Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15080)

Adriana Cluj 08.06.2012 00:40:32

Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum

Am primit de la colega de forum Mara2008 un apel la ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum, care se pare ca trece printr-o perioada foarte dificila si are nevoie urgenta de ajutor.

O rog pe Mara 2008 sa vina cu amanunte, cu detalii legate de modul de contactare a doamnei Bogman Margareta (adresa, telefon).
Reiese din mesaj ca doamna Bogman Margareta are o fiica bolnava si are nevoie de ajutor material: bani, pampers marimea S, probabil si altele.

Mara2008 a cerut acordul dansei pentru a se apela la ajutor.
Pe pagina personala a doamnei Bogman Margareta este o fotografie: fiica dansei.

Rog a va abtine de la comentarii nepotrivite.
Cine doreste sa ajute, sa o faca, iar cine nu, sa treaca cu vederea apelul.

Acesta este mesajul:

""
Imi cer iertare pentru ca indraznesc a va scrie si a va ruga sa facem ceva pentru colega noastra de forum bogman margareta care este intr-o situatie foarte grea in acest moment asa cum imi spune in mesaju ce l-am primit si cu care am vorbit la tel ,iata mesaju ei:

suntem vai si amar de noi ,este foarte bolnava ,slabita si terminata ,simt ca ma sufoc de plins ,nu stiu ce va fi ,...nici nu stiu ce sa-ti spun ,parca astept sfirsitul,........of doamne ce mai urmeaza?..nu am ce sa-ti spun ptr ca nu stiu ,imi pierd mintiile ,.....nu am nici un leu nu pot sa ma duc cu ea undeva sa o ajute cineva ,sa se faca mai bine ,....???,.....,ce inseamna sa fi amarita ,fara sprijin si fara nici un leu ,.....te sarut ,te mai contactez ,nu mi-a trimis d-na aia nimic ,astept disperata ,.....

Multumesc pentru intelegere
Cu tot sufletul mara
P.S.Daca v-am suparat sau am gresit cu acest mesaj imi cer iertare""

Iertare pentru intarziere raspuns insa mi-a fost f rau si mie ,uite aici pagina ei "

http://www.crestinortodox.ro/comunit...ogmanMargareta

heaven 08.06.2012 08:25:12

Adriana,care este afectiunea de care sufera fiica dansii?De cati bani ar avea nevoie si in afara de pampersi,ce anume mai este necesar?
In afara de acest site s-ar putea incerca si o campanie de ajutorare pe facebook,insa este important sa se stie tot ce este nevoie de stiut,un cont,niste date de contact si eventual ceva documente care sa ateste boala despre care este vorba,pentru cei mai sceptici.

Adriana Cluj 08.06.2012 08:27:28

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 451192)
Adriana,care este afectiunea de care sufera fiica dansii?De cati bani ar avea nevoie si in afara de pampersi,ce anume mai este necesar?
In afara de acest site s-ar putea incerca si o campanie de ajutorare pe facebook,insa este important sa se stie tot ce este nevoie de stiut,un cont,niste date de contact si eventual ceva documente care sa ateste boala despre care este vorba,pentru cei mai sceptici.

Nu cunosc amanunte, tocmai de aceea am rugat-o pe Mara2008, care a conversat cu doamna Bogman pe privat, sa vina cu detalii.

heaven 08.06.2012 08:33:15

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 451193)
Nu cunosc amanunte, tocmai de aceea am rugat-o pe Mara2008, care a conversat cu doamna Bogman pe privat, sa vina cu detalii.

