Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Fara icoane in guvern! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14571)

lore86 15.02.2012 13:46:53

Fara icoane in guvern!

Se pare ca icoanele il deranjeaza strasnic pe noul prim ministru.....
"Premierul le-a cerut subordonaților săi ca toate icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereții cabinetelor.
Dispoziția lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost dată la începutul acestei săptămâni iar unii angajați s-au conformat deja.
Premierul le-a mai transmis angajaților Palatului Victoria că va verifica personal dacă cerința sa a fost îndeplinită."

http://www.cotidianul.ro/fara-icoane-in-guvern-172910/

AlinB 15.02.2012 13:57:20

Cum e vorba.. schimbarea domnilor, bucuria prostilor.

Mtcrysty17 15.02.2012 13:57:43

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429756)

daca acest lucru e adevarat, atunci e trist..... ar trebui sa isi ia el icoanele din birou daca nu crede in Dumnezeu, dar ce are cu ceilalti daca sunt credinciosi????? nu mai suntem pe timpul comunistilor, sa nu uitam ca ne-am castigat prin varsare de sange dreptul de a ne ruga si de a ne practica religia... sau a uitat care a fost scanteia care a declansat revolutia???
aveam o parere destul de buna despre acest nou prim-ministru, dar iata ca el face lucruri nedemne de statutul sau..... sa nu uite ca multor oameni din tara asta nu le-a mai ramas decat Dumnezeu..... acum ce sa credem, ca atunci cand a depus juramantul cu mana pe biblie a mintit???? Doamne ajuta!!!

Marius22 15.02.2012 14:02:27

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429756)

... cred ca vede in icoana un "spion" cam incomod.

DragosP 15.02.2012 14:13:24

Urmează și scoaterea lor din școli, probabil.
Asta e: somnul rațiunii (și al credinței mai ales) naște monștri.

lore86 15.02.2012 14:28:03

Citat:

În prealabil postat de Marius22 (Post 429764)

da, si vrea sa scoata "spionul" nu doar din biroul lui ci si din toate incaperile din guvern.
Si pentru a se asigura ca a scapat de el, va merge personal sa verifice lucrul asta.

Uite, asa, incet incet se instaureaza o dictatura strasnica, culmea sub masca drepturilor omului.
De ce acest razboi impotriva a tot ce inseamna sacru, sfant?
De unde acesta ura?
uite astia sunt oamenii care ne conduc....

Mtcrysty17 15.02.2012 14:33:15

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429767)
da, si vrea sa scoata "spionul" nu doar din biroul lui ci si din toate incaperile din guvern.
Si pentru a se asigura ca a scapat de el, va merge personal sa verifice lucrul asta.

Uite, asa, incet incet se instaureaza o dictatura strasnica, culmea sub masca drepturilor omului.
De ce acest razboi impotriva a tot ce inseamna sacru, sfant?
De unde acesta ura?
uite astia sunt oamenii care ne conduc....

si iar o sa apara speculatii cu privire la masoni...... cred ca domnul prim ministru uita ca baietelul sau nou nascut a scapat ca prin minune acum cativa ani de moarte....... Doamne ajuta!!!

DragosP 15.02.2012 14:41:17

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429767)
De unde acesta ura?

Chiar nu știi?

zaharia_2009 15.02.2012 14:43:40

Fiecare dintre noi avem preocupari dintre cele mai diverse , pt. timpul liber , sau nu avem de loc .
Pe mine ma intreseaza in mod expres istoria trecuta si prezenta , ca sa zic asa a poporului , a limbii si a Bisericii Ortodoxe Romane .
Asa se face ca prin anul 2005 sau 2006 mi-a cazut in mina o carte despre istoria recenta a Romaniei intitulata: ,,Cornel Dan Niculae: Politica filo-sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii- razboiul nevazut ." Cartea fiind imprumutata a fost necesar sa fisez personajele, dar a meritat munca.
Aici am avut ocazia sa citesc despre toata protipendada politica noua a tarii si bine inteles despre Mihai Razvan Ungureanu .
Gestul sau actual nu face decit sa confirme ce am citit despre el !

