Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Jumatatea mea (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16243)

tigerAvalo9 10.03.2013 00:17:25

Jumatatea mea

Salutare.Nu credeam ca o sa pun topicul asta dar sunt curios de raspunsuri si pareri.Si pana la urma nu e nimic rau in asta.Deci,eu am 18 ani pana acum nu am avut NICIO relatie de dragoste cu vreo fata.De ce?Pai eu sunt genul de baiat mai linistit,mai cuminte,mai timid si emotiv si pana acum nu am avut lipici la fete,au fost cazuri in care doar asa au zis ca arat bine ,ca sunt simpatic si ca imi place ca e linistit dar nu s-au mai dezvoltat.Sunt genul de om care tine in el,ascult muzica moderna adolescentina dar si muzica crestina inclusiv pricesnele si bizantina putin.Dar problema nu e asta,problema e ca nu sunt urat deloc sau nu sunt chiar asa de urat si totusi nu am nicio relatie.Ma tot incearca gandul ca eu nu voi avea niciodata vreo fata alaturi:(Si ma intristeaza si ma face sa sufar.As vrea un copil,un baiat (sau fata dar mai bine nu),m-am gandit si la nume,vreau sa las ceva in viata asta in urma,vreau sa particip si eu la crearea unei vieti alaturi de marele Creator.Dar de unde,daca eu nu am avut pana acum nicio relatie.Oare nu voi avea niciodata vreo relatie,vreo fata?
Sincer,imi plac fetele brunete si satene.Mentionez ca vorbesc pe messenger si pe facebook cu mai multe fete,multe mi-au zis ca sunt frumos ,simpatic dar niciuna nu a dezvoltat.Au fost de genul de bascalie,ca ne iubim,multi ma apreciau doar pentru simpaticie si pentru credinta dar niciuna pentru felul meu de a fi.Si nu sunt deloc rau si uracios.Nu sunt genul de smecher,am vrut dupa cum ati vazut sa imi fac un tatuaj dar cred ca renunt,am vrut si un cercel in ureche frumos dar tot asa cred ca renunt,eventual imi iau o bicicleta sa ma plimb pe faleza,pasiunea mea dintotdeauna.Sunt 50% hotarat.60% hai.Imi place la nebunie fotbalul,muzica si religia,religia e pe primul loc alaturi de fotbal si apoi muzica sau muzica pe 2 si fotbalul pe 3 sau nu stiu
Sincer,nu vreau relatii sexuale decat dupa casatorie sau nu stiu sigur,dar nu ma intereseaza asta deloc.Vreau jumatate.A si inca ceva IMPORTANT:problema e ca nu prea stiu sa ma comport cu o fata adica nu faptul ca o bat si o injur Doamne fereste ci faptul ca mi-e frica sa nu ii fac pe plac,sa ii fiu la suflet,sa tina relatie pana la moarte si dincolo de ea.Sunt trist,fericit,trist ,fericit,trist,fericit.Trist pentru ce v-am zis mai sus,fericit nu stiu,asa mi-e starea.:(:(:Oare nu voi avea niciodata o fata?Voi cum v-ati cunoscut jumatatea si cum ati proceda in locul meu?Spuneti-va sfatul si opinia

AlinB 10.03.2013 00:40:37

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508731)
Sincer,imi plac fetele brunete si satene.

Pai trebuie sa mai cresti, sa-ti mai imbogatesti si diversifici criteriile :)

Ekaterina 10.03.2013 00:46:12

TigerAvalo esti tare simpatic :) Ai doar 18 ani, ce te face sa fii asa de pesimist? Sunt fete care prefera baieti seriosi, cuminti, la locul lor, credinciosi, trebuie doar sa iti ajute Dumnezeu sa intalnesti o astfel de fata. Nu prea esti hotarat, parca si putin confuz. Vrei sa-ti pastrezi fecioria dar parca nu prea vrei. Trebuie sa te hotarasti, asta va contribui si la formarea unei personalitati mai conturate. In primul rand trebuie sa tii cont de poruncile lui Dumnezeu, sa te straduiesti sa le respecti cu toata puterea iar apoi sa fii tu asa cum esti, nu in functie de celalalt. Mai bine sa nu te placa pentru ceea ce esti, decat sa te placa pentru ceea ce nu esti.

