![]() |
Nu ma voi referi la carul de foc cu care a plecat Ilie la cer... :)
La o conferinta, parintele Galeriu a spus: nu suntem singuri in Univers! Si a citat: "Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini." Matei 24,31. S-a mentionat clar marginile cerurilor, nu ale pamantului. Si C-tin Galeriu a avut acces la variantele cat mai aproape de original ale Scripturilor, cunoscand foarte bine limbile respective, ca sa nu dam vina pe traducatori. Ar fi chiar ciudat ca oamenii sa fie singurele fiinte din Univers. Exceptand ingerii si demonii, bineinteles. Unii spun ca fenomenul OZN este nalucirea diavolului... Sa fim seriosi, dovezi exista prea multe ca sa se mai creada asa ceva. Sau ca sa se creada ca n-am fost vizitati pana acum de alte fiinte inteligente, si ele creatii ale aceluiasi unic Dumnezeu. Un subiect bun de discutie, cred. |
Am fost de curand la Catedrala Notre Dame, Paris. Mie, personal, nu mi-a spus nimic, nu am simtit nimic deosebit acolo. Mai mult muzeul m-a incantat de lucruri frumoase. Poate din cauza ca era multa forfota, lume, foiala.... Dar la un moment dat, undeva in centrul catedralei, am vazut o statuie. O statuie care infatisa 3 siluete care semanau cu niste corpuri asemenea extraterestrilor. M-a dus cu gandul la zvonurile care circula ca, intr-un loc, nu as vrea sa scriu aici numele, exista asemenea dovezi. Ma gandeam ca tot ceea ce vedem in ultimul timp, in presa, la tv, in mass media in general, nu fac decat o acomodare a populatiei cu aceste lucruri, sa le spun asa.
|
Din cate stiu multe dintre evenimentele OZN, s-au dovedit in cele din urma rezultate ale unor actiuni malefice. Am auzit zvonuri despre oameni care au ajuns posedati in urma unor astfel de experiente.
Trebuie atentie si discernamant sa nu umblam dupa senzational pt ca s-ar putea sa dam peste lucruri care nu sunt de la Domnul ci de la cei care amagesc oamenii cu senzationalul: 2 Corinteni 11:14. Nu este de mirare, deoarece insusi [color=red]satana se preface in inger al luminii.[/color] |
Exista cineva pe forum care zilele acestea ne-a recomandat un film, cred ca despre Sofia era vb. In acel film, Ingerul digital, am vazut ca acele farfurii zburatoare erau de fapt fabricate de sovietici la inceputul razboiului rece-parca- pentru a putea survola in spatiul american. Asa cum spunea si 7th_Brigade_TzHL, trebuie atentie, discernamant, prudenta, pentru ca nu suntem noi in masura sa vb despre acestea. Nu stiu cum se face ca la noi in tara nu exista "aparitii" de genul acesta, sau daca se vb despre ele, se face foarte rar. La noi, nici notiunea de fantome nu se foloseste prea des. Aceste "aparitii" sunt ale Occidentului. Oare asta nu ar trebuie sa ne dea de gandit? Nu spun ca nu este posibil sa nu existe, dar cred ca ceva prudenta/reticenta nu strica...
|
Citat:
Dumitru Prunariu a afirmat ca la majoritatea iesirilor in spatiu, astronautii vad lucruri despre care nu au voie sa povesteasca in mod public. Pentru ca isi risca propria cariera, nu de alta. El are multi prieteni care au fost in spatiu si ei insisi i-au spus detaliat ceea ce noi n-o sa auzim probabil oficial curand. Literatura de specialitate este plina de cazuri care din care mai stranii, nu are rost sa le pomenim pe forum. Eu sunt doar curios daca exista oameni care subscriu la ideea co-existentei fiintelor carnale de alt gen decat noi, oamenii, cu cele "spirituale". Cum spunea un sfant, ingerii sunt un fel de "foc subtire", deci sunt si ei construiti dintr-o materie probabil plasmatica, care nu contrazice niciunei legi ale fizicii (moderne) :D . |
Ganditi-va ca Universul este mare.Sunt milioane de planete ,sute,mii,in nici una sa nu traiasca cineva?
