![]() |
Clonarea Omului de Neanderthal
oamenii de știință se pregătesc pentru clonarea Omului de Neanderthal.
http://adevarul.ro/tech/stiinta/poat...319/index.html ce părere aveți? care credeți că vor fi implicațiile științifice, teologice, umane, etice, etc.? |
Nu înțeleg de ce este nevoie de clonare.
Pe omul din Neanderthal îl avem printre noi, viu, vioi și mediatizat. Îl cheamă Becali. Gigi Becali. |
Citat:
|
Citat:
Apropo, ce se mai aude cu tigrul tasmanian? Cand eram eu mic vroiau sa il cloneze p-ala. Si mamutii erau pe lista. |
Citat:
Ma intreb cum o fii mama surogat? Desi pe vremea URRS-ului, s-au oferit cateva femei sa poarte hibrizii om-cimpanzeu ai lui Ivanov(predictibil, n-au ramas gravide). |
am citit. Interesant, dar totusi:
"Beneficiile acestei clonări, spune Church, ar fi diversitatea genetică. „Un lucru care este bun pentru societatea care are o diversitatea scăzută. Dacă va devini o monocultură, umanitatea riscă să dispară. Prin urmare, recreerea neanderthalului ar fi în principiu o chestiune de evitare a riscurilor sociale“, relatează „Live Science“." fiindca, in mod sigur, clonarea de neanthertalieni e infinit mai simpla decat sa incurajezi imperecherea intre oameni albi. |
Citat:
|
Citat:
|
Suna infantil...dar nu e o idee rea. Se pare ca victimele noastre, fratii nostri disparuti (ei fiind "Abel", iar noi "Cain") ne erau superiori mental in multe aspecte... Poate ne mai trezim, prin contactul cu ceva/cineva mai bun.
|
Citat:
-mami, dar ce s-a intamplat cu stramosii mei? -pai, am venit peste ei in Europa, i-am omorat, si ne-am culcat cu femeile lor(alea pe care nu le-am omorat). |
Pai da! Totul e sa existe un precedent, ca dupa aia, se poate clona oricand orice... Peste tot, numai intentii bune!... Parca mai erau si niste fosile de uriasi, pe undeva (mai greu cu "mama-surogat"...), si niste ciudatenii de fiinte descoperite prin Mexic si cate si cate alte "obiecte de studiu" pentru a convinge lumea sa fie de acord cu inceputul unei iluzii care se va dovedi a fi deschiderea unei alte "Cutii ale Pandorei"... Sa ne fereasca Dumnezeu de minti diabolice si de manipulari pline de... gingasie!...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:24:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.