Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Călin Georgescu vs Elena Lasconi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=20126)

Seraphim7 26.11.2024 19:09:08

Călin Georgescu vs Elena Lasconi

O alegere corectă trebuie sa fie întotdeauna una studiată și in cunoștință de cauză.

Altfel suntem la niște jocuri de noroc in care mizăm soarta țării pe niște factori aleși la întâmplare sau din motive cu totul iraționale.

Încerc să mă debarasez de orice subiectivism pentru a înțelege cât mai bine ce înseamnă efectiv aceste 2 opțiuni care momentan ne sunt puse pe masă, tocmai de alegerile majorității.

Am sa aleg întâi câteva declarații pe care cei doi le-am dat în anumite interviuri sau emisiuni, întrucât doar într-un dialog putem vedea cu adevărat cine sunt cei doi, prin afirmații spontane,nu discursuri pregătite poate de alții pentru ei,sau citate și maxime cu priza la public.

Călin Georgescu

“Feminismul este o mizerie”

“Eu sunt cel mai bun negociator din Romania”

“Poporul meu”(in repetate rânduri folosește acest termen)

“O femeie nu poate să conducă o țară,nu acesta este rolul ei”

“Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania”

“Nu există Covid,nu a văzut nimeni niciun virus niciodată “

“Ungaria este țara care are cea mai bună diplomație la nivel mondial”

Până în prezent putem vedea niște afirmații care ar fi spuse cu precauție chiar și de către fundamentaliști islamici.

Iar actuala civilizație,care a dat drept femeilor și a salvat milioane de vieți prin vaccinuri este doar o minciună și o greșeală.

Noi trebuie să ne îndreptăm spre viziunea holistică și misogină in cel mai adevărat sens,nu spre evoluția globală a societății.

Noi trebuie să vindem apă printr-o conductă pe care o face dl Georgescu, probabil săpată la mâna,să nu dăunăm mediului,in câteva sute de ani.

Iar când alții vor coloniza Luna și Marte,noi vom cultiva stevie și măcriș și vom bea suc de morcovi, că dacă vindem apă mai rămâne să bem doar roua de pe culturile ecologice ale domniei sale.

Deasemenea ne vom apăra țara cu furci, greble și lopeți,că niște adevărați daci,vom naviga pe plute de răchită pe Dunăre și vom înființa cea mai mare plantație de alge din Marea Neagră,vor fi alfe negre sau caviarul algelor.

Probabil vom desființa sistemul bancar că este prea occidental și vom reveni la troc.

Voi oferi și pasaje din programul concret al d-lui Georgescu,dar deocamdată să speculăm o posibilă evoluția a țării noastre cu ideologia lui foarte bine ancorată în inspirație medievală, antică și cel mai probabil Avatar sau Lord of the Rings.

Deci marea Chemare pe care a simțit-o el, și a împărtășit-o cu oameni care habar n-au cine este, într-o țară unde era necunoscut este de fapt o intrare pe furiș,unde își asuma nemulțumirile unui popor care are nevoie de niște soluții reale la niște probleme reale.

Acest domn a inventat un dumnezeu terestru care sa salveze acest popor prin el.

In primul rând dl Georgescu este un simplu om,care folosește vorbe mari și umplute de opiul maselor, adică religie, prin care încearcă să imbete și drogheze acest popor, folosindu-se de niște concepte universale și sensibile.

El folosește durerilor poporului ca să pună mâna pe putere într-un mod dictatorial și fascist, plus că declară pe față inele dintre ideile care vor fi pilonii săi.

Folosește o masă de oameni dezinformată și foarte ușor de influențat,care il propulsează acolo unde el își dorește.

El nu este voința poporului,ci este lipsa de voință a unui popor de a se schimba.

Poporul ii dă puterea de a schimba ce dorește el, însă a întrebat cineva ce anume dorește acest popor?

Știe cineva in mod concret ce vrem?

Vreți o țară unde suntem izolați, unde femeile nu au dreptul să conducă și să fie egale cu bărbații, unde sa vă fie impusa singură credință naționalist creștină cu valori tradiționale?

Sau vreți să aveți posibilitatea unei alegeri libere?

Păi îți interzice acum cineva sa crezi în Dumnezeu,să mergi la biserică, să mănânci sănătos, să îți faci ferme ecologice sau sa fi orice altceva?

Fiți raționali…..

Voi continua să dezvolt subiectul pe parcurs, și deasemenea voi introduce și un profil al Dnei Lasconi….

Iorest 26.11.2024 20:24:04

Prietene vezi că ai căzut în capcana fricii, văd toți bătrânii căcați pe ei de frică și publicul peste 60 de ani numai când aud numele lui Georgescu după ce s-au uitat prea mult la Antena 3.
Acum înțeleg ce povestea un frate aici când au fost alegerile din 2000 și i-au furat părinții buletinul să nu voteze Vadim.

Se repetă povestea și se va aluneca în alți 20 de ani satanici de jaf, exil economic, înstrăinare, depopulare.

Nu-mi vine să cred că acest popor are mintea scurtă și că mințile care ar trebui să fie cele mai lucide ale intelectualilor sau bătrânilor sunt cele mai panicarde.

Sincer încep să-l reevaluez pe Călin Georgescu dat fiind tona de vome aruncate împotriva lui.

Dar se confirmă ce spuneam dacă Georgescu ar fi fost făcut albie de porci ca George Simion din 2-3 spectre de comunicare nu trecea de 6% - el s-a calificat pt că nu s-au ocupat de el de dimineață până seara.

Deci sunteți ușor prostibili toți pe care vă sperie presa și nu ați învățat nimic nici de la Referendumul pt famiie când vă speriau că iese România din UE, nici de la teroarea bio-sanitară covid când ne-au băgat pe toți în arest la domiciliu.

cozia 26.11.2024 22:12:57

Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania”

Sa facă dar numai din Dunăre în apropierea gurilor de vărsare în mare, nu din tara unde avem o seceta crunta și sistemul aquifer este la pământ.
Sa speram ca nu începe și asta cu tot felul de idioțenii izvorâte " din glie și neamul romanesc "

Iorest 26.11.2024 22:30:08

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679736)
Eu voi face cea mai mare conductă de apă din lume in Romania”

Sa facă dar numai din Dunăre în apropierea gurilor de vărsare în mare, nu din tara unde avem o seceta crunta și sistemul aquifer este la pământ.
Sa speram ca nu începe și asta cu tot felul de idioțenii izvorâte " din glie și neamul romanesc "

Există indicii că am avea un rezervor uriaș de apă în Dobrogea încă nepus în valoare:

https://www.mediafax.ro/social/fluvi...-video-8836799

https://www.antiquarius.ro/al-patrul...litara-0001245

Profesorul Călin Georgescu vorbește uneori în cheie criptică - trebuie să citești câte ceva ca să înțelegi la ce se referă.

Iorest 26.11.2024 22:52:54

Lasconi refuza orice dezbatere!!!

Calin Georgescu: Lasconi vrea România în război și a spus că acceptă orice va cere NATO și UE. Părinții sunt pregătiți să-și trimită copiii pe front? Războiul din Ucraina trebuie să înceteze! Lasconi refuză să participe la o dezbatere la TVR. Îi e frică!

Călin Georgescu, candidatul independent la președinția României, care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale, a făcut o declarație în fața jurnaliștilor, în care a subliniat că va fi un președinte care va pune țara și poporul lui pe primul loc, va pune preț pe onoare și diplomație continuă în favoarea interesului național și va aplica strategia păcii. De asemenea, el a spus că Lasconi vrea să implice țara noastră în război și că aceasta va accepta, așa cum a și declarat, orice va cere NATO și UE.
Georgescu a mai menționat că a invitat-o pe Lasconi să participe la o dezbatere electorală la Televiziunea Română, întrucât poporul român are dreptul să asiste la o astfel de dezbatere, însă aceasta a refuzat, fiindcă îi este frică de un astfel de dialog. Deși declarația sa a fost mai lungă, televiziunile sistemului i-au întrerupt transmisia în direct dupa 10-15 minute.

Ieri am văzut cum președintele Comitetului militar al NATO a cerut tuturor oamenilor de afaceri din țările membre NATO să se pregătească pentru un scenariu de război, în același timp să își aranjeze toate liniile de producție în același sens. Cum se poate să spună așa ceva dacă nu discută prima dată cu țările membre? Este o rușine și o jignire adusă tuturor țărilor membre NATO.

Mai mult, am văzut cum ieri prin manipulări au fost scoși tinerii în stradă. Așa cum i-au scos în stradă, așa-i va scoate și la război. Și nu știu dacă sunt pregătiți părinții să-și trimită copiii la război și să nu se mai întoarcă.

Seraphim7 26.11.2024 23:06:48

Puncte cheie in programul d-lui Georgescu propus pentru Romania , numit

Hrana, Apă, Energie

“Instaurarea statului suveranist-distributist și a unei societăți bazate pe democrația participativă în care Adevărul, Libertatea și Suveranitatea sunt axa de valori a dezvoltării României.”

Știți ce înseamnă stat suveranist-distributist,dar democrație participativă?

Eh, căutați și vedeți….

Vă mai întreb ceva.Cum poți fi Liber , Suveran și cu acces la Adevărul in condițiile in care….

Și vă voi prezenta ce condiții oferă,prin pasaje relevante din programul de pe pagina sa oficiala:

“cooperarea ca noul modus operandi, nu doar în economie și politică, ci în întreaga societate românească”

“Reinstaurarea cultului muncii din plăcere.”

“Resursele naturale nu sunt privatizabile și nici de vânzare”

“Restaurarea viziunii creștine în economie.”

“Întărirea instituțiilor democratice fundamentale ale statului (autoritatea legislativă, executivă și judecătorească) și ale ordinii constituționale (organismele societății civile, presa scrisă și audiovizual)”

“– participarea de minimum 51% din partea statului în tot ceea ce înseamnă exploatări de resurse naturale pe teritoriul României.”

“Totul se poate schimba prin acceptarea unui sistem care va reveni la o școală națională zidită pe temelia istoriei, culturii și intereselor naționale ale românilor, pe patriotism desăvârșit.”

“Se va crea o rețea de bănci populare și cooperatiste, uniuni de credit, care va finanța implementarea modelului suveranist-distributist”

“Producția agricolă a gospodăriilor țărănești va fi organizată în forme cooperatiste moderne”

“Apele minerale și termale sunt parte din patrimoniul natural al României și nu pot fi privatizate sau înstrăinate.”

“Va înceta „privatizarea” instituțiilor de forță ale României.”

“Cotă unică de 10% – pentru o stabilitate economică eficientă pe termen lung.”

“Stimularea agonisirii averii – pentru evitarea consumului inutil.”

“Participarea de minimum 51% din partea statului în tot ceea ce înseamnă exploatări de resurse naturale pe teritoriul României – pentru ca interesul național să fie gestionat cu prioritate.”

“Vor fi eliminate total industriile poluante și ineficiente, distrugerea sistematică, pe model colonial, a pământurilor.”

