![]() |
Rugaminte
stie cineva cum poate fii contactat parintele Mihail Jar din Ucraina, manastirea Banceni?
|
Citat:
PARINTELE MIHAIL JAR A FOST HIROTONIT EPISCOP VICAR DE BANCENI! (video). |
Wow!
sunt impresionata! Cu adevarat, vrednic este episcopul orfanilor! |
Citat:
|
Doamne, extraordinar...... cu adevarat extraordinar... nu mai am cuvinte..... am plans la unele scene.... exista ingeri printre noi...... si este un frate roman..... poate ca Biserica noastra ar trebui sa ia aminte la aceste filmari..... urmariti cu totii reportajul...... Doamne ajuta!!!
|
Citat:
|
Citat:
|
multumesc, o sa incerc
|
Dar care este adresa manastirii?
|
Citat:
este vorba de parintele Mihail Jar care are in grija 2 manastiri una de calugari una de maici, si anume manastirea Banceni si Manastirea Boian, in zona Herta din Ucraina , este la 7 km de granita in apropiere de Cernauti |
Date contact
Buna ziua,
Va rog sa-mi puneti la dispozitie,daca aveti,datele de contact ale manastirii unde slujeste parintele Mihail Jar.Am vazut o emisiune cu d-lui si as dori sa organizez o ampla actiune destinata strangerii de fonduri.Va multumesc! |
Citat:
Conferinta poate fi urmarita la aceasta adresa: http://video.crestinortodox.ro/VcDRa...nceni_1_2.html |
A fost cineva in Ucraina la parintele Mihail Jar?Am auzit numai lucruri frumoase despre el si copiii pe care-i ingrijeste...M-ar fi interesat daca se merge cu pasaport sau fara si daca e ok de calatorit acuma ..(din cate stiu inca mai este razboi in Ucraina)..Multumesc de eventualele informatii!
|
Citat:
Parca iti trebuie pasaport si viza din ce stiam ultima data; e liniste acum in partea asta a Ucrainei. Insa eu personal nu m-as aventura sub nici o forma. Grecia mi se pare un loc de pelerinaj extrem de frumos. |
Multumesc , gpalama...In Grecia, da, as vrea sa ajung si acolo..dar pana atunci,explorez mai pe aproape..:) pe parintele Mihail Jar mi l-a recomandat o cunostinta care stie de problema cu copilul meu...
Cica la copii cel putin, rugaciunile lui fac miracole.....a vindecat si HIV-ul...Ramane sa ma interesez ce si cum pe la pasapoarte...daca am doi copii minori, cred ca trebuie sa-i trec pe pasaportul meu... |
"Dacă poți să crezi...".:63:
|
Citat:
|
Citat:
|
Atunci să-ți ajute Dumnezeu necredinței!
|
Multumesc,Dragos!Tu si Stefan Florin mi-ati facut unele din cele mai frumoase urari...Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:35:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.