Intristarea ta si gandurile negre care iti vin sunt nefondate, sunt doar asa sa te supere si cred ca banuiesti de la cine sunt. Din cate ai scris astepti parca o initiativa din parte unei fete, dar lasa lucrurile sa curga firesc. Cand iti va placea o fata in mod deosebit si vei descoperi in ea multe calitati si cat de cat preocupari comune, vei prinde curaj sa faci tu primul pas. Din tot sufletul iti spun, sa te straduiesti ca toate sa fie in deplina curatie si vei vedea purtarea de grija a lui Dumnezeu. Nu considera acest aspect nesemnificativ, este cheia fericirii tale.

tigerAvalo9 10.03.2013 01:02:14

Merci Ekaterina.Eu sunt glumet si zambaret de felul meu dar mi-au curs lacrimi din cauza asta:(

Parascheva16 10.03.2013 01:22:45

Te sfatuiesc sa te uiti la aceasta filmare: http://player.vimeo.com/video/39814852 Are subtitrare in romana. Dupa ce te uiti, sa imi spui ce crezi si ce ai luat de acolo. :)

EzioAuditore 10.03.2013 01:50:14

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508738)
Eu sunt glumet si zambaret de felul meu dar mi-au curs lacrimi din cauza asta:(

Prietene nu-ti face griji. Esti super! Serios, ai rabdare cu tine. Eu am 31 de ani si crede ma am o experienta, tot ce conteaza este sa te cunosti pe tine. Dupa totul o sa fie bine. Femeile sunt "ceva" ce nu are treba cu credinta insa daca tu esti relaxat si fericit asta e tot ce conteaza. O sa ajungi si la momentul acela si dupa o sa iti doresti altceva, crede-ma pentru ca stiu.

Camy93 10.03.2013 03:01:00

Tigrut, nu te abate de la drumul tau! Eu am cazut in pacat si mi-am pierdut fecioria inainte de vreme si iata ce regret! Un exemplu mai bun decat ce mi s-a intamplat mie nu iti pot da. Ramai pe drumul cel bun inainte sa fie prea tarziu.
In calitate de fata iti spun ca esti super asa cum esti. Majoritatea baietilor in jurul varstei tale/mele fug numai dupa sex si se lauda ca "ce buna e prietena mea" si se uita la femei ca la o bucata de carne. Te admir ca esti altfel si sa ramai asa, deoarece avem prea multi care fac deja acest pacat! Vei intalni persoana potrivita, ai doar rabdare. Am foarte multe prietene care cauta pe cineva cu credinta si moralitate, asa ca tine. Sa nu te schimbi, chiar daca timpul e greu :)

bluester 10.03.2013 08:01:40

măi Tiger, ai 18 ani... nu trebuie sa intri in melancolie pentru asta. Daca o sa ai o prietena de acum , este foarte probabil sa nu mai fie alaturi de tine peste cativa ani - pentru ca gusturile se mai schimba. O sa ai timp destul in/dupa facultate sa iti faci prietena. E mai bine sa ai o prietena mai tarziu pentru ca acea relatie va fi mai de calitate , decat daca ai avea o relatie,acum, bazata doar pe pofta carnala.