“România dispune de un potențial considerabil în primele trei domenii, în special în agricultură, mult peste media statelor Uniunii Europene.”

“Sectorul agricol va fi relansat, prin sprijinirea gospodăriei țărănești și a agriculturii tradiționale”

Mda, judecați singuri,că deja este prea târziu să evidențiez evidentul…

Vedeți întâi ce propune cineva și după puneți ștampila așa pe un program nu doar fără nicio bază concretă,ci pur și simplu lipsit de logică și cu trimiteri clare către comunism și fascism…

Iorest 26.11.2024 23:16:43

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679744)
Mda, judecați singuri,că deja este prea târziu să evidențiez evidentul…

Vedeți întâi ce propune cineva și după puneți ștampila așa pe un program nu doar fără nicio bază concretă,ci pur și simplu lipsit de logică și cu trimiteri clare către comunism și fascism…

Prietene nu înțelegi nimic, statul va fi investitor strategic în zona resurselor - iar din capitalizare și profit se va investi către dezvoltare.

Asocierea și gospodăriile țărănești sunt esențiale în Franța, Belgia unde sunt multe mărci înregistrate de produse cu specific local și se face comerț de milioane de euro - există o mică rețea de producători care alimentează fiecare așezare urbană.

Instituțiile de credit precum banca agricolă vor da credite pe dezvoltare pentru utilaje agricole, irigații ticăloșii FSN au falimentat Banca Agricolă și au vândut-o la austriecii Reifeisen.

Dacă oamenii ar sta în gospodăria lor nu și-ar mai abandona pământul și așezările urbane ar profita din asta, România ar avea altă configurație demografică, în 90 erau vreo 4 milioane de gospodării țărănești și acum nu mai sunt nici măcar 2, toți se hrăneau de acolo.

Seraphim7 26.11.2024 23:31:32

Măi Iorest noi n-am fost capabili să luăm bani gratuiți de la UE să intrăm într-o era a tehnologiei agricole moderne și tu îmi spui că Georgescu care spune că va relansa agricultura cu gospodării țărănești și agricultură tradițională......

Până și comuniștii au înțeles că ne trebuie agricultura modernă.

Păi Georgescu a zis că toate industriile poluante vor fi interzise.

El vrea sa facem agricultura cu plugul tras de boi și căruțe trase de cai , sau cum?

Îți spune clar că toate resursele țării nu pot fi privatizate, păi ce privatizăm dacă îți spune că totul este al țării?

Plus vom munci toți din plăcere, că doar va fi impus acest nou cult, practic vei munci gratis într-un fel de ev mediu, pentru țara,care va impune o adunare a averii să nu mai cheltui tu resursele țării.

Așa că din nou se dorește îmbogățirea țării prin sărăcirea poporului.

Îți spune că face o școală națională exclusiv bazată pe patriotism, adică ieși din sistemul mondial educațional și înveți numa despre legionari și extra despre Hitler și Putin.

Hai că deja..... Deschideți ochii va rog!

Sau chiar am ajuns in așa hal încât să ne aruncăm de bunăvoie într-o era mai întunecată decât am trăit vreodată.

Iorest 26.11.2024 23:45:25

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679746)
Măi Iorest noi n-am fost capabili să luăm bani gratuiți de la UE să intrăm într-o era a tehnologiei agricole moderne și tu îmi spui că Georgescu care spune că va relansa agricultura cu gospodării țărănești și agricultură tradițională......

Până și comuniștii au înțeles că ne trebuie agricultura modernă.

Păi Georgescu a zis că toate industriile poluante vor fi interzise.

Se referă la industrii extractive poluante de tip Roșia Montana cu cianuri.

Citat:

El vrea sa facem agricultura cu plugul tras de boi și căruțe trase de cai , sau cum?
Nu se referă la plug ci la asocierile agricole de familie pe model franțuzesc, adică dacă Franța are procente importante din PIB din agricultură, noi să dăm cu piciorul când hrana e cea mai de preț resursă ?

Citat:

Îți spune clar că toate resursele țării nu pot fi privatizate, păi ce privatizăm dacă îți spune că totul este al țării?

Nu mai e nimic al nostru, zi-mi o exploatare unde statul controlează 51% din Adunarea generală ?

Citat:

Îți spune că face o școală națională exclusiv bazată pe patriotism, adică ieși din sistemul mondial educațional și înveți numa despre legionari și extra despre Hitler și Putin.

Hai că deja..... Deschideți ochii va rog!

Sau chiar am ajuns in așa hal încât să ne aruncăm de bunăvoie într-o era mai întunecată decât am trăit vreodată.

Prietene se referă la cultul eroilor, accent pe istorie, geografie, limba română, dar nu înseamnă că distruge matematica și științele exacte, vezi că și cinematografia duce lipsă despre filme care să portretizeze calitățile milenare ale românilor.

Ironic e că științele exacte au produs rezultate olimpice în timpul comunismului mult mai substanțiale decât în epoca când dezlânarea mentală generată azi produce subperformanță.

Seraphim7 27.11.2024 00:31:41

Acuma vom migra spre celălalt candidat ce tinde spre funcția de președinte al statului.

In primul rând nu am favorizat niciodată USR,sau dna Lasconi in acest sezon electoral.

Am menționat doar că am fost membru USR acum vreo 4 ani,fiind președinte de filială câteva luni.

In general sunt apolitic, însă in ultima vreme m-am implicat,ca noi toți dealtfel, vrând nevrând in politica actuală,din poziția de alegător și persoană care va fi afectată de cei care o fac.

N-am ascuns senzațiile pe care ni le-au oferit unii dintre cei din grupul suveranist,mai ales dna Sosoaca,la care am “savurat” modul agresiv prin care a atacat în moduri nu tocmai elegante anumite poziții ale politicii mainstream.

N-am ascuns momentele in care acum recent dl Georgescu a atins puncte sensibile in inimile noastre.

Singurul candidat pe care l-am susținut în această campanie a fost dl Mircea Geoană.

A fost o opțiune solidă pentru funcția de președinte.

Momentan nu exista din păcate o asemenea opțiune.

Însă în condițiile date, opțiunea trebuie să fie o democrație palidă sau un hibrid comunist-fascist.

Acest rezultat arată un vot antisistem și o nevoie de schimbare, însă fără a consulta inițial unde va duce această schimbare.

Mulți au tratat acest vot,ca pe o “butonare” inofensivă a unei aplicații,sau acel impuls de like-uri repetate fără a mai vedea efectiv cui dai acel like.

Am ajuns in etapa de “zombificare” și manipulare prin tehnologie,prin acest experiment numit Călin Georgescu,aplicat pe poporul român.

Sincer nu vreau sa fiu nici ironic, nici susținător nici defăimător al Elenei Lasconi.

Dar voi incerca să fac un portret cât de cât obiectiv după ce voi analiza mai multe declarații, obiective și program politic al ei și al USR.

Iorest 27.11.2024 00:43:17

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679748)
Am menționat doar că am fost membru USR acum vreo 4 ani,fiind președinte de filială câteva luni.

Câți ani ai activat în USR ?
Mă bucur totuși că ai ieșit din acel matrix periculos și pt mântuirea ta personală.

Citat:

Însă în condițiile date, opțiunea trebuie să fie o democrație palidă sau un hibrid comunist-fascist.

Acest rezultat arată un vot antisistem și o nevoie de schimbare, însă fără a consulta inițial unde va duce această schimbare.
Omule ce înseamnă fascist pentru tine, eu singurii fasciști îi văd pe cei din antifa care amenințau subliminal cu moartea pe Călin Georgescu

Candidatul prezidențial Călin Georgescu amenințat cu moartea de brigăzile ANTIFA sub ochii Jandarmeriei Române: ”Un Crăciun ca al lui Ceaușescu!” Andrei Dincă: Câteva prime concluzii, dupa ce fenomenul Călin Georgescu a bulversat România

Nu cumva aceștia acționează ca adevărații fasciști, se constituie în brigăzi de asalt precum gruparea SA a lui Hitler, încearcă să impună prin violență alte rezultate decât cele ale votului.

Aplică un linșaj tuturor care nu spun, nu fac, nu gândesc precum ei, vor cenzură CNA asupra tik-tokului
:

ANCOM a cerut oficial o anchetă împotriva Tik Tok. Aplicația chinezească este „un risc pentru sigura

E corect prietene să cenzurezi netul ?

Seraphim7 27.11.2024 09:36:32

Înainte de a eticheta USR și pe Elena Lasconi in vreun anumit fel,eu zic sa vedem ce pune pe masă acest partid concret și ce viziune are pentru țara, fiindcă este mai important asta decât preferințele noastre personale cu privire la om său zvonurile nefondate.

O viziune progresistă nu înseamnă că dacă de exemplu Lasconi oferă libertăți anumitor minorități, îți taie ție din drepturi.

Tu rămâi cu aceleași drepturi ca cetățean, însă într-un stat cu adevărat democratic fiecare cetățean indiferent de viziune sau orientare are aceleași drepturi ca și tine.

Asta este adevărata democrație.

Iar cei cu viziuni înguste și limitate nu pot decât să trăiască în continuare într-un stat dictatorial și să favorizeze state tip Corea de Nord sau Rusia, sau nostalgia unui comunism din care orice om cu puțină rațiune înțelege ce nu a fost ok și ce a fost ok.

Să ieșim din extreme domnilor și doamnelor cetățeni.

O țară a poporului înseamnă una in care fiecare om este respectat, ascultat și egal .

Nu una in care devenim toți subjugați de un lider autoritar sub niște forme de ultranationalism.

Totuși să vedem ce ne oferă acest partid și candidat aflat în poziția numărul 2 din alegerea românilor, și atenție deasemenea unul care a bătut PSD,AUR ,PNL și a fost alegerea de top a diasporei.

Să nu uităm că toate partidele democratice,pro occidentale și NATO,care cu bune cu rele au oferit o oarecare stabilitate în țară,o vor susține pe Elena Lasconi.

Desigur dna Lasconi ar fi trebuit să vorbească mai coerent și mai des despre programul în sine,dar nu-i problemă cu siguranță vom identifica in el o viziune mult mai sănătoasă decât discursurile carismatice pline de mesaj ale d-lui Georgescu,dar lipsite de conținut.

Aici probabil este invers un discurs fara mesaj, fără a umple cu un conținut care chiar există și îl vom descoperi.