Ar fi cel mai bine!

mara2008 08.06.2012 08:44:58

Sora Margareta si Rebecca fiica ei

Fiica sorei Margareta sufera de :
tetrapareza spastica pe fond microcefal,epilepsie cu crize frecvente,encefalopatie infantila sechelara
Are nevoie de pampersi adulti masura S si bani pentru tratament.
Poate fii contactata la nr de tel 0262279084 si fii ajutata prin mandat postal pe adresa :Bogman Margareta.STR. PALTINISULUI ,NR 28A Baia Mare ,Jud Maramures sau prin depunere in cont:cod iban RO67CARP.025000212654 EU01
Pentru mai multe amanunte va rog a o contacta personal pe sora Margareta
Multumesc din suflet celor ce o vor ajuta fie si cu o rugaciune si pentru intelegere.
Daca am suparat pe cineva cu aceasta rugaminte imi cer iertare din tot sufletul meu.

Adriana Cluj 08.06.2012 10:58:22

Mara2008 a publicat datele de contact ale doamne Bogman Margareta.
Va rugam pe toti care puteti ajuta, cu cat de putin, sa faceti acest gest.

myself00 08.06.2012 16:27:36

o cunoașteți cumva pers...

Annyta 08.06.2012 16:32:14

Citat:

În prealabil postat de myself00 (Post 451316)
o cunoașteți cumva pers...

Nu o cunoastem personal, dar cred ca este un caz real!

Adriana Cluj 08.06.2012 17:27:47

Doamna Bogman m-a anuntat ca a rugat pe cineva sa posteze un document privind diagnosticul fiicei sale, Rebecca. Probabil ca va fi postat pe pagina aceasta http://www.crestinortodox.ro/comunit...ogmanMargareta

mara2008 08.06.2012 19:31:51

Mesaj de la sora Margareta Bogman

Am observat ca cineva pe forum vrea un document ptr ca sa dovedesc boala rebeccai ,....am sa o postez pe situl meu nu stiu daca reusesc ptr ca nu ma pricep ,as trimite pe forum dar nu stiu cum ,dar pe pagina mea de profil sunt niste poze cu ea poate sa o vada lumea cum arata la cei 33 de ani ,cine nu crede......

bogman margareta 08.06.2012 21:47:58

Dezamagire

Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,...daca nici crestinii,.....sper ca sa apara acel act am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......

Adriana Cluj 08.06.2012 21:50:16

Dna Bogman nu cred ca ati suparat pe cineva.
Asteptati putin, sunt convinsa ca se vor gasi oameni care sa va ajute sa iesiti din impas.

bogman margareta 08.06.2012 21:50:45

Dezamagire

Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,........sper ca sa apara acel act, am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......

Adriana Cluj 08.06.2012 22:03:48

Doamna mai asteptati putin, abia azi am deschis topicul acesta.

Adriana Cluj 08.06.2012 22:19:49

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 451192)
ceva documente care sa ateste boala despre care este vorba,pentru cei mai sceptici.

http://www.crestinortodox.ro/comunit...media_id=84768
Aici este postat certificatul

bogman margareta 08.06.2012 22:40:46

multumire.......

va mulumesc

glykys 08.06.2012 22:50:01

Doamna Bogman, aveti incredere, aici sunt multi oameni buni si cu frica de Dumnezeu care i-au ajutat pe altii cand au avut nevoie. spuneti-ne, va rugam, ce v-ar trebui, in afara de bani si pampersi.
Sa va intareasca Domnul in aceasta incercare grea!

AlinB 09.06.2012 00:06:27

Din diagnostic inclin sa cred ca asa s-a nascut?

Dumneavoastra ati avut tot timpul asta grija de ea?

Nu mai aveti alti copii?

Cu sotul ce s-a intamplat?

N-ati incercat sa obtineti un ajutor social sau ceva de genul asta pentru ea?

ioanna 09.06.2012 01:33:42

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 451445)
N-ati incercat sa obtineti un ajutor social sau ceva de genul asta pentru ea?

