![]() |
Va rog rugati-va pt reusita operatiei tatalui meu!
Va rog frumos daca aveti timp,rabdare si bunavointa sa pomeniti in rugaciunile voastre pe tatal meu Corneliu,care in dimineata zilei de miercuri 18 aprilie va suferi o dubla interventie chirurgicala.
Nu contest pregatirea si experienta medicala a celor care il vor avea in grija insa avem nevoie si de protectie divina. Multumesc. |
Dumnezeu sa-l miluiasca pe tatatl tau, Corneliu!
|
Citat:
|
Multumesc tuturor celor care se roaga!
Intotdeauna suntem panicati in fata acestor experiente care tin de sanatate,de viata noastra,mai bine spus de continuitatea ei precum si de pierderea progresiva a celor dragi. Imi este f mila de tatal meu vitreg care a ajuns un batranel cu neputinte si probleme,prin el,trecerea timpului ma afecteaza si pe mine... |
Pentru tatal tau yasmin
Cu tot sufletul ma alatur si eu cu rugaciunea mea pentru tatal tau Corneliu.
Va fii bine caci sigur multi se vor ruga si asta va ajuta mult. Doamne ajuta! |
Doamne Iisuse Hristoase ajuta pe robul tau Corneliu in incercarea lui cea grea, Maica Domnului acopera cu Acoperamantul tau cel Sfint pe acest frate al nostru Cornelui si ajuta-l in aceasta operatie.
Amin. |
Dumnezeu sa va tina in bratele lui si sa va protejeze, sa va dea putere si reusita!
Citat:
|
Citat:
|
Operatia s-a amanat pt luni de dimineata(23 Aprilie).
Multumim. |
Cu rugaciunea sunt alaturi de tine si ma rog Bunului Dumnezeu pentru reusita operatiei.Tie si mamei tale sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate incercarile.Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Dumnezeu sa il ajute pe tatal tau, Yasmina!
Si eu va sunt alaturi. |
Sfantul mare mucenic, Gheorghe sa mijloceasca pentru tatal tau, iar Invierea Mantuitorului Hristos sa aduca lumina si binecuvantare casei voastre, draga noastra Yasmina.
Doamne-ajuta. |
Domnul să lucreze cu mâinile și cu mințile doctorilor, vindecându-l!
|
Poate vor fi forumisti doritori sa ne rugam in seara aceasta, la o anumita ora, pentru tatal Yasminei...
|
Dumnezeule tamaduieste pe robul Tau Corneliu !
|
Citat:
Eu sunt unul dintre doritori. Propuneti ora la care sa ne rugam pentru dl. Corneliu |
Citat:
Sper sa nu se supere cineva ca am luat aceasta initiativa, dar timpul preseaza... Sa dea Domnul sa ne strangem cat mai multi la rugaciune, la 21.30 si sa mijloceasca Maica Domnului pentru vindecarea domnului Corneliu! |
Multumesc tuturor,am sa ma alatur si eu rugaciunii de la 21.30!
|
Doamne ajuta! Multa sanatata tatalui tau si intarire in credinta! La ora 21,30 voi incepe sa citesc Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului.
|
Voi citi în seara asta Acatistul Sfântului Gheorghe pentru tatăl tău Corneliu. Ai să vezi că totul va fi bine. Curaj și încredere în puterea Lui.
|
Atotputernice Doamne, Tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot Tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai milă de Corneliu, pentru că este bolnav. Intinde-Ți brațul Tău tămăduitor, și vindecă pe el, si ridică-l din patul de suferință. Gonește duhul de slăbiciune din el și depărtează de la el durerea, rănile, febra și slăbiciunile. Daca are păcate și greșeli, iartă-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai milă de ceea ce a zidit mâna Ta, întru Iisus Hristos, împreună cu care ești binecuvantat și cu bunul și de viață dătătorul Sfântul Duh, acum și în vecii vecilor. Amin
Maica Domnului să îl aibă în pază pe tatăl tău Corneliu, împreună cu toți Sfinții grabnic ajutători! |
Cum se simte tatal tau dupa operatie?
|
Citat:
Domnul sa-l aiba in paza ! |
Multumesc tuturor pt interes si pt rugaciuni!