Din punctul meu de vedere , ai lucruri mai importante de facut decat o relatie de dragoste. Stai calm...

tigerAvalo9 10.03.2013 10:40:56

Daca vreti sa ma vedeti in poze va dau facebookul pe privat.Vreti?Vreau parerea voastra despre cum ARAT!Va rog:(

DragosP 10.03.2013 13:08:12

Nu vrem să te vedem.

rainrainbow 10.03.2013 14:00:55

cel mai prost loc in care ti ai putea gasi jumatatea este internetul.
stai sa citesc si ce ai scris. :p

tigerAvalo9 10.03.2013 14:27:00

ok:(ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Elena510 10.03.2013 14:54:56

Te inteleg

Spre deosebire de cei care ti-au raspuns pana acum, eu nu-ti voi spune sa nu-ti faci probleme, sa stai calm ca pana la urma iti vei gasi jumatatea. Este firesc sa te intrebi de ce altii de varsta ta sunt fericiti, iubesc si sunt iubiti, iar tu nu le poti impartasi starea. Nu ai de unde sa stii daca vei ajunge sa te casatoresti si sa ai copii. Cunosc persoane de ambele sexe care au ajuns la 30 de ani fara a intemeia o familie.
Din cate am priceput eu, nu te intereseaza o fata dpdv trupesc, ci pur si simplu vrei sa te stii iubit, inteles, apreciat. S-a cam dus varsta la care mama indeplinea acest rol, iar grupul de prieteni este de ajutor, dar nu suficient.
Imi pare rau ca nu-ti pot spune ceva care sa te bucure, sa te mangaie, sa-ti dea speranta, dar acesta este adevarul: e greu sa te stii ignorat de toate persoanele de sex opus fara ca macar sa fie evident de ce.
Daca nu as fi fost in aceeasi situatie (aproximativ), nu cred ca as fi inteles prin ce treci.

Heaven 10.03.2013 16:05:55

Iti sugerez sa citesti si aici : 1 Corinteni cap. 7
Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea nevasta care sa-L iubeasca pe El mai mult ca pe tine,nematerialista.Nu alerga foarte mult dupa asta,lucreaza la relatia ta cu Dumnezeu.
Omul nemaritat se ingrijeste de lucrurile Domnului, ca sa fie sfant, si cu trupul, si cu duhul; iar cel maritat se ingrijeste de lucrurile lumii, cum sa placa femeii lui.

Marcel_Ionut 10.03.2013 16:27:04

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508731)
Salutare.Nu credeam ca o sa pun topicul asta dar sunt curios de raspunsuri si pareri.Si pana la urma nu e nimic rau in asta.Deci,eu am 18 ani pana acum nu am avut NICIO relatie de dragoste cu vreo fata.De ce?Pai eu sunt genul de baiat mai linistit,mai cuminte,mai timid si emotiv si pana acum nu am avut lipici la fete,au fost cazuri in care doar asa au zis ca arat bine ,ca sunt simpatic si ca imi place ca e linistit dar nu s-au mai dezvoltat.Sunt genul de om care tine in el,ascult muzica moderna adolescentina dar si muzica crestina inclusiv pricesnele si bizantina putin.Dar problema nu e asta,problema e ca nu sunt urat deloc sau nu sunt chiar asa de urat si totusi nu am nicio relatie.Ma tot incearca gandul ca eu nu voi avea niciodata vreo fata alaturi:(Si ma intristeaza si ma face sa sufar.As vrea un copil,un baiat (sau fata dar mai bine nu),m-am gandit si la nume,vreau sa las ceva in viata asta in urma,vreau sa particip si eu la crearea unei vieti alaturi de marele Creator.Dar de unde,daca eu nu am avut pana acum nicio relatie.Oare nu voi avea niciodata vreo relatie,vreo fata?
Sincer,imi plac fetele brunete si satene.Mentionez ca vorbesc pe messenger si pe facebook cu mai multe fete,multe mi-au zis ca sunt frumos ,simpatic dar niciuna nu a dezvoltat.Au fost de genul de bascalie,ca ne iubim,multi ma apreciau doar pentru simpaticie si pentru credinta dar niciuna pentru felul meu de a fi.Si nu sunt deloc rau si uracios.Nu sunt genul de smecher,am vrut dupa cum ati vazut sa imi fac un tatuaj dar cred ca renunt,am vrut si un cercel in ureche frumos dar tot asa cred ca renunt,eventual imi iau o bicicleta sa ma plimb pe faleza,pasiunea mea dintotdeauna.Sunt 50% hotarat.60% hai.Imi place la nebunie fotbalul,muzica si religia,religia e pe primul loc alaturi de fotbal si apoi muzica sau muzica pe 2 si fotbalul pe 3 sau nu stiu
Sincer,nu vreau relatii sexuale decat dupa casatorie sau nu stiu sigur,dar nu ma intereseaza asta deloc.Vreau jumatate.A si inca ceva IMPORTANT:problema e ca nu prea stiu sa ma comport cu o fata adica nu faptul ca o bat si o injur Doamne fereste ci faptul ca mi-e frica sa nu ii fac pe plac,sa ii fiu la suflet,sa tina relatie pana la moarte si dincolo de ea.Sunt trist,fericit,trist ,fericit,trist,fericit.Trist pentru ce v-am zis mai sus,fericit nu stiu,asa mi-e starea.:(:(:Oare nu voi avea niciodata o fata?Voi cum v-ati cunoscut jumatatea si cum ati proceda in locul meu?Spuneti-va sfatul si opinia