Pensia de handicap si ajutorul de insotitor nu-s mari. (asta in cazul in care beneficiaza de asa ceva)

heaven 09.06.2012 07:51:18

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 451358)
Am observat ca cineva pe forum vrea un document ptr ca sa dovedesc boala rebeccai ,....am sa o postez pe situl meu nu stiu daca reusesc ptr ca nu ma pricep ,as trimite pe forum dar nu stiu cum ,dar pe pagina mea de profil sunt niste poze cu ea poate sa o vada lumea cum arata la cei 33 de ani ,cine nu crede......

Draga Mara,eu am solicitat acest lucru nu pentru mine personal,ci pentru ca imi doream sa promovez pagina doamnei si pe facebook,iar oamenii pun intrebari,pana la urma este firesc.
Deasemenea,ca raspuns privat la mesajul pe care dansa mi l-a scris,i-am sugerat ca pe pagina respectiva sa insereze si contul si numarul de telefon,mail,daca este posibil,asa cum a facut-o si aici.Pentru ca cei care ar dori sa o ajute,sa stie unde pot trimite bani,pe cine sa contacteze etc.
Referitor la ceea ce s-a postat mai sus si eu sunt de parere ca un ajutor social ar fi cel mai important beneficiu pe care doamna l-ar putea obtine.
Pentru ca in rest,oamenii probabil vor ajuta,vor trimite niste banuti,pampersi sau eu stiu ce o mai fi necesar,insa pentru cata vreme?Asta e ceva de moment,pentru ca nimeni nu isi poate asuma pentru toata viata un asemenea ajutor si doamna se va trezi in scurt timp in aceiasi situatie in care se afla in prezent.
Nu cunosc ong-urile care se ocupa de asa ceva,insa daca cineva ar avea vreo idee in acest sens,ar fi minunat daca ar putea-o indruma.

bogman margareta 09.06.2012 08:44:49

multumesc

va multumesc,....

crestina obisnuita 09.06.2012 08:58:18

Doamne ajuta.Sa va intareasca Dumnezeu.
Mi-a venit o idee.Ce ar fi sa ne adunam toti,cum am facut si pentru Mihaela Teodora,la rugaciune,tot asa, 40 de zile?De ajutat,s-o ajutam si concret,dar si rugandu-ne.Pe mine ma preseaza timpul si n-as putea,iertare,sa centralizez eu,sa fac eu lista.Ce spuneti,ca mai sunt doar 2 zile si se sfarseste randuiala pt Mihaela Teodora?

bogman margareta 09.06.2012 10:59:57

Binevenita

Iti multumesc buna crestina ,este o idee buna as fi foarte bucuroasa sa faceti asa ,sa ne rugam toti ptr sanatatea ei ,D-zeu sa va dea gindul cel bun ,tuturor ,...Doamne ajuta

bogman margareta 09.06.2012 11:27:21

raspund

Am sa raspund la citeva intrebari ,da eu o ingrijesc de cind s-a nascut [33] de ani ,am un baiat de 26 de ani ,care de 2 ani a ramas fara servici si nu sa putut angaja nicaieri cu situatia asta in care se zbate tara ,lucreaza pe unde poate cu ziua cind mai gaseste ,sotul meu are 35 de ani munciti si virsta de 58 de ani ,la fel si el fara servici,locul unde a muncit a dat faliment, ,si f bolnav, Banii de aj social 271 de lei si banii mei de as pers.510lei. este venitul nostru Din lipsa de tot felul si a tratamentului pe care trebuie sa o cumpar si nu am bani ,De un an incoace sa imbolnavit f tare ultimul diagnostic pus acum o luna este hemorgie digestiva ,au refuzat sa o opereze ptr ca este f slabita si are nevoie de tratament perfuzabil de lunga durata pina se recupereaza sa fie operata ,daca cineva so mai cumeta sa o faca,...Face crize de epilepsie f des ptr ca are lipsa de vitamine,si calciu ,care costa bani,de care nu dispunem si trebuiesc cumparate,......Deaceea am apelat la bunavointa credinciosiilor ptr prima data in cei 33 de ani pe care-i are ptr ca nu am cum sa o ajut ,numai daca voi ma veti sprijini ,....va rog sa o faceti in numele dreptului la viata si a BUNULUI D-ZEU ,DACA VRETI ,....MA SIMT F PROST SA FAC ASTA ,DAR NU AM ALTA SOLUTIE ,NU POT SA O LAS SA MOARA CHIAR DACA ESTE CU HANDICAP ,O IUBESC MAI MULT CA PRORIA-MI VIATA ,.....DOAME AJUTA

