Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Proiectul mărturiilor - Vaccin COVID-19 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19676)

solidar 23.11.2021 00:24:31

Proiectul mărturiilor - Vaccin COVID-19

Proiectul mărturiilor este o platforma din Israel pe care oamenii pot raporta reactiile adverse ale vaccinurilor, pentru ca astfel putem impreuna sa atragem atentia, sa ducem mai departe povestea acestor oameni inaintea intregii lumi si mai ales a decidentilor care nu vor sa auda glasul lor, considerandu-i o "cantitate neglijabila".
Sunt prezentate cateva cazuri, sunt doar cateva persoane care au avut curaj sa vorbeasca, de aceea trebuie sa dam share unor astfel de proiecte.
Fiecare share e important, impreuna putem aduce la suprafata adevarul, putem face ca si vocile celor care au avut de suferit de pe urma vaccinurilor sa se faca auzite.
Trebuie sa luptam impreuna pentru democratie, impotriva represiunii, abuzurilor si cenzurii statului si mediei afiliate, prin oameni platiti sa faca de dimineata pana seara propaganda pro-vaccinare, chiar impotriva vointei oamenilor, ignorandu-le ingrijorarile, retinerile si dreptul de a decide pentru corpul si insasi viata lor.

Filmarile pot fi accesate aici in limba romana
https://www.vaxtestimonies.org/ro/ , in video de pe pagina principala, cu traducere in limba romana.

Marturiile se pot face pe Zoom, folosind forma de contact, este si un mail
https://www.vaxtestimonies.org/en/send-testimony/

Pagina in engleza este mai actualizata, sunt si mai multe comentarii la postari
https://www.vaxtestimonies.org/en/

Moroco 23.11.2021 16:46:22

Zicea la Nashul TV aseara ca vacinarea si rapelulurile produc anticorpi in numar foarte mare dar care sunt setati sa-ti atace propriile celule pentru ca scot proteine spike si atunci anticorpii le distrug chiar in absenta virusului covid19, deci iti distrug propriile celulele din sistem care se afla in diferite organe vitale si practic astfel ti se shubrezeste sanatatea in mod vizibil devenind un handicapat, un slabanog ce nu mai e bun de nimic caci majoritatea organelor ii sunt afectate. Sigur ca organismul are putere de refacere insa refacerea si revitalizarea poate dura ani, pana trece efectul si inceteaza semnalul fals lansat de vaccin organismul dandu-si seama ca nu e bolnav si nu e invadat de niciun virus.

Mai ziceau ca prin revaccinari repetate si rapeluri sistemul imunitar care e pus sa lupte cu toti virusii posibili si toate bolile e setat prin vaccinare sa lupte numai cu covid19 si astfel suferi un fenomen de imunitate deficitara la orice fel de alti virusi, bacterii, factori externi caci armatele tale se duc toate sa lupte cu unicul microb-ispita care e defapt un vaccin cu un virus anihilat si care pune anticorpii sa lupte cu celulele care scot proteine spike.

Se poate sa aiba dreptate, eu m-am vaccinat cu pfizer si cu rapelul si cred ca e suficient. E ca si cum ai baga in tine un pacat mai mic pentru a pregati organismul de pacatul mult mai salbatic, agresiv si bine dotatat cu viclenie si cruzime al virusului, bazandu-ma pe puterea de la Dumnezeu de curatire si de a crea anticorpi care sa lupte cu pacatul real.

Daca insa te rezumi la lupta exclusiv cu pacatul covid19 neglijand celelalte pacate esti un fraier idiot ce te crezi jmecher ca nu produci virusi covid19 varianta deltaplan insa produci altceva mult mai nociv si de condamnat: minciuni, crime, hule, nebunie, etc ajungand intrun iad mult mai adanc prin neglijenta caci a neglija restul pacatelor doar ca sa iei in considerare un singur pacatel minuscul si inofensiv e o mare nebunie ipocrita si absurda caci practic te imbeti cu apa chioara crezand ca scapi si te salvezi in timp ce te scufunzi in nisip miscator bucurandu-te ca mare iti va fi prabusirea si incantandu-te si mangaindu-te cu ideea ca n-ai facut si n-ai sa faci covid19.

gpalama 23.11.2021 18:49:17

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 669633)

..............

Se poate sa aiba dreptate, eu m-am vaccinat cu pfizer si cu rapelul si cred ca e suficient. E ca si cum ai baga in tine un pacat mai mic pentru a pregati organismul de pacatul mult mai salbatic, agresiv si bine dotatat cu viclenie si cruzime al virusului, bazandu-ma pe puterea de la Dumnezeu de curatire si de a crea anticorpi care sa lupte cu pacatul real.

...........

Am ajuns sa o traiesc si pe asta.

Moroncel, marele credincios, fugind cu coada intre picioare dupa vaccin, dupa rapel.

Ti-a mancat lupul credinta in cele 7 trompete apocaliptice?

Nu crezi ca pot sa te salveze?

Necredinciosule, ai fugit mancand pamantul de necredinta... ai bagat cu viteza maxima 2 in tine.

:69:

Gunoi de 2 parale, cum dai bir cu fugitii cand e vorba de credinta... :69::69:

Nu e ca si cum ai baga in tine un pacat mai mic e ca si cum bagi o necredinta in tine, care este deja. Te amagesti cu niste cuvine panarama sectara cu credinta zero.

Marele viteaz care a dat bir cu fugitii la primul semn de boala. Doamne ce haioasa a fost faza, asta "fuga lui Moroncel dupa rapel". Episodul 2, boosterul...

Moroncele pe seara asta ti-ai facut emisiunea, m-ai distrat la maxim.

Moroco 23.11.2021 20:20:51

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 669637)
Am ajuns sa o traiesc si pe asta.

Moroncel, marele credincios, fugind cu coada intre picioare dupa vaccin, dupa rapel.

Ti-a mancat lupul credinta in cele 7 trompete apocaliptice?

Nu crezi ca pot sa te salveze?

Necredinciosule, ai fugit mancand pamantul de necredinta... ai bagat cu viteza maxima 2 in tine.

Nu e ca si cum ai baga in tine un pacat mai mic e ca si cum bagi o necredinta in tine, care este deja. Te amagesti cu niste cuvine panarama sectara cu credinta zero.

Marele viteaz care a dat bir cu fugitii la primul semn de boala. Doamne ce haioasa a fost faza, asta "fuga lui Moroncel dupa rapel". Episodul 2, boosterul...

Moroncele pe seara asta ti-ai facut emisiunea, m-ai distrat la maxim.

Ti-am zis ca esti pripit.

De aia m-am vaccinat caci eu cred ca vaccinul e bun si util in sensul ca e un pacat mic si anihilat care introdus in organism declanseaza productia de anticorpi care te vor putea apara ma rapid si mai eficient cand ajungi in contact cu virusii reali. Pe unii mari ortodocsi cu functii mari nici asta nu i-a scapat desi au facut si a treia doza, deci e clar ca pe langa vaccin mai e nevoie si de altele ca sa rezisti, sa respecti si sa asculti. Poate are si efect exact invers la unii, in loc sa te ajute, te slabeste in credinta sau iti ataca celulele care produc proteine spike slabind organele.

Iata ca si prin atitudinea asta a ta pripita in care ma condamni daca m-am vaccinat te dovedesti de inconstient care te distrezi pripit de mine socotindu-ma sectar cand se stie ca sectarii, neoprotestanii nu folosesc deloc medicul in timp ce ortodocsii seriosi mai merg si pe la medic. Nu sunt pro vaccin dar nici contra, sunt mai mult contra la certificatul verde caci premerge pecetluirea si prigoana.

Iti dai seama ca si subiectul asta il deraiezi ca sa-l strici?

Panarama sectara esti tu caci din vorbele tale se pare ca tu nu folosesti medicul asa ca neoprotestantii punand in pericol credinciosii si membrii familiei tale fiind un posibil purtator naiv si iresponsabil.

Eu nu m-as fi vaccinat caci n-am nevoie de nimic insa m-am supus institutiei ca sa ne vaccinam. Nu vreau sa mor rapid ca un mucenic ucis de antihristi prin intermediul microbului covid19, caci nu picrobul ucide ci pacatul omului care inmulteste virusii pana moare ci vreau sa mai rabd putin si sa mai traiesc fericirea impreuna cu Dumnezeu, inca de aici. Eu sunt o persoana foarte fericita, nu stiu daca ti-am spus, si foarte multumita de Dumnezeu, de ortodoxie si de Hristos-Cuvantul cu Trambitele Sale si de toata Dumnezeirea. Asa ca sa nu crezi ca raman suparat pe tine pentru nimicurile pe care le debitezi la fiecare postare. Sunt ca niste musculite melanogangster ce vor sa devieze o ghulea de de otel cu miez de plumb asa ca o chefa pusa la temelia casei spre daramarea pacatelor din ea.

Cimbrul se zice ca ajuta si busuiocul si menta la plaman. Dar ”ce-ti pasa tie chip de lut dac-oi fi eu sau altul”, tu osandeste mai departe mereu sfintii si dreptii acuzandu-i de sectarism ca sa te autoexcluzi tot mai mult nu din biserica luptatoare in care te inchipui ca esti mare ci din Dumnezeu.

Decat un pripit nepasator de ce-si face cu sufletul si cu viitorul sufletului sau, asta esti. Treaba ta, iar te iert, dar te rog nu mai devia de la subiect spre obsesiile tale. Poti sa zici ceva si la subiect? Daca nu, atunci da-ti seama ca ”cine zice ala e”... sti tu... nu zic mai mult... decat un pripit nepastor si iresponsabil asta esti.

Moroco 24.11.2021 18:06:54

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 669637)

Iata ca si Patriarhul Daniel marturiseste ca s-a vaccinat.

Acuma iti inghiti vorbele urate si iti recunosti pripeala?

Nu-ti dai seama ca tu esti sectantul care nu vrea sa foloseasca niciodata medicul sau vaccinul?

Nu sunt pro vaccinare deoarece vaccinul poate sa declanseze lupta impotriva propriilor celule ce genereaza proteine spike.

O doza, un rapel cred ca e suficient. Cine nu vrea, cu atat mai bine daca scapa fara sa se vaccineze. Sistemul lui devine mai puternic si mai vigilent, mai credincios, mai veghetor, mai adaptat oricaror situatii.

Vaaccinul cu ARNmesager in functie de cum e programat poate declansa o crestere masiva a numarului de anticorpi care vor ataca celulele care produc tot felul de proteine (spike de ex) si daca le detecteaza in sistem le ucide desi ele nu sunt vinovate si asta poate slabi organismul si sa-l puna in pericol caci e un fel de autodistrugere programata. Deci nu recomand vaccinarea decat la cei care au multe comorbiditati, sunt obezi, au diabet sau alte boli cronice stiind ca e un pacat introdus sub piele , un pacat mic si anihilat ca sa reactioneze organismul in Harul lui Dumnezeu si sa produca anticorpi care vor putea lupta mai bine cu productia de virusi plini de pacatul salbatic la momentul contaminarii.

gpalama 24.11.2021 22:31:31

Cameleon duhovnicesc ce esti, esti ca sarpele si cameleonul...

Tot trambitai credinta ta, si acum fugi ca speriatul sa te scape... lumea si nu Dumnezeu.

Da Trambitele tale nu au puterea sa te salveze? Sa te vindece?

Unde a fost credinta ta donle?

In toate posturile faci prozelitism la Trambitele tale la Trompetele Apocaliptice. Acum ti-ai pierdut increderea in ele?