Voi incepe cu pasaje relevante din programul politic oferit de USR și Elena Lasconi pentru Romania

“ O Românie pentru toți nu doar pentru unii”

“Fiecare leu din taxe,
în serviciul contribuabilului”

“Bani mai mulți pentru cei care muncesc”

“ ●︎ Eliminăm risipa pe banii statului
●︎ Mai puține localități, cu mai mulți bani
●︎ Libertatea de a lucra de unde vrei, protejat de lege
●︎ Energie mai ieftină pentru populație și companii prin investiții în producție și stocare
●︎ Rezolvăm cele 267 de puncte negre de pe șosele
●︎ Infrastructura, prioritate prezidențială
●︎ Standarde obligatorii de interconectare la proiectele de digitalizare
●︎ Încurajăm asocierea în agricultură”

“România, o țară corectă
și sigură pentru toți cetățenii săi”

“●︎ 300 de parlamentari
●︎ Confiscarea averilor ilicite și măsuri antifugari
●︎ Evaluăm activitatea magistraților, eliminăm privilegiile
●︎ Alegeri în două tururi, prag electoral la 3%
●︎ Strategie clară privind interesele externe ale României
●︎ Ținem războiul departe de România, sprijinim Ucraina și ne implicăm în reconstruirea ei
●︎ Reforma CSM
●︎ Buget credibil pentru înzestrarea Armatei
●︎ Voucher cultural la 18 ani
●︎ Monitorizăm în timp real cine și cu ce poluează
●︎ Construim centura verde a Bucureștiului”

“Școală bună lângă casă”

“●︎ Le dăm părinților și copiilor dreptul de a-și alege școala
●︎ Desființăm inspectoratele
●︎ Curriculum-ul adaptat realităților actuale ●︎ Extindem programele „Școală după școală”
●︎ Masă caldă și sănătoasă în toate școlile ●︎ Atragem tinerii profesori în sistem
●︎ Punem la dispoziția școlilor un fond de stimulare a performanței profesorilor
●︎ Extindem actualul Program Național de Creșe din PNRR
●︎ Simplificăm procedurile pentru a înființa creșe private”

“Diagnostic: Sănătatea este bolnavă.
Iată cum o facem bine”

“●︎ Înființăm Pilonului 2 al Sănătății
●︎ Transferăm spitalele la autoritățile locale ●︎ Evaluarea personalului și finanțarea secțiilor vor include un bonus care depinde de părerea pacienților
●︎ Bonus de rural izolat pentru medicii de familie
●︎ Programe de screening și depistare precoce oncologică cu acces universal și echitabil
●︎ Analize gratuite și la timp pentru monitorizarea sarcinii “

“Măsuri pentru o viață împlinită
și independentă”

“●︎ Decuplarea indemnizației de handicap de Indicatorul Social de Referință (ISR) și raportarea la salariul minim pe economie
●︎ Asistenții personali nu vor mai depinde de organigrama primăriilor și plata lor se va face din bugetul central
●︎ Programul național „Localitate accesibilă”
●︎ Salarii bune pentru persoanele cu dizabilități
●︎ Voucher pentru dispozitive asistive, fără restricții, fără aprobări suplimentare
●︎ Măsuri pentru copiii cu autism și persoanele cu Alzheimer și demență”

“Diaspora.
Români demni oriunde în lume,
așteptați cu brațele deschise acasă”

“●︎ Limba româna se va putea învăța în străinătate cu un sistem didactic dedicat și resurse pentru predare
●︎ Sistem de atestare standard a cunoștințelor de limba română
●︎ Departamentul pentru Românii de Pretudindeni va fi reformat și va oferi și asistență la repatriere
●︎ Extindem rețeaua de consulate și investim mai mult în consulate itinerante
●︎ Număr echitabil de parlamentari de Diaspora
●︎ Posibilitatea de a vota ușor și sigur, inclusiv de la distanță”

“Tineri implicați în societate,
pregătiți pentru ziua de mâine”

“●︎ Introducerea votului de la 16 ani în alegerile locale, pentru a crește gradul de implicare a tinerilor în viața publică
●︎ Limităm la 5 ani perioada de închiriere a locuințelor ANL și le deschidem pentru tineri
●︎ Extinderea vaccinării anti-HPV gratuite
●︎ 4 ședințe de consiliere psihologică pe lună decontate de CNAS
●︎ Îmbunătățirea educației pentru sănătate în școli
●︎ Introducerea doctoratului profesional
●︎ Cursuri de conducere, predate la liceu”

“Bunicii noștri trăiesc mai mult
și mai sănătos”

“●︎ Banii din redevențe vor finanța deficitul la sistemul de pensii
●︎ Mecanism previzibil de mărire a pensiilor ●︎ Decontăm rețetele pentru boli cronice cu tot ce depășește 20% pentru pensiile sub cea medie
●︎ Centre de tip Respiro pentru îngrijirea seniorilor
●︎ Locuințe adaptate pentru seniori, cu decontare de la CNAS
●︎ O viață socială mai plină pentru seniori
●︎ Implicăm seniorii în programe de mentorat pentru tineri”

“O viață sigură și sănătoasă
pentru toate femeile din România”

“●︎ Programe decontate pentru pregătirea și recuperarea fizică a mamelor după naștere
●︎ Asistență pentru recuperare fizică și pentru a preveni sau trata o eventuală depresie postnatală
●︎ Reducere din impozitul pe salariu de 500 de lei pentru fiecare copil
●︎ Redeschidem centrele de planificare familială
●︎ Produse contraceptive gratuite pentru femeile vulnerabile
●︎ Protejăm femeile de agresori

Votați ce vreți,dar votați

INFORMAT

Moroco 27.11.2024 10:20:56

Practic suveranistii lui Calin Georgescu, Simion si Sosoaca ar trebui sa se impace cu USRisti doamnei Elena-Valerica Lasconi pentru ca ei vor obtine maximul de procente in parlament si ei vor conduce tara impreuna pe viitor, deci n-are rost sa se urasca proletar unii pe altii pentru popor ci sa se respecte cat mai mult si cat mai frumos fiindca doar impreuna pot salva si mantui tara eliberand-o de pamant si de trecutul ei legionar-comunist-socialist-psdist si ”traditional nationalist” pntcdist si pnlist, complice si colaborationist cu serviciile.

Trebuie sa iesim din trecut si sa intram in noua era in care din ascuns la carma vaporului numit Romania va sta Dumnezeu prin alesii, dreptii si sfintii Lui! Adevarul si Cuvantul Lui ne va calauzi spre Rai pe drumul Crucii Sale, nu al meu sau al omului, oricine ar fi acela!

Deci nu va asmutiti unii impotriva altora flosind adevarul spre rau fiindca in dezbinare si alunecare in ura justitiara si calomnie va pierdeti sufletul si mantuirea lui caci neascultarea, necredinta si nerabdarea sunt de la cel rau.

Umiluieste-ne Doamne si ne pazeste pe noi... pls.

Seraphim7 27.11.2024 10:29:24

Și acum să intrăm mai adânc în soluționarea problemelor actuale ale țării, prin viziunea USR.

Deasemenea prin passje relevante de pe pagina lor oficială.

PROBLEMA 1
“Statul român este pe locul 1 în Europa la sărăcie în muncă, la taxarea muncii și la exodul populației. Toate acestea sunt legate, taxele mari generează sărăcie și gonesc românii din România. Iar banii se duc la o castă politică ce își dă pensii speciale și privilegii tot mai mari din banii contribuabililor.”

“În prezent, 15,7 miliarde de lei de la bugetul de stat sunt vărsate pentru a acoperi pensiile speciale.”

SOLUȚIA 1
“Vom raporta toate pensiile la veniturile reale obținute de către salariat. O autentică reformă în domeniul pensiilor speciale înseamnă pensie după contribuții și venituri.
Pentru cei din sistemul de apărare, legea, în viziunea USR, va reflecta mai bine principiul contributivității respectându-i pe cei care au făcut o carieră în sistem și care nu pot fi tratați la fel cu cei care și-au asimilat perioade lucrate în civil. Pentru restul pensionarilor speciali (cei de la Curtea de Conturi, din Diplomație, din sistemul judiciar) vom susține să rămână cu pensia acordată pe criteriul contributivității pentru toată perioada de activitate. Prin reforma sistemului de numire la CCR, vom putea interveni inclusiv asupra abuzului de pensii speciale pentru magistrați (care sunt peste cele pe contributivitate).”

PROBLEMA 2
“România nu e săracă, este sărăcită. Clasa politică a funcționat după principiul „cine împarte parte își face”. Asta a dus România la dezastrul bugetar în care ne aflăm acum.”

“Companiile de stat reprezintă aproximativ 7-8% din economia României și angajează aproximativ 180.000 de oameni.

Filosofia că firmele de stat nu trebuie să facă profit ascunde de fapt premisele unei sifonări masive de bani publici. Toate firmele de stat care nu fac profit își compensează pierderile cu subvenții care vin în diverse feluri de la autoritățile tutelare.”

“Consiliile de administrație ale companiilor de stat sunt bazin de distribuit joburi pentru rezerva de cadre a partidelor vechi plus amante și rude ale politicienilor.

Multe companii înregistrează pierderi masive, compensate cu subvenții venite ori de la bugetul local, ori de la bugetul central.”

SOLUȚIA 2
“Vom reduce povara fiscală suportată de români prin reducerea cheltuielilor ieșite de sub control ale actualei clase politice.

Președintele Elena Lasconi va organiza o echipă de consilieri prezidențiali dedicați eficientizării statului, va cere rapoarte de performanță și schimbări / reorganizări la instituțiile care nu își îndeplinesc mandatul public.”

“USR a inclus în PNRR obiective ambițioase:

► Management competent, recrutat după criterii profesionale,

► Indicatori de performanță reali, care urmăresc reducerea risipei și a subvențiilor nejustificate,

► Transparență a performanței economice și a numirilor în consiliile de administrație.”

“Ce se schimbă
Nu vei mai suporta din propriul buzunar incompetența sau fraudele unor conduceri numite politic. Companiile vor fi privatizate, listate pe bursă sau închise (cele care nu îndeplinesc un mandat public). Astfel, prin cumpărarea de acțiuni, companiile de stat chiar pot fi ale tale. Capitalismul popular este un obiectiv al guvernării USR.

Companiile care îndeplinesc un rol de utilități publice (metrou, de exemplu) vor fi auditate și depolitizate. Conducerea companiilor va fi recrutată pe baza experienței și a competenței. Noile conduceri vor primi indicatori de performanță astfel încât să își reducă pierderile.”

PROBLEMA 3
“Clasa politică menține actuala structură administrativă a țării pentru a controla politic soarta românilor.

De aceea avem fenomenul baronizării, unde toate fondurile pleacă din pixul unui baron local.

Structurile care țin de consiliile județene sunt ineficiente și disfuncționale.”

SOLUȚIA 3
“Vom desființa consiliile județene și vom redenumi actualele regiuni de dezvoltare „județe” (pentru a nu schimba Constituția).

Vom transfera acolo atribuții macro de la nivel județean.

Majoritatea atribuțiilor consiliilor județene vor merge la localitățile întărite și autonomizate.”

PROBLEMA 4
“Este o modă în toată țara să candidezi pentru primărie sau parlament sau să te angajezi tot la stat în funcții politizate și să blochezi posturi de titular în școli și spitale.

Copiii învață cu suplinitori, medicii nu pot veni pe posturile blocate.”

SOLUȚIA 4
“Această practică va înceta.

Cine intră în politică renunță automat la postul blocat în școală, spital și administrația publică.