|
Deuteronom 7
7. Si Domnul v-a primit, nu pentru ca sunteti mai multi la numar decat toate popoarele - caci [color=green]sunteti mai putini la numar decat toate popoarele,[/color] - 8. Ci [color=blue]pentru ca va iubeste Domnul;[/color] si ca sa Isi tina juramantul pe care l-a facut parintilor vostri, v-a scos Domnul cu mana tare si cu brat inalt si v-a scapat din casa robiei si din mana lui Faraon, regele Egiptului. Din cate vad in pasajul asta Dumnezeu este capabil sa iubeasca chiar daca cei iubiti sunt putini la numar. Sunt mai multe planete locuite? Nu stiu. Dar stiu ca Dumnezeu isi putea alege, daca a vrut, pentru Adam si Eva doar o singura planeta sa fie locuita din tot universul. De ce sunt oameni capabili sa aleaga o singura femeie din tot universul si doar una? Probabil pentru ca marea dragostea nu poate fi divizata. |
eu imi pun posibilitatea sa fie o creatie a americanilor sau rusilor.daca se pot face oameni(clone),poate ca se pot face si aceste fiinte.pana acum s-au vazut in principal acele nave spatiale.nu ar fi greu sa creeze asa ceva(pentru spionaj sau alte chestii).iar daca exista si acele fiinte,am mai spus,de ce nu sa fie o creatie in laborator.
|
Eu nu cred ca exista extraterestri... In Biblie nu se pomeneste nimic de asta, si chiar cred ca daca existau ni se descperea de acolo. Si apoi, nu cred ca Dumnezeu ne-ar fi tinut ascunsi unuii de ceilalti, unii pe o planeta, altii pe alta, unii mai inteligenti de au ajuns pe Pamant sa-si vada vecinii din univers, altii mai putin....ci am fi fost toti ca intr-o comuniune unii cu altii
Aceasta este parerea mea |
Citat:
Cine cunoaste caile lui Dumnezeu? Poate ca El si-a dorit si alte fiinte cu care sa isi imparta iubirea. Poate pe alte planete nici nu s-au incalcat poruncile Lui... |
eu am sa pun o intrebare: ce conteaza daca exista sau nu? are vreo importanta? ma incalzeste pe mine cu ceva asta? o sa fie mai bine sau mai rau? o sa fie la fel, va spun eu. iar daca exista si alte forme inteligente nu ne vor vizita niciodata. suntem mult prea rai ca sa o faca...
|
eu inteleg prin metafora "de la marginile cerurilor pana la celelalte margini" la faptul ca Dumnezeu ii va aduna din toate colturile lumii pe cei ai Sai.
exista o pictura care ar parea ca reveleaza existenta ozn-urilor.nu stiu povestea ei dar este foarte cunoscuta.cine stie ,sa ne spuna. ![]() |
Citat:
|
Isaia 34:4. Toata ostirea cerului se va topi, cerurile se vor strange ca un sul de hartie si toata [color=maroon]ostirea lor[/color] va cadea cum cad frunzele de vita si cele de smochin.
Evrei 1 10. Si: "Intru inceput Tu, Doamne, [color=red]pamantul l-ai intemeiat[/color] si [color=blue]cerurile sunt lucrul mainilor Tale;[/color] 11. Ele vor pieri, dar Tu ramai, si toate ca o haina se vor invechi; 12. Si [color=green]ca un pe un vesmant le vei strange si ca o haina vor fi schimbate.[/color] Dar Tu acelasi esti si anii Tai nu se vor sfarsi". marginile cerurilor = si ostirea de ingeri |
Referitor la acea imagine apare intradevar un corp ca o nava. In cartea Iezechiel din Sfanta Scriptura, de asemenea apare descrierea a ceva ce pare o nava.
Dar astfel de evenimente nu sunt totdeauna de la Dumnezeu. Ci pot exista si lucruri malefice. Si exista oameni care au ramas posedati prin setea prea fara discernamant de cunoastere a acestor fenomene. De aceea e nevoie de discernamant. Domnul Iisus Hristos ne spune sa fugim de o astfel de sete de senzational: Matei 24 23. Atunci, de va va zice cineva: Iata, Mesia este aici sau dincolo, sa nu-l credeti. 24. Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da [color=red]semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putintă, si pe cei alesi.[/color] 25. Iata, v-am spus de mai inainte. Cine va avea discernamantul sa vada ca multe din astfel de fenomene sunt de natura malefica? |
Parerea ta.
Cerurile pot sa insemne: Universul "vizibil", dar si dimensiunile invizibile in care fiinteaza ostirea ingerilor. Insa expresia marginile cerurilor se refera la faptul ca Universul nostru este limitat (in sensul explicat de atrofizicieni, spatiu-timpul este finit si fara margini in 4D). Iar cei alesi nu cred ca fac parte din categoria ingerilor buni, ca ei deja sunt bine-merci acolo in preajma lui Dumnezeu. Parerea mea (si a lui C-tin Galeriu)... |
bine,aici se refera la profetii mincinosi,care chiar au pacalit o multime de lume.1 miliard si ceva de musulmani plus restul adeptilor profetilor mai putini cunoscuti.
|
Care e pasajul din Iezechiel?
