![]() |
Demonstrație de amploare in Capitală !
Peste 10 000 de oameni sunt în stradă cerând demisii, în urma tragediei în care au murit 32 de tineri. Aceștia au plecat spre Guvern, anunță Realitatea Tv. În drum spre Guvern, bulevardul Magheru a fost blocat.
DEMISIA Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori. Oamenii strigă "Rușine să vă fie", "Piedone nu uita, va veni și vremea ta", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone asasin, Oprea asasin", "Toate partidele politice, aceeași mizerie", "Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă",. Ei au venit cu steaguri naționale, poze cu tinerii decedați în incendiu și cu pancarte pe care scrie "Corupția ucide", "Corupția, indiferența și lăcomia ucid toată România", "Politicieni, toți sunteți vinovați de masacrarea României" |
Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa reuseasca ceva! Ceva, adica totul, nu pe bucatele!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
sefu sa te zboare de la servici. sau sa te puna sa muncesti duminicile :103: |
Citat:
De ce sa fim buni, când e mult mai simplu sa fim răi, ironici si razbunatori |
Citat:
Bau :)) |
Citat:
|
La ora 22:30 erau peste 25.000 de manifestanți, iar coloana se întinde din Piața Victoriei până la Primăria sectorului 4 .
|
A propos de cetepeu: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...vila-crestina/
As defini ca splendida aceasta scrisoare deschisa. |
Euronews a preluat transmisia Realitatea.
Ne vede o europa intreaga, inclusiv cei din Anglia. |
Mesajul presedintelui Iohanis
„Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectată condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.”
|
Ba uite ca pot.
In cel mai rau caz, aduc minerii. Hai sa zicem ca un cap de primar poate o sa cada, dar nimic peste. |
Citat:
|
Citat:
|
Presedintele feisbucist este parca desprins de fluxul realitatii politice.
|
Exact, ovidiu. Blestematii de strategi ai partidelor/serviciilor secrete/lojilor/cui naiba of fi sunt prea abili sa nu exploateze chiar si spontaneitatea noastra.
|
Ca sa fim corecti, guvernul nu are treaba. Primarul e responsabil, el a eliberat autorizatie de functionare fara autorizatie PSI.
Chiar e legala asta cu "pe proprie raspundere"? Ce mai conteaza acum ca aia o sa raspunda penal, mortii tot morti raman. La fel e si cu legile tampite date prin "asumarea responsabilitatii guvernului". Cu diferenta ca de obicei, aia din guvern nu prea fac puscarie pentru responsabilitati iresponsabile. |
Deci prezidentul vilei bine facute nu se considera politician. "Voi politicienii, ca eu nu sunt. Ich bin nicht da." Da' ce, suntem insecte sociale, in care castele sunt diferentiate inclusiv morfologic? Presedintele e alat si cu ochi compusi, politicienii orbi si cu burta/cur mare, lucratorii slabi si in continuu efort, sau ce? Suntem Homo sp., nu Macrotermes sp. Presedintele unui stat, fie si republica bananiera, pardon, parlamentara, nu e politician?
|
Citat:
Responsabili sunt și cei care nu fac nimic și lasă se pună praful pe asemenea legi care permit iresponsabililor să facă orice în clubul lor. |
NU exista baza legala pentru schimbarea guvernului.
Nici macar un motiv, cat de mic. Cu primarul insa, e alta poveste. In cel mai fericit caz, daca vrea sa mai pastreze o farama de onoare, o sa-si dea demisia. Cu voie sau fara. Si cu ceva noroc, poate o sa scape de puscarie. Dar nu e foarte sigur, macar un acar Paun si tot pica cineva si de pe acolo. |
Citat:
|
Citat:
|
|
Dovada ca Adriean, :1: colegul nostru indragostit de Star Wars, a participat la revolutia de aseara :
http://s9.postimg.org/6ajsghn7h/1220...50191958_n.jpg |
Citat:
si care e dovada? Caci ai sters. Trimite-o pe privat, atunci. Era unu' in costum de cosplay Darth Marr? :P |
Citat:
|
Citat:
Serios, chiar ca, dupa ce m-a zeflemit Copacel, ma gandeam s aplec. Insa luasem si tabletul cu mine, si dupa ce am vazut ca oamenii aceia, altfel foarte bine intentionati sunt folositi (pentru a cata oara se vede ca masele sunt inferioare individului, ca o aglutinare de Tubifex unui savant) pentru a se da din copite in zidul Bisericii, m-am intors. Fac multe tampenii cu mintea si cuvantul, dar nu ma aglutinez cu secularistii. Ar insemna sa imi arunc deopotriva mantuirea in Gheena si mintea la gunoi. |
Poate mai ai o șansă...
|
Citat:
|
Citat:
Prefer SWTOR decat filmele "canon". Pe bune, in comparatie cu Imparatul Vitiate, Palpatine pare mai degraba un amator, iar Vader fata de Marr e ca cetepeul fata de Liiceanu. Oricum, am inceput sa ma plicti, drept care o las balta cu asta. Ma amuzai destul, v-ati amuzat si voi pe seama mea, sa fie primit, acum back to reality. Sau ce o fi, vorba lui Stephen King, this tapestry... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Stargate l-am vazut tot si e frumos. Dar are ca multe filme de acest gen si destule dracovenii - toata tocana aia umanisto - budista care lucreaza si ea in mintile oamenilor. Mi-ar fi placut sa joc un joc bazat pe universul Stargate. |
|
Nu va bucurati pentru aia care pleaca, temeti-va de aia care vor veni.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:01:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.