intelegere si ca doriti sa ma ajutati . Cu sinceritate Catalina

ancah 24.02.2007 05:27:47

Catalina, Pentru a te ajuta, fiecare cu cat poate, trebuie sa avem un numar de cont sau numele si adresa.

Fac aici apel la colegii forumisti, de a da folosi aceast ocazie pentru a ajuta un om aflat la anaghie. Poate fi pentru noi o usa ce se deschide pentru mantuire.
Doamne ajuta!

mirelat 24.02.2007 07:05:35

Citat:

În prealabil postat de Catalina
Eu nu am incotro , trebuie sa parcurg etapele cerute de lege ,pentru a ajunge la Strasbourg ,la Curtea Europeana pt Drepturile Omului ,pt a mi se face dreptate .
[...]
Dar eu am nevoie financiara pentru a putea parcurge etapele cerute de lege ,pt a ajunge la Strasbourg . Cum as putea sa ma opresc aici ? A ma opri inseamna ca fiul meu sa intre in inchisoare nevinovat si pt acest fapt sunt in stare sa ma umilesc in fata orcui .

Draga Catalina, am avut rabdarea sa citesc in amanunt postarea ta de deschidere a acestui topic, si, iarta-ma ca iti spun asa direct, dar n-am inteles nimic. De unde pana unde fiul tau este condamnat la inchisoare ?!

Acum, cu referire la raspunsul tau vizavi de ajutorul pe care il astepti de la noi: sincer, daca ai fi avut nevoie de bani pentru orice altceva decat pomparea lor in procese cu/fara sorti de izbanda, probabil ca as fi luat in considerare aceasta forma de milostenie, asa cum spune Anca.

Ceea ce cred eu ca ai nevoie de fapt este sa te linistesti, atat tu cat si familia ta, si sa intelegi ca razbunarea/revansa nu te va face mai fericita nici nu va sterge urmele acelei agresiuni. Lasa-i in plata Domnului pe aceia ca fara indoiala va avea El grija sa culeaga ceea ce au semanat.

Dumnezeu sa-ti ajute asa cum stie El mai bine!

Catalina 24.02.2007 12:36:03

Mirelat ,ceea ce fac eu , nu este rezbunare ci caut sa scot adevarul la suprafata , pt ca astfel unicul meu fiu intra ininchisoare nevinovat . Acum ma intelegi ? Eu nu ma umilesc pentru o viata mai buna ,nu sunt astfel de persoana ,Ma multumesc cu putinul pe care il avem . Ma umilesc pentru fiul meu ,care este un tanar foarte cumninte si nimeni nu are dreptul sa-l priveze de libertate pe nedrept . Citeste povestea familiei mele ,care este putin povestita ,in comparatie cu ceea ce intampinam . Este o poveste de viata adevarate . Eu vreau dreptate si libertatea fiului meu ,iar infractorii vor banii multi . Da , vor bani ca ne-au batut nevinovati pe strada pt a se distra ei . Acest infractor , cu relatii in politie si justitie , vrea bani ,nu noi . A cerut 300 milioane de lei si pensie ,salariul mediu pe economie .Pt ce a cerut atatia bani ? Nu stiu ,ca acel hematon pe care l-a facut in acea seara ,sau poate cine stie cand ,a fost facut in alte imprejurari si nesimtitul l-a pus pe seama loviturii date de fiul meu in aparare . Daca fiul meu l-a lovit asa tare ,cum spune el ,complicii lui la bataia familiei noastre , fratii Geonea si martorii angajati sa minta pt el ,cum a mai fugit el dupa noi , pana la blocul in care locuim ,care este la circa 80 de m de locul incidentului ? Cum a mai avut el puterea ,fiind si beat , sa-l agreseze si pe alt tanar si apoi sa mimeze o criza de epilepsie . Da , a mimat (mai bine zis a jucat teatru) acesta boala o are de mic copil si stie cum se manifesta ,si folosindu-se de aceasta boala ,face pe victima cand intra intr-o belea . Deci , cine este omul rau ? Noi ca vrem dreptate sau ei ca vor bani ? Cati bani iau cei care ii sustin ,nu v-ati gandit si la acest lucru ? In Petrosani , lumea spune ca acest mod de a face rost de bani se practica de mult timp in Romania
.

ancah 24.02.2007 12:39:56

Draga Catalina,
Am inteles ca vei merge pana la capat cu procesul,fapt care va lasa fara mijloace de existenta. Omul daca munceste, trebuie sa si manance, deci si tu trebuie sa mananci.
Ca mama te inteleg perfect. Orice mama ar face la fel pentru copilul ei.
Te rog, deci posteaza aici pe forum adresa ta, pentru a-ti trimite niste bani, multi, putini, cati am, caci la mine vorba e vorba. Si poate pe langa mine s-o mai gasi o inima buna, care sa te inteleaga. Nu te astepta la sume mari, caci nu-ti trimitem pentru proces, ci pentru mancare.
Ai grija de fiul tau, dar si de stomacul tau bolnav si nu uita sa te rogi caci mila si ajutorul vin de la Dumnezeu.
Doamne ajuta!

Catalina 24.02.2007 12:50:31

Eu stiu ca nu toti gandim la fel si ca fiecare are dreputul ala o gandire proprie ,dar e bine ca inainte sa aruncam cu pietre , sa gandim daca e bine ce facem . Eu nu sunt ipocrita ,spun ceea ce gandesc si nu ma ascund dupa deget . Am credinta in Dumnezeu . Eu cand am intrat pe acest forum am crezut ca am intrat pe taramul credintei si a iubirii de oameni ,dar cu timpul am constatat ca nu este chiar asa cum am crezut eu . Vad si multe rautati ascunse in cuvinte dulci dar vad si bunatate in multe cuvinte . Imi dau seama cu cine am de a face ,dupa modul de gandire al fiecaruia . Citesc zilnic mesajele postate pe acest forum si de aceea spun acest lucru . Eu iert rautatea oamenilor si caut sa-i inteleg ca doar nu suntem toti la fel . Daca doriti sa ma ajutati in lupta cu raul si sa scot adevarul la suprafata adresa mea este :

Mihalcea Catalina , Str Aviatorilor , Bl 66 ,Apart 25 , Etaj 3 , sc 2 ,Loc Petrosani , judetul Hunedoara ,cod 332110

mirelat 24.02.2007 16:48:14

Citat:

Eu stiu ca nu toti gandim la fel si ca fiecare are dreputul ala o gandire proprie ,dar e bine ca inainte sa aruncam cu pietre , sa gandim daca e bine ce facem .

Draga Catalina, imi pare rau ca m-ai inteles gresit. Nu am vrut sa arunc cu pietre, nici in tine si nici in altcineva, ci pur si simplu am spus ce am inteles eu din topicul asta.

Acum, fara legatura directa, stii care e meteahna romanilor care se plang in general de orice nu iese cum vor ei ? in general, se pierd in nimicuri si in amanunte, nu se concentreza si nu particularizeaza discursul functie de auditoriul tinta pe care il au, si se cramponeza de "ceva" care nu e "cum trebuie", in loc sa treaca de acel ceva si sa priveasca inainte, cautand solutii variate si efective in loc de variatiuni pe tema "vai, saracul de mine".

