Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   are nevoie de ajutor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2806)

dulcineea 03.12.2007 23:11:15

cunosc un baiat ,locuieste cu mama lui tatal parasindu-i de cand el avea cateva luni.are 24 de ani iar mama lui ,saraca are cancer de cativa ani dar acum s-a ajuns la capatul puterilor.baiatul munceste,castiga foarte putin fata de cate datorii are:banca,intretinere si celelalte cheltuieli lunare plus medicamentele mamei.:(acum 2 saptamani a dus-o pe mama sa la spital pentru tratament ,chitostatice.si dupa 2 saptamani cand s-a dus sa o externeze aceasta era ca o leguma,cu toata ca in urma cu 2 zile mergea si putea manca singura.de ce s-a intamplat asta?
pentru ca e pe cale sa moara si in spital nu ii mai aplica tratament.si asa moare.
baiatul e singur,mama lui nu mai are nici o ruda.nu stie nici macar daca poate sa o imormanteze crestineste...:(
intrebarea mea e cum il putem ajuta pe acest baiat?
material,spiritual...tare ii este frica ca ramane singur...fara un sprijin in viata...
ma gandeam safac ceva umanitar un cont pentru a face donatii oamenii,dar nu stiu cu cine sa vorbesc.
doamne miluieste-ne!

Z.Lidia 04.12.2007 12:51:28

Spune-mi cum se numeste, sa ne rugam pentru el.
Locuieste in Bucuresti? Am auzit de bine de preotul de la Inst Oncologic Bucuresti, daca e acolo, sa incerce sa ia legatura si cu el.
Baiatul ce pregatire are? E la studii? Cred ca cel mai bun ajutor care i-ar veni ar fi o suma de bani acum, sa il scoata din impas, iar apoi, un servici mai bine platit, daca se gaseste cineva sa ii ofere.
Despre starea mamei cel mai bine lamureste doctorul care o are in grija. Daca o tin internata poate ca are sanse sa-si mai revina. Imi inchipui cat e de neimpacata, stiind ca fiul nu mai are pe altcineva!
Sprijinul prietenilor e important acum, sa stie ca nu e singur. Spune-i si de noi.

anita 04.12.2007 13:23:28

Citat:

În prealabil postat de dulcineea
cunosc un baiat ,locuieste cu mama lui tatal parasindu-i de cand el avea cateva luni.are 24 de ani iar mama lui ,saraca are cancer de cativa ani dar acum s-a ajuns la capatul puterilor.baiatul munceste,castiga foarte putin fata de cate datorii are:banca,intretinere si celelalte cheltuieli lunare plus medicamentele mamei.:(acum 2 saptamani a dus-o pe mama sa la spital pentru tratament ,chitostatice.si dupa 2 saptamani cand s-a dus sa o externeze aceasta era ca o leguma,cu toata ca in urma cu 2 zile mergea si putea manca singura.de ce s-a intamplat asta?
pentru ca e pe cale sa moara si in spital nu ii mai aplica tratament.si asa moare.
baiatul e singur,mama lui nu mai are nici o ruda.nu stie nici macar daca poate sa o imormanteze crestineste...:(
intrebarea mea e cum il putem ajuta pe acest baiat?
material,spiritual...tare ii este frica ca ramane singur...fara un sprijin in viata...
ma gandeam safac ceva umanitar un cont pentru a face donatii oamenii,dar nu stiu cu cine sa vorbesc.
doamne miluieste-ne!

