![]() |
Din pct.de vedere astronomic nu se vede nimic cu planeta dupa 2012 ,astrologii scriu ca se va intampla ceva cu Terra din pct.de vedere astrologic..mayasii dupa cum stiti,civilizatia antica ,calendarul lor se opreste pana in 2012,toti cei inzestrati cu darul de la Dumnezeu de a prevede nu vad nimic dincolo de 2012 ,sunt multi oameni care zic ca in 2012 se va intampla ceva,dar nu neaparat Sfarsitul lumii ...voi ce credeti?
|
Citat:
"Despre ziua aceea si despre ceasul acela nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". (Matei, 24:36) |
Citat:
|
Prietene, nu este vorba de sfirsitul lumii, ci de ceva care nu tine de astrologie, de schimbarea polilor magnetici care se pare ca poate produce cutremure lungi si prelungite + alte "distractii", adica se pare ca daca este adevarat, o sa fim cernuti fiiiin:rolleyes:
Vizionati un filmulet bine documentat si cu baze stiintifice, de pe NOVA ( in 6 parti) ...eu ,unul, am ramas impresionat http://www.youtube.com/watch?v=2TXAp5bydpk |
mai tiger,eu sti ce cred?cred ca ai luato razna,,,lasa sf-urile omule,credinta in Dumnezeu ce ne spune? ,depinde cum ne va gasi,sa ne fereasca Domnul de rau pe toti,iertare frate,,,
|
nu eu am zis asta..cititi pe net..si la televizor.........:p:):D
nu inventez eu chestiile astea,eu doar am zis ce am vazut si auzit:) |
da, si?
va fi sfirsit de era. ii pare cuiva rau ca va muri? mie nu. |
Nu iti pare rau? Mi mi-ar parea... Dar nu cred in toate fazele de mai sus!!!
|
da am auzit si eu....sunt chestii...nu stiu...ce sa facem...ce o vrea Domnul, faca-se voia sa...daca trebuie sa trecem pe programul 2 trecem....:D
|
mai fratilor mai terminati cu astea... credeti ca tot ce vedeti la tv si tot ce cititi pe net e adevarat? nu stiu ce cunostinte aveti voi in stiintele exacte, dar eu pot sa va spun cu certitudine ca toate stiintele astea sunt construite pe nisip. poate se vor inversa polii, poate o sa creasca apa, dar asta nu inseamna ca o sa si disparem neaparat. omul este creat astfel incat sa se poata adapta. eu unul nu cred o iota din toate astea. parerea mea..:D
|
data exacta a schimbari polior e 21 decembrie 2012..cu o zi iniante sa fac eu 20 ani.:)
|
probabil va fi un al 3 razboi mondial,o criza a omenirii ceva de genul
|
e mai mult din pct de vedere astrologic
21 decembrie 2012 cum spunea si Ioan ,schimbarea polilor... |
eu mai mult ma refeream k e cu 1 zi inainte sa fac eu 20 ani:D
|
cea mai buna si sigura 100% metoda sa stim ce va fi este sa asteptam sa vina ziua aia si gata! ce o fi o fi! nu moare omenirea atuncea,moare cand vrea Dumnezeu , deci sa nu incepem in 2011 sa punem inceput de pocainta si toate astea cum in 2012 vom muri.ar trebui sa punem de ACUM!:thumbsup:
|
Ha ha! Deabia astept anul 2012! Sa vede-ti voi ce am sa rad eu atuncea cand nu o sa se intimple nimica! Asa s-au agitat spiritele si in anul 1999, cand se zvonea ca in 2000 va fi sfarsitul lumii! Dar ce putem face? Asa sunt oamenii, se mai scoate cate o stire din asta "petarda" ca sa fie subiect de discutie :D
|
sa zic si eu ca veilur: haha! ati muscato fraerilor!:)))))[adica cei creduli=fraeri]
|
mdaa se vede ce religios esti:D:D
nu o sa razi de mine ca nu eu am zis asta. ca atare ma doare in cotulet..:D |
Citat:
|
mai ales pe un forum religios???
|
Citat:
e o taina cum au disparut ei ,poate nu au mai avut cum sa scrie in continuare, ce va fi. |
Nu e nicio taina cum au disparut mayasii.