Acum, revenind la topic, ca m-ai facut curioasa : cine a deschis acest proces, cine este acuzatul si care este vina care i se aduce. De asemenea, daca exista o hotarare finala in acest proces si de cine este data. Scuza-ma ca te intreb, dar eu nu am reusit sa aflu asta din cele ce ai scris tu mai sus. Si te mai intreb asta pentru ca se intampla sa am un prieten in Romania, avocat f. bun, care cine stie poate te va putea ajuta.

Catalina 24.02.2007 19:11:59

Daca vrei sa cunosti povestea mea , citest-o Mirelat , este postata pe acest forum , pe acesta pagina postata sub acelasi nume. Sa nu crezi ca m-am suparat pe tine ? Cateva cuvinte nu ma afecteaza , in comparatie cu ceea ce mi se intampla . Dumnezeu m-a intarit si am invatat sa suport multe lucruri si sa tac in liniste . Nu am povestit drama mea pe acest forum , decat foarte putin ,pt a nu se intelege ca vreau sa imi planga oamenii le mila . Am un caracter sensibil , plang mult , dar cand este vorba ca fiului meu sa-i faca cineva vreun rau , devin o persoana puternica . Cine crezi ca imi da aceasta putere ? Dumnezeu si nimeni altcineva . Povestea este cam lunga , dar poate o sa iti faci timp s-o citesti si o sa vezi ce s-a intamplat familiei mele .

mirelat 24.02.2007 19:16:02

draga mea, sincer nu am timp sa citesc povesti/ povestiri s.a.m.d.
de asta ti-am cerut un raspuns scurt si la obiect.

Catalina 24.02.2007 20:22:13

Poti povesti pe scurt o poveste care s-a derulat pe parcursul a doi ani ? Nu cred . Povestea mea este adevarata 100% si nu are la baza minciuni . Si ca sa o scriu pe scurt , nu cred ca as putea . Sunt elemente importante care nu le pot trece cu vederea ,ca astfel s-ar intelege altceva . Iti multumesc ca ai vrut sa ma ajuti , asa cum ai crezut tu de cuvinta , dar ceea ce imi ceri , nu poate fi scris in cateva fraze . Nu vreau sa iti rapesc timpul cu problema familiei mele , poate ca tu ai ceva mai bun de facut , decat sa citesti o poveste , pe care tu nu o crezi ca-i adevarata .

mirelat 24.02.2007 20:29:10

Citat:

Nu vreau sa iti rapesc timpul cu problema familiei mele , poate ca tu ai ceva mai bun de facut , decat sa citesti o poveste , pe care tu nu o crezi ca-i adevarata .

Of, Catalina, nu e vorba ca eu nu o cred ca e adevarata... si nu vroiam sa stiu in amanunt care este povestea, doar care este ROLUL (in sens judecatoresc) in acest proces.

Stii, cand vrem sa obtinem ceva, cat de mic, trebuie sa fim sistematici si organizati, nu sa stam la povesti...

ancah 24.02.2007 21:55:56

Draga Mirela,
Iti scriu eu in doua cuvinte despre ce e vorba:
Fiul Catalinei statea de vorba cu doi tineri in fata blocului si a fost atacat de alti doi tineri beti.Acum fiul Catalinei este acuzat ca i-a facut celuilalt un hematom si este in primejdie de a intre la inchisoare din cauza marturiilor false ale martorilor. Si daca te intrebi cum de este posibil asa ceva, pot sa-ti raspund ca este posibil atata vreme cat justitia este corupta.
Eu am sarit evident peste foarte multe amanunte, dar in esenta despre asta e vorba.

mirelat 24.02.2007 22:51:13

Multumesc Anca, apreciez bunavointa ta, dar chiar nu ma intereseaza amanuntele acestei povesti pentru ca nu sunt eu judecator sa dau verdicte. I-am cerut Catalinei sa imi dea detaliile tehnice de baza ale acestui proces, in ideea ca ii voi putea vorbi despre asta prietenului meu care este avocat si profeseaza in Romania. Dar vezi, iar imi vine in minte o vorba romaneasca : "Dumnezeu iti da, dar nu-ti si baga-n traista"... pentru cine are urechi de auzit, sa auda!... vorba vine.

Catalina 24.02.2007 23:27:54

Fiul meu era la intalnire cu prietena sa si cu un prieten ,statea de vorba , la o distanta de 80 m de blocul in care locuim . La un moment dat de ei s-au apropiat trei tineri ,beti ,persoane foarte violente cu multe infractiuni la activ . Acestia s-au apropiat de grupul lor si s-au facut ca-l loveste pe fiul meu . Acesta s-a ferit ,fapt pt care acestia s-au deranjat zicand :' Ia uite ma si la asta ,are reflexe !'Si pe rand au sarit pe el si au inceput sa-l lovesca cu pumnii ,trantindu-l la pamant si apoi incepu sa -l loveasca si cu picioarele . Andrei ,fiul meu vazand ca nimeni nu-l ajuta il ruga pe prietenul lui sa ne anunte . Noi am intrat in panica si de frica sa nu fim si noi batuti am luat cu noi o bata ,pt a ne apara . Politia a fost anuntata .Fiul meu scapa de cei trei si venea spre casa ,plin de sange ,cu hainele rupte , era in stare de soc . I-au fracturat nasul ,i-au provocat nenumarate escoriatii ,echimoze , plagi muscate ,la nivelul buzelor si dinti mobili .L-am luat cu noi si ne-am indreptat spre politie , Infractorii ne-au vazut si ne-au atacat si pe noi ,fara sa le facem nimic , au venit la noi ,(noi nici nu-i cunostem ) si Argeseanu i-a zis sotului meu :' Ce ma ai bata ? Te bat si pe tine si pe fitu cu bata cu tot ' si imediat il lovi cu pumnii in fata . Bata i-a fost smulsa din mana ,de unul din complici sai ,Geonea Robert . Am vrut sa plecam acasa ca politia nu venise pana in acel moment ,cand deodata se auzi niste injuraturi si amenintari . Eu mi-am intors privirea si l-am vazut pe Argeseanu cu bata in mana ,pregatit sa loveasca pe fiul meu . Eu , cu pretul vieti mele, m-am inerpus intre ei , cu mainile ridicate ,plangand il rugam sa nu imi omoare fiul . Acest infractor incepu sa ma loveasca cu bata ,in cap ,maini si peste picioare ,lovituri care mi-au distrus sanatatea de atunci .Fiul si sotul nu au putut interveni deoarece erau imobilizati . Unul dinte infractori ii lua bata lui Argeseanu zicandu-i "las-o ma ca o omori ' Acestuia i-a lua t-o alt tanar si i-o dadu fiul meu . Sotul meu scapa de cei ce il imobilizase si-l apuca pe Argeseanu de haine ,certandu-l ,cum de a indraznit sa loveasca o femeie si in aceste imprejurari au cazut pe ciment , cu Argeseanu peste el . Eu am cerut unui barbat sa-l ajute pe sotul meu . Argeseanu fu tras de pe sotul meu si acesta se indrepta spre Andrei ,care era la circa 6 m de locul in care era cazut sotul meu . El , plin de sange ,care nu se mai oprea ,in starea acea de soc in care se afla ,se uita dupa noi . Cineva i-a strigat :' Andrei vezi ca vine Kioma ""(porecla infractorului Argeseanu ) Andrei se rasuci si lovi , in aparare , inspre el, o singura data cu bata ,dupa care fugi . Acesta nu a cazut ,ci a fugit dupa el pana la blocul in care locuim ,vrand sa-l bata din nou . Toate aceste fapte au fost spuse de toti martorii nostri in toate fazele de urmarire penala ,dar in declaratiile lor apare alte minuni . Politisti ,procurorul care a anchetat cazul au masluit probele ,deoarece socrul infractorului Argeseanu ,are relatii in Politie si in Parchetul Petrosani . Un comandant de politie si un prim procuror . Si Procururul care a anchetat cazul a intocmit un rechizitoriu ,care nu are la baza adevarul si nici macar minciunile infractorilor sau ale martorilor lor . Acestsaa ne-a incalcat nenumarate drepturi prevazute in Codul de procedura penala . Si in instanta judecatorul a continuat sa faca acelasi fapte ilegale ca si politisti si procurorul , iar sentinta a dat-o copiind cuvant cu cuvant ,dupa Rechizitotriul masluit . Si pe o mare minciuna , fiul meu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare . Avocatii pe care i-am avut ne-au tradat si nu au luat nici o atitudine fata de ilegalitatile care ni se faceau si la care erau partasi . Si la Alba , avocatii ne-au facut la fel ,poate ai citit comentariul pe care ziceai ca nu l-ai inteles . Deci vezi ce ni s-a intamplat Mirela ? Este un fapt grav sau nu ? Era sa fim omorati pe strada toti si cand colo in loc de victima fiul meu a ajuns criminal . De ce ? Ca procurorul corupt a mintit , ca Argeseanu era peste sotul meu si fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate ,adica in imposibilitate de a se apara ,fapt care nu este adevarat .Vezi cu cine ma lupt ? Dupa spusele unor martorii (am probe , inregistrari )Spun ca acest infractor dupa terminarea scandalului cu noi a avut alt conflic cu acel tanar care i-a dat bata fiului meu ,cazand pe jos cu capul de ciment si dupa aceea acesta a mimat o criza de epilepsie ,boala care o are de mic copil ,fapt spus si de infractorul Argeseanu in instanta de fond , facand pe victima , pt a scapa de necazuri . Ei ce spui Mirela de ceea ce fac infractorii si cei care ii sustin ?