Pune adresa lui ,orice suma de bani e binevenita ,dar sa fie corecta adresa si codul postal.
S-or gasi cineva sa trimita ceva.

dulcineea 04.12.2007 14:34:31

baiatul se numeste paraschiv gheorghe si e din galati.mama lui se numeste georgeta.el are un curs farmaceutic si lucreaza intr-o farmacie.si va voi lasa numarul de telefon dar mai intai sa ii cer permisiunea pentru ca nu stie ca eu am ascris pe internet.multumesc tuturor care se vor ruga pentru ei.doamne ajuta...

dulcineea 04.12.2007 15:06:35

Citat:

baiatul se numeste paraschiv gheorghe si e din galati.mama lui se numeste georgeta.el are un curs farmaceutic si lucreaza intr-o farmacie.si va voi lasa numarul de telefon dar mai intai sa ii cer permisiunea pentru ca nu stie ca eu am ascris pe internet.multumesc tuturor care se vor ruga pentru ei.doamne ajuta...

numele de botez al mamei e vasilica .lumea ii spune georgeta nu stiu de ce.

dulcineea 11.12.2007 15:02:51

inevitabilul s-a produs mama baiatului a murit.DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O PRIMEASCA IN IMPARATIA SA.AMIN :(

steffiy 11.12.2007 16:18:33

Ne poti da mai multte detalii, legate de el?
Acum, in prag de Sarbatori, or fi destui dornici sa-si deschida sufletul si sa-l ajute.

anita 11.12.2007 16:20:38

Dumnezeu sa o ierte si sa il intareasca pe baiat.Daca ai vreo adresa si vrea sa o dea scrie-o aici.

Z.Lidia 11.12.2007 17:38:33

Dumnezeu sa o ierte!
Poate sufletul ei va fi mai impacat, cu putinul ajutor material pe care il putem da baiatului.
Sa-l intareasca Dumnezeu! Ajutorul spiritual- de la biserica, participarea la slujbe, rugaciunea. Poate are nevoie de cineva care sa il duca la biserica, sa-i recomande un preot duhovnic. E mai usor cand merge cu cineva, cand mai vorbeste cu cineva- asta daca nu obisnuia sa mearga pana acum. E o idee, tu il cunosti mai bine.
Banuiesc ca poate si sa deschida un cont si sa ne dea datele, sa depunem, nu neaparat sa dea adresa. Nu stiu cum e cu taxele de administrare a contului, de retragere. Multe informatii sunt si pe Internet, dar sa aleaga el.

el 11.12.2007 21:47:10

Buna ziua, eu sunt baiatul cu pricina. Multumesc tuturor care sunt alaturi de mine in acest moment.Vreau sa va spun ca nu mi-a fost usor si nici acum nu-mi este, am fost langa ea pana in ultima clipa si am vazut cum boala te chinuie pe sfarsit de drum. vreau sa zic ca nu doresc la nimeni ceea ce am vazut eu, cum mama mea s-a chinuit m-ai ales in ultimele 2 zile. Au fost niste zile groaznice pentru ea, sincer nu stiu cum a putut suporta durerile alea, eu am facut tot posibilul sa ii alin durerile dar din pacate nu au fost suficiente de puternice ceea ce i-am dat. Am vrut sa-i administrez morfina ca sa nu mai simta nimik dar morfina este un stupefiant si trebuia o groaza de aprobari de la medic,casa de asigurari etc. Sambata seara am fost la spital pentru a incerca de a lua morfina dar asistentele nu mi-ai dat tocmai din cauza asta(aprobari). Daca am gresit cu ceva adik daca nu am facut ce trebuia sau mai trebuia ceva de facut imi cer iertare in fata lui Dumnezeu dar eu atat am putut sa o ajut. Am facut ceea ce mi-a cerut cat a fost in viata, mai ales cand ea zacea in pat si se vaita de durere. Nu cred ca am sa uit clipele alea niciodata. A avut foarte multa putere de a rezistat bolii in ultima faza dar boala tot a rapuso pana la urma.Sper ca acolo sus unde este ea acum sa ii fie bine si Dumnezeu sa aiba grija de ea asa cum si ea a avut grija de mine de cand mi-a dat viata. Dumnezeu sa o ierte. Odihneasca-se in pace. Iar in legatura cu adresa eu nu o pot da pe forum din motive personale dar un cont in banca va pot spune.Multumesc

el 12.12.2007 18:37:09

Azi am inmormantat-o. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Am facut o inmormantare frumoasa, sper ca de acolo de sus i-a placut cum am facut, a fost multa lume, credeam ca lumea a uitat-o dar nu a fost asa. A fost iubita si este in continuare de toata lumea care a cunoscut-o.