Am sa-ti dau unul din articolele mele preferate, care sper ca-ti va ajuta, rabdare si citeste

http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...etelor-tinere/

CiprianTm 10.03.2013 22:57:32

Eu am 24 de ani si sunt in aceeasi situatie, dar m-am resemnat :P. Am trecut si printr-o perioada cand am incercat sa fiu "nesimtit" dar tot degeaba, esec dupa esec.
Eu am inceput sa vin la biserica ortodoxa cam de jumatate de an, totusi mi-am dat seama ca problema e la mine, pana nu ma schimb si nu devin un om calumea nu are rost sa caut o sotie pentru ca nu merit.
Decat sa ai o iubita si sa fie o relatie dezastru, mai bine nu ai deloc.
Din cate observ, esti foarte copilaros si nesigur pe tine, incearca sa lucrezi la alea. Generatia asta cu mess/facebook si-a pus amprenta asupra noastra, eu nu am prins chiar din plin dar ce vad acum la tineri e DEZASTRU.
Nu te mai intrista, Dumnezeu stie ce e mai bine pentru tine, poate o sa te calugaresti, poate vine sfarsitul lumii(ca tot suntem in tema :D).
Bucura-te caci ne-a ferit Dumnezeu de multe pacate, si sper sa ne fereasca in continuare, chiar daca ai o mare durere, este o binecuvantare, o sa Ii multumesti mai tarziu :).

rainrainbow 10.03.2013 23:01:20

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508833)
ok:(ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

scuza ma dar sunt putine cazurile in care cei care s au cunoscut pe net,au avut si relatie serioasa.aici functioneaza numai aventurile,acum depinde ce vrei.niciodata nu poti afla ce e in spatele ecranului,omul poate minti o gramada si cat casa ca e cel mai bun,cel mai destept,cel mai bogat si cel mai frumos si cum mai vrei tu.el profita ca nu i vezi mimica,gesturile,comportamentul in fata ochilor si te poate manipula usor.acum tu poti face ce vrei,dar dupa parerea mea netul e o mare inselare,mai ales ca exista si photoshopul si pozele false.

rainrainbow 10.03.2013 23:04:17

Citat:

În prealabil postat de CiprianTm (Post 508939)
Eu am 24 de ani si sunt in aceeasi situatie, dar m-am resemnat :P. Am trecut si printr-o perioada cand am incercat sa fiu "nesimtit" dar tot degeaba, esec dupa esec.
:).

in societate nesimtitii sunt luati drept neseriosi si se pare ca nici biblia nu accepta.