Daca sunt mai mari decat profetii nu trebuiau sa te ajute in special pe tine, ultimul ramas dintre credinciosi?

Tu, care esti atat de mare, profet intre profetii sectari, descoperitorul pamantului plat, antivaccinistul vaccinat, sectarul nesectar, ordoxul condamnat de BOR, chiar credinta ti-a fost atat de putina incat sa nu crezi prin necredinta ca necredinta te salveaza de orice boala?

Unde ti-e credinta domnle ca ne tot arati din alea cu vise, ca esti mare si ai descoperiri... ti-a pierdut dumnezeul pe drum?

Iorest 24.11.2021 22:32:21

P.F. Daniel nu s-a vaccinat în fața camerelor cu bicepsul la vedere ca președinții și premierii statelor, deci s-a ferit să o facă în fața camerelor (asta spune ceva).

Patriarhul Daniel răspunde ziariștilor care-l chestionau ce caută în Parlament (la ședința camerelor reunite cu ocazia 1 Decembrie), un fel de cum ați intrat aici, v-ați vaccinat ?

Și acesta spune da, gata! (cu întrebările suplimentare pe temă)... pare mai degrabă stânjenit că a trebuit să spună da.

P.F Daniel are ceva afecțiuni specifice vârstei (70 de ani), în 2012 a leșinat la o slujbă la Mizil, poate și aceasta e o cauză:

https://stirileprotv.ro/stiri/actual...din-mizil.html

P.F Daniel momentan nu a impus certificatul verde preoților sau să facă presiuni că-i dă afară, deci a lăsat o portiță.

Poate e obligat să susțină partea vaccinului pentru că nu primește fonduri pentru construirea Catedralei Naționale și cât timp va fi șantier, mereu va fi presat.

Dacă aceasta e cauza mai bine ar merge exclusiv pe contribuții proprii să nu fie tot felul de pretenții din exterior.

Moroco 25.11.2021 10:46:35

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 669672)
Cameleon duhovnicesc ce esti, esti ca sarpele si cameleonul...

Tot trambitai credinta ta, si acum fugi ca speriatul sa te scape... lumea si nu Dumnezeu.

Da Trambitele tale nu au puterea sa te salveze? Sa te vindece?

Unde a fost credinta ta donle?

In toate posturile faci prozelitism la Trambitele tale la Trompetele Apocaliptice. Acum ti-ai pierdut increderea in ele?

Daca sunt mai mari decat profetii nu trebuiau sa te ajute in special pe tine, ultimul ramas dintre credinciosi?

Tu, care esti atat de mare, profet intre profetii sectari, descoperitorul pamantului plat, antivaccinistul vaccinat, sectarul nesectar, ordoxul condamnat de BOR, chiar credinta ti-a fost atat de putina incat sa nu crezi prin necredinta ca necredinta te salveaza de orice boala?

Unde ti-e credinta domnle ca ne tot arati din alea cu vise, ca esti mare si ai descoperiri... ti-a pierdut dumnezeul pe drum?

Dragul meu, Domnul Trambitelor, Hristos-Cuvantul m-a inviat si m-a vindecat cand eram aproape sigur mort, nu stiu probabil de covid sau de ceva foarte grav ca boala se tot agrava chiar sub medicatie si sufeream deja de cateva zile si iata ca nu mai puteam respira si nu mai aveam nicio speranta. Am strigat dupa El si m-a salvat doar cu Cuvantul in ceasul acela, deci de atunci inainte ii datorez viata ca un slujitor daca sunt recunoscator cinstit.

Dar nu se cuvine sa-L ispitim cu nepasarea de suflet si nici de trup ci e bine sa folosim si traTAmentele duhovnicesti si medicale. Pricepi?.. Si de aceea m-am vaccinat caci lucrand printre studenti nu se poate sa fiu iresponsabil sa ma opun institutiei si sa ma sinucid prin iresponsabilitate. Crezi?

Mie mi-e clar ca nu vaccinarea e problema ci vaccinarea obligatorie-silnicopata si certificatul-cazierul verde si digitalizarea spre simplificarea birocratiei ca sa-ti adune intrun singur cip-stik toate datele si sa te pecetluiasca cu o identitate lumeasca pentru ca sa aparti sistemului lumesc condus de antihrist si sa te reeduce si sa te reintegreze ca sa dai dreptate la toata ”stiinta” si ”justitia” lumii care nu ajuta pe nimeni fiind o desertaciune a desertaciunilor, vorba sfânteleptului rege Solomon ziditorul vechiului Templu al lui David.

Esti pripit si scoti sunete oparite (cucuvrEU, chiul, cucuvreEU) din gurita aia neagra in cerul gurii, gurita de pui de broasca stricata, din ala care se da victima si face mereu pe dos sufland laudarosenie corupta si chemare la inhaitare si prigonire.

Nu trambitam credinta mea ci marturiseam credinta caci e porunca. Nu-s trambita ci un ortodox mic ucenic asa cum se vede din semnatura.

Dar tu ce esti daca nu iei pilda de la patriarh ca sa nu osandesti pe cei ce se vaccineaza ca un sectar veritabil ce se lupta ca sectele, cu ”sectele”?

Nu ti-am repetat ca esti confuziv si analfabet si nu vrei sa deosebesti neoprotestantii (sectele) de Trambite? Dar nici sectele nu e voie sa le osandesti si sa le terorizezi lansand prigoane inchizitoriale slugarnice marelui papalâc ci daca esti investit ca arhiereu sau preot sau daca esti trimis, abea atunci ai autoritatea sa te pronunti, mustrand cu duhul blandetii nu en gross ci doar fapta si viciul cel rau, neiubirea de Hristos-Cuvantul dovednind duhovniceste ca nu esti ipocrit incat sa se poata vedea si simti ca ai duh umilit, inima blanda si smerita.

Marsh la lectii ca te crezi invatat, cult, stiutor dar te manifesti ca un sectar-sectar raspopit care s-a intors sa slugarniceasc marele babilon si idealul papalâcului care o sa-ti dea o comuniune ”sfanta” in dovleacul de Hellovewin unde o sa (i)rationalizati pana o sa cadeti de tot afara din pom.

”Cucuvai, cucuvrEU, cucuvai, cucuvrEU,...” hai nu carai pe sfinvers si nu te mai da victima oparita caci nu io ci tu esti serpisorul cameleon care cu un ochi te uiti la slanina si cu celalalt vdupa mustele stricate pe care vrei sa le inghiti ca-ti dau apa la moara gogoserpisorilor-VIPeresuUsurilor-shefhuletzele ce-ti ies din gurita indreptatindu-ti mitomania care te face ”vrednic” ca un Conte berău, vrednic de gloria bunicului sau mare baalron de MieunhauhauZen.

Nu ma astept sa-ti revii, esti o cauza pierduta, dar atat de tare crezi in necredinta ta nedrepta primita kkdău de la pripitii sefi incat toti naivii se iau dupa tine. Asa asa, du-i in ”mila”-râpă, acolo e valea lui piliosafat, valea mortii unde pruteti sa va jucati dea niriirirvana provocand si ispitind ucenicii si batjochurind eroii si mucenicii.

solidar 27.11.2021 09:54:16

Militarul Sorin Ștefănescu, victimă a vaccinării cu serul Pfizer.
https://www.youtube.com/watch?v=Caqv-B-pUtc

Alte cazuri

Care este explicația pentru explozia de accidente cardio-vasculare în rândul sportivilor?
https://www.stiri-alternative.ro/san...l-sportivilor/

Situație tot mai ciudată, după vaccinare: Mulți fotbaliști au început să cadă chiar în timpul antrenamentelor sau al meciurilor - Ultimul caz vine din Anglia
https://www.stiripesurse.ro/situatie...a_2114340.html

VIDEO | Încă doi fotbaliști s-au prăbușit pe teren: unul chiar în Liga Campionilor. Cel mai recent bilanț: trei jucători în trei zile
https://r3media.ro/video-inca-doi-fo...-in-trei-zile/

solidar 27.11.2021 10:02:04

Varujan Vosganian: Colegul nostru, Mihai Furtună, a fost internat de urgență după a treia doză, a intrat în comă și a murit. Cei de la Salvare au recunoscut că e de la vaccin, dar nu au avut curaj să scrie asta
https://r3media.ro/varujan-vosganian...-a-treia-doza/

Varujan Vosganian reactie la declaratia lui Tudor Gheorghe
https://www.stiripesurse.ro/varujan-...i_2113645.html

solidar 27.11.2021 10:28:23

Inca un motiv de suspiciune si neincredere in vaccinul Pfizer vine din SUA (o situatie similara este si in Romania). Vaccinul este "sigur" dar datele despre acesta sunt secrete pentru public pana in 2076.

Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
https://alephnews.ro/guvern/desecret...-la-55-de-ani/

Iorest 27.11.2021 10:34:05

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669739)
Varujan Vosganian reactie la declaratia lui Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a pierdut soția de la boala respectivă, la el e mai mult o reacție după un șoc emoțional.

Am citit despre multe cazuri încă de anul trecut, totuși știu vreo 10 oameni care s-au vaccinat și nu are niciunul nimic grav(sper să nici nu aibă pe viitor), unii au luat o aspirină sau așa ceva care e cel mai ieftin anticoagulant câteva zile după vaccin (nu știu dacă are vreun efect), cel mai bine ar fi ca statul să ne spună la câte vaccinări e o reacție mai nasoală, că poate fi una la 500.000, una la 1 milion șamd.

Dacă va fi vreodată obligatoriu cred că mulți se vor vaccina pt a nu pierde locul de muncă și a nu ajunge pe străzi, știu oameni care s-au vaccinat și pt a intra la ANAF că au firme sau alte forme de venituri și trebuie să facă minimum un drum pe lună acolo.
Mai e și problema cu accesul la pașapoarte și la examenul de permis auto unde de multe ori îți trebuie test de fiecare dată când te duci.

Rar am văzut articole cu cineva care să o pățească de la Johnson, singura speranță ar fi să dispară boala de prin Mai 2022 când vine căldura și să nu reapară din Octombrie 2022, până atunci e posibil să mai urmeze un val anul viitor.

Dacă nu ne vaccinăm din varii motive (preponderent medicale) ar fi bine să ne prindă în viață lunile Mai-Iunie 2022, altfel grăbim sfârșitul personal.

Mihai Făgădaru un tânăr patriot care a luptat și la referendumul pentru familie, nu a fost atent și a pățit-o.
https://r3media.ro/a-murit-mihai-fagadaru/

Credeți că n-a avut anti-virale (fiind asistent medical), sau pulsoximetru, dar a luat contact cu bolnavi pe care i-a îngrijit și probabil s-a tratat prea târziu , între bolnavi încărcătura virală e și mai mare decât dacă ai lua-o de pe suprafețe, sau poate a luat și din piață de la proteste.

A ajuns repede la 90% afectare pulmonară și a refuzat aparatele, a avut și afecțiuni preexistente sinuzită, diabet, supraponderal etc.

Boala asta decompenesează foarte repede, poate scădea saturația de la 94% la 80% într-o singură zi.

Pe cine încălzește moartea omului, când era nevoie de el în viață, că vor mai fi multe ispite poate zeci de ispite publice în următorii 20-30 de ani la care se va putea face mărturie ?

Poate vor mai urma încă 20-30 de ani diabolici în care e călcat în picioare orice familie, , învățământul, tradiții, istorie, specific local, granițe, vor fi fenomene cancel culture, sau măsuri chipurile climatice care vor ruina oamenii financiar etc.