Z.Lidia 13.12.2007 04:12:50

Suntem alaturi de tine. Desi, fara cuvinte in fata suferintei tale..

el 14.12.2007 14:30:36

Buna ziua. Dupa cum am zis adresa mea nu o pot da din motive personale dar un cont da:

RO84INGB0000999900475184 Lei
RO46ING00000999900475189 Valuta

Z.Lidia 15.12.2007 10:44:40

Citat:

În prealabil postat de el
Buna ziua. Dupa cum am zis adresa mea nu o pot da din motive personale dar un cont da:

RO84INGB0000999900475184 Lei
RO46ING00000999900475189 Valuta

Asteptam sa ne spui ce mai faci. Nu ma pricep, dar sper sa fie complete datele. Inteleg ca la ING Bank.

Z.Lidia 23.12.2007 17:41:48

Cum o fi Craciunul unora?

el 27.12.2007 22:56:15

Citat:

În prealabil postat de Z.Lidia
Cum o fi Craciunul unora?

Pai depinde daca ai bani e frumos, te duci in alte tari sau ai langa tine cati mai multi prieteni, dar cand nu ai bani stai linistit in casa singur si fara prieteni. C-am asa e in ziua de azi.

mirelat 29.12.2007 19:38:13

daca prietenii te iubesc pentru bani, mai bine sa nu-i ai...

mikiuasa 29.12.2007 21:09:44

Citat:

Pai depinde daca ai bani e frumos

cam conteaza banii ptr tine....?

Negroponte 29.12.2007 22:01:49

Dumnezeu s-o odihneasca pe roaba lui Dumnezeu,Vasilica si tie frate Gheorghe sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa depasesti acest moment de durere.Doamne ajuta!

el 01.01.2008 14:40:21

Citat:

În prealabil postat de mikiuasa
Citat:

Pai depinde daca ai bani e frumos

cam conteaza banii ptr tine....?

Nu am zis ca pt mine conteaza bani ci am zis ca asa e in ziua de azi , ai bani ai prieteni, nu ai bani nu ai prieteni

el 01.01.2008 14:41:38

Nu mai exista dragoste in ziua de azi ci doar interes

adri 01.01.2008 18:29:43

Citat:

Exista.
Noi suntem alaturi de tine cu tot sufletul. Gratis. :)
Iar prietenii care ii ai doar daca ai bani aceia nu sunt prieteni.
Cauta-ti prieteni dintre oamenii credinciosi. Vino la biserica mai des si vei gasi acolo si prieteni.

Imi pare rau pentru pierderea mamei tale. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Z.Lidia 01.01.2008 18:45:51

Ai rabdare si asteapta! Am avut perioade in viata mea cand am crezut ca tine ca nu am prieteni. Bani nu am avut de fel,traiam din bursa la un moment dat. Mergeam la biserica, a fost singurul sprijin. Apoi mi-am facut prietene si niciuna nu a urmarit interes. Decat acela de a ne sprijini reciproc. Atunci cand nu ma asteptam, cineva mi-a deschis usa. A fost inceputul- poate al recastigarii increderii in oameni. Am pastrat prieteniile de atunci, au trecut mai mult de 10 ani. Cat eram necasatorita si locuiam singura in Bucuresti, au fost ani in care vorbeam cu prietenele zilnic. Mai serveam cate o cafea, nu mare lucru. Mergeam impreuna la biserica.
Exista persoane pe care nu le intereseaza banii, trebuie sa astepti si sa te rogi sa le gasesti.
Cand mi-am ales sotul nu am cautat pe cineva cu avere mostenita, pe cineva care sa nu stie ce sunt greutatile. Am ales pe cineva care nu avea bani, dar stiam ca are capacitatea sa ii aiba, adica un om harnic; un om care a trecut prin multe in viata si e destul de matur sa construiasca o familie. Pe cineva care crede in Dumnezeu si care isi doreste sa aiba o familie. Pe cineva de care m-am indragostit, in ciuda ambelor familii de parinti care considera ca amandoi am fi putut "castiga" prin casatorie o zestre considerabila, in "schimbul" celorlalte calitati pe care le avem. (evident niciunul nu avem avere). Eu nu am crezut ca ar putea functiona un asemenea aranjament de avere, pe post de casatorie. Nu mult timp.