Cine se angajează într-o poziție administrativă de conducere renunță la postul blocat.”

PROBLEMA 5
“Funcționarii publici cinstiți și performanți (și sunt mulți, i-am cunoscut în mandatele noastre locale și naționale) sunt sufocați de un sistem în care evaluarea este fie o glumă, fie un instrument de presiune politică.

Angajările politizate măresc schema de personal, dar munca rămâne tot doar pe umerii celor care duc greul.

Salariile diferă aberant pe criterii istorice, fără nicio legătură cu importanța muncii sau cu relevanța muncii pentru cetățean.”

SOLUȚIA 5
“Vei avea funcționari publici empatici și profesioniști. Angajăm și evaluăm în mod transparent, corect, astfel încât Administrația Publică să atragă oameni muncitori și performanți.

Examenul național pe model european (dai examen să intri în corp și apoi alegi poziția/ești recrutat) a fost introdus de USR prin PNRR și a rămas doar proiectul-pilot. Îl vom extinde la administrația națională.

Vom lega munca de performanța reală și de importanța obiectivă. Vom duce la capăt Legea Salarizării Unitare introdusă de USR în PNRR.”

Iată doar câteva dintre PROBLEMELE reale din țara noastră,la care se vine deasemenea cu niște SOLUȚII,reale.

Nu trebuie să cădem în extremismul,comunism,fascism sau să-l adoram pe Putin sau sa ieșim din UE sau NATO, pentru a reforma niște modele învechite de lucru sau a corecta anumite practici greșite și dăunătoare.

cozia 27.11.2024 11:10:25

Când aud cuvântul suveranisti mi se face parul maciuca.
Suna foarte aiurea în contextul actual de plati astronomice obligatorii lunare de pensii si salarii de care nu scapi neam afisandu-te drept suveranist, ne luând în considerare și alte "piliri" și debavurari din asa zisul buget:))
Situația asta în COADA DE PESTEeste valabila și pentru domnul " vom negocia cu NatosiUe".
Ce sa negocieze un iepure în laț cu un leu?

Chiar suntem luați de debili mintali.

Seraphim7 27.11.2024 11:44:00

Revenind la dl Georgescu….

Măi oameni buni, așa cum am zis,abia acum l-am descoperit recent și eu,la fel cum probabil majoritatea țării.

Am rezonat instant cu el pe anumite teme,unde deliram sau delirez și eu câteodată când mă arunc în ocult, misticism sau studiu religios.

Însă eu nu candidez la prezidențiale și am jumătate din vârstă domniei sale.

Dacă a avut atâtea funcții în organizații mondiale,masonice sau chiar de stat aici la noi și acum ,fiind profesor la o facultate prin Ploiesti parcă.S-a apucat sa se distreze cu populația țării vorbind așa haotic și scandalos din plictiseala probabil, folosind teme care sunt de origine ocultă.

Păi tocmai de asta sunt “ascunse” fiindcă nu poți să arunci cu ele într-un public profan fără a explica întâi despre natura lor.

Însă el știe foarte bine ce vorbește și de ce vorbește în acest fel, și nu în ultimul rând cu ce scop.

Ultimul lider care a folosit Ocultismul pe față a fost Hitler.

El aruncă bombe după bombe și nici nu le justifică sau argumentează.

Adică cum veneam eu aici și aruncam,ba Hristos nu a fost o persoană reală,ba Pavel a inventat Creștinismul,ba vin extratereștrii peste noi ,etc.

Cunosc foarte bine ce înseamnă să provoci valuri așa la comandă, însă dl Georgescu este un maestru in așa ceva.

Adică din plictiseala am reușit să conving o mână de oameni destul de lucizi și raționali că Pământul este plat.

De ce fiindcă pe moment am vrut sa cred și eu acea teorie deși știam că este pură fantezie.

Acesta este SECRETUL,dragii mei,sa crezi și tu ce spui, indiferent ce spui și indiferent de convingerile și intențiile tale.

Asta face dl Georgescu, într-un mod mârșav.

Experimentează pe poporul român un ocultism masonic.

Însă este bine întotdeauna să fim lucizi, să căutăm luciditatea.

Și eu cad de foarte multe ori în misticism,delir religios,fantezie spirituală,teorii ale conspirației și visez lucid mai mult decât trăiesc în realitate.

Însă aceea este doar o realitate personală,a mea,de cele mai multe ori de moment și fiind un produs al imaginației,visului sau subconștientului.

Nu o impun nimănui,nu incerc sa manipulez lumea prin viziunea mea.

Doar o expun și împărtășesc, așa cum face orice om rațional.

Ai o viziune originală, păi fa ceva constructiv cu ea,nu dezbinare,extremism sau politică totalitară.

Scrie o carte, fă un film, transmite un mesaj,dezvoltă un concept care sa ajute întrega umanitatea,nu doar să subjuge una singură…

Adică chiar națiunea ta….

stefan florin 27.11.2024 16:02:50

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679766)
Revenind la dl Georgescu….

Măi oameni buni, așa cum am zis,abia acum l-am descoperit recent și eu,la fel cum probabil majoritatea țării.

Am rezonat instant cu el pe anumite teme,unde deliram sau delirez și eu câteodată când mă arunc în ocult, misticism sau studiu religios.

Însă eu nu candidez la prezidențiale și am jumătate din vârstă domniei sale.

Dacă a avut atâtea funcții în organizații mondiale,masonice sau chiar de stat aici la noi și acum ,fiind profesor la o facultate prin Ploiesti parcă.S-a apucat sa se distreze cu populația țării vorbind așa haotic și scandalos din plictiseala probabil, folosind teme care sunt de origine ocultă.

Păi tocmai de asta sunt “ascunse” fiindcă nu poți să arunci cu ele într-un public profan fără a explica întâi despre natura lor.

Însă el știe foarte bine ce vorbește și de ce vorbește în acest fel, și nu în ultimul rând cu ce scop.

Ultimul lider care a folosit Ocultismul pe față a fost Hitler.

El aruncă bombe după bombe și nici nu le justifică sau argumentează.

Adică cum veneam eu aici și aruncam,ba Hristos nu a fost o persoană reală,ba Pavel a inventat Creștinismul,ba vin extratereștrii peste noi ,etc.

Cunosc foarte bine ce înseamnă să provoci valuri așa la comandă, însă dl Georgescu este un maestru in așa ceva.

Adică din plictiseala am reușit să conving o mână de oameni destul de lucizi și raționali că Pământul este plat.

De ce fiindcă pe moment am vrut sa cred și eu acea teorie deși știam că este pură fantezie.

Acesta este SECRETUL,dragii mei,sa crezi și tu ce spui, indiferent ce spui și indiferent de convingerile și intențiile tale.

Asta face dl Georgescu, într-un mod mârșav.

Experimentează pe poporul român un ocultism masonic.

Însă este bine întotdeauna să fim lucizi, să căutăm luciditatea.

Și eu cad de foarte multe ori în misticism,delir religios,fantezie spirituală,teorii ale conspirației și visez lucid mai mult decât trăiesc în realitate.

Însă aceea este doar o realitate personală,a mea,de cele mai multe ori de moment și fiind un produs al imaginației,visului sau subconștientului.

Nu o impun nimănui,nu incerc sa manipulez lumea prin viziunea mea.

Doar o expun și împărtășesc, așa cum face orice om rațional.

Ai o viziune originală, păi fa ceva constructiv cu ea,nu dezbinare,extremism sau politică totalitară.

Scrie o carte, fă un film, transmite un mesaj,dezvoltă un concept care sa ajute întrega umanitatea,nu doar să subjuge una singură…

Adică chiar națiunea ta….

bun, am inteles! Dar DE CE nu spui de dreptul la avort si de drepturile persoanelor LGBTQ promovate de Lasconi?

Seraphim7 27.11.2024 17:51:46

"Nu sunt de acord cu ce spui,dar voi apăra până la moarte dreptul tău de a o spune "

Asta o spunea Voltaire acum câteva sute de ani.

Una este să îți fie impus ceva și alta este sa îți fie oferite anumite libertăți.

Cu ce te încurcă pe tine ca și creștin, dacă persoanele de altă credință sau orientări au anumite libertăți?

Atâta timp cât tu ai toată libertatea să îți manifești credința precum vrei,de ce sa lupți împotriva altora doar fiindcă nu ești de acord cu ei?

Democrația adevărată înseamnă egalitate pentru fiecare indiferent de credință.

Nu sunt un stat teocratic,ci unul în care Biserica este separată de stat.

Fiecare merg pe drumul lor însă nu se amestecă în treburile interne ale fiecăruia dintre ele.

Dacă statul s-ar implica in Biserică și Biserica in stat ar ieși o dictatură teocratică sau un fel de Israel sau state islamice.

Religia se ocupa de Dumnezeu,nu Politica.

Amestecarea lor duce mereu in extreme periculoase pentru om.

Ai instituția Bisericii,ai dreptul să îți formezi un Cult.

Statul îți oferă aceat drept,ai dreptul sa crezi ce vrei, adică libertatea religioasă.

Și tu vrei sa ajungi acum într-un totalitarism religios ,unde tuturor sa le fie impusa o singură credință.

Asta înseamnă dictatură, totalitarism și tot ce a fost distructive pentru umanitate.Asta înseamnă război, fundamentalism islamic etc.

Au luptat oameni să avem drepturi și voi le aruncați la coșul de gunoi pe niște vise vândute de un profet mincinos....

TREZIȚI-VĂ

Iorest 27.11.2024 21:26:27

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679757)
Înainte de a eticheta USR și pe Elena Lasconi in vreun anumit fel,eu zic sa vedem ce pune pe masă acest partid concret și ce viziune are pentru țara, fiindcă este mai important asta decât preferințele noastre personale cu privire la om său zvonurile nefondate.

O viziune progresistă nu înseamnă că dacă de exemplu Lasconi oferă libertăți anumitor minorități, îți taie ție din drepturi.

Prietene USR e în Parlament din 2016 și are primării mari din 2020, ești un nesimțit că vii aici să vânturi iarăși mincuna - revoluția bunei guvernări, fără penali și alte lozinici nerușinate, abuzive, manipulatorii.

Escrocul de Fritz a umplut Timișoara de marșuri gay pe banii contribuabililor nu de la mă-sa de acasă, îi cerea lui Arafat ordin de carantinare.

Și-au angajat pilele lor prin primării deci au mărit aparatul bugetofag, au pierdut fonduri europene, au mărit fiscalitatea nu au scăzut-o, au mărit datoria publică a orașelor.

Cred că dacă era ceva de capul lor se vedea, din păcate și tu ți-ai ales partea ticăloșilor și vei avea cu ei răsplată de la Dumnezeu.

Seraphim7 28.11.2024 00:03:00

Ia-l de mână pe Georgescu și mergi cu el în Rusia,ce sa zic.:))

Eu aleg Democrația,nu neapărat pe Lasconi sau USR.

Din moment ce am doar aceste două opțiuni momentan, ce-ai vrea sa alegi?

