![]() |
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!!
1 atașament(e)
Uniunea matrimonialo-politica, nasita de Motanu' Felix-Voiculescu ( ala de a golit conturile lu nea' Nicu !!) si-a intrat recent in paine !!!
Avand un maestru de ceremonii atat de select, cred ca zicala "aschia nu sare departe de trunchiul patern ", se va dovedi in scurt timp o amara realitate pentru cei 20 de milioane de cetateni !!! |
Furer-ul tutulor romanilor !!!
1 atașament(e)
Personaj, avid de putere si lipsit de scrupule, noul furer din umbra al romanilor,pandeste cu sufletul la gura ocazia cand se va inscauna pe tronul de la Cotroceni !!!
Sa aiba o domnie luminata !!! |
conducem tara spre noi culmi de...coruptie !!!
1 atașament(e)
...Dragi, romani, cu noi lasati tara pe maini bune,nu numai ca nu o sa va bagam intr-un sant, da o sa ne inspiram din sfaturile celui ce ne vegheaza cu parinteasca grija !!!
|
Desi sunt alb ca un crin, pentru voi am imbracat uniforma ...rosie bolsevica !!!
1 atașament(e)
Crin Antonescu, jucand intr-o trupa de reenactment istoric, tema de azi : comisarrul bolsevic NKVD !!!
|
Punk isn't dead !!!
1 atașament(e)
doi tineri rebeli ai politicii romanesti, care cu siguranta vor schiba modul de-a face politica...din temelii !!!
Sa le uram...succes !!! |
incheiere !
acest grup de fotografii, a fost un pamflet,menit sa ne faca sa mai radem si noi de politicieni, nu numai ei de noi !!!
|
Mi-a placut postare unui user pe alt forum si o reproduc:
crestinul ortodox says: 04/27/2012 la 7:50 AM Profetii Parintele Arsenie Boca acest Sfant si Martir al Romaniei care nu s-au implinit inca !!!! “Odata mi-a zis ca , intr-o noapte ,catre ziua ne vor ocupa trei tari Ungaria ,Bulgaria si Rusia . Atunci eu am zis :”ungurii or sa ne ocupe pe noi ? ” ,iar el mi-a spus : ” Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaia de foc “(Chis Aurelia , com Boiu ,jud Mures ) Scultz ne spune “Scenariul destramarii U.E. chiar ar fi posibil intrucat sunt state mai puternice care …vz …detalii realitatea tv ” …. Parintele facuse atunci altarul in padure si intr-o predica spusese : ” Ma , intoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului .Dar sa nu va intristati ca de acolo vine Mantuirea . Prigoana vine de la Apus “. Adica , prigoana vine din Apus ,astazi chiar in zilele noastre . (Penciu Georgeta , Fagaras ) “Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi , anarhia, si va fi vai si amar de lume“ “Zdreanta rosie ,secera si ciocanul ,steaua cu cinci colturi va disparea ,dar va veni steaua cu sase colturi ,anarhia , si va fi vai si amar de lume ” am sa pun doua mari intrebari la toti care citesc acest blogg , cei ce au Crezul Sfant , Crezul Credintei ortodoxe si crezul de a fi roman adevarat -Se va destrama intr-adevar (S)U.E ? -este posibil sa traim aceste profetii ale Sfantului Parinte Arsenie Boca ,astazi ??? |
Ciuma e tot ciuma indiferent daca e rosie sau portocalie. Sa ne rugam ca macar de acum inainte sa avem parte de guvernanti care sa gandeasca si sa simta romaneste. Fabula urmatoare imi aminteste dureros de mult de discursurile electorale ale PDL-ului din 2004:
Ursul si vulpea de Grigore Alexandrescu "Ce bine au să meargă trebile în pădure Pe împăratul tigru când îl vom răsturna Și noi vom guverna, Zicea unei vulpi ursul, c-oricine o să jure Că nu s-a pomenit Un timp mai fericit." - "Și-n ce o să stea oare Binele acest mare?" Îl întrebă. - "În toate, Mai ales în dreptate: Abuzul, tâlhăria avem să le stârpim, Și legea criminală s-o îmbunătățim; Căci pe vinovați tigrul întâi îi judeca Ș-apoi îl sugruma." - "Dar voi ce-o să le faceți?" - "Noi o să-i sugrumăm Ș-apoi să-i judecăm." Cutare sau cutare, Care se cred în stare Lumea a guverna, Dacă din întâmplare Ar face încercare, Tot astfel ar urma. |
Vai de noi...