oni91 01.01.2008 23:04:23

"cam conteaza banii ptr tine....? "
probabil ca atunci cand treci prin momente f grele, abia te mai descurci cu banii si si mai pierzi si o persoana draga care trebuie inmormantata conteaza
;)...oricum, nu e adevarat ca ai prieteni doar daca ai bani, numai ca iti este mai usor sa iti petreci timpul cu ei intr-un mod placut, sa ii bucuri cu un cadou sau sa ii ajuti la nevoie:)

oni91 01.01.2008 23:12:55

eu sincer nici nu stiu cum as fi reactionat in situatia ta, cred ca moartea mamei este cel mai dureros moment din viata unui om, mai ales in acest mod...nu cred ca experienta imi permite sa-ti dau un sfat, dar sper ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste aceasta pierdere...:|

mirelat 01.01.2008 23:18:23

Citat:

Dragule, ai trecut prin clipe grele, dar cred ca acum la inceput de an nu ti-ar strica putin optimism... contul respectiv este deschis pe numele tau? la ce sucursala a ING Bank? nu de alta, dar ca sa poti face transferuri bancare se cer stiute toate aceste date. Sa ai un an mai bun ca cel care a trecut!

mirelat 01.01.2008 23:25:32

Citat:

cunosc un baiat ,locuieste cu mama lui tatal parasindu-i de cand el avea cateva luni.are 24 de ani...

poate ar fi buna si o incercare de regasire a tatalui... se mai inmoaie sufletul omului cu timpul.

el 02.01.2008 19:13:10

Citat:

În prealabil postat de oni91
"cam conteaza banii ptr tine....? "
probabil ca atunci cand treci prin momente f grele, abia te mai descurci cu banii si si mai pierzi si o persoana draga care trebuie inmormantata conteaza
;)...oricum, nu e adevarat ca ai prieteni doar daca ai bani, numai ca iti este mai usor sa iti petreci timpul cu ei intr-un mod placut, sa ii bucuri cu un cadou sau sa ii ajuti la nevoie:)

Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas.

el 02.01.2008 19:17:50

Citat:

eu sincer nici nu stiu cum as fi reactionat in situatia ta, cred ca moartea mamei este cel mai dureros moment din viata unui om, mai ales in acest mod...nu cred ca experienta imi permite sa-ti dau un sfat, dar sper ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste aceasta pierdere...:|

Da e foarte greu , nici mie nu-mi vine sa cred ca casa e goala, si mama a plecat si m-a lasat singur. In ultimile clipe mi-a zis sa o iert si a inceput sa planga, si am iertat-o si i-am zis sa nu mai planga ca o sa fie bine pt ea. Dar eu acum am ramas doar cu amintirile si mie greu sa cred ca am ramas singur pe lume la doar 24 de ani.

el 02.01.2008 19:21:42

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

cunosc un baiat ,locuieste cu mama lui tatal parasindu-i de cand el avea cateva luni.are 24 de ani...

poate ar fi buna si o incercare de regasire a tatalui... se mai inmoaie sufletul omului cu timpul.