ancah 26.02.2007 10:15:53

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Multumesc Anca, apreciez bunavointa ta, dar chiar nu ma intereseaza amanuntele acestei povesti pentru ca nu sunt eu judecator sa dau verdicte. I-am cerut Catalinei sa imi dea detaliile tehnice de baza ale acestui proces, in ideea ca ii voi putea vorbi despre asta prietenului meu care este avocat si profeseaza in Romania. Dar vezi, iar imi vine in minte o vorba romaneasca : "Dumnezeu iti da, dar nu-ti si baga-n traista"... pentru cine are urechi de auzit, sa auda!... vorba vine.

Draga Mirela,
In cazul in care prietenului tau, avocatul din Romania nu-i este suficienta scurta relatare a Catalinei, poti gasi toata poveste pe topicul "Cum sa-mi gasesc linistea sufleteasca ?"
Am inteles ca pe tine personal nu te intereseaza amanuntele, dar s-ar putea, ca avocatul sa aiba nevoie de mai multe amanunte pentru o justa evaluare a situatiei.
Daca as fi cunoscut un avocat in Romania, as fi facut eu gestul de a o ajuta pe Catalina, avand in vedere ca aceasta femeie se plange de multa vreme de situatia fiului ei si a ei ca parinte. Dar cum nu am aceasta posibilitate, ma voi folosi de cea mai comoda forma de ajutor si anume cel financiar, sperand in felul acesta sa-L bucur pe Dumnezeu, ca nu am lasat nebagata in seama o persoana, pe care as fi putut-o ajuta.
Doamne ajuta!

mirelat 26.02.2007 15:09:45

Draga Anca,

I-am dat Catalinei un raspuns pe MP, si sper ca pana la urma sa ajungem la un limbaj comun.

Numai bine tuturor si Post usor si binecuvantat!

Mirela

Catalina 27.02.2007 17:22:20

Ancah , i-am dat Mirelei detaliile cerute , printr-un mesaj privat .Dar fara a lua in considerare povestea intreaga , nu poti ajunge la o concluzie CORECTA . O cauza trebuie privita din toate unghiurile .
Trebuie sa se tina cont de persoana celor in cauza .
De circumstantele in care s-a petrecut fapta .
Cate persoane a luat parte la infractiune si care au fost faptele fiecaruia .

Toate acestea se pot afla numai printr-o cercetare corecta a cazului .

ancah 28.02.2007 09:21:46

Sa vedem ce spune avocatul Mirelei. Oricum frumos din partea ei ca s-a oferit sa te ajute.
Dumnezeu ne da incercari si pentru a invata ceva, printre altele rabdarea.
Omul face cat poate, dar ajutorul cel mare tot de la Dumnezeu vine.

Catalina 28.02.2007 11:11:46

In cazul meu sunt implicati personalitati cu functii ierarhice in Politie ,Parchet , Justitie . Dupa cum v-am scris am avut 4 avocati . Acum va intreb romani .
Cine are interesul ca acest adevar sa nu fie scos la suprafata ?
Poate unii vor spune : Poate d-na Mihalcea nu spune adevarul cu privire la tot ce s-a intamplat ?! Eu , cu mana pe inima , cu credinta-n Dumnezeu va spun , ca ceea ce ati citit in mesajele scrise de mine este adevarul . Adevarul pe care il stiu indentic si cei 4 avocati . Dansii nu ne-au aparat cinstit ,pt ca daca aratau adevarul faptelor ,multe ilegalitati iesea la suprafata , facute de infractori , de politisti ,de medicul legist ,de procurorul care ne-a anchetat ,de jutitie si la urma de avocati tradatori . Cam multi ,nu ? Romani ,ieri sotul meu a luat parte la acel miting ,numint 'Martisorul Coruptiei .' A discutat cu persoane importante , care lupta impotriva coruptiei , despre cazul nostru ,aratand probe ale nevinovatiei noastre si probe ale vinovatiei celor implicati . Aceste probe au ramas la persoana care v-a sti ce va face cu ele . Ne este foarte greu ,dar ce as putea face ? Daca gasiti vreo solutie mai buna de a rezolva acest caz ,nu ezitati sa imi dati un sfat . Sanatatea mea s-a deteriorat foart . Multi care ma cunosc imi spun :' D-na katy , mai puteti ? Doamne cata coruptie si minciuna poate sa exizte in cazul dvs ! Cati bani are doamna acesti infractori , daca atatea persoane s-au implicat ?' Eu le raspund :' Relatiile socrului lui Argeseanu , colonelul si procurorul , au intervenit aici in Petrosani ,in faza de urmarire penala . Aceasta faza de urmarire penala nu a decurs cum trebuie , din cauza ca nu s-au respectat articolele importante , din Cpp , care se aplica in asemenea cazuri . Iar la Deva am fost la plimbare si la dat bani avocatului Stef , pe care l-am ales la recomandare unei alte persoane .Judecatorul din Deva l-a fovorizat pe procurorul din faza de urmarire penala , pe Nicodim Ioan . Acestea este procuror la Petrosani ,dar apartine Tribunalului Hunedoara din Deva . Deci ,se intelege . Iar la Alba , cei implicati in ilegalitati au cerut ajutor altor persoane care ii puteau ajuta . Astfel nu imi explic de ce avocatii nostri nu au adresat unele cereri importante instantei , de ce au tinut in geanta actele mele medicale ,care atesta problemele mele de sanatate ,de pe urma loviturilor primite de la Argeseanu ? De ce instanta mi-a respins probele cu inregistrarile ,ca fiind nefondate ,motivand ca martorii mei au fost audiati si ca in declaratiile lor scrie ceea ce scrie in Rechizitoriu ? A citit cineva Rechizitoriul si ceea ce declara martorii nostri , noi , fam Mihalcea , martorii infractorilor si chiar infractorii ?Eu sunt sugura ca nu , ca astefel constatau , ca ce este scris in Rechizitoriu nu corespunde cu declaratiile nimanui . Romani , pe situl acesta pe care il afisez este adevarul meu si care vi-l spun de atata timp . Dati atentie probelor si veti constata ,daca am mintit sau nu .
Poate multe persoane , de pe acest site ,au criticat faptul ca eu am venit cu problema mea pe un site crestin ortodox.
Eu cred ca am facut bine aducand la cunostinta romanilor o problema grava ,aratand adevarul cu privire la cate licruri grave se intampla in Romania .

