Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Mari Duhovnici si predicile lor (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5036)
-   -   Caut duhovnic in Iasi sau in imprejurimi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1617)

Nikos 11.04.2007 14:06:07

Hristos A Inviat!

Imi cer iertare ca deschid un nou topic pentru o problema personala insa poate ca acest subiect va interesa si pe altii. Am rugat acelasi lucru intr-un post pe topicul de mai jos insa am hotarat sa deschid un nou topic pentru ca rugamintea mea sa fie mai vizibila. Asadar, va rog sa imi recomandati un parinte duhovnic din Iasi sau din imprejurimi, fie el preot sau calugar, si daca se poate sa ii faceti si o scurta descriere. Nu am deocamdata un duhovnic la care sa merg in mod stabil, si mi-am dat seama ca e un lucru foarte important. De asemenea simt o mare nevoie de indrumare spirituala din partea cuiva incercat in lupta duhovniceasca. Daca nu doriti sa ii faceti public numele va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc mult.

Nicolae

Laurentiu 11.04.2007 17:03:47

Citat:

Īn prealabil postat de Nikos
Hristos A Inviat!

Imi cer iertare ca deschid un nou topic pentru o problema personala insa poate ca acest subiect va interesa si pe altii. Am rugat acelasi lucru intr-un post pe topicul de mai jos insa am hotarat sa deschid un nou topic pentru ca rugamintea mea sa fie mai vizibila. Asadar, va rog sa imi recomandati un parinte duhovnic din Iasi sau din imprejurimi, fie el preot sau calugar, si daca se poate sa ii faceti si o scurta descriere. Nu am deocamdata un duhovnic la care sa merg in mod stabil, si mi-am dat seama ca e un lucru foarte important. De asemenea simt o mare nevoie de indrumare spirituala din partea cuiva incercat in lupta duhovniceasca. Daca nu doriti sa ii faceti public numele va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc mult.

Nicolae

Catedrala Mitropolitana din Iasi Parintele Constantin
Nu pot sa ti-l descriu dar am auzit ca este un Parinte deosebit
Hristos a inviat!:)

Nikos 12.04.2007 09:48:00

Laurentiu, multumesc pentru raspuns.
Vreau sa fac o completare la ce am spus mai sus. Nu caut neaparat un preot sau calugar extraordinar de cunoscut sau deosebit, e suficient sa fie preot adevarat sau calugar adevarat, si sa aiba un pic de har si de stiinta. Deci, va rog doar sa imi spuneti cateva cuvinte despre preotul vostru de parohie sau alt parinte duhovnic pe care il cunoasteti si il apreciati.
Pace,
Nicolae

13.04.2007 12:52:25

si parintele Barna este deosebit!!! il recomand cxu deragsote jenica

Nikos 13.04.2007 22:16:43

Jeny, multumesc pentru recomandare. Dar spune-mi te rog unde poate fi gasit parintele.
Pace
Nicolae

14.04.2007 11:39:22

Pr barna poate fi gasit la bis Bunavestire de langa liceul M.Eminescu, ti-am trmis 2 mes private cu mai multe detalii doamne ajuta jenica

Cristalin 18.04.2007 16:16:19

Eu am auzit de pr.Calistrat care e pe undeva pe langa Iasi,l-am ascultat la conferinte si cred ca e cel mai bun ieromonah din zona Iasi la ora actuala.

18.04.2007 17:44:48

este la m-rea Branova este intr-adevar un mare duhovnic dar eu consiider ca e de mare folos sa fie duhovnicul aporape dar la urma urmei nici barnova nu e atat de departe daca simti nevoia sa mergi acolo jenica

petrurar 20.04.2007 20:40:19

Parintele Calistrat se afla, momentan, intr-o "situatie speciala", asa ca nu te gindi sa te duci la el.

Laurentiu 30.07.2007 21:44:24

Citat:

Laurentiu, multumesc pentru raspuns.
Vreau sa fac o completare la ce am spus mai sus. Nu caut neaparat un preot sau calugar extraordinar de cunoscut sau deosebit, e suficient sa fie preot adevarat sau calugar adevarat, si sa aiba un pic de har si de stiinta. Deci, va rog doar sa imi spuneti cateva cuvinte despre preotul vostru de parohie sau alt parinte duhovnic pe care il cunoasteti si il apreciati.
Pace,
Nicolae

:)Pai Parintele Barna si Parintele Constantin sunt cam de acelasi nivel desi cu o usoara experienta pe care o are Parintele Barna
Deci Parintele Barna este si el un Parinte extrordinar

Cristalin 03.08.2007 15:10:58

Citat:

Īn prealabil postat de petrurar
Parintele Calistrat se afla, momentan, intr-o "situatie speciala", asa ca nu te gindi sa te duci la el.

Adica in ce situatie speciala se afla?

petrurar 09.08.2007 21:07:09

cristalin
adica intr-o situatie foarte speciala.???

09.08.2007 22:34:42

Cristalin, intra in arhiva pe crestin ortodox si cauta articolele despre pr Calistrat.
Daca vrei sa afli mai mult mergi la sfintia sa si intreaba-l "pe sleau" tot ceea ce vrei sa stii. Sunt convinsa ca iti va raspunde:):)
jenica

cammi 29.09.2007 08:17:06

Citat:

Hristos A Inviat!

Nicolae

poate fi si un prieten credincios

ion52 29.09.2007 16:34:08

cammi esti ortodoxa??????????
Gandirea ta seamana a evanghelic sau iehovist. Nu poate inlocui un prieten un preot, in schimb poti avea un preot prieten:D asa cum am si eu de foarte multi ani.

Florin-Ionut 14.01.2009 10:19:48

Mergi la parintele Viorel Dimitriu de la biserica Curelari, pe strada Sararie - cum urci din Targu Cucului prima pe dreapta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:48:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.