Totul evolueaza conform calculelor si nimic nu este intimplator !

dorinastoica14 15.02.2012 14:44:44

După câte știu este și o capelă a guvernanțiolor la Cotroceni.
O vor închide oare?

Patrie si Credinta 15.02.2012 15:21:49

fara a cadea in teoria conspiratiei anti-semita,dar nu e evreu?

ioanna 15.02.2012 15:26:31

Daca premierul Ungureanu doreste o atmosfera rece, spartana, mai bine angajeaza un designer care sa reamenajeze birourile, eliminand excesele, nu sa pozeze el in stapanul absolut al Palatului Victoria, ce-si impune propriul gust estetic, depasindu-si atributiile. Ma mir ca n-a cerut si eliminarea aranjamentelor florale din sediul Guvernului si toate cadourile primite de ministri de la omologii lor din alte tari, din care, unele sunt expuse in propriile birouri.

Profetul de carton 15.02.2012 15:38:09

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 429778)
fara a cadea in teoria conspiratiei anti-semita,dar nu e evreu?

este evreu dupa tata, iar daca e de religie mozaica atunci este evident de ce a cerut sa fie inlaturate icoanele, evreii nefolosind asa ceva in inchinare (dar s-a gandit numai din propria lui perspectiva)

georgeval 15.02.2012 15:42:03

Citat:

Frumos spus. Eu cred ca aceasta masura denota o mentalitate autonoma sau deista, ptr multi Dumnezeu exista dar este in ceruri, prezenta Lui pe pamant ne constrange libertatea. Prezenta icoanelor in afara locasurilor de cult sau mai ales troitele descopera credinta acestui popor intr-un Dumnezeu care este prezent si pe pamant si ne insoteste in fiecare clipa in viata noastra.

ioanna 15.02.2012 15:49:03

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 429783)
este evreu dupa tata, iar daca e de religie mozaica atunci este evident de ce a cerut sa fie inlaturate icoanele, evreii nefolosind asa ceva in inchinare (dar s-a gandit numai din propria lui perspectiva)

Pana nu vedem cum arata sediul Guvernului nimic nu e evident. Directiva data (daca a fost intr-adevar data si nu e un zvon) are sens doar daca birourile sunt amenajate intr-un stil cvasi-kitchos. Ori amenajezi cu gust, ori totul jos :10:

Premierul dezminte informatia aparuta in presa:
Premirerul Mihai Răzvan Ungureanu a reacționat după ce în presă a apărut zvonul că ar fi cerut ca icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereții birourilor din Palatul Victoria.

Relația cu presa ar trebui să se bazeze pe o elementară deontologie. Înțeleg ca orice om politic să fie criticat pentru ceea ce face (...) totul până la minciunile ordinare. Îmi pare foarte rău să vă spun că, din păcate, asta se întâmplă” a spus Ungureanu.

”Să fi serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.
http://www.b1.ro/stiri/politica/m-r-...are-21444.html

horatiu.miron 15.02.2012 16:03:05

Initiez campania "Salvati calendarele si diplomele bugetarilor!".

Raoul 15.02.2012 16:28:45

Deci ar fi super tare sa fie adevarat. S-ar demonstra inca o data ca prostia oamenilor (a romanilor) nu are limite! Pana la urma poporu a zis "Jos Boc". Asta am vrut,asta meritam. Am spus si "Jos Ceausescu" si ce-am adus in loc? Un rau mai mare! Oamenii si-o fac cu mana lor si Dumnezeu nu are cum sa nu vada asta,de aceea ne si "pedepseste" uneori.

laurastifter 15.02.2012 18:30:39

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 429799)
Deci ar fi super tare sa fie adevarat. S-ar demonstra inca o data ca prostia oamenilor (a romanilor) nu are limite! Pana la urma poporu a zis "Jos Boc". Asta am vrut,asta meritam. Am spus si "Jos Ceausescu" si ce-am adus in loc? Un rau mai mare! Oamenii si-o fac cu mana lor si Dumnezeu nu are cum sa nu vada asta,de aceea ne si "pedepseste" uneori.

