![]() |
Noi, cei 256, suntem alaturi de... Nastase !!!
Din pacate noua mineriada politica purtata la nivel parlamentar...si-a atins ieri funestul scop,acela al suspendarii presedintelui tarii !!!
O mana de fosti securisti,imbogatiti din fondurile partidului si ale fostului dictator,numai de ei stiute,si care au pus mana puternic pe tara inca din anii 90, si-au reluat de ieri posesia tarii,ca si cand ar fi fost bunul lor de drept !!! Degeaba actiunile si masurile lor marsave,au scandalizat toata europa,incepand cu unele cancelarii si continuand cu multe articole din ziare importante,aceasta mafie rosie de politruci orientati cu fata spre rasarit,a ramas impasibila (in mod ciudat,nu ?) la toate aceste semnale ingrijoratoare din partea Europei ! De ce oare atata nepasare ? Sa fie oare din cauza unei posibile reorientari a tarii catre est ??? Sa fie oare infulenta Moscovei,care se face simtita pe canalele oculte ale unor agenti kgb infiltrati in partidele istorice (vezi cazul pnl !) si la nivelul unei bune parti a clasei politice romanesti de orientare stangista ??? Nepasarea cu care au fost tratate toate aceste semanale din partea Europei, ma face sda ma gandesc ca,acestor tradatori de neam si tara, lumina le vine de la rasarit ,directie inpre care se uita !!! E mult mai mult in ce s-a intamplat ieri,decat pare la prima vedere !!! |
Citat:
auzeam azi un analist economic, care spunea ca anul acesta este pierdut, din punct de vedere economic. exact asta lipsea tarii in acest moment. |
Desi marturisesc ca sunt dintre cei care s-ar bucura sa il vada pe presedinte demis, asa-zisa lovitura de stat m-a speriat si m-a facut sa cred ca s-a realizat cu sprijin international. Dubioasa mi se pare si imixtiunea aceasta rapida a UE in "apararea statului de drept", nu doar neluarea ei in seama de catre factorii politici de la Bucuresti. Nu au ei treaba cu circul nostru din Parlament, dar simt ca iesim astfel de sub sfera lor de influenta. E mult mai mult decat lupta pentru ciolan dintre USL si PDL. dar, fireste posturile noastre ne dau numai scalambaieli si marlanii si de o parte, si de alta, a baricadei.
|
Citat:
uiti ca Romania este parte componenta din niste organisme internationale. orice derapaj politic sau economic dintr-o tara are efecte ce se transmi in toata Europa. este normal ca ceilalti sa fie ingrijorati. |
Care lovitură de stat? E uimitor cât de ușor este (încă) de manipulat lumea.
|
Ce aiureli!
Wesley e cumva rus? comanda-i tot la fratele mare (isi pastreaza controlul in zona balcanica, ar fi culmea sa ne lase din mana cand fratele rosu creste in influenta in zona...), ne lasa doar sa ne schimbam seful cu unul mai proaspat si mai uscat... restu-s povesti, papusarii si papusile. http://www.razbointrucuvant.ro/recom...comment-113812 |
Citat:
nu am cunostintele juridice si politice necesare. dar felul in care actuala putere a procedat, imi pune un semn de intrebare. au apelat la tehnica pumnului in gura, pentru a schimba legi si institutii. nu mi se pare democtratic. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
puneti cap la cap tot ce (si cum) se petrece la noi, in jurul nostru... http://www.crestinortodox.ro/forum/s...46&postcount=6 |
Citat:
Mi se pare dubios si ca tot ce s-a intamplat in parlament a fost precedat de declaratiile lui Ponta si ale lui Basescu referitoare la relatiile romano-ruse. Eu cred ca zarurile au fost deja aruncate, indiferent de ce va vota romanul la referendum. Oricum cred ca se va frauda, si dintr-o parte, si din alta. |
|
Citat:
in fapt, scopul declarat este de revenire a justitiei la starea din 2004. adica la momentul in care toata lumea arata cu degetul spre justitia de la noi. |
Citat:
Chiar crezi in "independenta justitiei " ? |
Citat:
|
Citat:
"Dar odată ce legea a fost adoptată, președintele Curții Constituționale, judecătorul, Augustin Zegrean, a remarcat că amendamentul folosește de minune președintelui Traian Băsescu. În cadrul unui interviu publicat, la sfârșitul anului trecut, pe Ziare.com, judecătorul, Augustin Zegrean, a explicat, cu lux de amănunte, de ce suspendarea președintelui nu ar mai fi posibilă. Chiar dacă Parlamentul va ignora avizul consultativ, așa cum a făcut și în 2007, hotărârea de suspendare ar putea fi contestată la Curtea Constituțională, care se va pronunța împotriva ei." Chiar asa de naivi santem ca nu intelegem ca Basescu a fost cel care a "atacat institutiile " ? El s-a temut de suspendare si atunci a modificat legile. Astia acum doar le-au readus la normal si pana la urma POPORUL se pronunta daca il mai vor sau nu pe Basescu. |
În aceste împrejurări, USL a decis să modifice din nou legea Curții Constituționale și să restabilească situația anterioară. Așadar a spune că guvernul limitează puterile Curții Constituționale este adevărat în literă, dar greșit în spirit, căci, în realitate, niciuna din prerogativele acestui for, așa cum au fost ele statornicite prin Constituția din 2003, nu au fost atinse. Constituția nu a prevăzut pentru Curtea Constituțională, în cazul suspendării președintelui de republică, decât un rol secundar, prin avizul inițial consultativ, rolul major fiind rezervat Parlamentului.