De tatal meu nici sa nu aud ca daca il prind la mine in casa il omor.
1. Pt ca m-a dat in judecata pt pensia alimentara cand eu faceam postliceala(el zicea ca eu sunt vagabont si de ce sa-mi dea el pensie )
2. O batea pe mama, era un betivan a si inselat-o si m-a lasat singur numai cu ea(putea sa-si schimbe atitudinea dar nu a vrut)

adri 02.01.2008 19:51:23

Citat:

Mai lasa si tu de la tine.
Mai ales ca acum esti singur.

Fii mai ingaduitor cu ceilalti ca si tu gresesti.
Nu astepta sa se schimbe ceilalti. Schimba-te mai intai tu si vei vedea o mare diferenta.

Nu sunt deloc cuvinte mari. Daca nu ma crezi incearca si vei vedea.

oni91 02.01.2008 20:10:03

"Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas. "
Vad ca ai avut experiente f neplacute si de asta ti-ai cam pierdut increderea in oameni...banii conteaza, dar cand ai sa intalnesti persoana care sa te iubeasca cu tot sufletul ai sa vezi ca sentimentele sunt mai presus decat situatia materiala si pentru ea si ca impreuna veti reusi sa construiti un camin cald si sigur, numai sa aveti vointa si credinta in Dumnezeu.Poate cuvintele mele suna asa mai idealist(nah, la 16 ani:D), mai ales in ziua de azi cand se pune atata accent pe haine, bijuterii, masini, case etc. scumpe, dar mie chiar mi se par mai importante intelegerea dintre doi oameni, respectul si dragostea, pasiunile comune, iar banii sunt importanti cat sa te poti intretine ca sa traiesti decent...si nu cred ca-mi voi schimba vreodata aceste pareri.Oricum nu trebuie sa fii naiv si sa ai incredere oarba in cineva, dar nu-i corect sa compari de acum inainte toate femeile cu aceea care te-a ranit, pentru ca risti sa judeci gresit persoane care poate chiar o sa tina la tine;)

el 02.01.2008 22:16:59

Citat:

"Ba este foarte adevarat ca am trecut prin asta si stiu foarte bine cum gandesc mai ales femeile din ziua de azi: "are bani? ma bag cu el gata." acum un an de zile m-am despartit de o tipa care am stat cu ea c-am 1 an de zile, ne facuse-m planuri pt nunta, copil etc, dar totul s-a destramat dupa ce am ajutat-o sa ia licenta si sa ia permisul, care pana cand m-a intalnit pe mine nu a avut nici-o sansa de a le lua.M-am rugat la Dumnezeu cand a dat ea examen ca sa-l ia si sa ne fie la amandoi bine adik sa facem ceea ce ne-am propus dar ea mi-a dat papucii dupa ce s-a vazut cu licenta luata. Drept dovada cum explicati asta? Nu inseamna INTERES? Dupa ce s-a vazut cu ele ea cica: stii nu prea mai merge relatia dintre noi. Eu pe ea am iubit-o enorm, am facut totul pt ea ca sa-i fie bine si ea a vazut asta si mi-a dat peste nas. "
Vad ca ai avut experiente f neplacute si de asta ti-ai cam pierdut increderea in oameni...banii conteaza, dar cand ai sa intalnesti persoana care sa te iubeasca cu tot sufletul ai sa vezi ca sentimentele sunt mai presus decat situatia materiala si pentru ea si ca impreuna veti reusi sa construiti un camin cald si sigur, numai sa aveti vointa si credinta in Dumnezeu.Poate cuvintele mele suna asa mai idealist(nah, la 16 ani:D), mai ales in ziua de azi cand se pune atata accent pe haine, bijuterii, masini, case etc. scumpe, dar mie chiar mi se par mai importante intelegerea dintre doi oameni, respectul si dragostea, pasiunile comune, iar banii sunt importanti cat sa te poti intretine ca sa traiesti decent...si nu cred ca-mi voi schimba vreodata aceste pareri.Oricum nu trebuie sa fii naiv si sa ai incredere oarba in cineva, dar nu-i corect sa compari de acum inainte toate femeile cu aceea care te-a ranit, pentru ca risti sa judeci gresit persoane care poate chiar o sa tina la tine;)

Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?

el 02.01.2008 22:20:24

Citat:

În prealabil postat de adri
Citat:

Mai lasa si tu de la tine.
Mai ales ca acum esti singur.

