Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Muzica Bisericeasca (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5040)
-   -   a1s Rapperul ateu deveniind crestin (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16269)

Armyw0w 13.03.2013 22:48:46

a1s Rapperul ateu deveniind crestin

Pentru cei care nu stiu.. a1s este un rapper care a fost ateu, si majoritatea pieselor lui erau doar batjocuri la adresea unor cantareti care nu-si au locul in industria muzicala...

Mai nou.. a devenit crestin (nu stiu cum..) si a sters toate muzicile lui si a facut altele anti-masonice si crestine..
Sincer, mi se pare ca face o treaba buna..

Suna bine si e si un mesaj direct:

http://www.youtube.com/watch?v=uqW1j...UcvQlpMrG1zv_m
http://www.youtube.com/watch?v=z6TIs...UcvQlpMrG1zv_m
http://www.youtube.com/watch?v=UBova...UcvQlpMrG1zv_m

horatiu.miron 13.03.2013 23:00:36

E o moda? Cati din astia se mai "crestineaza"?

Edit: in prima piesa cel care canta la inceput seamana cu Youssou N'Dour, daca nu e chiar el. Apoi s-a stricat tot cand a intrat romanul nostru.

AlinB 14.03.2013 00:08:02

Ce te agti asa?
N-ai ascultat prima piesa pana la capat?
Asta nu s-a convertit la ortodoxie ci la religia aia cu cipurile :)

Armyw0w 14.03.2013 14:42:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 509703)
Ce te agti asa?
N-ai ascultat prima piesa pana la capat?
Asta nu s-a convertit la ortodoxie ci la religia aia cu cipurile :)

Duda.. daca nu stii de ce spui religia cu cipurile ? Si pentru tine cultura ta generala cipurile 666 fac parte din Noua Ordine Mondiala, planul satanist.
Si el nu s-a convertit la acea religie.. el era ortodox doar ca nu mai credea in Dumnezeu.
El doar le da de veste ce se va intampla si sa aibe grija, fuck that nigga, nu mai spune fara sa stii.

mihai07 14.03.2013 15:49:05

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509819)
Duda.. daca nu stii de ce spui religia cu cipurile ? Si pentru tine cultura ta generala cipurile 666 fac parte din Noua Ordine Mondiala, planul satanist.
Si el nu s-a convertit la acea religie.. el era ortodox doar ca nu mai credea in Dumnezeu.
El doar le da de veste ce se va intampla si sa aibe grija, fuck that nigga, nu mai spune fara sa stii.

Aha, un alt apocaliptic. S-a cam umplut lumea de ei.
P.s watch your language.

AlinB 14.03.2013 16:45:20

Pai nu vezi ca si el e tot din secta aia?
Asa se explica si limbajul.

Sistemul de valori are alta orientare acolo.

Lucian008 14.03.2013 19:00:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 509840)
Pai nu vezi ca si el e tot din secta aia?
Asa se explica si limbajul.

Sistemul de valori are alta orientare acolo.

Clar. Teoria conspiratiei, adept al fanteziilor religiilor orientale, interpretarea tendentioasa a Sfintei Scripturi...

Dumitru73 14.03.2013 19:21:35

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509650)
Pentru cei care nu stiu.. a1s este un rapper care a fost ateu, si majoritatea pieselor lui erau doar batjocuri la adresea unor cantareti care nu-si au locul in industria muzicala...

Mai nou.. a devenit crestin (nu stiu cum..) si a sters toate muzicile lui si a facut altele anti-masonice si crestine..
Sincer, mi se pare ca face o treaba buna..

Suna bine si e si un mesaj direct:

http://www.youtube.com/watch?v=uqW1j...UcvQlpMrG1zv_m
http://www.youtube.com/watch?v=z6TIs...UcvQlpMrG1zv_m
http://www.youtube.com/watch?v=UBova...UcvQlpMrG1zv_m

caută explicația pr. Cleopa despre subiect.
și de ce rap crestin?!
este că și cum ai încerca să-l promovezi pe Mozart cu melodiile lui Salam.
iar muzica psaltica este superbă.
la mine în telefon se găsesc deseori melodii psaltice pe care le ascult la căști în drum spre locul de muncă.