Tatal saracul,nici macar nu a apucat macar sa intre in operatie,este amanat si ras-amanat...Prima data a fost 17 Aprilie,apoi 23 Aprilie,acum dupa 3 incercari esuate l-au reprogramat pt 1 Mai. Nu exista desigur nici o siguranta ca va fi atunci... Abia astept sa se termine cu bine si sa nu-l mai amane atata,plus ca nu se simte prea bine si vrea sa scape odata de toata tarasenia! |
Dumnezeu si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa il aiba in paza pe tatal tau.
Fie ca Domnul sa ajute ca tatalui tau sa-i fie spre bine, si ca operatia sa aiba loc cat mai curand. Doamne ajuta! Doamne, in nemarginita Ta iubire de oameni, fa ca robului tau Corneliu sa se bucure de insanatosire si indruma mainile medicilor chirurgi cu minunata si atotputernica Mana Ta, spre slava Ta si sanatatea si mantuirea robului Tau. In numele Tatalui, al Fiului, si al Spiritului Sfant, Amin!
P.S. Off-topic: perfect adevarata afirmatia din avatarul fratiei tale, sora Yasmina! |
Doamne ajuta
Nu cunoastem noi "planurile "Bunului Dumnezeu...referitor la aceste amanari...poate o sa-i fie mai bine fara aceasta operatie.....zic si eu....oricum ne rugam Mult Milostivului Dumnezeu ,ptr.robul Sau ,Corneliu sa-L ia sub pavaza Sa...cea Atotputernica...
|
Citat:
Cum se mai simte? L-au operat? |
Azi,chiar intr-o ora sau maxim 2,tatal meu va fi in operatie!!Dragul de el,este chiar ziua lui de nastere...
Sa-i ajute Bunul Dumnezeu sa iasa cu bine din anestezie si sa se refaca cat mai repede! Doamne Ajuta! |
Citat:
La multi ani cu sanatate! |
Maica Domnului și Sfântul Nectarie să-l ocrotească pe tatăl tău astăzi! Doamne ajută să fie bine!
|
La multi ani si multa sanatate!
|
multumesc dragilor,tata este bine !!!
Multumesc mult pt rugaciuni si pt urarile de bine!
Chiar ma panicasem putin,chiar daca sunt un pic mai dura,in general :) Imi era teama ca nu se va mai putea trezi din anestezie,fiind cardiac(insa doctorii sunt destepti,i-au facut epidurala ;)) In sfarsit,dl.Corneliu a fost operat luni dupa-amiza,marti dimineata era un pic dezorientat insa dupa un somn bun,cearcanele si agitatia au disparut,si banuiesc ca se simte mai bine,chiar daca nenorocita de taietura il ustura... Important este ca totul a decurs bine si acum speram sa se refaca in mod normal si sa nu-l mai supere nimic si traiasca 1.000 de ani...zic si eu :) |
Să-i dea Dumnezeu sănătate: sufletului și trupului!
|
Multumim,multumim.
Si celor care se roaga pt binele altora sa le dea Domnul insutit si inmiit! |
Citat:
Sa-i dea Dumnezeu sanatate trupeasca si sufleteasca. |
Mă bucur să aflu vești bune. Domnul să-l miluiască în continuare, ajutându-l să se recupereze.
|
Dumnezeu sa-l ocroteasca.
|
Sfintii marturisitori ai Aiudului sa ii fie lui trece si intarire in aceasta incercare si sa il isbaveasca cu bine.
|
Fratilor, acum trebuie sa ii multumim Domnului si sfintilor la care ne-am rugat fiecare. Poate ar fi bine sa ne adunam iarasi mai multi intr-o zi sa rostim acatistul de multumire Slava Domnului pentru toate. E doar o propunere...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:49:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.