Chiar e asa greu de inteles Dumitru ? |
Iuliu te lupti cu morile de vant... Intra pe pagina de profil a lui dumitru si vezi ce scrie la biografie. Cred ca asta spune totul. Daca nu crezi in nimic, te rapeste raul si pe robeste imediat. De aici inradacinarea si incapatanarea de a crede doar in ce aude din gura lui base. Eu inca am impresia ca avest om este un fel de guru care controleaza mintile slabe. De aici toata apropierea asta de si venerarea lui basescu mai ales e tinerii necopti.
|
Oare de ce toate postarile anti USL vin de la cluj? A dat primalul boc vre.un ordin ceva? :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
" Reporter: Dar țineți în continuare la schimbarea președinților celor două Camere? Traian Băsescu: Este o decizie deja luată. E prevăzută în regulament. Deci nu mai are nici o relevanță la ce țin sau la ce nu țin eu. Posibilitatea schimbării președinților celor două Camere a fost statuată în regulamentul celor două camere. Sigur că da, din punct de vedere al logicii politice este normal ca majoritatea să aibă președinția celor două camere. Unii spun, nu se poate, Constituția spune mandat de patru ani. Sigur Constituția spune mandat de patru ani pentru președinții celor două camere, la fel cum spune că și mandatul președintelui României este de cinci ani. Dar, așa cum pentru președintele României există procedură de întrerupere a mandatului sau prin voința electoratului, a poporului, prin referendum, și pentru președinții celor două Camere trebuie să existe procedură de revocare. Ei ar fi singurii care, afirmă ei, sunt de neschimbat în țara asta." :21: BBC 2005 |
Citat:
fa un experiment. uita pentru 30 de zile de Antena 3. si pe urma analizeaza efectele. |
Citat:
sa intdleg ca justitia din 2003 era ideala? si ca doar regimul corupt al lui Basescu a stricat-o? |
Citat:
in primul rand, din descrierea mea nu reiese ca nu mai cred in nimic. iar apoi, sunt usl-stii niste ostasi ai vreunei religii? care este sensul comentariului tau? |
Citat:
generalizezi. |
Citat:
|
Citat:
dar cand inlaturi un regim, acuzat ca nedemocratic, te astepti ca regimul uzurpator sa respecte democratia si nu ma refer la fea originala, marca Iliescu. |
Citat:
inlocuim un mincinos cu un plagiator. super solutie. |
Citat:
Dar nu mai insist.O sa stau sa ma uit le A3.Bafta ! |
Citat:
dupa ce PSD a parasit guvernarea alaturi de PDL, dupa cat timp a fost schimbat Geaona de la sefia senatului? si cine l-a schimbat? |
Citat:
continua sa te uiti la pastorjl de la A3 si o sa iti umpli inima de liniste si pace. |
Citat:
Propaganda asta "legalista " nu functioneaza atunci cand ai de-a face cu un regim abuziv. Cand l-am dat jos pe Ceausescu nu am respectat legea, ca nu se schimba nimic. Intotdeauna un regim abuziv o sa puna piedici in calea schimbarii.Bataia de la votul pentru numirea unor judecatori la CCR ne arata ca nu avem de-a face cu o institutie "democratica " ci cu niste butoane ( ale unei tabere sau ale celeilalte tabere ). |
Citat:
Citat:
|
Antena3 ar trebui să primească un premiu din partea departamentului de Operații Psihologice al oricăror servicii speciale din lume întrucât se pricep de minune la așa ceva. Era un spot publicitar pe post cu Voiculescu care spunea că presa trebuie să atace constant puterea pentru a limita abuzurile, devenind astfel a 4-a forță în stat. Nu am văzut ca A3 să atace plagiatul lui Ponta, nu am văzut să atace nerespectarea ordinei de zi publicate în MO în ziua suspendării președinților Camerelor, nu am văzut să atace trecerea MO în subordinea Guvernului sau nerespectarea deciziei CCR de către Victor Ponta. Dacă Băsescu sau MRU ar fi făcut asta ar fi turuit la foc automat o lună de dimineața până seara. Apoi ar fi reluat subiectul la exact un an de la săvârșirea infracțiunilor.
Ca să nu spun de toate Ordonanțele de Urgență care se dau numai în situații speciale (așa prevede Constituția) și mai ales că cele care privesc activitatea instituțiilor fundamentele sunt nule de drept. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Dvs. nu purtați o conversație la obiect.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:20:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.