Raoul, cred că absolut orice regim politic este preferabil în locul comunismului! În 1989, tineri ca și noi, creștini, au spus "jos Ceaușescu", pentru că voiau să fie LIBERI, voiau să nu le fie teamă să se închine în fața bisericilor, voiau să nu fie îndoctrinați cu ateismul "științific" în școli și universități, voiau să nu mai fie arestați toți cetățenii care îndrăzneau să gândească liber.
Cred că noi, creștinii, trebuie să fim adversarii neabătuți ai ideologiei comuniste, orice formă ar lua această ideologie groaznică și criminală, pentru că existența acestei ideologii demonice a dus la uciderea a milioane de creștini în întreaga lume. Îmi pare rău că n-am postat pe forum, zilele trecute, o știre de pe "Doxologia" despre situația creștinilor din Coreea de Nord. Acolo și în China, creștinii, frații noștri de credință, sunt prigoniți! Și asta numai din cauza ideologiei ateist-comuniste, cea mai gravă formă a nebuniei duhovnicești cunoscută vreodată în istorie.
Îndrăznesc să-ți spun atât de direct, Raoul, pentru că suntem din aceeași generație și de noi, de tinerii creștini, depinde viitorul societății în care trăim. Niciodată, oricâte greșeli ar comite guvernanții noștri, orice s-ar întâmpla, NU trebuie să ne lăsăm seduși de ideologia comunistă, fiindcă adeziunea la această ideologie constituie un act de apostazie de la credința noastră cea adevărată.

Dumnezeu să fie cu tine!

lore86 15.02.2012 18:34:59

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 429787)
Pana nu vedem cum arata sediul Guvernului nimic nu e evident. Directiva data (daca a fost intr-adevar data si nu e un zvon) are sens doar daca birourile sunt amenajate intr-un stil cvasi-kitchos. Ori amenajezi cu gust, ori totul jos :10:

Premierul dezminte informatia aparuta in presa:
Premirerul Mihai Răzvan Ungureanu a reacționat după ce în presă a apărut zvonul că ar fi cerut ca icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereții birourilor din Palatul Victoria.

Relația cu presa ar trebui să se bazeze pe o elementară deontologie. Înțeleg ca orice om politic să fie criticat pentru ceea ce face (...) totul până la minciunile ordinare. Îmi pare foarte rău să vă spun că, din păcate, asta se întâmplă” a spus Ungureanu.

”Să fi serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.
http://www.b1.ro/stiri/politica/m-r-...are-21444.html

e, nu iese fum fara foc.....

AlinB 15.02.2012 19:08:42

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 429816)
Raoul, cred că absolut orice regim politic este preferabil în locul comunismului! În 1989, tineri ca și noi, creștini, au spus "jos Ceaușescu", pentru că voiau să fie LIBERI, voiau să nu le fie teamă să se închine în fața bisericilor, voiau să nu fie îndoctrinați cu ateismul "științific" în școli și universități, voiau să nu mai fie arestați toți cetățenii care îndrăzneau să gândească liber.
Cred că noi, creștinii, trebuie să fim adversarii neabătuți ai ideologiei comuniste, orice formă ar lua această ideologie groaznică și criminală, pentru că existența acestei ideologii demonice a dus la uciderea a milioane de creștini în întreaga lume. Îmi pare rău că n-am postat pe forum, zilele trecute, o știre de pe "Doxologia" despre situația creștinilor din Coreea de Nord. Acolo și în China, creștinii, frații noștri de credință, sunt prigoniți! Și asta numai din cauza ideologiei ateist-comuniste, cea mai gravă formă a nebuniei duhovnicești cunoscută vreodată în istorie.
Îndrăznesc să-ți spun atât de direct, Raoul, pentru că suntem din aceeași generație și de noi, de tinerii creștini, depinde viitorul societății în care trăim. Niciodată, oricâte greșeli ar comite guvernanții noștri, orice s-ar întâmpla, NU trebuie să ne lăsăm seduși de ideologia comunistă, fiindcă adeziunea la această ideologie constituie un act de apostazie de la credința noastră cea adevărată.

Dumnezeu să fie cu tine!

Le era teama pentru ca si credinta lor era mica.
Bisericile erau deschise si in timpul lui Ceausesc si nu erau goale.
De ce unii au putut si altii nu?
Pentru ca isi pierdeau pozitia sociala, privilegii pe linie de partid?