Multzam. |
Iezechiel 1 este o descriere a ceea ce unii pot considera o nava...
Eu dau doar urmatorul pasaj: Iezechiel 1 16. Aceste roti, dupa infatisarea lor, parca erau de crisolit, iar dupa faptura toate aveau aceeasi infatisare. si dupa alcatuirea si dupa faptura lor ele parca erau varate una in alta. 17. Ele inaintau in toate cele patru parti, si in timpul mersului nu se intorceau. 18. Obezile lor formau un cerc larg si de o inaltime infricosatoare si aceste obezi la toate patru erau pline de ochi de jur imprejur. 19. Cand mergeau fiarele, mergeau si rotile de langa ele, si cand se ridicau fiarele de la pamant, se ridicau si rotile. |
daca ar esista aceste fiinte extratereste de ce nau venit sa i se inchine Mantuitorului dupa nasterea SA, precum au facut cei 3 magii?? ca doar Dumnezeu este cel CAre a creat Universul sau inca nu inventasera inca caruta casa ajnga pe pamant:))):D
|
Citat:
|
Iezechiel 1
4. Eu priveam si iata venea dinspre miazanoapte un vant vijelios, un nor mare si un val de foc, care raspandea in toate partile raze stralucitoare; iar in mijlocul focului stralucea ca un metal in vapaie. 5. Si in mijloc am vazut ceva ca patru fiare, a caror infatisare semana cu chipul omenesc. 6. Fiecare din ele avea patru fete si fiecare din ele avea patru aripi. . Fiecare din ele avea patru fețe și fiecare din ele avea patru aripi. 7. Picioarele lor erau drepte, iar copitele picioarelor lor erau cum sunt copitele picioarelor de vitel si scanteiau ca arama stralucitoare, iar aripile lor erau sprintene. 8. De cele patru parti ele aveau sub aripi maini de om si toate patru isi aveau fetele lor si aripile lor. |
daca totusi ar exista forma de viata in afara celei de pe Pamant, de ce obligatoriu ar fi mai inteligenti si mai avansati decat noi? perceptia nostra cred ca e rodul filmelor SF, de duzina, din care rezulta asa o mare siguranta in aprecierea infatisarii alienilor si a navei lor de zbor.
|
Citat:
|
pai heruvimi dar ce sunt cu rotile care se ridica odata cu ei?
"19. Cand mergeau fiarele, mergeau si rotile de langa ele, si cand se ridicau fiarele de la pamant, se ridicau si rotile. " |
Citat:
|
Citat:
Deci, nu vorbea aici de ceva ce vedea in realitate ci de ceva ce avea sa fie! Siinta actuala...! |
Pasajele din Iezechiel au fost vazut de acest Sfant Prooroc cand i-a rapit Duhul Sfant mintea.
El descrie cu cuvinte omenesti vedeniile avut acolo (metaforic) dar ce a vazut dansul acolo nu se poate descrie exact. Nu cred ca ingerii au aripi - aceasta e o reprezentare metaforica a lor. Pana la urma sunt duhuri imateriale. |
Fiinta vie este dupa Chipul lui Dumnezeu, îngeri si oameni.
Dumnezeu a creat îngerii, apoi oamenii ca ei sa fie un singur trup, asa cum Sf. Treime este una. Domnul spune "Eu întru ei și Tu întru Mine, ca ei să fie desăvârșiți întru unime, și să cunoască lumea că Tu M-ai trimis și că i-ai iubit pe ei, precum M-ai iubit pe Mine." Cei care cred în extraterestri sunt intoxiacti de isteria lumii contemporane pentru aceste fiinte imaginare iar daca sunt din rânddul credinciosilor sunt naivi, ei cred ca Dumnezeu a creat universul cu alt scop decât pentru oameni. Asa cum la Dumnezeu nu exista dimensiune temporala, nu exista nici dimensiune spatiala. Spatiul metric este o iluzie a simturilor noastre. |
Citat:
|
Eu consider ca atata timp cat stiinta cu vine cu dovezi clare care sa susutina existenta extraterestrilor nu avem de ce sa inovam niste ipoteze care sa nu spuna nimic. O aparitie ciudata pe cer nu este o dovada....e nevoie de mai mult sa dovedesti existenta unei entitati..ceea ce nu cred ca se va putea. Motivul pentru care nu cred in existenta extraterestrilor este acela ca Dumnezeu nu ne-ar fi ascuns faptul ca in creatie mai sunt si alte fiinte. Dumnezeu ne-a dezvaluit existenta ingerilor ( lumea nevazuta )...daca ar mai fi existat ceva in creatie acest lucru ne-ar fi fost revelat ca toate celelalte.
|
"Extraterestrii" sunt demoni.