Există creștin-democratia europeană,care nu tinde spre extremism sau ultranationalism, chiar PPE(Partidul Popular European) cuprinde în general formațiuni politice creștine europene,din care face parte PMP si Forța Dreptei,de la noi.

In general aceste formațiuni au avut atitudini anti -LGBT și pro-viata, adică anti-avort.

Deci nu trebuie sa dai mâna cu fascismul și rușii că să ai poziții politice creștine și să-ți aperi valorile in care crezi.

Însă pluripartidismul implică respectarea fiecărei viziuni politice și exprimarea unei majorități.

Noi trebuie să înțelegem ce înseamnă o democrație, și să o facem funcțională.

Nu sa părăsim o democrație, doar fiindcă nu reușim să o pornim, să o conducem și să o implementam in societate.

PS

Lasă-l acolo și vino înapoi să contribui la dezvoltarea unei Democrații Creștine.

Iorest 28.11.2024 00:07:43

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679777)
Ia-l de mână pe Georgescu și mergi cu el în Rusia,ce sa zic:))

Eu aleg Democrația,nu neapărat pe Lasconi sau USR.

Din moment ce am doar aceste două opțiuni momentan, ce-ai vrea sa alegi?

Există creștin-democratia europeană,care nu tinde spre extremism sau ultranationalism, chiar PPE(Partidul Popular European) cuprinde în general formațiuni politice creștine europene,din care face parte PMP si Forța Dreptei,de la noi.

In general aceste formațiuni au avut atitudini anti -LGBT și pro-viata, adică anti-avort.

Deci nu trebuie sa dai mâna cu fascismul și rușii că să ai poziții politice creștine și să-ți aperi valorile in care crezi.

Însă pluripartidismul implică respectarea fiecărei viziuni politice și exprimarea unei majorități.

Noi trebuie să înțelegem ce înseamnă o democrație, și să o facem funcțională.

Nu sa părăsim o democrație, doar fiindcă nu reușim să o pornim, să o conducem și să o implementam in societate.

Prietene nu vezi că singurii fasciști sunt brigăzile antifa care se implică în alegerile din România ?
Nu-ți pute a intruziune din afară în procesul electoral intern ?

STARE DE ALERTĂ: Protestatarii amenință postul Realitatea PLUS! Poliția a venit la sediu! ANCA ALEXANDRESCU și CĂLIN GEORGESCU în direct la Culisele Statului Paralel: SISTEMULUI ÎI E FRICĂ DE CANDIDATURA UNUI OM INDEPENDENT, STATUL PARALEL SE CLATINĂ

Din ce caverne au ieșit ăstia ? Ăsta e stat de drept să se voteze încă 6 ore după închiderea urnelor în România până iese cine trebuie în T2 ?

https://www.activenews.ro/stiri/Andr...Romania-193524
Andrei Gușă: AntiFa se implică în mod direct și fățiș în alegerile din România!

Seraphim7 28.11.2024 00:17:22

Sincer,nu înțeleg de ce nu au intervenit înainte, și au permis unui potențial pericolul,cu asemenea atitudini sa pericliteze securitatea națională prin participarea la aceste alegeri.

Era normal să investigheze înainte toți candidații.Uite Sosoaca a fost interzisă, însă adevăratul pericolul era ascuns în online unde predica in delir un mesaj ocultat ajutat de o tehnologie pe care o reneagă.

El preferă doar monolog,ca orice manipulator veritabil,ascuns în spatele unui ecran.

A creat în avatar virtual care salvează România, și toată lumea cunoaște doar in simplu erou artificial in care își pune toate speranțele.

Călin Georgescu există doar pe internet.

In realitate el nu există,nu dorește să existe,nu a existat niciodată și cu siguranță nici nu va mai exista.

Iorest 28.11.2024 00:18:53

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679779)
Sincer,nu înțeleg de ce nu au intervenit înainte, și au permis unui potențial pericolul,cu asemenea atitudini sa pericliteze securitatea națională prin participarea la aceste alegeri.

Era normal să investigheze înainte toți candidații.Uite Sosoaca a fost interzisă, însă adevăratul pericolul era ascuns în online unde predica in delir un mesaj ocultat ajutat de o tehnologie pe care o reneagă.

El preferă doar monolog,ca orice manipulator veritabil,ascuns în spatele unui ecran.

A creat în avatar virtual care salvează România, și toată lumea cunoaște doar in simplu erou artificial in care își pune toate speranțele.

Călin Georgescu există doar pe internet.

In realitate el nu există,nu dorește să existe,nu a existat niciodată și cu siguranță nici nu va mai exista.

Nu vezi că Lasconi e singura care fuge de dezbatere, de dialog și ocultează democrația prin jocuri securistice la urne în diaspora ?

Seraphim7 28.11.2024 02:33:43

Continuând maximele d-lui Georgescu,pe care le voi oferi imediat.

Însă înainte de aceasta, trebuie să tragem o concluzie, referitor la o anumită poziție a dansului cu privire la vaci.

O mare tragedia națională, potrivit dânsului,este că noi bem un lapte scump și contrafăcut, pasteurizat,de la vaci care nu mai consumă hrană vie și nu se mai mișcă ele liber pe glia neamului.

Acuma, probabil dânsul ar dori că fiecare cetățean,întrucât vaci avem destule cât să ne poată oferi lapte la toți,ar trebui sa consume lapte proaspăt,de la sursă,că doar ăla este real.

Automat m-am gândit la persoanele care locuiesc la oraș și la niște soluții practice pentru această prioritate națională,in viziunea dânsului.

O opțiune ar fi că înloc de parchet, faianță și alte pardoseli artificiale,care te îndepărtează de adevărată natură a ființei tale.

Să se reglementeze că fiecare cetățean să-și pună direct glie strămoșească sau pământ viu, înloc de parchet și alte asemenea,in locuințe.

Ai o garsonieră de 7/5, nu-i nicio problema, nu-ți încape vaca să locuiască alături de tine pe glie,care desigur va fi dotată cu iarbă,flori, arbuști etc.Adica ți-o personalizezi in funcție de preferințe și necesități.

Îți iei o capră sau două oi.Daca te muți la casă poți avansa la o vacă.

Deci soluțiile par flexibile și adaptate pentru fiecare cetățean.

Continuam cu afirmațiile dânsului reprezentative…

“Țara se conduce cu poporul,nu se conduce cu partidul politic”

“Partidele politice sunt niște gloabe”

“Viziunea pe care eu o propun, suveranist distributista, toată țara trebuie sa o îmbrățișeze “

“Lucian Blaga este unul dintre principalii interziși in Romania”...”Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Octavian Goga, Coșbuc.. închis subiectul “

Probabil dl Georgescu nu utilizează prea des bancnote de 200 de Ron.

Sau a uitat ăia de 5000 de lei vechi.

Aici cred că ne poate demonstra orice elev de liceu sau profesor de limba și literatura română, că acești autori se studiază în școală.

Niciodată în Romania,cel puțin după 89’,nu a fost interzis un autor român,ci chiar majoritatea sunt studiați in școli.

Cred că dl Georgescu voia să spună că Lucian Blaga a fost “interzis” de regimul dictaturii regale al lui Carol al 2-lea, deoarece practica un misticism legionar germanofil.

“Octavian Goga este unul dintre marii oameni de cultură pe care Romania i-a avut”

Acuma știți și dvd vorba “Spune-mi cu cine te însoțești că să-ți spun cine ești”.

Octavian Goga a condus un partid care avea svastica pe drapelul României,numit Partidul Național Creștin.

Mai jos ofer un pasaj,al criticului literar Titu Maiorescu,care sa lămurească de ce trebuie sa diferențiem niște aspecte pe care dl Georgescu le amesteca,la fel cum le amesteca pe toate cu spiritualul și religia.

„Politica este un product al rațiunii; poezia este și trebuie să fie un product al fanteziei - altfel nu are material: una, dar, exclude pe cealaltă”(Titu Maiorescu)

Cred că cu asta am spus tot, despre acest aspect.

Însă așa-i când te joci cu cuvintele fără să stăpânești informația și îți inventezi istorii in scopuri de propagandă asupra unui popor cu scopul de a-l manipula fiindcă îl consideri prost.

Nu este prost poporul domnule Georgescu,ci este prostit de unii ca dvs,care sunt lupi în piele de oaie.

Noi avem păstori incapabili, dar totuși indiferent de cum sunt, până la urmă tot au datoria sa ne păzească de lupi,care nu vor decât sa ne sfâșie.

“Este diferența mare între un pseudocult și un incult, foarte mare, adică prefer incultul”

Aici a dat așa o lovitură de grație,ce sa mai.

Dar așa e cu masonii ăștia, vorbesc mereu codat.

Un pseudocult ar fi o persoană care are idei și cultură,dar are idei false sau greșite și o cultură deasemenea care trebuie înlocuită.

O persoană incultă nu are idei sau cultură,deci automat este ținta perfectă pentru dl Georgescu.

Întrucât poate fi îndoctrinată.

cozia 28.11.2024 07:09:05

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679784)
.

Ai o garsonieră de 7/5, nu-i nicio problema, nu-ți încape vaca să locuiască alături de tine pe glie,care desigur va fi dotată cu iarbă,flori, arbuști etc.Adica ți-o personalizezi in funcție de preferințe și necesități.

Îți iei o capră sau două oi.Daca te muți la casă poți avansa la o vacă.
.

Cam asa ceva. Urmărește faza când întra întra în bloc în căutarea pruncului.

https://youtu.be/LyeMtRpxrWw?si=qawFlwXxOA1B1uf0

Iorest 28.11.2024 08:12:28

Marius Mioc: Cine e Călin Georgescu? Printre altele, prefațatorul ediției românești a cărții „Adevăratul Anthony Fauci” scrisă de Robert F. Kennedy Jr.

https://www.activenews.ro/opinii/Mar...edy-Jr.-193482

Mi se pare o lovitură de imagine dacă vine Kennedy Jr în Ro, și participă și C.G. la lansare

Moroco 28.11.2024 08:15:35

Repet mesajul ca sa ne elibereze Adevarul.

Ce marsavie au pus la cale PSD-PNL-USR

Sa vezi la ce i-au dus capul. Uneltire vicleana si mare batjocura la adresa noastra, a tuturor cetatenilor romani de pretutindeni, ca sa le iasa... si nu le-a iesit!!!

Pai daca vei corobora declaratiile lui Gigi despre guzganul rozalui, apoi ale lui Mitica Dragomir orcolul din baltesti, despre strategia pusa la cale de PSD-varanul securist ca sa le iasa sigur Ciolacu presedinte si sa-si maximizeze scorurile la parlamentare, iti vei da seama de ce a iesit Calin Georgescu pe locul 1 si Lasconi pe locul 2 in turul 1.