http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

Catalina 03.03.2007 12:22:59

Azi a aparut in ziarul Ziua online articolul 'Codul penal Macovei' debuteaza cu stangul .
As dori sa imi spuneti ce parere aveti cu privire la acest cod si la cazul meu ?

Citat
-----
Motive de ingrijorare

Codul lui Macovei prevede o reducere a anilor de pedeapsa pentru unele infractiuni, cum ar fi furtul. Circa 60 de infractiuni vor fi pedepsite cu zile amenda, care pot fi comutate in zile de munca in folosul comunitatii, in cazul celor care nu au posibilitati materiale de a plati. Sunt introduse infractiuni noi precum camata, inselaciunea privind asigurarile, exploatarea patrimoniala a persoanelor vulnerabile si altele. In pofida scandaloasei decizii a Curtii Constitutionale, infractiunile de insulta si calomnie nu au fost introduse, ceea ce prezinta o bila alba pentru Macovei (precizam ca in varianta in care ar intra in vigoare "Codul Stanoiu" aceste infractiuni ar reaparea).

In schimb, in capitolul faptelor contra infaptuirii Justitiei sunt introduse cateva infractiuni care ridica mari semne de intrebare, din cauza faptului ca pun in mana magistratilor instrumente prin care acestia pot abuza si reduce pe oricine la tacere. Concret, infractiunea de "presiuni asupra Justitiei" (art 266) prevede pana la un an de inchisoare pentru "oricare din parti sau reprezentantii lor" care ar incerca influentarea procurorului sau judecatorului "prin declaratii publice defaimatoare la adresa acestuia". O asemenea prevedere este de natura sa incalce dreptul la libera exprimare a celor care se considera victimele unor abuzuri ale magistratilor, care poate nu vor putea fi condamnati pentru fapta pentru care sunt cercetati, dar pot fi "agatati" pentru ca au protestat public, acuzandu-si public anchetatorul. La fel si infractiunea de "sfidare a instantei", definita ca folosirea de cuvinte si gesturi care ar putea fi interpretate drept jignitoare sau dispretuitoare de catre magistrat, ar putea fi folosita impotriva unor justitiabili care reclama in sala de judecata, pe buna dreptate, faptul ca un judecator nu-i primeste cererea de recuzare, ii taie cuvantul sau nu-i primeste probele la dosar.

O alta anomalie este si faptul ca la "marturia mincinoasa" se prevede ca o persoana care a jurat stramb nu va fi pedepsita daca isi va retrage marturia inainte de retinere, arestare sau punerea in miscare a actiunii penale ca urmare a marturiei mincinoase - oferindu-se infractorilor o reala portita de scapare.

Catalina 05.03.2007 11:03:30

'AJUTOR DE LA DOMNUL CEL CE A FACUT CERUL SI PAMINTUL", DECI nu atit de la oameni care sint instabili in general si influentabili, ci mai multa credinta din partea ta si mai multa rugaciune PENTRU DUSMANI daca vrei sa se limpezeasca lucrutile .Ai intrat pe un site ortodox SI RASPUNSUL NU POATE FI DECIT IN SPIRIT ORTODOX. DUMNEZEU SA ITI AJUTE! '

DUMNEZEU , are puterea sa ma ajute cel mai mult in acest caz . Lupta cu cei rai nu este un lucru usor pt nimeni ,tinand cont cu cine ma lupt .
Sa ma rog la Dumnezeu pt cei rai ?
M-am rugat si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi . M-am rugat , de nu stiu de cate ori , de cei care au mintit , sa nu depuna marturie mincinoasa . Le-am zis : 'Spune-ti adevarul , aveti frica de Dumnezeu . Nu jurati cu mana pe Biblie si apoi sa mintiti . Nu va cer sa mintit absolut nimic , asa cum au facut toti cei rai cu martorii lor .
EU VREAU SA MERG CU ADEVARUL PESTE TOT . '
Imi spui Sofiaiuga cat pot sa mai rezist ? S-a pus cineva in locul meu si in situatia mea ?
Eu gandesc curat , nu gandesc una si spun alta . In cuvintele multura , am citit ca ceea ce spun , nu este ceaa ce gandesc . 'Va spun o mica intamplare '
In data de 9 martie 2005 ma aflam in biroul procurorului ,care ne-a anchetat ,fata in fata cu cel care a vrut sa ma omoare . Eu m-am uitat la el ,pt al cunoste pe cel care a vrut sa imi faca acest rau ,deoarece eu nu il cunostea . Obsevand ca el studiez cu atentie a inceput sa rada , dar radea ,radea . Eu cand am vazut ca rade i-am zis ;'Tu razi , dar eu am uitat sa rad din seara aceea ,in care ai vrut sa ma omori . Cand inchid ochii ,te vad cum ma loveai cu bata . ' Acesta imi raspunse :' Eu te-am lovit ? Te-ai lovit singura de-o teava ' Eu i-am zis procurorului ;' Jur pe Biblia cea sfanta ,ca spun adevarul ' Atunci inFractorul imi zise ;' Esti femeie batrana , nu tie rusine sa minti ,te bate Dumnezeu . '
Ei ,ce ai de spus sofiaiuga ? Cu Dumnezeu pe buze , mintea ! Multi vorbesc despre Dumnezeu , dar numai atat , vorbesc .De facut sa faca ceea ce cere Dumnezeu tuturor oamenilor , nu prea vad .
Dumnezeu ne invata sa sa avem credinta si sa ne inchinam lui , dar ne cere sa ajutam oamenii ,nu sa le spunem ,cand nu au ce manca , roagat-e ,cand nu au ce imbraca , roaga-te , cand nu au unde dormi , roaga-te , cand nu au medicamente ,roaga-te . Tocmai Dumnezeu ne cere pe langa multa rugaciune sa facem si fapte bune . Eu asa gandesc ,asa scriu .