Adriana Cluj 09.06.2012 14:07:34

Doamna Bogman,

Eu nu stiam de dvs pana cand nu am fost contactata de Mara2008 care solicita sprijin.

Avand in vedere faptul ca la mijloc este o persoana in suferinta-si ma refer aici la fiica dvs- am considerat ca asa este omeneste si crestineste sa va dam o mana de ajutor sa iesiti acum din impas.

In urma convorbirii telefonice cu dvs, am ajuns la unele concluzii, unele dintre ele vi le spun aici:

* sunt convinsa ca vor sari cativa oameni sa va ajute in acest moment ca sa iesiti din impas; aveti un pic de rabdare ca fiecare sa vada cu ce/cum/cand va poate ajuta
* aceasta modalitate de a va ajuta nu are cum sa devina una permanenta, fiecare avand propriile probleme si greutati
* pe viitor cred ca va trebui sa va ganditi sa obtineti sprijinul unei fundatii sau a mai multora, ori -asa cum v-am sfatuit la telefon- contactati pe mai marii bisericii din orasul dvs- PS Iustinian Chira si PS Iustin Sigheteanul, Episcopul Maramuresului si Satmarului- daca la preotul de parohie considerati ca nu ati gasit intelegere atata cat asteptati dvs.
Aveti aici adresa Episcopiei:
  • Baia Mare, str. Avram Iancu nr. 5
  • Tel: 0262/214614 ;Fax:0262/212546
Daca dvs. nu va puteti deplasa la Episcopie, deoarece Rebeca nu vrea sa stea decat cu dvs., atunci o poate face sotul sau fiul dvs.
Mai mult de doua ore nu cred ca dureaza sa contactati Episcopia, sa solicitati o audienta si sa stati de vorba cu cei care va primesc. Contactarea sau inscrierea in audienta se poate face si telefonic.

Trebuie sa stiti ca orice fundatie, orice institutie la care veti apela va dori, mai inainte de a va lua in grija, sa va cunoasca, sa va vada, sa faca eventual o ancheta sociala privind conditiile de viata si materiale pe care le aveti, intrucat oricare dintre ei vor socoti ca prioritar din partea dvs este grija pentru propria fiica si sa evalueze aceste posibilitati.
Iar daca vor constatata ca dvs nu aveti nici o alta posibilitate de a va ajuta singuri, sunt convinsa ca vor avea grija dvs.

Nu trebuie sa va simtiti ofensata de faptul ca, chiar si unii useri de pe forum, doresc sa stie situatia dvs sau ca au solicitat o dovada scrisa asupra problemei dvs.
Atata timp cat aceasta problema este una reala si care se dovedeste atat de simplu, punand un document scris, nu aveti motive sa fiti dezamagita, suparata de solicitarea acestei dovezi. Inteleg insa ca, durand de atat de mult timp acest necaz al dvs., ati ajuns sa aveti si dvs probleme de sanatate si sunteti sensibila la neincrederea celor din jur.
Fiecare are problemele sale, iar unii din cei care vor sari sa va ajute, poate nu stau atat de bine din punct de vedere material, dar din putinul lor gasesc de cuviinta sa va faca parte si dvs.

Acum vorbind din alt punct de vedere, incercati sa priviti lucrurile si altfel, daca Dumnezeu a avut pentru dvs aceasta mare incercare, cautati sa vedeti si partea plina a paharului, poate aceasta este crucea mantuirii dvs. si nu numai a dvs.