Patrie si Credinta 14.03.2013 19:29:06

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 509658)
E o moda? Cati din astia se mai "crestineaza"?

e criza, ce sa faci...

mihai07 14.03.2013 20:17:44

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 509886)
caută explicația pr. Cleopa despre subiect.
și de ce rap crestin?!
este că și cum ai încerca să-l promovezi pe Mozart cu melodiile lui Salam.
iar muzica psaltica este superbă.
la mine în telefon se găsesc deseori melodii psaltice pe care le ascult la căști în drum spre locul de muncă.

Stai sa vezi rock-ul crestin. Ceva de speriat.

Armyw0w 14.03.2013 20:32:30

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 509898)
Stai sa vezi rock-ul crestin. Ceva de speriat.

Tii se pare tie ca in acele piese se injura.. transmite un mesaj ortodox pe un ton rap.
Cica din secte.. maine o sa mii se spuna ca am baut namol...

Va auziti ce spuneti ?

mihai07 14.03.2013 20:40:11

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509900)
Tii se pare tie ca in acele piese se injura.. transmite un mesaj ortodox pe un ton rap.
Cica din secte.. maine o sa mii se spuna ca am baut namol...

Va auziti ce spuneti ?

"Mesajul ortodox" se transmite prin muzica psaltica.
In rest, panica asta creata de cipuri are origini in sectele ce ne-au navalit dupa '90. Nu cred ca e nevoie sa iti enumar sectele cu cel mai puternic mesaj apocaliptic.

Armyw0w 14.03.2013 20:41:13

Poti tu sa zici ca ce ne spune din Noul Testament -> Apocalipsa nu se vor intampla.. ?

DragosP 14.03.2013 20:43:55

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509900)
Va auziti ce spuneti ?

Eu spun că dacă nici Mihai, care e preot, nu știe ce zice...

Armyw0w 14.03.2013 20:47:57

Doi ani am studiat masoneria, illumati, satanism, apocalipsa, controlarea mintii, mesaje subliminale, puternive guvernului.

Doar pentru ca el nu a studiat astea nu inseamna ca nu exista... documentarele exista si nu sunt asa facute dupa vorbe, dupa dovezi clare, si cele din biblie se leaga cu intamplarile.

mihai07 14.03.2013 20:54:02

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509902)
Poti tu sa zici ca ce ne spune din Noul Testament -> Apocalipsa nu se vor intampla.. ?

Se vor intampla.
Dar poti sa spui tu cand?
Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509902)
Doi ani am studiat masoneria, illumati, satanism, apocalipsa, controlarea mintii, mesaje subliminale, puternive guvernului.

Doar pentru ca el nu a studiat astea nu inseamna ca nu exista... documentarele exista si nu sunt asa facute dupa vorbe, dupa dovezi clare, si cele din biblie se leaga cu intamplarile.

Puteai sa faci ceva folositor pentru sufletul tau in perioada asta. Ti-ai canalizat energia in directia gresita.
Iar despre ziua aceea și despre ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl.
Luați aminte, privegheați și vă rugați, că nu știți când va fi acea vreme.
p.s. asa fac si sectantii, isi consuma energia si timpul cu studiul vremurilor apocaliptice.

Armyw0w 14.03.2013 20:58:30

Domnule Preot... inainte sa spuneti ca sunt din nu stiu ce secta... sau cine a zis ca sunt din o secta, va rog sa studieze documentarele urmatoare si dupa sa faca afirmatii pripite:

Ingerul Digital
Demascarea Industriei Muzicale
Conspiritus Remake - Conspiratia Illuminati
OZN-urile - Dovada unei inselari demonice
Agenda Noii Ordini Mondiale intr-un Joc de Carti
Astana - Capitala Illuminati
Mesaje subliminale in desenele animate