Dar stiti,intr-un fel ma bucur. Ponta pana acum a fost bun la dat din gura,numai vorbe si tam-tam,critici etc. Acum sa-l vedem la fapte! Deci fapte dom'ne,fapteee!!! |
Citat:
|
eu cred ca oricine e prim-ministru si presedinte,deci orice guvern am avea tot asa o sa fie pt ca pe ei "elitele" nu-i intereseaza de popor,nu se gandesc la oameni ci doar la propriile interese.
|
Citat:
am avut un sentiment usor masochist, cand am aflat ca a picat guvernul. parca mi-i doream pe astia la putere. imi aduc aminte de un film (nu msi stiu numele). actiunea se desfasura in timpul campaniei electorale a unui fost presedinte american, parca Nixon ... super tare in campanie, hotarat, cu viziune ... dar expresia de la final mi-a ramas in minte. dupa ce au aflat ca au castigat, noul presedinte il intreaba pe vice presedinte: "si acum ce facem?" |
Fii mai frate guardian_knight serios,ca programul de guvernare nu se schimba.
Dl Ungureanu probabil a fost schimbat de dl Basescu pentru ca incepuse sa se bage peste afacerile privilegiatilor sistemului. Nu mai crede teatrul de il vezi prin mass-media,nu mai tii minte ca la inceputul mandatului PDL (adica din decembrie 2008) a guvernat un an alaturi de PSD? Mie mi se pare ca cea mai buna situatie a fost cand a fost dl Tariceanu prim-ministru,da se poate sa fie o opinie eronata. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Adicatelea ,vrei sa zici dumneata, ca daca Ponta rateaza guvernarea ,tot baseascu e de vina !!! Imi vine sa rad,ce truc ieftin psed-ist !!! Il si vad pe Ponta strigand, jos Basescu, care va fi considerat cauza...incompetentiei lui Ponta ??? HA.HA<HA !!! |
parere !
Io unu, o sa votez cu partide noi(dar nu de genul Partidul Pporului,doamne fereste !!!),de alea de care nu a auzit nimeni !!!
Macar oamenii din partidele minuscule, pot fi banuiti ca sunt curati ??? Sau si aia sunt hoti ??? |
Citat:
-da (parintele Paisie Aghioritul a zugravit in cuvinte extrem de simple dar atat de sugestive imaginea:""În America au mers oameni din diferite locuri. Fiecare a adus cu el peticul său și astfel s-a făcut acolo un covor din petice. În Comunitatea Europeana însă, țările care intră sunt covoare gata țesute. Iar aceste covoare, oricât ai încerca să le unești, niciodată nu se vor putea potrivi."") -da (""“Eram cu Parintele Arsenie si l-am intrebat: „Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau”. Parintele zice: „Va veni si mai rau”......“Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”."") http://www.youtube.com/watch?v=oApFE...re=context-gfa |
Citat:
|
Citat:
|
Indemn crestinesc
Va indemn, dar fratilor crestini, inainte de toate, sa facem rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru presedinte, pentru noul prim-ministru, pentru noul guvern, pentru parlament si pentru toti cei ce sunt inaltati in functii de stat sau de conducere, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru, care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului. Si asa sa fim gasiti, mijlocind inaintea lui Dumnezeu pentru poporul acesta si pentru conducatorii lui. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Un crestin, mai inainte de orice, incepe cu o ruga inaintea Tatalui sau Ceresc. Daca Hristos ne cere sa biecuvantam si sa ne rugam pentru vrasmasii nostri, cu atat mai mult se asteapta sa o facem pentru conducatorii nostrii, pentru cei inaltati in dregatorii. Biserica lui Hristos nu ridica pumnul si nici glasul catre conducator ci mai degraba ridica inima catre Cer pentru acesta. |
Citat:
Cert este că cu greu poți găsi un guvern care să fi disprețuit mai mult legea și națiunea pe care ar fi trebuit s-o administreze. |
Citat:
Si cred ca mai mult decat conducatorii poporul asta are nevoie de rugaciune pentru ca de fapt din cauza delasarii lui au aparut si roadele proaste, nu doar o mana de oameni sunt vinovati. |
Citat:
|
@Alin: sunt convins că Biserica nu 'stă' în rugăciunile cuiva, dar oricum iti mulțumesc pentru postare.