Fii mai ingaduitor cu ceilalti ca si tu gresesti.
Nu astepta sa se schimbe ceilalti. Schimba-te mai intai tu si vei vedea o mare diferenta.

Nu sunt deloc cuvinte mari. Daca nu ma crezi incearca si vei vedea.

Eu cred ca glumesti, ce sa las de la mine cand el nu mi-a oferit dragostea de tata? Ce sa las de la mine cand el m-a dat in judecata?(te simti idiot cand tatal tau te da in judecata, si umblii 8 luni de zile prin tribunal ca sai demonstrezi ca de fapt eu invatam in perioada aia) Ce sa las de la mine cand el o batea pe mama si o insela? Daca tinea la mine nu ma dadea in judecata ci venea la mine acasa sa vada ce fac asa e normal din cate stiu eu.

el 02.01.2008 22:28:39

Citat:

Eu am facut totul pt femeia asta si pe ea nu a interesat-o decat sa-si atinga interesul ei nimik altceva. Sentimente? ce sentimente? Acum conteaza banul adik : "dragostea trece si prin stomac " stii cum se zice. Si la mine la munca vad cum gandesc femeile(am numai femei):"a ce lasa sa nu moara acum ca am o banca de platit ca dupa aia poate sa moara da-l incolo ma pot descurca si singura". Deci traiesc printre femei si vad cum gandesc si ce vor de la barbatio. Nu ca mi-m schimbat inclinatia dar asta e adevarul, daca nu am avea nevoie de femei eu unul as trai singur dar suntem oameni si avem si noi nevoie mai speciale, asta e.

dorinel78 02.01.2008 22:54:29

cazul lui Z.Lidia este unul fericit. sunt rare situatiile cand reusesti sa iti gasaseti n partener cu care te intelegi perfect

oni91 03.01.2008 01:20:12

"Si care ar fi persoanele alea care sa tina la mine pt ceea ce sunt nu pt bani si interes?"
chiar daca acum nu crezi, ai sa le intalnesti;)
"Eu am facut totul pt femeia asta si pe ea nu a interesat-o decat sa-si atinga interesul ei nimik altceva. Sentimente? ce sentimente? Acum conteaza banul adik : "dragostea trece si prin stomac " stii cum se zice. Si la mine la munca vad cum gandesc femeile(am numai femei):"a ce lasa sa nu moara acum ca am o banca de platit ca dupa aia poate sa moara da-l incolo ma pot descurca si singura". Deci traiesc printre femei si vad cum gandesc si ce vor de la barbatio. Nu ca mi-m schimbat inclinatia dar asta e adevarul, daca nu am avea nevoie de femei eu unul as trai singur dar suntem oameni si avem si noi nevoie mai speciale, asta e."
mda, te inteleg, dar totusi eu am multe modele(chiar din familie) care s-au ajutat reciproc si au contruit un camin bazat pe dragoste si respect si nu era nici unul dintre ei bogat, ci au muncit impreuna toata viata si s-au descurcat...nu stiu cum sa zic, e si normal intr-un fel sa capeti aceasta neincredere, dar TREBUIE sa iti deschizi sufletul fata de femei, ca altfel nu ai sa poti fi fericit niciodata, ai sa te gandesti mereu "da oare nu sta cu mine doar din interes?" cand de fapt exista o mare posibilitate sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca sincer...parerea mea:)