Va doresc mai mult optimism, va doresc sa va regasiti linistea si impacarea, va doresc sa culegeti intelepciune din incercarea pe care o aveti de trecut.

Sa va ajute Dumnezeu!

bogman margareta 09.06.2012 14:21:27

multumire.......

Va multumesc d-na Adriana ptr interesul d-vsatra ptr noi ,daca am gresit si sunt sigura ca am facut-o a fost fara sa vreau in necunostiinta de cauza ,si necazul care este in familia noastra ,disperarea si neatentia ma facut sa gresesc ,....numai eu stiu cit de mult regret ,.......imi cer iertare cu plecaciune,....Doamne ajuta

bogman margareta 09.06.2012 14:48:39

imi pare rau.

Aseara am postat un comentariu cu privire la actul solicitat,.....imi pare nespus de rau daca m-am exprimat in asa fel sa supar pe cineva ,nu a fost intentia mea asta D-zeu mi martor ,cum as putea sa gresesc fata de voi credinciosii mei cu sufletul ,bun si curat care sariti in ajutorul meu .Imi vine sa va iau in brate sa va string la piept de bucurie nu sa va jignesc .Iertati-ma daca am gresit ,fata de cineva ,a fost din disperare sau ne stiind sa ma exprim ,sunt si eu o biata femeie cu pregatire medie si cu o suferinta f mare ,.....iertati-ma daca v-am suparat pe voi binefacatorii mei,......Doamne ajuta

glykys 09.06.2012 18:14:59

Citat:

În prealabil postat de crestina obisnuita (Post 451481)
Doamne ajuta.Sa va intareasca Dumnezeu.
Mi-a venit o idee.Ce ar fi sa ne adunam toti,cum am facut si pentru Mihaela Teodora,la rugaciune,tot asa, 40 de zile?De ajutat,s-o ajutam si concret,dar si rugandu-ne.Pe mine ma preseaza timpul si n-as putea,iertare,sa centralizez eu,sa fac eu lista.Ce spuneti,ca mai sunt doar 2 zile si se sfarseste randuiala pt Mihaela Teodora?

"Crestina obisnuita" a propus ceva. Ma inscriu si eu pe lista, dar incepand de marti.
Ce rugaciune propuneti sa citim si de cand?

Laura19 09.06.2012 18:22:58

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 451574)
"Crestina obisnuita" a propus ceva. Ma inscriu si eu pe lista, dar incepand de marti.
Ce rugaciune propuneti sa citim si de cand?

Ce zici de Acatistul Maicii Domnului Vindecatoarea? Sau unul din acatistele Sf.Nectarie?

glykys 09.06.2012 18:27:38

Citat:

În prealabil postat de Laura19 (Post 451576)
Ce zici de Acatistul Maicii Domnului Vindecatoarea? Sau unul din acatistele Sf.Nectarie?

Haideti sa ne organizam si sa citim Paraclisul II al Maicii Domnului si acatistul Sfantului Nectarie, incepand de luni, 11 iunie.

1. Luni, 11 iunie - Crestina obisnuita?
2. Marti, 12 iunie - Glykys.
3. Miercuri, 13 iunie - ...........

myself00 09.06.2012 18:57:42

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 451579)
Haideti sa ne organizam si sa citim Paraclisul II al Maicii Domnului si acatistul Sfantului Nectarie, incepand de luni, 11 iunie.