rainrainbow 10.03.2013 23:07:26

Citat:

).

toate relatiile sunt un dezatru din cauza modernismului si punerea accentului pe sex.o relatie este mai bine sa se inceapa cand esti pregatit si matur.nu pregatit pt sex.pregatit mental pt responsabilitatea ce o presupune relatia,dar se pare ca generatia noastra nu tine cont,deci e inevitabil dezastrul.

rainrainbow 10.03.2013 23:11:12

Citat:

Nu te mai intrista, Dumnezeu stie ce e mai bine pentru tine, poate o sa te calugaresti :).

slava Domnului,o mare binecuvantare,ca fara iubire nu poti sa traiesti chiar daca incerci.

CiprianTm 10.03.2013 23:12:44

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 508942)
in societate nesimtitii sunt luati drept neseriosi si se pare ca nici biblia nu accepta.

Ma refeream la faptul ca toata viata am fost cuminte, cu bun simt, mi-am vazut de scoala si toate cele bune, chiar daca mergeam la Biserica doar la slujba de Inviere. Cu toate astea, in dragoste am avut esec dupa esec, niciodata nu s-a intamplat sa imi placa cineva si sa ma placa. Vazand ca asta nu a mers, am incercat si celalalt tip de comportament, dar cu acelasi rezultat :P.
Cand am spus nesimtit, ma refeream de fapt la "indraznet", cluburi, moda, sala etc. :D
Cred ca sunt si destul de dragut ;), nu frumos dar putin peste medie :P, se poate sa ma insel totusi :).

rainrainbow 10.03.2013 23:18:58

Citat:

În prealabil postat de Elena510 (Post 508843)
Spre deosebire de cei care ti-au raspuns pana acum, eu nu-ti voi spune sa nu-ti faci probleme, sa stai calm ca pana la urma iti vei gasi jumatatea. Este firesc sa te intrebi de ce altii de varsta ta sunt fericiti, iubesc si sunt iubiti, iar tu nu le poti impartasi starea. Nu ai de unde sa stii daca vei ajunge sa te casatoresti si sa ai copii. Cunosc persoane de ambele sexe care au ajuns la 30 de ani fara a intemeia o familie.
Din cate am priceput eu, nu te intereseaza o fata dpdv trupesc, ci pur si simplu vrei sa te stii iubit, inteles, apreciat. S-a cam dus varsta la care mama indeplinea acest rol, iar grupul de prieteni este de ajutor, dar nu suficient.
Imi pare rau ca nu-ti pot spune ceva care sa te bucure, sa te mangaie, sa-ti dea speranta, dar acesta este adevarul: e greu sa te stii ignorat de toate persoanele de sex opus fara ca macar sa fie evident de ce.
Daca nu as fi fost in aceeasi situatie (aproximativ), nu cred ca as fi inteles prin ce treci.

fiecare sac isi gaseste peticu.
ca sa fii iubit,iubeste ti tu aproapele si iubirea ti va fi impartasita,nu cere daca nu dai.asta a spus o un parinte.
la 18ani clar nu se gandeste la casatorie :))
Mama care indeplineste toate rolurile este Fecioara Maria,n avem prea mare nevoie de oameni ca oricum nu primesti nimic bun de la ei.si Maica Domnului este fericirea crestinului prin definitie,fericit este cel ce o iubeste pe ea.
daca tu nu ti iubesti aproapele atunci nici el nu te va iubi,sau chiar daca nu te iubeste tu de l iubesti nu vei simti mania lui pt ca te vei afla sub acoperamantul preabunei Maicii noastre.

rainrainbow 10.03.2013 23:22:55

Citat:

În prealabil postat de CiprianTm (Post 508945)
Ma refeream la faptul ca toata viata am fost cuminte, cu bun simt, mi-am vazut de scoala si toate cele bune, chiar daca mergeam la Biserica doar la slujba de Inviere. Cu toate astea, in dragoste am avut esec dupa esec, niciodata nu s-a intamplat sa imi placa cineva si sa ma placa. Vazand ca asta nu a mers, am incercat si celalalt tip de comportament, dar cu acelasi rezultat :P.
Cand am spus nesimtit, ma refeream de fapt la "indraznet", cluburi, moda, sala etc. :D
Cred ca sunt si destul de dragut ;), nu frumos dar putin peste medie :P, se poate sa ma insel totusi :).

sociabil nu inseamna nesimtit.esecul face parte din viata,trebuie sa ai rabdare.uite eu am avut si am gasit :) omul te place dupa aspect,sex si bani in unele cazuri,Dumnezeu te place pt suflet.

tigerAvalo9 10.03.2013 23:56:34

Eu am fost batjocorit cand am fost in generala de 2 baieti,eram timid,nu vroiam sa le spun parintilor si imi era rusine pana intr-o zi in a 9-a cand am plans muuult pe umarul mamei mele si nu ma puteam opri din cauza asta:( acum mereu imi amintesc si plang.Imi aduc aminte ca plangeam pe ascuns(inainte de plansul pe umarul mamei),plangeam,ma rugam,plangeam.Fiecare zi era o groaza pentru mine.Fiecare zi de sc;

rainrainbow 10.03.2013 23:57:49

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508963)
Eu am fost batjocorit cand am fost in generala de 2 baieti,eram timid,nu vroiam sa le spun parintilor si imi era rusine pana intr-o zi in a 9-a cand am plans muuult pe umarul mamei mele si nu ma puteam opri din cauza asta:( acum mereu imi amintesc si plang.Imi aduc aminte ca plangeam pe ascuns(inainte de plansul pe umarul mamei),plangeam,ma rugam,plangeam.Fiecare zi era o groaza pentru mine.Fiecare zi de sc;

spovedeste te

tigerAvalo9 10.03.2013 23:58:51

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 508944)
slava Domnului,o mare binecuvantare,ca fara iubire nu poti sa traiesti chiar daca incerci.

Nu am harul ala si nu vrea sa ma despart de fotbal si muzica.Desi ador si religia.Ma gandeam sa fiu bibliotecar sau sa merg in A.S.C.O.R acum cat sunt adolescent,a si ma mai gandeam sa-mi fac un tatuaj cu un tigru ca ador tigrii sau sa-mi pun un cercel in ureche,dragut,frumos pentru a atrage fetele desi nu e genul meu deloc,nu sunt genul de cocalar..Nu vreau sa ma calugaresc MAI BINE PROFESOR DE RELIGIE SAU ASISTENT SOCIAL !SAU BIBLIOTECAR!

rainrainbow 11.03.2013 00:01:09

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508965)
Nu am harul ala si nu vrea sa ma despart de fotbal si muzica.Desi ador si religia.Ma gandeam sa fiu bibliotecar sau sa merg in A.S.C.O.R acum cat sunt adolescent,a si ma mai gandeam sa-mi fac un tatuaj cu un tigru ca ador tigrii sau sa-mi pun un cercel in ureche,dragut,frumos pentru a atrage fetele desi nu e genul meu deloc,nu sunt genul de cocalar..Nu vreau sa ma calugaresc MAI BINE PROFESOR DE RELIGIE SAU ASISTENT SOCIAL !SAU BIBLIOTECAR!

eu am raspuns pt mine
cat despre tine,fa ce crezi ca ti se potriveste nu ca sa i impresionezi pe altii.

rainrainbow 11.03.2013 00:01:45

mai ai un topic :p

tigerAvalo9 11.03.2013 00:06:23

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 508964)
spovedeste te

O fac in viitor peste 2 sapt!Sa tin post mai intai!