Ce faci dacă pici la începutul bătăliei, pe cine ajuți ?

Au murit și preoți tineri până-n 50 de ani, din martie 2020 de când a început, pe cine a ajutat că de la amvoanele respective nu mai predică un preot bun care poate era viitorul parohiei pe următorii 20 de ani ?

Aveți grijă de voi măcar dacă nu vă vaccinați, nu mergeți nici la târgurile de Crăciun sau în piață de revelion.

Majoritatea care refuză vaccinarea nici nu ne zic ce să facem să evităm sau să trecem la minim prin boală, dacă Doamne ferește pe cineva pică boala.

Plus că sunt cazuri când toată familia poate fi afectată, deci nu mai are cine pe cine să îngrijească că sunt toți la pat și nu pot nici măcar să-și procure un minim de medicamente.

solidar 27.11.2021 12:24:14

Situatia e grava la nivel global, eu nu sunt impotriva restrictiilor de a merge la mall, cinema, evenimente, locuri aglomerate, de a pastra distanta fizica sau de a purta masca. Dar nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie si ingradirea dreptului de a munci fara vaccin (aceste vaccinuri de azi impotriva Covid-19, nu in general).
Nu toti care se opun obligativitatii vaccinarii neaga pandemia sau gravitatea situatiei dar nici sa trebuiasca sa fac ceva impotriva convingerilor mele, care nu imi prezinta garantii si incredere, nu cred ca e o solutie de a rezolva problema.
Statul nu e transparent cu noi, presa, cu exceptia unor emisiuni pe Romania TV, nu e nici ea interesata sa prezinte obiectiv situatia. O tine cu aceeasi retorica dictata la nivel de stat.
In toata Romania am gasit doar 2 publicatii care prezinta cu curaj, intr-un spirit critic si echilibrat stiri despre pandemie si ceea ce se intampla in lume.

https://www.stiri-alternative.ro/

O referinta pentru ceea ce se intampla azi https://www.stiri-alternative.ro/red...junga-la-tine/

R3media https://r3media.ro/

Ar mai fi dar nu 100% echilibrate ActiveNews sau National.ro care au avut curaj sa scrie despre un alt caz Bihoreancă, 37 de ani: ”Am ajuns o legumă după a doua doză de Pfizer”
https://www.national.ro/coronavirus/...er-740288.html

Sunt suspiciuni ca aceste vaccinuri pot avea in realitate mai multe efecte adverse decat ni se spune, statul cenzureaza, presa mainstream cenzureaza, iar raportarea efectelor adverse pentru oamenii simpli care nu au cunostinte tehnice e greoaie, cei morti sa nu mai vorbim, ei nu mai pot vorbi.

Au ajuns informatiile sa circule ca intr-o dictatura "pe sub mana". Stiti, intrebau la televizor cum vad antivaccinistii rezolvarea, nu stiu altii ca nu ma consider antivaccinist ci anti-obligativitate, dar eu cred ca pana avem un leac sigur, medicamente sau chiar vaccin eficient si intr-adevar sigur, testat cu scrupulozitate, ca la carte, singurele arme raman distantarea fizica, masca, cum se intampla in unele tari din Asia, care au mai trecut si prin alte epidemii. Dar nu poti constrange si obliga oamenii sa isi faca un vaccin cum se incearca in alte state care nici nu ajuta in reducerea transmiterii.

Un articol ce as vrea sa il vad dezbatut cu transparenta cu opinii pro si contra de cei mai impartiali specialisti.
Variantele Delta și Nu ar putea fi o consecință a vaccinării COVID în masă?
https://www.stiri-alternative.ro/red...covid-in-masa/

Iorest 27.11.2021 13:42:14

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669745)
Situatia e grava la nivel global, eu nu sunt impotriva restrictiilor de a merge la mall, cinema, evenimente, locuri aglomerate, de a pastra distanta fizica sau de a purta masca. Dar nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie si ingradirea dreptului de a munci fara vaccin (aceste vaccinuri de azi impotriva Covid-19, nu in general).

Și ce o să facem, ajungem boschetari dacă mai ține pandemia asta mai mult de luna mai anul viitor ?

Deja nu mai poți lucra în niciun magazin de bricolaj mare fără înțepătură, în niciun magazin de articole sportive mare gen (Decathlon), în niciun Mall, până și la magazinul nemțesc D. M(Drgerie Markt) care vinde și produse medicale (și n-am înțeles de ce) îți cere certificat verde, în nicio clădire departamentală mare gen Guvern, Parlament, sediu ANAF.

O să tot comanzi acasă și o să plătești curierul (adică să mărești prețul), dar dacă-ți trebuie ceva pe care să-l vezi la fața locului că poate nu se potrivește sau nu mai e pe stoc ce-ți trebuie ?

Abia mai intri într-o frizerie, după ce se bagă restricție o să ne tundem zero ca mongolii sau chemăm un frizer acasă (pe câți bani) ?

Înțeleg că unii care se vaccinează să meargă la Untold, Neversea, Saga Festival, Electric Castle, sau ca să stea la cafele în Mall, sau să meargă la pițiponceală la împachetări cu nămol, sunt niște idioți, care poate atrag mânia lui Dumnezeu prin traiul lor dezmățat și iau chiar de acolo virusul.

Dar mai sunt și unii de care depind familii, copii, bătrâni neputincioși, aceia nu se pot expune nici în fața bolii, nici în fața pauperizării, nemuncii, boschetarizării.

Eu mai am o speranță că până-n 2023 se termină, dar nu știu dacă e așa.

Citat:

Statul nu e transparent cu noi, presa, cu exceptia unor emisiuni pe Romania TV, nu e nici ea interesata sa prezinte obiectiv situatia. O tine cu aceeasi retorica dictata la nivel de stat.

Eu te respect că tu ai o intenție bună să aduci în lumină niște lucruri.

Dar te rog fă ce poți să reziști și dincolo de 2022, 2023, și să contiunui pe baricade, până la urmă oamenii care au rezistat până în 16 Decembrie 1989, au putut dărâma un regim, nu cei care s-au expus înainte de vreme, o rezistență pasivă e în fiecare om cu conștiință trează.

Citat:

singurele arme raman distantarea fizica, masca, cum se intampla in unele tari din Asia, care au mai trecut si prin alte epidemii. Dar nu poti constrange si obliga oamenii sa isi faca un vaccin cum se incearca in alte state care nici nu ajuta in reducerea transmiterii.

Te felicit că ești inteligent și te ferești.

Mai sunt și niște probiotice și niște imunomodulatoare(nu dau nume) care ajută să reziste stomacul la atac și să crească imunitatea (în caz de ceva contact cu boala să fii în punctul maxim de imunitate posibil și șocul să fie mic).

Dar trebuie să ai finanțe pt ca să le iei și cunoștințe de farmacist sau medic practician să știi cât să iei / per masă-kilogram, la câte ore, înainte sau după masă și să nu ajungi nici în situația de intoxicație, nici în cea de doze placebo.
De exemplu vitamina D poate crea calculi renali, deci trebuie multă hidratare dacă se ia.

Deci aici e un joc foarte fin pe sârmă, unii care iau pot să fie prea siguri pe ei și să se ardă pentru că iau prea puțin, alții să ia ce nu trebuie și să-și strice organismul sau să stea fără să apeleze la medici până e prea târziu.

Petru7 27.11.2021 14:18:21

În loc să ne lase să ne pecetluim cu sfânta cruce vom fi nevoiți-obligați să ne lipim etichete RFDI cu certificatul verde pe mâna dreaptă sau pe frunte. Spre acolo pare că se indreaptă lucrurile. Călugării aghiorâți vedeau în viitor și spuneau că se va implanta în om (ca un act la purtător) un fel de cip cu funcții multiple care va stoca toate informațiile personale și va comunica cu sistemul represiv inclusiv cu băncile de unde încasezi salarul și în loc de nume vei fi asociat-botezat cu un numar unic de identificare codificat. Prin tehnica asta te vor putea ține supus-sclav ca să slujești interesele sistemului lumesc și nu vei putea cumpăra sau vinde fără să fi identificat, controlat și urmărit de securitatea lumii condusă de băieții ”deștepți” ai lumii, crudă-rea și păcătoasă, pieritoare, in care te vei chinui așa ca intr-un iad veșnic.

Vaccinurile sunt vaccinuri, adica tot felul de metode de a stimula sistemul imunitar propriu. Cât de periculoase sunt ne putem da seama după raportul dintre nr. pers. vaccinate față de nr. pers. decedate de la efectele adverse în perioada de 6 luni de la vaccin.

După 6 luni orice vaccin ce stimulează sistemul imunitar își pierde efectul.

solidar 27.11.2021 21:33:05

In cazul in care se va vota obligativitatea certificatului la locul de munca va fi o problema care va pune societatea romaneasca la incercare foarte serios, la un capitol la care nu stam bine, unitate.
Desi nevaccinatii inca reprezinta majoritatea, fara o coordonare nu pot exista nici manifestatii si nici greve de amploare care sa faca statul sa dea inapoi.
Prin legea asta a certificatului la locul de munca statul intervine prea mult,in cel mai rau caz ar fi trebuit sa reglementeze certificatul in sectorul bugetar, nu in cel privat, unde in cel mai rau caz trebuia sa lase la latitudinea patronilor, firmelor daca primesc angajati nevaccinati, nu sa impuna statul. Maine, poimaine ne vor spune sa nu primim in locuinta privata persoane fara certificat ca vom fi amendati.
Austria are de gand sa amendeze cu 3600 euro pe cine nu isi face vaccinul in prima doza si 1500 pentru booster, iar daca nu achiti risti inchisoare.
Pandemia asta a scos ce e mai rau din multi oameni, oameni ce pana ieri aparau democratia, azi sustin sau aplica niste idei ce le credeam posibile in China, dar nu in UE.

Derapaje sunt si de la OMS, 'Nevaccinații trebuie căutați și convinși să se vaccineze'
https://www.stiripesurse.ro/ordin-ha...s_2115610.html
Sa nu mai vorbim de Australia https://www.stiri-alternative.ro/ext...-de-carantina/

Aceste declaratii ne aduc aminte de primele imagini din China cand oamenii erau saltati din case cu forta fiind suspecti de Covid.

Noi avem o rata de vaccinare scazuta, doar visam la o rata de vaccinare de 70% in conditiile in care nici asta nu ajuta caci observam varfurile de infectari sunt tocmai acum si in Germania si in Olanda si altele. Ceea ce doresc ei e o vaccinare de peste 90%.
Unii spun ca toata planeta trebuie vaccinata sa prevenim aparitia noilor tulpini, e o utopie, nu se va intampla curand, odata din cauza coruptiei din tarile din lumea a treia, a conditiilor economice si politice, vezi Afganistan, Yemen, tari in conflict, Mali, zone unde grupuri afiliate Statului Islamic sau teroriste controleaza teritoriile.

Urmatoarele saptamani pot oferi o gura de ragaz, sper. Specialistii au nevoie de 2-3 saptamani pentru a sti cum afecteaza imunitatea naturala si de la vaccin aceasta noua varianta Omicron. Daca temerile specialistilor se adeveresc aceasta noua tulpina africana Omicron risca sa le zadarniceasca planurile in forma lor actuala. Putem asista si la haos, sute de milioane de oamenii, unii deja vaccinati cu 3 doze vor fi obligati sa faca de urgenta inca o doza. Avem confirmarea ca Moderna si Pfizer lucreaza la o doza adaptata la varianta asta.
Lumea se va satura la un moment dat daca lucrurile tin tot asa, avem deja 2 doze de la Pfizer care cumulat ofera o imunitate de 6-8 luni, si un booster doza 3 care nu se stie cat timp ofera imunitate, se va vedea in timp.

