![]() |
Simpla minune!
1 atașament(e)
Recent,intr-o noapte,am parasit corpul fizic si am zburat (uneori mi se mai opreste inima pt cateva momente existand si argumente madicale) intr-o alta lume, feerica,de nedescris dand din coate(ulterior am constientizat ca pot fi aripi).O stare de fericire suprema am trait,nu se poate zugravi prin cuvinte..Apoi m-am trezit gafaind cumplit.
Simplu si cuprinzator! |
Citat:
|
Raspund!
Eu sant crestin ortodox iar daca Dumnezeu mi-A aratat gradina Sa consider nimerit sa dau de veste si celorlalti,poate no-i fi eu singurul.
Dv.ce-mi sugerati,sa dau de veste la psihiatrie? |
Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream |
Bine,
Am visat mult la viata mea,printre care si multe lucide,pot face diferenta
..Crezi ca nu ma asteptam la asta? Sau ca nu m am gandit inainte? Daca ai fi trait tu ce am trait eu ar fi fost altfel..de aceea am postat acest mesaj s-or gasi cativa care stiu despre astfel de (vise) |
Citat:
|
Mergi departe cu imaginatia.
Despre ce momeala pomenesti? In cateva minute mi-ati stabilit diagnosticul,intentiile rauviitoare si preconizari optimiste.. Eu sant un parlit cu 7-8 copii ,fost berbedeu nu urmaresc decat adevarul,sant foarte interesat de acesta. Iubesc pe Dumnezeu si toti sfiintii(ingerii)din imparatia Lui |
Trolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllll!.................. ............
|
Multumesc!
Daca nu va plictiseste prea tare va voi povesti o minune probata technic(a ortodoxiei)..
In urma cu 3-4 ani mama mea(63 ani)era internata cu diagnosticul de septicemie generalizata(procent 5% vindecare) eram distrus si am cerut cu ardoare ajutorul sfintului Ioan cel nou de la Suceava(mentionez ca am mare admiratie si iubire pentru acesta) Astazi mama e beton,traieste multumita mijlocitorului Ioan cel nou de la Suceava Sper ca n-am gresit forumul.. If not too bored I will tell you a miracle proven technic (Orthodoxy) .. 3-4 years ago my mother (63 years) was admitted with a diagnosis of generalized sepsis (5% cure rate) were destroyed and eagerly asked the help of St. John the New of Suceava (mention that I have great admiration and love for it) Today's concrete mother, lives thanks Mediator John the New of Suceava I hope I have the wrong forum .. |
Dumnul cu trol-ul
Fiti mai explicit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
N-aveti vorbe? |
Dumnul cu trol-ul
Trol e tat-tu,
|
Citat:
Citat:
|
Deci tu nu crezi in puterile sfintilor??
|
Citat:
|
apropo!
Stii,istorisirea cu minunea facuta de Ioan cel nou de la Suceava,am povestit-o socrului meu (pocait penticostal) si acesta mi-a spus ca nu exista sfinti ci numai Isus cu cativa ingeri.neconstientizand ca acei ingeri sant toti sfintii (cindva oameni) a caror viata pamanteasca a incetat ulterior devenind ingeri Acestia poarta greul legaturii intre lumea aceasta materiala si taramul spiritual numit rai.
nu? |
Citat:
A da, apreciem ca ai incercat sa scrii si in engleza, dar cand folosesti un translator online, ies niste chestii poate total diferite de ce voiai sa spui. :)) |
Oamenii acestia de care pomenesti au mintea luminata altfel n-ar fi fost capabili nici sa memoreze doua strofe.Dumnezeu inzestreaza pe fiecare cine cu ce si le da zile sau le ia El este a tot cuprinzator si de toate facator. Fara Dumnezeu n-ai putea nici ofta,darmite sa salvezi vieti...
|
Vezi ca stii,nu toti devin ingeri pentru ca multi coboara in loc sa urce,aici intervine alegerea
Lui Dumnezeu si implicit masura faptelor fiecaruia in aceasta viata. Deci sfintii sant simplii mortii zici? Cat despre traduceri, bineinteles ca nu ma ridic la potentialul si inzestrarile tale,am specificat anterior ca-s un parlit nimic mai mult,pe cand cu tine...alta poveste..ce mai! |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Presupuneri faci tu,altii au convingeri si experiente traite in decursul anilor
Cu sfintii ai zapacit-o,acestia au fost oameni ca si noi iar prin sacrificiile ,lupta purtata cu necuratul si in final martiriul facut au fost canonizati de Biserica si declarati sfinti,dar mie i mi place sa le spun ingeri si adiacent sfinti . Multumesc si eu pentru placerea oferita de acest schimb de pareri. |
Citat:
P.S. Ce-ai vrut sa spui, cum vine treaba cu 7-8 copii? |
Cineva care ar avea parte de "rapiri" in stare de veghe sau in somn, ca rod al nivelului sau duhovnicesc, n-ar da fuguta pe un forum sa vorbeasca despre asta.
orbital, nu da de veste la psihiatrie ci la duhovnic, sa te scape de inselare! Ai aici un articolul ajutator - Levitatia, intre sfintenie si vrajitorie! - Teodor Danalache - http://www.crestinortodox.ro/editori...ie-145385.html |
Citat:
Acum am 7 dar in f scurt timp voi avea 8 Stima! |
Citat:
Nici pomeneala de nivel duhovnicesc in cazul meu,sant un simplu fost puscarias,un parlit!!! Cat despre preot ,de ce sa ma adresez unui singur om? Mai multe minti mai multe anvataturi Cu inselarea nu-i clar ce anselare? Luminati-ma va rog ! |
Citat:
|
Sugestie!
Recomand cu ardoare un experiment:
Descarcati melodia MILUIESTE-MA DUMNEZEULE cantata de corul Madrigal format mp3,flac,audio, dati repet la player si ascultati-o pe intuneric,in noapte ......fara tv,monitor aprinse. Multumesc anticipat! |
Citat:
Mai grav ar fi sa te vezi nevoit sa lupti cu inselarile diavolesti, daca ai avut intr-adevar parte de acea experienta "gafaitoare", cu atat mai mult cu cat o iei de buna si refuzi sfatul unui duhovnic. Fa tu mai bine testul smereniei si mergi la un duhovnic ortodox! Vei fi surprins sa vezi ce rezultate va da acest "experiment"! |
Citat:
Tin cont ca sinteti parte femeeasca (purtatoare de prunci) si n-o sa va raspund asa cum sant tentat s-o fac... Noapte buna! |
Minunea Eminescu
|
Citat:
Ce bine că ne mai aducem aminte de Eminescu... |
2 CORINTENI,cap12,vs 1-10.
DESCOPERIRILE LUI PAVEL Și eventuale opinii va rog |
Citat:
Poate cineva ajuta la intelegerea acestui capitol din Biblie? |
Citat:
|
Citat:
Ce pastile? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:20:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.