Si acum nu tot evolutionismul se preda?
Nu se urla propaganda "materialist-stiintifica" pe toate canalele, nu se ataca Biserica din toate unghiurile?

Nu cred ca a fost nimeni arestat pentru "gandit", ca din cate stiu masina de citit gandurile nu s-a inventat inca.

De vanatoarea de comunisti de la Americani ai auzit?
De pedepsele pentru cei care neaga holocaustul, din aceste vremuri luminate, ai auzit?
Unde este gandirea libera?

De povestea cu "Statul laic" ai auzit? Intr-o tara in care peste 90% din oameni se declara religiosi, statul este "laic" si face politica ateista.

Supraveghere, control, informatori, santajul politic - toate astea se practica si acum.

E vorba pur si simplu de un regim politic nu de "adeziune" la un program ideologic.
Ca de la comunismul practicat pe ici si pe colo, la cel "ideologic", este o cale lunga.

Asa cum nici peste 40 ani nu o sa mai fie economia Romaniei la nivelul la care era acum 20.

La fel si cu justitia, invatamantul, natalitatea, educatia, bunul simt, etc.

Vezi undeva progres semnificativ?
Eu vad mai mult regres. Semnificativ.

AlinB 15.02.2012 19:11:32

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429817)
e, nu iese fum fara foc.....

Asa sa spui si cand te-o barfi pe tine cineva.

Nu cred ca e asa de prost sa creada ca un astfel de ordin n-ar scapa in presa si nu si-ar da seama care ar fi efectul lui..

Dumitru73 15.02.2012 19:22:08

icoane

dar daca un functiar este musulman si isi pune deasupra capului insemne musulmane?
cum ati reactiona?

stefan florin 15.02.2012 19:27:33

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 429773)
După câte știu este și o capelă a guvernanțiolor la Cotroceni.
O vor închide oare?

Cotroceni-ul e patronat de Basescu nu de Ungureanu, dar mai stii? Doamne ajuta!

lore86 15.02.2012 19:28:19

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 429821)
Asa sa spui si cand te-o barfi pe tine cineva.

Nu cred ca e asa de prost sa creada ca un astfel de ordin n-ar scapa in presa si nu si-ar da seama care ar fi efectul lui..

de asemnea ma indoiesc ca cineva si-ar permite sa vb in numele lui zicand sa se scoate icoanele , diplomele si fotografiile din birouri.
Ar insemna sa fi chiar naiv sa crezi ca o astfel de gluma proasta nu se va afla si se va lasa fara repecursiuni.

lore86 15.02.2012 19:29:48

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 429823)
dar daca un functiar este musulman si isi pune deasupra capului insemne musulmane?
cum ati reactiona?

Daca as lucra in Ankara si mi-as pune in birou icoane, ce crezi ca s-ar intampla?

stefan florin 15.02.2012 19:40:53

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429826)
Daca as lucra in Ankara si mi-as pune in birou icoane, ce crezi ca s-ar intampla?

mai bine intrebai ce se intampla daca lucrai in Teheran! :) Doamne ajuta!

Adriana Cluj 15.02.2012 20:18:54

Citat:

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul

oare om ajunge sa-l regretam pana si pe boc??????

Adriana Cluj 15.02.2012 20:38:56

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 429772)
Gestul sau actual nu face decit sa confirme ce am citit despre el !

Totul evolueaza conform calculelor si nimic nu este intimplator !

S-ar putea, va rog, cateva cuvinte din carte aici, sa citim si noi?

Adriana Cluj 15.02.2012 20:57:34

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 429836)

MRU zice:“””Să fim serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.”" Nu zice DA sau NU!!! Deci.. zvonurile nu-s degeaba.

zaharia_2009 15.02.2012 21:31:33

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 429839)
S-ar putea, va rog, cateva cuvinte din carte aici, sa citim si noi?

Nu am cartea ca sa va citez din ea dar pot sa va spun pt. inceput , pina dau de fise si le consult , ca chiar pe pagina I a cartii , pe coperta I, este pozat R.M.U. la Zidul Plingerii din Ierusalim (cu mina dreapta pe zid) inchinindu-se/rugindu-se ... si atunci de unde sa rabde (si nu sa aprecieze) icoanele ortodoxe.

