![]() |
Material didactic !
|
un fraier care e aplaudat de alti fraieri
|
Citat:
|
A murit de inimă?
|
Citat:
-il critica pe Dumnezeu pt suferintele si necazurile de pe pamant fara sa fi citit sfintii parinti -un om fara minte care nu face decat rau prin acest discurs al lui impotriva religiei si a lui Dumnezeu |
Citat:
|
Citat:
|
O da.
De parcă Satan nu gândește... |
Este, fara indoiala, material didactic in ce priveste credinta. Gerge Carlin ridica o serie dintre cele mai importante intrebari:
De ce exista raul si suferinta daca Dumnezeu ne iubeste ? Cum se impaca iubirea divina cu dreptatea divina ? De ce nu primim toate lucrurile pentru care ne rugam ? De ce ne rugam, din moment ce Dumnezeu are un plan divin; cum se impaca libertatea cu predestinarea ? De ce sa nu ne rugam la ceva vazut, palpabil, ci la ceva nevazut ? Si altele; toate intrebari foarte importante. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu își pierde timpul că este careva bătut în cap, își pierde timpul că postează material de comedie și se așteaptă să fie luat în serios, doar atât. |
Citat:
Drum bun. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
I-a fortat sa gandeasca???? Serios? Unde au gandit? Cel mult aia care radeau prin sala radeau de glumele lui si nu gandeau sau luau de bun ce spunea el. Poate avea dreptate. Dar poate nu avea. Corect ar fi fost macar sa analizeze problemele existentiale (la propriu) si sa ajunga prin informatiile pe care le detineau la o concluzie. Imperfecta motoda, dar mult mai buna decat sa iei de bun ce spun altii (Stiu, vei spune ca exact asta e credinta si religia. Si se aplica unora. Dar e gresit sa generalizezi. In plus tu nu stii ce e credinta. Si nu imi spune ca te-ai informat. Daca ai sa spui ca eu nu stiu cu ce te-ai ocupat tu, spune daca.... si acum am sa pun continuarea cu ce ar fi trebuit sa faca aia pe care i-a "fortat sa gandeasca".). Si forma corecta care ar fi dovedit ca respectivii au gandit ar fi presupus ca ei sa se fi informat daca religia (care imbraca multe forme) si-a pus si ea "problemele" ridicate de "ganditor" si daca are si raspunsuri. Si abia apoi sa isi dea cu parerea. Pana atunci totul ramana doar o dovada de prostie si ignoranta crasa. |
Citat:
|
Citat:
Si "predica" lui ar fi avut o anumita valoare (lucru pe care l-ar avea si predicile din biserici, parerea mea, daca ar respecta acelasi principiu) daca ar fi prezentat si explicatiile "oponentilor" si le-ar fi demontat. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ca si fiul cel risipitor, nu i-a mai placut hrana de acasa, o ajuns sa se hraneasca cu rosocovele de la porci. Fie si cu inima mare. |
Citat:
la o conferinta a lui, era un rand intreg plin de maicute de la o manstire. Desi poate pe undeva, s-ar putea sa lipseasca substanta dar rareori se poate vedea asta. Eu am avut suspiciuni vizavi de asta, partial confirmate de o scapare a "maestrului". :) |
Citat:
|
Citat:
Noroc ca au pus si rasetele din fundal, altfel procesul intelectual ti-ar fi fost blocat in mod fatal. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:06:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.