Catalina 02.04.2007 21:09:49

Pentru a scoate ADEVARUL la suprafata in cazul familiei Mihalcea , a trebuit sa depunem plangere impotriva mincinosilor care au mintit in acest proces , cu buna stiinta sau poate pusi de cineva sa minta . Ca de fiecare data avem probe impotriva lor . Martorii nostri din proces ,carora le-au fost masluite declaratiile , inregistrari facute de mine in calitate de detectiv si care sper conform art ,64 -67 Cpp sa fie aprobate si nu respinse intr-un mod necinstit , asa cum s-a intamplat la Curtea de Apel Alba Iulia .
Citat
-----------
'Reprezentantul parchetului se opune cereri in probatiune privind inregistrarile convorbirilor telefonice , intrucat acestea sunt extrajudiciare , nefiind efectuate in conditiile art. 91/6 Cod de procedura penala . Instanta ,deliberand respinge cererea de amanare formulata de avocat ul Blehu Victor pentru audierea CD -urilor reprezentand convorbirile inculpatului Mihalcea cu martorii audiati in cauza ,intrucat acestea nu intrunesc conditiile art 91/1 CPP , nefiind autorizate de judecator , astfel ca nu pot fi certificate conform art 91/3 CPP . '
--------

Instanta Curti de Apel Alba Iulia mi-a respins aceste dovezi , consemnand in incheierea de sedinta din data de 14 noi -2006 , ca acestea sunt inregistrari ale unor convorbiri telefonice si nicidecum ca acestea sunt inregistrarile unor discutii libere , fata in fata , cu un telefon mobil care poate inregistra .
Este cinstit si legal modul in care ne-au fost respinse aceste probe , care erau concludente , utile si duceau la aflarea adevarului din acest caz ?
Cum sa luptam impotriva Coruptie si a ilegalitatilor din justitie , daca chiar unii magistrati nu respecta legea ?
Familia Mihalcea din Petrosani este o victima a acestui sistem , dar cu toate acestea , lupta lor continua pentru a scoate adevarul la suprafata , pe care infractorii si oamenii legi il vor ingropat .
Speram ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie vom gasi dreptatea si ca cei vinovati vor fi pedepsiti conform legii pentru ceea ce ne-au facut .
Nu dorim ca politistul care ancheteaza aceasta plangere impotriva mincinosilor din proces sa faca si dansul ceea ce au facut colegi lui , care ne-au anchetat cazul prima oara . I-am spus acestui politist , pe nume , Ionescu Adrian , ca nu vom mai accepta ca martorii nostri sa fie tratati nedem sau sa le fie masluite declaratiile. . Sa fie consemnat in declaratiile acestora ceea ce declara fiecare si apoi sa le fie inmanate pt a le citi si daca sunt de acord cu ceea ce este consemnat sa semneze ,daca nu , nu . Speram ca PROCURORUL SI COLONELUL ' din povestea noastra sa nu se mai implice in alte ilegalitati si sa lase ca adevarul sa fie scos la suprafata si cei vinovati sa plateasca conform legii pentru faptele savarsite de ei cu buna stiinta .
Eu le-am spus martorilor mei ca nu doresc ca ei sa minta ceva pentru noi , ci sa declare adevarul si numai adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat in data de 11 dec -2004 .
Si martorilor mincinosi le-am spus acest fapt ,dar ei m-au tratat cu indiferenta , crezand ca ceea ce le spun eu sunt simple vorbe si ca nu vom face plangere impotriva lor . Sotul meu a discutat cu tatal unui martor mincinos , pe nume Baltag Marius si
l-a rugat sa-i spuna fiului sau sa nu minta cand va fi audiat la Curtea de Apel Alba Iulia , ca il vom acuza de marturie mincinoasa . Tatal lui Baltag i-a raspuns sotului meu ca ii v-a cere fiului sau sa declare adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat . Dar cand a venit in instanta , acesta a mintit in asa fel incat sa-l scoata pe procurorul Nicodim Ioan din necaz si nicidecum sa declare adevarul cu privire la ce s-a intamplat in acea seara de decembrie .
Cine l-a pus sa minta , este lesne de inteles . Acesta minte intr-un mod diferit de ceea ce spun cei care ne-au batut si de ceea ce spune o martora mincinoasa a acestor infractori . Budala Luminita este acea martora mincinoasa , care nu a existat la locul faptei si caruia i-a fost scrisa olograf declaratia de dl procuror Nicodim Ioan .
Dar este buna ca martor mincinos in proces deoarece acesta este foarte recalcitranta , are mult tupeu si un comportament indecent in societate . Budala Luminita , de care s-au folosit toti cei care au anchetat si judecat cazul pentru al invinovatia pe fiul meu de o fapta pe care nu a comis-o !
Fratii Geonea , care de fapt sunt complici lui Argeseanu si care au fost disculpati de dl procuror pt a nu-i agrava situatia acestuia , sunt
deasemeni invinuiti de marturie mincinoasa . Acestia au luat parte la bataia fiului meu si a noastra , lovind cu picioarele si pumnii si nu au intervenit in aplanarea conflictului . Un conflict nu se aplaneaza lovind cu picioarele si pumnii persoane care nu iti fac nimic rau .
Elsasser Paul si Tranca Daniel , care sunt martori nostri , au spus ca nu stiu nimic , omitand constient anumite fapte importante , care duceau la aflarea adevarului . Mie si altor persoane ne-au spus tot ce au vazut in acea seara . Am dovada inregistrata a acelor discutii in care acestia imi povestesc cu lux de amanunte multe lucruri pe care acum din motive necunoscute noua nu au mai dorit sa le declare in fata instantei .
Am unele banuieli , dar continui cercetare a pe a afla daca este adevarat ceea ce banuiesc eu .
Sper ca lupta mea impotriva atator ilegalitati si impotriva persoanelor implicate in aceste ilegalitati sa dea roade si cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor .
Voi aduce la cunostinta organelor competente daca se va mai face ilegal in acest caz . Nu am nimic de pierdut . Viata , libertatea , sananatatea mea nu conteaza pentru mine . Fiul meu este darul cel mai de pret pentru mine si de aceea lupt pentru el , ca viata lui sa fie linistita si ca viitorul lui sa nu fie distrus .

calator 02.04.2007 22:04:52

Draga mea modul in care prezinti situati, victimizarea constanta si mai ales idealizarea fiului tau sunt semne ca ai nevoie si de un alt tip de ajutor. Situatia ta desi nefericita nu este semnificativa pentru ROMANI, oameni care cad victime unui sistem sunt zeci si sute. Pana la urma ce putem face noi pentru tin

Pentru a scoate adevarul la suprafata e important sa faci distinctie intre adevarul tau si adevarul a ceea ce s-a intamplat. Pana la urma bata care a cazut tot necazul era a sotului tau care real nu avea nici un motiv sa o mai aiba in mana pt ca bataia se terminase si a reinceput datorita lui. Apoi fiul tau a lovit victima cu bata. E greu sa demonstrezi ca de fapt hematomul a aparut datorita altei lovituri

Daca tot s-au batut impreuna pot sa imparta si pedeapsa in functie de responsabilitatea fiecaruia.