NB: cititi cartile (sunt 3 volume) va vor depasi de f. departe asteptarile . Veti cunoaste o realitate subterana a Romaniei care va va ingrozi . Cred insa ca va va fi greu sa dati peste carte .

AlinB 15.02.2012 21:32:26

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429825)
de asemnea ma indoiesc ca cineva si-ar permite sa vb in numele lui zicand sa se scoate icoanele , diplomele si fotografiile din birouri.
Ar insemna sa fi chiar naiv sa crezi ca o astfel de gluma proasta nu se va afla si se va lasa fara repecursiuni.

Sigur ca da, o sa dea ziaristii in judecata pentru calomnie.
Sau o sa-i urecheasca pe linie de partid pentru un asa gest lipsit de profesionalism chiar daca foarte rar intalnit la noi?

AlinB 15.02.2012 21:34:58

Citat:

cum ati reactiona?

Un element cultural inedit :)
Cu siguranta n-as avea de obiectat daca ar fi dublat de profesionalism.

Dar as fi de doua ori mai iritat daca la un functionar lipsit de profesionalism as vedea o icoana pe desktop -ul calculatorului.

Mi s-a intamplat recent. Nu chiar o lipsa totala de profesionalism, si nu chiar iritare (sa zicem mirare) dar oricum..

AlinB 15.02.2012 21:35:47

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 429826)

Ia te uita, cine a zis ca nu au ce invata crestinii de la musulmani..
Numai lucruri bune, desigur..

Patrie si Credinta 15.02.2012 22:37:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 429855)
Un element cultural inedit :)
Cu siguranta n-as avea de obiectat daca ar fi dublat de profesionalism.

Dar as fi de doua ori mai iritat daca la un functionar lipsit de profesionalism as vedea o icoana pe desktop -ul calculatorului.

Mi s-a intamplat recent. Nu chiar o lipsa totala de profesionalism, si nu chiar iritare (sa zicem mirare) dar oricum..

icoanele chiar se afla pe desktop. sau suntem ca in reclama la germanos?

Patrie si Credinta 15.02.2012 22:39:11

Citat:

cum ati reactiona?

ar fi interesant. de ce nu? are simboluri ale religiei sale pe birou. de inteles

Patrie si Credinta 15.02.2012 22:40:02

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 429852)
Nu am cartea ca sa va citez din ea dar pot sa va spun pt. inceput , pina dau de fise si le consult , ca chiar pe pagina I a cartii , pe coperta I, este pozat R.M.U. la Zidul Plingerii din Ierusalim (cu mina dreapta pe zid) inchinindu-se/rugindu-se ... si atunci de unde sa rabde (si nu sa aprecieze) icoanele ortodoxe.

NB: cititi cartile (sunt 3 volume) va vor depasi de f. departe asteptarile . Veti cunoaste o realitate subterana a Romaniei care va va ingrozi . Cred insa ca va va fi greu sa dati peste carte .

e un protocoalele inteleptilor sionului reloaded?

Adriana Cluj 15.02.2012 23:41:48

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 429852)

Am gasit aceste cuvinte despre carte aici": http://www.5carti.ro/carte/politica-...ut-iii--i20044

""Scopul final al proiectului Israel in Romania este instituirea unui control deplin asupra Romaniei si deposedarea in fapt a romanilor de teritoriul lor national.Beneficiind de experienta capatata in Palestina,liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferita,mult mai subtila,mai ingenioasa,dar cu acelasi tel:uzurparea drepturilor pe care romanii le au in tara lor si asupra tarii lor...""

si aici: http://www.librariaeminescu.ro/isbn/...pei-si-a-lumii

"""Cu concursul guvernelor de după 1990 și al principalelor mijloace de informare în masă (ziare, posturi radio, tv) din Romania, care cenzurează toate știrile și informațiile tangente la acest subiect, încetățenirea evreilor se face în secret, în cea mai mare taină. In prima fază evreii încetățeniți nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spații comerciale, de producție etc.) accesibile. De câțiva ani buni piața imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiești. La început, se vor stabili în Romania evreii în vârstă, motivând că vin să-și trăiască ultimii ani din viață în România, să-și cheltuiască pensia în România, ceea ce pentru mulți români naivi va face suportabilă și chiar tentantă ideea "revenirii" evreilor în România. Ulterior, când se va implini numărul (un milion) de evrei care și-au luat a doua sau a treia cetățenie în România, iar controlul evreilor asupra instituțiilor publice din România va fi deplin, evreii vor veni cu toții "acasă", în proprietățile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăți românești. Așa zisul "stat de drept" va considera că invazia evreilor este perfect legală...

