![]() |
Deoarece de ceva vreme forumul a devenit un camp de batalie si nu un forum ortodox, precum si datorita presupunerii mele ca multi dintre cei care intretin aceste ape tulburi nu fac parte din Biserica Ortodoxa Romana - BOR ci din secte sau din grupari nerecunoscute va propun o noua conduit celor ce posteaza:
Sa incepem fiecare postarea cu indicarea credintei si a trupului biserici din care facem parte. Exemplu: Ortodox - BOR sau Ortodox - BORR - Biserica pe stil vechi sau Catolic - BRC sau Evanghelist - Luteran sau Ateu etc Cred ca este cinstit sa ne cunoastem si sa nu contiuam polemici fara sens cu cei care nu s`au prezentat. |
Ortodox - BOR
In acest sens incep prezentarea mea si sper sa ne impacam cu totii fara a ne mai certa. Doamne ajuta. |
Din mila lui Dumnezeu crestin botezat in numele Sfintei Treimi si credincios al Bisericii Ortodoxe Romane |
Si eu sunt ortodoxa, cu familie ortodoxa!
|
:)crestin ortodox, doar cu numele..cu fapta..sunt un mormant varuit!
|
BOR... si îi multumesc Bunului Dumnezeu pt. sansa .... Dumnezeu Sa ne lumineze!
|
:)Sunt preot ortodox in B.O.R.Doamne ajuta!
|
Ortodoxa
|
ortodox
|
în contextul actual "ortodox " tinde sa devina cam vag :-) poate ar trebui respectate abrevierile de la începutul topiculuî... nu stiu... zic si eu..! :-) Dumnezeu sa ne lumineze!
|
ortodoxa - BOR. Multumesc lui Dumnezeu, ma simt bine unde sunt.
|
Citat:
|
pai frate nu te supara dar acum si ortodocsi sunt de mai multe feluri. nu toti sunt din BOR ... :-)
|
Doamne ajuta!
B.O.R. sunt un copil crestin-ortodox!! Doamne ajuta! si Slava Domnului pentru asta! |
Parerea mea este sa ne convingem in fapte si in dialog crestin-ortodox cine suntem iar cu ADEVARAT o sa aratam individual cind ne va veni timpul SA ALEGEM
|
Citat:
|
Ortodox-BOG (greaca)din Germania dar si BOR din Germania:)
|
ortodox
|
Ce topic aiurea....parerea mea!
|
ortodoxa
|
ii multumesc lui Dumnezeu pentru a ma naste crestina,in primul rand si ii ingenunchez de multumire pentru a ma naste si ortodoxa.caci cu greu trece omul la alta credinta...
|
Ortodox- B.O.R.
|
Citat:
|
Citat:
|
sunt pareri impartite si de aici fiecare devvine vehement in sustinerea punctului de vedere.nu cred ca cineva de aici are chef de cearta..sunt din BORR :)
|
Citat:
|
Apropo, de toata povestea asta cu acest topic, imi aduce aminte de intalnirile mele prin parc si nu numai, cu amercanii si alte persoane ce distribuiau ziare sau brosuri sectante. Le raspundeam scurt : sunt ortodox. Le taiam macaruana imediat si nu mai insistau. Da, e un exercitiu bun, pana la urma urmei. Nu trebuie sa ne ascundem sa sa ne ferim de credinta noastra a fiecaruia, e chiar, cel putin pentru mine , o placere si chiar o mandrie( in sensul bun, nu al pacatului ). DUMNEZEU SA OCROTEASCA , BISERICA NOASTRA ORTODOXA ! +
|
ORTODOX-BOR si-i multumesc Domnului
|
crestin-ortodoxa din BOR, dar sunt si eu, vorba lui Danion Vasile, ortodoxa numai in fotografii
|
ortodoxa pana in maduva oaselor!+
|
N-are niciun dar topicul acesta, Anca. Ce dar are? Acela de a-i pune pe oameni sa se faleasca?
|
Citat:
|
degeaba suntem ortodoxi daca nu ne purtam ca adevarati crestini putin mai smeriti si mai blanzi
cand Hristos s-a facut om si a venit pe lume printre noi pacatosii ,nu s-a mandrit ca este,Fiul lui Dumnezeu a spus-o nu ca o mandrie ci ca un indemn o chemare chiar daca apartinem ortodoxiei care inseamna calea cea dreapta nu cred ca este un motiv de mandire poate o multumire sufleteasca pt ca Dumnezeu ne-a usurat drumul catre adevar spre deosebire de ceilalti care apartin diferitelor secte |
nu am facut nimic ca sa ne mandrim cu asta ,in ortodoxie ne-am nascut este un dat de la Dumnezeu
dar daca am fi apartinut de alta religie?..... |
Un crestin din BOR.
In lumina marturisirilor noastre putem vedea ca suntem ortodoxi de mai multe feluri. Din pacate sunt unele exemple de ortodoxi care nu fac parte din BOR (de mentionat ca BOR ii considera eretici - necanonici) si care pana acum cateva zile sub camuflarea titulaturii de ortodox (orotodox la maniera generala) au initiat tot felul de actiuni nedemne de un crestin ortodox (parerea mea). Eu nu am initiat acest topic pentru a crea o schisma ci a aprinde putin lumina in bezna in care se arunca cu noroi in BOR. Considerand insa ca aceasta actiune este facuta pentru a racola cati mai multi naivi doresc sa fac un apel la rugaciune pentru unitatea noastra a celor din BOR. Si un lucru foarte important este acela de a nu ne mai certa. Putem incepe orice postare cu apartenenta noastra la BOR pentru a crea un simbure de unitate in acest haos. La ora acutala acest forum este plin de murdarii. Este bine sa ne comportam asa cum de fapt si suntem. Dar pentru a iesi din haos eu cred ca este bine sa evidentiem opinia noastra dupa biserica din care facem parte. Nu uitati sa ne rugam pentru unitate. Doamne ajuta. |
Citat:
|
sa credeti voi ca limpeziti apele... mai mult va amagiti.
am mai spus-o si cu alta ocazie... pe forum sunt persoane ce pretind a fi ortodoxe tocmai pt a avea mai mare credibilitate in invataturile lor eronate. |
Crestin din BOR
De ce nu te prezinti ispita? De trupul carei biserici faci parte? |
sunt tot din ORTODOXA din BOR eu mi-am dat si numele realsi pot fi si verificata nu am nimic de ascuns dar nu gasesc lucrul asta o mandrie cand sunt asa de pacatoasa
|
scuze tara "din" ortodaxa
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:09:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.