Cred ca dau dovada de duritate. Pana la urma fiecare tragem ce ne este dat.

Catalina 03.04.2007 14:00:26

Calator , ADEVARUL este cel pe care il spun eu ,fara a fi strecurata minciuna . Un lucru important ar fi trebuit sa intelegi Calator , daca ai fi citit cu atentie povestea mea ! Ca eu nu as fi indraznit sa fac public o minciuna .Si in legatura cu ' problema ' ,la care te refer ,te asigur ca nu ai motive intemeiate de suspiciune . Nu ai citit cu atentie acest caz si asta se datoreaza faptului ca nu te intereseaza ceea ce se intampla in jurul tau . Ma asteptam din partea ta la o asemenea atitudine . Te asigur ca nu am nevoie de ajutotul unui psihiatru pentru a scoate adevarul la suprafata , am nevoie de romanii cu suflet curat , care sa ma sustina in lupta mea pentru adevar si cel mai mult am nevoie de ajutorul institutiile competente ale statului roman .
Fiul meu era sa fie omorat cu picioarele si pumnii de cei trei infractori ,iar in momentul in care era batut am coborat eu si sotul meu spre ai veni in ajutor .
Deci nu sotul meu s-a dus la ei ,asa cum ai crezut tu ,ci infractorii au venit la noi si ne-au atacat . Noi ne indreptam catre Politi si pe infractori nici nu ii cunosteam deoarece nimeni nu ne spusese cine sunt acestia ,se instaurase 'Legea tacerii '. Se vede ca tu nu sti ce se intampla in cartierele rau famate din Romania !
Dupa cum am scris in mesajele anterioare am o stare de depresie ,dar in asemenea cazuri ,cine nu ar avea ? O asemenea problema grava plina de ilegalitati se trateaza cu mintea limpede si trebuie sa sti in ce te implici si ceea ce faci .
Tu chiar asa naiva ma crezi ?
E usor sa lovesti in cineva fara sa-l cunosti .
Eu te iert pentru mica ta rautate . Raul cu care ma lupt eu este mult mai mare decat ceea ce vrei tu sa faci . Te asigur ca nu am motive sa fiu suparata pe tine , este parerea ta si ti-o respect . Libera exprimare iti da acest drept .

romandragut 04.04.2007 20:25:10

de ce scrieti atat de mult? ma gandesc mereu la copy-paste. asta este un forum de discutii nu jurnalul virginiei woolf.

Catalina 05.04.2007 12:58:59

In aceste momente grele pentru familia mea , eu atat mai pot sa spun .

CREZUL

Cred într-unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamântului, vazutelor tuturor si nevazutelor.

Si într-unul Domn Iisus Hristor, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai înainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Nascut, nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut.

Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mîntuire S-a pogorît din ceruri si S-a întrupat de la Duhul Sfînt din Maria fecioara si s-a facut om.

Si S-a rastignit pentru noi în zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a îngropat.

Si a înviat a treia zi, dupa Scripturi.

Si S-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.

Si iarasi sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui împaratie nu va avea sfîrsit.

Si întru Duhul Sfînt, Domnul de viata Facatorul, Care de la Tatal purcede, cel ce împreuna cu Tatal si cu Fiul este închinat si slavit, Care a grait prin prooroci.

Într-una sfânta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.

Marturisesc un Botez, întru iertarea pacatelor.

Astept învierea mortilor.

Si viata veacului ce va sa vie.

Amin!

Catalina 10.04.2007 15:01:09

Opiniile noului ministru de Interne

Cristian David, noul ministru al Ministerului de Interne si Reforma Administrativa: "Romania trebuie sa contribuie eficient si eficace la spatiul de libertate si justitie din UE. Noile directii vizeaza continuarea reformelor incepute, fie ca sunt legate de pachetul de legi, fie ca sunt legate de cresterea nivelului de siguranta a cetateanului."

Domnul ministru , Cristian David , poate ma v-a ajuta in elucidarea acestui caz , in care s-au implicat persoane cu functii ierarhice din Politie .
Familia mea are nevoie de ajutorul institutiilor superioare ale statului roman , deoarece cei implicati in ilegalitati nu vor sta cu mainile in san si vor astepta ca un simplu cetatean de rand sa le strice reputatia .
Oamenii simpli nu sunt prosti , doar fricosi si lasi .
Credeti romani ca sunt o simpla femeie naiva care nu stie cu cine lupta ? Nu sunt deloc naiva .
Prin meseria mea de stilist am cunoscut tot felul de persoane , incepand de la omul simplu pana la omul cu functii inalte si stiu cum pot sa imi inchida gura .
Cautand verigi slabe ale acestui caz , intimidandu-mi martorii , asa cum am patit cu martorul Elsasser si Tranca si falsificand diferite probe .
Am unele banuieli in privinta acestor doi martori , dar asteptam ca cineva de la DIICOT sa vina sa cerceteze acest caz . Atunci le vom spune mult mai multe lucruri , care nu se stie inca .
Nu am deloc incredere in politistii care ancheteaza plangere impotriva mincinosilor .
Am constatat unele lucruri care imi dau de gandit si pe care nu le pot face public in momentul de fata .
Judecarea cazului se va face la Petrosani , unde sunt relatiile socrului Argeseanu pe nume Popan Ion .
' Procurorul ' cu care s-a laudat acest Popan este de fapt prim procuror la Petrosani si se numeste Kando Gabriela Mirela .
Iar' Colonelul 'este de fapt comandant de Politie intr-un oras din Valea Jiului si se numeste Morar Victor .
Toate acuzele mele se vor baza pe probe adevarate , care vor putea fi verificate de catre oamenii legi .

Catalina 11.04.2007 12:44:14

Document original ,extras de pe internet
------------------------------------------------------------------------------------
Numãr unic dosar:
(Numãr în format vechi) 928/57/2006 (1279/2006)
Înregistrat în data de: 08.06.2006
Obiect dosar: omorul (art. 174 C.p.) tentativã
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Apel
Pãrþi:
MIHALCEA ANDREI IULIAN : Apelant
ARGEªEANU VALERIU COSMIN : Apelant
MIHALCEA OLAVI : Intimat
MIHALCEA CÃTÃLINA : Intimat
C.A.S. HUNEDOARA : Intimat
SPITALUL PETROªANI : Intimat

