![]() |
Hai sa ajutam o casa de copii in perioada sarbatorilor!
Motivati de actiunea pe care am desfasurat-o anul trecut cand am strans fonduri pentru Casa de Copii Inger Alb, anul acesta incercam o actiune similara pentru Casa de Copii din Domnesti - Fundatia Casa Lidia. (Pentru cine doreste sa vada pozele de anul trecut, sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/media/set/?...0973575&type=3)
De data aceasta am ales sa ii ajutam pe Marian (12 ani), Florinel (11 ani), Fane (11 ani), Flori (9 ani), Aura (4 ani), Denisa (7 ani), Raluca (10 ani), Larisa (6 ani), Picoli (8 ani), Claudiu (4 ani), Lidia (9 ani), Oana (19 ani), Ionut (19 ani), Alexandru (18 ani), Bogdan (17 ani), Andreea (18 ani) de la casa de copii Concordia din Domnesti. Vom cumpara alimente de baza si dulciuri pentru cei 16 copii. Va invit sa contribuiti cu o suma de bani sau bonuri de masa, orice donatie conteaza. Pentru transferuri bancare putem folosi contul Asociatiei Bankers Club pe care am infiintat-o anul acesta. Asociatia Bankers Club, IBAN: RO60BREL0002000618980100, CIF: 30162845, Libra Bank. La finalul actiunii, vom pune la dispozitie date privind sumele donate si bonurile pentru produsele achizitionate. Perioada de donatii se va incheia pe 7 decembrie, urmand ca pe 9 decembrie sa vizitam casa de copii. Pentru orice alte detalii puteti sa ma contactati cu incredere. Va multumesc si Doamne ajuta ! Catalin Serbanescu |
Citat:
Dacă vreți să faceți un bine, cumpărați-le legume și fructe, duceți-le hăinuțe, pături - lucruri de care au neapărată nevoie, nu bomboane și ciocolată. |
Sau, și mai bine, dați un telefon înainte, întrebați dacă au nevoie de ceva din ce puteți oferi. Poate au alte nevoi decât cele la care v-ați gândit.
|
Cu siguranta, asa cum s-a intamplat si anul trecut, nu vom cumpara alimentele fara sa stim de ce au nevoie.
Scopul de baza este acela de a cumpara alimente. Acum, pana la urma sunt copii si unii poate nu ar intelege de ce nu au si "ceva dulce" pe langa fasole sau mai stiu eu ce. Dar nu sunt scopul principal. Si, din pacate, nu cred ca vom strange atat de multi bani incat sa ii putem ajuta cu repararea microbuzului spre exemplu. Multumim. |
Citat:
Nu de pufuleti si acadele au nevoie,ci de hrana sanatoasa si imbracaminte. |
Nu e vorba de acadele si de bombonele aici. E link-ul mai sus cu pozele de anul trecut in care se poate vedea cat de cat si ce cumparaturi au fost facute.
|
Citat:
|
Nu, nu m-am simtiti in nici un fel ofensat :)
Doar vroiam sa subliniez ca o sa cumparam ce este nevoie acolo in prealabil vorbind cu oamenii de la casa de copii. Spre exemplu anul trecut nu am cumparat nici un fel de conserve pentru ca oamenii aveau deja camara plina. |
Cont PayPal aveti? Sunt unii useri care locuiesc in disapora si poate prefera paypal-ul. Aici acesta se foloseste destul de des.
|
Din pacate asociatia nu are cont PayPal. As putea sa va dau contul meu personal de PayPal. Cred ca exista posibilitatea ca apoi sa ii pot transfera intr-un cont bancar, nu ? Nu l-am folosit prea mult in acest sens.
|
Citat:
|
verific contul si revin...
|
Din pacate din cate observ nu poti adauga un cont curent in paypal din alta tara decat US.
Pentru cei care locuiesc in US si vor sa ajute va pot da un cont prsonal de USD unde se pot trimite banii, urmand sa ii transfer din contul meu in contul asociatiei si ulterior sa fie cheltuiti pentru acelasi scop. |
Ajut si eu,..