|
Mira-m-as sa aiba loc mari imbunatatiri la Interne, cu domnul Rus, si la Sanatate, cu domnul Cepoi. Comentatorii sunt rezervati in privinta lor si stiu ei de ce.
|
intrebare !
Citat:
|
Citat:
|
din pacate !
din pacate,sau din fericire, tot Basescu e cel mai bun,. si in materie de jocuri politice !
1). le-a intins o capcana astora din usl, de n-au sa o poate duce !!! i-a imbiat sa ia guvernarea,ca in 6 luni isi vor pierde o droaie de posibili votanti !!! si i-a iesit ! 2) Tot basescu, a facut un guvern numai din tineri (guvernul ungureanu ),astia vin cu un guvern in care mai mult de jumatate sunt batrani pesedisti corupti pana in maduva oaselor (vezi cazul Nica !!!) si fosti membri in cabinetul Nastase (ala ca intimida si cenzura presa, pe vremuri,printre altele !) 3). daca Basescu macar e baiat simpatic, o sa vada romanii in scurt timp ce inseamna aroganta lu nastase si a lui ponta,si cum o sa puna ei gheara pe justitie si pe tara ! in scurta vreme ,in romania nu va mai fi anchetat nici un caz de coruptie, si se va instala o liniste mormantala, si cu ajutorul presei aservite,ca romanii sa aiba impresia ca nu mai e picior de corupt in tara !!! |
Citat:
|
Citat:
|
circ si/pe paine
Io sunt pdl'ist, io sunt psd'ist,io sunt usl'ist...io si a mea clica (scuzati, pardon , partid) am guvernat mai bine...am ciufu' mai mare...musch(i)iu' mai umflat, io si ei o sa facem, o sa dregem, bla, bla si iar bla.
Demo(si)cratie, alea, alea, po(po)ru' cel suveran..basme, copii, basme. :76: Cica : "Dumnezeu da da nu baga'n traista." .Asa ca, de dat, v-a dat, acu' ii treaba lu' voi sa rezolvati cu bagarea'n traista. Sfat crestinesc : Puneti mana de la mana si cumparati pe datorie niste RAID, si dati bre pe specimenele de s-au aciuat pe la palate, victoria respectiv cotroceni..ii maimii lor de talhari. |
Citat:
|
deci acum ne e frica sa se schimbe un sistem corupt si malefic, ca nu cumva sa vina un sistem mai corupt si mai malefic? voi auziti ce spuneti acolo? cu atitudinea asta , nu o sa iesim la mal nici in anul 3000.
|
Citat:
Dar hoti, sfidatori, prosti, aroganti si incompententi ca astia nu au fost niciunii! Atata incompetenta si ticalosie, ura si dispret fata de acest popor la un loc, nu am mai vazut. Pana acum sunt campioni. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:38:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.