Z.Lidia 03.01.2008 13:02:50

Sa-mi dau si eu cu parerea: daca fata aceea a plecat asa, fara motiv, doar ca si-a terminat studiile si nu a mai avut nevoie de tine, inseamna ca nu te iubea. Bine ca ai scapat de ea, ca oricum nu ti-ar fi fost alaturi la greu. Nu ai nevoie de asemenea persoane langa tine, oricum. Cred ca nimeni nu are nevoie de asemenea persoane alaturi.
Cand va veni timpul, va trebui sa te implici in alta relatie. Daca vei hotara sa faci ceva cursuri de exemplu, poate vei cunoaste persoane noi, poate vei gasi ceea ce cauti. Nu e imposibil.
Despre tatal tau, e ceva diferit. Ma intreb daca mama ta nu cumva te-a luat drept confident sa-ti spuna cat de greu i-a fost cu tatal tau si sa te faca sa-ti insusesti furia dansei. Se potriveste cu ideea ca si-a cerut iertare inainte sa moara. poate pentru asta si-a cerut iertare.
Orice ai face, exista legatura de sange intre tine si tatal tau. Oricat de ticalos ar fi, intuiesc ca tu esti varianta mai buna a ceea ce este el, ca ai ceva si de la el. Ar trebui sa parasesti sentimentele puternice pe care le ai acum, ca sa poti gandi clar.

el 03.01.2008 17:39:13

Citat:

În prealabil postat de Z.Lidia
Sa-mi dau si eu cu parerea: daca fata aceea a plecat asa, fara motiv, doar ca si-a terminat studiile si nu a mai avut nevoie de tine, inseamna ca nu te iubea. Bine ca ai scapat de ea, ca oricum nu ti-ar fi fost alaturi la greu. Nu ai nevoie de asemenea persoane langa tine, oricum. Cred ca nimeni nu are nevoie de asemenea persoane alaturi.
Cand va veni timpul, va trebui sa te implici in alta relatie. Daca vei hotara sa faci ceva cursuri de exemplu, poate vei cunoaste persoane noi, poate vei gasi ceea ce cauti. Nu e imposibil.
Despre tatal tau, e ceva diferit. Ma intreb daca mama ta nu cumva te-a luat drept confident sa-ti spuna cat de greu i-a fost cu tatal tau si sa te faca sa-ti insusesti furia dansei. Se potriveste cu ideea ca si-a cerut iertare inainte sa moara. poate pentru asta si-a cerut iertare.
Orice ai face, exista legatura de sange intre tine si tatal tau. Oricat de ticalos ar fi, intuiesc ca tu esti varianta mai buna a ceea ce este el, ca ai ceva si de la el. Ar trebui sa parasesti sentimentele puternice pe care le ai acum, ca sa poti gandi clar.

Nu, mi-a cerut iertare din cauza asta ci pt ca ma lasa singur cu toate greutatile pe cap si mai ales cu bani putini. (pt ca stiu prietene de ale ei care au confirmat acelasi lucru ca o insela si o batea, deci nu are cum toata lumea sa minta ca nu are nimik de castigat).In legatura cu fata respectiva ea a jucat teatru foarte mult , de fapt ea nu ma iubea dar facea in asa fel incat sa cred acest lucru si mai ales ca sa-si atinga scopul propus. Ceea ce caut eu acum este : o fata la locul ei si sa ma iubeasca.

Z.Lidia 03.01.2008 20:04:19

Pai,imi confirmi, nu am zis ca nu ar fi adevarat ca se purta urat tatal cu mama ta, dar cu tine cum se purta? In clipe cand nu era beat si cand nu te repezeai tu sa iti descarci sentimentele pe el, daca au fost asemenea clipe?
Ce a fost intre tatal si mama ta banuiesc ca nu e asa simplu: a fost o vreme cand s-au iubit si ai aparut tu, apoi s-a intamplat ceva si nu s-au mai inteles. A trecut destul timp, poate si tatal tau s-a schimbat. Ai reactionat bine, aparand-o pe mama ta de el, cat a fost in viata, Dumnezeu s-o odihneasca, dar acum furia aceea, tie nu iti face bine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:20:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.