Cei care ma cunosc stiu cita durere a ramas in sufletul meu ,de cind a murit Rebecca am adunat multe lucrusoare pe care le-am ingrijit cu mare atentie ,Sunt lucruri curate si bine pastrate ,am mai primit de la citecineva si le-am folosit putin ,sunt in stare bune,as vrea sa le trimit cu mare drag ,dar nu prea imi permit prin posta ca sunt multe si o sa coste mult taxa de posta AM SI JUCARII MAI ALES PAPUSI ,SI INCALTAMINTE ,CU MARE DRAG AS VREA SA LE TRIMIT ,...Poate voi gasi o sursa ,de bani cumva ,dar as vrea o adresa unde sa le expediez ,...daca credeti ca ajutorul meu conteaza ,.....Doamne ajuta
|
hai ca m-am lamurit cu paypal.
e totul ok. pot sa imi pun banii din contul de paypal apoi intr-un cont oarecare. cu un comision de 2 euro dar e ok. deci pt cine e interesat de paypal, adresa de email este catalin.serbanescu@gmail.com va multumesc si Doamne ajuta ! |
Citat:
oricum, puteti chiar si dvs sa sunati la ei si daca va spun ca au nevoie, atunci vedem cum facem cu transportul sa le puteti trimite fara sa cheltuiti dvs bani pt asta. |
Ati primit bani prin paypal? Eu tocmai am incercat si mi se spune ca nu ii acceptati. Va rog sa mai verificati o data. Eu vreau sa trimit din UK si din cate stiu se poate oriunde in lume. Multumesc si Doamne ajuta
|
Citat:
PayPal balance: €0.00 EUR Available balance in EUR (primary): €0.00 EUR Total balance (all currencies, available and pending) converted to EUR: €0.00 EUR Currency Total EUR (Primary) €0.00 EUR USD $0.00 USD |
Citat:
Operatia se numeste Withdraw money,iar transferul dureaza 3 zile lucratoare. Ma bucur ca aveti si cont PayPal,un transfer bancar din alta tara de genul"wire"-instant costa indiferent de suma trimisa,$50. |
Citat:
|
@Serbanica. As avea o sugestie, daca se poate. Ati putea sa le cumparati cate o cruciulita de pus la gat ptr. acei copilasi, una din lemn, nu ceva sofisticat. Si sa le vorbiti putin de semnificatia ortodoxa a Craciunului, sa stie ca desi acum sunt intr-o casa de copii, Maica Domnului ii va ajuta si ii va intari daca vor alerga la Ea.
E doar o sugestie.:D Ma gandesc ca iar bucura sa stie ca nu sunt singuri si ca Tatal ceresc are grija si de ei, desi la prima vedere nu e asa. :) |
Citat:
Pe langa cruciulita poate ar merge si cate o mica carticica de rugaciuni pentru fiecare cred. Desi sunt multe pe care le putem cumpara, orice sugestie este binevenita. |
Am gasit aceasta carticica de rugaciuni ptr. copii:
http://www.librarie.net/carti/174023...i-pentru-copii Apoi mai sunt carticele cu povesti ptr. copii scrise de monahi,preoti. Aici:http://www.librarie.net/categorie/56...i-pentru-copii sau aici: http://www.librariasophia.ro/categorii-Copii.html Eventual si o iconita cu Maica Domnului sau cu Sfantul a carui nume il poarta copilul. Poate mai au si alti useri ceva idei. Acesta este site-ul oficial al casei de copii? http://www.casa-de-copii-domnesti.org/?m=0101 Banuiesc ca cei mai mari, cei de 18,19 ani nu au nevoie de carticele de copii, ci de adulti. Caci sunt mari.:D |
da acela este site-ul oficial.
gasim ceva carticele si pt cei mari :) multumim pentru sugestii |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Doamne ajuta ! |
Pentru cei interesati, statusurile si updateurile in fiecare zi sunt si aici: http://www.causes.com/causes/803095-...a-din-domnesti.