Scopul final al proiectului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra României și deposedarea în fapt a românilor de teritoriul lor național. Beneficiind de experiența căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferită, mult mai subtilă, mai ingenioasă, dar cu acelasi țel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în țara lor și asupra țării lor..." (Un Israel în România, Apel al Uniunii Vatra Românească și al ligii pentru combaterea antiromânismului.)""

iar despre aceasta ipoteza sau teorie, cum sa-i spunem?, l-am auzit vorbind pe CV Tudor si am citit aici:
http://blogponta.wordpress.com/2012/...escu/#comments, postarea unui domn ""Marian Nicolae February 6, 2012 at 9:00 am #"".
Se pare ca totusi mai exista cartea...
dar despre aceasta ipoteza chiar nu stiu ce sa spun si ce sa cred...

Raoul 16.02.2012 01:53:51

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 429885)
(...) Ulterior, când se va implini numărul (un milion) de evrei (...)

Sunt 5 milioane si ceva de evrei in tot Israelul si tu vrei sa trimita 1 milion in Romania? Si acolo ce mai ramane,4 mil? Dintre care 50% vor fi copii si batrani?? E ilogic...

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 429836)

Da,eu unul regret guvernul Boc.

zaharia_2009 16.02.2012 07:49:27

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 429885)
Am gasit aceste cuvinte despre carte aici": http://www.5carti.ro/carte/politica-...ut-iii--i20044

""Scopul final al proiectului Israel in Romania este instituirea unui control deplin asupra Romaniei si deposedarea in fapt a romanilor de teritoriul lor national.Beneficiind de experienta capatata in Palestina,liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferita,mult mai subtila,mai ingenioasa,dar cu acelasi tel:uzurparea drepturilor pe care romanii le au in tara lor si asupra tarii lor...""

si aici: http://www.librariaeminescu.ro/isbn/...pei-si-a-lumii

"""Cu concursul guvernelor de după 1990 și al principalelor mijloace de informare în masă (ziare, posturi radio, tv) din Romania, care cenzurează toate știrile și informațiile tangente la acest subiect, încetățenirea evreilor se face în secret, în cea mai mare taină. In prima fază evreii încetățeniți nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spații comerciale, de producție etc.) accesibile. De câțiva ani buni piața imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiești. La început, se vor stabili în Romania evreii în vârstă, motivând că vin să-și trăiască ultimii ani din viață în România, să-și cheltuiască pensia în România, ceea ce pentru mulți români naivi va face suportabilă și chiar tentantă ideea "revenirii" evreilor în România. Ulterior, când se va implini numărul (un milion) de evrei care și-au luat a doua sau a treia cetățenie în România, iar controlul evreilor asupra instituțiilor publice din România va fi deplin, evreii vor veni cu toții "acasă", în proprietățile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăți românești. Așa zisul "stat de drept" va considera că invazia evreilor este perfect legală...

Scopul final al proiectului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra României și deposedarea în fapt a românilor de teritoriul lor național. Beneficiind de experiența căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferită, mult mai subtilă, mai ingenioasă, dar cu acelasi țel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în țara lor și asupra țării lor..." (Un Israel în România, Apel al Uniunii Vatra Românească și al ligii pentru combaterea antiromânismului.)""

iar despre aceasta ipoteza sau teorie, cum sa-i spunem?, l-am auzit vorbind pe CV Tudor si am citit aici:
http://blogponta.wordpress.com/2012/...escu/#comments, postarea unui domn ""Marian Nicolae February 6, 2012 at 9:00 am #"".
Se pare ca totusi mai exista cartea...
dar despre aceasta ipoteza chiar nu stiu ce sa spun si ce sa cred...