Acest lucru ma deranjeaza si nu prezinta incredere, oamenii sunt intr-un experiment din moment ce nici cand a aparut doza 1 si 2 nu s-a stiut sau nu s-a spus clar ca vaccinatul se va infecta si va transmite virusul si nici cat va dura imunitatea, s-a stabilit din mers asta, dar oamenii au fost indemnati sa se vaccineze. A fost nevoie de milioane de oameni ca sa se recunoasca ca da vaccinatii se infecteaza, transmit si imunitatea dureaza undeva intre 6 si 8 luni dupa doua doze.
Practic ei nu stiau cat e de eficient si cum se va comporta in timp propriul vaccin atunci ce pretentii au sa ai incredere ca nu va efecte adverse.
Dar oamenii nostri politici parca ar fi intr-o transa, un fel de zombie care dau copy-paste si atat.

Si ce e si mai deranjant e ca autoritatile din diverse state, si Romania, au incurajat prin privilegiile acordate vaccinatilor relaxarea in timp ce ei raspandeau virusul facand baie de multime sub aripa protectoare a statului care astfel ii recompensa. Lipsa de profesionalism sau rea intentie oare pentru a avea motiv sa impuna certificatul intern si vaccinarea obligatorie?
Avem aici o serie de greseli la nivel inalt ale autoritatilor care fie au mers prin copy paste, fie au mers inainte si au luat decizii legate la ochi fie ghidate de interese economice. Au acordat aceste privilegii nedrept, neavand dovezi concludente. Si pe aceleasi dovezi neconcludente vor acum sa impuna certificatul la locul de munca si chiar vaccinarea obligatorie.
La Untold au venit participanti din peste 100 de tari, peste jumatate din tarile planetei https://www.mediafax.ro/social/untol...tival-20261052
Acelasi lucru s-a intamplat cu SAGA https://stirileprotv.ro/show-buzz/en...ua-editie.html

Au spus ca sunt cu certificat, vaccinati, am vazut ce a urmat.

Un alt aspect suspect, indiferent ca te vaccinezi cu AstraZeneca, Johnson&Johnson sau Moderna si intrebi, poti face a doua doza, booster cu Pfizer, specialisti spun ca nu e problema. Indiferent de tehnologie, vaccinare sa fie.
Acum ma mai intreb, daca doza 1, doza 2, doza 3 se dovedesc ineficiente cu varianta Omicron, nevaccinatii vor fi obligati sa-si faca 1 doza, 2, 3, 4 (Israel) sau 5?
Ce se va intampla cu banii dati pe vaccinuri, se vor face vaccinurile oricum doar sa iasa la numar daca tot am platit pe ele sau ni se va spune ca ajuta un pic si deci trebuie facute oricum.
De ce nevaccinatii nu pot face doar doza 3, sau doza 4? sau 5? adaptata la Omicron doar, din moment ce doza 1 si 2 / 2 = 3 spre 4 luni eficienta de doza. Ce rost au atatea intepaturi daca toate aceste doze nu mai sunt asa eficiente cu Delta si Omicron.
Ce rost mai are certifatul si privilegiile pentru vaccinati, restrictiile pentru nevaccinati cand dozele actuale sunt slabe fata de Delta si fata de Omicron nu se stie inca.

Daca vaccinurile nu pot oferi imunitate la varianta Omicron va deveni dominanta si aceasta se raspandeste in intreaga lume inainte ca majoritatea sa se vaccineze cu noua doza (5?) atunci restrictiile se vor aplica pentru toata lumea indiferent daca e nevaccinat sau vaccinat sau de cate doze a facut fiecare. Asa ar fi normal.

Partea trista, si e doar parerea mea, ca va trebui sa ne obisnuim cu acest virus pana vom avea o solutie reala care sa ne ajute sa invingem pandemia. Dar in conditiile date, azi, aceste vaccinuri nu au nici un efect in oprirea pandemiei, reduc numarul de decese fata de Delta, dar pandemia continua nestingherita, si la 90% rata de vaccinare virusul tot va fi printre noi.
Pana acum nu putem numi castigarea luptei cu aceasta pandemie. Va trebui sa mergem pe preventie cat putem, pe tratamentele ce le avem, bune sau rele, e ce avem, si cei ce doresc sa se vaccineze sa o faca. Dar nu sa conditioneze viata de certificat si sa impuna vaccinarea obligatorie.
Sunt de parere ca vaccinarea impotriva Covid-19 ar trebui sa fie optiunea fiecaruia, dar si ca toti ar trebui sa invatam sa fim mai responsabili, pentru ca oamenii mor de virusul asta.

Un alt website cu marturii e No More Silence dar e in engleza
https://nomoresilence.world/videos/
https://nomoresilence.world/stories/

Iorest 27.11.2021 22:06:34

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669760)
In cazul in care se va vota obligativitatea certificatului la locul de munca va fi o problema care va pune societatea romaneasca la incercare foarte serios, la un capitol la care nu stam bine, unitate.
Desi nevaccinatii inca reprezinta majoritatea, fara o coordonare nu pot exista nici manifestatii si nici greve de amploare care sa faca statul sa dea inapoi.

Momentan nu e vreme de proteste, ai citit ce au pățit o parte din cei care au fost la protest:

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-...e--304034.html

Uite ce a pățit un scriitor creștin ortodox care a fost la protest, cred că a avut șansă și a scăpat:

https://yanush.wordpress.com/2021/10...prian-voicila/

Deja sunt mai multe surse care indică că la proteste e ceva neînregulă, cel puțin acum până nu se ajunge la sub 500 de infectări pe zi.

Citat:

Prin legea asta a certificatului la locul de munca statul intervine prea mult,in cel mai rau caz ar fi trebuit sa reglementeze certificatul in sectorul bugetar, nu in cel privat, unde in cel mai rau caz trebuia sa lase la latitudinea patronilor, firmelor daca primesc angajati nevaccinati, nu sa impuna statul.

Principial e corect ce spui tu, dar știi că există și privați gen corporații care impun de bună voie ?
Ai încercat să intri într-un magazin D.M. care teoretic vinde și medicamente deci nici n-ar trebui să ceară certificat, crezi că a scăpat cineva de vaccin acolo ?
Sau în Decathlon, sau în cele 3 mari magazine de bricolaj din România ?
Sau angajații din Malluri, de la paznici, femeie de servici la farmaciști care au pe acolo serviciul ?
Sau angajații din fitness ?
Sau în industria Horeca ?

Știi că în Occident și-n unele corporații se impunea înainte cu mult de pandemie vaccinul anti-gripal pentru că se consideră că dacă-și ia cineva concediu pt o răceala, e timp mort, scade productivitatea în acel timp și companiile sunt interesate să maximizeze munca ?

Citat:

Austria are de gand sa amendeze cu 3600 euro pe cine nu isi face vaccinul in prima doza si 1500 pentru booster, iar daca nu achiti risti inchisoare.
Pandemia asta a scos ce e mai rau din multi oameni, oameni ce pana ieri aparau democratia, azi sustin sau aplica niste idei ce le credeam posibile in China, dar nu in UE.

În Austria vor fi atacate la Curtea lor Constituțională prevederile, vedem dacă rezistă decretul în instanță sau instanțe.
Austria are unul din cele mai dure regimuri penale, deci cam au pline închisorile cu imigranți și acolo nu se aplică reduceri de pedepse ca-n România, vor distruge economia ca să facă închisori crezi ?
Au modificat și codul penal în Parlament să introducă ca infracțiune refuzul la vax ?
Încă nu și va fi scandal pe temă.

Citat:

Noi avem o rata de vaccinare scazuta, doar visam la o rata de vaccinare de 70% in conditiile in care nici asta nu ajuta caci observam varfurile de infectari sunt tocmai acum si in Germania si in Olanda si altele.

Nu cred că avem o rată de vaccinare atât de scăzută, după calculele mele în populația adultă cifra trece bine de 50% pentru că vreo 3-5 milioane de români sunt în afară și s-au vaccinat acolo, sunt cifre omise și atunci apărem ca înapoiați peste tot.

Numai în Italia sunt 1 milion de români,
Germania-Austria-Elveția-Țările Scandinave încă 1 milion sau peste,
Marea Britanie 800.000 (înainte de Brexit),
Spania,Portugalia,Grecia, Cipru 800.000 minim,
Franța-Belgia-Olanda vreo 500.000 minim.
Statele Unite-Canada-Australia-Noua Zeelandă 200.000 minim fără cei care au emigrat în 1990 după mineriade și au renunțat la cetățenie.
Ungaria vreo 20.000 în cifre oficiale, în realitate vreo 100.000 minim.
Tot Orientul Mijlociu și Îndepărtat, adică toată Asia - vreo 100.000 minim

Mai e un aspect România pierde 100.000 de oameni prin mortalitate vs natalitate în fiecare an , deci 1 milion din populație e pierdută prin spor natural negativ o dată la 10 ani, nu mai suntem cât zic autoritățile care au interes să ia fonduri europene mai multe că se dau per capita și se fac măsluiri la vot cu CNP-uri ale decedaților.

Niciun sociolog serios nu a clarificat câți români mai stau în țară, cât din populație sunt imigranți cu drept de vot și fără șamd.

Demetrius 28.11.2021 06:29:15

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 669674)
Mie mi-e clar ca nu vaccinarea e problema ci vaccinarea obligatorie-silnicopata si certificatul-cazierul verde si digitalizarea spre simplificarea birocratiei ca sa-ti adune intrun singur cip-stik toate datele si sa te pecetluiasca cu o identitate lumeasca pentru ca sa aparti sistemului lumesc condus de antihrist si sa te reeduce si sa te reintegreze ca sa dai dreptate la toata ”stiinta” si ”justitia” lumii care nu ajuta pe nimeni fiind o desertaciune a desertaciunilor, vorba sfânteleptului rege Solomon ziditorul vechiului Templu al lui David...

Oare tu vrei sa spui (si noi sa credem) ca tu, vaccinat din proprie initiativa, vei refuza... "problema"(adica ceea ce tu ai pomenit si eu am bolduit din mesajul tau)?
Cu alte cuvinte, din aceeasi proprie initiativa vei adopta regimul de viata "rezervat" celor nevaccinati?