1. Luni, 11 iunie - Crestina obisnuita?
2. Marti, 12 iunie - Glykys.
3. Miercuri, 13 iunie - ...........

sâmbătă,16 iunie - myself00

heaven 09.06.2012 19:06:34

Evident ca rugaciunea ajuta,insa doamna are nevoie si de un ajutor material,medicamente si obiectele de igiena solicitate.
Personal nu imi permit sa ajut in acest moment,pentru ca eu insami am niste cheltuieli enorme,insa mi-as dori sa ma implic pentru a promova cazul dansii.
Ar fi fost ideala o pagina pe un blog,eu nu ma pricep sa o fac,cu poze,inclusiv a actului doveditor al bolii de care sufera si datele de contact+ cont.
Deasemenea,pe pagina respectiva ar fi nevoie de o poveste cat mai impresionanta a cazului.
Situatii din acestea sunt multiple,este nevoie de ceva care sa atraga atentia in mod deosebit.
Este cineva care ar putea crea o astfel de pagina?
Si deasemenea ar fi de ajutor cineva care a lucrat sau cunoaste niste ong-uri de profil,care s-ar putea implica.

crestina obisnuita 09.06.2012 19:08:19

Multumesc ca ati primit propunerea mea.Deci am sa citesc pe 11,13,14 si 15 Paraclisul al Doilea.Eu nu am nici acatistul Sf.Nectarie dar nici imprimanta ca asa l-as fi scos de pe internet.Iar la mine la biserica nu se gaseste de cumparat.L-as fi citit si pe acesta.O sa astept pana cand il voi imprumuta de la cineva din familie,ce sa fac...
Glykys,sa centralizezi tu te rog frumos si sa ma treci.

bogman margareta 09.06.2012 19:35:23

multumire.......

De ce osandim iertarea ?

Iubirea si smerenia sunt singurele care pot intelege pocainta celui pacatos si iertarea lui. Cine iarta putin, putin iubeste, iar cine osandeste iertarea, acela nu iubeste deloc. Drept aceea, mandri fiind, noi ne intristam si ne revoltam, vazand cum Dumnezeu ii iarta pe cei pacatosi, mai cazuti si mai murdari (in ochii nostri) decat noi. Limitati fiind, ne limitam la ce se vede, trecand cu vederea pocainta celui pacatos si puterea iertarii de a innoi viata aceluia.,....Daca am gresit cuiva cu ceva imi cer iertare a fost fara voia mea ,.......amin

crestina obisnuita 09.06.2012 19:42:03

Ba nu,stiti ceva?voila :

1. 11 iunie L- Crestina obisnuita (Paraclisul)
2. 12 iunie Ma-Glykys
3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita (Paraclisul)
4. 14 iunie Jo-la fel
5.15 iunie Vi-la fel
6. 16 iunie Sa- myself00

Deocamdata atat. In zilele in care m-am trecut pe mine trebuie sa se mai inscrie cineva,cu Acatistul Sf.Nectarie.Imi pare sincer rau ca va cer asta,ma simt asa de prost... Iertare si Doamne ajuta.Dupa ce fac rost de acatist,sper sa il gasesc,am sa ma revansez!Si daca nu se inscrie nimeni iau eu zilele libere.Eu am propus,eu m-am angajat,deci eu o fac! Inca o data multumiri.