Daca reusesti sa achizitionezi cartea iti recomand sa nu stai pe ginduri si sa o cumperi .
Lectura va depasi cu mult ,,pretul" asteptarilor si al cartii.

Noi aici vorbim despre MRU dar acesta este cel mai marunt personaj al cartii .
Sa vezi toata protipendada ; nici nu banuiesti cine apare si ce importanta au in angrenajul criminal antiromanesc .
Bine, noi discutam acum despre personaje politice dar sa nu uitam ca am plecat de la icoane , credinta si BOR. Tinta initiala si finala este singurul lucru dainuitor si de valoare al poporului, singurul care a fost in stare peste veacuri sa tina fiinta nationala in existenta : ortodoxia si BOR.

Cumpara cartea acum cit s-o mai gasi !

AlinB 16.02.2012 11:06:59

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 429897)
Sunt 5 milioane si ceva de evrei in tot Israelul si tu vrei sa trimita 1 milion in Romania? Si acolo ce mai ramane,4 mil? Dintre care 50% vor fi copii si batrani?? E ilogic...

Pai da..cam asa se pare ca intelegem noi sa practicam nationalismul, daca nu e asezonat cu ceva antisemitism, nu da bine, oricare miscare politica de doi bani are nevoie si de un dusman de clasa, sa fereasca Dumnezeu sa recunoasca nationalistul roman de traditie legionara ca problema Romaniei este chiar romanul insusi, nu evreul, nu masonul sau alte povesti.

Si nu pot recunoaste, de ce? Pentru ca nu-l pot schimba, orice politician stie ca "boborul" nu poate fi schimbat, nici macar spre binele sau, poate fi doar manipulat.

Omului de rand ii trebuie un sprijin, o motivatie pentru frustrarile care le are, ceva in care sa loveasca cu o mana in timp ce cu cealalta ridica ofrande "salvatorilor".

Asa a functionat comunismul, asa a functionat legionarismul - care nici nu e de mirare ca a esuat procedand in felul asta si asa va functiona orice sistem politic decandent, in conflict cu bunul simt si morala crestina.

Si ca sa fim corecti, pe undeva legionarii au introdus ideea de "om nou" - lozica comunistilor de mai tarziu, dar nu prea au reusit sa construiasca un model 100% crestin pentru el.

Si ca sa revenim la subiect, cine ii cunoaste cat de cat pe evrei stie foarte bine cat de mult si de ce tin la petecul ala de pamant, chit ca ii costa enorm treaba asta.

Iar la capitolul populatie stau f. prost, modernismul a ajuns si la ei, putine familii sunt dispuse se faca copii multi, fac multe eforturi pentru a-i convinge pe cei din strainitate sa vina sau sa se intoarca in tara.

Orice evreu (dupa mama) poate oricand emigra in Israel si e primit cu bratele deschise, primeste facilitati de tot felul inclusiv fiscale pe o anumita perioada, doar sa se intoarca.

Chiar si daca e cetatean Israel si a plecat o perioada mai lunga, daca se intoarce dupa mai multi ani in care a fost plecat (10 parca) primeste aceleasi facilitati cu unul care migreaza.

Proprietatile si le-au recuperat toti sau au incasat despagubiri, nu doar evreii.

Este posibil si dupa ce sa o sa creeze un cult al holocaustului si sa inradacineze ideea ca si Romania a fost un actor de frunte in ecuatia asta, sa ceara sute de milioane poarte miliarde de $ despaguburi, asa cum au procedat si cu alte tari ca si cand ar fi fost singurii care au avut de suferit in al II -lea razboi mondial.

Ca ar putea veni din restul lumii aici, e posibil..daca pot sa faca un ban din asta fara doar si poate.
Si nu e valabil doar pentru ei..

Companiile nationale, fabrici, nu cred ca doar evreii le-au cumparat.

Dar sa crezi ca dupa ce se chinuie sa-i adune din toata lumea, sa trimita din Israel 1 milion in Romania..este practic stupid si trebuie sa fii destul de ignorant si usor de manipulat ca sa crezi lucrurile astea.

Iar daca au la degetul mic guvernul SUA..pai ce sa ne mai miram de Romania.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:06:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.