EDIT: Domnule Preot.. nu pot sa spun cand.. dar D-zeu ne-a dat indicii cand vor fii aceste timpuri.. (ex.. semnul 666 pe frunte sau pe mana dreapta), deja in America se pun aceste micro-chipuri.. si in ceva timp va fii obligatoriu peste tot pentru ca se va forma o Noua Ordine Mondiala..
Illuminati sunt adevaratii conducatori ai lumii, presedinti s.a.m.d sunt doar niste maionete care ii controleaza, ameriicani au tehnologii uimitoare, ei pot creea cutremure cu ajutorul HAARP ( trimiterea a 1.000.000 WATI in pamant ), nici nu se poate zice de altceva.. ei pot sa vindece si sida.. bolile se pot vindeca si sa iti mentii corpul sanatos cu electrizarea sangelui ( electrizare foarte foarte mica.. e ca o curatare a sangelui.. )

Ei deja au in plan "Venirea" lui Hristos (Antichrist-ul) vor simula pe cer o cruce cu ajutorul tehnologiei, cu cele 4 sateliti ce inconjoara pamantul... si vor face traduceri in toate limbile ca tot glob-ul sa il auda pe Antichrist.. totul e planificat...
Atacul din 9 Septembrie a fost defat un mare ritual satanic.. deschiderea unei porti stelare (ei acumuleaza foarte multa energie negativa... si isi avanseaza cunostintele [ nu pot explica in termeni tehnici ], si se mai joaca si cu numerologia, DUMNEZEU a blestemat numerologia, iar satanistii se joaca de a "dumnezeul" si il provoaca pe El...
Si in fum se poate vedea chipuri de om.. iar avioanele au venit la timpul potrivit pentru numerologie (controlare perfecta + sincronizare)
Guvernul American putea trimite o racheta.. dar cum am spus.. exista in spate niste oameni care controleaza tot..

mihai07 14.03.2013 21:22:49

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509909)
Domnule Preot... inainte sa spuneti ca sunt din nu stiu ce secta... sau cine a zis ca sunt din o secta, va rog sa studieze documentarele urmatoare si dupa sa faca afirmatii pripite:

Ingerul Digital

EDIT: Domnule Preot.. nu pot sa spun cand.. dar D-zeu ne-a dat indicii cand vor fii aceste timpuri.. (ex.. semnul 666 pe frunte sau pe mana dreapta), deja in America se pun aceste micro-chipuri.. si in ceva timp va fii obligatoriu peste tot pentru ca se va forma o Noua Ordine Mondiala..
Illuminati sunt adevaratii conducatori ai lumii, presedinti s.a.m.d sunt doar niste maionete care ii controleaza, ameriicani au tehnologii uimitoare, ei pot creea cutremure cu ajutorul HAARP ( trimiterea a 1.000.000 WATI in pamant ), nici nu se poate zice de altceva.. ei pot sa vindece si sida.. bolile se pot vindeca si sa iti mentii corpul sanatos cu electrizarea sangelui ( electrizare foarte foarte mica.. e ca o curatare a sangelui.. )

Ei deja au in plan "Venirea" lui Hristos (Antichrist-ul) vor simula pe cer o cruce cu ajutorul tehnologiei, cu cele 4 sateliti ce inconjoara pamantul... si vor face traduceri in toate limbile ca tot glob-ul sa il auda pe Antichrist.. totul e planificat...
Atacul din 9 Septembrie a fost defat un mare ritual satanic.. deschiderea unei porti stelare (ei acumuleaza foarte multa energie negativa... si isi avanseaza cunostintele [ nu pot explica in termeni tehnici ], si se mai joaca si cu numerologia, DUMNEZEU a blestemat numerologia, iar satanistii se joaca de a "dumnezeul" si il provoaca pe El...
Si in fum se poate vedea chipuri de om.. iar avioanele au venit la timpul potrivit pentru numerologie (controlare perfecta + sincronizare)
Guvernul American putea trimite o racheta.. dar cum am spus.. exista in spate niste oameni care controleaza tot..

Eu zic sa nu mai citesti atat de mult blogul lui saccsiv. Dauneaza.

Armyw0w 14.03.2013 21:24:18

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 509917)
Eu zic sa nu mai citesti atat de mult blogul lui saccsiv. Dauneaza.

Ala fiind ? Pana si un preot ma face nebun 8-| Ce urat a decazut lumea in fata adevarului.