Ar fi o pocainta mai mare ca a lui David si dovada ca eu sunt mai necredincios ca Toma.

solidar 28.11.2021 12:28:45

In ciuda declarațiilor domnului Rafila, introducerea certificatului la locul de munca rămâne o constrângere, chiar daca el nu vrea sa o numească așa, si a te testa de 2 ori pe saptamana e o constrangere pentru a te vaccina. Cred ca stie si dansul ca transmiterea in mare parte nu se face la serviciu unde se iau cam toate masurile.
La muncă deja se poarta masca 8 ore pe zi, în transport de asemenea. In magazine la fel, virusul se transmite probabil mai mult în cadrul familial și anturajul persoanei, vizite între cunoscuți, în locuințe si spatii unde nu se poarta masca, nu se respecta distantarea. La evenimente private.
Locuri în care ei nu pot impune certificatul, că puțini vor spune prietenilor și cunoscutilor sa nu le mai calce pragul dacă nu au certificat sau nu sunt vaccinați.
Încă un fapt, dacă valabilitatea certificatului nu e redusă la 6 luni sau 7, ceea ce ar fi o marja acceptabila de risc, certificatul devine discriminator. Nevaccinații se vor testa sa zicem de 2 ori pe săptămână iar vaccinatii chiar daca nu mai au imunitate, chiar daca sunt asimptomatici vor umbla de voie, vor fi exceptați de testare. E nedrept pentru că nu se folosește aceeași unitate de măsură în detectarea infectatilor. In cazul vaccinatilor se generalizează că nu se infectează și nu transmit in x luni, un amanunt ce ar trebui dovedit, daca imunitatea data de vaccin scade cu fiecare zi ce trece.
Încă o dovadă că datele despre vaccin sunt necunoscute e faptul că de abia acum Franța a decis anularea certificatului la 7 luni, dacă cetățenii francezi nu își fac doza 3, booster. Nu s-a spus de la inceput, va vaccinati, certificatul va fi valabil atat si asa.
Comisia Europeană a stabilit valabilitatea la 9 luni, momentan.
In fata noilor tulpini, unele ce pot evita raspunsul imunitar, acesti oameni se vor simti prostiti, pentru ca autoritatile au de ales intre a minti pentru a nu crea panica, dand in continuare vina pe nevaccinati, si a recunoaste ca s-au comis greseli, si ca in acest mod pandemia nu poate fi invinsa.
Este posibila și modificarea certificatului care sa acționeze ca un pașaport.
Să se folosească "vize", să fie spatii in care la început în perioada de tranzitie să te primească cu "viza" Delta (2 doze plus booster 3) și apoi în care sa nu poți intra fără viză Omicron, noua doza sau inca doua poate. Vize care se obțin prin cu vaccinarea cu doza sau dozele specifice variantei.
Nevaccinarea cu doza ceruta poate însemna automat anularea certificatului și oricăror drepturi asociate.
Alta îngrijorare sau nu, depinde de fiecare e că Pfizer a cerut aprobare și pentru vaccin pentru copii intre 6 luni și 5 ani, urmând oare ca toți să fie vaccinați oare.
https://www.cbc.ca/news/politics/tam...lers-1.6262091
Cum rămâne cu animalele, câini, pisici, nurci la care s-a descoperit Covid-19, acești purtători patrupezi, nu trebuie prinși, controlați și vaccinați, maidanezi și nemaidanezi, pe toată planeta? Nu se mai aude mare lucru pentru ca ar ridica semne de intrebare fata de politicile sanitare, care cer ca toti oamenii planetei sa fie vaccinati .
Căci dacă s-ar tine seama că și animalele poartă și transmit, obligativitatea vaccinului si utopia de a vaccina in 6 luni miliarde de oameni, ar fi zadarnică.
Dar avem si dovezi

Danemarca și-a finalizat campania uriașă de sacrificare a aproape 15 milioane de nurci decisă pentru a combate riscurile de mutație a coronavirusului la animalele cu blană, a anunțat vineri autoritatea veterinară.
https://www.agerpres.ro/mondorama/20...-nurci--656288

Covid-19 atacă și animalele. Lei și tigri de la grădina zoologică din Washington, depistați pozitiv
https://www.zf.ro/business-internati...a-din-20266101

China ucide animalele de companie ale pacienților cu Covid-19, fără consimțământul lor
https://www.hotnews.ro/stiri-interna...imtamantul.htm

Stăpânii animalelor de companie, care au COVID-19, ar trebui să stea departe de câinii și pisicile lor - STUDIU
https://www.mediafax.ro/coronavirus/...tudiu-20167098

Dar cui ii pasa, cine plateste pretul pentru problemele sportivilor si oamenilor care sufera efecte adverse dat fiind faptul ca vor exista constrangeri si obligativitati, https://www.activenews.ro/stiri/Vole...acestea-168859

Sunt inca multe necunoscute dar fiind vorba si de un business aici, cei cu vaccinurile probabil ar face orice si sunt capabili sa faca presiuni pe la guverne pentru a vaccina cat mai multi oameni, cu cat mai multe doze pentru a creste vanzarile. Nu e o conspiratie, e o realitate, sursa de venit pentru companiile farmaceutice sunt teama oamenilor de boala si oamenii bolnavii. Ori una ori alta.
Deci in realitate, cu certificatul si obligativitatea, e mai mult vorba de asta, dar pacat ca mor atatia oameni.
Pfizer, BioNTech și Moderna realizează un profit de peste 1.000 de dolari în fiecare secundă
https://economie.hotnews.ro/stiri-co...re-secunda.htm

solidar 28.11.2021 12:36:43

Asa e, manifestatiile nu sunt bune acum, ar crea si mai multe probleme.

Iorest 28.11.2021 13:51:29

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669764)
Asa e, manifestatiile nu sunt bune acum, ar crea si mai multe probleme.

Nu doar manifestațiile, ci orice aglomerare de pildă târguri de Crăciun, acuma văd că e îmbulzeală, sau revelion în aer liber, sau serbări câmpenești, etc, nu m-ar mira să se reaprindă contagiune.

Pentru niște poze, 1 ora la patinoar, o cană cu vin fiert pe care poți să o faci acasă mult mai gustoasă (că pui condimente mai scumpe și vin mai bun decât îți dă acolo), nu merită să riști sărbătorile sau luna ianuarie.

Circa 10% din cei care se îmbolnăvesc ajung la terapie intensivă am înțeles că acesta ar fi algoritmul.

Chiar sesiza cineva că Dumnezeu a îngăduit să fie sărbătoare națională de 1 Decembrie, în Post și nu în afara lui pentru că neamul românesc are nevoie de post și rugăciune, poate nici nu-i plac Lui horele alea.

Despre unii politicieni umblă vorba că s-ar fi vaccinat și poate fac gargară după ce s-au pus la adăpost(eu nu știu ce să cred), chiar și Dan Bittman care era împotriva restricțiilor s-a vaccinat, a fost surprins într-un mall.

Dan Bittman s-a vaccinat? Reacția artistului după ce a fost surprins în mall, unde se poate intra doar cu certificatul verde COVID

https://www.b1tv.ro/monden/dan-bittm...d-1088755.html

Poate ăștia sunt opoziție controlată, Mugur Mihăescu se vaccinase în martie:

https://www.realitatea.net/stiri/act...9e2517410784d6

Deși a criticat vaccinarea împotriva COVID-19, Mugur Mihăescu a susținut că este „pro-vaccinare” și s-a vaccinat „undeva prin luna martie. Este singura șansă prin care nu le mai dăm apă la moară și ne lasă să trăim. N-am avut încotro. Oamenii o s-o țină langa, directiva europeană este clară, nu faci vaccinul, nu mai exiști ca țară. I-am sfătuit pe toți ai mei, și de la firme, să se vaccineze”, vineri seara, în emisiunea „Controversat”, la Realitatea PLUS.

__
Deci el parodia campania și era vaccinat, un păcălici efectiv, să ne ferim și de cei care ne duc în ispită în mulțimi unde se ia boala..., ei poate sunt vaccinați sau în caz de nevoie au pile la anticorpi monoclonali.

Sunt pe net articole despre Regeneron, e doar în SUA disponibil cred că e autorizat în terapie doar la ei.

https://globalnews.ca/news/8218172/c...vid-treatment/

Cred că U.S va fi printre primele state care învinge boala.

solidar 28.11.2021 16:58:09

Au dat drumul si pe stadioane, galeriile unul langa altul fara masca, fara certificat de ziua nationala, ultima noutate. Cand toata Europa e ingrijorata de inmultirea cazurilor ai nostri adopta aceeasi strategie care ne-a adus dezastrul cu peste 20 de mii de infectari zilnice.
Relaxari.
Cum asteapta romanii valul 5, relaxati, cu relaxari.
Dupa vor spune ca nevaccinatii sunt vinovati si ca certificatul la locul de munca e o necesitate. Poate si obligatoriu. Au mai spus cand au adoptat legea vaccinarii obligatorii acum vreun an, ca nu se refera la Covid-19, ca certificatul va fi doar pentru circulatia dintre tarile europene, si unde am ajuns. Tot ceea ce spun nu e de incredere, nu te poti baza pe vorbele lor.
Poate exista si opozitie controlata sau cumparata, linistita prin metode de intimidare

Dr Cosmin Săndulescu despre carnetul verde și noul apartheid
https://www.youtube.com/watch?v=lff667LKpdw

2ore si 46 de minute despre certificat si pandemie cu Mihail Neamtu si dr Dr Cosmin Sandulescu din SUA

Iorest 28.11.2021 20:59:47

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669766)
Au dat drumul si pe stadioane, galeriile unul langa altul fara masca, fara certificat de ziua nationala, ultima noutate. Cand toata Europa e ingrijorata de inmultirea cazurilor ai nostri adopta aceeasi strategie care ne-a adus dezastrul cu peste 20 de mii de infectari zilnice.
Relaxari.
Cum asteapta romanii valul 5, relaxati, cu relaxari.
Dupa vor spune ca nevaccinatii sunt vinovati si ca certificatul la locul de munca e o necesitate.

E interesant interviul cu Mihai, are câteva luări de pozitie articulate.

Pe stadion mai e periculos si din cauza frigului, plus a efortului vocal în urma căruia mulți rămân cu corzile vocale afectate și cu gâtul iritat.

Cât de periculos e frigul citez din brosura accea pe care un cotidian o numeste controversată a clinicii imunomedica -

„[...] Din capitolul Recomandări pe perioada bolii
1. Aerul rece, curentul, în general, agravează rapid simptomele. Odată ce aveti primele simptome este bine să nu mai ieșiti din casă.
Trebuie să vă feriti de orice fel de curent.
Aerisiti camera, căci este nevoie de mult oxigen, dar să mergeti în timpul acesta în altă cameră.

Aerul rece stimulează extrem de repede și de puternic inflamația.
Am cunoscut persoane care, simțindu-se mai bine, au ieșit afară în aer rece și imediat după aceea li s-au agravat simptomele, nemaiputând să respire din cauza revenirii inflamației.

Aerul rece poate scădea saturatia cu câteva procente într-un timp foarte scurt.

În acelasi context, feriți-vă să faceti baie sau dus si să stati ulterior în curent sau în aer putin mai rece, căci, dacă ati trecut prin boală și vă vedeti deja la capăt de drum, puteti să o luați de la început [/...]”

Pentru persoanele care au făcut o formă moderată sau severă de COVID-19, este recomandat să se ferească de aerul rece si de eforturile mari pentru încă o săptămână-două sau mai mult.
De fapt, acest interval trebuie să fie proportional cu severitatea bolii. Există riscul de a se reactiva inflamatia.”[/...]

Adr.iu91 29.11.2021 08:58:06

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669746)
Înțeleg că unii care se vaccinează să meargă la Untold, Neversea, Saga Festival, Electric Castle, sau ca să stea la cafele în Mall, sau să meargă la pițiponceală la împachetări cu nămol, sunt niște idioți, care poate atrag mânia lui Dumnezeu prin traiul lor dezmățat.

Vezi ca si DJ-eala e o meserie. Daca un DJ se vaccineaza ca sa mearga la munca, e la fel ca oricine care se vaccineaza ca sa poata sa mearga la munca sa-si intretina familia cum ai spus tu pentru scopuri bune....dar tot atrage mania lui Dumnezeu? (nu are logica)

Nu ar trebui sa judeci nici persoanele care atesta la prestatia unui DJ, exact cum nu ar trebui sa judeci pitiponceala de la nunti/botezuri/etc....Tie poate nu iti place festivalul ok, dar iti plac nuntile ok. Mie nu imi plac petrecerile de nunta, dar imi plac festivalurile. Si la nunti sunt cazuri josnice...mai ales prin partile est-europene + Rusia.