1. Au zis ca nu-i bine sa iasa Ciolacu-Simion in turul 1 pentru ca urmand alegerile parlamentare, oamenii vor vota suveranistii masiv de 1 decembrie si asta-i va duce la scoruri de 25-30%, lucru foarte priculos pentru ei, caci chiar daca in turul 2 vor miza pe cainii democratiei din presa care il vor lapida si linsa pe Simion in ultima saptamana pe toate televiziunile, nu numai cele de casa, mizand pe satanizarea extremismului, pe iesirea din UE-NATO, si pe tradarea la Putin ca informator la serviciile rusesti, lucruri care ar fi respinse de popor in proportie covarsitoare incat sa iasa sigur Ciolacu, totusi nu le-a convenit cresterea scorurilor AUR pe baza valului emotional al bataliei din turul 2 asa ca au gasit ei o solutie mai viclean-marsava, manipuland si tranzactionand constiinte si corupand alegatori.

2. L-au folosit pe Calin Georgescu fara ca acesta sa stie. Acesta a candidat cu 0 lei fiind foarte onorabil. Deci cine putea plati ro-botii pe tiktok daca nu mafia PSD? Desi Calin declara ca n-a platit pe nimeni ci toti au fost voluntari, tinerii care au facut mii de conturi cu el au fost platiti. De cine? De PSDistii cu avizul serviciilor caci ei au aceasta resursa in bani si oameni si cu asta se ocupa pe facebook si tiktok in alegeri, platesc postaci, si au facut-o sa nu fie evidenta, sa nu se stie, sa fie mai ascunsa, i-au pus pe copii si pe tineri sa faca reclama nu direct la Calin-Georgescu ci la un personaj demn, patriot, cu onoare, deci nu stiai ce faci de banii aia, credeai ca faci bine... etc. Nu e reclama explicita pentru un candidat ci un sfat corect pe undeva caci asa trebuie sa arate un presedinte serios.

3. Avand aceasta motivatie pentru a rezulta ca datorita tiktokului si retelelor de socializare s-a votat masiv Calin Georgescu erau acoperiti si apoi marsavii au transmis in teritoriu ca cel putin jumate din psdisti sa voteze cu Calin Georgescu. Cum PSD se bazeaza in mod traditional pe un electorat de 35-40% rezulta ca in turul 1 vor castiga cei 2 en-fanfare. Ciolacu si CalinGeorgescu, deoarece Simion nu putea obtine mai mult de 2mil de voturi mai ales daca va fi promovat un alt suveranist la fel de bun sau chiar mai bun, deci voturile se vor imparti in doua cu siguranta si Simion nu se putea califica pentru turul 2.

4. Asa ca s-a dat comanda si la urne s-a votat masiv peste tot cu Calin Georgescu de catre suveranistii tzepuitzi si de catre psdisti si asa se explica de ce a iesit peste tot pe primul loc mai ales in diaspora care era antiPSD, fiindca in tara psdistii s-au conformat si afara a prins tzeapa ca e de votat Calin Georgescu si nu Simion si toti s-au supus ordinului ocult. Asa se explica de ce Ciolacu, un om mult mai respectabil decat Dragnea, Dancila, Geoana, Ponta sau altii a luat sub 20% pana la urma, lucru inexplicabil in conditiile in care PSD scotea lejer pana acum 30-40% in primul tur la prezidentiale.

5. Odata alesi Ciolacu si Calin Georgescu in primul tur urma campania furibunda anti extremism, anti Rusia lui Putin, pro UE si pro NATO dusa de toti fraierii tzepuiti pe toate canalele de comunicatie impotriva ”extremismului” si ”antisemitului” Calin Georgescu, fascist, legionar, dictator gen Ceausescu si Antonescu etc pe care iata l-au condamnat si judecat non stop pentru toate cartile, cuvintele, parerile, scotand studentii si elevi in strada la protest platiti de psd ca sa urle si sa se revolte protestand ”spontan” impotriva fascismului legionar, impotriva dictatorului Antonescu, impotriva tiranilor gen Putin, cerand sa nu se iasa din UE si NATO si sa nu se voteze cu suveranistii. Acest lucru ar fi scazut mult procentele pentru AUR la parlamentare fiind o lovitura de teatru chiar in ultima saptamana asa ca pozele cu UDREa si Bica de la Paris si la fel cu arestarea si confiscarea telefoanelor AUR la alegerile locale si in acelasi timp ar fi asigurat victoria lui Ciolacu. Deci minciuma rosie cu scorpia din servicii a incercat sa-si maximizeze scorurile la prezidentiale si parlamentare printr-o strategie vicleana, oculta, manipulatoare de suflete de copii si tineri si defapt a tuturor fraierilor tzepuiti, o strategie diabolica ce parea foarte-foarte sigura.

6. Insa au aflat PNListii si a simtit si Basescu ce se intampla si atunci l-a retras pe Orban dand ordin ca dreapta sa o sustina pe Lasconi. Acest lucru a facut ca PNL sa voteze masiv Lasconi in loc de Ciuca in toate fiefurile PNL, lucru absurd si imposibil, si asa a ajuns Lasconi de la 10% la 20% intrecandu-l cu voturile din diaspora pe Ciolacu in final la mustata, 2k voturi in plus.

7.Stiind ei ce au pus la cale, ambele partide care ne-au nenorocit viata in ultimii 35 de ani, s-au abtinut de la furturi masive la urne, la operatiunea autocarul sau de la nereguli ca sa iasa totul ca la carte, sa para alegeri foarte corecte si democratice ca sa nu se poata contesta si verifica nimic, sa nu iasa nimic in evidenta. Au dorit sa ascunda prin corectitudine exemplara marsavia si uneltismul pus la cale de ei prin strategii din servicii gen Dancu si Ponta sau altii din ascuns.

8. Vazand acum ca e varza ce-a iesit si ca se afla adevarul au trecut la solutia ticaloasa de avarie a scoterii din cursa prin CSAT si prin CCR a candidatului Calin Georgescu asa ca si Sosoaca, lovind democratia in moalele capului cu tupeu maxim, vor sa anuleze drepturile electorale ale candidatului victorios dupa victorie, mai rau decat cum au procedat la Sososoaca, confiscand CCR rolul justitiei, condamnand si taind drepturile electorale a unor cetateni onorabili pentru niste declaratii nesanctionate pana acum de justitie in instanta prin taierea drepturilor lor asa cum au facut in cazul lui Dan Diaconescu si a Elenei Udrea, facandu-se astfel un nou abuz de putere prin CSAT si CCR de catre PSD-PNL care-si dau mana si faca fapta abominabila in ciuda tuturor drepturilor noastre calcand peste constitutie si popor asa cum au calcat peste referendumurile validate caci ambele partide imbuibate la maxim sunt interesate de refacerea primului tur care i-a compromis definitiv aruncand toata tara in haos si vina in capul suveranistilor impreuna cu toata presa internationala, dand vina inclusiv pe chinezi, pe copii, pe tineri, pe tiktok, pe Putin, pe electoratul ”nationalist-extremist”, pe români.

In concluzie se vede cine sunt viclenii, desfranatii, hotii, diabolicii globalisti de pretutindeni infratiti in tunuri si uneltiri viclene, PSD si PNL, slugarnici la cupola mondiala mafiota dictand de prin cotloanele Bruxelului strategii de preschimbare a tarii intr-o colonie de mana a treia condusa de serviciile statului paralel reloaded caci marsavia asta e pusa la cale de serviciile psdiste-pnliste globalista care au uneltit in mod evident impotriva AUR si a suveranistilor, a romanilor si a Romaniei, inclusiv impotriva USR pe care i-a folosit cu tupeu ”dreapta” unita.

Dar iata ca cine sapa groapa altuia, impotriva altor competitori, ei insisi cad in ea de parca s-ar fi repetat Miorita la fix avand de data asta final fericit, ca in balada nu se stie finalul... caci Domnul le-a dat lor planurile peste cap si i-a scos afara in desert pe bogatii deserti care s-au facut de toata minunea, de o rusine penibila la maxim fiind demni de a nu mai trece niciodata pragul electoral devenind cea mai trista si vicleana istorie negativa a Romaniei USLamiste din ultimii 35 de ani!

Acuma poate ca intelegeti ce se-ntampla in politica ultimilor 35 de ani!

(Acesta luminare se datoreaza baietilor intelepti de pe B1TV care au prezentat aratand marturisiri ale primarilor PSD care au fost indemnati sa-si scoata oamenii la vot sa voteze nu cu Ciolacu ci cu Calin Georgescu, de unde rezulta ca uneltirea pusa la cale din buncar a fost mana serviciilor infratite cu PSD, adica ciuma rosie si scorpia neagra au actionat ca la manualul fascist-sovietic aruncand vina pe suveranisti ca in 46 pe rege, pe studenti, pe legionari, pe taranisti, pe pnlistii interbelici, pe Dumnezeu)

cozia 28.11.2024 14:30:05

Asculta faza asta:
https://youtu.be/OoPjzIBJCzw?si=3U7KXKLDh85_wMKD

"Orice schimbare aduce și un uriaș val de impotrivire"

A ce aduce chestia asta?
PACE?
Miram-aș!

Iorest 28.11.2024 21:36:47

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679796)
Asculta faza asta:
https://youtu.be/OoPjzIBJCzw?si=3U7KXKLDh85_wMKD

"Orice schimbare aduce și un uriaș val de impotrivire"

A ce aduce chestia asta?
PACE?
Miram-aș!

Fii atent ce spune domnul Hartmann despre Mircea Malița părintele diplomației românești moderne și C.G. unul din succesorii săi:

https://www.youtube.com/watch?v=FE4KHUAlfL0

Seraphim7 30.11.2024 09:54:48

Așa….Alte bombe

“După mine,Mihai Eminescu a fost cel mai periculos om, după Iisus Hristos “

Aici probabil trebuie dedicat un întreg comentariu teologic, literar și probabil și expertiză psihiatrică.

“Vor dispărea țări și popoare, începând cu anul 2025, fiindcă nu mai au nimic”

“Singura lecție pe care trebuie să o înveți este să-ți valorifici singur resursele țării “

Dacă China se hotărăște să-și valorifice singură cea mai mare resursă a sa, adică populația, atunci probabil se hotărăsc să nu mai muncească pentru restul planetei.

Și noi să nu mai exportăm prune și floarea soarelui.

Băi să mănânce fiecare popor ce are,nu ne trebuie piata internațională unde fiecare oferă ce are surplus și cumpără ce ii lipsește.

Da ce sa vină companii străine să lucreze la noi.

Eu ca și cum ce descoperă și produce o țară nu-i voie sa împartă cu celelalte.

Fiecare cu glia lui.

Dacă muncim pentru alții suntem sclavi,daca vin alții și muncesc la noi ne fură.

Nu știu ce Mesia au profețit alții că vine de la noi din țară, dar cu siguranță o variantă de Antihrist a apărut deja în persoana lui Georgescu.

Adică dacă tu ca român ești recunoscut în străinătate și încredințat cu anumite poziții bazate pe capacitățile tale nu-i o problemă.

Însă dacă un străin vine aici și îți gestionează anumite resurse său industrii, gata te fură,te face colonie și îi plătești lui bunuri din țara ta…

Cam asta este logica lui.