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data
Soluþie Detalii
03/10/2006 AMÂNAT ÎN VEDEREA EFECTUÃRII RAPORTULUI DE EXPERTIZÃ ªI A CITÃRII MARTORILOR Amânat
----------------------------------
05/12/2006 Amânat pentru lipsa martorilor ºi în vederea soluþionãrii cererii de strãmutare a prezentei cauze, formulatã de inculpatul apelant Mihalcea Andrei Iulian- cerere care are termen de judecatã stabilit la ICCJ la data de 18.01.2006. Amânat
-------------------------------------
12/09/2006 Amânat cauza la cererea avocatului Stanciu Livia, apãrãtorul ales al inculpatului apelant Argeºeanu Cosmin, întrucât din motive medicale nu se poate. Amânat
-------------------------------------
13/06/2006 Amânat cauza la cererea apãrãtorilor aleºi ai inculpaþilor întrucât sunt în imposibilitate de a se prezenta la acest termen.
Amânat
--------------------------------------
14/11/2006 Amânat pentru administrare probaþiune testimonialã.
Amânat
---------------------------------
20/02/2007 RESPINGE CA NEFONDATE APELURILE DECLARATE DE INCULPAÞII MIHALCEA ADRIAN IULIAN ªI ARGEªEANU VALERIU COSMIN. OBLIGÃ PE INCULPAÞII MIHALCEA ANDREI IULIAN ªI ARGEªEANU VALERIU COSMIN SÃ PLÃTEASCÃ ÎN FAVOAREA STATULUI FIECARE SUMA DE 300 LEI CHELTUIELI JUDICIARE. OBLIGÃ PE INCULPATUL MIHALCEA ANDREI IULIAN SÃ PLÃTEASCÃ INCULPATULUI ARGEªEANU VALERIU COSMIN SUMA DE 700 LEI CHELTUIELI JUDICIARE Nefondat
------------------------------------
24/10/200 Amânat în vederea efectuãrii celor douã rapoarte de expertizã medico legalã încuviinþate în cauzã. Amânat
------------------------------------------
27/06/2006 Amânat la cererea apãrãtorilor aleºi ai inculpatului - parte civilã apelantã Mihalcea Andrei Iulian întrucât sunt în imposibilitate de a se prezenta la acest termen de judecatã. Amânat
---------------------------------------
30/01/2007 Admis cererile de amânare formulate de inculpatul apelant Mihalcea Andrei Iulian ºi partea vãtãmatã Mihalcea Cãtãlina pentru motive medicale. Admis cererea de amânare formulatã de avocat Stanciu Livia , apãrãtorul ales al inculpatului apelant Argeºanu Cosmin Valeriu, pentru motive medicale.

Catalina 29.04.2007 14:43:13

Daca socrul lui Argeseanu , Popan Ion , nu se lauda ca are un 'COLONEL SI UN PROCUROR ' si cu ajutorul acestora il v-a scoate pe ginerele infractor din necaz si ca il v-a baga pe fiul si pe sotul meu in puscarie , eu nu aveam de unde sa stiu de existenta acestor relatii cu functii ierarhice in Politie si Justitie .
Este bine ca acest om are ' curaj ' sa se laude cu cei care fac ilegalitati , ca asa aflam si noi , oamenii simpli , cine sunt cei care ne pot face mult rau . Eu si in momentul de fata imi continui cercetarile in privinta celor care ne-au batut , fara a avea vreo vina pe strada , cat si acelor care ii sustin .
La timpul potrivit am sa dezvalui si alte lucruri importante despre acest caz .
Astept ca institutia superioara a statului roman , la care am apelat , sa inceapa cercetarile impotriva tuturor care sunt implicati in ilegalitati in acest dosar .
Cine a citit povestea tragica a familiei mele stie cine este 'PROCURORUL si COLONELUL din povestea noastra .
Accesati aceasta pagina a ziarului ' Replica de Hunedoara ' si veti vedea ce se spune despre dl. COLONEL ' .

http://www.replicahd.ro/images/replica150/ancheta.htm

mirelat 29.04.2007 15:50:59

Draga Catalina, stiu ca iti datoram un raspuns, dar din pacate nu l-am primit nici in ziua de azi de la prietenul meu avocat, care profeseaza in RO. Probabil ca a fost si el descurajat de postarile astea lungi, n-a inteles mare lucru si nu si-a mai batut capul. Scuze, dar timpul e pretios pentru oricine si nu poti obliga pe altii sa ti-l dedice.

Catalina 29.04.2007 16:12:39

Mirelat , nu am obligat pe nimeni sa citeasca ceea ce postez eu pe acest forum . Fiecare decide ce face cu timpul lui liber . Daca acel avocat dorea sa afle anumite lucruri , care il interesau , pt a intelege despre ce este vorba in acest caz ,te asigur ca ma contacta , ca doar am lasat e-mai-ul si id-ul meu pe acest forum .
Motivul este altul . La romani exista o vorba ' Nu te lega la cap ,daca nu te doare !'
Problema mea este adevarata , foarte grava si de aceea nu se complica multi cu aceasta . Trebuie sa ai curaj sa te implici in asemenea probleme , in care sunt implicate atatea persoane cu functii inalte in Politie si Justitie . Te asigur ca si timpul celor care au anchetat si judecat cazul este ptretios . Timpul inseamna bani pt multi care pretuiesc banul , mai mult decat viata unui om .
Ne miram de ce lumea se inrautateste si nimic nu mai merge bine in lumea asta .
Oamenii in fuga dupa bani si avere au uitat ce este de fapt dreptatea si adevarul .
Dumnezeu sa aiva grija de acei oameni iubitori de arginti si sa le lumineze calea , pt a deveni corecti si cinstiti .

ancah 29.04.2007 16:19:41

Citat:

Draga Catalina, stiu ca iti datoram un raspuns, dar din pacate nu l-am primit nici in ziua de azi de la prietenul meu avocat, care profeseaza in RO. Probabil ca a fost si el descurajat de postarile astea lungi, n-a inteles mare lucru si nu si-a mai batut capul. Scuze, dar timpul e pretios pentru oricine si nu poti obliga pe altii sa ti-l dedice.

Draga Mirela,
Intelegi acum de ce am propus ajutor financiar? E mult mai usor si eficace. Ce-i in mana nu-i minciuna. In rest, numai vorbe...

Catalina 29.04.2007 19:14:13

Anca , nu stiu cati oameni inteleg drama prin care trece famila mea . Eu nu am dorit niciodata sa plictisesc pe cineva cu povestea mea , ci am dorit ajutorul oamenilor si sprijin in lupta mea impotriva celor care vor sa ne distruga viata , infaptuind nenumarate ilegalitati . Lucrurile sunt mult mai grave decat am povestit eu , dar nu pot dezvalui toate ilegalitatile ,deoarece sunt implicate multe persoane , cu functii importante .
Ce sa fac romani , sa abandonez lupta , sa-i las in pace pe cei care vor sa imi inchida unicul fiu pe baza unor minciuni si pt o fapta pe care nu a comis-o ?
Prefer sa fiu umilita si batjocorita decat sa accept asa ceva .
Daca toti romanii ar avea curajul sa lupte impotriva raului , poate am avea o viata mai buna . De ce credeti ca se intampla toate acestea ? Tot din cauza noastra , a romanilor , ca ne este frica sa dezvaluim sau sa luam o atitudine fata de cei care , abuzand de functia pe care o detin infaptuiesc acte de coruptie .

2io 29.04.2007 21:26:11

O situatie de acest gen a fost si in familia mea. Tatal meu a facut o intelegere cu un om si acela nu a mai recunoscut, era la mijloc mult. A initiat proces, a bagat bani si bani si dupa ani de zile s-a retras tata. Si consider ca bine a facut.

Doar ca in cazul meu nu era vorba de inchisoare... cel putin nu era pusa la mijloc viata noastra direct.