Nu toata lumea e drogata la un festival, sunt si persoane care nu consuma chestii, dar care mai beau un alcool si cam atat (exact ca la nunta doar alcool). A spus Iisus candva ca interzice bautura la nunta aceea cand a facut vin din apa? Nu, dar a zis cu masura, sa nu se ajunga la alte cele...

Deci si lautarii si DJi au meseria lor, si na au fost constransi ca au trebuit sa se vaccineze. Iar pentru un lautar sau DJ, nu e vina lor de ce se intampla cu publicu, daca publicu se bagabonteste peste masura nu e vina lautarului/Djului, e pacatul lor al publicului.

Situatie banala destul de recent intamplata la concertul lui Travis Scott: toti vaccinati in fine, se imbulzeau peste masura poate au luat unii virus poate nu, atata lume incat niste oameni au murit calcati in picioare inclusiv un copil de 9 ani. Aici s-a creat un exces inacceptabil. (care nu s-a intamplat la vreun festival in Romania de orice gen, din ce am auzit)

Lumea are nevoie si de Entertainment, altfel stresu atinge cote maxime mai ales in perioada pandemiei. De asta exista meseria de lautari si de DJ-i. Era o vorba Dumnezeu i-a creat pe oameni, si ce au creat oamenii placut si lui Dumnezeu? ESTE MUZICA.....

Iorest 29.11.2021 09:21:49

Citat:

În prealabil postat de Adr.iu91 (Post 669771)
Vezi ca si DJ-eala e o meserie. Daca un DJ se vaccineaza ca sa mearga la munca, e la fel ca oricine care se vaccineaza ca sa poata sa mearga la munca sa-si intretina familia cum ai spus tu pentru scopuri bune....dar tot atrage mania lui Dumnezeu? (nu are logica)

Știu la ce m-am referit uite cum Steve Aoki chiar la Untold aruncă cu tort în clubalăi, celebrul CAKE ME și unii stau ca prostalăii https://youtu.be/lrHMT56NpdE?t=1503

Ce vrei să zic despre unii care stau să dea altu cu tort în ei, ba chiar se aruncă spre tort și se mânjesc cu el, n-au reflexe minime să se ferească, nici în taxi nu-i lasă așa, că sunt niște savanți emeriți ai României, nu cumva e haștagimea votantă de progresisme acolo ?

Se aruncă în tort unul cu responsabilități, familie, copii, cu bătrâni în grijă, într-o perioadă de pandemie, să riște inutil ?

Nu crezi că-l mâniem pe Dumnezeu cu petrecerile astea și de aceea România e năpăstuită ?

Meseria de DJ e o meserie care poate fi schimbată și nu e de bază pentru majoritatea, nu se întrețin doar din ea, eu mă refeream la medici din prima linie care iau contact cu surse directe și încărcătură virală foarte mare, aceia nu prea au ce face, ce să facă.

Cine știe câtă evaziune fiscală se face pe la evenimentele astea multe private pe plajele din Mamaia, nu neapărat la Untold.

Ai văzut interviul cu Sorin Gadola unul din fondatorii untold, ce ispite a avut până a găsit drumul spre Biserică, avea niște boli auto-imune care i-au făcut viața grea, crezi că e întâmplător ?

Tu crezi că întâmplător cade tineretul și implicit orașele mari ale României în reflexe pavloviene de ură față de orice e valoare tradiție, dezrădăcinare, pub-ăreala și clubăreala nu au nicio vină pentru distrugerea tineretului românesc care a fost mult mai evlavios în anii 90 ?

Ai văzut cum era tineretul în anii 90 ?

Uite aici Părintele Galeriu și tinerii din ASCOR București comemorând martirii revoluției în anii 90, tu vezi ce tineret a avut România și cum ne-au schimbat mințile la 180 grade ?

https://youtu.be/Ji5gqjItE2U?t=551

Atunci oamenii aveau îmbrăcăminte modestă și erau foarte smeriți și așezați, nu erau sofisitcăraie la târgurile de Crăciun acum au poate de 10 ori mai mulți bani și nu mai au așezarea sufletească.

Adr.iu91 29.11.2021 09:46:56

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669772)
Știu la ce m-am referit uite cum Steve Aoki chiar la Untold aruncă cu tort în clubalăi, celebrul CAKE ME și unii stau ca prostalăii https://youtu.be/lrHMT56NpdE?t=1503

Ce vrei să zic despre unii care stau să dea altu cu tort în ei, ba chiar se aruncă spre tort și se mânjesc cu el, n-au reflexe minime să se ferească, nici în taxi nu-i lasă așa, că sunt niște savanți emeriți ai României, nu cumva e haștagimea votantă de progresisme acolo ?

Se aruncă în tort unul cu responsabilități, familie, copii, cu bătrâni în grijă, într-o perioadă de pandemie, să riște inutil ?

Nu crezi că-l mâniem pe Dumnezeu cu petrecerile astea și de aceea România e năpăstuită ?

Vezi ca filmarea aia e de dinaintea pandemiei. Si aici in linku unde am pus jos, la nuntile astea asa de oameni "crestini, smeriti" e bine sa se ia lumea la bataie?? Si aici se atrage mania lui Dumnezeu. La festival mania lui Dumnezeu cel mai probabil se atrage la cei care fac excese cu drogurile sau bautura doar atat, ca sunt nu pot sa zic. Numai ca la festival nu am vazut pe NIMENI sa se ia la bataie cu cineva.

https://youtu.be/_ixjybVDt5c

Nu trebuie sa generalizam, sau sa judecam un intreg colectiv dupa faptele unor uscaciuni.

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669772)
Ai văzut cum era tineretul în anii 90 ?

Uite aici Părintele Galeriu și tinerii din ASCOR București comemorând martirii revoluției în anii 90, tu vezi ce tineret a avut România și cum ne-au schimbat mințile la 180 grade ?

https://youtu.be/Ji5gqjItE2U?t=551

Atunci oamenii aveau îmbrăcăminte modestă și erau foarte smeriți și așezați, nu erau sofisitcăraie la târgurile de Crăciun acum au poate de 10 ori mai mulți bani și nu mai au așezarea sufletească.

Nu stiu, eu m-am nascut dupa 90.

Iorest 29.11.2021 10:50:51

Citat:

În prealabil postat de Adr.iu91 (Post 669773)
Vezi ca filmarea aia e de dinaintea pandemiei.

Prietene uite ce se vede la Steve Aoki Untold Festival Headline Set 2021 postat la septembrie 2021

https://youtu.be/402OrPvfYlU?t=5658

E adevărat nu mai aruncă cu un tort ci cu mai mult de două și aruncă mai de aproape direct în meclă.

Acuma sincer rațional și de bun simț, moacele respectivilor îți inspiră IQ 140 ?

După o noapte dintr-asta, dacă iei covid și mori, ajungi în poarta Raiului sau la cuptorul cu microunde ?

Iorest 29.11.2021 11:12:59

Citat:

În prealabil postat de Adr.iu91 (Post 669773)
La festival mania lui Dumnezeu cel mai probabil se atrage la cei care fac excese cu drogurile sau bautura doar atat, ca sunt nu pot sa zic. Numai ca la festival nu am vazut pe NIMENI sa se ia la bataie cu cineva.
Nu stiu, eu m-am nascut dupa 90.

Dragul meu frate întru Hristos și coleg de mântuire problema cu festivalurile e mult mai mare decât se vede.
În primul rând e o mită mascată electorală cu care politicienii de centru driapta modern își țin în staul votanții, Untoldul și Neversea e făina și uleiul politicienilor ultra liberali care marketizează electoral libertinajul, la fel cum și PD-L-ul a încercat să marketizeze votanții Misa vamaioți și spiraliști după ce s-a pus PNA-ul lui Năstase pe Grig ca să arate că face treabă .

Din cauza lor suferă însă oamenii care s-ar odihni și se distruge cumințenia tineretului, care e absorbit în astfel de vortexuri:

Uite ce spunea acum câțiva ani părintele Claudiu Melean din Cluj Napoca de la Oastea Domnului Cluj despre Untold

Preot din Cluj, despre Untold: „Ați spurcat orașul nostru. Untold e închinat lui satan”

https://stirileprotv.ro/stiri/social...lui-satan.html

„Până când ne veți batjocori credință cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniți pe Maică Domnului și credincioșii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecați cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice?”

Problema e că una o hrănește pe alta, anumiți politicieni cumințesc haștagimea cu astfel de reverii și tineretul pică într-o și mai mare măsură în plasă an de an.

Deci ca să-și facă unii, mai ales unul la Cluj scor electoral se distruge liniștea unui oraș cuminte, cochet, studios, o perlă a intelectualității ardelene, an de an.

Adr.iu91 29.11.2021 11:47:24

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669775)
Prietene uite ce se vede la Steve Aoki Untold Festival Headline Set 2021 postat la septembrie 2021

https://youtu.be/402OrPvfYlU?t=5658

E adevărat nu mai aruncă cu un tort ci cu mai mult de două și aruncă mai de aproape direct în meclă.

Acuma sincer rațional și de bun simț, moacele respectivilor îți inspiră IQ 140 ?

După o noapte dintr-asta, dacă iei covid și mori, ajungi în poarta Raiului sau la cuptorul cu microunde ?

nu inspira iq 140 :))) stiu asta, dar DJ-ul are o meserie. Exact cum oricine care lucreaza cu un public sau cu oamenii, diferenta aici e numarul de persoane, si ca au fost ingaduiti sa se vaccineze ca sa profeseze. Uita-te si la videoclipu meu cu nunta aia, ti se pare ca si acolo moacele respectivilor iti inspira IQ 140, si femei la varsta aceea sa se comporte in halul ala? Sa fim seriosi

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669776)
Dragul meu frate întru Hristos și coleg de mântuire problema cu festivalurile e mult mai mare decât se vede.
În primul rând e o mită mascată electorală cu care politicienii de centru driapta modern își țin în staul votanții, Untoldul și Neversea e făina și uleiul politicienilor ultra liberali care marketizează electoral libertinajul, la fel cum și PD-L-ul a încercat să marketizeze votanții Misa vamaioți și spiraliști după ce s-a pus PNA-ul lui Năstase pe Grig ca să arate că face treabă .

Din cauza lor suferă însă oamenii care s-ar odihni și se distruge cumințenia tineretului, care e absorbit în astfel de vortexuri:

Uite ce spunea acum câțiva ani părintele Claudiu Melean din Cluj Napoca de la Oastea Domnului Cluj despre Untold

Preot din Cluj, despre Untold: „Ați spurcat orașul nostru. Untold e închinat lui satan”

https://stirileprotv.ro/stiri/social...lui-satan.html

„Până când ne veți batjocori credință cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniți pe Maică Domnului și credincioșii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecați cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice?”

Problema e că una o hrănește pe alta, anumiți politicieni cumințesc haștagimea cu astfel de reverii și tineretul pică într-o și mai mare măsură în plasă an de an.

Deci ca să-și facă unii, mai ales unul la Cluj scor electoral se distruge liniștea unui oraș cuminte, cochet, studios, o perlă a intelectualității ardelene, an de an.