Adică vine o firmă internațională,face o fabrică modernă cu capital străin, angajează muncitori români, plătește taxe la stat și exploatează resurse naturale,de exemplu apă.

Nu-i ok….Pai așa funcționează economia de piață liberă fraților.

Ce facem acuma,ne întoarcem sa bem apă direct din fântâni și pâraie,ca e toxic sa îmbuteliem apa?

Discriminăm etnia și credințele în raport cu competența,competivitatea și libertatea?

Numai Napoleon a zis “Statul sunt eu”.(Ludovic
al XIV-lea a spus-o)
Nu-i departe nici Georgescu de asemenea afirmații.

Numai Dan Diaconescu avea la OTV asemenea personaje cu care făcea rating nopți întregi, însă era singur pe nișă,și se rezuma strict la entertainment.

…..

După discuții și “certuri” cu majoritatea oamenilor pe care îi cunoaștem,am ajuns la concluzia că fenomenul Călin Georgescu este real și nu artificial.

Efectiv oameni pe care îi cunosc au admis că l-au votat, așa cu o convingere “mesianică”.

M-am îngrozit, vă spun sincer,cu respect față de orice orice om care a avut o asemenea opțiune, și mai ales fiindcă pentru o zi și o noapte l-am crezut și eu.

Abia un singur om din zecile cu care am discutat a fost deschis la rațiune și a ales sa citească măcar programul politic pe care îl propune.

Mai terifiant este că unii oameni creștini atât ortodocși cat și neoprotestanți, îi găsesc “biblice” și creștine atitudinile lui cu privire la femeie și feminism,cum că femeia nu ar trebui sa conducă bărbați și că din acest punct de vedere nu ar trebui sa fie egală cu bărbatul.

Deasemenea unii îl văd că pe un trimis al lui Dumnezeu,care face voia Lui pedepsind abuzurile și chinurile prin care am trecut noi in ultimii 35 de ani,de libertate, evoluție economică și devenind membre NATO,EU, Schengen și cu potențial de a fi o țară de top in Europa.

Deci tocmai Dumnezeu vrea că noi sa ieșim din civilizație și,prin negociatorul Călin Georgescu, să ne predăm lui Putin.

Deci Georgescu promite pacea prin negociere.El este mai tare că orice lideri mondiale și Vladimir Putin, tocmai de Georgescu, un nazist,va asculta.

Efectiv terifiant in ce situație am ajuns cu acest atac informatic asupra poporului român.

A fost COVID, războiul și acum acesta acest război cibernetic de atac informatic in scop de dezbinare a democrației,cu protagonist, poporul Român.

TREZIȚI-VĂ

Suntem atacați, fost atacați in acest mod.

Războiul are diferite forme și moduri de a distrage o țara,nu doar prin arme, bombe și militari.

Mihailc 30.11.2024 12:14:32

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679811)

Numai Napoleon a zis “Statul sunt eu”.

Expresia aparține lui Ludovic al XIV-lea, n-are nicio treabă cu Napoleon.

Păi ce faci măi nene, te pui singur în postura orbului care-l acuză pe chior că nu vede bine?

Acum să vedem cum se prezintă alternativa la Georgescu, adică Elena Lasconi, supranumită în mediul online „ Ciolacu cu țâțe ”. (reproduc un fragment dintr-un articol apărut pe site-ul www.dw.com/ro):

Nimic nu o intimidează și nimic nu o oprește din drum, deși nu știe exact cum funcționează NATO, cine face parte din Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), ce atribuții are această instituție, ce țări sunt în Consiliul de Securitate al ONU, ce relații are România cu Turcia și care e poziția Bucureștiului în Orientul Mijlociu. Are lacune majore în toate domeniile care țin de responsabilitățile prezidențiale, dar nu-i pasă, vorbește ca și cum ar ști, mizând pe faptul că, poate, nici cei care o urmăresc nu sunt foarte informați. De pildă, candidata USR crede că Articolul 5 din Tratatul NATO nu intră în vigoare imediat ci prevede un termen de 30 de zile de așteptare în cazul în care o țară aliată ar fi atacată. Deși dintr-un partid progresist, Lasconi se compară cu unul dintre cei mai conservatori președinți americani sugerând că la fel ca Ronald Reagan nici ea nu știe mare lucru în ce privește multe domenii ale politicii, dar că la fel ca el are principii. Lasconi nu se rușinează că nu știe ceva, crede că are timp să învețe și are o încredere de nezdruncinat în propriul potențial.

Seraphim7 30.11.2024 12:59:19

Probabil am avut destul de multe incoerențe sau date eronate,de obicei editez și corectez după, când recitesc.

Mulțumesc pentru observație.

In sfârșit după o săptămână de discuții interminabile cu votanți suveranisti,am descoperit o persoană care a venit cu argumente pentru o asemenea alegere.

Mă refer la persoanele din cercul de cunoștințe/colegi etc.

Înainte de asta,am vizionat o emisiune la Gândul,unde a vorbit Oreste Teodorescu,un jurnalist pe care l-am apreciat întotdeauna, până când a început să vibreze pe frecvența împotrivă căruia mă situez de o săptămână.

Efectiv toată lumea din jurul meu gândește în aceste valențe, și oamenii din mass-media "liberă" încep să argumenteze o decizie în favoarea unei asemenea alegeri "extreme".

Acuma din moment ce un om lansează niște idei,care se trezesc in foarte multe persoane,deja nu poți învinui acel om.

Înseamnă că acele idei și dorințe deja existau în oamenii respectivi.

Pur și simplu ele au prins viață,au fost aprinse.

Pare că mă lupt cu morile de vânt,in condițiile in care nu sunt in sistem,sau plătit de sistem sau un susținător al lui.

Pur și simplu încerc să găsesc o soluție rațională și corectă în aceste condiții de haos,manipulare,dezinformare și lupte pentru Putere.

Una este să lupți împotriva unei idei și alta este să lupți împotriva unor oameni.

Dacă oamenii vor alege o anumită Cale,atunci ei au dreptate și fiecare trebuie sa respectam această decizie.

Însă eu personal nu sunt convins,ci mai degrabă am devenit extrem de confuz, întrucât văd că oamenii din jurul meu cred în ceva pe care eu îl văd malefic.

Și nu știu exact care dintre noi are dreptate...

Iorest 01.12.2024 05:45:10

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679813)
Pare că mă lupt cu morile de vânt,in condițiile in care nu sunt in sistem,sau plătit de sistem sau un susținător al lui.

Pur și simplu încerc să găsesc o soluție rațională și corectă în aceste condiții de haos,manipulare,dezinformare și lupte pentru Putere.

Una este să lupți împotriva unei idei și alta este să lupți împotriva unor oameni.

Dacă oamenii vor alege o anumită Cale,atunci ei au dreptate și fiecare trebuie sa respectam această decizie.

Însă eu personal nu sunt convins,ci mai degrabă am devenit extrem de confuz, întrucât văd că oamenii din jurul meu cred în ceva pe care eu îl văd malefic.

Și nu știu exact care dintre noi are dreptate...

Prietene asta îți zic și eu de ceva timp nu te mai pierde tu pentru ei, nu știi nici ce e în spatele progresiștilor și al liberalilor.

Nu știi cum va fii viața ta într-o guvernare a lor și dacă nu o vei duce prost și foarte prost, fiindcă s-au cam terminat împrumuturile și trebuie date înapoi, deci se va ajunge pe o spirală a mizeriei sociale similară cu anii 90-2004 când bubuia inflația, șomajul era spre 20% chiar dacă oficial se raporta doar 10%, se nenoroceau multe locuri de muncă prin tăiere la 0 a fabricilor și întreprinderilor, deja e inflație mare din 2020.
Poporul român a pierdut acel război.

Am citit o analiză economică - din cauza faptului că s-a mers pe capitalism sălbatic în anii 90 s-a trăit mai prost decât în anii 80 când se făceau multe economii.

Seraphim7 01.12.2024 08:31:38

Pe tine te pun in categoria de prieten virtual măi:))

Prietenii te acceptă indiferent de viziune nu?

Eh,eu ți-am mai zis mai demult că în adâncul inimii mele politice se ascunde Marx și Lenin,chiar dacă Mein Kampf și autorul....

Vezi,de asta cumva ezit să las să iasă acel curent,acea flamă care s-a aprins in mulți oameni.

Adică aseară am recitit Manifestul Comunist și Doctrina Fascistă plus doctrina partidului placerii mele vinovate din politică românească.

Eu știu ce înseamnă alegerea aceasta, dar nu sunt convins că înțeleg și restul.

Eu n-am nimic de pierdut dacă se naționalizează țară, dacă se confiscă averile ilicite sau dacă învățăm strict doctrine patriotice.

Credibil din acest curent mi se pare doar o singură persoană, celelalte 2 îmi repugnă.

Însă ideile în sine folosite de ei, atât în programul politic cât și în propagandă sunt niște idei pe care le regăsim necesare și la baza lor le-am favorizat cam întotdeauna.

Acuma să vedem cum se transformă țara dintr-o democrație eșuată într-un fascism,pe bazele unui comunism care încă o definește.

Iorest 01.12.2024 13:15:19

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 679817)
Pe tine te pun in categoria de prieten virtual măi:))

Prietenii te acceptă indiferent de viziune nu?

Eh,eu ți-am mai zis mai demult că în adâncul inimii mele politice se ascunde Marx și Lenin,chiar dacă Mein Kampf și autorul....

Vezi,de asta cumva ezit să las să iasă acel curent,acea flamă care s-a aprins in mulți oameni.

Adică aseară am recitit Manifestul Comunist și Doctrina Fascistă plus doctrina partidului placerii mele vinovate din politică românească.

Eu știu ce înseamnă alegerea aceasta, dar nu sunt convins că înțeleg și restul.

Eu n-am nimic de pierdut dacă se naționalizează țară, dacă se confiscă averile ilicite sau dacă învățăm strict doctrine patriotice.

Credibil din acest curent mi se pare doar o singură persoană, celelalte 2 îmi repugnă.

Însă ideile în sine folosite de ei, atât în programul politic cât și în propagandă sunt niște idei pe care le regăsim necesare și la baza lor le-am favorizat cam întotdeauna.

Acuma să vedem cum se transformă țara dintr-o democrație eșuată într-un fascism,pe bazele unui comunism care încă o definește.

Eu nu am astfel de plăceri, nu văd nimic totalitar la cele două partide suveraniste, primul originalul din 2019 și celălalt mai nou cu oameni tineri, poate doar la dieniști.

Practic dacă aveam patrioți la guvernare în 2020 - nu treceam prin plandemie așa rău, nu exagerau cu carantinarea - o puteau ridica mai repede, nu terorizau poporul cu frică de la tv, nu se risipeau miliarde de euro care au mărit datoria publică pe măști neconforme, izolete, spitale de campanie, locuințe modulare de tip lagăr pt cei care veneau de afară.