bogman margareta 09.06.2012 19:55:49

pe scurt suferinta noastra

In urma cu 33 de ani s-a nascut Rebecca fica mea[ din carucior] bucuria noastra ,a fost umbrita imediat de aflarea vestii cum ca este paralizata total,cu diagnosticul pus de un neuro-chirug....TETRAPAREZA-SPASTICA PE FOND MICROCEFAL ,CU CRIZE DE EPILEPSIE.Imediat dupa externare au urmat ani si ani de tratament prin centrele de recuperari din tara,dar fara rezultate prea grozave.Am vindut o serie de lucruri de valoare din casa neavind posibilitatea de a face rost de bani ptr. tratarea ei.Ani multi au trecut pina am reusit sa ne punem putin pe picioare sa ne refacem caminul ,dar viata ne-a ingenuncheat din nou acum 2 ani cind sotul meu cel care era stilpul familiei a ramas dupa 35 de ani de munca fara servici,.Din toata mizeria asta prin care trecem Rebecca sufera cel mai mult,neavind posibilitate de-ai oferi nici macar strictul necesar unei pers. cu handicap.Am incercat de ceva timp sa va cer ajutorul ,dar fara rezultat.......in urma cu 7 luni s-a imbolnavit din nou foarte tare a slabit ,si recuperearea ei nu ete posibila ,numai daca ii face o interventie chirurgicala avind usoara hemoragie digestiva .Nimeni nu se cumeta sa se apucede aceasta operatie ,pina nu primeste un tratament perfuzabil de lunga durata pina prinde putere ,De alimentat nu pot so alimentez ptr ca refuza hrana pe gura,Toate astea costa bani ptr ca mi-am luat raspunderea ca o ajut,in fata lui D-zeu ,Dar daca incep sa-mi vind lucruriile din casa iar ca sa-mi pot intretine copila bolnava pina se intimpla o minune in viata noastra, cum ,?? cind?? mai pot eu reface caminul sa traiesc in liniste la batrinete....,....CHIAR DACA ESTE CU HANDICAP ,NU VREAU SA MOARA O IUBESC MAI MULT CA PROPRIA-MI VIATA .....MULTUMESC .....AM VRUT PE SCURT SA AFLATI POVESTEA VIETII NOASTRE,....DOAMNE AJUTA,...

crestina obisnuita 09.06.2012 19:58:04

Citat:

În prealabil postat de bogman margareta (Post 451591)
De ce osandim iertarea ?

Iubirea si smerenia sunt singurele care pot intelege pocainta celui pacatos si iertarea lui. Cine iarta putin, putin iubeste, iar cine osandeste iertarea, acela nu iubeste deloc. Drept aceea, mandri fiind, noi ne intristam si ne revoltam, vazand cum Dumnezeu ii iarta pe cei pacatosi, mai cazuti si mai murdari (in ochii nostri) decat noi. Limitati fiind, ne limitam la ce se vede, trecand cu vederea pocainta celui pacatos si puterea iertarii de a innoi viata aceluia.,....Daca am gresit cuiva cu ceva imi cer iertare a fost fara voia mea ,.......amin

Foarte frumos si adevarat ati spus,dna Bogman Margareta,dar cu ce motiv,sau pentru cine anume?Eu fiind mai grea de cap n-am inteles cum se cuvine acest cuvant.M-ati putea lamuri,va rog?Iertare...

glykys 09.06.2012 23:46:51

Citat:

În prealabil postat de crestina obisnuita (Post 451593)
Ba nu,stiti ceva?voila :

2. 12 iunie Ma-Glykys
4. 14 iunie Jo-la fel
5.15 iunie Vi-la fel
6. 16 iunie Sa- myself00

Deocamdata atat. In zilele in care m-am trecut pe mine trebuie sa se mai inscrie cineva,cu Acatistul Sf.Nectarie.Imi pare sincer rau ca va cer asta,ma simt asa de prost... Iertare si Doamne ajuta.Dupa ce fac rost de acatist,sper sa il gasesc,am sa ma revansez!Si daca nu se inscrie nimeni iau eu zilele libere.Eu am propus,eu m-am angajat,deci eu o fac! Inca o data multumiri.

Poti lua pe un memory stick acatistul de pe net si il poti printa in oras...

Yasmina 10.06.2012 00:28:50

Eu citesc aproape toate rugaciunile si acatistele de pe internet,fara a le imprima.

Yasmina 10.06.2012 00:32:29

Citat:

În prealabil postat de crestina obisnuita (Post 451593)
Ba nu,stiti ceva?voila :

2. 12 iunie Ma-Glykys
4. 14 iunie Jo-la fel
5.15 iunie Vi-la fel
6. 16 iunie Sa- myself00

Am sa citesc si eu pe 12 iunie si 18 iunie!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:08:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.