O fi interes politic, financiar stiu ca e interes mare. Tin minte comentariile alea am vazut stirile cu preoti despre Untold. In primul rand, nu este inchinat nimanui rau. Este ceva lumesc. Nu am vazut pancarde cu "Inchinati-va lu Satan" la Untold sau vrajeli....

Hai sa dau un exemplu. Armin Van Buuren e nascut pe data de 25 decembrie, e singurul artist (nu e DJ, e mai mult, e ARTIST si mai mult de atat am vazut ca e o persoana umila si deschisa, si educat si numai lucruri bune sunt despre el) care in toata perioada festivalului in 2019 baietii de la Untold inclusiv cu aprobarea lui Armin (cred) au folosit icoane CU INGERI (ortodoxe cred ca sunt), la scena MAINSTAGE. Dar numai la noi in tara a folosit icoane CU INGERI, pentru ca la alte festivaluri in alte tari Armin nu a folosit acest simbol . Prezentand faptul ca festivalul nu este inchinat satanei, dar nici lui Dumnezeu. E ceva lumesc si atat!

Uite aici dovada ca a folosit icoane cu ingeri (unde e capul mosului, pe alocuri la "obloanele" alea): https://youtu.be/cFqWyWr-SII?t=9595

Si deseori aceste icoane au fost folosite la multe piese din setul lui Armin daca dai asa random pe filmare.

Don Diablo in 2019, a facut tribut unei fete care a murit la noi in tara si el a fost socat de moartea acesteia incat a rugat tot publicul sa ridice blitzurile luminile si sa bage o melodie de jale in memoria ei, ca sa vezi gestu frumos, si cum se vedea in toata arena atunci. Nu, noi ne inchinam la Satana ca mergem la Untold , noi suntem satanisti...prostii si mizerii. Ne vaccinam suntem satanisti, mergem la distractii suntem satanisti...si etc..ascult muzica rock sunt satanist....pentru anumiti preoti orice e satanism, nu judeca/gandesc cand vorbesc lucrurile astea.

Armin Van Buuren in 2017 parca sau in 2018 a bagat o melodie care i-a facut pe majoritatea sa planga...esti nebun...si ne inchinam la Satana cica!!!

Pacatul care mai pica lumea la festival e cel al idolatriei: unii oameni asa le place de mult de un artist incat ii face Dumnezei, asta e pacat! Inchinarea la idoli, dar NU LA SATANA, nu are nici o legatura acea entitate.

Unii preotii daca ceva nu e pe placul lor incep sa judece, si sa arunce cu pietre, ca mai intalnim uscaciuni in ziua de azi si in Biserici. Daca ti se pare o greutate sa tii post in timpul postului Adormirii Maicii Domnului, taci din gura si RABZI, pentru ca face parte din categoria a avea rabdare sa treci peste post si obstacolele din post (daca pretinzi ca e un obstacol Untoldul pentru post). De Neversea nu a comentat nimeni, sau altele.

Si eu dupa ce terminam de spovedit, vorbeam cu parintele meu in varsta ca ii zic ca ma duc la petreceri si etc etc....nu numai ca participant, dar si eu imi fac meseria de DJ, si intotdeauna a zis ca eu sa NU FAC EXCESE (fara betii, fara drogareala etc...)

Iorest 29.11.2021 12:17:09

Citat:

În prealabil postat de Adr.iu91 (Post 669777)
Uita-te si la videoclipu meu cu nunta aia, ti se pare ca si acolo moacele respectivilor iti inspira IQ 140, si femei la varsta aceea sa se comporte in halul ala? Sa fim seriosi

Eu nu prea am fost pe la nunți, în ultimii doi ani nu s-au ținut decât în cadru restrâns, o rudă și-a amânat-o.
Nunta totuși de preferat o faci o dată în viață(unii poate ajung la 2-3 văduvie sau divorț) și poți să limitezi și muzica și tot, ai control, lucrurile astea văd că se extind și degenerează an de an.

Citat:

O fi interes politic, financiar stiu ca e interes mare. Tin minte comentariile alea am vazut stirile cu preoti despre Untold.

Pe mine nu mă interesează ce preferințe politice sunt, ci să nu se distrugă cumințenia tineretului român și apropierea lui cu sfială de valori, tradiție, zestre și patrimoniu istoric.

Să nu fie politicieni care să cultive slăbiciuni în tineret pe care să le exploateze după ca să pară catchy, funky, friendly, adică un populism grețos pe bază de vicii, că uite: nu știu care vă dă distracție și e bun că vă dă.

Citat:

In primul rand, nu este inchinat nimanui rau. Este ceva lumesc. Nu am vazut pancarde cu "Inchinati-va lu Satan" la Untold sau vrajeli....

Păi nici n-o să vezi și vrăjitoarele au icoane în casă, Untold e un satanism light, inițiatic, care te introduce senzorial într-o nouă lume a stimulilor, e ca o seducție magică.

https://www.cotidianul.ro/untold-202...ateniile-sale/

„Untold 2021 și ciudățeniile sale
Untold 2021 vrea să rămână în atenția publicului cu orice preț. Ediția de anul acesta este una plină de ciudățenii bănuiesc deloc întâmplătoare, după cum remarcă ziaristul Sorin Grecu. Într-o postare pe FB, jurnalistul povestește că decorul pare o ridiculizare a ieslei în care, sub ochii a două entități ce par niște sfinte, se naște cineva cu coarne, desigur, nu pruncul Iisus.”

Citat:

Unii preotii daca ceva nu e pe placul lor incep sa judece, si sa arunce cu pietre, ca mai intalnim uscaciuni in ziua de azi si in Biserici. Daca ti se pare o greutate sa tii post in timpul postului Adormirii Maicii Domnului, taci din gura si RABZI, pentru ca face parte din categoria a avea rabdare sa treci peste post si obstacolele din post (daca pretinzi ca e un obstacol Untoldul pentru post). De Neversea nu a comentat nimeni, sau altele.

Păi e zgomot și neorânduială ce să-i faci, părintele Claudiu Melean ca un păstor de suflete a strigat pentru a-și face datoria, el personal are misiune rodnică cu tineretul, dar îl doare degradarea generală a cumințeniei orașului.

Citat:

Si eu dupa ce terminam de spovedit, vorbeam cu parintele meu in varsta ca ii zic ca ma duc la petreceri si etc etc....nu numai ca participant, dar si eu imi fac meseria de DJ, si intotdeauna a zis ca eu sa NU FAC EXCESE (fara betii, fara drogareala etc...)
Din păcate Constanța e distrusă de manelăreală, am văzut ce e la Mamaia sau de fițoșag nerușinat la Nuba, Loft, manelarii sunt cap de afiș în show-uri la terase, probabil asta s-a vrut pentru ca românii să fie mai ușor de controlat de influența turcească din regiune.

Normal că nu le-ar plăcea un tineret capacitat la maxim pe ideea națională, inteligent, reactiv și pregătit să asigure în Dobrogea o intelectualitate pro țară.
Sunt destui care ar vrea să desprindă Dobrogea de România sau să o țină sub control cu investiții.

Citește asta
https://romanialibera.ro/lifestyle/f...brogea-403185/

Vezi ce faci și tu, să nu ajuți indirect și neintenționat la imbecilizarea populației, chiar dacă nu pui manele ci să fii și tu o conștiință vie și o lumină în locul în care te-a pus Dumnezeu.

Adr.iu91 29.11.2021 14:45:11

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669778)
Păi nici n-o să vezi și vrăjitoarele au icoane în casă, Untold e un satanism light, inițiatic, care te introduce senzorial într-o nouă lume a stimulilor, e ca o seducție magică.

https://www.cotidianul.ro/untold-202...ateniile-sale/

„Untold 2021 și ciudățeniile sale
Untold 2021 vrea să rămână în atenția publicului cu orice preț. Ediția de anul acesta este una plină de ciudățenii bănuiesc deloc întâmplătoare, după cum remarcă ziaristul Sorin Grecu. Într-o postare pe FB, jurnalistul povestește că decorul pare o ridiculizare a ieslei în care, sub ochii a două entități ce par niște sfinte, se naște cineva cu coarne, desigur, nu pruncul Iisus.”

Păi e zgomot și neorânduială ce să-i faci, părintele Claudiu Melean ca un păstor de suflete a strigat pentru a-și face datoria, el personal are misiune rodnică cu tineretul, dar îl doare degradarea generală a cumințeniei orașului.

Din păcate Constanța e distrusă de manelăreală, am văzut ce e la Mamaia sau de fițoșag nerușinat la Nuba, Loft, manelarii sunt cap de afiș în show-uri la terase, probabil asta s-a vrut pentru ca românii să fie mai ușor de controlat de influența turcească din regiune.

Normal că nu le-ar plăcea un tineret capacitat la maxim pe ideea națională, inteligent, reactiv și pregătit să asigure în Dobrogea o intelectualitate pro țară.
Sunt destui care ar vrea să desprindă Dobrogea de România sau să o țină sub control cu investiții.

Citește asta
https://romanialibera.ro/lifestyle/f...brogea-403185/

Vezi ce faci și tu, să nu ajuți indirect și neintenționat la imbecilizarea populației, chiar dacă nu pui manele ci să fii și tu o conștiință vie și o lumină în locul în care te-a pus Dumnezeu.

Am inteles. Mersi de comentariu. Eu doar am vrut sa arat ca lucrurile acelea sunt lumesti, festivaluri etc...nu chestii satanice, sau angelice. Lumesti si atat, adica intre satanic si dumnezeiesc.

Aici ai nimerit-o, e manelareala la greu in Constanta :))

Multumesc si pentru grija. Chestia e ca in ziua de azi mai nou din Generatia Z, au la moda muzica Trap care e ceva mai nasol decat ceea ce e prin lume si decat maneaua. Si e trist ca se degenereaza tineretul nou care vin din urma, cu drogurile si muzica Trap....

Sa revenim la subiect. Marturii vaccin...hmm:

- nu am auzit pe nimeni apropiati care sunt vaccinati ca au patit ceva grav de la vaccin
- si eu sunt vaccinat, in ultima vreme si mama s-a vaccinat din pricina muncii, ca ea era impotriva vaccinarii
- nu exista reactii adverse intalnite acu printre cunoscuti care ii stiu vaccinati
- democratia sunt de acord cu tine @solidar, si sunt impotriva obligativitatii vaccinului si a certificatului. Fiecare decide ce vrea sa faca cu viata lui.
- adevarul este ca un procent mic de vaccinati au asemenea reactii violente ca sa zic asa de la vaccin. Daca erau marturii cu milioanele atunci se punea problema, in rest proiectul marturiilor e mic.

Iorest 29.11.2021 16:30:20

Citat:

În prealabil postat de Adr.iu91 (Post 669779)
Am inteles. Mersi de comentariu. Eu doar am vrut sa arat ca lucrurile acelea sunt lumesti, festivaluri etc...nu chestii satanice, sau angelice. Lumesti si atat, adica intre satanic si dumnezeiesc.

Aici ai nimerit-o, e manelareala la greu in Constanta :))

Am fost la Constanța știu ce vb, am văzut și două canale turcalești în limba bosforenilor, altele decât canaliștii în limba română, mi-am dat seama că sunt interese în denigrarea lui ÎPS Teodosie ca autoritate care unește neamul laolaltă la slujbe.

Citat:

Sa revenim la subiect. Marturii vaccin...hmm:

Dacă mai aveai răbdare, făceai janssenul non-arnm ?
Vezi e un avantaj pt cei care au așteptat până după luna mai, plus că și boosterul am înțeles că se înjumătățește sau așa se vorbea ca a 3-a să fie mai mică.