|
Update
Fac si aici public update-ul pentru donatiile de pana acum si din nou modalitatile prin care puteti dona:
Iata cifrele pentru sfarsitul zilei de astazi: - 230 de lei - in cont; - 107 euro primiti prin paypal. Pentru cei care s-au inscris mai tarziu, va fac publice metodele prin care puteti dona: - cont RON: RO60BREL0002000618980100 - deschis pe numele Asociatia Bankers Club, CIF 30162845 - mentionati la detaliile transferului "donatie casa de copii" sau ceva in sensul asta; - paypal: catalin.serbanescu@gmail.com - in principiu pentru orice valuta - toate transferurile se fac publice pe Facebook si aici. - bonuri de masa - pentru detalii, dati un semn sau puteti lua legatura cu Florin Andrei (fl.andrei@yahoo.com) O seara buna tuturor si va multumim pentru sustinere si donatii ! |
Care mai este statusul acum?
S-au strans destui bani?Mai asteptati? Cati copii are acel acoperis? Ce se mai aude cu Paypal? Multumesc. |
status
Pana acum avem urmatoarele donatii:
- 582.84 EUR - 780 RON Am primit si prin paypal si functioneaza. Detalii am pus si aici: http://www.causes.com/causes/803095-...a-din-domnesti Avand in vedere ca pe 7 decembrie se merge la cumparaturi, nu cred ca mai este timp sa primesc banii in paypal pentru ca dureaza cateva zile pana se transfera in contul personal. Speram sa mai primim si saptamana aceasta in contul de RON din primul post. Acolo sunt si detaliile despre casa de copii. Multumim |
Citat:
|
Da, s-au strans ceva banuti si suntem foarte multumiti pana acum. Sincer nici la sfarsit nu ne asteptam sa strangem atat de multi. E bine ca mai avem si saptamana viitoare pentru donatii si speram sa mai strangem macar 5-600 de ron. Am mai pierdut ceva din ei cu transferul din PayPal dar e vorba de maxim 10 eur. Insa astept sa ii vad pe cont sa vad exact si la ce curs s-a efectuat transferul (cardul atasat acolo este un card RON). Oricum, inca o data, suntem multumiti pana acum cum au decurs lucrurile.
Cu siguranta va tinem la curent. Pe 9 decembrie o sa mergem cu cumparaturile pentru copii si vom face si poze. Dupa ce le punem undeva pe net o sa dau aici linkul. Va multumesc tuturor ! |
donatii - total
Buna seara,
Maine fiind ultima zi pentru donatii, estimam ca suma pe care o avem pana acum sa nu se schimbe foarte mult. Oricum iata ce am reusit impreuna ! Un total de 5007.97 RON si 36 de bonuri de masa ! Probabil vor mai fi pe langa cumparaturile aferente si ceva hainute, carticele... ce s-o mai putea pentru acesti copii. Cum asteptarile noastre au fost cu muuult depasite pentru anul acesta, vreau sa multumesc tuturor care au participat la strangerea acestor bani, cu donatii sau cu raspandirea mesajului. Dar, mai ramaneti un pic "pe receptie"... saptamana viitoare o sa punem si pozele pe care le vom face impreuna cu copii. Doamne Ajuta si un Craciun Fericit tuturor ! |
Final campanie
Dragi prieteni,
Va multumim pentru implicarea in actiunea de ajutorare a micutilor de la casa de copii. Aceasta a starnit un interes ridicat, astfel ca am reusit sa strangem suma de 5900 RON (inclusiv bonuri de masa). Pentru faptul ca am strans o suma mai mare, am putut ajuta atat Casa de copii din Domnesti cat si Casa de copii Inger Alb din Magurele. Am cumparat alimente si produse de prima necesitate in valoare totala de 5932 RON. Puteti gasi cateva fotografii de la vizitele facute in atasament pe linkul urmator https://www.facebook.com/media/set/?...0973575&type=1 Va multumim ca ati fost alaturi de noi! Sarbatori Fericite si cele mai calde urari de bine ! |
Si cruciulite le-ati luat? Sau carticele de rugaciuni, ceva legat si de aspectul religios al Craciunului. Intreb din curiozitate. :)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:07:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.