DragosP 14.03.2013 21:33:42

La un psiholog ai încercat?

mihai07 14.03.2013 21:34:41

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509918)
Ala fiind ? Pana si un preot ma face nebun 8-| Ce urat a decazut lumea in fata adevarului.

Unde te-am facut eu nebun? :13:

Armyw0w 14.03.2013 21:37:02

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 509921)
La un psiholog ai încercat?

Incearca tu la un ginecolog.
Domnule Preot.. dupa cum m-ati luat, necrezand ceea ce afirm fara sa fii va documentat despre asta.. e clar ca ma credeti putin nebun.

mihai07 14.03.2013 21:38:59

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509924)
Incearca tu la un ginecolog.
Domnule Preot.. dupa cum m-ati luat, necrezand ceea ce afirm fara sa fii va documentat despre asta.. e clar ca ma credeti putin nebun.

Doar naiv.
Nu te mai pripi.

Armyw0w 14.03.2013 21:41:11

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 509925)
Doar naiv.
Nu te mai pripi.

Te-ai uitat la acele documentare? Doar esti preot ar trebuii sa fii interesant inainte sa ma faci naiv/nebun.

mihai07 14.03.2013 21:47:20

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509926)
Te-ai uitat la acele documentare? Doar esti preot ar trebuii sa fii interesant inainte sa ma faci naiv/nebun.

Am altceva mai bun de facut.
Hai sa incheiem acest dialog. Nu mai are rost sa consumam trafic trimitand mesaje pe topicul asta si piedem si timpul aiurea cand am putea face ceva util.

Armyw0w 14.03.2013 21:50:18

Se vede ca esti preot la 26 de ani..

mihai07 14.03.2013 21:56:03

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509931)
Se vede ca esti preot la 26 de ani..

Unde dai si unde crapa.

Lucian008 14.03.2013 23:28:35

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509909)

Ingerul Digital

Muuuuuulta paranoia. Dar... si daca nu ar fi vorba despre paranoia, solutia este trairea conform invataturile lui Hristos. Aici nu functioneaza principiul dusmanul dusmanului meu este prietenul meu.
Nici una din postarile tale nu "instiga" la dragoste, la traire crestina, la iertare, pace, armonie. Nu. Toate instiga la revolta. Nu asa se vor mantui ceilati, identificand "conspiratiile dusmanului".
Diavolul se poate face si inger de lumina si poate parea ca te indruma spere Dumnezeu, cand de fapt te duce spre pierzare. Crezi ca daca ai dreptate in ceea ce crezi si raspunzi cu ura si violenta (daca imi spui ca rapul nu este o muzica violenta....) esti pe calea cea buna?

horatiu.miron 15.03.2013 00:16:43

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509906)

Ai fost in "cantonament"? :))

Asazic si vrajitoarele la anunturile de la mica publicitate, c-au venit cu vraji din Spania :)

Lucian008 15.03.2013 00:30:32

Citat:

În prealabil postat de Armyw0w (Post 509906)

Si altii au studiat ani de zile (muuult mai multi) interactiunile societatii umane din cele mai vechi timpuri pana astazi cu extraterestrii. Ce iti da tie dreptate si lor nu? Si ei or sa iti aduca o sumedenie de dovezi.
Doar ca si dovezile lor si ale tale sunt de aceeasi factura.

LaudatFieDomnul 16.11.2014 20:12:33

Calmi va rog

Domnul Iisus Hristos ne-a invatat ce-i iubirea ,iertarea,impacarea nu ura si dispretul ...
Cat despre cantareti de rap care s-au indreptat spre calea Domnului stiu unul singur si e mai bun ca ,exemplu decat orice om/rapper cum vreti numele lui este Cedry2k(de scena).
Adevarat va spun,dragii mei frati ca e mai dulce indreptarea dupa pocainta si dupa ce te hotarasti a nu mai face...deci luati aminte la Domnul Iisus si smeriti-va.

P.s. nu ca ma bag dar nu trebuie acuzat nimeni ,iar noi sa staruim in rugaciune caci acolo este adevarata viata... Pace voua!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:59:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.