CiprianTm 11.03.2013 00:08:34

Cred ca este o confuzie in capul tau, mai ai multe de trait. Nu fa tot ce te taie capul ca mintea nu e aliatul tau, mai ales ca ai fost influentat toata viata, generatiile noastre sunt distruse din toate punctele de vedere. Intreaba duhovnicul, mai cere sfaturi pe forum si asculta-le, sa nu iti asculti mandria si incapatanarea, zicand ca "tu stii mai bine".
Toti am fost in situatii asemanatoare. Cat despre tatuaj, cercel, eu te sfatuiesc sa nu faci! Nu o sa atragi fetele pentru simplul motiv ca nu te reprezinta, nu ai acea atitudine de a purta cercel, tatuaj si oricum daca e sa atragi ceva, vei atrage doar fetele care nu sunt de tine, fiindca "faci reclama la produsul gresit".
Incearca sa gasesti o fata din ASCOR sau din Biserica, celelalte, cu greu vor cauta ceva serios ori curat.
Eu te inteleg, si de mine au facut misto toata viata pe seama faptului ca sunt slab, dar asa mi-au intarit rabdarea :D. Tu macar ai rugaciune, Biserica, sfinti, forum, arme pe care eu nu le-am avut :)

Ekaterina 11.03.2013 00:25:54

Citat:

Eu am inceput sa vin la biserica ortodoxa cam de jumatate de an, totusi mi-am dat seama ca problema e la mine, pana nu ma schimb si nu devin un om calumea nu are rost sa caut o sotie pentru ca nu merit.
Din cate observ, esti foarte copilaros si nesigur pe tine, incearca sa lucrezi la alea. Generatia asta cu mess/facebook si-a pus amprenta asupra noastra, eu nu am prins chiar din plin dar ce vad acum la tineri e DEZASTRU.
Nu te mai intrista, Dumnezeu stie ce e mai bine pentru tine, poate o sa te calugaresti, poate vine sfarsitul lumii(ca tot suntem in tema :D).
Bucura-te caci ne-a ferit Dumnezeu de multe pacate, si sper sa ne fereasca in continuare, chiar daca ai o mare durere, este o binecuvantare, o sa Ii multumesti mai tarziu :).

Nu e cazul sa te resemnezi la o varsta asa de frumoasa. Nu esti primul care a avut esec in dragoste, toti trecem prin asta si ne este de mare folos, ne maturizeaza, ne ajuta sa ne dam seama ce vrem de la o viitoare relatie. Cel mai corect este ca tu sa fii asa cum simti, sa nu incerci ceva ce nu te reprezinta in ideea ca vei fi mai atragator, mai placut de fete. Iti doresc sa intalnesti o fata deosebita, care sa te iubeasca sincer pentru ceea ce esti, si sa formati o familie fericita!

Ekaterina 11.03.2013 00:40:36

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508963)

Ai facut tare rau ca nu le-ai spus parintilor, copiii pot fi extrem de rai cateodata, si daca au o educatie proasta se poarta nepotrivit. Cand eram in generala, aveam un coleg foarte destept, dar timid si in banca lui. Cativa colegi il tot necajeau, ii faceau diverse suparari, erau tare rai, nu prea aveau nici minte la varsta aia si luau asta ca pe o distractie. Dar eram cativa care interveneam si nu ii lasam sa il supere, mai spuneam la diriginte. Nu se schimba prea mult situatia, dar oricum se mai descurajau. Cel mai rau este sa nu se ia masuri din parte adultilor in astfel de cazuri. Imi pare rau ca ai trecut prin asta, incearca sa uiti si sa intelegi ca nu aveau minte sa inteleaga la momentul respectiv ce fac.

bob2909 11.03.2013 00:40:44

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 508964)
spovedeste te

De ce sa se spovedeasca? Nu a gresit cu nimic. E o trauma si cu greu se poate trece peste asa ceva.