Deci contează ce suflet au cei care te conduc și dacă pot negocia cu demnitate, atât.

Dacă mergem cu latura aia cu fascismul, comunismul picăm în etichetările sistemului.

cozia 01.12.2024 17:39:54

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 679819)
Eu nu am astfel de plăceri, nu văd nimic totalitar la cele două partide suveraniste, primul originalul din 2019 și celălalt mai nou cu oameni tineri, poate doar la dieniști.

Practic dacă aveam patrioți la guvernare în 2020 - nu treceam prin plandemie așa rău, nu exagerau cu carantinarea - o puteau ridica mai repede, nu terorizau poporul cu frică de la tv, nu se risipeau miliarde de euro care au mărit datoria publică pe măști neconforme, izolete, spitale de campanie, locuințe modulare de tip lagăr pt cei care veneau de afară.

Deci contează ce suflet au cei care te conduc și dacă pot negocia cu demnitate, atât.

Dacă mergem cu latura aia cu fascismul, comunismul picăm în etichetările sistemului.

Pfff, daca tu nu ai realizat ce s întâmplat atunci și crezi ca conta cine era la guvernare (incredibil!!, n aveau suflet:) atunci ce sa ne mai așteptăm la oamenii amărâți care cred orbește în ce văd in tembelizor.

Singurii doi sau trei D P PLANETA au fost niște presedinti africani care în scurt timp au trecut la a " impinge margarete de la 2m sub pamant"

Iorest 01.12.2024 17:54:40

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 679828)
Pfff, daca tu nu ai realizat ce s întâmplat atunci și crezi ca conta cine era la guvernare (incredibil!!, n aveau suflet:) atunci ce sa ne mai așteptăm la oamenii amărâți care cred orbește în ce văd in tembelizor.

Singurii doi sau trei D P PLANETA au fost niște presedinti africani care în scurt timp au trecut la a " impinge margarete de la 2m sub pamant"

Am mai avut noi discuția asta de 3-4 ori până acum, dar tot nu te dezminți, se putea merge pe burtă în pandemie fără să se dea milioane de euro către presă, fără să bage morții în saci.
Sunt multe țări care nu au avut izolete niște tuburi ale morții care speriau oamenii claustrofobi.
Au mai fost țări precum Bulgaria carea au permis accesul de Paști la slujbă fără să facă o bravadă sau isterie din asta, îi ruga pe cei bolnavi să stea acasă și atât.

Izolete, sifonări uriașe de bani pe măști contrafăcute care nu respectau standarde, licitații neverificate, vaccinuri mult mai multe decât populația României, toate astea au fost o formă de siluire și batjocorire a românilor, a bugetului a muncii.

Sunt țări care nu și-au torpilat afacerile private prin controale trimise repetat, s-au mai făcut că nu văd unele lucruri.

În România dacă nu era opoziție am fi avut cerificat medical sanitar și minim 4 doze obligatorii - alternativa fiind să nu poți lucra sau ieși din localitate, vezi că Franța a avut pașaport sanitar.
Să zică merci că a fost o opoziție cât de cât că altfel și cei care s-au vaccinat cu o doză sau două băgau 4 și erau morți sau cu probleme grave și tratamente de mii de euro la ora asta

Mi-a mărturisit ce a tras o femeie creștină pt doar 2 doze de Pfizer, cure de detoxificare, medicamente aduse din America pt a înlătura urmările vaccinului, bani peste bani, drumuri la controale și încă nu și-a revenit, acuză o slăbiciune și probleme de concentrare.

Eu nu vreau să trăiesc într-o țară în care azi dușmanii poporului sunt cei care votează la Referendumul pt familie, mâine sunt cei care nu vor vaccinism forțat și măsuri totalitare sanitare, poimâine votanții lui Călin Georgescu șamd.

Asta nu e țară democratică unde după ce se știe rezultatul votului de la exit poll mai sunt 6 ore de vot în diaspora unde se bagă în urnă până se schimbă ordinea parlamentară și prezidențială.

Nietzsche 01.12.2024 18:21:42

De ce ar vota un popor pentru suveranitate, din moment ce in toată majoritatea istoriei sale a fost vasal către diferite popoare? De ce deodată această schimbare? Ce s-a întâmplat? Pentru ca doar o simplă propagandă rusească e greu de crezut ca ar avea efect la un număr atât de mare de români! Realitatea e că românii s-au săturat sa fie sclavi, s-au săturat sa aibă coloana încovoiata, deși material o duc bine, cel putin cei de peste hotare, și un procent relativ scăzut în țară.

Problema este că acest popor nu știe ce înseamnă cu adevărat suveran! Nu are un cod al moralității suverane! E total depășit de această moralitate, nu știe de unde să si-o atribuie, sau cel puțin dacă ar caută in identitatea sa istorico-națională, tot ce ar găsi sunt fragmente de eroism contra triburilor barbare cotropitoare. Și dacă tot s-ar întoarce la origini, casta aristocraților a fost întotdeauna casta barbarilor: ea n-a prevalat în primul rând prin forța fizică, ci prin cea psihică – au fost oameni mai compleți(ceea ce, la toate nivelurile, nu înseamnă altceva decât „brute mai complete“).

În esență, viața însăși înseamnă a-l cotropi, a-lrăni și a-l înfrânge pe cel străin și pe cel slab, înseamnă a asupri
cu duritate, a-ți impune în mod silnic formele proprii, a asimila cu totul pe altul sau, cel puțin, și în cel mai bun caz, a-lexploata. Dar la ce bun să folosim mereu tocmai asemenea cuvinte marcate din vechime de intenții defăimătoare? În cazul în care e vorba despre un organism plin de viață, iar nu despre unul muribund, organismul social în cadrul căruia indivizii sunt tratați în mod egal, după cum am presupus anterior iar asta se întâmplă în orice aristocrație sănătoasă, trebuie să săvârșească el însuși, în confruntarea cu alte organisme, tot ceea ce indivizii care-l compun se abțin să facă între ei: el va trebui să fie întruparea voinței de putere, va căuta să crească, să se extindă, să atragă, să capete supremație, iar asta nu prin forța vreunei moralități sau imoralități oarecare, ci fiindcă el trăiește și pentru că viața înseamnă tocmai voință de putere.

Însă conștiința comună a europenilor nu este nicăieri mai ostilă povețelor decât aici; toată lumea visează acum, chiar sub aparențe științifice, la viitoare stări sociale care nu trebuie să mai aibă „caracter de exploatare“ – mie asta îmi sună ca și cum cineva ar promite să născocească o viață capabilă să se abțină de la toate funcțiile organice. „Exploatarea“ nu ține de o societate coruptă sau imperfectă și primitivă, ea face parte din esența vieții, ca funcție organică fundamentală, este o consecință propriu-zisă a voinței de putere, care este tocmai voința de trăi. Dacă admitem că aceasta, ca teorie, reprezintă o inovație, atunci, ca realitate, este factorul primordial al întregii istorii: să fim totuși măcar atât de cinstiți cu noi înșine!

Si dacă tot am ajuns sa fim onesti cu noi înșine, întrebarea care ar trebui sa fie pe buzele tuturor romanilor este: -noi pe cine exploatăm ca să ne simțim suverani? Căci noi românii nu am facut-o niciodată, dimpotrivă noi am fost cei exploatați și deodată ne-am trezit pe buze cu acest cuvânt de suveran! În sine, suveranul îl cinstește pe cel puternic, dar și pe cel ce se ține singur în frâu, pe cel care știe când să vorbească și când să tacă și căruia îi place să fie riguros și aspru cu el însuși, respectând tot ceea ce este sever și dur. „Wotan mi-a pus în piept o inimă de piatră“, spune un vers dintr-o veche saga scandinavă: și pe bună dreptate, căci e un vers ieșit din sufletul unui viking semeț. Un astfel de om este chiar mândru că nu a fost făcut să fie milos; de aceea eroul din saga adaugă, avertizând: „cine n-are încă de tânăr o inimă de piatră n-o va avea niciodată“.

Deci dragule popor român, când ai avut o inimă de piatră, când ai cotropit și exploatat alte popoare, când ai fost falnic și semeț în fața istoriei și a celor ce o scriu? Ai uitat, nu-ți mai aduci aminte, sau nu a existat vreodată? Nu poți sa te prefaci suveran peste noapte ci trebuie să fi dintotdeauna!

Iorest 01.12.2024 18:41:19

Călin Georgescu la vot, OM în fața PRESEI ANIMALICE: Ridică de la pământ o femeie brutalizată de cameramani - VIDEO. ”Am votat pentru ca binele să învingă răul. Pentru pace, nu pentru război. Pentru responsabilitate totală, dedicată neamului românesc!”

Chiar dacă nu va câștiga, totuși a știut să fie om în fața hulpavilor.

Moroco 02.12.2024 08:45:11

Dupa scorurile astea obtinute in parlament se pare ca romanii nu vor vota Calin Georgescu in turul 2.

PSD - 87 deputați, 37 senatori - 124 total

AUR - 64 deputați, 28 senatori - 92 total
SOS - 25 deputați, 11 senatori - 36 total
POT - 22 deputați, 9 senatori - 31 total
Suveranisti - 111 deputati, 48 senatori - 159 total

PNL - 51 deputați, 24 senatori - 75 total

USR - 41 deputați, 18 senatori - 59 total

UDMR - 21 deputați, 10 senatori - 31 total

Scoruri care dau posibilitati de formare a guvenrului USLamist neomarxist LGBTQ, PSD-PNL-USR-UDMR, alianta pro UE-NATO care va avea un scor de 289 de parlamentari care vor putea sa continue pe drumul lor ca orbii si surzii netinand seama de mesajul transmis de poporul care s-a saturat de ei dar i-a revotat la fel ca-n ultimii 100 de ani si mai ales in ultimii 35 de ani ca tzapuitzii carora le place starea de tzepuiala iresponsabila pentru pensii, salarii, pomeni, ajutoare si mite electorale.

Isi pot vota impreuna pe marioneta de Lasconi la presedintie si mergem asa inca 4-5 ani negri cu calaii sinucigasi la guvernare, care au vandut tara si toate resursele in ultimii 35 de ani preschimband-o in colonie de mana a 3-a si pe noi in cetateni de rangul 2 pentru visul obedient, slugarnic si himeric ispmitomamoniac de a intra in scheenghena iadului si in averica-banglia ca sa aparam noi nato si ue ca ucrainenii devenind carne de tun si cobaii-tinte pentru armamentele lor sofisticate si medicamentele si vaccinurile lor ce te prechimba in omul din atlantis, in broaste, in rame, in paraziti, daca rezisti asa vaccinat si mai traiesti.

Io cu Sica, Basy si Tomac-Diaconescu, din afara jocurilor politice, nu ne suparam daca ne-ati taiat si-i sfatuiesc impreuna cu CTPul sa ramana parteneri si sa continue drumul lor democratic pro EUropean asa cum le-a transmis Iohannis ce au de facut cerandu-si el iertare de la poporul dezamagit! Io l-am iertat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:22:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.