Au disparut prin aceeasi "taina" prin care au disparut si indienii din America de Nord. Diferentza este ca "taina" prin care au disparut indienii din America de Nord se numea "emigrantii englezi si din alte natzii "civilizate" europene i-au omorat pe totzi" iar cea prin care au disparut mayasii se numea "aventurierii spanioli si portughezi in cautare de aur i-au omorat pe totzi". |
scuze de acel cuvant!!:D..dar va fi cam amuzant ca sa vz pe cei care cred cu totul k vor muri , nu vom muri [poate] si sa le razi in nas:))..ar fi cam nesimtita miscarea..dar amuzanta!:D
|
stii tu ca nu vom muri..nimeni nu stie...Decat Dumnezeu:)
|
sa stii.. un lucru sa fie clar! [size=6]ce o fi o fi! si gata..degeaba ne batem capu ca poate murim maine sau in timp ce scriu acest post![/size]
|
eh..de vreme ce a aparut acel post..inseamna ca nu am murit atunci:D:thumbsup:
|
:Dhai la o bere:D
|
tiger..m-am lasat de alcool..nu e bun...
faci cinste? |
fac cinste dar daca faci cinste cu tigari:hmmm:
|
tiger, vezi cum faci ca mie imi place sucul natural...imi iei si mie un suc? :rolleyes:
|
nu stiu la ce va bateti capul cu moartea asta,cel putin e un lucru sigur,(se permite o gluma nu?)
|
Multi oameni care prezic sau au un dar de a vedea ceva in viitor,nu ma refer la vrajitoare,babe ,si asa mai departe
ma refer ,daca v-ati uitat pe canalul otv mai vin oameni,domni care spun oamenilor ce boli au,pur si simplu le ghicesc,prin cateva calcule,dar trebuie sa auda vocea sau scrisul,oamenii care prezic cutremurele.... Toti acestia nu vad nimic dincolo de 2012 ,pana si astrologii tot asa.. Se va intampla ceva cu planeta dar asta nu inseamna Sfarsitul lumii neaparat! |
Eh, eu cred ca eu un drac care nu vede nimic dupa 2012, un drac prooroc mincinos si fals-vazator, incercand sa ne insele cu viziunile lui prin diversi oameni, sa ne impresioneze in felu asta, sa vada, nu cumva l-om crede? Fratilor, ca ce sa ne facem noi griji pentru anii ce au sa vina, cand Iisus ne-a spus clar sa nu ne facem griji pentru ziua de maine, dar apoi pentru anii viitori? Si ne-a spus atat la propriu, cat si la figurat.
|
se pare ca se va intampla ceva cu polii magnetici,din punct de vedere astronomic se va intampla mai precis...
|
Ciudat, dar si eu am auzit lucrul acesta de la un parinte care pe buna dreptate duhul inainte vederii! Anul 2012 pare sa fie un an de rascruce al omenirii! Dar nu stim exact ce va inseamna acest lucru, in cazul in care se va intampla!
Indemnul lui Hristos ramane insa perfect valabil: Privegheati ca nu stiti cand vine ceasul! |
Din punct de vedere astronomic?! nu se mai vede nimic dupa anul x? Ce inseamna asta? Nimic, egal cu zero.
Din punct de vedere astrologic lasam "expertii" sa-si si demonstreze intai deviatiile despre civilitatia "antica" maya. Interesant ca niciodata sfarsitul lumii nu vine in ani precum 1987 sau 2009, ci ani "frumosi": 2000, 2001, 2012, 2020, 2050, probabil pe viitor, etc. Se va termina vreodata ciclul asta sau va dura la nesfarsit exaltarea asta cu apocalipsul care se pare ca pur si simplu le rade in fata "expertilor"? |
stiinta se combina cu religia...
|
Si astrologia unde intra? La stiinta sau la religie? Pentru ca nici oamenii seriosi de stiinta n-o accepta si nici nici teologii.
|
da,eu cred toate astea
|
veilur chestia cu asteroidul e pur stiina si astrologie! astrologii au spus ,au facut multe calcule,un asteroid este aproape de Terra! aproape ma refer din pct.de vedere astrologic ,asta e pur stiina numai are nici o treaba cu religia sau cu altceva
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:17:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.