Parascheva16 11.03.2013 03:46:34

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 508965)
acum cat sunt adolescent,a si ma mai gandeam sa-mi fac un tatuaj cu un tigru ca ador tigrii sau sa-mi pun un cercel in ureche,dragut,frumos pentru a atrage fetele desi nu e genul meu deloc,nu sunt genul de cocalar..Nu vreau sa ma calugaresc

Cercel? Ce e cu tinerii baieti care in loc sa fie masculini sunt din ce in ce mai feminini? o.o

(fetele serioase nu se uita dupa cercei, ci numai cele stricacioase)

Parascheva16 11.03.2013 08:57:25

Te-ai uitat la ce ti-am dat? Sau postez degeaba? :))

Pelerin spre Rasarit 11.03.2013 11:52:45

Traim intr-o lume cu valori rasturnate,fara idealuri,unde adolescentii de azi vor fi victimele de maine.Poate gresesc si ei,poate gresim si noi toti, care am trecut printr-o adolescenta mai tulburata si stim cat de usor ajungi pe marginea prapastiei si cat de greu este sa nu cazi definitiv.Sau poate am uitat asta si judecam cu mintea pe care nici noi poate nu am avut-o atunci.Sa stiti ca in aceste timpuri oamenii nu mai simt nevoia de discursuri ci de modele vii.E usor sa alungi si mai greu sa vindeci,mai ales cand confuzia,fronda si incertitudinea il fac pe tanarul din fata ta o tinta atat de usor de judecat.Oare cauzele sunt doar in el sau toti suntem vinovati putin sau mai mult de ce se intimpla?Este atat de usor sa tai dar atat de greu sa legi ranile si cine a trecut prin valtoarea unei adolescente unde parca nu iti gaseai locul,unde nimeni nu te asculta si erai gonit poate pt ceea ce te durea si nu stiai cum sa exprimi,va intelege ce spun.

Este pacat ca Tigrisorul a fost banat si acum poate aceasta lume virtuala este mai buna fara el si fara greselile lui,noi suntem mai buni si am mai scapat de un suflet ce ne tulbura linistea ascetica,isihasta.Oare asa sa fie?Poate ca a gresit atat de grav si atat de repetat incat trebuia gonit.Poate ca fiecare ne-am gonit trecutul din noi si uitam cum eram si noi odata si uitam in patima tineretii cat de usor iei decizii proaste sau reactionezi doar ca sa nu se vada ce simti.Multi inca o mai facem si acuma.Pe mine,va spun sincer,m-a intristat banarea lui,dar poate privesc din perspectiva unuia care a trait tulburarea lui si ma regasesc cumva in zbaterea lui.Sau poate el nu este ceea ce pare si eu traiesc intr-o lume a idealismului falimentar.

Numai bine.

Parascheva16 11.03.2013 12:25:14

Sper sa nu fie ceva permanent si sa se intoarca, poate ceva mai calm. :)

Au fost sterse unele topice deschise de el? Cel cu Otelul si parca mai sunt cateva. Oare de ce?

glykys 11.03.2013 20:01:39

Mie imi pare rau ca a plecat fara sa ii dau datele mele de contact :(.
Daca are cineva mailul sau Facebookul lui, il rog sa imi trimita un mesaj pe privat.

ioanna 11.03.2013 22:25:20

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 509054)
Este pacat ca Tigrisorul a fost banat (...) Numai bine.

Acuma am vazut; sper ca e o greseala.
Il astept pe Alin sa revina printre noi.

@TigerAvalo9: mai demult am spus cuiva niste cuvinte, pe care am sa ti le spun si tie. Forumul acesta e ca un front ce te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Mi-a parut bine sa te cunosc. Nu uita ca soarele a rasarit pe strada ta ;)

CiprianTm 11.03.2013 22:55:57

@Tiger - am spus intr-un post mai sus ca am 24 de ani :); nu cred ca poti vedea mesajul pe privat daca ai fost banat :)
Sunt curios de ce a luat si rainbow ban :-?

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:24:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.