Mai vedem ce va fi, nasol să tai accesul la fitness pentru cei fără certificat acum când e frig și când e nevoie să menții un organism cu un procent cât mai mic de grăsime corporală ca să nu fie problema obezității adăugată la boală.

Adr.iu91 29.11.2021 17:52:31

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 669780)
Dacă mai aveai răbdare, făceai janssenul non-arnm ?
Vezi e un avantaj pt cei care au așteptat până după luna mai, plus că și boosterul am înțeles că se înjumătățește sau așa se vorbea ca a 3-a să fie mai mică.

Mai vedem ce va fi, nasol să tai accesul la fitness pentru cei fără certificat acum când e frig și când e nevoie să menții un organism cu un procent cât mai mic de grăsime corporală ca să nu fie problema obezității adăugată la boală.

Nu am facut a 3-a doza inca. Nu ma grabesc.

Da e nasol, poti face sport si acasa nu trebuie neaparat sa mergi la sala ca sa te mentii. Un antrenament HIIT de 15 min e indeajuns dimineata, ca sa arzi grasimi toata ziua.

Demetrius 29.11.2021 18:15:15

Citat:

Am inteles. Mersi de comentariu. Eu doar am vrut sa arat ca lucrurile acelea sunt lumesti, festivaluri etc...nu chestii satanice, sau angelice. Lumesti si atat, adica intre satanic si dumnezeiesc...

Ia seama ca in realitate nu exista "genul neutru"; exista ori angelic, ori diabolic, ori plus +, ori minus -.
Tot ce e lumesc e perfectibil, schimbator, supus evolutiei dumnezeiesti.

30. Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.(mt12,30)

sau

15. Știu faptele tale; că nu ești nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
16. Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.
17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat și m-am îmbogățit și de nimic nu am nevoie! Și nu știi că tu ești cel ticălos și vrednic de plâns, și sărac și orb și gol!(Apoc3,15-17)

Iorest 29.11.2021 20:37:01

https://www.impact.ro/haos-si-aglome...at-266716.html

„După ora 18:00, sute de oameni s-au înghesuit într-un șir enorm care înconjura zona în care este amenajat târgul de Crăciun din Piața Universității. Oamenii au fost nevoiți să aștepte chiar și 50 de minute pentru a ajunge să-și cumpere un bilet de intrare la târg. Una dintre marile probleme a fost că la intrarea în târg este amplasată o singură căsuță la care se vâd bilete de intrare, în care lucrează doar doi angajați.”

Interesant a fost înghesuială la un târg de Crăciun în București, mi se pare foarte tare altceva să plătești de vreo 3 ori pt același lucru.

1.Adică din taxe publice colectate de la toți rezidenții s-au făcut amenajările, deci plată odată.
2.Apoi taxă pe bilet 5-7 lei plată a doua oară pt același lucru.
3. Taxa pusă celor care au căsuțe cu dulciuri și suveniruri a treia oară.

Să plătești de 2-3 ori pt același lucru din același buzunar și să fie și îmbulzeală cu așteptare de zeci de minute și nimeni să nu se sesizeze.

Jonnyw2013 29.11.2021 21:35:37

235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an

235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid.\Sursa:

https://www.activenews.ro/stiri/235-...de-asta-171025

http://goodsciencing.com/covid/71-at...pC7BQJpyBPSkPI

Jonnyw2013 29.11.2021 22:25:09

Alte cazuri de vaccinati:
http://romanortodox.info/distribuiti...salvati-vieti/

O asistenta crestina care spune adevarul despre situatia reactilor adverse dupa vaccin. si neraportarea in sistem:
https://romanortodox.info/project-ve...n-sua-hhs-ins/

solidar 30.11.2021 13:46:26

Vaccinare fara exceptii (un rezumat)

Bret Weinstein in discutie cu Betty Pezzimenti pe seama situatiei din Australia, postat pe 26 noiembrie.
https://www.youtube.com/watch?v=-qA0wZD0iPw

Povestea unei australience alergica la componentele aflate in 2 dintre vaccinuri, cu risc anafilactic major, si la al treilea cu risc hemoragic, are "conditia perfecta" pentru a fi exceptata de la vaccinare, dar care e obligata de stat sa se vaccineze pentru a putea munci si a avea acces la servicii publice.
Medicul generalist spune ca nu poate solicita o exceptare de la vaccinare, din cauza unor chestiuni legale. Cand s-a dus la specialistul imunolog din sistemul public care a diagnosticat-o cu 6 ani in urma, i s-a spus ca e nevoie intre 12 si 24 luni pentru a-i prelua solicitarea. Dupa aceasta s-a adresat unei clinici private, unde si de acolo i-au spus ca dureaza 11 luni. Povestea sa a devenit intre timp virala pe Instagram, iar o organizatie Victorian Specialist Imunization Services s-a oferit sa o ajute, dar cum, propunandu-i sa o vaccineze "in siguranta".
Spre sansa si cei de la clinica privata careia i s-a adresat au vazut videoul, au primit-o si in urma verificarii dosarului au completat fisierul de exceptare.
Cu toate acestea nici dupa 3 saptamani, Registrul Australian de Imunizare nu a dat un raspuns. Dupa numeroase telefoane, primind de la fiecare reprezentant raspunsuri ambigue, a fost instiintata ca cererea sa a fost primita dar e ilizibila, scrisul e indescifrabil, deci ei vor solicita medicului ei imunolog sa mai trimita inca o cerere, fapt care inseamna totodata si pierderea numarului de ordine al cererii, cererea ei cea noua urmand sa fie plasata in coada listei de asteptare.
Dar, surpriza, femeia contacteaza medicul imunolog care o instiinteaza ca Registrul Australian de Imunizare nu a facut nici o solicitare in acest sens.
Suna din nou la registru, aici un alt reprezentant, al treilea, spune ca exista doua cereri, una pe 26 si 29 octombrie, trimise pe fax si mail. Atunci se intreaba de ce al doilea reprezentant a spus ca cererea de pe 26 e ilizibila, sa mai trimita una, evident o zadarnicire din partea statului pentru a descuraja pe oricine are dreptul legal de a fi exceptat. A mai trimis o cerere pe 2 noiembrie.
Chiar si asa acum, in Victoria e stare de urgenta si exista un proiect de lege, un amendament, care ar putea intra in vigoare in 16 decembrie daca e votat si care ar invalida practic dreptul de a fi exceptat de la vaccinare. Amendamentul ar permite declararea starii de risc pandemic chiar daca nu sunt cazuri de Covid-19.
Povesteste apoi despre un medic din Melbourne care i-a fost recomandat, care a eliberat exceptari de vaccinare, cu 30 de ani de experienta. A sunat si i s-a spus ca nu mai accepta noi pacienti. Ca sa afle ca acestui medic i s-a facut o razie de 7 oficiali de la departamentul de sanatate australian DHHS, motivul perchezitiei facut cunoscut de presa mainstream si independenta fiind tocmai faptul ca a eliberat exceptari de la vaccinare pentru persoanele in situatia ei.
Au luat toate datele, dosarele pacientilor si momentan el nu mai poate practica meseria
Gazda podcastului spune ca si in SUA exista presiuni fata de medicii alarmati de posibilele efecte adverse ale vaccinurilor si ca ceea ce se intampla in Australia e posibil sa reflecte doar o atitudine autoritaritara fata de medicii ce indraznesc sa foloseasca propria judecata. Ca ne aflam si in fata unor cazuri de intimidare a medicilor.
Intrebarea care se pune este, daca aceasta femeie care indeplineste toate conditiile pentru a fi exceptata de la obligatia de a se vaccina, nu poate beneficia de acest drept, atunci pentru cine e acordat si daca acest drept exista cu adevarat sau e doar o propaganda a statului australian care spune "Vaccineaza-te pentru cei ce nu pot sa o faca!"

Zice ca ceea ce se intampla in Australia e ireal, Ambasada Poloniei oferind celor din Victoria, ce au dubla cetatenie (si poloneza), chiar refugiu.
Se mai vorbeste de doi oameni, unul cu familie, pe care moderatorul ii stie personal si care au vandut tot ce aveau in Australia si fac tot ce le sta in putere sa paraseasca tara pentru ca nu se stie unde acest autoritarism se va sfarsi.
Tanara spune ca a pierdut o proprietate in Melbourne, pe care a trebuit sa o vanda in pierdere din cauza severitatii lockdownului. Neputand gasi chiriasi un an de zile, devenind intretinere costisitoare.
I s-a spus sa se vaccineze pentru sanatatea ei dar e evident ca nu e vorba despre sanatate aici altfel o exceptare ar fi reprezenta o prioritate in cazul ei.
Despre protestele din Australia ea spune ca presa mainstream prezinta protestatarii ca extrema dreapta, neo-nazisti, anti-vaxx, conspirationisti.
In realitate sunt tot felul de oameni, dar majoritatea spune ca sunt oameni obisnuiti, unii care se tem, pentru copii lor daca vaccinarea devine obligatorie, altfel nu vor mai fi primiti la scoala.
Se spune ca a afirma ca vaccinul e sigur implica sa avem o societate fara coruptiei, ceea ce nu e cazul.
Moderatorul pune intrebarea la figurat daca nu cumva suntem in urma Australiei cu 6 luni, pentru ca la ei e primavara si la noi toamna, si daca ceea ce se intampla acum in Australia nu cumva se va intampla si la "noi" peste 6 luni.
La sfarsit ne mai spune ca tatal ei a murit din cauza unei neglijente medicale intr-un spital din Melbourne iar batalia a castigat-o in tribunal dupa 7 ani, asta fiind ceea ce crede ca o ajuta sa mearga inainte. In timpul procesului mama ei a avut atac de inima si si-a pierdut bunica. Motive pentru care sa lupte sanatate si libertate.

solidar 30.11.2021 19:20:10

Fost jurnalist, după doza a II-a cu Pfizer: „Acum sunt o persoană cu handicap”
Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile și, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural și infarct la piciorul stâng. Mai exact, susține acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Acum este o persoană cu handicap, iar statul român i-a închis și clinicile de recuperare.

https://www.national.ro/coronavirus/...ap-744146.html

Jonnyw2013 30.11.2021 21:02:56

Citat:

În prealabil postat de solidar (Post 669790)
Fost jurnalist, după doza a II-a cu Pfizer: „Acum sunt o persoană cu handicap”
Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist din Iasi, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile si, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural si infarct la piciorul stâng. Mai exact, sustine acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Acum este o persoană cu handicap, iar statul român i-a închis si clinicile de recuperare.

https://www.national.ro/coronavirus/...ap-744146.html

Medicul generalist Charles Hoffe din Lytton, Canada, ce a fost pus sub ordin de restrictie de către guvernul canadian pentru dezvăluirea unor informatii în mediul public, a afirmat faptul că: multe dintre persoanele vaccinate ar putea deceda în următorii trei ani după ce chiar el a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacientilor săi vaccinati, cheaguri de sânge formate din cauza proteinei Spike continută în vaccinul ARN-mesager.
Multe microcheaguri care apar si creaza tromboze la nivelul capilarelor si multi dr nu observa , dar pot fi observate microcheagurile cu testtul D-Dimer. Urmarind filmul de mai jos el explica din ce cauza apaar microcheagurile dupa vaccinare si capilarele se pot bloca(din nefericire definitiv).
http://romanortodox.info/vei-refuza-...mentale-video/

La aceeasi adresa merita urmarit fost dir adjunct al Pfizer DR. MICHAEL YEADON.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:26:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.