Asa zisele fenomene extraterestre sunt manifestari demonice. Cineva a remarcat o coincidenta ciudata: toti cei care pretindeau ca fusesera "rapiti" de extraterestri, fusesera implicati in vrajitorie, spiritism si alte pacate de astea mari. Cititi "Ortodoxia si religia viitorului", de Pr. Serafim Rose. Are un capitol dedicat OZN-urilor. |
cred k dak DUMNEZEU vrea k noi sa aflam despre acesti extraterestri(asta dak exista eu una n cred)facea El in asa fel in incat sa aflam...ne dadea El dovezi clare nu doar niste SUPOZITII pt k asta snt....nu sa gasit nikun extraterestru pana ku.....EL este cel A T O T P U T E R N I C....ASA ca gasea El o calea s vedem s noi omuleti verzi k 2 capete;).....
|
Problema nu este de oameni pe alta planeta,animale, si o gaza pe Venus poate fi extra-terestru,o viata pe alta planeta.Poate exista viata intr-o planeta din Univers poate sunt bacterii multe si aia inseamna viata,nu neaparat sa mai existe o planeta la fel.
|
Citat:
|
poate sa fie totul o mare vrajeala.pentru ca primul "extraterestru" gasit,pe care cica l-au operat ei si au facut mare zarva,s-a dovedit a fi de fapt un fals.deci sa ma lase.au mai facut-o odata si cand au zis ca au ajuns pe luna.si au facut un scenariu de toata frumusetea.sa faca niste nave din alea zburatoare nu este greu.de-asta se filmeaza numai navele.pentru ca probabil le e mai greu cu fiintele,sa le creeze,desi nu imposibil.
|
Multi dintre cei care CRED in existenta OZN-urilor nu stiu mare lucru despre acest fenomen, nu sunt informati, documentati... Bunaoara, un om inteligent si cultivat ar stii ca o nava spatiala ii trebuie ceva calitati extraordinare, la limitele stabilitatii fizice si chiar dincolo de ele, sa treaca dintr-o galaxia in alta... in plus, se pune si probelma timpului... caci daca se construieste o astfel de nava, vizitatorii nostri la coborare ar trebuie sa aiba o varsta matusalemica, iar stiinta a dovedit ca orice e organic, si in genere, un organism organic superior evoluat (ca corpul omului), nu traieste sute de ani. Iar daca excludem toate astea, si zicem ca totusi se poate, nu trebuie sa uitam esenta unei nave spatiale care e capabila sa treaca dintr-o galaxie in alta dar se prabuseste, culmea culmilor pe pamant, in zona 51... adica un desert din america care, dupa incident, devenise o oaza prospera ce ridica economia tarii... sfatul meu, de la un laic pacatos catre mireni e sa nu va lasati amagiti de naluciri prostesti... sunt oameni care nu cred ca in biblie si cred in ultima carte citita, cum ar fi codul lui da vinci. cercetati cu ratiune!
|
Dragilor, EXTRATERESTRII = DEMONI
Cititi cartea "Oameni si demoni" scrisa de Parintele Rodion: ![]() Sau "Despre reincarnare si invazia extraterestrilor" de Danion Vasile, disponibila pe scribd la adresa: |
...:( in postul de mai sus nu aparu adresa! adica asta:
http://www.scribd.com/doc/524578/Danion-Vasile-Depre-reincarnare-si-invazia-extraterestrilor |
Citat:
Si apoi, galaxia noastra e imensa, continand vreun miliard de stele. Cea mai apropiata este Alfa Centauri la 4 ani lumina. Urmatoarea... vedeti pe net. Cele mai apropiate planete locuibile pot fi la distante de ani-lumina, nu de generatii-lumina. Mai este varianta celei de-a zecea planeta chiar in sistemul nostru solar, a carei existenta a fost calculata de astronomi. Nu mai spun de varianta unor dimensiuni paralele cu a noastra unde poate exista viata. Ceva perfect similar cu dimensiunea ingerilor care sunt langa noi si nu-i vedem. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:34:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.