Spui ca crezi in Dumnezeu, inseamna ca stii ca El este drept si a ingatuit sa se intample asa ceva din motive bine intemeiate ! Oare care sunt aceste motive? (pe mine NU ma intereseaza)

Parintele Arsenie Boca spunea celor care erau in proces sa repete: "Asa-mi trebuie!" si mai spunea: daca oamenii ti-ar face dreptate, Dumnezeu ce ti-ar mai face?

La cuvinte toti suntem buni (la mine ma refer !!)... Mantuitorului cate nedreptati i-au fost facute, si inca El a venit sa SALVEZE lumea, nu sa faca un bine sau altul... ci sa o INVIE. Bine este ca toate sa le facem pentru Hristos !

Iarta-ma, sper ca vei gasi cateva cuvinte folositoare in cele scrise...

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

mirelat 01.05.2007 04:31:00

Citat:

În prealabil postat de ancah
Citat:

Draga Mirela,
Intelegi acum de ce am propus ajutor financiar? E mult mai usor si eficace. Ce-i in mana nu-i minciuna. In rest, numai vorbe...

Draga Anca, intrebarea este la ce foloseste acel ajutor finaciar ?!

Dupa spusele ei, Catalina mai are/avea si alte procese pe rol si de avocati nu ducea lipsa. (apropo, acest proces in care fiul ei a fost condamnat am inteles ca a pornit de la plangerea pe care a facut-o chiar familia Catalinei; atunci imi vine in gand : oare nu era mai bine sa nu depuna acea plangere, ci sa stea linistita ?!...)

Asa ca raman la prima parere pe care mi-am facut-o despre acest caz, si anume aceea ca de fapt ea are nevoie de liniste sufleteasca (nu de bani cu care sa intretina procesele) ori asta nu se gaseste prin salile de judecata. Spun asta din realism, nu din rautate, cum poate o sa fie tentata sa creada, ea sau altii.

Catalina 01.05.2007 19:03:19

Mirela , se vede ca nu traiesti in Romania si nu ai dat atentie acestui caz grav . Tin sa te anunt , ca noi in seara acea am mers la Politie pt a face plangere impotriva celor care ne-au batut ,fara a avea vreo vina sau fara ai provoca in vreun fel , pentru ca acestia sunt foarte violenti si razbunatori . Ma repet in ceea ce povestesc ,datorita faptului ca nu m-am facut inteleasa . Nu am dorit sa ma judec cu infractorii si cu cei care ii sustin ! Sa nu crezi ca suntem asa de bogati , incat sa ne permitem sa ne judecam ani de zile prin Tribunale ? Suntem foarte bolnavi si avem nevoie de tratament continu , fapt la care am renuntat din cauza proceselor . Nu judeca omul ,fara sa-l cunosti .
Am sa iti spun ceva , care nu cred ca a fost spus pana in prezent . In urma plangeri noastre catre Politie nu s-a luat nici o masura ,pana cand socrul cu relatii, Popan Ion , a depus un denunt impotriva noastra , acuzandu-ne pe toata familia de tentativa de omor . Atunci totul s-a pus in miscare . In ziua de 17 dec 2004 ,acesta a depus denuntul ,in aceasi zi a fost intocmit certificatul medico-legal alginerului infractor, Argeseanu , la cererea Politie , care si aceasta cerere a fost facuta tot in acesta zi . Cam multa miscare intr-o singura zi , nu crezi , Mirela ????????????
Am facut plangere impotriva procurorului ,deoarece acesta a savarsit nenumarate infractiuni ,care au dus la condamnarea fiului meu si am crezut ca prin acest mod vom scoate adevarul la suprafata . Asa am fost sfatuiti de Transparency International si de CSM .Iar in momentul de fata am depus plangere impotriva mincinosilor pt a scoate adevarul la suprafata , aratand cele 13 variante micinoase ale' martorilor 'lui Argeseanu , care nu se potrivesc cu Rechizitoriul si nici cu cele declarate de noi si martorii nostri ,care avem o singura varianta a faptelor .
Poate ti minte , ca am scris , ca trei persoane ne-au batut , nu una ,asa cum a fost consemnat in Rechizitoriu si in declaratiile tuturor martorilor . Sunt mult mai multe ilegalitati savarsite de oamenii legi ,pe care nu le pot dezvalui in momentul de fata ,deoarece astept ca institutia superioara a statului roman , la care am cerut ajutorul , sa inceapa o investigatie in acest caz .
Asa ca te rog mult , Mirela , nu ezita sa ma intrebi cand esti nelamurita in legatura cu anumite aspecte . Nu suntem deloc oameni rai , tu nu ai inteles asta ?
Eu ii iertam pe infractori si pe cei implicati , in schimbul adevarului , dar nici unul nu au avut curajul sa declare adevarul celor intamplate . Vor bani , Mirela , multi bani . Daca ai citit mesajele mele , acest infractor si martorii lui au numai bani in cap . Au cerut 300 de milioane lei vechi si pensie , mintind ca nu poate lucra , cand el de fapt lucreaza cu carte de munca la o firma din Petrosani .
Asa isi rezolva infractorii situatia financiara . Bate pe cineva pe strada , angajeaza martori micinosi , da mita la doctori , ca sa ia multe zile de ingrijire medicala si gata cu lipsurile financiare . Cui i-a dat 30 milioane de lei in spital ,infractorul Argeseanu ? 300 de euro carui medic i-a dat ? Da putin atentie la ceea ce mi-a zis intr-o zi pe holulu Curti de Apel Avocatul Bleahu V .' Nu vedeti cum merge Justitia ? Daca ai bani sa platesti martori si doctori , castigi procesul '
Am ajuns la al cincilea avocat datorita necinstei acestor avocati .
In loc sa ne apre ne jegmaneau de bani si atat .
De ce nu au dorit sa arate jutititie toate ilegalitatile din dosar ?
De ce nu ne-a adus la cunostinta ca din dosar lipsesc multe documente importante ?
De ce ne minteau , la fiecare sedinta de judecata , ca data viitoare adreseaza cerereile noastre judecatorilor si apoi cand venea acea zi , nu le adresau ?
Sunt multe intrebari la care nu am primit raspuns niciodata , de la toti cei patru avocati .

ancah 01.05.2007 20:34:54

Mirela:intrebarea este la ce foloseste acel ajutor finaciar ?!
Dupa spusele ei, Catalina mai are/avea si alte procese pe rol si de avocati nu ducea lipsa. (apropo, acest proces in care fiul ei a fost condamnat am inteles ca a pornit de la plangerea pe care a facut-o chiar familia Catalinei; atunci imi vine in gand : oare nu era mai bine sa nu depuna acea plangere, ci sa stea linistita ?!...)

Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema, dar banii mergeau la mancare, nimic altceva.
Noi, care ducem o viata linistita si asezata, poate ca nu putem sa ne imaginam situatia in care se afla Catalina. Cine are copii, si-i va apara indiferent ce. Dar daca nu avem copii, nu avem cum intelege.
In plus, cred ca nu este prea delicat sa ajungem sa o judecam pe Catalina. Daca nu putem sa o ajutam macar cu un cuvant bun, e mai indicat sa tacem. Tacerea e de aur.
Ar fi mai indicat sa sustinem lupta impotriva coruptiei, in loc sa fim indiferenti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.